רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי תופעה כבר כמה ימים שהחיבור בין המחשב לאינטרנט נדפק ולא עובד . יש לי ראוטר של TPLINK אבל המחשב מחובר חוטית . * נסיתי לבדוק אם יש בעיה בכבל , החלפתי בכבל אחר , אך גם הוא עם אותה בעיה * בדקתי דרך הפלאפון אם הוא קולט את האינטרנט . הכל עובד פיקס וגם אפילו גלשתי לא מעט . מה שכן ..מצאתי פתרון זמני , הורדתי את הדרייבר האחרון של ה-LAN מהאתר הבית של ג'יגהביט שיצא ב- 5.3.2010 .. מחקתי את הדרייבר הקודם , התקנתי את החדש והכל עבד .. אבל מה שקרה אחכ .. זה שהשארתי את המחשב דולק עם ביטורנט לכמה שעות ...והשגיאה חזרה.. 868 משהו .. יש סימן קריאה צהוב על האיקון של הרשת למטה ( אני משתמש בווינדוס 7 64ביט ) . בקיצור לא יודע מה לעשות ..כל פעם זה קורס לי ואני צריך למחוק את הדרי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חברים , הבית שלי לא כזה גדול ..עם זאת יש לי נקודות מתות בפינה הרחוקה ביותר (שהיא הסלון לצערי הרב) ירשתי לאחרונה ראוטר ישן מדגם LEVEL ONE WBR-3406TX (תומך WDS לפי מה שרשום) בנוסף לראוטר שפעיל אצלי, וחשבתי להוסיף אותו כמגביר טווח קליטה לרשת ... התכנון הוא שהראוטר EDIMAX BR-6524N שיש לי לא מכבר ישאר בתפקידו כעיקרי (זה שמחובר קווית למודם של בזק) ובLEVEL ONE אני אשתמש כמגביר קליטה עכשיו ניסיתי לעשות את זה בכוחות עצמי זה לא ממש הלך נעזרתי בזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm עכשיו או שאני לא עושה משהו נכון או ששני המכשירים לא מדברים ביניהם באותה שפה אשמח אם מישהו יוכל לעזור , תודה לעוזרים התבלבלתי באחת מה מכתובת הMAC ..אחרי שש…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשנכנסתי לפורום לפני כשנה, ראיתי שהרבה ממליצים על אקספון. אני מחפש כרגע ספקית חדשה, האם אתם עדיין ממליצים על אקספון או על ספקית אחרת? אקספון עדיין מציעים את החבילות שלהם ללא התחייבות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר פתחתי על זה דיון בעבר אבל לא קיבלתי פתרון לבעיה זה דבר ממש מוזר אני מוריד קבצים בהורדה ישירה ופתאום ההורדה כביכול מסתיימת אבל הקובץ לא שלם נגיד ניסיתי להוריד את הגרסא החינמית של AVIRA שזה בערך 27 מגה ההורדה מסתימת בהצלחה (כביכול) אבל גודל הקובץ שהוא הוריד הוא 4מגה או 7 מגה או לפעמים אפילו 20 מגה ניביתי להוריד גם מהאתר הרשמי שלהם הם מאתרים אחרים אותו דבר אחרי איזה 200 פעם בסוף זה ירד במקרה אחר עכשיו אני מנסה להוריד VIRTUAL BOX מאתר החברה של SUN http://download.virtualbox.org/virtualbox/3.1.4/VirtualBox-3.1.4-57640-Win.exe הקובץ שוקל 70 מגה (אם 27מגה לקח איזה 100 פעמים להוריד.... אני ממש לא רוצה לנסות 500 פעם להוריד 70 מגה) ניסיתי להוריד את אותם קבצים גם עם …
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הפוסט לגבי הביצועים המפתיעים של הנתב הסיני פורסמו בבלוג. לקריאה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=572
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עד עכשיו זה עבד ללא סיסמא ופתאום הוא מבקש סיסמא.השרת חבר בקבוצת עבודה. אין סיסמא לאדמיניסטרטור כשיצרתי סיסמא עדיין לא קיבלתי גישה לתקיית רשת מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משרד התקשורת דחה את בקשתה של חברת HOT לקבלת רשיון ISP. הבקשה נדחתה כיוון ש-HOT לא הציגה תוכנית עיסקית לשירות האינטרנט שלה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000549233&fid=585 ---------------------------------------------------
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי 2 עמדות שמחוברות בנתב גישה אל תיקיות בין המחשבים ללא בעיה אך כל פעם שאני מנסה להדפיס משהו במחשב השני דרך הרשת אני צריך למחוק את המדפסת המשותפת אצלי ולהתקין מדפסת רשת חדשה מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תשמעו אנשים טובים.... אני כבר שבוע עם הבעיה הזאת ואני לא מצליח לפתור אותה אני לא מצליח להתחבר לרשתות אינטרנט.... מחקתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס אלף פעם....ועדין כל זה היה לחינם אפילו קניתי כרטיס רשת חדש... אבל שוב ללא הצלחה ... אנא ממכם תעזרו לי אני לא יודע כבר מה לעשות
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הייכן אני מוצא נתונים על סוגים שונים של CAT 7 (צורת מבנה הכבל) ידוע לי שישנם סוגים שונים ואיכויות שונות לכבלי רשת
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מתחבר לווירלסב עם הלפטוט שלי של HP אז האינטרנט עובד אבל כל כמה דקות הוא מפסיק ואני צריך להתנתק ולהתחבר לראוטר ואז הוא שוב עובד איך אני מפסיק את הבעיה הזאת כדי שהוא ייפעל באופן רציף?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה כי היא ממש לא טריוויאלית ולא פשוטה, אפילו די מוזרה... יש לי ראוטר אלחוטי שהחלטתי לא לשים לו סיסמת כניסה לרשת (לא ניכנס לסיבות), אלא רק מי הMAC-ים שלא יורשו להיכנס, כל השאר מורשים. משום מה לא בשולחני (חיברתי אותו אלחוטית) ולא בנטבוק הצלחתי לגלוש. בתוכנה של EDIMAX למשל בשולחני הוא מראה חיבור מעולה אלחוטי אבל מחשב עם סימן צהוב עליו ולא נותן גישה לאינטרנט, כנ"ל בנטבוק. אולם !! במחשב כף יד הוא מתחבר מעולה וגם (בניגוד לשותפין הסוררים) נותן לגלוש ברשת !! יש לציין כי גישה לראוטר גם כן לא מתאפשרת עם השולחני או עם הנטבוק אלא רק עם הכף יד... אשמח לעזרה, ותודה מראש !! :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביתי 4 מחשבים מחוברים ברשת, 3 מחוברים אלחוטית ואחד קווי, בחיבורים האלחוטיים אין בעיות גלישה , אבל במחשב המחובר באופן קווי לראוטר יש הרבה גימגוים בגלישה והכל הולך לאט ובקפיצות. אודה על עצה היכן להתחיל לבדוק ולחפש את הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות: האם הראוטר הזה: D-Link DIR615 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4119 יספיק לבית עם 2 קומות (כאשר הראוטר ממוקם במדרגות בין 2 הקומות)? בנוסף, יש לי 2 מחשבים: אחד נייח שבשבילו אני רוצה לרכוש כרטיס USB מתאם רשת D-Link DWA140 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=4113 האם הוא מספיק טוב? השני מחשב נייד עם מתאם רשת שפועל על תקן 802.11b (יכול להיות שזה 802.11g אבל אני לא בטוח אז בוא נלך על המינימום) האם המחשב הנייד יקלוט רשת מהראוטר אפילו שיש הבדלים בתקן?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי קנה ראוטר WRT160N. בערך פעם ביום, הוא משתגע ומתרגם DNS בצורה שגויה. הוא יכול להפנות לגוגל במקום ל-YNET, לאתר לא ידוע במקום ZAP, אבל בעיקר הוא משבש את פייסבוק. אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל וחיבור מחדש הבעיה נפתרת ליום. יש מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכנתי כבל רשת למחשב שלי, עכשיו אני רוצה להכין שקע בקיר בשביל הכבל, וככה אני מעביר בין חדרים בבית קניתי את השקעים אבל לא הבנתי את מחברים את הכבלים, זה שונה לגמרי מהחיבור של הכבל עצמו עם מישהו מבין בזה, תודה!!
-
- 4 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הקמתי שרת FTP שיש בו גם קבצים בעברית אני רואה אותם בג'יבריש. אני משתמש ב FTP של XP, ההגדרות של המערכת הפעלה תומכות בפונט בעברית, עדיין רואה ג'יבריש, יש דרך לסדר את זה?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-