עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MODI,

אני מעוניין לעבור לאינטרנט של ORNGE בגלל המחשב הנייד שיש להם במצבע. לכל בעלי האינטרנט שלהם, האם אתם מרוצים? יש ניתוקים או משהו בסיגנון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום ותודה מראש לעוזרים. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי שיהיה לי כגיבוי לימים קשים בהם ישנה בעיה או תקלה. אני מעוניין בכרטיס רשת כמה שפחות בולט מהמארז, כיוון שיש מאחוריו מין פלטה שהיא בעצם רגל של השולחן. ראיתי את שני אלו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DWA-548 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7612UAn הראשון נראה לי אמין ואיכותי יותר למרות שעל שניהם רשום שתומכים בתקן N ועד 300Mbps. הקאצ' הוא שיש ברשותי שני כרטיסי מסך, אחד מהם עם קירור אקסלרו עבה במיוחד ולא ממש נשארו לי חריצים פנויים, יש גם כרטיס קול בנוסף לאלו. האם הכרטיס בקישור השני יעשה טוב את העבודה? אני לא צריך מרחק קליטה גדול, גג 2 מטר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by kdani,

בשיחה עם נציגים טכניים של בזק בין לאומי הם מסרבים להגדיר RDNS לכתובת הקבועה שלי (לטובת שרת הדואר, יש שרתים שלא אוהבים לקבל דואר משרת שהשם שלו שונה מה-RDNS לפי כתובת ה-IP) האם נתקלתם בבעיה ? האם יש ספקים שכן נותנים את השירות הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by onlyhuman,

אשמח אם תמליצו לי על נקודת גישה טובה למחשב נייח בחדר. הראוטר שלי די מרוחק. חשבתי על [h=1]Edimax EW-7416APn nMax 300Mbps. מה אתם אומרים? יש הצעות יותר טובות?[/h]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by R'n'B,

שלום לכולם, מישהו ידוע אם יש בעיה להכניס לארץ את הנתב החדש של שיומי עם תדר 6E? https://www.gadgety.co.il/264062/xiaomi-router-ax6000-announced/ תודה

6. אני רוצה לעשות את זה בכדי להשתלט על המחשב מרחוק באופן מהיר יותר..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by galzohar,

ראוטר: Edimax BR-6228NS מודם: D-Link DSL-2500U סוויץ': D-Link DES-1008A (יש לי כרגע 4 מחשבים מחוברים ולפעמים צריך גם לחבר עוד, ובכל מקרה החיבור ברשת הביתית יציב, ולהתחבר ישירות לראוטר בכל מקרה לא שינה כלום). לפני כשבועיים-שלושה התחלתי לשים לב לבעיות של לאגים בחיבור שבאות והולכות. בבדיקות פינגים לשרתים (לא משנה לאיזה שרת), הפינג קופץ ל-200-400 יותר מהרגיל ואפילו לפעמים מקבל request timed out. כשאני עושה tracert, אני מקבל פינג של <1ms לראוטר עצמו, אבל כבר לתחנה הראשונה מתקבל לעיתים קרובות פינג תלת ספרתי (כשבאופן תקין צריך להיות פינג באזור ה-15). לצורך ניסיון חיברתי את המודם ישירות למחשב עם חייגן והכל עבד יפה. הייתה לי את אותה בעיה בעבר, ואחרי שהחלפתי את הראוטר נפתרה הבעי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי לכולם,יש לי שני נתבים, הראשי d-link 6740u שמחובר לאינטרנט, והשני d-link 2760u שאותו אני רוצה לגשר לראשי. בכל אופן, העניין הוא כזה, המחשב הנייח שלי נמצא בחדר ממ"ד ואני לא רוצה לקדוח בקיר. הבנתי שאפשר לחבר בין הנתבים באופן אלחוטי...איך אני יכול לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי, שברתי את הראש בחיפושים באינטרנט, אתמול הייתי צריך לעשות 3 פעמים RESET מלא לנתב הראשי, ופעמיים בשיחה עם בזק כדי להגדיר מחדש את הנתב. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Ovid,

שלום, כרגע יש לי מודם שמחובר לנייח. הכל היה טוב עד שרכשתי נייד. עכשיו ,על מנת שיהיה לי אינטרנט גם בנייד אני צריך לקנות ראוטר ולעשות רשת אלחוטית, אבל אני לא צריך קרינה מיותרת אז רציתי לחשוב על דרך להשתמש באינטרנט בשני המחשבים בצורה כבלית/חוטית. הפתרון שעלה לי לראש : לקנות ראוטר כמו Dynamode BR6004N צד אחד לחבר לנייח, צד שני למתאם רשת כגון TPLINK - TL-PA211 ,ואז בשקע בסלון למשל להוציא כבל אינטרנט לנייד. האם זה אפשרי ? האם הראוטר שצוין יתאים לשימוש הזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by thebenjamin,

עוד מישהו נתקל בתופעה שהתחילה היום?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכל גולשי הפורום אז ככה, מאז ומתמיד אני עובד עם ממשק הראוטר שלי, ואני פותח פורטים, ועושה כל מה שאני רוצה. אני מבין כל מה שקורה שם, אך הפעם, כנראה שהבעיה היא לא בפורטים. הרצתי שרת FTP + HTTP על המחשב שלי בעזרת תוכנת Serv-U. את פאנל ההתחברות אני רואה דרך האייפי הפנימי שלי, אך דרך האייפי החיצוני הוא לא מציג כלום, כאילו לא רץ השרת. כמו שאמרתי, פתחתי את הפורטים: https://picasaweb.google.com/117212271651161967829/PortForward#5570661486475651826 אלו הפורטים שהתוכנה עובדת איתם ^^ כמו שאתם רואים, יש שם פורטים של שרתים אחרים, והם עובדים, אז הבעיה כנראה היא לא בפורטים. חשוב לציין כי הפיירוול מכובה בנתב, ובווינדוס הגדרתי את היציאות האלה כמאושרת. חשוב לציין גם שניסיתי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by menymu,

בהמשך לזה שכתבתי שיש לי איבודי מידע, היום היה לי שוב. התקשרתי אליהם שוב זיהו הפעם 20-40% איבודי מידע. אמרתי לנציג, שמע זה יכול להיות שחצי שעה לא תהיה בעיה ופתאום חצי שעה 50% איבודי מידע. בקיצור אמר לי תנתק כבל רשת מההוטבוקס ניתקתי. הוא אמר לי עכשיו אני רואה אין איבודי מידע... אמרתי לו הבדיקה שלך לא יעילה מה קשור כבל רשת לזיהוי איבודי מידע בתשתית... אחר כך אמרתי לו, כפי שאמרתי לך יכול להיות שעכשיו חצי שעה לא תהיה בעיה אבל עוד חצי שעה תהיה... אמר לי, אולי יש לך בעיה בכרטיס רשת... אמרתי לו אם ככה אז גם שהייתי עושה פינג לראוטר היה צריך להיות לי איבודי מידע לא? אבל זה לא קורה... מה התשובה הייתה? - אבל אין לך כרגע איבודי מידע פשוט (מצטער על איך שאני אומר את זה) תוכי מטומטם. בנו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. אני מובר לאינטרנט 5mb עם תשתית של בזק ומודם rta1320a אני רוצה להקים שרת NAS בבית ולחבר עוד מחשב (ליצור רשת ביתית עם שני מחשבים ושרת NAS, אחרי הביקורת פה באתר על My Book Live אז אולי אותו...). הגבול העליון של המהירות חיבור לאינטרנט של המודם הוא בין 10Mbits/s לבין 15Mbits/s - זה אומר שזאת המהירות המקסמילית שאני אוכל לקבל בהעברה קווית בין מחשבים ברשת הביתית? אם לא מה המהירות שאני אוכל לקבל?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום! אני משתמש בפקודה getmac ב CMD כדי להוציא כתובת mac של כרטיס רשת על מחשב אחר. הבעיה היא שאני מקבל שגיאה. למשל, אם אני מכניס את הפקודה הבאה : getmac /s mycomputer /u user1 /p password אני מקבל את השגיאה הבאה : ERROR: The RPC server is unavailable. מה זה בדיוק שרות RPC ואיך אני פותר את הבעיה? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים שמחוברים ישירות בקבל מסוכך (חיבור עגול כזה שמחובר למפצל T עם טרמיניטור בפיצול השני). שני המחשבים עבדו מצויין ברישת תחת win 98 אבל אין לי מושג מה צריכות להיות ההגדרות ב XP כי השתנו שם כל מיני דברים. בכל מקרה בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת של SMC (די ישן אבל עובד) ומותקן בהם windows XP pro. הרשת עבדה כבר פעם גם במצב הזה אבל היה לי וירוס והייתי צריך לפרמט. ואין לי ממש גישה לזה שסידר לי אותה. ככה שאני די תקוע, אני יודע שזה אמור לעבוד רק לא יודע איך. :'(

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by thunder cow,

אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by drumtroll85,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל זה נראה לי הכי קרוב... יש לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וכשאני מפעיל אימיול או אידונקי אני תמיד מקבל LOWID או FIREWALLED. רציתי לדעת איך אני יכול להתחבר כמו שצריך ועדיין לשמור על הפיירוול שלי. ניסיתי לכתוב חוק לאימיול, אבל זה רק גרם לכך שלא הצלחתי להתחבר בכלל. אני מעדיף שהפורטים יהיו 4662 ל-TCP ו-4672 ל-UDP. קראתי את הת'רד השני על פתיחת פורטים, אבל הוא ממש לא עזר לי, כי אין לי ראוטר/נתב או מודם אלקטל, או מה שזה לא יהיה. אני מחובר דרך קווי זהב - כבלים - מודם מוטורולה ואני משתמש ב-LH EMULE. לפי זה השתמשתי בEDONKEY HYBRID, אבל מאז ששינו את הדונקי לHYBRID לא היה לי HIGH ID. תודה מראש למי שיעזור לי לפתור את הבעייה הזאת...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני משתמש דרך המכשיר הסלולרי שלי בתור מודם. רציתי לדעת האם אני יכול לחלק את הגלישה באינטרנט מהמכשיר הסלולרי ל 2 מחשבים (אני גר עם שותף, וסתם רצינו לדעת אם ניתן לגלוש ממכשיר אחד דרך ל2 הלפטופים שלנו ע"י חיבור USB כלשהו). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by doker,

יש לי ראוטר edimax br6204wg אני לא מצליח להגדיר את הראוטר להתחבר לאינטרנט עדכנתי קשוחה בראוטר חיברתי את המודם ל wan הגדרתי חיבור l2tp עם שם משתמש וסיסמה ובgateway כתבתי את מה שהיה במאפיינים של החייגן וזה לא עובד מישהו יכול לעזור זה ממש דחוף

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mikibo,

שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by arie2006,

שלום, אני צריך פתרון בחיבור בין 2 מחשבים מרוחקים כ-500 מ' זה מזה. אשמח לשמוע הצעות . arie2006

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by amir77a,

היי, עד היום עבדתי עם נתב של US Robotics שתמך ב-b+g. היום הוא נפח נשמתו (מוזר.. ניתקתי אותו מהחשמל לאיפוס, חיברתי ולא נדלק עוד לעולם... :-[ ) אין דבר נתב שעשה לי הרבה צרות. אני מעוניין לרכוש נתב draft N שיעבוד היטב תחת הפרמטרים הבאים: 1. הנתב ממוקם בתוך ממ"ד (בעיה למקמו במקום אחר). 2. אמור להתחבר למחשב נייד שמטייל בבית בטווח אווירי של 10-15 מ' (שטח דירה של 100 מ"ר) גס. 3. למחשב הנייד כטיס רשת 4965AGN - תומך ב-draft N. 4. הנתב אמור כרגע להתחבר לכבלים, אך אמור לאפשר גם חיבור ל-ADSL. 5. הנתב הנוכחי היה קורס לי לא מעט, עקב השימוש ב-Emule. חשוב לי נתב אמין שיעבוד עם שיתוף קבצים ללא כל בעיה. 6. שאר הפרמטרים סטנדרטיים - Firewall, אבטחה כמקובל וכו. 7. מחיר - לצערי כמה שפחות. לא נ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by hichcock,

היי השאלה פשוטה, כמו בנושא: מחשב (נייד) עם כרטיס רשת אלחוטית אחד ווינדוז 7 יש לי שתי רשתות אלחוטיות בבית אחת של האינטרנט השנייה של מספר פריטים קיימת אופצייה להתחבר לשתי הרשתות דרך כרטיס רשת אחד? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by UV1,

שלום לכולם, אני רוצה לחבר רשת אלחוטית של 2 מחשבים נמצאים בשני חדרים נפרדים במרחק 10 מ' בערך חשבתי על http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1282 או D-link dir-615 ? מה דעתכם ? המלצות אחרות ? אני ממש לא מבין בזה הרבה זה מה שהצלחתי ללקט מפה ומשם.. כל עזרה תבורך ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים