עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by Dmoney,

האם ההבדל בין כבל רשת מסוכך ולא מסוכך הוא גדול? כלומר בחיבור ברשת של 2 מחשבים מרגישים בהבדל? (אורך הכבל הוא 15מ') והאם כבל רשת לא מסוכך מגביל בצורה כלשהי על הרשת? (על שיתוף הקבצים, שיתוף חיבור האינטרנט וכו'...) 10x

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מחפש אפשרות לקשר/לשתף שני (או יותר) מחשבים על רשת בעזרת המודם/נתב - adsl שבזק מתקין ברשתות wow , אבל: לדברי נציג בזק אני חייב לשם כך לבחור בבזק כספק אינטרנט וסוג החיבור חייב להיות adsl כאן הבעיות שלי: א) ממש לא בא לי להחליף ספק אינטרנט, זה יחייב אותי לא רק להודיע על שינוי כתובת למאות מכותבים אלא נעיקר לשנות פרופילים בעשרות מקומות ב: טוב לי על הכבלים בחיבור רשת RJ-45 ולא רוצה USB מעונין ברשת רק כדי לקשור כמה מחשבים יחד דרך חוטי הטלפון - לא מרוצה מאלחוטי יש למישהוא רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by composite,

דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by avish71,

הי לכולם, בחודש האחרון התקנתי במחשב הביתי את תוכנת VNC להשתלטות מרחוק. כאשר ביצעתי השתלטות, תמונת התצוגה שבמסך נעלמה כדיי לחסוך במשאבים. היו ימים שכאשר חזרתי הביתה (ולא הפעלתי באותו יום את התוכנה) גיליתי כי במחשב לא מופיעה תמונת התצוגה (Desktop) . האם מישהו ממכם מכיר פריצת תוכנה ל VNC שפורצת את הסיסמא המאוד מסובכת שהקשתי ? ??? :-[ בברכה וכו, אביש.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Dmoney,

אז לפני שכולם מתנפלים עלי ואומרים לי שיש את זה בסטיקי תקראו את הבעיה שלי... יש לי כבל ישר שסדר החוטים בו הוא כזה (משמאל לימין, בשתי הקצוות של הכבל): לבן עם פס כתום, כתום, לבן עם פס ירוק, ירוק, לבן עם פס כחול, כחול, לבן עם פס חום, חום. אז השאלה שלי היא מה צריך להיות הסדר של החוטים בשתי הקצוות של הכבל בכדי שהוא יהיה מוצלב (אני יודע איך מחברים לקונקטורים והכל....פשוט אני לא יודע את הסדר של החוטים) והבעיה שבגללה הסטיקי לא עזר לי היא בגלל שהאתר שאמור להסביר את זה (http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) יוצא מתוך הנחה שבכבל ישר יש סדר חוטים מסויים שלא קיים אצלי... לדוגמא: באתר אומרים שסדר החוטים הוא שלפני החוט הלבן עם הפס החום יש חוט כתום וזה לא ככה אצלי...…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  7. אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750, אבל זה מתחבר לי לאינטרנט במהירות 640 KBPS למרות שלחברים שלי, שבחברה אחרת יש אותה חבילה והוא מתחבר ב928 KBPS. שמעתי שיש אתרים שבודקים את זה, מישהו מוכן להמליצ לי על אחד?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  8. אז ככה, לפני מספר ימים החלטתי להתחיל ולהשתמש באי-מיול (לפחות לנסות...). קצב ההורדה שלי לא היה משהו, והחלטתי להתחיל לבדוק למה. אחרי קריאה מעמיקה של מדריכים ומאמרים, וצפייה בת'ארדים אחרים בפורומים אחרים, באתי לפה שתפתרו לי את הבעיות. זה מה שמצאתי שצריך לעשות: "Alcatel Speedtouch Pro - Set max connections to 75 in emule, use PPTP as well as NAT if your ISP supports mutiple connections " חוץ מלקבוע את מספר החיבורים המקסימלי באי-מיול ל- 75 לא הבנתי את השאר. בשביל זה אני צריך אתכם אז זה דבר ראשון. דבר שני, באחד מהת'ארדים שקראתי, ניתן הקישור הבא: http://forums.speedguide.net:8117/ ונאמר שאם ב- bandwidth * delay product המהירות לא תואמת למהירות שלך (ואצלי היא לא…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by x-dude,

מישהו יכול למצוא את אתר הבית של המוצר הזה? אני מעוניין באינפורמציה עליו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by overload,

אני לא יודע למה אבל האתר angelfire לא מקבל אותי כשאני נכנס לWEBSHELL, מופיעה הודעה : בעיה באתר תנסה לעשותBACK ולנסות שוב... זה כבר שלושה ימים שזה כך מישהו יודע למה? זה קורה גם לכם? נב: יש לכם אתר חלופי בשבילי?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by frenzy,

אהלן איזה ראוטר כבלים אפשרי למצוא בתקציב נמוך? שיתמוך בכל הפרוטוקולים המסויימים של כבלים (שאני ממש לא מבין בהם), 4 פורטים מקסימום (אני הולך לחבר רק 2 מחשבים).

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  13. כבר שני אנשים (לא קשורים אחד לשני) אשר טיפלתי להם במחשבים שאלו אותי על הנושא של יצירת רשת ביתית בין המחשבים. זה לא מה שחשוב (כל יום שואלים אותי את זה אנשים). מה שכן משנה הוא שהםאמרו לי שהם שמעו שניתן ליצור רשת מחשבים על תשתית הטלפוניה הקיימת בבית. לראשון ששאל אותי, לפני כשבועיים עניתי שאני לא מכיר כזה דבר והיצעתי לו את הפיתרונות הקונבציונליים (WiFi, כבלי רשת באורך 30 מטר וכ"ו). לשני ששאל אותי (אתמול בערב) אמרתי שאבדוק זאת. לכן אני מעלה את השאלה בפני חברי הפורום הנכבד הנ"ל: האם יש כזה דבר או שמדובר בעוד שמועה נחמדה שעוברת באימייל ומשגעת אנשים לדפוק לעצמם את המחשב תוך כדי ניסיון לעשות משהו "חאפרי"?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. דבר ראשון מה ההבדל בין האב לסוויץ' ? הם הרי עושים את אותה המטלה בדיוק .... אני רוצה להחליף את המודם של דוד שלי Rotal USB ADSL ALE130 ואת המודם שלי Rotal USB ADSL ALE070 אצל דוד שלי אין שום בעיה אצלי העניין יותר מסובך - אצלי יש רשת בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת בכל מחשב כרטיס אחד ( נתקלתי בכאלה שיש להם 2 ויותר ??? ) אני צריך האב או סוויץ' ? ( שזה נוגע לשאלה הראשונה שלי ) וכמה זה כואב לי בכיס ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by nw,

שלום אני לא מצליח לשחק משחקי רשת הבוססים על TCP/IP (רוב המשחקים) בין שני המחשבים המחוברים ע"י כבל (LAN) לאומת זאת מעט המשחקים תומכים בIPX/SPX עובדים. מערכת ההפעלה היא חלונות 98 בבשני המחשבים התקנתי על 2 המחשבים DIRECTX 9 התקנתי על שני המחשבים את הפרוטוקולים והשירותים שצריך( TCP.IP וכו..).. אני בטוח שכל הפרוטוקולים וה SERVIES מותקנים כי הבעייה קיימת רק באחד מהמחשבים בעוד שבשני יש תמיכה בTCP.IP אפשר לראות ולהעביר קבצים בחלונות בין שני המחשבים.. הבעייה היא רק במשחקים. כאשר אני מריץ DXDIAG במחשב הבעייתי בתוך כרטיסיית NETWORK אין את השורה: directplayX TCP\IP service provider בעוד שבמחשב האחר השורה קיימת אני מאמין שזו הבעייה. למישהו יש רעיונות איך לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  17. כרגע יש לי מודם ALE 130 ואמרו לי שכדאי לי להחליף למודם כרטיס רשת... עכשיו קודם כל זה עדיף באמת? ודבר שני מה יהיה ההבדל עם אני יחליף למודם כרטיס רשת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mosfos,

האם יש סיבה כלשהי שבגללה איני יכול לקבל או לשלוח קבצים דרך msn ? התקנתי גם את הגירסה האחרונה אך הדבר לא עזר. אני משתמש ב-win XP. עלי לציין שלפני שהיה לי אינטרנט מהיר יכולתי לקבל או לשלוח קבצים. האם יכול להיות הדבר בגלל שימוש במודם אלקטל מקונפג? תודה על תשומת הלב משה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  19. יש לי שני מחשבים ואני רוצה לשתף אותם בחיבור אחד איך אני יכל לעשות את זה כשיש לי רק מחשב אחד עם כרטיס רשת והשני בלי, וגם נכון במודם עצמו יש חיבור גם ל אטרנט וגם usb אז אני יכל להשתמש באחד בשביל מחשב אחד ובשני בשביל האחר ? בגלל שיש לי כבל של usb באורך של איזה חמש מטר, אז בקיצור אני רוצה לשתף חיבור אחד בין שני מחשבים דרך כרטיס רשת אחד מחיבור ה-usb של המודם והשני בחיבור של איטרנט? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים עם אלקטל שהוא גם ראוטר. הבעיה שלי היא שכל כמה זמן הכתובת הפנימית של המחשב שלי למשל 10.0.0.1 משתנה וזה מפריע לי כי פתחתי פורטים מסויימים לאימיול בכדי לקבל HIGH ID ואחרי שהכתובת משתנה למשל ל-10.0.0.2 אז אני מקבל LOW ID. למה הכתובת שלי משתנה ומה אפשר לעשות כי כל כמה זמן אני צריך לפתוח פורטים לכתובת אחרת וזה מעצבן.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום חבר'ה, יש לי שתי מחשבים שבאחד מותקנת מערכת הפעלה Win XP ובשני מותקנת Win 98. עד כאן הכל ברור בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת (אותם הכרטיסים), והמודם מחובר ב-USB. ברשותי יש: 14 מ' כבל רשת מוצלב. 12 מ' כבר רשת ישיר (לא מוצלב). אני רוצה לשתף אינטרנט בין שני המחשבים. אין ברשותי ראוטר \ HUB \ switch, יש לציין שה-Win 98 הוא בעיברית ואילו ה-Win XP הוא באנגלית. נ"ב: אני מחובר דרך אינטרנט בכבלים של מת"ב והספק שלי הוא NetVision ככה שיש לי חייגן לאינטרנט. ואם אפשר אז לשלוח הסבר מצולם ע"י print screen (ז"א תמונות לכל תהליך). בתודה מראש. NexuS ;D ??? 8) :-\ ;D 8) ??? :-\ ;D 8) ??? :-\ 8) ??? ;D :-\ ;D ??? 8) :-\

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  22. אהלן חברים, אני מחובר כרגע עם בזק בינלאומי, בחיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה. יש לי כל הזמן בעיות ! השאלה אם זה הספק ? החיבור ? בזק עצמם ?! אז רציתי לשאול.. אולי עדיף לי לעבור לכבלים ?! ו012NET יותר אמינים ?? תודה רבה תום.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  23. רשת, שני מחשבים, WIN XP PRO, אני לא מצליח להיכנס למחשב השני כי מותקנת בו תוכנת FIREWALL מה אפשר לעשות ? פעם היה אפשר עד שהתקינו בו FIREWALL

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by prexus,

האינטרנט שלי לא מוכן להיכנס לשום אתר שלא בישראל, אפילו לא ל google.co.il, איך אני מתקן את זה? זה דיי דחוף.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by Drx,

היי לכם ומועדים לשמחה. חברה שלי רוצה להתחבר עכשיו לאינטרנט בכבלים (היא חייבת לעשות דרך הכבלים כי אין להם שיחות יוצאות בבית והיא מנוייה בhot). הציעו לה ב-hot מבצע של 79 ש"ח לחודש ל256kb (למשך שנה) - תשתית + תוכן. אני אישית הייתי מעדיף להוסיף 20 ש"ח ושזה יהיה 750kb אבל היא לא רוצה. נו טוב... בכול מקרה, הייתי רוצה לדעת דרך איזה חברה כדאי להתחבר? מבחינת מהירות, תמיכה (היא לא כ"כ מבינה במחשבים אז התמיכה חשובה), שירות לקוחות ושאר דברים בסגנון? בעיקרון היא מתלבטת בין אינטרנט זהב לנטוויז'ן, אבל אין בעיה עקרונית עם שאר החברות. מה אתם אומרים? מניסיון עם החברות האלה, מנויים בחברות כאלה או אחרות וכו'... בתודה.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.