עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by frh,

קניתי רווטר ואנני יודע לחבר אותו האם מישהו יכול לעזור לי בחיבור הראווטר ל ADSL לשני מחשבים בכלל כול צורת החיבורים כולל קונפגרציה ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by swan,

יש לי כבל usb לחיבור 2 מחשבים. האם יש אפשרות לחבר אותם כשיתוף אינטרנטי? כיצד? תודה מראש swan

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לקוחות שנשרמו באחרונה לבזק בינ"ל בתור ספק אינטרנט גילו כי החברה חייבה אותם מיום הזמנת השירות למרות שהחיבור נעשה זמן מה מאוחר יותר. משום מה בבזק בינ"ל חושבים שצריך לחייב מיום ההזמנה. בכל מקרה הם אומרים שזו טעות ושהם יחזירו את ההפרש. אז אני מציע לכם לבדוק את העניין.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by izikd,

אז ככה בימים הקרובים נגמרת לי ההתחיבות בברק של חצי שנה באינטרנט של ADSL 0.5 אז אני לא יודע לאיזה חברה לעבור.. יש לי את 012 ויש את ברק, מה עדיף? ד"א אם אני עובר מברק הם משאירים אצלי את המודם PCI שהם הביאו לי, נכון? כי אין לי כוח להתחייב ל012... בתודה, Izikd

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  5. Started by Spiritus,

שידרגתי את המודם של Alcatel ל Pro כדי לחבר שלושה מחשבים לרשת. לאחר הסרת ה Firewall בפקודות Telnet עדיין הפיירוול פועל, למרות שסטטו שלו על OFF. הציעו לי לשתמש בפתיחת פורטים על מנת שאוכל לקבל קבצים ב ICQ או כל תוכנה אחרת, ללא שום בעיה . אם אפשר להמליץ על תוכנה שעושה זאת, או פיתרון חלופי . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  6. אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by giliboy,

יש לי שתי מחשבים הראשון עם windows xp והמחשב השני עם windows me עכשיו מ-xp אני מצליח להכנס למחשב השני(me) , אבל כשאני מנסה להתחבר מ-me למחשב עם ה-xp הוא מבקש סיסמא. עכשיו אין לי מושג איזה סיסמא הוא מבקש ואין לי מושג מה הסיסמא. מה עושים???

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  8. אני מעוניין לשתף חיבור כבלים ל-4 מחשבים איזה ראוטר יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lartzi,

חיברתי 2 מחשבים עם מודם ADSL רגיל (בזק) לפי הפורטים בראשי 198.168.0.1 ובשני 198.168.0.1 עם גייטויי לראשון . האינטרנט עובד פיצוץ אין לי שום בעייה אבל משום מה במחשב המרכזי אנני רואה את המחשב הנוסף אינני מצליח לחבר את המדפסת כיון שהוא לא מזהה שיש לי רשת או משהו כזה, כמו כן אני לא מצליח לעשות שיתוף קבצים אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by Xanadu,

שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by shlomi_x,

היי, אם אני נמצא בחבילה של 500 בבזק בינלאומי. האם קצב הורדה מקסימלי של 50-60 הוא קצב מתאים? תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by ns,

אני בטוח שכבלים שוחט את האיידי אס אל המסריח הזה למרות שיש לי איי די אס אל 1.5

13. Started by nforce,

אם כן איפה ? וכמה עולה ?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by ari,

אני רוצה לשלוט במחשב הביתי שלי מהעבודה אני מכיר תוכנה בשם ראדמין הבעייה שבעבודה שלי יש רשת ובטח צריך את הip של השרת ובמחשבים שם יש win98 ולי xp איך אני יכול לעשות זאת

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי מחשב (לא זה שבמפרט שלי) שאמור להתחבר לראוטר (שמוגדר טוב ויש מחשבים שמחוברים אליו כבר) יש לו מערכת הפעלה win98se הכל מוגדר כמו שצריך (ההגדרות מועתקות משאר המחשבים) אבל המחשב לא מגיב בשום אופן לפינגים ולא מצליח להתחבר הנורה של הכרטיס רשת דולקת וגם בדקתי את הכבל הוא תקין ניסיתי להתקין מחדש כרטיס רשת ואת הווינדוס... למישהו יש רעיונות? אגב כשאני עושה ipconfig מופיעים לי 3 כרטיסים 2 מהם בעלי פרטים ריקים (זא 0.0.0.0) והשלישי זה בעצם הכרטיס רשת שלי שבו מופיעים הפרטים שאני קבעתי לו בדקתי רק הכרטיסים שאומרים להיות מותקנים מותקנים...למישהו יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by gshhar,

יש לי מגה וחצי אבל זה אולי או בטוח בגלל שאני מוריד במקביל בקאזה איזה 7-8 סרטים במכה?

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  17. אני מעוניין להתחבר לאינטרנט מהיר, אבל אני לא יודע לאיזה כדי יותר להתחבר ל ADSL או להכבלים? מה יותר טוב? יש ההבדל בין השניים? חברים שלי אמרו לי שבכבלים ככל שיש יותר אנשים מחוברים אניטנרט איטי יותר, אבל אחרים אמרו שאין מספיק אנשים בכדי שזה יקרה, אז מי מהם צודק??? ועוד משהו, בטוח יש חסרונות ויתרונות בכל העניין הזה, מה הם?? תודה מראש על העזרה... Some Thing... נ.ב - עשיתי חיפוש לפני שרשמתי את הנושא הזה, לא מצאתי שום דבר שענה לי על השאלות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Arnold,

רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ActVisioN,

ברשותי שלושה מחשבים הקשורים ברשות ביתית עם שיתוף אינטרנט. כיום כדי לגלוש במחשב אחד צריך לפתוח את המחשב המרכזי. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בראוטר ולחבר את כל המחשבים אליו וגם את המודם וכך אוכל להשתמש במחשבי הרשת מבלי לפתוח את המחשב המרכזי. אם לא, כיצד אוכל לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  20. אז ככה כרגע יש לי האב של Accton, והוא עושה המון (!!!) לאגים, כמובן שלא על אינטרנט אבל העברת קבצים במהירות גבוה (10Mb) ברשת עצמה... אז עכשיו אנירוצה לקנות סויץ' חדש. אני לא צריך משהו ממש יקר, חשבתי בכיוון של ג'יגה-ביט, שבכלל לפי מה שאני מבין הם חדשים בתחום הסויצים אז חשבתי על הסויץ' הזה: Gigabyte GS-SW005 מה דעתכם? איך גיגה-ביט בכלל בתחום הזה? למישהו יש נסיון?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  22. היי שדירגתי היום את המודם לPro לא היו שום בעיות בשידרוג. הבעיה שלי היא שאני מחובר לבזק בילאומי 1.5. והמהירות הכי גבוהה שלי היא 30kb/s שב1.5 אני צריך להגיע ל 200kb/s מה קרה שהמהירות ירדה בצורה כזאת. הלכתי לפני המדריך הזה www.avi.org.il מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר את המהירות למצב הנורמלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  23. עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  24. יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by מישה,

קנינו סוף סוף מחשב חדש, האחד (החדש) אצלי , והשני בחדר שינה של ההורים , אנו רוצים לעשות רשת ביתית, אפשרות לגלישה באינטרנט בו זמנית בשני המחשבים . מה אני צריך בשביל זה ? ( איציק <Iziikd> אמר שאני צריך מודם אלקטל, ואח"כ אצטרך להפוך אותו לpro ) חברה ותשדלו לכתוב בעברית פשוטה, אין לי שמץ בכל הנושא הזה ... אז נסו להסביר כמה שיותר תודה ! חברה ! בבקשה , זה דחוף @ יש לי מודם USB של רוטל (כחול) ADSL ... מה אפשר לעשות איתו ?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.