עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by max8051,

במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום אני מעוניין בפתרון לראוטר שאפשר לגלוש ממנו על בסיס רשת סלולרית, לא חובה רשת רגילה. ראיתי את זה של TP-LINK http://ksp.co.il/?uin=16639 אבל זה דורש מודם סלולרי שהוא USB סטיק כזה. רציתי לדעת אם יש משהו שפשוט אפשר להכניס לו את הסים ולגלוש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bnmh1234,

אני צריך לינק להורדה (מהאלה שלוחצים וההורדה מתחילה... לא שמפנים לאתר ש..) לתוכנת hotspot sheild הגירסא הכי מתקדמת. הסנן אינטרנט שלי לא מאפשר לי כרגע... :'( תודה מראש - מי שאוכל לבד מת לבד- או איך מנעתי את סוף העולם - 8)

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by Cheif,

נתב VDSL חדש בישראל. ה-KW62293 של חברת Kasda הוא נתב AC1200, עם 4 יציאות LAN של 1G, כניסת LAN יעודית, ופורט USB 2.0. הדגם הזה, המיובא על ידי פיקוק (שגם מיבאת את מוצרי EDIMAX), אינו תומך ב-Vectoring ומחירו בארץ ב-450 שקל. http://www.kasdanet.com/GHCSZ/pro_view-68.html

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אז ככה: יש לי מודם יו אס בי של דאיינמוד ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט... הבעיה שלי היא שבכל הראוטרים שראיתי יש רק כניסה ל WAN.... יש למישהו רעיון איך אוכל לעשות רשת אינטרנט בעזרת מודם יו-אס-בי(בלי תלות של המחשבים אחד בשני)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום. מחר אני קופץ לבזק להביא ראוטר חדש. בעיקרון אני חושב שאלו הדגמים שהם מספקים: http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx אני דווקא רואה שיש שם D-LINK ו-Netgear. ונאמר לי שאני יכול לבחור איזה דגם שאני רוצה בהחזר מלא. מה הכי טוב שם?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  8. דקה אחרי שאני מתחבר למשחק כלשהו יש לי DC, הפינגים גבוהים מאוד. יש לי ראוטר, וכששיניתי את פרטי ההתחברות ל- user@015 במקום user@012 פתאום מתחבר לי חלק למשחק, הבעיה היא כמו שכתבתי למעלה שזה מאבד את הקשר עם אותו שרת ועושה לי DC.. כשכתבתי לפני כן user@012 זה אפילו לא התחבר מה קורה פה? 012 חוסמים פורטים? למה כשאני כותב @015 זה פתאום פועל יותר טוב? ולמישהו יש מושג איך אני מתקן את הבעיה? 012 טוענים שחבילת גיימר 'יכולה' לעזור לי[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 14:28:10 במחשב השני אצל אחותי הכל פועל פיקס, היא מצליחה להיכנס למשחקים שנתקעים לי בלי DC, ולשרתים אחרים בחו"ל כמעט חלק.יש לה כרטיס רשת USB, אפילו כשלקחתי אותו והרכבתי אותו אצלי עדיין לא פועל לי כמו שצריך ויש DC והכל.. ???

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  9. אני מתכוון להשתמש בו להורדות טורנטים וכחייגן L2TP. למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alechik,

ערב טוב לכולם. יש לי 2 מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית , רציתי לדעת האם יש אפשרות לראות על צג של מחשב אחד את מה שמתרחש במחשב השני ? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by N.S,

שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אבל בלי ראוטר ובלי האב... יש לי בעיה עם זה... הבעיה היא שמתי שאני משחק נגיד...קאונטר סטרייק במחשב אחד והמחשב השני נגיד גולש או מוריד מקזה ..אז זה דופק לי את הפינג בקיצור אני רוצה לדעת האם הhub יעזור לפתור את הבעיה ...אם כן אז תעזרו לי לבחור האב מחנות "pchardware". הנה קישור להאב שאני רוצה לקנות...http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1651946529.htm בבקשה עזרו לי .... תודה מראש ???

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by zolder,

כשאני רוצה להיכנס למודם ונכנס ל-RUN ואז 10.0.0.138 אני לא מצליח להיכנס. מה יכולה להיות הבעיה.

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  13. יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  14. dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם תצורת הרשת שאותה אני רוצה להקים: מחשב אחד ראשי מחובר במודם USB לאינטרנט מחשב שני בחדר אחר. אני מעוניין שדרך השני יהיה אפשר להתחבר גם כן לאינטרנט (כן אני יודע שהראשי צריך להיות גם הוא פועל באותו זמן) וכמובן לשתף קבצים בינהם. ניסיתי לפעול על פי המדריך הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html נתתי למחשבים את ה IP שכתוב שם והם באותה קבוצת עבודה והכל אבל במחשב השני כתוב לי שהכבל רשת שלי מנותק. מה הבעיה? תודה

17. שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Delux,

יש לי את המודם הזה ואני מוריד בסביבות 60k לשניה אז נגיד היה לי מודם אחר היה לי ביצועים יותר טובים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, ה-TL-WR841N המזדקן שלי מתחיל לעשות בעיות ומצריך ריסט כל כמה ימים. אני מעוניין לקנות נתב חדש. אני בחיבור של הוט כיום (דרך הוטבוקס), בשאיפה בעתיד unlimited. למרות שאי אפשר לדעת מתי יגיעו... זה מה שאני מחפש בנתב: 1. יתאים גם להוט וגם ל-unlimited. 2. תומך בלפחות 5 צרכני wifi במקביל בלי קושי (סלולריים, טאבלט, מדפסת, סטרימר). 2. תומך בתקן AC. 3. אני לא בטוח לגבי תדר 5GHz. האם כבר מותר לקנות אותם בארץ? האם כדאי לקנות נתב שתומך בתדר כפול? 4. גם אם אלך על נתב שמשדר ב-5GHz, עדיין ארצה שה-2.4GHz יעבדו חזק, כי הטלפונים הסלולריים שלנו לא תומכים ב-5GHz. אני יודע שיש נתבים שהאנטנה של ה-2.4 היא פנימית, ואני לא בטוח אם זה ישדר מספיק חזק. 5. נתב שנמכר ב-KSP, אייבורי או באג (קונה באי…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  21. שלום אנשים בעקבות נסיון לא טוב עם מוצרי Edimax וכן נסיון לא ממש מוצלח עם D-Link DIR615 שעשה לי אינסוף בעיות, הגעתי למסקנה שצריך לרכוש ראוטר חדש. הראוטר יצטרך להחזיק קו של 12 מגה בהוט+בזק בינלאומי, חיבור עם חייגן. אל הראוטר יתחברו באופן קבוע ארבעה מחשבים ניידים + שני מכשירי Iphone לסירוגין. יש לציין שאני והשותפים שלי מורידים כרוניים כך שדי סביר שלפחות בשניים-שלושה מחשבים ירוצו תוכנות שיתוף קבצים למיניהן, דבר שמעמיס על התעבורה. לאחר בדיקה בפורום ובמקומות אחרים, ובעקבות המלצות הגעתי למסקנה שהראוטר הנ"ל אמור להחזיק את הקו שלנו + כל הדרישות שציינתי למעלה מבלי לקרוס או להיכנס לבעיה של איטיות. רציתי לוודא שכך באמת המצב לפני שאני הולך וקונה אותו. ושאלה קטנה נוספת. המודם ש-HOT סי…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום...יש לנו בבית מודם של מוטורולה SB4200 (לא משנה לצורך העיניין אני חושב אבל בכול זאת) הוא עושה את עבודתו נאמנה כבר שנים ואין סיבה להחליפו, אני מציין זאת כי אמרו לי להחליף אותו וכול מיני בילבולים. אין לנו חייגן אני מחובר בכבל רשת ואחים שלי בכבל USB בכול מקרה המודם נימצא בעמדת מחשב של אחים שלי במרתף של הבית ואני מחובר בכבל רשת ארוך (מאוד יחסית) מלמטה לקומה הכי עליונה בבית. כלומר קומה מספר 3 אם סופרים מהמרתף...ואחותי קנתה מחשב נייד לצורך לימודים וצריך לעשות רשת אלחוטית רק בקומה העליונה שאני נימצא בה...האם אני יוכל לחבר את הראוטר האלחוטי אצלי בחדר אפילו שהמרחק מהמודם הוא ענק? כלומר הרטואר צריך ליהיות מחובר למודם ממה שאני יודע וממנו מפצלים למחשבים...והבל שבא למחשב שלי בא יש…

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by THE_COMMANDER,

שמעתי שכבר יש ואני רוצה להזמין עכשיו אני יודע שאני משלם בערך 120 עבור 0.74 עכשיו זה רק למת"ב ומה אני צריך לשלם עוד???? יש ספק??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by שמנואל,

שלום. הבעיה היא כזו (סיפור ארוך, מצטער, אבל משום מה נראה לי שכבר נתקלתם בו): במחשב (XP) מותקן מודם TERAYON 175 בחיבור USB (להזכירכם - יש במודם גם את האפשרות של כרטיס רשת) . לאחרונה רבו הניתוקים ועשיתי מה שכל אחד עם הגיון בריא עושה - קניתי כבל רשת וחיברתי מהמודם לכרטיס. פה התחילו הצרות. אחרי שעה (!!!) עם תומך מאוד נחמד של נטוויז'ן לא הצלחנו להבין למה אין חיבור לאינטרנט ויש IP 0.0.0.0. הופניתי לתמיכה של ערוצי זהב ושם נאמר לי מיד כי זו בעיה מוכרת וידועה בכרטיס רשת הזה SIS 900 : ה XP מזהה לבד את הכרטיס אבל מתקין אותו לא טוב, ולכן בעצם כאילו לא הותקן למרות שבמנהל ההתקנים הוא מופיע. מה שצריך לעשות, הסביר הטכנאי זה להסיר את ההתקנה שעשה הXP , ולהתקין עם הדרייבר של לוח האם, א ב ל …

25. שלום לכולם, בעוד חודש אני עובר לדירה חדשה ורוצה להתעדכן. סוגיה ראשונה: היום קיים בבניין חיבור סיבים של סלקום. אני לא ממש שש לשלם על השכרת ציודים ו/או להיות מוגבל ביכולות שיש שמוגבלים ע"י הספקים השונים (נתב עם 2 יציאות eth, יציאות רק של 100M ולא של 1G, הגבלות על הממשק ניהול,....). לכן אני תוהה לגבי רכישה של נתב שתומך ב VDSL ע"מ שאוכל לשלוט על ההגדרות שלי בעצמי. הסתכלתי ב netchief ברשימת המוממלצים (נכון לאוקטובר שנה שעברה), ואחרי סינונים הגעתי לרשימה הבאה D-Link DSL-245GR D-Link DSL-G256DG TP-Link VR600 לגבי הראשון, ראיתי שהביקורות עליו לא משהו. מצד שני, חסרים לי שם נתבים אחרים שאני רואה התייחסות אליה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.