עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כי הייתה להם בעיית עוצמות ברמת גן אתמול מסביבות 23:00 התקשרתי אליהם ואמרתי להם האינטרנט לא זז ויש 1,000000 איבודי פאקטים, לא ידעו כלום על זה, ואז ב 4:00 בבוקר זה הסתדר וחזרה הבעייה בסביבות 11:00 ואולי לפני גם. אז הגיע אליי טכנאי של הוט סידר לי פה כמה דברים עם העוצמות ואמר שיש טכנאי בחוץ שחיפש את הקופסא של התשתית לסדר שם. עכשיו זה תקין, אם מישהו יוכל להריץ איזה 300 פאקטים ל www.download.com ו ל- www.yahoo.com יעזור נורא. אני מקבל בדרך כלל ל download.com בין 205-238 כרגע ול yahoo.com 72-100 לפעמים יש קפיצה ולפעמים אין.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by amirn,

היי, יש לי LAPTOP שיש בו כרטיס רשת רגיל ואחד אלחוטי. בבית יש לי מחשב עם כרטיס רשת רגיל (פנוי), ואני רוצה לחבר את המחשבים בכבל מוצלב. השאלה היא, האם אחרי שאני אעשה את כל ההגדרות לחיבור ב-LAPTOP בכבל מוצלב (לפי המדריך שלכם), האם אני אוכל להתחבר ל"קיר" (למשל בבית מלון, או מקום עבודה) ללא שינוי הגדרות הרשת ? (או במילים אחרות, איך לקנפג את ה LAPTOP כך שיתמוך גם ברשת קווית ע"י כבל רגיל, גם כ-SLAVE עם כבל מוצלב וגם ברשת אלמוטית - כשיש לי 2 כרטיסי רשת 1 רגיל 1 אלחוטי) תודה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by sn@sh,

כרגע סיימתי להתקין את הווינדוס ה -xp pro החדש...SP2 ולפני זה היה לי -windows Me שהוא לא משהו אבל במילניום שנכנסתי לשרתי משחק היה לי פינג נורמלי 20-40 עכשיו לאחר שהתקנתי את הווינדוס - xp הפינגים שלי בשמים ואני לא יודע למה... הכל פועל כרגיל ומחוץ לשרת אני רואה פינג מצויין אבל שאני נכנס אני רואה משהו שונה לגמרי... וזה רק קורה לי אם הווינדוס -xp ניסיתי לפרמט והלתקין מחדש את הישן שלי את המילניום והפינג חזר לי להיות נורמלי אבל אני מעדיף להשתמש ב - xp אז אם משהו יודע לסדר את הבעיה בבקשה אני זקוק לעזרה.... תודה... D:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה, לפני איזה חודש שדרגתי ל 1.5MBPS. בזמן האחרון אני מרגיש שהאינטרנט הרבה פעמים פתאום מזדחל. היום בבוקר הוא בקושי זז, ועכשיו כבר התעצבנתי והתחלתי לבדוק פינגים. נדהמתי לגלות: לגוגל, 837MS ממוצע, בד"כ באיזור ה 30. ל HWZONE, יש 816MS ממוצע, בד"כ באיזור ה20. ל ZAP בכלל היה לי TIMEOUT. וזה אחרי שסגרתי את האימיול. רק איסיקיו פועל ברקע. לעוד מישהו יש כזאת איטיות? או שהבעיה אצלי?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by AmitDanan,

מישהו יכול להמליץ לי על נקודת גישה טובה לטלויזיה חכמה של LG שמחוברת דרך הWIFI?

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by X-Viper,

תודה מראש לכל העוזרים. התקנתי בבית החדש שלי רשת ביתית קווית. לפני שאני אציג את הבעיה אני ייצין שלאחר מתיחת הכבלים עשיתי בדיקת רציפות וסדירות של כל הגידים בעזרת מכשיר מיוחד שבודק כבלים של רשתות אינטרנט. וכמובן שהתוצאה הייתה חיובית. בנוסף לכך, השתמשתי בכבל CAT5 ונעשה שימוש בשמונה גידים. ועכשיו לבעיה. לאחר שחיברתי את המחשב באחד החדרים לראוטר הצטערתי לגלות שהמחשב מגלה שהתחבר התקן מסוים לכרטיס רשת, אבל הוא שולח מנות ולא מקבל החזרים - ז"א שהוא לא מזהה מה מחובר אליו. לאחר כל מיני בדיקות, הגעתי למסקנה שיכול להיות שמכוון שהכבל בין המחשב לראוטר הוא בערל באורך 30 מטר, המחשב לא מצליח לקלוט את הקלט של הראוטר. למרות שבדרך כלל ראוטר בייתי פשוט יכול לעמוד בכבל באורך 30 מטר. הראוטר הוא רא…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN98 ועל אחד מהם מותקן האינטרנט בכבלים, איך אני יכול לעשות שיתוף ביניהם מבלי להחליף את ה-WINDOWS זה ממש חשוב לי!! יש לי על שניהם כרטיס רשת וכבל מוצלב!! אז איך אני יכול לעשות את השיתוף של האינטרנט בכבלים בשני המחשבים הנ"ל עריכת המודר: כותרת יותר נוחה. (nice-1)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by matis87,

החלפתי היום ראוטר (הראוטר הישן לא היה מסוגל לקבל 10mb רוחב פס) הראוטר החדש - d-link 2760u עושה קצת בעיות, יש התנתקויות שאני משחק במשחקים ברשת של הPS3 עשיתי internt check בPS3 וזה כתב לי: the router in use may not suppurt IP fragments, and the cummunicatin features of some games mey be restricted. for more details, contect the router manufacturs. מה עושים? אפשר לסדר את זה? חובה להחליף ראוטר? ד"א הם עדיין לא העלו לי ל10mb בנתים זה 4mb אם זה משנה... ד"א אני חדש. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by abarbotel,

למה שאני בא לפתוח קובץ ממחשב אחר ששיתפתנו את החיבור ביננו וגם שיתפנו קבצים זה עובד נורא נורא לאט? זה על רשת אלחוטית..

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by dino,

יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by WN,

היי יש לי רשת בבית של ארבעה מחשבים, שמחוברים למודם "Switching hub" של שמונה מקומות לחיבורים שמחובר למודם איי סי אס אל של אלכטל וכן אני גולש באינטרנט, כבר מזמן חלמתי על לפתוח שרת משחקים בכל דבר שהוא, במיוחד עם האלף-לייף אשר הפורט שלו הוא 27015, ואני לא יכול או לפחות לא מצליח בגלל המודם שלי לפי מה שהבנתי, בבקשה תעזרו לי לפתוח פורט, או לשות מה שאני צריך בכדי שאוכל לארח אנשים בשרת קטן משלי בתודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sharon515,

שלום יש לי ראוטר edimax 6216mg מחובר בתשתית כבלים השאלה שלי היא 1) למחשב מחוברים 3 מחשבים אלחוטית. האם אפשר לפתוח dmz לכל המחשבים ולחסוך את פתיחת הפורטים ? 2) בראטור ישנה אפשרות להסתיר את שידור הרשת האלחוטית. הבנתי שכדי להתחבר צריך להכניס את שם הרשת ומפתח ההצפנה בצורה ידנית. איך עושים את זה במערכת הפעלה ויסטה ובמערכת הפעלה xp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. או שמא עדיף כרטיס PCI? תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Ski Farm,

שלום לכולם ושנה טובה !!! אני מעוניין להקים רשת קווית של מחשבים דרך תעלות קיימות בקירות הבית כאשר לכל חדר יהיה כבל בנפרד של רשת וחדר אחד (אליו יגיעו כל הכבלים) יהיה המרכזייה - כל הכבלים שיגיעו לחדר זה יחוברו לראוטר קיים. אני מעוניין לעשות תשתית של 1G כדי להיות מוכן לשימושים עתדיים (לא כל יום מעבירים חוטים בקירות). אבל אני צריך עזרה ומקווה שתוכלו לעזור לי 1. האם עבור קצב עבודה של עד 1G צריך/מומלץ כבל CAT-6 או מספיק CAT-5E וכן מה ההבדלים ביניהם ? 2. בהנחה שאני מחבר לכל שקע בקיר (של RJ-45) את כל 8 הגידים של הכבל לקבלת איפשור של 1G האם חיבור של כבל CAT-5/5E רגיל בין השקע בקיר לבין המחשב או ראוטר יעבוד בקצבים של 100M או 10M - כי לקצבים אילו צריך לחבר רק 4 גידים ובפועל בשקע…

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by katkato,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר ב USB של חברת LVL1 רציתי לדעת על איזה כרטיס אתם ממליצים במחיר של עד 200 ש"ח עדיף שיהיה זמי לקנייה באייבורי ומוצרך שיהיה חיבור של PCI ותומך תקן N תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by spatz,

רציתי לדעת איך אפשר לחבר 2 או יותר מחשבים לאינטרנט בכבלים עם סוויץ' (והמודם מחובר גם הוא לסוויץ', לא דרך אחד המחשבים), ואם אפשר אז איך? כי פשוט אני ניסיתי ורק למחשב שעשו עליו רישום יש אינטרנט ולשני אין... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מנסה להעביר כמות גדולה של מידע בין שני מחשבים המריצים ווינדוס 7 ברשת ביתית אלחוטית עם נתב נטגיר של בזק. המהירות המקסימלית שהצלחתי לקבל היא 1.4 מגה לשניהם. במהירות הזאת ייקח לי שבועות להעביר את כל מה שיש לי. איך אני מתחיל לבדוק איפה הבעיה ואיפה צוואר הבקבוק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by psycho killer,

שלום לכולם אני רוצה להתחבר למחשב שלי במשרד מהבית (העסק הוא שלי) שתהייה לי שליטה מלאה על המחשב מרחוק כולל העברת קבצים בחינם האם כדאי להשתמש בRDP של ויינדוס או בתוכנה אחרת ?(שמתי לב ש TEAM VIEWER לעסק היא בתשלום) אם אפשר גם לינק למדריכים איך להגדיר את הRDP?? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by dvdhll,

המחשב הנייד שלי לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית שהקמתי, או כל רשת אלחוטית אחרת (ניסיתי 5). לראוטר עצמו הוא מתחבר (הממשק ווב עולה). הוא אפילו מצליח לעשות פינג החוצה אל כתובות ברחבי הרשת, אבל על גלישה ודוא"ל אין מה לדבר. אמנם רואים פעילות מסויימת במחוון התקשורת, אבל בפועל שום אתר לא עולה ושום דואר לא נע (באחת הפעמים הצלחתי לקבל אבל לא לשלוח). ניטרלתי פיירוולים. הסרתי לחלוטין את נורטו. זה קרה פתאום, בלי סיבה נראית לעין. ברשת חוטית ובדיאל-אפ הוא מתחבר בלי בעיות (כרגע אני גולש באותה רשת, באותו מחשב, רק מחובר בחוט). חלונות XP SP2. היש ישועה? משתמש באאוטלוק אקספרס, אקספלורר ומוזילה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים מחוברים אחד לשיני ברשת,זה הראשי והשיני של אחותי. עכשיו הרשת אצלה מתנתקת כל כמה זמן ולפעמים כמה פעמים ב5 דקות. מישהו חושב שהוא יודע מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by gabrielf,

מה רצוי להגדיר ב SUBNET MASK בהגדרת חייגן L2TP ? (חיבור 100 מגה עם 014+הוט)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KyloRen,

שלום שלום, גר בניין רב-קומות שנבנה ב-2008-2009. בשנים האחרונות כל פעם שאני מתעניין בשדרוג מהירות הגלישה, מסבירים לי שהכי הרבה שאפשר לקבל בקומה שלי זה 40 מגה כי זה מה שהתשתית בבניין מאפשרת. מול זה, אני יודע כי יש דירות אחרות בבניין שטוענות שמקבלות גם 100 מגה אבל לא בדקתי את זה לעומק ואולי גם אלו דירות קרובות לקרקע. במקביל אני גם יודע שפרסו בשכונה בזמנו סיבים כהכנה לשדרוג עתידי אם כי זה עוד לא ממומש באזורנו. יש למישהו משהו חכם לומר על הנושא? האם באמת התשתית הפיזית שהונחה בזמנו בבניית הבניין תהווה מגבלת רוחב פס לעד? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני בונה אנטנה HIGH GAIN ביתית ואני מחפש דונגל איכותי שיתן טווח קליטה מקסימלי. כמו כן, אני צריך שלכרטיס תהיה תמיכה מלאה ללינוקס. תודה מראש, גיל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כבר מספר פעמים שנסיתי את זה, עם מספר נתבים ועם כולם זה נותן לי את אותה התוצאה. המספר חיבורים שהוא מגיע אליו זה לפחות 20 אלף חיבורים, מה שממש לא נשמע הגיוני. במחשב אחד אני רושם את הפקודה server 10.0.0.1 12345 (זה הIP של אותו המחשב שעליו אני מריץ את זה) ובמחשב השני אני רושם client 10.0.0.2 20000 10.0.0.1 12345 מה אני עושה לא נכון?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.