רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
-
האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, הסתיימה השנה שהתחייבתי בהוט, ואני כרגע מתלבט לאיזו חבילה לשדרג (חבילה קודמת 1.5Mb). אני מאמין שכעת 2.5 מספיק לי, אני לא מוריד קבצים גדולים שאני אצטרך את זה, אך השאלה היא, האם עם הזמן האינטרנט יהיה יותר כבד, ויהיו יותר סרטוני HD ביוטוב וכו'. מה דעתכם? אגב, הפרש המחירים בין החבילות (ספק+תשתית) 42 ש''ח (107 מול 149). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או קיי כמו רובכם הפכתי את המודם לPRO עכשיו זה עובד סבבה שיפר ביצועים והכל אבל .... אני מנסה בMIRC לפתוח FSERV וזה פשוט לא מאשר אנשים .. מישהו יודע אולי אם זה קשור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעבודה רשת עם vpn אני מצליח להתחבר דרך rdp למחשבים שנמצאים ברשם השאלה היא: אם אפשר לחבר מחשב נייד שמתחבר דרך נקודת גישה בפלאפון (מהבית או מכל מקום חוץ מהעבודה) לחבר אותו לדוממין שנמצא בעבודה כמו מחשב נייח שנמצא בעבודה הבעיה היא - המחשב צריך להיות מחובר ל vpn עוד לפני שהווינדוס עולה, כי הוא צריך לקבל אישור מה - דומיין שבעבודה הvpn הוא של checkpoint , ניסתי להגדיר vpn דרך ווינדוס ולא התחבר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מודם שמחובר לנייח. הכל היה טוב עד שרכשתי נייד. עכשיו ,על מנת שיהיה לי אינטרנט גם בנייד אני צריך לקנות ראוטר ולעשות רשת אלחוטית, אבל אני לא צריך קרינה מיותרת אז רציתי לחשוב על דרך להשתמש באינטרנט בשני המחשבים בצורה כבלית/חוטית. הפתרון שעלה לי לראש : לקנות ראוטר כמו Dynamode BR6004N צד אחד לחבר לנייח, צד שני למתאם רשת כגון TPLINK - TL-PA211 ,ואז בשקע בסלון למשל להוציא כבל אינטרנט לנייד. האם זה אפשרי ? האם הראוטר שצוין יתאים לשימוש הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לרשת ביתית. יש לי ראוטר אלחוטי TL-WR841ND תקן N, הראוטר יושב במ"מד(חדר עבודה,במקום גבוה וצמוד לדלת כניסה לחדר) ומחובר באופן קווי למחשב נייח. במחשב נייד (המתחבר לרשת באופן אלחוטי) הגלישה באינטרנט תקינה בכל רחבי הדירה. הבעיה היא כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת,המהירות היא מאוד נמוכה - ממש לא ניתן לעבוד. (למשל העברה בין המחשב נייח למכשיר Streamer (המתחבר לרשת אלחוטית)הנמצא בחדר שינה המרוחק כ 20 מטר מהממ"ד) אשמח לעיצות כיצד לשפר הנ"ל,תחת הההנחה היא כי המחשב נייח והראוטר נשארים בממ"ד. חשבתי לחבר את ה Streamer בחיבור חוטי לראוטר, מה דעתכם? האם מומלץ להעביר דרך תעלות חשמל? איזה איש מקצוע מבצע את זה? או פשוט לחבר לבד חיצונית ולהדק לקיר? אשמח להמל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. עשיתי 5 MB מהירות וחיבור קבוע. ולפי מה שהבנתי זה אמור להיות מעולה . בכל אופן, מאז החיבור הקבוע. ניהיה לי PING בכללי לחול ולארץ. לא משנה לאיזה שרת או לאיפה מינימום 600PING בשעת "העומס" זה מגיע ל 800 או 900 זה כבר לא נורמלי. אני בטוח שכולם יודעים ש PING זה מילת העצם של האינטרנט וכל דבר כמעט קשור אליו אם זה מהירות ואם זה איטיות וגם אם זה קצב העברת נתונים כלומר הורדה העלאה וכו. אני לא יכול להוריד כמעט כלום. גם מאתרים ישראלים בקושי על 20KB אם בכלל. יש לציין שלפני כל זה היה לי "גיימר" אצל לאומי (סתם עשיתי כדי לבדוק איך זה (הייתי בשלב של ניסיונות כדי לבדוק מה יהיה הכי נוח) והכל היה מעולה אלא שגם "הגיימר" לאחר כמה ימים התחיל להשתבש לעשות לי בעיות ולעלות PING של עד 500.…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה
-
אז ככה יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב RJ45! לאחרונה החלו בעיות. אחרי הפירמוט האחרון שעשתי הבעיות רק החמירו! בזמן שהאימיול דולק בשרת לא ניתן לגלוש או להפעיל ICQ או מסנגר! ברגע שאני סוגר את האימיול הכל חוזר לקדמותו.(הבעייה לא היתה קיימת לפני הפירמוט) המחשב שמחובר לשרת מידי פעם מאבד תיקשורת ואני מקבל הודעה שהמחשב לא מזהה שום שיתוף או היתקשרות למרות שאני מגדיר לו כל פעם מחדש,לא תמיד הוא עובד,אני כמעט בטוח שלא הגדרתי נכון,הורדתי את המדריך שיש לכם פה אולי אני יעלה על הטעות שלי. בכל מיקרה חשוב לי להזכיר שלפני הפירמוט הכל עבד חלק,ואני אחרי.......לא לצחוק 5 פירמוטים ולא אני לא מצליח לפתור את הבעייה הזו ואני אובד עצות חברים! אני בטוח שהבעייה הרבה מורכבת מסת…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את ה- airport extreme base station של Apple. http://www.apple.com/airportextreme/ למיטב הבנתי זה רק ראוטר חזק. בלי מודם. לי כרגע יש DLINK של בזק שהוא משמש כראוטר+מודם. האם ישנה אפשרות לחבר אליו את הairport extreme או שעלי לקנות מודם. הבנתי שאפשר להגדיר DHTCP או משהו כזה אבל אני לא מבין איך עושים את זה. אשמח לקבל המלצות לגבי מודם במידה ועלי לקנות אחד. נכון להיום אני גולש במהירות של 5MB אבל שוקל לעבור ל10MB. תודה, יונתן. jon200y@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי השבוע מ-KSP את המוצר הזה:https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. מגדיל טווח מדגם dap-1325. לאחר חיבור לחשמל, וחיבור המגדיל טווח פעם למחשב בעזרת כבל רשת ופעם נוספת לראוטר, לא הצלחתי להתחבר לכתובת של המכשיר ולבצע הגדרה שלו. האם יש סיכוי שאולי פספסתי משהו בדרך? או שהמכשיר תקול?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחברתי לNGN ואני צריך להחליף ראוטר כי יש לי ישן שלא תומך בתקן N(היום אני מחובר דרך מודם וראוטר). האם לקחת ראוטר מבזק או לקנות ראוטר בנפרד? האם יש המלצה על דגם או חברה ספציפים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וגם רציתי לדעת ניתונים תקינים שצריכים להיות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשנות הגדרות רשת וכאשר אני נכנס למקום שבו אני צריך להכניס את השם משתמש וסיסמה (אני מדבר על הadmin ולא על הוויפי) אני רושם admin בשם משתמש וadmin בסיסמא זה לא עובד..... אולי השם משתמש וסיסמה הם אחרים???? הראוטר הוא: cisco linksys תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להתקין מחדש מערכת הפעלה בשל תקלות מסויימות. מערכת ההפעלה היא: WIN7 64 BIT מודם: AZTECH ADSL2 ראוטר: TPLINK WR1043 ND חשוב לי מיד להיות מחובר לאינרנט ושהרשת הביתית (מחשב נייד נוסף) תעבוד. שאלתי היא: האם בסיומו של התהליך קרי התקנת הדרייברים כולם, ברגע שאחבר את המודם והראוטר למחשב אוכל לגלוש כרגיל או שעלי לבצע פעלות מקדימות או לאחר ההתקנה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני עובר דירה (רמת גן) והגיע הזמן לבחור תשתית וספק אינטרנט. עד היום הייתי עם בזק + בזק בינלאומי במהירות 15 מגה ללא בעיות כלשהן ודיי מרוצה מהשירות. בדירה שאני עובר אליה, ידוע לי שהדיירים הקודמים היו מחוברים דרך תשתית של הוט. האם כדאי להשתמש באותה תשתית של הוט, או לעבור לבזק? האם יש הבדל בין התשתיות מבחינת ביצועי רשת ומהירות? אני מתלבט בין 40 מגה או 100 מגה, כנראה שאלך על 100 מגה. אם Unlimited היה פעיל, הייתי מתחיל איתם... אבל עד אז זה בזק או הוט. תודה, רן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן שדרגתי את האינטרנט ל-UFI 12Mb. יש לי ראוטר די ישן של Edimax, שכנראה לא תומך במהירות הזאת (כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר אני מקבל קרוב מאוד ל-12Mb. עם הראוטר אנ מגיע לבערך 8Mb). אני רוצה לקנות ראוטר חדש. יש המלצות לראוטר אלחוטי שיהיה אמין ויתמוך במהירות הזאת? ראיתי את השרשור על ה-WRT54GL. האם שווה לקנות אותו ולהשקיע את המאמצים בכל השדרוגים או שעדיף כבר לקנות ראוטר אחר? אם זה חשוב אני מחובר ללא חייגן (ואם מישהו יוכל להסביר לי על הדרך מה ההבדלים בין חיבור עם חייגן לבלי זה יהיה מגניב). תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב בזמן האחרון כל כמה ימים יש לי ניתוקי אינטרנט של כל הבית, הנה צילום מסך של ההגדרות של הראוטר, בזמן שזה קורה שתי הבדיקות שמסומנות בחץ הופכות ל-FAIL. היה כאן טכנאי של 012 לפני כמה ימים וביטל וקטורינג, זה היה אמור לפתור את הבעיה, אבל זה קרה לי שוב היום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר שבוע איטיות בגלישה ובמשחקי רשת הפינגים גבוהים מאוד ואי אפשר לשחק, ממש בלתי נסבל, אני רק יציין שבעיות הן רק שאני גולש באתרים מחו"ל וכשאני משחק במשחקי רשת אבל מתחבר לשרתים בחו"ל. נ.ב כבר דיברתי עם ערוצי זהב, ועם בזק בינלאומי, והחיבור שלי אצלם נמצא תקין, הם אמרו שאולי יש אצלהם בעייה והם עדיין לא זיהו אותה. לעוד מישהו אולי יש את הבעייה הזאת? *מה זה הכנסתי תמונה והתמונה שמוצגת כאן היא בכלל לא מה שאני הכנסת.. ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראוטר: Edimax BR-6228NS מודם: D-Link DSL-2500U סוויץ': D-Link DES-1008A (יש לי כרגע 4 מחשבים מחוברים ולפעמים צריך גם לחבר עוד, ובכל מקרה החיבור ברשת הביתית יציב, ולהתחבר ישירות לראוטר בכל מקרה לא שינה כלום). לפני כשבועיים-שלושה התחלתי לשים לב לבעיות של לאגים בחיבור שבאות והולכות. בבדיקות פינגים לשרתים (לא משנה לאיזה שרת), הפינג קופץ ל-200-400 יותר מהרגיל ואפילו לפעמים מקבל request timed out. כשאני עושה tracert, אני מקבל פינג של <1ms לראוטר עצמו, אבל כבר לתחנה הראשונה מתקבל לעיתים קרובות פינג תלת ספרתי (כשבאופן תקין צריך להיות פינג באזור ה-15). לצורך ניסיון חיברתי את המודם ישירות למחשב עם חייגן והכל עבד יפה. הייתה לי את אותה בעיה בעבר, ואחרי שהחלפתי את הראוטר נפתרה הבעי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-