עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iii,

יש לי ראוטר של די לינק שמחובר למודם כבלים כדי שאוכל לגלוש עם הלפ טופ מכל הבית. הכל וינדוס xp pro . החיבור הוא רק לצורך אינט' הראוטר לא מחובר למחשב השולחני. בזמן האחרון נראה לי שמישהו מחובר איתי. השאלה שלי היא לא איך אני רואה אם משהו מחובר, אלא איך אני יכול לעשות שלא כל אחד עם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר שלי. איך אני יכול להגדיר לו שרק מחשב מסויים (שלי) יכול לעבוד איתו? הראוטר הוא די לינק 624+

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Yehazkel,

שלום ראיתי באיזה אתר שהמודם החדש שבזק סטור מוכרים (הסמסונג) אז שהוא נקרא: Samsung ADSL AHT-E300 ADSL Router עכשיו שאלתי היא מה זה הראוטר בסוף זה אומר שהוא מתפקד גם כראוטר? ואם כן אז איך אני עושה שהוא יהיה ראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Or ei,

בחשבון של הסלקום שלי אני רואה פרסומת של מכשיר שיכול לחבר מחשבים נישאים לאינטרנט ברשת אלחוטית והרעיון מאוד קורץ לי למחשב שנמצא בחדר שלי בקיבוץ שאין לי אפשרות לחבר אותו לאינטרנט דרך ADSL כבלים או כל דרך אחרת עם קו טלפון.. מישהו מכיר את ויוכל לתת לי פרטים .? איך זה מתחבר איזה מהירות? כמה עולה? וכו'... תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AK,

שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הזמנתי באינטרנט ראוטר אלחוטי עם כרטיס אלחוטי למחשב נייד ואחד לנייח במודם שלי אין יציאת רשת זה מודם adsl של dynamode ויש בו שני יציאות לקו טלפון בעצם כניסה ויציאה וחיבור usb יש לי בעיה ? אני צריך להחליף מודם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום עד לפני שבוע היה לי אינטר נט במהירות הורדה של 2.5 מגה והעלאה במהירות של 192 קילובייט מה שאומר 315 הורדה ו-19 העלאה. אתמוול בערב בנק הפועלים הציעה לאמא שלי הצעה מענינת..: מהירות הורדה 2 מגה והעלאה 256 מה שאומר הורדה במהירות 280 והעלאה במהירות של 32. החבילה שבנק הפועלים מציעה עולה 15 שח פחות לחודש...ממה שהינו משלמים. האם עשיתי את הצעד הנכון בכך שהסכמתי להצעה של בנק הפועלים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by fenix5545,

היי אני רוצה להליף את הראוטר שלי יש לי קרגע ראוטר של אדימקס אחד החדשים שלהם אם 3 אנטנות והוא ניקנה אחרי רואטר גם חדש של אדימקס שכל הזמן עשה לנו (למשפחה שלי) בעיות של היתנתקות ונפלית רשת אז כשקנינו את זה (יחד אם שיקול של אבא שלי ועוד כמה גורמים) הלכנו אליו אחרי כמה ניסיונות רעים אם אדימקס למרות שהראוטר הקודם קודם שלנו שהיה גם אדימקס היה מעולה אבל הוא היתקל קל אז החלפנו ואני מדגיש שהראוטר הקודם שלנו (זה שהיה לפני הנוכחי) היה ב3 חודשים עד שהתחיל להימעס לנו וחלפנו וגם הראוטר הנוכחי שלנו עושה לנו בעיות הוא אומנם לא מיתנתק כל יום 10 פעמים כמו הקודם אלה פעם ב3 ימים אבל יש לו כל הזמן נפילות רשת יש לי אניטרנט של 5 מגה בקרוב אנחנו עוברים ל20 מגה אצל הוט (או משהוא בסביבות ה20 מגה) א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by itaysp,

שלום, יש לי בעיית קליטה בחדר ברשת האלחוטית. חיברתי את המחשב שלי עם מתאם רשת חשמל וזה פתר בעיה אחת, אבל יש לי מחשב נייד וגם סמארטפון אז עדיין יש בעיה. לפני חודש קניתי את הרפיטר הזה מאיביי: http://www.ebay.com/itm/120966057487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 במטרה לשפר את איכות הקליטה (שמעתי ששימוש ברפיטר גם מוריד את המהירות בחצי, אבל היות שרוב השימוש הוא גלישה באינטרנט זה לא ממש חשוב) יש מן SETUP כזה שמגדיר הכל לבד בערך, אבל הוא הופך את הרפיטר ל AP חדש, עם SSID חדש (אני רוצה לשמור על אותו SSID) אני יכול להשאיר את זה במצב הזה ולשנות את השם ל SSID של הבית? לא תהיה איזו התנגשות? בכל מקרה, יש גם אופציה להוריד את האפשרות ל AP ושהוא יהיה רק REPEATER, אז זה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ואם ישנו הבדל מבחינת הגנה בין ראווטר אלחוטי לראווטר קווי (עם כבל)? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, לאור ניתוקים בלי נפסקים אושר לי בבזק להחליף ראוטר באחת מהחנויות ולכן אני אגש היום להחליף. אשמח להמלצות לראוטר מומלץ שבזק מציעים שיכול לתמוך במהירויות גבוהות (50+), לא נדרש שיישדר לטווח רחוק.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אז עברתי דירה, וקניתי את המודם הנ"ל ועברתי לחבילת 100MB ב018, מאז שהגעתי לדירה, שאני מחבר את המחשב לראוטר אני מקבל בערך 30מב (נו מילא) אבל ברגע שאני מנסה לגלוש עם הרשת האלחוטית המהירות יורדת ל 1MB בקושי.. גם שאני יושב באותו חדר עם הראוטר בלי שום דבר ביניהם. ניסיתי להעביר את הטלפון למצב טיסה וחיברתי את הWIFI, אותה מהירות. מה שמוזר זה שהעלאה שאני מקבל היא מלאה, 3MB. שאני מחבר את המחשב לWIFI של הפלאפון (זה מה שיש לי זמן כרגע) אני מקבל מהירות גבוהה יותר בגדר הנורמלי.. ניסיתי לעדכן גרסא ושום דבר לא השתנה, ניסיתי לשים את הראוטר על 2.4MHZ בלבד וגם לא עזר. למישהו יש איזשהו רעיון מה הבעיה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Cheif,

הסכם הסיטונאות של חברת אקספון עם בזק, שנחתם בתחילת השנה, מניב פירות ראשוניים. החל מהיום מציעה חברת אקספון חבילה משולבת של ספק + תשתית בזק במהירות של 15M, בעלות של 79 שקל בלבד. בשלב זה המחיר מוצע ללקוחות חדשים בלבד שלא היו מינויי בזק. פרטים נוספים - http://018.co.il/internet-service

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by stojakovic,

יש לי TOP40 והקליטה בחלק מהבית לא טובה. השאלה שלי היא איזה repeater אני צריך לשים שיתמוך במהירות. האם כל ראוטר בתקן N יעשה את העבודה? ספציפית, אני יכול להביא מחבר טוב בזול 2760U של DLINK שזה אמנם מודם משולב נתב אבל האם הוא יעשה לי את העבודה בלי להגביל את המהירות? http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2760U/DSL-2760U.htm ועוד משהו קטן האם יש איזשהו repeater במחיר שפוי (פחות מ200 נגיד) שיכול התאים לי בלי להגביל את המהירות גם בתדר 2.4 וגם ב5? תודה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by narlat1,

היי חבר'ה...אני מנסה כבר כמה ימים להתקין רשת בבית...קניתי מארה"ב ראוטר של BELKIN ובדקתי אותו....(אלחוטי)..והוא עובד עם איי.די.אס.אל...אבל לי בבית יש כבלים והוא לא מצליח לעבודה בשיטה של הכבלים...מישהו יכול לעזור לי?!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by HFDO5,

איזה חברה שווה להתחבר אליה? כי כנראה אני עוזב את נטויז'ן.. אז אני עושה סקר קטן תציעו בכל הקטגוריות מחיר.. מהירות.. שירות הכל תודה ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי (רצוי בחיבור PCI) שיעבוד בוודאות על WIN 7 64 Bit. התקציב הוא עד 200 ש"ח (אני חושב שרוב הכרטיסים בתחום). אם אפשר קישור לחנות שמוכרת אותו באזור ראשון לציון. בתודה oronluko נ.ב. מישהו יודע איך מפעילים את הכרטיס רשת האלחוטי Dynamode WL-GI-600XA על הוינדוס הזה כי אני לא מצליח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by DARK-SPIRIT,

הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום! לקחתי מבזק (לצערי) את הראוטר החדש שלהם של d-link 2760u והוא עושה לי קצת בעיות עם המסנג'ר שלי. מה שקורה זה שלפעמים יש הודעות שפשוט לא מגיעות או לא נשלחות.. וזה קורה בכל המחשבים בבית ורק עם הראוטר הזה.. (עם הישן שלי זה לא קורה) עכשיו כמובן שהתמיכה של בזק ברשתות עולה עוד כסף, והם לא מוכנים לקחת את הראוטר בחזרה אני באמת לא יודע מה לעשות, מי שיודע איך אפשר לסדר את זה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Frequency,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ומודם נתב ROTAL - RTA1320a אני יודע שאפשר לעשות CSI אבל אז בעצם יש גשר לאינטרנט דרך שני המחשבים כשהמחשב הראשי הוא המגשר ואני רוצה שהמחשב הראשי לא יהיה קשור לזה ואז אחד יכול להיות דלוק ואחד כבוי ולא משנה איזה ועדיין תהיה לי גישה לאינטרנט כתוב על המודם שהוא "מודם נתב" אז אני יכול איכשהו לעשות שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מיזם הסיבים מצד אחד והניסיון לכפות על בזק שוק סיטונאי מצד שני, מעוררים תקוה שבקרוב ירדו מחירי התשתית. אז זהו, שלא... http://www.netcheif.com/blog/?p=4412

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי, מה קורה? אוקי אני רוצה לעשות רשת של 2 מחשבים נייחים מחוברים קווית אחד לשני וגם לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית, וגם שני סמארטפונים. הבית שלי בנוי ככה שיש 2 קומות ובקומה התחתונה ליד המדרגות אני רוצה לשים את הנתב כדי לקבל קליטה כמה שיותר טובה גם בקומה העליונה וגם התחתונה. לגבי הנתבים בדקתי קצת ואני מתלבט בין 2: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n TP-Link Mimo nMax TL-WR1043ND 802.11n הבדל של 30 ש"ח מבחינת המחיר. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Demagh,

אז יש ברשותי 2 ראוטרים ישנים. כל מה שאחד מהם צריך לעשות הוא לשדר WiFi לחדר שלי ולחדר של האחיות שלי שנמצא ממש מעבר לקיר. בעיות קליטה אין. 1. D-Link DL-624+ 2. 3Com WL-533 השאלה היא, איזה מהם יותר "טוב"? אני יודע שהדי-לינק ישן יותר (היצור הופסק עוד בשנת 2004), אבל הראוטר של 3קום מקבל רק חיבורי DSL לחיוג, ולי יש הוט, אז אני אצטרך להשטיח את הראוטר ולבקש חיבור ללא חייגן על מנת להשתמש בו. עוד דבר, מה זה MTU ועל איזה ערך לקבוע אותו? מחשבות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אנשים, אני צריך כרטיס רשת USB לשם הגדלת טווך גילוי נקודות ציבוריות ולא בגדול משנה מהירות. אני מתלבט בין הבאים: 1) Edimax EW-7622UMN nMax 802.11n 2) TP-Link TL-WN722N nLITE 802.11n http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5754 3) GS-27USB High Power Lan USB WiFi Wireless Adapter 5dBi Antenna http://www.focalprice.com/CN049S/GS27USB_High_Power_Lan_USB_WiFi_Wireless_Adapter_5dBi_Antenna_Silver.html האחרון הכי חזק יכול להיות אבל אם אקנה אותו, לא תהיה אחריות כי הוא מוכר בסין. לגבי (1) ו(2) מה הייתם ממליצים כאשר הבדל בין 150מ ל300מ בשבילי הוא לא הכרחי וכפי שציינתי בהתחלה, הכי חשוב זה טווח קליטה ויציבות של התקן. חוץ מזה איפה הייתם קונים את הפריט? IVORY או KSP? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קופסה ל-6 קיסטונים? כמו בתמונה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים