רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני כרגע לקוח של חברת הוט מבחינת תשתית אני מעוניין לעבור לבזק שתיהיה התשתית שלי רק בגלל הדברים האלה http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx שהם מציעים כביכול לפיתרון לחדרי ממד האם מישהו מכיר את הפתרון הזה? האם זה יעיל כי כיום אני ממש סובל בגלישה בממד בזמן שהראוטר ממוקם במקום אחר בבית אשמח לקבל חווד על המוצר הנל ועל האינטרנט של בזק בכלליות תודה לעוזרים רז
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי יש ראוטר DI-524 של DLINK. כיצד ניתן להשתמש בו כ-ACCESS POINT לרשת אלחוטית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי כתובת MAC היא הכתובת של הכרטיס רשת נכון הדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אותה שאלה אולי התמונה תסביר יותר מה אני שואל![ATTACH]5752[/ATTACH][ATTACH]5753[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעיה ברשת ואודה אם תוכלו לעזור לי, יש לי בית עם מודם HOT (תשתית+ספק הוט 100MB) כאשר בבית יש ממד ו2 קומות, בממד ובקומה למעלה משתמשים עיקריים ברשת, יש לי כרגע ראוטר מאוד ותיק שאליו מחובר המודם והוא זה שמשדר את הרשת ובקומה למעלה מאריך טווח פשוט שמחובר לחשמל של TPLINK, המודם של הוט למרות שיכול להיות ראוטר מוגדר כרגע רק כמודם כי הוא חלש ממנו בטווח, הראוטר שלי הוא EDIMAX BR6504N, עברתי הרבה עם הרשת הזאת, החל מכרטיסי רשת MIMO וגם פעם חיברתי ראוטר כaccess point עד שהוא התפגר, אני חייב פתרון רשת חדש, כרגע לממד אני מחבר בחוט בדרך לא דרך בשביל לקבל שם מהירות סבירה, אני בטוח שב2016 יש ראוטרים שמסוגלים ליותר, מה הייתם ממליצים? ואיך לשדר גם לקומה למ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. השלחתי כבלי cat5E לכל חדר. 2. אני רוצה למקם את המודם בארון תקשורת 3.בכל חדר יש לי נקודת בזק (עם המודל המצורף בתמונה) 4. בארון תקשורת כל הכבלים מקוצרים (לבנים - לבנים : כחולים כחולים) השאלה שלי על מנת להתקין נקודה ADSL (בארון תקשורת) שתתחבר למודם אני צריך את אותו שקע שבחדר? ופשוט לחבר את כל הלבנים (המקוצרים בארון) וכל הכחולים (המקוצרים בארון) לשקע? (כפי שמופיע בתמונה) תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ניידם HP (שלי ושל אשתי) שנינו יושבים בסלון והיא קולטת בערך 10 רשתות אלחוטיות ואני קולט רק את הראוטר שלנו ועוד אחד של השכנים שהוא פתוח. את הראוטר שלנו היא קולטת יותר טוב (לפחות בסימן של win 7, לי יש 4 פסים ולה 5). איך אני מסדר את זה? שנינו עם win7 לי יש hp probook 4330s ולאשתי יש hp dv3000, ניסיתי להשוות הגדרות בסיסיות אבל לא מצאתי הבדלים, מצד שני אני לא כל כך מומחה לרשתות. אנא עיזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וגם רציתי לדעת ניתונים תקינים שצריכים להיות
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להתקין מחדש מערכת הפעלה בשל תקלות מסויימות. מערכת ההפעלה היא: WIN7 64 BIT מודם: AZTECH ADSL2 ראוטר: TPLINK WR1043 ND חשוב לי מיד להיות מחובר לאינרנט ושהרשת הביתית (מחשב נייד נוסף) תעבוד. שאלתי היא: האם בסיומו של התהליך קרי התקנת הדרייברים כולם, ברגע שאחבר את המודם והראוטר למחשב אוכל לגלוש כרגיל או שעלי לבצע פעלות מקדימות או לאחר ההתקנה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני כשבוע החלפנו בבית את תשתית האינטרנט מהוט לבזק. בזק הביאו לנו מודם+ראטור (Dlink DSL-6850U) בהגדרות הWIRELESS יש הגדרה שנקראת MAX CLIENTS ומוגדר שם 16. שאנחנו מנסים לשנות את המספר למספר גבוה יותר נכתבת השגיאה שצריך לבחור מספר בין 1 ל16. השאלה שלי היא אם יש אפשרות להגדיל את הכמות של המכשירים המחוברים לWIFI או שמדובר בחומרה עצמה? יש לנו כמות גדולה של מכשירים ו16 זה קצת יותר מהנדרש (יש בסביבות ה12 ברגיל) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מודם של Alcatel דגם SpeedTouch 510 שמתפקד כנתב. מדי פעם כאשר אני מנסה להיכנס לאתר בדפדפן (לא אתר מסויים), אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדף שאני מחפש לא זמין כעת, ואין לי אפשרות לגלוש לשום אתר. אני פותר את הבעיה בכך שאני נכנס להגדרות של הנתב, לוחץ על Disconnect, ואחרי כמה שניות לוחץ על Disconnect. בד"כ, אחרי פעולה אחת כזו, הבעיה נפתרת וניתן להמשיך בגלישה, אבל לפעמים יש צורך לחזור על הפעולה מספר פעמים. יש דרך לפתור את בעיית ההתנתקות הזו באופן תמידי? במידה ולא, קיימת דרך יותר פשוטה לפתור את הבעיה? יש אולי אפשרות לבצע את הניתוק וההתחברות מחדש באמצעות פקודות דוס שכתובות בקובץ אצווה, ולהפעיל קיצור דרך שלו מה-Quick Launch?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לרכוש בארץ צמד מתאמי הום-פלאג טובים וזולים שיעבדו היטב עם הראוטר של בזק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות נתב יחסית חזק בקרוב כי אני מרים רשת יחסית כבדה לרשת ביתית (סטרימינג, משחקים, הרבה מחשבים במקביל, והכל רק אלחוטי) ולכן מתכוון לקנות ראוטר חזק של אחת משתי החברות המובילות (לפי מה שראיתי בחיפושי באינטרנט) המועמדים הסופיים הם כנראה Linksys/Cisco E3200 Netgear WNR3500L Netgear WNDR3700 קראתי כאן שיש בעיות עם חלק מהפרוטוקולים של תשתיות האינטרנט (L2TP וכאלה) ולכן לא כל הראוטרים נתמכים כאן. אני מנחש שה 3500L כנראה יתמוך כי אפשר לשים עליו DD-WRT ודומיו, אבל על האחרים אי אפשר. חיפשתי מידע לגבי השימוש בראוטרים האלה בארץ אבל לא מצאתי. יש כאן בעלים של הראוטרים האלה שיוכלו לעזור לי? בנוסף, אם יש המלצות אחרות לראוטרים דומים, אשמח לשמוע. תודה נעם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה שקיבלתי בנושא subnet. יש לי 6 שרתים. לכל שרת אני צריך לתת כתובת ולשמור עוד 2 כתובות לעתיד. באיזה subnet אני צריך להשתמש ולמה ? תדוה רבה !!!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. רציתי לדעת אם יש מישהו שמכיר שרת USB שמתחבר לראוטר דרך LAN או דרך WIFI? שמאפשר חיבור רגיל של כל אמצעי הUSB של המחשב, כלומר במקום לחבר את כל הUSB למחשב מחדש כל פעם אני יחבר את זה לשרת הזה וזה תמיד יהיה מחובר לראוטר שתמיד פועל גם ככה. 2. יש לי בית מעצבן ארבע קומות, המודם ADSL ראוטר אלחוטי של בזק מחובר בקומה 1, שם הכל עובד, מקומה 1 לקומה 2 חיברתי דרך מתאם חשמל בקיר שמחובר לראוטר נוסף באותה קומה, בקומה 3 יש ראוטר נוסף מאותו דגם TPLINK 941 שמחובר דרך WDS מ2 ל 3. גם שם בינתיים הכל בסדר, אני נמצא בקומה 4 ואני מתחבר כרגע לראוטר בקומה שלוש אבל שגורם לי לחוסר קליטה במקומות מסויימים בקומה 4. אני מחפש עוד איזה מוצר שישדר לי בקומה 4 . חשבתי על ראוטר שיתחבר עם WDS לראוטר בק…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם כבלים מוטורולה עם חיבור רשת אני רוצה לחבר אותו לראוטר שאני אקנה, כדי שיהיה שיתוף אינטרנט בלתי תלוי כמו שהבנת זה הדבר החשוב ביותר... אני רוצה שכל מחשב יוכל להתחבר לאינטרנט ללא קשר אם המחשב השני דלוק או מחובר כבר או משהו בסגנון... כמו כן, האם אני צריך ראוטר או סוויץ'? ואיזה פרוטוקולים הם צריכים להכיל? נ.ב, שני המחשבים על XP. תודה רבה ויום טוב נדב עריכה -------------------------------------- סורי, סורי... יש נושא כזה כבר כן אני יודע... פעם הבאה לנסות :book: לפני שמפרסמים... הרשות נתונה לנעילה. יום טוב!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל וללמוד קורס מנהל תשתיות ואבטחת מידע אולם אני מעדיף ללמוד את הנושא לבד בבית לכן אני זקוק להמלצות של ספרים (שם יש בעברית אני מעדיף) או בכלל המלצות ממי שלמד ויודע, דגשים וכו' תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי ראוטר חדש tplink archer vr400 ורציתי לדעת אם הוא תומך בvectoring? כמו כן האם הוא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעבודה רשת עם vpn אני מצליח להתחבר דרך rdp למחשבים שנמצאים ברשם השאלה היא: אם אפשר לחבר מחשב נייד שמתחבר דרך נקודת גישה בפלאפון (מהבית או מכל מקום חוץ מהעבודה) לחבר אותו לדוממין שנמצא בעבודה כמו מחשב נייח שנמצא בעבודה הבעיה היא - המחשב צריך להיות מחובר ל vpn עוד לפני שהווינדוס עולה, כי הוא צריך לקבל אישור מה - דומיין שבעבודה הvpn הוא של checkpoint , ניסתי להגדיר vpn דרך ווינדוס ולא התחבר תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב אחד שיושב בקומת הקרקע בבית בתוך ממ"ד, ומחשב נוסף שאני מתכוון לקנות ישב בחדר בקומה שמעליה. חשבתי שרשת אלחוטית תהיה הפתרון הכי פשוט לחיבור המחשבים אבל כשקראתי את המדריך של Qtec נוכחתי שזה כנראה בלתי אפשרי (ממ"ד+הפרש קומות). העברת כבלים לא באה בחשבון והפתרון שחשבתי עליו הוא שימוש ברשת הטלפון הביתית לחיבור המחשבים. יש למישהו ידע/ניסיון בנושא הזה? או רעיון אחר? כמה דברים נוספים: 1. הטלפונים בבית מחוברים למרכזיה מדגם Logiphone 208-LT 2. חיבור האינטרנט שלי הוא ADSL. מה שאני צריך בת'כלס זה שיהיה חיבור אינטרנט גם למחשב החדש. הרשת פחות חשובה לי אם זה מורכב מדי. אני מניח שבזק ישמחו להתקין לי עוד נקודת ADSL בבית ולגבות עוד כסף כל חודש.. השאלה היא אם יש א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-