עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי. קראתי פה את מה שכתבתם על ראוטרים וכדומה אבל עדיין לא הבנתי מה מומלץ. אז רציתי לכתוב פה את האופציות שלי, ולבקש שתגידו לי מה עדיף. מבחינת הראוטרים, יש את: 1) Level One דגם WBR-6001 2) D-LINK דגם DIR-615 באיזור ה-280 ש"ח. ואת: 3) אלחוטי Edimax דגם 6524N 4) LinkSys דגם WRT54GL באיזור ה-350 ש"ח. השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור) בקשר לכרטיס רשת. יש את: 1) Level One דגם WUA-0600 2) TP-Link דגם USB WN821N באיזור ה-150 ש"ח. ואת: 3) Edimax דגם EW7718IL 4) D-Link דגם DWA-140 באיזור ה-200 ש"ח. גם פה השאלה היא מה מומלץ, והאם ההבדלים בין ה-4 הם רציניים? (ושוב אם אפשר לפרט קצת על ההבדלים זה מאוד מאוד יעזור)…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום! אני משתמש בפקודה getmac ב CMD כדי להוציא כתובת mac של כרטיס רשת על מחשב אחר. הבעיה היא שאני מקבל שגיאה. למשל, אם אני מכניס את הפקודה הבאה : getmac /s mycomputer /u user1 /p password אני מקבל את השגיאה הבאה : ERROR: The RPC server is unavailable. מה זה בדיוק שרות RPC ואיך אני פותר את הבעיה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אותה שאלה אולי התמונה תסביר יותר מה אני שואל![ATTACH]5752[/ATTACH][ATTACH]5753[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hichcock,

היי השאלה פשוטה, כמו בנושא: מחשב (נייד) עם כרטיס רשת אלחוטית אחד ווינדוז 7 יש לי שתי רשתות אלחוטיות בבית אחת של האינטרנט השנייה של מספר פריטים קיימת אופצייה להתחבר לשתי הרשתות דרך כרטיס רשת אחד? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Hoking,

האם מישהו יודע איך (אם בכלל) לשנות את הגדרות מודם הכבלים ולהפוך אותו לראוטר?? ברשותי מודם מוטורולה מסוג sb4200 surfboard אני מחובר לתבל ועובד עם XP. כרגע צורת ההתקשרות שלי מתבצעת ע"י חייגן. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shimronfio,

היי, רכשתי השבוע מ-KSP את המוצר הזה:https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. מגדיל טווח מדגם dap-1325. לאחר חיבור לחשמל, וחיבור המגדיל טווח פעם למחשב בעזרת כבל רשת ופעם נוספת לראוטר, לא הצלחתי להתחבר לכתובת של המכשיר ולבצע הגדרה שלו. האם יש סיכוי שאולי פספסתי משהו בדרך? או שהמכשיר תקול?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Frequency,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ומודם נתב ROTAL - RTA1320a אני יודע שאפשר לעשות CSI אבל אז בעצם יש גשר לאינטרנט דרך שני המחשבים כשהמחשב הראשי הוא המגשר ואני רוצה שהמחשב הראשי לא יהיה קשור לזה ואז אחד יכול להיות דלוק ואחד כבוי ולא משנה איזה ועדיין תהיה לי גישה לאינטרנט כתוב על המודם שהוא "מודם נתב" אז אני יכול איכשהו לעשות שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by roma4k,

שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחובר היום בADSL דרך בזק בינלאומי בחבילה של 750/96 , כעקרון אני די מרוצה והגלישה מהירה ובהורדת קבצים (HTTP) זה מוריד די מהר אבל משום מה בKAZAA/EMULE תמיד ההורדה אצלי איטית משהו פחד ביחס לחברים שאני שואל אותם... קיצר אני שוקל לנסות ספקים אחרים(אין לי חתונה קתולית אם אף ספק!) מה דעתכם במי כדאי לבחור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, קודם כל אני מצטער אם יש כבר נושא כזה, אני עשיתי חיפוש "שיתוף משאבים עם שני מחשבים דרך ראוטר" ולא מצא לי... אז ככה, יש לי שני מחשבים שמחוברים לראוטר ע"י כבל. לפני הראוטר, מצאתי מדריך שעושה שיתוף משאבים והצליח לי אבל מידי פעם לא יכולתי לשתף קבצים אחרי שהייתי עושה Restart. (המחשב שלי היה המחשב הראשי - מחובר לאינטרנט וכו') עכשיו יש לי רשת כזאת: שני מחשבים>ראוטר חוטי>מודם/ראוטר>אינטרנט כלומר המחשבים מחוברים לראוטר החוטי, אני לא יודע איך להגדיר ומה להגדיר כדי שאני יוכל לשתף משאבים בין המחשבים. במחילה ממכם, תביאו לי קישור למדריך או מדריך עצמו... כי אני כבר לא יודע מה לעשות, ואני די חדש בזה... :-\ אם יש בסטיקי, אז סלחו לי על הבורות... תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי לכולם אני מחוברת דרך נטוויזין וראוטר של אדימקס לאינטרנט במהירות של 1.5 מגה כאשר שני מחשבים מחוברים לראוטר באופו קווי, אחד פועל ומוריד כל הזמן והשני רוב הזמן כבוי וכמעט לא מוריד דבר. מראש קצב ההורדה דרך היוטורנט לא היה טוב במיוחד כלומר לפעמים היו הורדות שעברו את ה- 30 ואפילו היו מקרים ספורים שעברו קצת את ה-100 אבל הדבר מאוד נדיר, וזה שיש הורדות שמגיעות ל- 20-40 נחשב מהיר, כאשר ההורדה הממוצעת לא עברה את ה- 6 בתקופה האחרונה חלה החמרה גדולה במצב ואמנם מידי פעם יש פיקים בהם היוטורנט (כולו) עומד על מהירות של מעל 100. אבל הם מאוד מאוד קצרים, ורוב הזמן הוא אינו עובר את ה- 30 (כולו) כאשר ההורדה הממוצעת לא עוברת את ה- 1 חשוב לציין שבו בעת גם קצב האינטרנט (מבחינה בזה בדפדפן…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Guardian Spirit,

לאחרונה בעת הגלישה אני נתקל במצבים של Timeout בכל מקום אפשרי במשך דקה או שתיים.. ולאחר מכן הכל חזר לפעול כרגיל. יש לציין שאני לא משתמש בפיירוולים חיצוניים או באנטיווירוסים פרט להגנות הקיימות בווינדוס 7. יש לי תוכנה שמנקה ספיוור שאומרת שהכל תקין. System Care. התשתית היא של הוט, הספק 014. עדיין לא התקשרתי לאף אחד מהם. יש משהו שיכול להכווין אותי מראש כדי לדעת איפה לחפש את הבעיה? אני משתמש יחסית מנוסה במחשבים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לתקלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שימוש בכתובת דואר אלקטרוני ניידת ובכן האם התחבטתם בסוגייה לגבי מעבר לחברת אינטרנט חדשה ? ואם כן מה יקרא עם הדואר האלקטרוני שלכם? עכשיו ?נודיע לכולם ששיניתי את הדואר האלקטרוני , ואם שכחתי ובכן , הפתרון הוא ברישום דומיין חינם כלשהוא , ואח"כ לבקש מהשירות להעביר את הכתובת של הדואר האלקטרוני לתיבה הנוכחית , אח"כ כאשר חפצה נפשכם בשינוי ספקית אינטרנט , נכנסים לחשבון ב-דומיין ומשנים את העברה של .כתובת הדואר , לתיבה הנוכחית www.cjb.net .האתר מספק שם דומיין חינם , כולל העברה לתיבת דואר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. חיברתי את הנייח לנייד בכבל lan, הנייד משתמש ב - wifi מהאנטרנט של הבית כמובן. מדי פעם אני מקבל בנייח הודעת שגיאה שלאחר מכן מתנתק האנטרנט, השגיאה אומרת שיש התנגשות של אותה כתובת ip בשני מחשבים שונים. אני מקווה שלא טעיתי בהבנה של השגיאה. השאלה היא, איך אני מגדיר IP שונה לנייח? השתמשתי במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows-vista/Change-TCP-IP-settings אם אלו הפעולות שעליי לבצע, איך אני יודע איזה IP/subnet/default לכתוב? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, ברשותי הראוטר הנ״ל ולאחרונה החלו ה״ניתוקים״ הללו ברשת ה5ghz כאשר ברשת ה2.4 העסקים כרגיל ללא שום בעיה. המחשב והאייפון מראים חיבור לרשת האלחוטית אבל אי אפשר לגלוש וגם אין תקשורת ברשת הביתית. זה מסתדר לאחר reboot לראוטר. לא שמתי לב שזה קורה במצב ספציפי. זה נראה ספונטני. ניסיתי לשחק עם שיטות העבודה למיניהם כמו n, mixed וכו׳. גם החלפתי ערוצים ולא חל שינוי.ניסיתי לבטל hardware nat וזה לא שינה כלום, אחריא מספר ימים שוב זה קרה הערה: כי והדלקה של התקשורת האלחוטית במפסק האחורי גם מסדרת את הבעיה מישהו כאן מכיר את הבעיה? יד איזה שהם רעיונות לפני בניה לבנדא מגנטיק? שנה טוב. שמעון.

23. שלום לכולם... אני גר מרחק בית מאבא שלי שמשתף לי אינטרנט 12 מגה מהבית שלו אלי... לאחרונה נתקלתי בבעיה בראוטר שהתחבר לו לרשת הביתית כ client והפיץ לי אינטרנט אלחוטי בבית שלי ... מה שעשיתי במקום הוא להביא מחשב ישן יעודי, התקנתי בו ווינדווס 7 ובעזרת מתאם רשת אלחוטי חזק אני מתחבר אליו לראוטר שלו.. ורוצה משם לשלוח דרך הכרטיס רשת החוטי שבאותו מחשב שיעדתי לזה אינטרנט לראוטר שיחובר לאותו מחשב ויפיץ אינטרנט בבית. . עשיתי גישור ביין שני הכרטיסים (האלחוטי והחוטי) ונפח לי מעיין סמלון של מודם(network bridge) , האינטרנט עכשיו נשלח אל הראוטר מכרטיס הרשת החוטי (מחובר ליציאת ה wan) והאינטרנט פועל, הבעיה היא שכל כמה שעות אחדות לפתע לרטוטר שלי אין אינטרנט, יש לציין שבמחשב (שהפך לראוטר) האינט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by matizami,

התחברתי לNGN ואני צריך להחליף ראוטר כי יש לי ישן שלא תומך בתקן N(היום אני מחובר דרך מודם וראוטר). האם לקחת ראוטר מבזק או לקנות ראוטר בנפרד? האם יש המלצה על דגם או חברה ספציפים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yosef019,

וגם רציתי לדעת ניתונים תקינים שצריכים להיות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.