עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה להגדיר חייגן בויסטה לחיבור אינטרנט על תשתית הוט שהספק הוא הטכניון מי שיודע איך עושים אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. ניסיתי וזה לא הולך ממש... יש לי מחשב עם 2 כרטיסי רשת, אחד מחובר לאינטרנט באמצעות חיגן והכרטיס השני מחובר למחשב השני עם כבל רשת רגיל. איך אני עושה את הרשת בינהם? עם XP זה היה פשוט. אבל עם VISTA זה לא הולך לי... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by nore0,

אני רוצה להיכנס לאתר עם כתובת פרוקסי איפה צריך לרשום אותה ?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idan_20,

אני יודע שזה לא ממש קשור לחומרה אבל רציתי לקבל חוות דעת ממכם אני מחפש חברה טובה או מישהו מקצועי שתבנה לי אתר בסגנון אתר מכירות פומביות וחברה שתספק שירותים של חיוב כרטיסי אשראי פשפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמובן מלא מלא מלא מישהו מכיר? יכול להמליץ? לתת טיפים? אם יש פה מישהו שבאמת תותח בבניית אתרים ותחזוקם אנא צור קשר למייל idan_il15@yahoo.com

6. Started by maor1212,

היי מתכנן להתחבר לסיבים של פרטנר, אחרי שבזק לא הצליחו להעביר את הסיב. כמה שאלות: 1. הבנתי שבזק לא יכולים להעביר את הסיב דרך הצינורות של הכבלים רק דרך השקעים של הטלפון, והם אמרו שאם חברה אחרת עושה את זה דרך הכבלים אפשר אחרי להתחבר אליהם. אם פרטנר יעבוד טוב שווה להוסיף עוד 40 שקל ולעבור בזק? 2. ממליצים על הסיבים של פרטנר? יש ניתוקים? 3. איך הראוטר שלהם? 4. נראה לי שהראוטר שלהם בסדר, אבל חושב שזה כבר הזדמנות לקנות יותר טוב א. ממליצים לקנות? ב. מה נותן לי להשקיע ב ax היום, מעבר לזה שזה טוב לעתיד? זה יעשה משהו אם המכשירים שלי הם על ac? ג. מצאתי כמה דגמים, אשמח אם תעזרו לי לבחור - לא אוכל להשקיע יותר מזה, ונראה לי שאלך או על השני או …

7. מישהוא פרץ לי למחשב ? :s05:

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  9. יש לי ממיר/מודם של הוט HOTBOX-4. כל כמה דקות (משתנה בשעות היממה ) חל ניתוק של ה-IP ברשת האלחוטית. השירות של הוט לא יודע מה לעשות (טוענים שבודקים מרחוק עד שהשיחה מתנתקת). יש מה לעשות לבד בהגדרות של הממיר/ראוטר ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by torrent,

ניסיתי להתחיל ללמוד php ממדריכים ביוטיוב (כרגע אני יודע לתכנת רק בג'אווה) אבל כבר בהתחלה נתקלתי בבעיה שמאוד הרגיזה אותי. אני פותח קובץ עם סיומת php לפי המדריך אבל לא יכול לפתוח אותו באינטרנט, אני אפילו לא יכול להסביר למה אני לא מצליח כי אני לא מבין שום דבר בתחום הרשתות. מישהו מכיר מדריך שמלמד את הבסיס ברשתות (באופן מעשי ותאורטי) מההתחלה לאדם כמוני שלא יודע דבר על רשתות? (עדיפות לעברית אבל אם יש מדריך ברור באנגלית גם זה טוב). תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. Started by abnatan,

היי חברים, ברשותי 2 נתבים מתוצרת TP-Link: 1043ND - נתב ראשי המחובר ל-HOTBOX 941ND - נתב המוגדר בתצורת WDS ומשמש להגדלת טווח הרשת. בשני הנתבים נעשה שימוש בקושחה המקורית בגירסה האחרונה. ה-1043 מפגין יציבות טובה, אך ה-941 קורס לפחות פעם ביום ומצריך הדלקה מחדש כדי שישוב לתפקד. האם הניתוקים התכופים יכולים להעיד שה-941 לא תקין חומרתית? אשמח לעצות בנושא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DrDeath,

שלום אני מחובר ב-ADSL דרך 012. רציתי לדעת אם הם נותנים אפשרות להתחבר ללא חייגן, הבנתי שזה גורם לחיבור להיות עם הרבה פחות ניתוקים ומנצל יותר טוב את קצב ההורדה/העלאה. אני לא מתכוון לחיבור דרך ראוטר, את זה כבר עשיתי. הגדרתי את המודם כנתב ואני מחובר איתו קבוע, בלי לחייג. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by nirmarcu,

יש לי נתב Edimax BR-6524n ומחשב נייד Lenovo T410 עם התקן: 11 b/g/n wireless LAN Mini-PCI Express Adapter II לפי הבנתי הנתב תומך במהירות של עד 300 mbps... משום מה, במחשב הנייד לאחר החיבור מזוהה מהירות של 54 mbps. עוצמת האות היא ב- 94%. יש למישהו רעיון למה זה ?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. אחרי הרבה בעיות עם החיבור האלחוטי של הנתב, שהוא כל הזמן מתנתק, קישוריות מוגבלת וחוסר יכולת להתחבר אליו ממכשירים ניידים, החלטתי לנסות את dd-wrt... הורדתי את הגרסה האחרונה מהאתר הרשמי, התקנתי על הנתב והגדרתי הכל... אלא שהנתב לא מצליח להתחבר לספק בL2TP.. חיפשתי בפורום ולא מצאתי פתרון... יש למישהו מושג מה הסיבה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by EYALL,

שלום אני זקוק לעזרה דחופה במקצת אני מחפש את הכרטיס רשת הזה http://www.ebay.com/itm/111445741649 או הזה אבל זה בעדיפות שניה אני מעדיף את הראשון http://www.ebay.com/itm/131233334080 יש למישהו מושג איפה אפשר ליקנות אותו חוץ מאיביי . אני בצריך אותו בדחיפות. ואין לי ממש זמן להמתין עד שזה יגיע לארץ... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. מעוניין להקים שרת משחקים דרך האינטרנט - איך עושים זאת

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by the_rider,

אחרי המון בעיות שהיו לי עם ראוטר 3COM ,(הוא היה טוב פשוט בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לתפקד והעפתי אותו) החלטתי להביא ראוטר מבזק. ולא בגלל שאני מת על בזק, אלא משום שאני רוצה לקבל תמיכה עליו וגם אם יקרה לו משהו (חס וכרפס) הם יחליפו אותו במהרה בבית אני מתחבר ברשת של 1.5 מגה (מעט אבל אין מה לעשות המרכזייה של בזק רחוקה :\) עם 4 מחשבים ברשת (ויש פוטנציאל ל-5). אז אני צריך ראוטר יחסית טוב. כל המחשבים מתחברים בתצורה קווית. הנה הראוטרים של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by JohnClark,

יש לי שני מחשבים שמחוברים עם כבל רשת מוצלב הכל פעל בסדר אינטרנט והכל, ואז יום אחד האינטרנט נהיה איטי והקבצים מועברים ממש ממש לאט... יש לכם מושג למה זה קורה? בחיבור כתוב שזה 100Mbit

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by Gnome,

אני עומד להתחבר עכשיו לאינטרנט מהיר ב-ADSL אז מה אתם חושבים על השרת בזק@בינלאומי.net?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by x-factor,

שלום חברה. לחבר שלי יש ראוטר מיס שם הדגם הוא:DSL600EW. על הראוטר הוא שילם 200 ש"ח.הוא רוצה לעבר מיס לחברה אחרת אך בחברה האחרת אומרים לו שהוא צריך לקנות ראוטר חדש,כי הנוכחי שלו מתאים רק לYES,האם הם אומרים לו את האמת או שמחרטטים לו?ואם כם זאת מה לעשות עם הראוטר?או מה אפשר לעשות איתו שהוא לא יהיה חסר תועלת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש. בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי. המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים. כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח. בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים. לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר. התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל. אולי למישהו כן. לי לא. התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Asafmaruani,

יש לי נתב מהסוג למעלה, כל פעם אחרי איזה פרק זמן לא קבוע משהו כמו 3, 5, חצי יום, הואמתנתק מהרשת ורק כשאני נכנס להגדרות שלו ועושה לו REBOOT רק אז הוא חוזר לעבוד וחוזר חלילה... יש לכם רעיון????

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש תוסף לכרום שאני יוכל להיכנס איתו לאתרים בחו״ל והדפדפן לא יחסום לי את הוידאו שיש בהם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by CybeR_CoM,

אני צריך לחבר האב וסוויצ' בשביל רשת בין כל שאר הפורטים הפנויים בהאב ובסוויצ'. באיזה כבל אני צריך להשתמש לחיבור שניהם?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.