רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני בבזק בינלאומי ומרוצה יחסית (הפינג סביב ה70 לשרתים באירופה, מהירות בדרך כלל קרובה ל100), אבל חשבתי לעבור לספקית אחרת זולה יותר ותהיתי האם יש הבדלים בינהן בכלל? מישהו עם ניסיון בהוט וספקית כלשהי שיכול להגיד אם הוא מקבל תוצאות דומות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להבין מה ההבדל. שניהם מחוברים למודם ומספקים אינטרנט למספר מחשבים אז מה ההבדל? תודה מראש. רן
-
- 7 תגובות
- 26.6k צפיות
-
-
קיבלתי מבזק את d-link2760u/e1 ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין d-link2760u חוץ מזה ש-d-link2760u נראה יותר יפה?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מישהוא יודע מה הוא הבדל בין כבל רשת RJ45 (ישר) וכבל רשת RJ45 (מוצלב) ?? תודה.
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט דרך הוט ו 012 במהירות של 100 מגה ואני משתמש ב HOTBOX כמודם וב TL-WR1043 v2 כראוטר. רציתי לשאול אם זה תקין שהמהירויות שאני מקבל במחשב נייד ובאייפון שמחוברים ב WIFI ונמצאים בצמוד לראוטר הם כאלה: מחשב נייד MacBook Pro: אייפון 6: כמובן שבמחשב שמחובר עם כבל לראוטר המהירות המתקבלת מקסימלית: אני מבין ש WIFI לא אמור לתת לי ביצועים של חיבור קווי אבל ירידה של 50 אחוז ויותר נשמע לא ממש תקין. תודה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי מוריד מאפטיפי מסוים במהירות של 80קיי ויש לו כבלים בספק 012 מאותו אפטיפי אני מוריד ב8קיי בלבד ואני מנוי אידיאסאל באקטקום....לגבי הפינגים לי יש יותר טובים. אתם יודעים אוי למה זה ככה? זה לא הבדל קטן אלא הבדל ענק במהירות.....קשור לשרתים של אקטקום אולי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?
-
אני נמצא אצל הספק 012 במהירות 5 מגה בייט, ואצל הוט ב12 מגה בייט (התשתית) במשך יותר משבוע יש לי בעיה שבה רוחב הפס שלי צונח לאזור ה1MB, כאשר למשך כמה דקות פזורות ביום אני כן מקבל את המהירות האמיתית. בשיחות עם 012 הם מסרו לי שהכל תקין אצלם והבעיה אצל הוט. בשיחה עם הוט, חיברתי את המודם ישירות למחשב ובבדיקת המהירות של הוט זה הראה שהמהירות היא שוב באזור ה-1MB ומדי פעם עלה לאזור ה-2MB. הנציגה עשתה משהו שאיתחל את המודם, הרצתי את הבדיקה שוב ב-safe mode ופתאום התקבלה המהירות הסבירה (10MB) שזה בערך קרוב למה שאמור להיות. הנציגה אמרה לי שמכיוון שב-safe mode הכל בסדר כנראה מדובר בוירוס או משהו. סיימתי את השיחה למרות שההסבר הזה לא נשמע לי יותר מדי סביר מהסיבה שבדקתי את המהירות גם על מחש…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
צריך לקבל בהקדם החלטה בין 2.5/256 ל- 3/300. ההפרש הכספי לספק ולתשתית כ-12 שח. מוכן להוסיף אם אכן אראה הבדל. שימושים אופייניים: גלישה בין אתרים, פתיחת סרטוני יו טיוב, פתחת קבצי מוסיקה באתרים,הורדות מוסיקה וכו'.
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אז ככה חברים. סיימתי לימודי MCSA ו CCNA והתקבלתי לאחת מחברות התקשורת. נכנסתי לתוך מוקד שמתעסק בתמיכה בסיבים אופטיים ותקשורת מתקדמת. הבעיה יא שיש ככ הרבה חומר שרץ לי בראש גם בגלל הקורס וגם בגלל מקום העבודה שזה עשה לי סלט לא קטן. בכל כמה ימים אני פשוט אפתח דיון על משהו ספציפי שלא ברור לי כדי להטמיע אותו טוב טוב בראש. לעניינו... מובן לי ששתי הטכנולוגיות מאפשרות העברת מידע במהירות גבוהה על גבי רשת אופטית.. אבל מה שמעבר לכך? אני למדתי שתקשורת לא עוברת ברמת ה LAYER1 ו SDH לדוגמא עןשה בדיוק את זה :\ (סלט). בכל אופן אשמח להסבר ברור. תודה
-
- 3 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום! האם ישנם הבדלים בין Edimax ES3105P 5-port 10/100 Switch לבין Edimax ES3108P 8-port 10/100 Switch, חוץ מכמות הפורטים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הבנתי שיש 2 הבדלים גדולים בין החיבורים: 1) ללא חייגן, האינטרנט מתחבר מחדש לאחר ניתוקים למיניהם מה שגורם להורדות להימשך במקום להתקע. 2) IP קבוע (לפחות לתקופה של מס' שבועות) השאלה היא, האם אלה ייתרונות משמעותיים? 1) אין איזה תוכנה / סקריפט / חייגן שהוא לא הדיפולטי של windows שמזהה שנפל החיבור ומנסה להתחבר שוב? 2) האם מהירויות ההורדה עם כתובת IP קבועה גבוהות יותר בצורה משמעותית? תודה על התשובות
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך פירוט רציני לגבי ההבדלים בין כבלי רשת Cat 5e וCat 6 אם אפשר אז פשוט נתונים טכניים על שני סוגי הכבלים תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין מודמים של אדסל ?? קיימים 3 סוגים שאני יכול לקנות.... 1. רגיל עם כרטיס רשת 2. USB 3. פנימי PCI עכשיו אמרו לי שבתוך מודם ה- USB יש כרטיס רשת... ככה שזה אותו דבר ... האם זה נכון ? ??? מה הכי טוב מהכרטיסים הנ"ל ? מהירות שליחה\קבלה, משאבי מערכת ? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הראוטרים הבאים? Edimax BR-6204WLg Edimax BR-6204WG לצורך של דירהשל קומה אחת ללא התחשבות בממ"ד. השירות של PIKOK היבואנית הוא מצוין אז אני די נעול על החברה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש שבגדול שמח עם חבילה בגודל 10MB Download, חבילת גיימרים (שאם אני מבין נכון מאחורי השם הגדול עומדת פשוט QoS) וראוטר יחסית ישן (7 שנים) בשם Edimax BR-6574N. אני משחק יחסית המון online, ולכן בזמנו היה חשוב לי להשקיע ברואטר טוב וחבילת הגיימרים. אני עושה ניסיון עכשיו עם סלקום TV, והדבר הראשון ששמתי לב ש 10MB כבר לא מספיקים (ואני מניח שגם ככה הגיע הזמן לשדרג מ 10MB). אני שוקל מעבר לשוק הסיטונאי - אבל זה ידרוש ממני לקנות ראוטר VDSL ולעשות שינוי מסוים בתשתית. חשוב לי לדאוג קודם כל, שלא יהיה שינוי במהירות הגלישה שאני מקבל היום, מאחר וזה יחסית קריטי למשחקים. על הנייר מדובר באותו תשתית של בזק בסך הכל - אבל הייתי שמח להבין מאנשים שעשו את המעבר לש…
-
- 14 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון מהירויות ההורדה שלי ירדו פלאים וברוב המקרים אני שמח אם אני מקבל חצי מהמהירות (בלי מנהל הורדה) ואני מדבר עם חברים שלי שיש להם אותו ספק והם אומרים לי שאין להם בעיות בכלל והמהירות כמו תמיד. היום הביאו לי מחשב לתיקון אז החלטתי לערוך בדיקה קטנה והורדתי קובץ מסויים משרת במירק במחשב שתיקנתי קיבלתי מהירות של 57 בממוצע עם מודם אלקטל פרו, אחר כך ניסיתי עם המחשב שלי לבצע את אותה הורדה בדיוק וקיבלתי בקושי 27 בממוצע למרות שזה היה אותו שרת ואפילו אותו מודם יש לציין כי המחשב שלי משתמש בוינדוס 98 (לא SE) והמחשב שתיקנתי משתמש באקס פי הום למרות שלא נראה שזה הגורם לבעיה כי אף מערכת הפעלה לא יכולה להכפיל מהירות הורדה, זה לא נשמע הגיוני... יש לכם איזה הצעות בשבילי, אולי תוכלו להפנ…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכם, ערכתי בדיקה של מהירות ההורדה באמצעות speakeasy (שרת בניו-יורק). מהירות ההורדה לא הגיעה ל - 14Mb! לעומת זאת, כאשר ביצעתי את אותה הבדיקה באמצעות בזק, הגעתי למהירות של מעל ל- 90Mb. הבדיקה נעשתה במערכת win10. ספקית האינטרנט שלנו היא 'נטויז'ן'. ספקית התשתית היא 'הוט'. רוחב הפס המירבי שאנחנו אמורים לקבל - 100Mb. מה עשוי לגרום להבדלים האלה, והאם זה משהו שאני יכול לתקן? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האמת שאין לי בעיה, כי פתרתי אותה, אבל חשבתי שיהיה טוב לפתוח ת'רד בנושא בשביל אנשים שיתקלו באותה הבעיה בעתיד. החלפנו ראוטר ממש בימים האחרונים (בשביל לעבור למבצע של 018), וכשניסיתי לפתוח פורטים בראוטר היה לי איזה באג מוזר. אגב למי שמחפש מודם-ראוטר מדובר במודם-ראוטר הכי זול (ADSL2, כלומר עד 24Mbps) שיש בשוק ממה שראיתי. את הפתיחה אפשר לעשות באמצעות המדריך הזה - http://www.pcwintech.com/port-forwarding-tp-link-td-w8901g-tp-link-firmware מה שקרה לי זה שגם אחרי שעשיתי מה שרשום במדריך עדיין כשנכנסתי דרך המחשב שאליו פתחתי את הפורט, ונכנסתי לעמוד שבודק אם הפורט פתוח, אז זה הראה שהפורט סגור. מה שגיליתי בדיעבד זה שצריך שתוכנה ממש תיגש לפורט (במקרה זה יו-טורנט) אחרת זה מרא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שידרגתי לפני מספר ימים ל100MB בהוט. אמורים להתקין לי את הHOTBOX השבוע ואז המהירות תתעדכן. כרגע אני גולש במהירות 12MB עם מודם Thomson וחייגן L2TP שמתבצע דרך ראוטר Edimax BR-6524n וספק 018. אני כרגע נמצא בחבילה שכביכול אין הגבלת מהירות בספק - ז"א זה תלוי בתשתית, כשיעדכנו בהיוט ל100MB זה אמור לעבוד ב100MB. הבנתי שעדיף לעבור לחיבור ללא חייגן כדי לנצל את מירב המהירות מהחיבור, אבל הספק לא מאפשר זאת כרגע. בנוסף הבנתי שהHOTBOX לא מתפקד טוב בתור ראוטר ועדיף להפוך אותו למודם ולהשתמש בראוטר אחר. רציתי לשאול מה כדאי לי לעשות במצב כזה, להשאר ב018 בחייגן ולעבוד עם הראוטר\HOTBOX? לא כל כך חשוב לי לנצל את כל המהירות בקו, אבל אני לא יודע אם הראוטר Edimax יעבוד במהירות כזאת בצורה תקינה. ח…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-