רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים שמוצגים באמצעות סוויץ' מסכים בחדר שלי על מסך אחד. באמצעות הסוויץ' גרמתי לכך שאשלוט בשניהם ע"י מקלדת אחת ועכבד אחד...הבעייה שנותרה היא אינטרנט לשניהם! צלנו בבית יש ראוטר עם 4 פורטים כאשר כולם בשימוש ואחד מגיע אליי לחדר. מה שאומר שבאמצעות הכבל הנ"ל אני יכול עקרונית לגלוש רק באחד מ2 המחשבים. בשניהם יש כרטיס רשת. הפתרון שאני ניסיתי לעשות: הוספתי לאחד מהמחשבים כרטיס רשת נוסף(נכנה אותו מחשב X ואת המחשב השני Y), הגדרתי רשת מקומית בין 2 המחשבים באמצעות כבל רשת דו כיווני ובכרטיס רשת השני במחשב X הכנסתי את הכבל רשת שמקורו בראוטר. התוצאה: הרשת הוגדרה היטב וניתן להעביר קבצים בין המחשבים באופן תקין ובנוסף ישנו אינטרנט במחשב X הבעייה: אין אינטרנט במחשב Y. הערה: קיים בתח…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין מה הפקודה: switchport native vlan (מספר) עושה למתג בעצם תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפתוח פורטים דרך הראוטר לביטורנט. ניסיתי כל מני דרכים אך עדיין הפורטים נחסמים משהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים הנ"ל הראוטר הוא- ROTAL RTA1025W הפורטים שאני צריך לפתוח הם 6881-6999
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מה אני צריך להגדיר בראוטר על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט דרך מודם הכבלים TRAYON?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב wireless .... במחשב שלי שמחובר לראוטר (דרך כבל רשת)...יש אינטרנט והכל עובד...אבל לשאר המחשבים שאני רוצה להתחבר דרך האלחוטי.... זה לא מתחבר...בדקתי בשני מחשבים וזה לא עובד.... הוא מראה לי שהוא קולט ואפילו שלושה קווים...אבל הוא גם מסמן את הציור של המחשב עם הסימן שאלה (והכתוב שהקישורית חסומה ומשו...לא כ"כ הבנתי..)..יש למישהו מושג איך מסדרים אתזה...ביום שישי הכל עבד לי חלק!!!!!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של 2WIRE homeportal 1100 שהוא גם מודם. עכשיו יש לו רק יציאת רשת אחת. יש לי עוד ראוטר אחד DLINK DI-624+. השאלה שלי היא האם אני יכול לבצע חיבור כך שהדילינק יקבל אינטרנט מה-2WIRE ויעביר אותו ב-wifi?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי נתב TP-Link WR841N אשר מחובר חוטית למחשב עם Windows 7. ספק איטנרנט: הוט נט, תשתית: הוט. באופן עקרוני הגלישה תקינה והWIFI עובד אבל, אם האינטרנט מחובר במשך זמן רב, ישנו ניתוק של האינטרנט של ה-WIFI. המחשב אינו מסוגל לגשת לראוטר באותו הזמן והפתרון היחידי שמצאתי הוא כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר. מצ"ב צילום מסך טרם הפעלת הראוטר מחדש. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה? למנוע את ההפעלה מחדש של הראוטר? תודה, דניאל
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז ככה, הגעתי למסקנה שאני מעוניין ברשת ביתית המשלבת גם 3 מחשבים המחוברים בצורה חוטית ע"י ראוטר וביציאה הרביעית אני רוצה לחבר נתבאלחוטי או access point. עד כאן סבבה. עכשיו מה שאני ממש לא מבין מה בעצם כדאי לי לקנות שיהיה יעיל וכן יוכל לתת מענה לשני קומות לשדר טוב יותר, ובקיצור למה המציאו את ה-access point אם אפשר באותו מחיר לקנות ראוטר שיעשה את העבודה ואפילו יותר מזה.....???? תודה.
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בבית מודם בזק ישן של D-LINK וראוטר בסיסי של TP-LINK. את הרשת האלחוטית הגדרתי מזמן, והיא עובדת בסך הכל בסדר. בתקופה האחרונה ניסיתי להגיע לטווח ארוך יותר והתחלתי לפשפש ומצאתי את הדבר המוזר הבא: חוץ מהרשת הרגילה (נקרא לה TP) מוגדרת רשת נוספת (נקרא לה TP-plus) ככל שאני מצליח להיזכר, *אני* הוא זה שהגדיר את הרשת הנוספת (השם plus שהוספת ל-SSID יותר מדי מוכר לי...), אבל באופן מוזר היא נראית כמו העתק מדויק של הרשת הרגילה. אני לא מוצא איפה היא מוגדרת, ולא מצאתי כמעט שום הבדל בין הרשתות - בכתובות MAC, בשם הרשת ועוד. יותר מזה - אני משנה הגדרות מסוימות בממשק של TP-Link כשאני בתוך הרשת הרגילה, ומגלה שגם ברשת העוקבת השתנו ההגדרות - למשל, עברתי ממצב bgn mixed למצב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע עברנו ל HOT FIBER. הצלחתי להתבלבל. אמנם אני לא גאון גדול כשזה מגיע לרשת, אבל היה קשה לי להבין שאינטרנט יכול לרוץ גם על גבי רשת הכבלים [?]. בכל מקרה - למדתי משהו חדש. אבל אני נתקל בבעיה: לא מצליח לחבר נתב (ולעשות בו שימוש כ AP), וזאת למרות שלא הייתה לי בעיה כזאת עם בזק. באיזשהו שלב שבו אני מנסה לשחק עם ההגדרות, הבנתי שאולי אני יוצא פה ממש דביל, ולא יתכן שהנתב שלי "ידבר" עם הקופסא של HOT, כי מדובר על שתי רשתות שונות? ז"א - הנתב של HOT מעביר אינטרנט על גבי רשת הכבלים, ואני מנסה לחבר אותו לנתב נוסף שלא יודע לתקשר איתו? בכל מקרה - לא מצליח לקבל רשת (לא קווית ולא אלחוטית). …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים התקנתי בהם את הרשתות בדיוק כמו במדריך שהבאתם, תודה מדריך מצויין.... אבל משום מה יש לי בעיה אני לא מצליח להיתחבר מהמחשב הלקוח לאינטרנט.... אבל אני מצליח לשתף קבצים בין המחשבים בכייף ובלי בעיות יש למישהו פיתרון? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לא מבין בזה כלוםתביאו כמה המלצות צריך לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שיש לו ראוטר, מודם חיצוני ו2 מחשבים שהוא רוצה לחבר אליו. בהתחלה הרשת הוגדרה כרשת אלחוטית, עקב סיבות טכניות הם רוצים לעבור לרשת חוטית. הכבל קיים. עכשיו, מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את זה? הסתכלתי בסטיקי, אבל אצל חבר שלי בnetwork connections יש רק LAN, ובסטיקי יש שתיים... אז אני צריך קצת עזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1 הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS. שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS. כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E. ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב. הNOISE ב15: DS: 14 US: 9 הNOISE ב20: DS: 15 US: 29 הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר. כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
פינג היא בודקת האם יש קשר בין מחשב למחשב ואני רוצה לדעת איך אני שולח הרבה קופסאות כמו 1000 נגיד עושים ככה שזה יעשה הרבה ping 1.1.1.1 -t ויש עוד איזה שהוא אות שאפשר לבחור כמה קופסאות היא שולחת מה האות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ערב טוב אני שידרגתי את האינטרנט בבית שלי למאה מגה בייט ואני משתמש רק בWIFI הראוטר נמצא במרכז הבית והדגם שלו הוא netgear dgn2200v2 רציתי לדעת אם זה ראוטר טוב שמסוגל לשדר מאה מגה בייט דרך WIFI ואם לא על איזה ראוטר הייתם ממליצים עד 250 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אילו גיימרים טובים יותר ב 014 - מבחינת כתובות ה IP? 62.219 או 212.179 אני זוכר שבעבר היו דיונים על כך...וכן נמצאו הבדלים
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המוצר (בכתובת) הזה ואני לא מצליח לשנות IP.. מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה את זה? דרך ההגדרות שלו או איפה..? תודה רבה לעונים וזה קצת דחוף לי, אז אם זה יהיה מהר אני יודה לכם מאוד עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר (כדי לפתוח פורטים) ללא הצלחה. Aztech dsl 600e. כשאני כותב admin ו admin (שם וסיסמא של ברירת המחדל) לא מכניס, מופיעה הודעת שגיאה. HTTP 500 - Internal server error . ניסיתי לעשות ריסט לראוטר, זה לא עזר. ושמתי לב לדבר שנראה לי מוזר, אבל אולי רק בגלל שאני לא ממש מבין בזה. ה ip של הראוטר משתנה כל פעם שאני עושה ריסט למחשב. אם מישהו יוכל להסביר לי מה קורה פה, אשמח... בתודה!
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי > מחוברים אליו מחשב נייח ראשי + נייח נוסף +דק של מחשב נייד ישן והכל עובד 1. אני מנסה להתחבר אלחוטית עם נייד נוסף עם ויסטה פרימיום > ומצליח להתחבר אלחוטית באופן מצויין > גולש באינטרנט 2. המחשב הנייח הראשי שלי רואה את קבוצת העבודה של הנייד האלחוטי (מוגדרת כרגע כ WorkGroup ) > אבל לא מצליח להיכנס אליה או ליראות בה כלום גם מהמחשב הנייד האלחוטי שלי > אני רואה את הראוטר ואת האינטרנט > אבל לא את המחשב הנייח ( שמוגדר לשתוף מלא!) מה אני מפספס > למה לא מצליח לשתף קבצים ? THX
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
-
היי, עברתי לדירה אחרת ושם יש לי דסקטופ ולשותפה לפטופ. המהירות שתהיה היא באזור ה10-15 Mb (עוד לא סגרתי על חבילה עם תשתית וספקית). אני לא רוצה לקחת איזה דיל של אחת החברות כי זה יוצא בסופו של דבר יקר יותר. דרישות מהראוטר: שיעבוד במקביל עם 2 מחשבים (כרגע המרחק בין המחשבים הוא 4-5 מטר עם קיר אחד באמצע וראוטר יהיה כנראה איפשהו ביניהם) שלא יקרוס אחריות שנתיים+ תקן N שנינו סטודנטים אז מעדיפים שיהיה עד 200 ועדיף לחסוך אם ניתן. הקנייה תתבצע או בצפון, או במרכז, או בדרום (או עם משלוח..) תודה רבה, Zinger777.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-