עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע נגמרה לי תקופה של התחייבות ואני משלם מחיר פראי של 120 שקל לחודש.. משיחה עם נציגת שרות היא הציעה לי חבילה של 99.90 לחודש בהתחייבות לשנה , סכום שעדיין נראה לי קצת גבוה ולמרות ששאלתי אותה שוב ושוב אם אין לה הצעה אחרת ,הדבר היחיד שהציעה לי היה להוריד במהירות. באתר "כמה זה" יש חבילה של 5 מגה ללקוחות חדשים בסכום ממוצע של 60 שקלים לחודש בהתחייבות לשנה. אז מה ניתן לעשות? הייתי מאיים להתנתק אבל אין לי כוח להגיע למצב שתופסים אותי במה שנקרא בלוף ובאמת מציעים לי להתנתק , בנוסף לזה אין לי כוח לכל המשחקים האלה אם בסופו של דבר יסכימו להוריד לי איזה 5 שקל לחודש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה חברים מה מונע מימני לעשות רשת אלחוטית בבית לבד (בלי להיצטרף לאיזה מבצע מפגר של חברה X )? מה אני צריך ? מודם ? ראוטר ? . עכשיו מה עוד ? ,איך אני מחבר כל מחשב לרשת ? וכאופציה ,איך אני עושה אותה בטוחה ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן. יש לי מחשב עם ראוטר אלחוטי בתקן N של אדימקס ולפטופ Dell Vostro A680 עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתקן G. יש לי עוד מחשב HTPC עם כרטיס רשת USB אלחוטי בתקן N. בין שני המחשבים בתקן N אני מצליח להעביר נתונים במהירות של 11 מגה-בייט לשניה. בין המחשב עם הראוטר ללפטופ אני מעביר במהירות של 2.5 מגה-בייט לשניה. האם יכול להיות הבדל כזה משמעותי או שיש הגדרה שאני צריך לשנות בלפטופ כדי לקבל מהירות קצת גבוהה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי חברים לא אכנס יותר מדי לפרטים, רק אומר שהשותף שלי השתלט על האינטרנט ומוריד ומעלה בלי סוף בביטורנט, מה שתופס את כל הרוחב פס של ה-3 מ"ב בלבד. בעקבות זאת יש לי ניתוקים כל רגע, אי אפשר לגלוש כמו בן אדם, אפילו גוגל לפעמים בקושי עולה לי. מכיוון שהוא עם מחשב שולחני ואני עם נייד (אני קולט אלחוטי והוא קווי), אז הוא ממש השתלט על הכל ומוריד ומעלה נונסטופ. הסיבה שאני לא מדבר איתו על זה היא מפני שיש סכסוך קטן בינינו, ואני כרגע מעדיף להסתפק בפרטים האלו השאלה שלי היא האם ניתן באמצעות תוכנה כזו או אחרת להגביל את הרוחב פס שלו כך שלפחות תהיה חלוקה שוויונית ברוחב פס? גם את הסיסמא לראוטר אני לא יודע (למרות שאני יכול לברר איכשהו), אבל אם יש תוכנה שתסדר את זה (שנינו על אותה רשת ביתית כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lenap,

אחרי מאבקים עם המחשב הצלחתי לגרום לו לראות רשתות אלחוטיות. עכשיו אני לא מצליחה לגרום לו להתחבר לרשת הביתית שלי. הכנסתי את הקוד שרשום לי בהגדרות הראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר. רק אם אני מבטלת את הקוד המחשב מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? על המחשב מותקן XP

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  7. Started by tall978,

שלום לכולם. יש לי נתב EDIMAX E6204WG בחיבור לכבלים דרך L2TP . ברשותי מחשב נייח אחד (WIN XP). ועכשיו גם נייד (VISTA) ברגע שאני מחבר את הראוטר בחיבור קווי למחשב (לא משנה איזה מהם..) אני לא מצליח לגלוש. ברגע שאני מחבר את הקו רגיל בלי קשר לראוטר אני גולש בלי בעיה. יש לציין שלפי הגדרות הראוטר . יש כתובת IP והוא מראה שהוא מחובר לרשת רק שלא מצליחים לגלוש באתרים הדבר קורה גם בחיבור הקווי וגם כאשר אני מחשב את הלפטופ בצורה אלחוטית לראוטר. אני מנסה להבין מה חסום שם ולא מצליח. יש איזה רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by L1ron,

שלום לכולם לפני כמה ימים שידרגתי ל10 מגה מ2.5 (יש לי ראוטר בבית , 2 מחשבים) ואני לקוח של בזק... הענין שאני לא רואה בכלל הבדל בגלישה ובמהירות שאני גולש.. ובהורדות זה בדרך כלל מוריד בכלל על 300-600 ויותר לכיוון ה500 ולעיטים נדירות מתקרב למגה לשניה.. איך זה הגיוני עם שכשהיה לי 2.5 היה מגיע לי ל370 כמו כלום... ובדקתי כמובן שהאינטרנט באמת על 10 מגה גם בבדיקה של בזק וגם מולם..

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by orjerby,

לא משנה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by wons,

היי חבר'ה על איזה נתב זול ובעל איכות סבירה היתם ממליצים לקנות ע"מ שישמש כרפיטר ? בתקציב של עד 300 שקל רון.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. היי קניתי היום באופיס דיפו את edimax br-6424n (כן אני יודע שזה לא המקום לקנות מוצרי מחשב אבל רציתי ראוטר להתקין לשבת) וקראתי פה כמה הודעות שלא כל כך מרוצים מהמכשיר הזה... השאלה אם אתם ממליצים לי להחליף אותו או לפתוח אותו מחר בבוקר? עברתי לגור עם חברה שלי והיא בADSL ואני הייתי בכבלים אז אני עדיין לא יודע באיזה מהם אני הולך לבחור. לגבי התנאי העבודה של הראוטר הוא שהמחשב הנייח שלי יהיה 90% מהזמן היחידי שעובד ומחובר לאינטרנט אבל יש עוד 2 לפטופים שגם ישתתפו באינטרנט לפעמים. המרחק המירבי הוא לא יותר מ20 מטר (לעיתים רחוקות) אבל שאר הזמן לא יותר מ5 מטר. יש עוד פרמטים שאני צריך לשתף? אני עושה הכל עם האינטרנט, אני עובד דרכו, הורדות, לפעמים משחקי אונליין אז אני צריך ראוטר טוב. התקציב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי חבר'ה אני מקווה שזה הפורום המתאים כי תכלס נראה לי שכן , לענייננו יש לי בבית שני מחבשים שהראשי (איפה שהנתב והמודם נמצאים) הוא בקומה למעלה אצל אחי אנחנו שנינו משחקים MW2 למי שמכיר עכשיו הקטע שאני נכנס למשחק זה רושם לי שה-NAT שלי במצב STRICT ואצל אחי(המחשב למעלה) ה-NAT במצב OPEN (כמו שצריך להיות) א: איך זה הגיוני? ב: איך אני מסדר את שלי? תודה רבה לעוזרים, אני כבר אובד עצות! :s05:

• 65 תגובות
    • 10.8k צפיות
  13. Started by rantza,

היי אנשים טובים, שידרגתי ל-IE 8 ומאז הבבילון למרות שעובד ברקע אני מנסה להפעיל אותו בעזרת קיצורי העכבר הוא מראה שמנסה לעשות משהו אך לא מצליח לתרגם את המילה ב-FIREFOX עובד בסדר. למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by ganav,

אהלן! ברשותי ראוטר WGR614v9 של NETGEAR, מזה זמן רב אני חווה איתו בעיות. בהתחלה כל הקבצים שהייתי מוריד מהאינטרנט היו פגומים, אז בצעתי עדכון גרסא לראוטר וזה פתר את הבעיה אך כעת יש לי בעיה חדשה: כאשר אני מנסה להוריד קבצים גדולים(נגיד יותר מ100 MB ) ההורדה פשוט נתקעת באמצע, על אותו אחוז וכלום לא קורה. יש לציין כי כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל עובד מצויין ואין שום בעיות. יש למישהו מושג כיצד ניתו לפתור את הבעיה? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by drburke,

שלום ברשותי ראוטר Edimax 6424 וניסיתי לחברו בשירשור לנתב אחר לפי מדריך שקראתי כאן http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm לאחר ששיניתי את כתובת ה IP של האדימקס (ויכול להיות ששיניתי במקום לא נכון - שיניתי בהגדרותה LAN) - אני לא מצליח להתחבר אליו שוב דרך שורת הכתובות. האם ישנה דרך לאפס את הגישה ולהחזירה להגדרות היצרן ? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.06.2010 בשעה 17:36:26 סליחה, הסתדרתי, הצלחתי לאפסשאלה בכל זאת לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 אם מישהו יודע, תודה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  16. שלום שאלתי את השאלה בתגובה קודמת, אבל אני מפרסם אותה כהודעה חדשה, מקווה שלא עובר על חוקי הפורום... ניסית לפעול לפי מדריך לשרשור נתבים http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שאלה לגבי הגדרת כתובת ה IP לפי אותו מדריך : אני אמור להגדיר את הכתובת ב LAN של הנתב האלחוטיו שלא משמש כמודם ? אם כן, מה הכוונה להישאר באותו סגמנט ? הכתובת של האסוס (הקווי) היא 10.0.0.138 ושל ה אדימקס 192.168.2.1 ניסיתי להגדיר כתובת 10.0.0.130 ולאחר הגדרה זו כבר לא הצלחתי להתחבר ל אדימקס. אם מישהו יודע, תודה

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. בבית 2 מחשבים. אני רוצה להגביל כל מחשב להשתמש בחצי רוחב פס זתומרת שלי יוקצו 150KB ולמחשב השני יוקצו 150 KB ככה לא יהיו לי לאגים וככה כשאני אוריד קבצים מהאינטרנט המחשב השני לא ייסבול ממהירות איטית יש חיה כזאת ?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by Kobe,

שלום לכולם ושבת שלום! אז ככה לאחרונה רכשתי את הראוטר הזה בעקבות המלצות שקראתי עליו, יש לציין שלפניו היה ברשותי D-Link 524 שעבד בצורה סבירה ותו לא. לאחר התקנה ראשונית של הראוטר על תשתית הכבלים הכל עבד מצוין עד לפני חודש לערך מאז הראוטר מסרב לשדר אך כשאני מתחבר ישירות למודם ללא הראוטר אני גולש ללא בעיה. המודם שלי הוא של הכבלים והוא מחובר לאינטרנט ללא חייגן עכשיו לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הראוטר הנ"ל בחיבור כבלים בארץ. מבקש עזרה בקינפוג המכשיר והתאמתו לאינטרנט בכבלים.... בתודה מראש לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היום גיליתי שיש מצב שה webgurad מאיט אותי לכמעט חצי באינטרנט יש מישהו שחווה או לא חווה את זה עם Avira ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חברה אתמול רכשתי את הנתב האלחוטי הנ"ל ונתקלתי בבעיה בפתיחת פורטים לאימיול מישהו יכול להדריך אותי איזה שלבים לעשות כדי לפתוח פורטים לאימיול דרך אגב נעזרתי באחד האנשים של בזק והוא הדריך אותי מה לעשות וזה לא עזר הוא טוען שאולי הפירוול במחשב שלי (nod32) חוסם אולי את האימיול אבל זה לא נכון כי עד שהחלפתי האימיול עבד מצויין בקיצור אני צריך עזרה בנושא הזה תודה !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tulicooli,

יש לי בבסיס מחשב נייד עם נטסטיק של סלקום. אני רוצה לפתוח רשת דרך המחשב ניייד שהוא יהיה הנקודה חמה, לעוד מחשבים ולאייפון. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? תודה , טל.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by niva401,

בהמשך להתקנה מחדש של דרייבר כרטיס רשת אלחוטית - בקר הרשת במנהל התקנים נהיה צהוב עם סימן שאלה איך ניתן לטפל בבעיה זו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by avivm,

שלום, מה המשמעות של מהירות המודם (נגיד 56kbps) במחשבים ניידים? זאת המהירות המרבית שאפשר לגלוש בה? זאת המהירות האלחוטית המרבית? לא ברור לי... תודה!

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  24. באתר NetCHEIF פרסמתי הבוקר סקירה על ה-DG834NU של חברת Netgear. מדובר בנתב אלחוטי בתקן N, הכולל בתוכו מודם ADSL,‏ 4 יציאות קוויות 10/100M ויציאת USB אחת לחיבור דיסק חיצוני או מדפסת. ה-DG834NU מסופק על ידי חברת "בזק" ללקוחות ה-ADSL שלה החל מחודש אפריל 2010 ודומה במראהו החיצוני ובחלק מתכונותיו ל-DSL-2760U של חברת D-LINK, שנסקר כאן לפני מספר שבועות. מדובר בנתב שפותח על ידי Netgear על פי מפרט שהוכתב לה על ידי חברת "בזק". מבחינה מסחרית, הנתב אינו זמין בשוק החופשי, לא בארץ ולא בחו"ל. קריאה מהנה. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm

• 34 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by Cheif,

לקוחות בזק בין לאומי -- שימו לב -- http://www.netcheif.com/blog/?p=721

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים