רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, עברנו לא מזמן לטריפל של הוט, ואני די תקוע עם משהו שחשבתי שתוכלו לעזור לי: המרכזייה של הוט צריכה להיות מחוברת לשקע של הכבלים, ויוצאים ממנה גם הטלפון וגם האינטרנט. יש בבית 2 מחשבים - נייד ונייח, שתיהם יחסית רחוקים מהראוטר ומתחברים עם WIFI. הנייד מקבל בסביבות ה 40MBPS. הנייח מתחבר עם מתאם USB כזה שקולט WIFI ומקבל מהירות של בערך 1MBPS. הראוטר עצמו מספק 100 MBPS, אבל אף אחד לא מספיק טוב לקלוט את זה, וכמו שאמרתי בנייח המהירות ממש גרועה, למרות שהקליטה של הוויפי טובה. האם יש לי פיתרון יותר טוב למצב מלהתחיל לקדוח ולמתוח כבלים בבית? אני לא מחפש משהו ממש יקר, ואין לי ידע טכני נרחב ברשתות, אבל אני רוצה לנצל את הרוחב פס שלי. תודה, אבי.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים שאלה שאלתית- אני רוצה לחבר את הנתב של TP LINK למודם/ראווטר המסריח של בזק - הTP LINK שישמש כנקודת גישה במטרה להרחיב את הכיסויי של הרשת האלחוטית. כמו כן אני רוצה שתיהיה לי שליטה על התעבורה של הרשת - זאת אומרת שאני רוצה לחלק את הרשת ל 2 ( כמובן אם זה אפשרי ) אני מתגורר עם שותף ואני רוצה לעשות ככה שלכל אחד יהיה נגיד 40 אחוז ואז עוד 20 אחוז ישארו למכשירים ניידים וכ'ו שמתחברים מידי פעם לרשת הביתית . תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי שתי מצלמות ip שמחוברות כרגע עם וויפי. לשתיהן יש ddsn חינמי שהיצרן נותן. לכל אחת מהן הגדרתי אייפי קבוע בהגדרות של המצלמה. התחברות למצלמה מרחוק, כרגע מחוברת רק אחת לחשמל, ומשום מה אני רואה כאילו שתיהן מחוברות ורואה את אותה תמונה, סוג של כפילות. גם כשאני מתחבר דרך קישור הddsn של המצלמה המנותקת משום מה זה מתחבר לי למצלמה הפעילה. יש משהו שפספסתי? כשאני מחובר ברשת הפנימית הכל עובד תקין. זאת המצלמה המדוברת, http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=170949246822
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, יש לי מודם (של 012), הספקית היא HOT. אז יש לי מחשב נייח שמחובר עם מודם לאינטרנט. אני מעוניינת להתקין ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם, ובדרך זו לחלוק את האינטרנט עם המחשב הנייח (בעזרת כבל) ועם המחשב הנייד באופן אלחוטי. (אני עדיין עם מודם כי יותר קל לי להחליף IP בשעת הצורך) (אתם יודעים ניתוק וחיבור מחדש מחליף לי IP במהירות) אז האם אני יכולה לעשות את מה שתיארתי? ואם אפשר, אשמח לקבל המלצה לראוטר זול מ KSP או IVORY (אפשר גם BUG). (בסביבות ה150-200ש"ח) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי מודם ראוטר HOTBOX של הוט. אני עובר בקרוב לדירה שבה היציאה של הוט נמצאת בסלון ואני מעוניין בכלל למקום את המחשב בחדר השינה. כדי להמנע מהעברת חוטים מיותרים רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את הראוטר בלי חיבור פיזי למחשב, דהיינו - ישב בסלון וישדר אינטרנט לכל הבית ואני אשתמש בwifi dongel במחשב הביתי כדי לגלוש. הרי גם שהמחשב מכובה הראוטר עדיין עובד ומשדר רשת ברחבי הבית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לקוח של בזק בינלאומי. ADSL 5Mbs . שמתי לב שבהגדרות החייגנים שלהם הם מציעים לכל מערכות ההפעלה חיבור PPPoE ו ל win7 הם מציעים חיבור PPtP . https://www.bezeqint.net/support/internet/dialing לא יודע למה! מה משניהם עדיף? ואם יש לי ראוטר ולא חיבור ישיר למודם? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול עשיתי 100 מגה אינטרנט בהוט ובבזק בינלאומי + חבילת גיימר עכשיו אמרו לי שחבילת הגיימר אינה תומכת במהירות של 100 מגה רק עד 30 מגה רציתי לדעת אם יש ממש הבדל בין 30 מגה עם החבילה ו100 מגה בלי החבילה? והבנתי שאני צריך גם להיות על חיבור קבוע ולא בחייגן בכדי לקבל 100 מגה האם יש לזה גם השפעה? תודה! יואל
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי את הנתב הזה במשך שבוע. בממשק ניהול הרשת האלחוטית מוגדר רוחב ערוץ 20/40Mhz אוטומטי. בפועל רואים שהנתב עובד רק ב 20Mhz. ניסיתי עם מחשבים שכן מתחברים במהירות 300 לנתב אחר שיש לי וכולם מתחברים רק ב 144mbit. מישהו מכיר את הבעיה ? יש פתרון לזה ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, היום הISP שלי זה אורנג', 40MBPS/3MBPS הציעו לי באותו מחיר (30 ש"ח) לחזור לבזק בינלאומי יש יתרון של ספק אחר על משנהו? בנוסף אציין שבחוזה התקשרות עם בזק בינלאומי רשום שיש מגבלה של 65GB בחודש (הורדה והעלאה ביחד) באורנג' לא בדקתי אך בכל מקרה לא עושים לי שום בעייה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם הרשת הביתית שלי מתחילה בהוטבוקס ומשם למחשבים לעיתים, קורה שממשק הניהול הweb שלו (hotbox) אינו זמין. פינג לנתב עובד כרגיל יש גלישה באינטרנט והכל בסדר כמובן שלכבות ולהדליק פותר מייד את הבעיה. מה שרציתי לשאול, האם יש דרך אחרת לפנות ולשלוח פקודות להוטבוקס, שאינה דרך הממשק האינטרנטי (אשר אינו זמין במקרה הנ"ל)? בסופו של דבר, בהנחה שיש דרך כזו, אני אכתוב סקריפט/תוכנה אשר תתחבר לנתב כשהוא לא תזמין דרך הweb, ותגיד לו לאתחל את עצמו. במקום לגשת אליו ולכבות ולהדליק ידנית. אבל קודם כל, האם בכלל יש דרך כזו?
-
- 5 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
בכללי האינטרנט עובד לי אבל יש אתרים עיקרים שפשוט לא עובד לי למשל גוגל פייסבוק יוטיוב. וכתוב לי את זה נסיתי בכל דפדפנים מה לעשות ??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחר טס לארה"ב ורוצה לקנות נתב. אני מתלבט בין שני אלו Linksys Smart Wi-Fi Router EA4500 או X3500 אחד הוא עם מודם והשני הוא בלי. השאלה שלי היא אם אני קונה את הזה שהוא עם מודם האם זה יעבוד בארץ כמו שצריך?(לי יש ADSL של בזק עם תשתית של בזק). ובאופן כללי מה עדיך מבינהם? ךודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרך לחלק את החיבור האינטרנט של הלפטופ שלי דרך שני חיבורים, אחד קווי ואחד בwifi, אני יכול להתחבר לשניהם בו זמנית, הבעיה שלי אני שאני צריך שליטה על מה יעבור דרך איזה חיבור. או באופן יותר ספציפי, אני רוצה שכל הקישור לאינטרנט מלבד הskype יעבור דרך הרשת הקווית. עשיתי חיפוש כאן ובעבר המליצו על תוכנה בשם connectify dispatch, שנראה כאילו היא יכולה לעשות את זה, אבל, לא בגירסא החינמית... אז אני מחפש אפשרות אחרת. אני משתמש בווינדוס 8.1 אם זה רלוונטי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
של D-LINK 6740U התקנתי רשת קווית לטלויזיה והמרחק בין הנתב למחשבים הינו כ 10 מטר אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש לי בבית ראוטר D-Link של בזק, ואני מנוי למהירות 15 מגה. אני ואחי המשתמשים העיקריים באינטרנט בבית, ושנינו זוללים את רוחב הפס רוב שעות היממה עם הורדות, מה שגורם הרבה פעמים לחיכוכים ומריבות בינינו. רציתי לשאול, האם יש דרך כלשהיא, בעזרת הראוטר, לפצל את רוחב הפס שאני מקבל מבזק, כך שכל אחד מאיתנו יקבל 50 אחוז מרוחב הפס? תודה ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת HOT הכריזה הבוקר שבקרוב תחל להציע ללקוחות שלה קופסא המשלבת את המודם והנתב ביחד עם הממיר המקליט. באופן זה מי שמנוי לכל שלושת השירותים של HOT - טלוויזיה רב-ערוצית, אינטרנט ושירות טלפוני - יקבל רק קופסא אחת (במקום שתיים היום) שתטפל בכל הפונקציות הללו. כדאי לשים לב, שלמרות שבפועל אין לקופסא שום קשר לסיבים אופטיים, חברת HOT בחרה לכנות מוצר זה בשם FiberBOX בגלל שתשתית הסיבים האופטיים הפכה להיות מונח שגור בתחום התשתית. בתמונות - ניתן לראות כיצד נראית הקופסא ואיך נראה הממשק. להלן הטקסט המלא מההודעה לעיתונות: ----------------------- חברת HOT הודיעה הבוקר, כי בכוונתה להשיק בקרוב את ה-HOT FiberBox, פלטפורמת מדיה ותקשורת מתקדמת, ראשונה מסוגה בישראל, המרכזת את כלל שירותי התקשור…
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות מגבר WIFI שעובד על חשמל ללא חיבור כבל רשת או משהו? שאני יוכל להגדיר אותו ורק לחבר אותו לחשמל? או שחייב לחבר לו כבל רשת? איך זה עובד? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,לאחרונה אני שם לב שנורית ה-WLAN מהבהבת בלי סיבה. החלפתי סיסמא,אני משתמש ב-WPA2-PSK ,הנורית הפסיקה להבהב לכמה זמן(בערך חצי שעה) ואז חזרה להבהב. אני משתמש בראוטר Siemens SL2-141 בדקתי ב-DHCP Table והוא מראה רק אותי מחובר אותו הדבר ב-Wireless Clients Table אני אני מוודא את הדבר??? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שאפשר ללמוד באופן עצמאי ממנו על עולם התקשורת מחשבים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בכל נושא השרתים. ככה יש לי דומין שקניתי ב LIVE DNS ואני רוצה לחבר אותו לשרת שלי. ב LIVE DNS מבקשים ממני להכניס NS שאין לי מושג מה אני צריך לרשום שם. והאם בשרת שלי אני צריך להגדיר משהו שיאפשר לתקשורת אם LIVE DNS ? אם אפשר מדריכים בוידאו שמסבירים זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי HOTBOX שמוגדר כמודם בלבד(BRIDGE MODE) שאליו מחובר ראוטר חיצוני, ולראוטר מתחבר מחשב נייח בעזרת כבל רשת. עד פה הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכאשר אני מחובר חוטית לראוטר(כנראה כי הוא לא 1GB) אני לא מקבל 100 מגה בבדיקות מהירות. אני רוצה להתחבר בעזרת כבל ישירות להוטבוקס וגם שהראוטר יהיה מחובר אליו, האם זה אפשרי? כמובן שניסיתי ולא הצלחתי ששניהם יעבדו בו זמנית, אך אולי חסר לי משהו בהגדרות שפיספסתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קרוב ליומיים מנסה להגדיר ראוטר(netgear wgr614) כריפיטר להוטבוקס, אחרי שהבנתי שהוא ישן וזה לא ילך קניתי ראוטר אחר, TPLINK wr941nd הייתי בטוח שגם אוכל לצרוב עליו DDWRT אך נוכחתי לדעת שהגירסא הספציפית הזאת כנראה לא נתמכת. בכל מקרה הצלחתי להגדיר אותו כריפיטר רק כאשר לא הייתה סיסמא\סיסמאת WEP האם ניתן גם כאשר יש אבטחה של WPA2? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בידיעה הזו יש לא מעט אי דיוקים טכניים, אבל בכל מקרה היא כוללת מידע מעניין וחשוב. השורה התחתונה - אם ה-HOTBOX משמש אצלכם כמודם בלבד - אפשר להתעלם מתוכנה. אם ה-HOTBOX משתמש כנתב - בטלו את מנגנון ה-WPS כמוסבר. http://www.haaretz.co.il/captain/net/1.2167216 כדי לדעת אם קבלתם את העדכון: במסך הפתיחה של ה-HOTBOX (בתצורת מודם 192.168.100.1, בתצורת נתב 192.168.1.1) תופיע גרסת תוכנה 2.1.12. אם לא מופיע אצלכם - כבו את ה-HOTBOX - המתינו 10 שניות ותדליקו מחדש - העדכון ירד אליכם באופן אוטומטי.
-
- 5 תגובות
- 5.9k צפיות
-