רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרגע יש לי מודם שמחובר לנייח. הכל היה טוב עד שרכשתי נייד. עכשיו ,על מנת שיהיה לי אינטרנט גם בנייד אני צריך לקנות ראוטר ולעשות רשת אלחוטית, אבל אני לא צריך קרינה מיותרת אז רציתי לחשוב על דרך להשתמש באינטרנט בשני המחשבים בצורה כבלית/חוטית. הפתרון שעלה לי לראש : לקנות ראוטר כמו Dynamode BR6004N צד אחד לחבר לנייח, צד שני למתאם רשת כגון TPLINK - TL-PA211 ,ואז בשקע בסלון למשל להוציא כבל אינטרנט לנייד. האם זה אפשרי ? האם הראוטר שצוין יתאים לשימוש הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. במידה ולא מחזירים את המודם שניתן לי מבזק, האם ישנו קנס? האם משתלם להשאיר את המודם ולשלם את הקנס? האם המודם הקיים תומך בטכנולגית ה VDSL? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית קווית בין שני מחשבים שמחוברים לנתב אלחוטי של הוט. שאני מעביר קבצים מתקיה משותפת למחשב השני, הקצב לא עולה על 11 מגה לשנייה! זה הגיוני עבור רשת קווית יציבה ( כבל CAT5E FTP)? אולי יש צורך באיזו תוכנה כל שהיא ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הובכן אנחנו בונים בית חדש אז ככה שהצעתי להורים שלי רעיון באמת שחוסך המון כאב ראש בכל הנוגע לרשת הקיימת שלנו בבית הישן שהכבלים בחוץ הדבר לא אסטטי וכמו כן לא נוח כל כך כי ישנו רק האב ומחשב אחד שמשתף את האינטרנט הרעיון שלי הוא עכשיו כשאנחנו בונים בית חדש הוא זה שלמה לא לשים בכל חדר שקע של רשת מובנה ... וכל הכבלים יהיו בקיר כמו טלפון וחשמל עכשיו יש לי האב 8 יציאות מודם כבלים עם יציאת רשת השאלה שלי איך אני אמור להקים את הרשת הביתית שלי שתכלול 8 שקעים לפחות פעילים... שכן יש לי בבית 3 מחשבים + מחשב נייד אני רוצה שיהיה שיתוף אינטרנט תמידי מבלי שאצטרך מחשב אחד שתמיד דלוק... ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! איזה ראוטר אלחוטי עם מודם מובנה לADSL אתם ממליצים לי לקנות, הכי זול שאפשר, דרוש גם מקלט אלחוטי לPCI, (מחשב נייח). תודה רבה ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כזאת. יש לי ראוטר Edimax BR-6204wg , מודם Samsung AHT-E300 וספקית האינטרנט שלי היא נזק בינלאומי בחבילה של 2MB. עכשיו, בדקתי מהירות הורדה לפני כמה זמן באתר: http://212.179.191.175 והמהירות הייתה 190KB שזו מהירות של 1.5MB ולא של 2MB. התקשרתי לתמיכה, בלבלו לי קצת את השכל ובסוף, ביקשו ממני להתחבר ישירות לאינטרנט דרך המודם (לנתק את הראוטר) ואז בדקתי מהירות שוב והיא הייתה 245KB, שזו אחלה מהירות -כלומר הראוטר הוא הבעיה. החזרתי את הראוטר לחנות, החליפו לי אותו באחד אחר, ועכשיו אני חוזר הבייתה ושוב אותה בעיה. מה עושים?! אני סתם משלם על חבילה של 2 ובעצם גולש על מהירות של 1.5 - חבל! אשמח אם תוכלו לעזור לי... ד"א אני קצת חלוד , אבל כשבדקתי את הפינג הוא היה 255 זה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר BR-6204Wg. מחשב אחד מחובר בכבל רשת ועובד מצוין רוחב פס קבוע על 1.5מגה ומחשב נוסף ,נייד עם כרטיס רשת 54מגה תקן G בערוץ 6 בדיקת מהירות הורדה קבועה על 180KB אם אני עושה לו בדיקת רוחב פס הוא נותן לי בערך 0.5 מגה +- (גם שאני מכבה את המחשב הנייח). לפעמים הוא מראה לי רוחב פס מלא 1.5 בדקתי בכמה אתרים כולם מראים לי רוחב פס נמוך. הגלישה איטית במחשב הנייד. הSKYPE מגמגם לי כל הזמן. קודם היה לי ראוטר 108מגה של TPLINK עם אותה בעיה. למישהו יש רעיון למה הרוחב פס נמוך במחשב הנייד?????
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד אתמול היתה לי בד"כ מהירות מקס' (5M) ב 720P , אתמול והיום זוועה. כל השאר הגלישה/הורדות כרגיל. הוט + אקספון
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיזם הסיבים מצד אחד והניסיון לכפות על בזק שוק סיטונאי מצד שני, מעוררים תקוה שבקרוב ירדו מחירי התשתית. אז זהו, שלא... http://www.netcheif.com/blog/?p=4412
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע נמצע על החבילה של ה 0.5 עם 012 אני מגיע למהירות 66 קיי שאין עומס למי יש המלצה טוב לספק 1.5 טוב וזול? שאני לא אצטרך להוסיף הרבה והאם משהו הצליח לעבור בבזק לחבילה של ה1.5 ואצל הספק 0.5 ולהוריד על 180?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת אלחוטית בתדר 2.4 ג'גה הרץ. האם מכשיר העברת אודיו וידיאו מסוג TR-2470 הפועל באתו תדר יגרום להפרעה בתקשורת לאינטרנט ? היה לי בעבר נסיון לא טוב עם מכשיר טלפון אלחוטי בתדר 2.4. לינק למכשיר הנ"ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מגבר לאינטרנט אלחוטי (אני מניח Wi-Fi... לא יעזור כלום- אני לא אלמד מה ההבדל בין זה לבלוטות'...). משהו שקולט לטווח של 25 מטר לפחות דרך קיר (או 2). לחבר שלי יש מגבר של TP-LINK שעלה לו 150 ש"ח, שאמור להגביר פי 3 מהמקלט המובנה בלפטופ וזה עבד לי בסדר. לא מצאתי כזה בזאפ, אז אני אשמח להצעה למשהו יותר משתלם מהTP-LINK הזה וגם לאיפה אפשר לקנות... תקציב- עד 150 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם מחברת HOT אין לי מושג איך להתחבר אליו ניסיתי הרבה IP לא עובד. הטכנאי שהיה פו הצליח אין לי מושג איך.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני עובר דירה (רמת גן) והגיע הזמן לבחור תשתית וספק אינטרנט. עד היום הייתי עם בזק + בזק בינלאומי במהירות 15 מגה ללא בעיות כלשהן ודיי מרוצה מהשירות. בדירה שאני עובר אליה, ידוע לי שהדיירים הקודמים היו מחוברים דרך תשתית של הוט. האם כדאי להשתמש באותה תשתית של הוט, או לעבור לבזק? האם יש הבדל בין התשתיות מבחינת ביצועי רשת ומהירות? אני מתלבט בין 40 מגה או 100 מגה, כנראה שאלך על 100 מגה. אם Unlimited היה פעיל, הייתי מתחיל איתם... אבל עד אז זה בזק או הוט. תודה, רן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי חודשים של הרשמה מוקדמת לבעלי סימנים רשומים. נפתחה לפני כחצי שעה באופן רשמי האופציה לקנות שם דומיין בעברית כאשר שמות דומיין בעברית שנקנים היום תחת CO.IL יקבלו בעתיד גם סיומת בעברית (כנראה יל) נכון להיום כל הדפדפנים השולטים בשוק תומכים בזה/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום עברתי סוף כל סוף למהירות 10 מגה לאחר כל כך הרבה שנים ב-1.5 מגה, ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של nvidia ולא צצו שום בעיות- מהירות מאוד גבוהה של הורדה. אך כשאני מוריד טורנטים המהירות המקסימלית שלי היא 150kbps אז כנראה שהבעיה היא רק בהורדת טורנטים ולא בהורדות ישירות. יש לציין כי הידע שלי ברשתות, ראוטרים וכו' מאוד נמוך ואני ממש צריך הסבר מדוייק מה לעשות אז סליחה על זה :-X מה גם שאין לי מושג אם הבעיה היא באמת בעיה ואולי זה רק מעט מקורות שמחוברים ומעבירים את התוכן של הקובץ. ספק 012 סמייל ותשתית של בזק תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זוהי התגובה הראשונה שלי מזה הרבה זמן, אם ההודעה לא כתובה כמקובל אשמח לתיקון. אז ככה, כרגע ברשותי הנתב: SIEMENS SL2-141 והמתאם אלחוטי: Edimax EW-7128g. אני מעוניין לשדרג את המערכת מכיוון שאני חושב שהיא מיושנת, אבל בעיקר בגלל שיש ניתוקים במחשב שמחובר עם המתאם רשת. ניסיתי עדכון דרייבר למתאם, עדכון קושחה לנתב ושום דבר לא עוזר. אחרי קריאה בפורום אני חושב על לקנות את זה: Edimax EW-7718Un 802.11n 300Mbps Wireless LAN USB Adapter 175 שח TP-Link TL-WR1043ND Ultimate Wireless N Gigabit Router With USB Port 389 שח השאלה האם בכלל יש צורך ברכישה חדשה? ואם כן, האם הצירוף הנ"ל יכול לעבוד? אשמח למענה, בן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פורסם כתבה בעתון נט מגזין על הצורך לשפר את מהירות הגלישה ע"י שני מודמים שנכתב בעיתון ואני מצטט ובהמשך במהדורה שניה אחריה פורסם מכתב של אדם שיש ברשותו מודם ישן 33.6 ומודם חדש של 56.6 ובהמשך שואל איך לחבר בניהם, בקיצור הממומחה הסביר לו איך להתקין את המודם השני כדי להגביר את המהירות של הגלישה אשר יותר טובה מ ISDN 64K הבעיה העיקרית שזה לא נכון, למה לא נכון. פשוט 1.מערכת ההפעלה צריכה לתמוך באופציה לחיבור שני קווי טלפון בו זמנית , למרות זאת רק במקרים של עומס מצתרף הקו השני לעבודה ולא כל מערכות ההפעלה יש אופציה כזאת 2. תמיד אבל תמיד כאשר מחברים שני מודמים בעלי מיהרויות שונות כגון 33.6 ו 56.6 לא מקבלים 90.2K אלא שהמודם החזק יורד לרמה הכי נמוכה של המודם החלש כדי לח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני לדעתי מידע בסיסי על המחשבים המחוברים לרשת שלי. יש לי את ה MAC Address (מ ה Wireless Statistics) שלהם מהמידע שברוטאר. יש אפשרות לדעת מידע בסיסי מכתובת MAC?פקודה ב cmd? למשל לדעת את שם המחשב, אייפי, זמן ברשת וכו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע באקוונט, בADSL, בחבילת 1.5, ואני ממש לא מרוצה. המהירות בארץ מגיעה ל196KiloByte בלי בעיות (המקסימום) אבל בחו"ל לעומת זאת, אני בלחץ מגיע ל30. אז אני רוצה לדעת מה אתם - טובי אנשי החומרה של מדינת ישראל( ) ממליצים לי לעשות עכשיו, בתום החודש (כאשר אפשר לעזוב רק ביום הראשון והאחרון של כל חודש).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-