רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל זה נראה לי הכי קרוב... יש לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וכשאני מפעיל אימיול או אידונקי אני תמיד מקבל LOWID או FIREWALLED. רציתי לדעת איך אני יכול להתחבר כמו שצריך ועדיין לשמור על הפיירוול שלי. ניסיתי לכתוב חוק לאימיול, אבל זה רק גרם לכך שלא הצלחתי להתחבר בכלל. אני מעדיף שהפורטים יהיו 4662 ל-TCP ו-4672 ל-UDP. קראתי את הת'רד השני על פתיחת פורטים, אבל הוא ממש לא עזר לי, כי אין לי ראוטר/נתב או מודם אלקטל, או מה שזה לא יהיה. אני מחובר דרך קווי זהב - כבלים - מודם מוטורולה ואני משתמש ב-LH EMULE. לפי זה השתמשתי בEDONKEY HYBRID, אבל מאז ששינו את הדונקי לHYBRID לא היה לי HIGH ID. תודה מראש למי שיעזור לי לפתור את הבעייה הזאת...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שהקרינה לא אמורה להיות מזיקה במיוחד, אבל עדיין בבית בו נמצאת תינוקת כל היום ואילו המחשב הנייד חוזר מהעבודה רק בשעות הלילה, אני חושב שמיותר שה-WIFI יעבוד רצוף. בדקתי אופציה לרשת על גבי חשמל וזה נראה לי די מסורבל (אם כי המדריך באתר הוא די ממזמן) ושמעתי שיש ראוטרים שניתן לכבות את ה-WIFI בלחיצת כפתור, בשונה מרובם שיש לנטרל אותו דרך כניסה להגדרות במחשב. בקיצור מעוניין לדעת אם באמת קיים אילו סוגים ומה מומלץ במחיר סביר (אני מניח שסביב ה-300 ש"ח). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים בימים הקרובים אני הולך להיכנס ליחידת דיור במקביל אני קונה מחשב חדש, עכשיו בעלי היחידה אמרו שיש אינטרנט ביחידת דיור, הם כמוני לא מבינים כל כך בתחום. אני יודע שהתשתית שלהם זה הוט אבל לא יודע נכון לעכשיו איזה ספקית יש להם, לא חושב שיהיה אפשרי להתחבר לאינטרנט דרך Wifi כי היחידת דיור ממוקמת קצת רחוק מהדירה שלהם. ביחידה יש בקיר את שני השקעים: אחד TV והשני RADIO . איך אני יכול לחבר את המחשב הנייח לאינטרנט דרך שקע ה Radio ?? סתם מנחש אבל לפי מה שנראה לי אני צריך לחבר את המודם בעזרת הכבל הלבן קואקסיאלי לשקע ה radio ובעזרת כבל רשת לחבר את המודם למחשב. ואז כנראה לשחק עם הגדרות שאין לי מושג איזה. האם זה נכון ? במידה וכן: איזה מודם מומלץ לקנות, אחרי החיבור של המוד…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש אפשרות לשים שתי נתבים על אותה תשתית של בזק ? הבעיה: שני ממירים שצריכים חיבור לאינטרנט דרך כבל, הבעיה שהם רחוקים מאוד קצתץ אחד מהשני חשבתי על האפשרויות הבאות 1) שני נתבים על אותה תשתית אם זה אפשרי בכלל ? 2) שתי נתבים על אותה תשתי ולכל נתב שם משתמש וסיסמא של ספק (ISP) אחר ? 3) לקנות כבל CAT7 ארוך ולהתחיל להעביר מהחדר לארון תקשורת ואז משם לסלון ? אם יש אפשרויות אחרות אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתקנת הרשת מכיןן שעשיתי כבר את כל החיבורים שצריך ובמחשב השני שאמור להיות בו אנינטרנט אני לא מצליח להתחבר מכיוון שהחייגן מראה לי שגיאה של סיסמא. שאלתי את הוט ואמרו לי שאי אפשר להתחבר משני מחשבים עם אותו שם משתמש וסיסמא אבל אני סוכר שהצלחתי איכשהו לעשות אינטרנט בין שני המחשבים בעזרת המודם והנתב הלא אלחוטי (D-Link des-1008d אם זה עוזר) תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים יש ברשותי את שני הראוטרים שבכותרת, ורציתי לדעת - אם אני מתחבר לכבלים, האם אני יכול להשתמש באחד מהם בתור הנתב שלי שיתחבר ישירות למודם, או האם אני חייב ראוטר אחר שיש לו חיבור WAN (לאף אחד מהנ"ל אין, יש להם חיבור לטלפון) כמו למשל TP-Link WR841N? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HPNA זה רשת על גבי תשתית הטלפון, ויש את זה לבעל בית בדירה שאני שוכר בזק רוצים 350 עבור 2 מתאמים חדשים. יש למישהו אולי מתאים אפילו ישן ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, חברת פלאפון תתחיל לקראת חודש אפריל לשווק ראוטר אלחוטי שיאפשר גלישה מעל רשת ה-GSM החדשה שלה, ללא תלות בבזק או בכבלים. מבחינה זו, הדרך בה בוחרת פלאפון דומה יותר לזו שנקטה בה סלקום ולא לזו של אורנג',הדורשת חיבור דרך בזק (ADSL) או הכבלים. בדומה לסלקום, גם פלאפון בחרה להשתמש בראוטר סלולרי של חברת OPTION הבלגית, אך היא תעשה שימוש במוצר מתקדם יותר הקרוי GlobeSurfer 3 -- סלקום עושה שימוש בגרסא 2 של אותו מוצר. הגרסא החדשה כוללת מספר חידושים מענינים -- צג ציבעוני חיצוני הנותן חיווי על תיפקודי הנתב, יציאת USB לתמיכה במדפסת רשת ודיסק רשת משותף, שתי יציאות LAN ותמיכה בטלפון קווי. מידע על הנתב הזה תוכלו למצוא כאן -- http://www.option.com/en/products/products/wireless-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים במהירות של 1.5M שדרגנו היום למהירות של 10M. תשתית - ADSL בזק. הסטאפ הקיים בבית הוא מודם שמחובר לראוטר שמחבר את הרשת הביתית. מודם כרגע - ADSL Bfocus 312. ראוטר - Linksys wrtg54l שדרגנו היום ואז המודם התנתק. בתמיכה אמרו שהמודם הקיים אינו תומך במהירות של 10 או ברשת החדשה. לפני שאני הולך לבזקסטור להחליף מודם, אני רוצה להתייעץ אתכם. איזה מודם שווה לי לקחת? הייתי רוצה להמשיך להשתמש בראוטר שלי אבל אולי באמת לא צריך יותר. אנא יעצו לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מוצר שיקלוט את רשת ה-Wireless N בבית, ויאפשר לי לחבר אליו כבל רשת אטרנט רגיל (RJ45), רצוי יותר מפורט אחד. מעין נקודת גישה חוטית לרשת אלחוטית. מישהו מכיר / ממליץ ? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי טוב עם טווח ארוך יחסית- מחשב אחד נמצא בקומה שנייה והמחשב השני במרתף ובתוך ממ"ד. נכון לעכשיו שני המחשבים נמצאים בחדרים נפרדים באותה קומה ואני משתמש בראוטר של אדימקס (BR6204 אם אני לא טועה) והקליטה לא משהו למרות המרחק הקצר. ראוטר טוב אמור לעמוד במרחק של שתי קומות וקירות בטון או שאין ברירה אלא להעביר כבלים גם למחשב השני? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אלחוטי של לינקסיס חיבור ADSL והספק הינו נטויז'ן. ביום רביעי לפני שבועיים התחילה בעיה שלא ניתן היה להתחבר לאינטרנט באמצעות הראוטר. כאשר חיברתי מחשב בודד באמצעות חייגן למודם הכל עבד כשורה. פניתי לנטויז'ן, ולאחר מסכת ייסורים ארוכה מאד הם הודו שקיימת בעיה בפורטים מסויימים בבזק אשר מונעים מלקוחות מסויימים בעלי ראוטרים כשלי אשר גרים באזור המרכז מלהתחבר לאינטרנט (תמוה לא???). במהלך כל התקופה האחרונה הם טוענים שהם פועלים לטיפול בבעיה הנ"ל אך עדיין לא הגיעו לפתרון. 1. לא נתקבלתי בבעיה הנ"ל בשום אתר רשמי או פורום כלשהו אשר מכיר את הבעיה הנ"ל. האם משהו מכיר??? 2. כיצד פותרים את הבעיה? ו/ או לחילפולין אשמח לקבל עזרה בשינוי הגדרות הראוטר והפיכתו ל access point linksys wrt…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר שבוע איטיות בגלישה ובמשחקי רשת הפינגים גבוהים מאוד ואי אפשר לשחק, ממש בלתי נסבל, אני רק יציין שבעיות הן רק שאני גולש באתרים מחו"ל וכשאני משחק במשחקי רשת אבל מתחבר לשרתים בחו"ל. נ.ב כבר דיברתי עם ערוצי זהב, ועם בזק בינלאומי, והחיבור שלי אצלם נמצא תקין, הם אמרו שאולי יש אצלהם בעייה והם עדיין לא זיהו אותה. לעוד מישהו אולי יש את הבעייה הזאת? *מה זה הכנסתי תמונה והתמונה שמוצגת כאן היא בכלל לא מה שאני הכנסת.. ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן רשת אלחוטית-ביתית. עכשיו אני רוצה שתהיה לי אפשרות לשליטה מלאה על המחשב שמחובר אליי ברשת, הכוונה לשליטה דרך המחשב שלי. אני רוצה שהשליטה הזאת תהיה ללא אישור מהמחשב השני, כאילו מתי שאני רוצה אני אוכל להשתלט על המחשב השני ברשת. זכורה לי תוכנה שנמצאת בבית הספר שלי שבאמצעותה אפשר להשתלט על כל המחשבים שמחוברים אליו ברשת. מישהו יודע על תוכנה, או שיטה כלשהי שאוכל לקבל השתלטות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם איידיאסאל ECI 312+ וראוטר חוטי של 3com. איך אני מחבר את המודם לראוטר? החיבור לאינטרנט הוא עם חייגן, יש אפשרות לחייג דרך המודם?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדר העבודה שלי הוא בממ"ד עם 3 מחשבים נייחים של העבודה מחוברים. כתוצאה מכך הWIFI בדירה - 4 חדרים - אינו להיט. בייחוד גם כשאני סוגר את הדלת ( ילדים.... ) הראוטר הוא של בזק VDSL - D-LINK 6850U דואל בנד 2.5GHZ + 5GHZ מחוברים אליו בכבל 3 מחשבים + הקופסא/מודם של YES VOD בסלון יש לי HTPC מחובר בכבל לקופסא VOD כי יש לך עוד כניסה כך שלא הייתי צריך WIFI בשבילו. חוץ מזה כמובן מחשב נייד של אשתי על WIFI סלולרים וטאבלט. האינטרנט שלי הא בזק + בב"ל במהירות 40MB המליצו לי לשים את הראוטר הישן שלי של 3COM ( בן 6 שנים) שאיתו גלשתי עד לא מזמן במהירות 15MB - בחיבור ליציאה מהקופסא של YES VOD במקום הHTPC, ואז להגדיר אותו כ AP. את HTPC לחבר אליו בכבל כך יקבל אינטרנט ישירות, והסלון יקבל מה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זמן רב אני משתמש בנתב אלחוטי מסוג 3com 3CRWE554G72Tעל מנת להפיץ את האינטרנט לכל הבית. לאחרונה התעורר צורך לחיבור אלחוטי גם בממד, אבל לצערי הוא רחוק מהראוטר כך שאין בו קליטה. ברשותי ישנו גם מודם-נתב של ראוטר בזק Tnn-simens SL2-141 ורציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בו כסוג של מגבר שיקבל את האות בנקודת ביניים, ויפיץ אותו לממד. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עליתי על משהו מעניין, שמאד משפר את המהירות בביטורנט, כאשר גולשים דרך נטויז'ן. אני רוצה לעשות ניסוי קטן, אבל לא מכיר אף אחד שמשתמש בנטויז'ן. מישהו מוכן ליצור איתי קשר כדי לבצע את הניסוי? כל מה שצריך זה תוכנת ביטורנט סטנדרטית וחיבור של נטויז'ן. אציין שזה יכול להיות רלוונטי גם לגבי ספקים אחרים, אבל אני יכול לבצע את הניסוי רק עם משתמשי נטויז'ן, כי זה הספק שאני משתמש בו. אשמח אם תיצרו קשר ב: email: sheff2k1@gmail.com messenger: sheff2k1@yahoo.com icq: 164931364
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמחקתי לו את הדרייבריים והתקנתי מחדש בגלל איזה בעיה בדרייבר הישן. (Intel wireless 2200BG) הוא לא מצליח עכשיו להתחבר לרשת שלי ובמנהל ההתקנים הוא דווקא זיהה אותו. שאני עובר לCMD ואני מקליד: ipconfig /all הוא מביא לי רק את החיבור של אינטרנט החוטי אבל לא של האלחוטי. בגלל זה אין לו Physical Adress והנתב שלי לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה(פתרון)? הוספה: ניסיתי לבטל ולתקן, לא עוזר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט בחיבור אלחוטי דרך ראוטר של dilink בזמן האחרון כשאני מפעיל את המחשב הוא לא נכנס לאינטרנט ויש הודעה שקישורית חסרה אני ממש לא מבין ברשתות בבקשה שיהיה הסבר מפורט מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-