עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום יש לי ווינדוס 7 ואני מחובר בADSL דרך ראוטר ASUS AM604G. אני מעוניין להגביל את מהירות ההעלאה שלי. אם אפשר לכל המחשבים באופן גלובלי דרך הראטור- עדיף. אם לא, אז גם רק למחשב אחד זה בסדר. מה הדרך הכי קלה לעשות זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום יש לי רשת של כמה מחשבים עם XP ואני רוצה לדעת אם אני יכול להגביל משתמשים לאייפי פנימי מסויים שלא יוכלו להתחבר מכל מחשב והאם אפשר להגביל להם את המהירות הורדה/העלה ברשת לא מצאתי דבר כזה ללא תוכנות חיצוניות כמו נטלימיטר למשל ולכן אני שואל אולי מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by or_y,

שלום, אני רוצה להגביל את כל מי שגולש דרך הרשת האלחוטית למהירות קבועה כלשהי. לצורך העניין 50KB. הכוונה היא שאם מחוברים שלושה מחשבים, כל אחד יוכל לנצל עד 50KB מרוחב הפס, ביחד הם יוכלו לנצל עד 150KB. אני מקווה שזה מספיק ברור. חיפשתי ב DD-WRT ולא ראיתי אפשרות לדבר כזה. מישהו יודע איך אפשרי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yotamoo,

שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אהלן חבר'ה. יש לי בבית ראוטר D-Link של בזק, ואני מנוי למהירות 15 מגה. אני ואחי המשתמשים העיקריים באינטרנט בבית, ושנינו זוללים את רוחב הפס רוב שעות היממה עם הורדות, מה שגורם הרבה פעמים לחיכוכים ומריבות בינינו. רציתי לשאול, האם יש דרך כלשהיא, בעזרת הראוטר, לפצל את רוחב הפס שאני מקבל מבזק, כך שכל אחד מאיתנו יקבל 50 אחוז מרוחב הפס? תודה ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tomz,

יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל שעשיתי אותו פרו יש לי גם האב כרגע זה המודם מחובר למחשב שלי ועוד כרטיס רשת במחשב שלי מחובר לאח שלי אני יכול גם לעשות את זה דרך ההאב, מודם להאב, אני להאב ואח שלי להאב השאלה היא כזאת יש אפשרות שיהיה הגבלת מהירות לכל יוזר במחשב משתנה נגיד אני לא בבית ואח שלי בקאזזה שלו הכל ילך אליו אבל נגיד הוא לא בבית ואני כן ואני יוריד הכל אלי ואם שנינו אז יתחלק לפי הצורך בקיצור תוכנה שמשנה את ההגבלה לפי הצורך (אולי זה ככה כבר מראש אני לא יודע) ואם יש, איזה מהסידורים אני צריך להישתמש כולם להאב או המודם והמחשב של אח שלי אלי

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by ashchlor,

שלום, עברתי לאחרונה ל-012 כחלק מהרפורמה החדשה. לפני כן הייתי בבזק עם חבילה של 40 מגה עם ראוטר של בזק מדגם netgear vegn2610 הראוטר נשאר אצלי אך ב-012 טוענים שבזק (כנראה תוכנתית) חוסמים את מהירות הגלישה לפי החבילה (40 מגה במקרה שלי) ולכן אני לא יכול לעשות 100 מגה אצלם למרות שהמכשיר עצמו תומך. כל העסק נשמע לי קצת הזוי אבל אני יכול להאמין על בזק... מישהו מכיר כזה דבר? במידה וזה אכן אמיתי האם יש אפשרות של צריבת תוכנה מקורית על הנתב במקום התוכנה של בזק ובכך לעקוף את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by asmon,

אני צריך תוכנה שתוכל להגביל את מהירות ההורדה,שליחה של המחשב השני. זה לא ראוטר, אלא רשת רגילה. וכמובן המחשב השני מחובר למחשב הזה. אבל אני צריך תוכנה שאני אוכל להתקין רק פה, כי אם הייתי רוצה להתקין שם אז פשוט הייתי מתקין תוכנה רגילה להגבלת מהירויות. תודה. אה ומשהו אחר מ bandwidth conntroler

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. אני משתמש בקאזה (לייט) כבר די הרבה זמן לאחרונה בשבוע-שבועיים האחרונים שמתי לב להאטה משמעותית בקצבי ההורדה. עוד מישהו מחובר דרך נזק בינ"ל ויכול לחוות דעה כדי שנוכל לדעת האם זו רק בעיה אצלי (לא נראה לי, שמתי לב בשני מחשבים שונים) או שזו הגבלה של נזק בינ"ל ואז כבר אפשר להתקשר ולהתחיל לעשות בלאגנים :AR15: :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by tomz,

יש אפשרות להגביל מהירות ברשת? הרשת פועלת עם האב שאליו מחובר מודם ADSL של ALCATEL SPEEDTOUCH שאותו הפכתי ל PRO אז הוא משמש כראוטר, הוא מחובר להאב ועוד שני מחשבים מחוברים אל ההאב גם כן, יש אפשרות להגביל את אחד המחשבים למהירות מסויימת?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  11. הבעיה היא כזאת: אבא משתף קבצים בDC++ ואין שום דרך להגביל את השליחה מהתוכנה עצמה, מה שגורם פשוט לאיטיות בלתי נסבלת של כל האינטרנט בכל המחשבים.. אפשרויות לתיקון הבעיה: 1. תוכנת צד שלישי שתגביל את השליחה (קיימת כזאת בכלל?) 2. פונקציה באלקטל פרו שמגביל את השליחה במחשב מסויים? 3. משהו אחר שלא חשבתי עליו. יש מהאפשרויות האלה בכלל ברת ביצוע? (הרשת אצלנו מסודרת כך: כל המחשבים מחוברים לסוויצ' של CNET ומחוברים לאלקטל פרו) תודה לכל העוזרים (פשוט בלתי נסבל מה שהולך פה..)

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  12. יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  13. האם זה אפשרי? במידע שימושי וקישורים יש את ה Bandwidth Controller אבל לא נראה לי שהוא יעבוד עם נתב. (לא נשמע לי פשוט הגיוני).

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  14. Started by generalA,

רציתי לדעת איך ניתן בראוטר להגביל משאבי מערכת ע"י חלוקת יכולת הניצול בין הפורטים ? יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל של לפני שנתיים בערך, עם 4 פורטים קוויים בלבד.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי נתב אלחוטית של EDIMAX, והרשת היא בין שני מחשבים, אחד נייד עם כ. רשת אלחוטי והשני נייח שמחובר בכבל לנתב. אין לי כרגע שום הגנה על הרשת. קראתי באתר של מיקרוסופט שאפשר להגביל את הרשת ע"י הוספת מחשבים ע"פ מס' הMAC שלהם. מישהו יודע אולי איך לעשות את זה? עם תוכנה או בהגדרות של הנתב? אולי למישהו יש רעיון יותר טוב איך להגביל חדירה של משתמשים שנמצאים בטווח הרשת שלי? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by nyquist,

שידרגתי מ2.5- ל-12 מגה. תשתית-הוט ספק בזב"ל. הגיע לי במייל אישור על שינוי החבילה - ציטוט היישר מהקובץ וורד: "חבילת הגלישה 12-hot צ'ופר לשנה וחצי אליה הצטרפת כוללת: @ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 12.00 מס''ש קצב הורדה ו- 1.00 מס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." סוף ציטוט. אף אחד לא מילמל אצלם שיש הגבלה על נפח גלישה חודשי. זה משהו חדש או שאני לא מעודכן?

• 14 תגובות
    • 7.8k צפיות
  17. http://www.hot.net.il/UploadFiles/12_2011/%20%20%20%20.pdf לקוחות אשר מצטרפים למבצע או משדרגים החל מיום 01.12.11 - מגבלת נפח: נפח חודשי מקסימאלי להעלאת והורדת נתונים ברשת האינטרנט : 50GB הוט רשאית להגביל את הלקוח מגלישה בשירותי האינטרנט או לחייבו בתשלום בגין חריגה מנפח הגלישה המקסימאלי כתוצאה מחריגה בהעלאה ו/או הורדת נתונים. הוט רשאית לשנות את הנפח החודשי המקסימאלי מעת לעת, עפ"י שיקול דעתה, כפוף להוראות הדין. מה אתם אומרים ?

18. התחברתי לבזק בינלאומי . והיום פתחתי את דף החוזה וזה מה שרשום : גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 10.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). מה זה משהו חדש שמגבילים ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ivgitsab,

האם יש נתב ביתי שניתן להגדיר בו, כמה מקסימום KB תעבורה UP&DOWN ינתן לכל מחשב ברשת? האם אפקטיבי לחבר אנטנה מגבירה לראוטר או שהשיפור אפקטיבי רק בחיבור לכרטיס רשת? תודה

20. אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא? לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by DJO,

אהלן, אני מחובר לרשת מהמחשב שלי ואח שלי גולש דרכי. רציתי לדעת האם אתם מכירים תוכנה שאני יוכל לקבוע נניח שאח שלי יוכל להוריד במקסימום 50KBS ככה שאם אני נניח משחק CS אז יהיה לי רוחב פס מספיק מובטח ואני לא אצטרך לצעוק לו שיבטל את ההורדות? תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by dbx22,

יש לי שני מחשבים. אחד נייח עם ראוטר אלחוטי מחובר אליו, ושני נייד שקולט את הראוטר האלחוטי וגולש בעזרתו. אני רוצה להגביל את מהחשב השני שיהיה לו קצת מאוד רוחב פס. איך אני עושה את זה? אני מעדיף שזה יהיה בלי תוכנות כלשהן ושזה ישלט מהמחשב שלי(הנייח).

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  23. Started by shauli,

שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים. אני מחפש תוכנה שאוכל להחליט כמה אחוזים מרוחב הפס אני אקבל, וכמה המחשב השני. הביאו לי את התוכנה Netlimiter, אבל בעזרתה ניתן רק לקבוע כמה אחוזים במחשב שלך כל תוכנה תקבל, אני צריך שאני אוכל נגיד להחליט שאני אקבל חצי מרוחב הפס והמחשב השני חצי. בתודה, שאולי

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת האם יש כזה דבר (כותרת). המחשב המארח הוא VISTA ULTIMATE, המתארח XP PRO. רשת מסוג ICS. עוד דבר, כאשר אני משחק במשחק מסויים, וביינתים במחשב השני ברשת, גולשים באקספלורר, קופצים לי הפינגים לשמיים.. זה המשחק היחיד שזה קורה לי.. בשאר המשחקים אין קפיצות פינגים במקרה הזה.. האם אני אפתח פורטים מסויימים שקשורים למשחק, זה יכול לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by Jenia24,

יש לי אינטרנט 1.5MB של בזק ויש לי רשת בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שהם מתחלקים ברוחב פס שווה בשווה , עכשיו אחד המחשבים הרבה פחות פעיל מהשני יש איזה דרך לחלק את רוחב הפס אחרת? לטובת המחשב הפעיל יותר כאילו?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.