רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
נניח שיש לי היום תשתית של בזק - ADSL עם ספק נטוויזן במהירות של 5 מ"ב. במידה ואני עובר לכבלים, האם יש צורך לדבר עם נטוויזן ולעדכן את החבילה, או שהכל יעבוד בדיוק אותו דבר בכבלים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל האתר angelfire לא מקבל אותי כשאני נכנס לWEBSHELL, מופיעה הודעה : בעיה באתר תנסה לעשותBACK ולנסות שוב... זה כבר שלושה ימים שזה כך מישהו יודע למה? זה קורה גם לכם? נב: יש לכם אתר חלופי בשבילי?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמעו שמתי לב כבר כמה זמן שיש לי בעיה באימיול שהוא סתם ככה "מאבד קשר" עם איזשהו שרת שאליו אני מחובר מספר שעות לפעמים אפילו פחות. וברור שעדיף להיות מחובר לDonkeyServer No2 מאשר להיות מחובר לBigBang5 (או כל אחד מהבנגים למיניהם..). אני חושש שבעיה משפיעה דרסתית על קצב הורדה קבוע ואני נאלץ לחכות הרבה יותר זמן בכדי שהורדה כלשהי תסתיים. אגב נראה לי הבעיה הייתה לי מאז שיש לי אינטרנט (אני בנטוויז'ן מאז ומתמיד) ופשוט עכשיו חשבתי שאולי הגיע הזמן לשאול אם מישהו יודע איך ומה לתקן ;D אז קיצר כל הפורטים פתוחים, יש לי HIGH ID, כשמתחבר לרשת KAD הפיירוול עומד על OPEN. מה אתם חושבים הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB? זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה? הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חיברתי בין שני מחשבים בעזרת כבל RJ-45 מוצלב, הגדרתי שתי כתובות IP סטטי (192.168.0.1 ו 192.168.0.2) עם musk 255.255.255.0 למרות זאת האייקון של חיבור רשת נשאר עם x אדום עליו בשני המחשבים וכמובן שלא היו ping. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת עמוד ההורדה כלשהי מהשרת Fileflyer זה עושה לי שגיאה מוזרה... דרך מחשבים אחרים זה עובד ומציג את הדף ... בכל לינק של הורדה של זה בדף הבית של האתר לעומת זאת עובד לי ... תמונה: http://www.Bong.co.il/images/621868565237.jpg
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיוכל לעזור רציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את הUI הפנימי של ראוטר (לא עקרוני איזה) כך שיציג דפים שאני הכנתי. לדוגמא שבמקום הדף שאומר שהסיסמא שגויה או דף האודות של הראוטר יכנס לדוגמא קטע קריאה או תומנה שהכנסתי מראש. תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
אני טס הלילה ל-CES 2011 כך שהנוכחות שלי בפורום לשאלות תמיכה תהיה מצומצמת בתקופה הקרובה. דיווחים מ-CES יהיה אפשר למצוא בבלוג. הפרטים כאן -- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=486709.0
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר שבוע בערך לקנות ראוטר חדש, ונראה לי שדי החלטתי לקנות ה Edimax br-6204n אתמול שמעתי שאם מתחייבים לבזק אפשר לקבל ראוטר בחינם והתחלתי לחפש מצאתי מתגובות באינטרנט שמחלקים רק את ה siemens וה-asus שמדברים עליהם פה הרבה בפורום אבל לא מצאתי עליהם review מקצועיים בשום מקום אפילו שהם נשמעים לי זבל (וגם ראיתי שמעתי שהם מדבקה של dynalink), החלטתי לשאול. איזה מהם לקחת ASUS/Siemens או בכלל את ה edimax? בקשר לאדימקס- אני לא בטוח שאני צריך תקן N (יש לי לפטופ שאני לא סגור על מה יש לו, g או n. יש לי gigabyte w566u), אבל ראוטר אני לא אקנה כל שבועיים ונראה לי שבסופו של דבר זה יועיל לי בעתיד (ואני מאמין שגם יהיו עדכוני firmware כשיצא ה N הסופי). וחוץ מזה הוא נראה אחלה ראוטר …
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית אינטרנט במהירות 10 מגה. חיברתי אליו ראוטר ואני נמצא ליד הראוטר אבל הוא גולש לי על חצי. בדיקת מהירות עם התשתית ועם הספק ע"י חיבור עם כבל ישירות לראוטר נתן 10 מגה. האם יכול להיות שחיבור אלחוטי איטי כי הראוטר לא מתאים למהירות 10 מגה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב יש לי נתב tplink ויש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס לממשק של הנתב זה מראה לי דף ישר שטעיתי בשם משתמש ובסיסמה למרות שלא הקשתי עדיין כלום הנה מה שכבר ניסיתי: איפוס דפדפן,הורדת דפדפן חדש,איפוס נתב,דרך מחשב אחר זה כן נותן לי,שיניתי סיסמת גישה,ניסיתי להיכנס דרך האייפי החיצוני,החלפתי פורט גישה,מחקתי את האיסט,זה כל מה שאני זוכר, מה שכן ב safe mode זה כן נותן לי אשמח לעזרה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מה המשמעות של מהירות המודם (נגיד 56kbps) במחשבים ניידים? זאת המהירות המרבית שאפשר לגלוש בה? זאת המהירות האלחוטית המרבית? לא ברור לי... תודה!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL דרך ראוטר של בלקין (F5D8230-4) לאחרונה הדפדפן זורק לי הודעות של The connection was reset בכל עמוד שאני פותח התופעה: כשאני טוען דף (לא משנה אם מהארץ/חול) הוא מתחיל לטעון אותו, ואז כאילו "מתעייף" והתעבורת אינטרנט מפסיקה. הדפדפן ממשיך לחשוב אבל רואים שאין תעבורה ובסוף זורק אותי לעמוד של The connection was reset. כשאני מחובר ללא ראוטר אין את הבעיה (ולכן אני שולל בעית רשת של הספק/תשתית) משהו מכיר את הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לק"י שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם יכולת לרשת אלחוטית, מה שאני מעוניין זה ראוטר ממוצע, לא צריך תכונות מיוחדות, רק שיהיה אמין. אני בתשתית של HOT, אם זה משנה. אם אפשר גם לספק לינק ישיר לאתר ממנו אני יכול לקנות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בראש ובראשונה אני מעוניין לרכוש מתאם אלחוטי, כרגע יש לי ראוטר EDIMAX BR 6204Wg ומודם THOMSOM, בנושא שפתחתי פה לפני כ-3 שבועות המליצו לי על המתאם הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113, המתאם נראה לי מצויין, האם הוא יעבוד ללא בעיות עם הראוטר? בנוסף לכך אני מעוניין לרכוש ראוטר בעוד כחודש+ שמתי עין על הנתב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 שתומך בתקן N ו-2 האנטנות עושות רושם של אות חזק, השאלה היא האם הוא יעבוד ללא בעיות עם המודם הנוכחי שלי? אם יש לכם המלצות נוספות על מתאם וראוטר בסביבות ה-300 ש"ח אני אשמח לשמוע, מוכן להשקיע קצת יותר עבור איכות. שני החדרים עם המחשבים נמצאים במרחק של כ-15 מטר בקו ישר ואחד מהם ממ"ד, אינטרנט נטויז'ן+הוט…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתוח את הפורט/ים 7700-7700 בשביל משחק מסויים יש לי את האייפי הקבוע של המודם דרכו ניתן להכנס להגדרות מישהו מבין בזה? המודם מחובר למחשב אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי היום לשירותי ה - ngn של בזק למהירות 10 מגה. אני אמור לקחת מחר את המודם שיאפשר לי לגלוש במהירות זו. אני משתמש בבית בראוטר של לינקסיס החדש - wrt160n אותו אני מחבר למחשב, כך שאני לוקח מבזק רק מודם (ולא ראוטר נוסף). מהסיבה שלא כל מודם תומך במהירויות כאלה, השאלה שלי היא האם הראוטר הזה יאפשר לי לגלוש במהירות כזו ב - ngn. אני מניח שכן, הרי מדובר באחד הראוטרים החדשים והטובים שיש כיום - רק רוצה להיות בטוח.... תודה רבה מראש!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צורת החיבור: נייח מחובר להוטבוקס נתב 3COM מחובר להוטבוקס - משמש כנתב אלחוטי(AP).ככה שלמעשה הנייח אמור למשוך כתובת אייפי ישירות מההוטבוקס. הבעיה: כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, הנייח מנסה למשוך כתובת אייפי ולא מתחבר לאינטרנט, לאחר שאני מנתק את ה-3COM, הוא מתחבר תוך שניות. בעיה נוספת: כאשר אני מנסה להתחבר לאחר הפעלה מחדש להוטבוקס(כשהכל מחובר), המחשב נכנס לתפריט של ה-3COM. מה אפשר לעשות?? מה לדעתכם לא מוגדר נכון?? ד"א, בהוט לא יודעים מה לעשות ו"טכנאי" שהיה אצלי אמר לי לנתק את ה-3COM ולגלוש דרך ההוטבוקס על אלחוטי, לצערי הם לא מבינים שהאלחוטי שלהם פשוט גרוע.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-