עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום התקנתי wireless router modem של חברת Level 1. בהתחלה הכל עבד כמו שצריך, כאשר הלאפטופ מחובר בWIFI והמחשב השני (ישן יותר) מחובר ישירות. אחרי שעידכנתי את ה-DRIVER של WIFI בלאפטופ התחילו הבעיות, בינתיים החזרתי את מה שהיה קודם. בכל מקרה המצב הוא כזה, האינטרנט עובד אבל כל כך איטי שמשהו לא בסדר ולפעמים זה נראה כאילו הוא לא עובד בכלל, גם אם אני מחבר אותו בכבל, ישירות לROUTER, לכן אני מבין שזה משהו יותר כללי שנדפק בלאפטופ. המחשב השני עובד בסדר גמור, למרות שאין לו WIFI אז אני לא יכול לבדוק. יש למישהו רעיון מה לעשות??? מחשב: HP Pavilion ze2140ea עם חיבור Wireless 2200BG מובנה תודה אלון

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  2. שלום, חיפשתי פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי: אני מנסה ללא הצלחה לפתוח פורטים לאימיול בראוטר ECI 312. הגדרתי את שני הפורטים (TCP ו- UDP) בהגדרות הראוטר, פתחתי את הפורטים בפיירוול של ווינדוס, אבל עדיין מתקבל מזהה נמוך. יש עוד משהו שצריך לעשות? האם אפשר לפתוח איזה פורטים שרוצים, או שיש פורטים מיוחדים שאפשר לפתוח בראוטר הזה? המון תודה לעוזרים ... 8)

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  3. היי חברים. יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N של אדימקס (99% בטוח שזה של אדימקס). הבעיה היא שכל פעם שהמחשב הזה מחובר לרשת האלחוטית, הראוטר קורס! והאינטרנט נופל בכל הבית! אם הייתי באמצע הורדה במחשב אחר אז זה נופל. זה קורה בתדירות גבוהה! סרקתי את המחשב נגד ווירוסים באנטי ווירוס מעודכן וזה לא מצא שום דבר! לא יודע מה גורם לזה ??? יש הצעות כלשהן? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by Bypass,

שלום, לקביעת IP סטטי בכרטיס רשת אלחוטי בויסטה ראיתי שיש שני פטרוטוקולי TCP/IP , נדמה לי שצריך לקבוע את הכתובת בV4, לא ? שאלה שניה, האם ביטול block anonymous internet requests בפיירוול של הWRT54GL באמת הכרחי לפתיחת פורטים? כי היות ואין לי עדיין פיירוול תוכנתי על הנייד, אני מעדיף שזה של הנתב יהיה כמה שיותר יעיל. תודה...

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by JentuS,

שלום לחברי הפורום . לא מזמן שדרגתי את מהירות הגלישה שלי ל-20 mb/s , והתבקשתי להחליף את הראוטר הישן שהיה לי בחדש של D-Link מדגם VDSL N 6740U בגירסאת ה-G2 , מכיוון שבבזק נאמר לי כי מהירויות גלישה של 20mb/s ומעלה דורשות ראוטר מתאים עבור זה ושהראוטר הישן שלי לא ענה לדרישות הללו . אז רכשתי מהם את הראוטר המדובר . השאלה שלי היא דיי כללית שלמרות זאת הייתי שמח לקבל עליה תשובה : אני רוצה לדעת מה אתם (המבינים בעניין) חושבים ויודעים על הראוטר הזה , האם הוא אמין , האם הוא טוב מבחינת הביצועים שלו , האם איו לו איזה בעיות ידועות וכו' , בקיצור כל מי שיש לו מידע מסוים לגבי הראוטר הזה אני אשמח מאוד אם תתחלקו איתי במידע הזה . עכשיו , כמו שאומרים ''בלי עשן אין מדורה'' , לא הייתי סתם ככה פותח …

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by Cheif,

חברת Securifi החלה בפיתוח נתב אלחוטי בתקן AC שיכלול מסך מגע. באמצעות מסך זה יהיה ניתן לבצע את כל הגדרות הנתב. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3211

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by omerz90,

שלום, אני רוצה להזמין אנטנת WIFI שתקלוט במרחק של כמה קילומטרים בערך וראיתי אנטנה שמצאה חן בעיני: http://www.dealextreme.com/p/900-950mhz-gsm-network-9-11dbi-directional-high-gain-7-unit-antenna-n-female-26145 מישהו יודע כמה קילומטר האנטנה הזאת קולטת? וגם אני ישמח שתביאו לי אנטנות אחרות יותר טובות מDX אם יש. תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שמעתי שיש אי מיילים כמו walla שאפשר להתחבראליהם עם תוכנת outlook האם זה נכון? ואיך עושים זאות?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by שגיב,

שלום לחברי הפורום אז ככה יש לי מדפסת HP שמחוברת ישירות לראוטר הגדרתי אותה אצלי המחשב והכול עבד בסדר אבל היא התאפסה לי והשנתה כתובת ה IP. שלה אז מחקתי את ההתקן מהמחשב ואני לא צליח להוסיף שוב, אבל במחשבים אחרים הוספתי מחדש והיא עובדת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by DXM,

שלום חזרתי לשחק לא מזמן בET, ופתאום יש לי פינגים בגובה של 150-300 ללא לאגים בארץ, וחו"ל יש לי בין 200-400 עם לאגים. אז ככה 1. ממה זה יכול להגרם? 2. אני קיבוצניק כך שלכל הקיבוץ יש רשת משותפת ואין לי מושג מהי, עכשיו אני יודע שהחיבור שלי הוא דרך כבלים ולא טלפון איזה סוג חיבור אינרטנט זה יכול להיות? 3. ישנה איזה שהיא תוכנה שיכולה לנתר את כל התוכנות שעושות שימוש באינרטנט, ובכמה הן משתמשות בו?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  16. היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הבעיה היא כזאת: אבא משתף קבצים בDC++ ואין שום דרך להגביל את השליחה מהתוכנה עצמה, מה שגורם פשוט לאיטיות בלתי נסבלת של כל האינטרנט בכל המחשבים.. אפשרויות לתיקון הבעיה: 1. תוכנת צד שלישי שתגביל את השליחה (קיימת כזאת בכלל?) 2. פונקציה באלקטל פרו שמגביל את השליחה במחשב מסויים? 3. משהו אחר שלא חשבתי עליו. יש מהאפשרויות האלה בכלל ברת ביצוע? (הרשת אצלנו מסודרת כך: כל המחשבים מחוברים לסוויצ' של CNET ומחוברים לאלקטל פרו) תודה לכל העוזרים (פשוט בלתי נסבל מה שהולך פה..)

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  18. הקידומת היא 072 למי שצריך ואני רוצה לעבור אליהם ואני צריך חוות דעת מאחד המשתמשים שמחוברים לשרות הזה האם המתאם עושב בעיות כגון באימיול וכל הבעיות האלו השרות עדיין בניסוי ואני רוצה לדעת ליפני שאני עובר אליהם יש פה מישהו שמכיר או שהיה בשרות הזה או מחובר...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by sgsg,

איך אני יכול להגביל את שיתוף האינטרנט רק למשתמשים מסויימים ברשת הביתית ? יש 4 מחשבים עם WIN XP מחוברים בעזרת HUB ואני רוצה למנוע משניים מהם גישה לאינטרנט, חיפשתי את המאפיין של "הרשאות" (permissions) שקיים בשיתוף קבצים רגיל אבל לא מצאתי. נ.ב אם זה עוזר שני המחשבים שאני רוצה למנוע מהם את הגישה נמצאים ב WORKGROUP אחר. זה יעשה את העבודה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין לחבר בין שני מחשבים סמוכים שלשניהם שתי יציאות רשת של 1G. יש לי ראוטר 100M אבל הוא רחוק ולא נגיש למחשב השני (יש כבל ארוך בודד שמחבר בין הראוטר למחשב הראשון). אני מאמין שאפשר פשוט לחבר switch 1G פשוט בין שניהם לא? אשמח מאוד להמלצה על דגם טוב ומשתלם וכמה מילות הסבר אם אפשר על אופן החיבור, הכבלים הנדרשים וכדומה. * לא צריך הרבה חיבורים או אפשרויות * חוטי 1G בלבד * אם קיים - ללא חיבור חשמל יעודי מסורבל. * קטן וחרישי ככל האפשר. * מהימן ויציב. רב תודות מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LaHaV1,

יש לי תקלה במחשב השני שלי אני מחובר באמצעות חייגן הכול עבד עשיתי תיקון וינדוס ונעלם החייגן התקשרתי לעשות חייגן חדש ואמרו לי שאי אפשר כי חסר קובץ ptp משהו כזה תעזרו לי לא בראש שלי לפרמט עכשיו בגלל חוסר של קובץ מסויין עם מישהו מכיר תבעיה ויכול להסביר לי איך לפתור אני ישמח מאד הספק - אינטנט זהב תשתית- בזק תודה רבה להב.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  23. אני לקוח אינטרנט בזק בן לאומי ולאחרונה נראה לי שמהירות הגלישה לאתרים בכל איטית במקצת. האם עוד לקוחות מרגישים בהבדל או שזה רק נדמה לי ?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by Cheif,

לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by Nevo,

אני רוצה לדעת בבקשה את ההיתרונות של ראוטר אל-חוטי ואת החסרונות שאלה: חסרון שלו זה שהוא מעביר קרינה? מי שלא יודע = ראוטר אל חוטי זה בלי חוט תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.