עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, לאחרונה קניתי מכשיר xstreamer sidewinder עם אנטנת 802.11n שמחובר אלחוטית לראוטר תקן N (ראוטר די-לינק שמסופק על ידי בזק). הראוטר מחובר עם כבל ישירות למחשב. הכל עובד תקין לחלוטין חוץ מסרטי HD ברזולוציות של 720\1080. הסרטים נתקעים ולא זורמים כצפוי. הקליטה בסטרימר טובה, וסרטים "קלים" או מוסיקה הוא מזרים בקלות ללא שום תקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הזרימה מהנתב לסטרימר? האם חיבור חוטי (ארוך אומנם) ישירות לראוטר יפתור את הבעיה? האם התקנה של AP בסלון תעזור? החלפה לראוטר חזק יותר? הארכת האנטנה של הראוטר לאיזור הסלון? תודה רבה מראש! camelel

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן חברים. עבדכים הנאמן היה רוצה לארח אתר איפה שהוא, עכשיו השאלה היא איפה. רציתי לדעת אם יש לכם העדפות בקשר לחברת איכסון כזאת או אחרת. בתשלום: איפה כדאי ויהיה אמין, בעל תמיכה ב- MySQL וב- PHP4 וזול. ובחינם: איפה יש אתרים המארחים בחינם אך אינם תוקעים פרסומות בתוך עמודי האתר (בסגנון הפריימים של טריפוד). נ.ב - מה דעתכם על זה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.ex-parrot.com/pete/upside-down-ternet.html מאוד משעשע וגם מאוד שימושי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. זה נכון? אגב, אני בנטויז'ן, ADSL 0.5... הורדתי היום 3.1 ג'יגה וכל יום מאז שאני מחובר (יומיים-שלוש) איזה ג'יגה וחצי...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Emin,

שלום רב, קניתי מחשב חדשה לאחרונה ובנוסף יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות רשת ביניהם, להעביר קבצים וכו. במחשב הישן יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC עכשיו מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לי רשת ביתית? לקנות ראוטר ומה עוד? ד"א אני מעדיף רשת אלחוטית, אבל לדעתכם מה יותר יציב וכדאי? ואם זה משנה אז אני ב- ADSL ו-012. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by pougachman,

אודה לקבלת עזרה בהגדרת מודם ראוטר zyxel vmg 1312, איני מצליח לחבר אותו לרשת. פונה לאחר מספר נסיונות להגידר דרך ה-wizard + מס׳ נסיונות של ספק השירות (בזק בינלאומי) לעזור אשר לא הצליחו. בכל פעם אני מקבל הודעה כי החיבור לאינטרנט נכשל וכי יש לעבור על הגדרות ה-wan ולפנות לספר השירות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי כרגע בבית מנוי אינטרנט עם מודם אחד ושני מחשבים כאשר המחשב עם המודם מביא אינטרנט למחשב השני דרך כבל מוצלב של 10 מטר ...... עכשיו אחותי קונה לה מחשב ללימודים שמצריך גם חיבור אינטרנט מה אני עושה עכשיו ?? צריך ציוד ייקר לא ? (כל עוד זה עד 2 מחשבים זה לא בעיה ) צריך ראוטר ? נטבים ?... אני לא רוצה שזה יפגע לי בפינג אני משחק המון ברשת .... עכשיו ראיתי אצל חבר שלי לדוגמא שכאשר אח שלו בא אליו הוא מביא את המחשב עם המודם שלו ופשוט מחבר את המודם לקיר ויש לו חיבור זה אומר ששני מודמים מאותו בית יכולים לעבוד יחדיו אז התקשרתי להוט לשאול מה אני יכול לעשות והם אומרים שאני יכול אבל זה עולה לי תשתית !!!!!! (כולה מודם מסכן) אז שאלתי אותם אז מה קורה אם אני קונה ממישהו יד שניה הם טוע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. למי שיש אינטרנט מהיר בכבלים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ameralis Zaiir,

אני כרגע באקוונט, בADSL, בחבילת 1.5, ואני ממש לא מרוצה. המהירות בארץ מגיעה ל196KiloByte בלי בעיות (המקסימום) אבל בחו"ל לעומת זאת, אני בלחץ מגיע ל30. אז אני רוצה לדעת מה אתם - טובי אנשי החומרה של מדינת ישראל( ) ממליצים לי לעשות עכשיו, בתום החודש (כאשר אפשר לעזוב רק ביום הראשון והאחרון של כל חודש).

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Cheif,

על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by סיגר,

אני מנסה לשנות את הIP (חסמו אותי מאתר מסויים) ולא מצליח... עזרה בבקשה?

14. Started by G-FoRcE,

1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום יש לי ראוטר של SIEMENS SL2 141 של בזק. בנוסף יש לי ראוטר TPLINK 941ND שאותו אני מעוניין להפוך להיות אקסס פוינט לראוטר של בזק. קראתי את המאמר באתר NETCHIEF ולא הצלחתי כל כך. מישהו התנסה עם הסבת הראוטר הספיציפי הזה לאקסס פוינט ויכול להדריך אותי ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. במידה ואין לי מודם Alcatel כלומר לפי מה שהבנתי אני לא אקבל מודם כזה מבזק אלא מודם Orckit יש לי 3 מחשבים בבית ו HUBx4 אני רוצה לעשות ADSL ולשתף את כולם באינטרנט ואני לא מתכוון לשיטה של ICS שמחשב אחד מתחבר עם ה ADSL וכל השאר מתחברים אליו . השאלה שלי היא : האם אני יכול לחבר את המודם ל HUB ואם אני אחבר אותו מה זה יעשה ? כלומר איך אני אגש למודם ? ובוא נגיד ואכן חייגתי לאינטרנט דרך הרשת עם המודם מה קורה עם שאר המחשבים בבית שלי ? הרי המחשב שלי כרגע תופס את המודם ... אז איך הם יתחברו ...??? בתודה מראש עידן !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by anadav,

היי, לפני כשבוע החלפנו בבית את תשתית האינטרנט מהוט לבזק. בזק הביאו לנו מודם+ראטור (Dlink DSL-6850U) בהגדרות הWIRELESS יש הגדרה שנקראת MAX CLIENTS ומוגדר שם 16. שאנחנו מנסים לשנות את המספר למספר גבוה יותר נכתבת השגיאה שצריך לבחור מספר בין 1 ל16. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להגדיל את הכמות של המכשירים המחוברים לWIFI או שמדובר בחומרה עצמה? יש לנו כמות גדולה של מכשירים ו16 זה קצת יותר מהנדרש (יש בסביבות ה12 ברגיל) תודה

18. Started by roshman32,

שלום . אני יודע שאפשר לשתף מדפסת רשת אבל לעומת זאת אם אפשר לשתף סורק ? תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by KF,

שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! אני משתמש בפקודה getmac ב CMD כדי להוציא כתובת mac של כרטיס רשת על מחשב אחר. הבעיה היא שאני מקבל שגיאה. למשל, אם אני מכניס את הפקודה הבאה : getmac /s mycomputer /u user1 /p password אני מקבל את השגיאה הבאה : ERROR: The RPC server is unavailable. מה זה בדיוק שרות RPC ואיך אני פותר את הבעיה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dino,

שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tembo,

שלום יש לי מספר בעיות לפני שאני מתחיל להקים את הרשת האלחוטית שלי. יש לי מחשב נייד ושני מחשבים שולחניים. אני מעוניין להקים רשת ביתית שתתמוך ב2 חיבורים חוטיים למחשבים השולחנים וחיבור אלחוטי לנייד. הבעיה שלי היא שהמודם שלי כרגע הוא PCI (פנימי בתוך אחד המחשבים) והחיבור בניהם הוא בסך הכל עם כבל מוצלב.. איך אני אמור לחבר את הרשת הזו? אין לי בעיה שמחשב אחד יצטרך לעבוד כל הזמן שארצה שיהיה חיבור לאינטרנט לשאר המחשבים אבל אני לא מעוניין להחליף מודם. האם בכל נתב אלחוטי יש גם חיבורים חוטיים? האם הנתב צריך להיות מחובר למחשב השולחני שאצלו המודם הפנימי ומשם יציאה למחשב השולחני והנייד? איך בעצם האלחוט יוכל לשדר אם המודם הוא בתוך המחשב והראוטר מחובר לשם?? בקיצור צריך עזרה בבקשה !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DARK-SPIRIT,

הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Samnet,

1. רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר שרת USB שמתחבר לראוטר דרך LAN או דרך WIFI? שמאפשר חיבור רגיל של כל אמצעי הUSB של המחשב, כלומר במקום לחבר את כל הUSB למחשב מחדש כל פעם אני יחבר את זה לשרת הזה וזה תמיד יהיה מחובר לראוטר שתמיד פועל גם ככה. 2. יש לי בית מעצבן ארבע קומות, המודם ADSL ראוטר אלחוטי של בזק מחובר בקומה 1, שם הכל עובד, מקומה 1 לקומה 2 חיברתי דרך מתאם חשמל בקיר שמחובר לראוטר נוסף באותה קומה, בקומה 3 יש ראוטר נוסף מאותו דגם TPLINK 941 שמחובר דרך WDS מ2 ל 3. גם שם בינתיים הכל בסדר, אני נמצא בקומה 4 ואני מתחבר כרגע לראוטר בקומה שלוש אבל שגורם לי לחוסר קליטה במקומות מסויימים בקומה 4. אני מחפש עוד איזה מוצר שישדר לי בקומה 4 . חשבתי על ראוטר שיתחבר עם WDS לראוטר בק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by urich,

ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים