רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בעקרון, ראיתי כמה מעניינים: D-Link DGS-1008D TP-Link TL-SG1008D 8-Port 3Com 3CGSU05A האם כולם יעבדו במהירות 1Gbps כמו שצריך וניתן לבחור את הכי זול?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת עם 3 מחשבים 2 רגילים ואחד נייד. הנייד לא רוצה להתחבר לרשת. אם אני שם מחשב רגיל במקומו הוא מתחבר כך שהקו תקין. לעומת זאת אם אני מחבר אותו בכבל קצר להאב הנייד מתחבר. הכבל לחדר אורכו כ- 25 מטר האם זו יכולה להיות סיבה? (אל תשכחו שלמחשב רגיל הוא כן מתחבר בלי בעיה). כרטיס הרשת בנייד של קומפאק הוא XIRCOM משולב רשת ומודם. בבקשה עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ביקש ממני לחבר לו 3 מצלמות IP 2 מצלמות חיברתי בלי בעיה כי זה היה על אותו הרשת, המצלמה השלישית רחוקה ולא מקבלת אות מהרואטר אז חיברתי לה AP אבל היא לא מופיע בחיפוש הפנימי כמו שאר המצלמות. מה יכולה להיות הסיבה? אולי הAP מביא כתובת איפי פנימית שונה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם לאחותי יש מחשב פנטיום 3 והיא סוף סוף החליטה להתחבר לאינטרנט.היא ביקשה ממני לברר כמה פרטים. יש לציין שאחותי לא מחוברת לשום חברת כבלים,קרי:הוט,יס,ערוצי זהב.על כן לפי הערכתי היא תצטרך להשתמש ב-ADSL .אלא אם כן קיימת טכנולוגיה חדשה בשוק ולא ידוע לי על זה. השאלות שאני מעלה בפניכם: 1-לאיזה ספק אינטרט להתחבר. 2-איזה מהירות גלישה?<הבנתי ש-750 זה הממוצע.השאלה אם הוא מספיק טוב...או שהוא נחשב כבר מיושן>. יש לציין שהשימוש של אחותי באינטרנט יהיה להורדת קבצים שירים וכו'.זמן השימוש בין שעתיים לשלוש שעות.לא מעבר לכך. בתודה מראש לכל העונים שי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק לנתב חדש ואין לי כ"כ מושג איך לבחור אחד... פעם אחרונה קניתי בהמלצת מישהו מפה EDIMAX 6204WG שבדיעבד הוא פשוט צעצוע עלוב ולא אמין (לדעתי...) במיוחד לאומת ה zonealarm z100g שהיה לי קודם לכן וגם הכיל firewall אינטליגנטי. המחשבים אצלי בבית במרחק של עד 15 מטר בערך, אני מעביר בין המחשבים הרבה תכני HD ונכון לעכשיו הם עוברים יותר מהר עם דיסק-און-קי מאשר ברשת (אני לא מדבר בכלל על לצפות ממחשב אחר). כמו גם שאני עובד הרבה מהבית וזקוק לחיבור אמין. אז יש המלצות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד אז ככה יש לי מחשב נייד עם wifi שמחובר תמיד לאינטרנט, הביאו לי עכשיו מחשב נייח ישן כזה ואני לא רוצה כ"כ להשקיע עליו כסף.. אני לא יכול לחבר אותו כרגיל (חיבור חוטי..) כי הוא נמצא רחוק מהראוטר. אני יכול לקנות מתאם אלחוטי ולהתחבר דרכו אבל הבנתי שאולי אפשר לחבר את הכרטיס רשת של הנייד שמחובר לאינטרנט אל הכרטיס רשת של הנייח ולהגדיר איכשהוא את הנייח שיתחבר באמצעות הנייד לאינטרנט.. אם מישו עשה זאת בעבר והוא יודע איך או אם יש סתם הצעות אני אשמח.. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדר העבודה שלי הוא בממ"ד עם 3 מחשבים נייחים של העבודה מחוברים. כתוצאה מכך הWIFI בדירה - 4 חדרים - אינו להיט. בייחוד גם כשאני סוגר את הדלת ( ילדים.... ) הראוטר הוא של בזק VDSL - D-LINK 6850U דואל בנד 2.5GHZ + 5GHZ מחוברים אליו בכבל 3 מחשבים + הקופסא/מודם של YES VOD בסלון יש לי HTPC מחובר בכבל לקופסא VOD כי יש לך עוד כניסה כך שלא הייתי צריך WIFI בשבילו. חוץ מזה כמובן מחשב נייד של אשתי על WIFI סלולרים וטאבלט. האינטרנט שלי הא בזק + בב"ל במהירות 40MB המליצו לי לשים את הראוטר הישן שלי של 3COM ( בן 6 שנים) שאיתו גלשתי עד לא מזמן במהירות 15MB - בחיבור ליציאה מהקופסא של YES VOD במקום הHTPC, ואז להגדיר אותו כ AP. את HTPC לחבר אליו בכבל כך יקבל אינטרנט ישירות, והסלון יקבל מה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם ניתן להפוך את הנתב הזה לכרטיס רשת אלחוטית , כלומר ללוט ממנו את הרשתות הפתוחות באזור במידה ואין קן אטנטרנט כלומר להפוך את הראוטר הזה לכרטיס רשת אלחוטי ללא חיבור למקור רשת . תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המייל המפרט את תנאי עדכון החבילה : "@ גלישה ללא הגבלת זמן במהירות של עד 4.00 מס''ש קצב הורדה ו- 800 קס''ש קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה")." מה זה ההגבלה הזאת להעברת נתונים, אף פעם לא ראיתי את זה, זה לא הופיע בחבילה הקודמת ולא אמרו לי כלום בעניין. אני לבטח מוריד יותר. מישהו אחר נתקל בזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית ראוטר שמחובר ל-2 AP, למחשב ולמדפסת. (הבית פרטי, עם כמה קומות, ככה שאנחנו נאלצנו לחבר 2 AP). אני צריך לחבר לראוטר (הראשי) עוד צרכן (פשוט הוא הכי קרוב אליו, ואני לא מתכוון להעביר כבלים ברחבי הבית מהAP השניים). לראוטר יש רק 4 חיבורים, ככה שאני ככל הנראה אקנה סוויץ'. ראיתי סוויצ'ים שתומכים ב-10/100 בכ-40-50 ש"ח, וכאלה שתומכים ב-10/100/1000 במחיר כפול (80-90 ש"ח). השאלה היא האם יש טעם להשקיע בסוויץ' היקר יותר (מסתבר שמכשירי הרשת שורדים אצלנו בבית ממש יפה) או שמדובר במשהו "גימיקי" שאני ארגיש אולי רק עוד 20 שנה במקרה הטוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי נתב TP-LINK TL-WR740N שעובד רוב הזמן בסדר. פעם בכמה ימים אני שם לב שאי אפשר לגשת לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 שבה אני נכנס להגדרות בדרך כלל ואז למעשה אין לי גישה לנתב, למרות שהאינטרנט עובד. הבעיה שאז, בכדי לגשת להגדרות אני צריך לכבות אותו או לעשות Reset , וזה חוזר על עצמו כל כמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! איך אני יכול לחשבר שני מחשבים ברשת? כרגע מחוברים 2 המחשבים לאינטרנט בעזרת ראוטר RTA1320A וסוויטש. אמרו לי שצריך רק לשנות הגדרות כלשהם. מישהו יודע איזה הגדרות יש לשנות בדיוק? זה משפיע על מהירות הגלישה באינטרנט? על בעיית פתיחת פורטים? תודה, דרור
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, עד היום עבדתי עם נתב של US Robotics שתמך ב-b+g. היום הוא נפח נשמתו (מוזר.. ניתקתי אותו מהחשמל לאיפוס, חיברתי ולא נדלק עוד לעולם... :-[ ) אין דבר נתב שעשה לי הרבה צרות. אני מעוניין לרכוש נתב draft N שיעבוד היטב תחת הפרמטרים הבאים: 1. הנתב ממוקם בתוך ממ"ד (בעיה למקמו במקום אחר). 2. אמור להתחבר למחשב נייד שמטייל בבית בטווח אווירי של 10-15 מ' (שטח דירה של 100 מ"ר) גס. 3. למחשב הנייד כטיס רשת 4965AGN - תומך ב-draft N. 4. הנתב אמור כרגע להתחבר לכבלים, אך אמור לאפשר גם חיבור ל-ADSL. 5. הנתב הנוכחי היה קורס לי לא מעט, עקב השימוש ב-Emule. חשוב לי נתב אמין שיעבוד עם שיתוף קבצים ללא כל בעיה. 6. שאר הפרמטרים סטנדרטיים - Firewall, אבטחה כמקובל וכו. 7. מחיר - לצערי כמה שפחות. לא נ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר שבוע איטיות בגלישה ובמשחקי רשת הפינגים גבוהים מאוד ואי אפשר לשחק, ממש בלתי נסבל, אני רק יציין שבעיות הן רק שאני גולש באתרים מחו"ל וכשאני משחק במשחקי רשת אבל מתחבר לשרתים בחו"ל. נ.ב כבר דיברתי עם ערוצי זהב, ועם בזק בינלאומי, והחיבור שלי אצלם נמצא תקין, הם אמרו שאולי יש אצלהם בעייה והם עדיין לא זיהו אותה. לעוד מישהו אולי יש את הבעייה הזאת? *מה זה הכנסתי תמונה והתמונה שמוצגת כאן היא בכלל לא מה שאני הכנסת.. ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח במפרט. יש לי שני כרטיסי רשת ויש לי שתי שאלות: 1.למה יש שני כרטיסי רשת? 2.האם אוכל לחבר מחשב נוסף לשם ולוותר על סוויט'צ? המודם מקונפג אצלי לראוטר והוא של ECI ה-320+.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שידרגתי לפני שבוע ל50 מגה ושמתי לב שני מקבל רק 20 מגה בלפטופ המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR VVG2000 מקבל 50 בלי בעיה יש מצב שהכרטיס רשת מקביל אותי עד כדי כך? Intel® Centrino® Wireless-N 130
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום החלטתי שסוף סוף אני אנסה להקים בבית את השרת עליו חלמתי כבר הרבה זמן. חיברתי את שלושת המחשבים בבית ל HUB, ואת השרת חיברתי בנוסף גם למודם הכבלים (RCA). הרשת אכן עובדת בין שלושת המחשבים, אך אינני מצליך לשתף בינהם את האינטרנט. לאינטרנט אני מתחבר דרך השרת בעזרת החייגן של NETVISION. לחצתי על החייגן לחצן ימני, ובחוצף של SHARING, בחרתי כי יתאפשר שיתוף אינטרנט דרך החיבור בשם LOCAL AREA CONNECTION - חיבור הרשת בין השרת הבייתי ובין ערוצי זהב. קפצה לעיניי הודעה האומרת כי אאלץ להפעיל את החיבור מחדש בכדי שההגדרות החדשות יכנסו לתוקף. התנתקתי מהאינטרנט, ניסיתי לחייג שוב בעזרת החייגן, אך נתקלתי בהודעת השגיאה הבאה. Error 769: The specified destination is not reachable וכמובן שלא הצלחת…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס רשת הכי פשוט שאפשר וזול לטווח רחוק במיוחד, אין צורך בתקן הn היות ואין אותו לשכנים שלי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי את הנתב-מודם של בזק שהם נותנים שהוא NetGear VVG2000, כרגע הוא מוגדר על מצב מודם ונתב. הקליטה? גרועה, יש מרחק בין הראוטר לבין המחשב של 10 מטר פחות או יותר והקליטה דיי גרועה. בנוסף, בגלל שאני מרבה לשחק במשחקי רשת אז מאוד מפריע לי כאשר יש לי ms גבוה / קפיצות ל 300, 400, 500 ms. התקשרתי שיגדירו אותי על RA והגדירו ודווקא, זה הסתדר וזה כן נותן לי תוצאה של ms נמוך אבל יש קפיצות רבות. חשבתי להגדיר את ה VVG2000 כמודם ולקנות נתב חזק ואיכותי, הבעיה שההבנה שלי ברשתות ובנתבים ומודמים היא פחות ממוצעת אז אם תוכלו להציע כמה נתבים במחיר של עד 200 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של עד 50 ש"ח. תודה מראש, והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש כמה דברים שרציתי לשאול 1 בנושא ה WIFI האם כדי שב 5GHz ה Channel Width יהי על VHT80 ? (אני משתמש בDD-WRT) ומבחינת Wireless Network Mode להעביר אותו ל N-only או AC/N או AC-Only ? האם כדי להגביר מעבר ל30 ב TX Power ? האם מישהו יכול להסביר לי איך לכוון את Antenna Gain ? כלומר הבנתי שאפשר להפיק יותר, אבל כרגע זה מכוון על 0 אצלי dBi העברת קבצים ברשת LAN עם כבל יש לי שרת NAS והוא מחובר עם כבל לנתב עכשיו גם המחשב מחובר לנתב כאשר אני רוצה להעביר קבצים ברשת המהירות נמוכה, האם סוויץ יכול לפתור את הבעיה ? בככה שהנתב לא יהיה מעורב בזה ? הכל מחובר עם CAT6
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-