רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לנתב חדש ואין לי כ"כ מושג איך לבחור אחד... פעם אחרונה קניתי בהמלצת מישהו מפה EDIMAX 6204WG שבדיעבד הוא פשוט צעצוע עלוב ולא אמין (לדעתי...) במיוחד לאומת ה zonealarm z100g שהיה לי קודם לכן וגם הכיל firewall אינטליגנטי. המחשבים אצלי בבית במרחק של עד 15 מטר בערך, אני מעביר בין המחשבים הרבה תכני HD ונכון לעכשיו הם עוברים יותר מהר עם דיסק-און-קי מאשר ברשת (אני לא מדבר בכלל על לצפות ממחשב אחר). כמו גם שאני עובד הרבה מהבית וזקוק לחיבור אמין. אז יש המלצות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, יש לי בבית שני מחשבים win98 sec win98 במחשב של ה 98SEC, שזה המחשב בו אני משתמש, יש שני כרטיסי רשת, אחד לרשת ואחד לאי די אס אל, כרטיסי הרשת בשני המחשבים, המיועדים לרשת הביתית הם : Accton - Cheetah PCI Adapter כרטיס הרשת שמיועד לאי די אס אל הוא: Genius - GF100TXRIII Series אוקי, הכל התחיל אחרי שפעם אחת פירמטו לי ת'מחשב כשהתקינו לי את כרטיסי הרשת, התקינו לי את הכרטיס של Accton, שמיועד כאמור לשמש ככרטיס לרשת הביתית, אבל בגלל שרק הוא היה מזוהה "הפכתי" אותו לכרטיס שישמש אותי באידיאסאל, ואת השני, של Genius, לא התקינו, עד כמה שזכור לי (זה היה מזמן) הם אמרו שהיה להם בעיה או משו כזה, ובמאפיינים ב"מחשב שלי", הוא לא מזוהה, בdevice manager מופיע לי ב OTHER DEVICES סימן שאלה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בא לדון בשיתוף קבצים אלא רק בתקלה מסוימת שיש לי בשימוש בUTORRENT אני בא להוריד קובץ מסויים מTRACKER מסויים והוא נותן לי שגיאה HTTP EROR 403 ניסיתי להחליף קליינט , ניסיתי להחליף את הIP שלי , ניסיתי להוריד דרך לינוקס - שום דבר לא עוזר אני מעוניין לדעת מה בדיוק מקור השגיאה ואיך אני יכול לפתור אותה ושוב מטרת הדיון היא לא שיתוף קבצים לא חוקי , אלא פתירת תקלה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי. אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי. (המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר) כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי. ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני צריך יעוץ ועזרה בקשר לכמה פתרונות שקשורים למיילים: 1. השכרתי אחסון של 2GB לאתר, אבל יש לי גם מספר כתובות מיילים שמתמלאים וממלאים לי את כל האחסון. האם יש פיתרון? אני חייב את כתובות הדומיין לאימיילים אלה כמו שהן, אבל חשבתי אולי אפשר להגדיר כך שיהיה Redirect למייל חינמי (למשל gmail) או להשכיר חבילת מיילים מאיזשהי חברה ואיכשהו לקשר אותן לכתובות דומיין שכבר ברשותי? מה יותר עדיף? 2. אף חברת אחסון בארץ לא נותנת לשלוח רשימות תפוצה. ובשנת 2016 רשימות תפוצה זה לא משהו נדיר.יש איזשהו שירות בארץ או בעולם שנותן לי אפשרות לשלוח רשימת תפוצה לאלפי מיילים שברשותי? (אל תדאגו, זה לא ספאם, אלא אני פשוט רוצה לעדכן את הגולשים של האתר שלי לגבי חדשות, זה פעם ב..) מקווה שז…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר תקופה מחובר ל012 במסלול ללא מבצע ומשלם מחיר מלא ואני רוצה לחדש הבעיה שהיום פשוט בלתי אפשרי להתחבר לספק כלשהוא ללא התחייבות - הם כובלים אותך בכוח!! במיוחד ב012 שהם "שדרגו" את ההתחייבות ל18 חודשים, ולא מספיק זה, הם לא מוכנים לתת לי שום הנחה מעבר למחיר שיש לי , גם בהוט, אני כרגע מחובר בחבילה של 5 מגה במחיר 119ש"ח (שזה המחירון! - ללא מבצע) ונציג הוט התקשר אלי ואמר לי שהמחירים הולכים לעלות ושאני צריך להתחייב לשנה בשביל שהמחיר יישאר אותו דבר ואין שום הנחה - איזה חוצפה. בכל מקרה אני ממש בהתלבטות לאיזה חברה להתחבר - מצד אחד 012 מהירים מהורדות רגילות מהאינטרנט אבל כשמדובר בטורנטים ובמיוחד בRAPIDSHARE ההורדה איטית יחסית, בRS איטית מאוד בדרך כלל ולכן אני שואל אתכם מה ספק האי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה YES WOW ממש עכשיו הזמנתי מהסיבה הפשוטה שזה יוצא לי יותר זול מלהשאר בחיבור 56K רגיל עכשיו עלפי מה שהבנתי הם מתקנים לך מודם USB חיצוני כאשר החסרונות של מודם USB חיצוני הם תפיסת משאבי מערכת גדולה יותר מאשר מודם פנימי ובנוסף צורך ב ROUTER אם רוצים לשתף את האינטרנט. 1. האם אני צודק? 2.מה הן הפלוסים של מודם חיצונים אם יש ? אוקי עכשיו אני רוצה בעיקר לשאול אותכם אם יש דרך שYES יתקינו לי מודם פנימי במקום החיצוני ומה אני צריך לבקש מהם בשביל זה?? קחו בחשבון שאני רוצה שהטכנאים יעשו את העבודה כי אין לי זמן להתעסק עם זה.. ועוד שאלה זה אומר שאני צריך עוד חריץ PCI נכון או 2 בשביל כרטיס רשת גם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מכשיר xstreamer sidewinder עם אנטנת 802.11n שמחובר אלחוטית לראוטר תקן N (ראוטר די-לינק שמסופק על ידי בזק). הראוטר מחובר עם כבל ישירות למחשב. הכל עובד תקין לחלוטין חוץ מסרטי HD ברזולוציות של 720\1080. הסרטים נתקעים ולא זורמים כצפוי. הקליטה בסטרימר טובה, וסרטים "קלים" או מוסיקה הוא מזרים בקלות ללא שום תקלות. השאלה היא מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הזרימה מהנתב לסטרימר? האם חיבור חוטי (ארוך אומנם) ישירות לראוטר יפתור את הבעיה? האם התקנה של AP בסלון תעזור? החלפה לראוטר חזק יותר? הארכת האנטנה של הראוטר לאיזור הסלון? תודה רבה מראש! camelel
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הוא עושה ? תודה רבה לעוזרים = ) !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם עדיף להתקין OpenWRT או dd-wrt על הראוטר הזה? או שאולי עדיף להישאר עם הקושחה המקורית? יש יתרונות / חסרונות לקושחות השונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר TP LINK WDR4300 לאחר שהבנתי שבאמת ביחס למחיר מדובר במוצר טוב. דיברו עליו המון ברשת במיוחד פה : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=193413&postdays=0&postorder=asc&start=180 נטען שיש לו בעיית ניתוקים,משהו שאני כרגע כלל לא מרגיש גם עם קושחה "ישראלית",מה שעניין אותי לדעת זה האם פריצה הקושחה לגרסה "גלובאלית" תשפר לי את הטווח הקליטה? הבעיה היחידה זה שטווח הקליטה הממש חלש והרגיש לי בדיוק כמו בראוטרים שמקבלים מבזק,חשבתי שיהיה פה פער משמעותי אבל בכלל אין.. יש דרך לשפר קליטה לראוטר הזה? הוא נותן בתוך הבית (עם הרבה קירות בדרך) משהו כמו 7-8 מטר בלבד,ממש כמו ראוטר של 80 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי ראוטר vr600 אינטרנט מהירות 40 איך יתכן שבחיבור עם טלפון נייד גלקסי s8 אני מקבל הורדה 40 מושלם העלאה 3.6 ובבדיקה עם מחשב נייד dell inspirion 7000 7570 חדש באותו המיקום ואותם נתונים אני מקבל הורדה 36 העלאה 3 שני המכשירים תומכי תקן ac מה צריך לבדוק במחשב? או שזה נחשב לתקין?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם,יש לי שני נתבים, הראשי d-link 6740u שמחובר לאינטרנט, והשני d-link 2760u שאותו אני רוצה לגשר לראשי. בכל אופן, העניין הוא כזה, המחשב הנייח שלי נמצא בחדר ממ"ד ואני לא רוצה לקדוח בקיר. הבנתי שאפשר לחבר בין הנתבים באופן אלחוטי...איך אני יכול לעשות את זה? בבקשה תעזרו לי, שברתי את הראש בחיפושים באינטרנט, אתמול הייתי צריך לעשות 3 פעמים RESET מלא לנתב הראשי, ופעמיים בשיחה עם בזק כדי להגדיר מחדש את הנתב. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימוש בכתובת דואר אלקטרוני ניידת ובכן האם התחבטתם בסוגייה לגבי מעבר לחברת אינטרנט חדשה ? ואם כן מה יקרא עם הדואר האלקטרוני שלכם? עכשיו ?נודיע לכולם ששיניתי את הדואר האלקטרוני , ואם שכחתי ובכן , הפתרון הוא ברישום דומיין חינם כלשהוא , ואח"כ לבקש מהשירות להעביר את הכתובת של הדואר האלקטרוני לתיבה הנוכחית , אח"כ כאשר חפצה נפשכם בשינוי ספקית אינטרנט , נכנסים לחשבון ב-דומיין ומשנים את העברה של .כתובת הדואר , לתיבה הנוכחית www.cjb.net .האתר מספק שם דומיין חינם , כולל העברה לתיבת דואר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בנעוץ רשום כך: מפתח ההצפנה שהכותב התכוון כאן הוא הסיסמא בהתחלה כאשר אני רוצה להתחבר לראוטר? מה שבדר"כ נפוץ כ: Admin וסיסמא 12345? www.grc.com/password ומהאתר הזה שאני יקח את הסיסמא הוא בטוח? זאת אומרת אם יש שמה מאגר של סיסמאות, מי שמעוניין לפרוץ פשוט יכנס למאגר וינסה את המזל יש סיכוי כזה? או שזה בטוח לחלוטין לשים את הסיסמא מהאתר הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר אלחוטי מתוצרת LINKSYS דגם BEFW11S4, האם ניתן לקבל עזרה כיצד ניתן להגן על הרשת האלחוטית ע"י שימוש בסיסמת גישה לרשת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק הGuest Zone ? ואיך אני מגדיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בחודשים אחרונים אני סובל מפינגים גבוהים ונתוקים במשחקי רשת . אז החלטתי לעשות קו חדש וקניתי נתב אחר דרך בזק אך כלום לא השתנה . אחרי כמה נסיונות החלפתי עוד הפעם נתב לנתב Be אך עדיין יש לי פינגים שלפעמים מגיעים ל 3000 במשחק באטלפילד . בזק לא מצלחים לעזור בעניין זה גם לא בזק נלאומי שהם הספק שלי . חשוב לציין ש ה latency יחסית גבוהה 74% במקום מגוריים לא קיים תשתית חוץ מבזק . יש לכם איזה רעיונות ? אוליי לקנות נתב מחנות אחר חוץ מבזק ? ואם מומלץ על דגם מיוחד לגיימרים ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עומד להשתחרר בקרוב מהצבא, ומעוניין ללמוד ניהול רשתות. 1. האם מומלץ ללמוד MCSA או לעבור מיד לMCITP? כמו כן מה לגבי CCNA? 2. איזה מקום טוב יש ללמוד באזור ת"א - מרכז? ההתלבטות הספציפית שלי היא בין מכללת סלע לבין ג'ון ברייס, אולם כמובן אשמח לשמוע המלצות על מקומות נוספים. 3. האם יש דרישה למוסמכים בתחום? לאחרונה אני מזהה "בום" בהצעות הלימודים בתחום והדבר מדאיג משום שהוא עלול להוביל להצפת השוק בעובדים בתחום. יש לחשש שלי הצדקה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום התקשרתי לכבלים אמרתי שיש לי אינטרנט מהיר 12 שעובד מצויין רוצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, 16 אתה לא צריך אינטרנט יותר מהיר ממה שיש לך היום, אמרה לי נציגת השרות. גם לי יש בבית ואין לי מה לעשות עם כזו מהירות, מה שיש לך זה מספיק בהחלט. אחרי ששיכנעתי אותה שאני רוצה יותר מהיר אמרה מ-12 אפשר לעבור ישר ל-100 אין משהו באמצע אמרתי לה שבבזק יש 15 20 ו30 ולמה בכבלים אין משהו באמצע אמרה זה המצב וכך הסתיימה השיחה. זו בעיה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר דרך בזק בינלאומי. קיבלתי הצעה מאקטקום על אותה חבילה במחיר זול יותר ממה שאני משלם לבזק בינלאומי (הבדל מחירים 15שח כל חודש). מה דעתכם, שווה לעבור? אגב, שמעתי שהם נותנים IP סטטי - זה נכון? כי חשוב לי להישאר עם IP דינמי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היום שדרגתי את הראוטר בבית מD-Link DAP-1360 ל D-Link Archer C7 בתשתית של הוט כמובן. הראטור הישן היה מצליח לשדר למרחק קצר יחסית ורציתי לשדרג את הטווח, לכן שדרגתי את הראוטר אחרי שקראתי הרבה גם פה בפורום וגם ברחבי האינטרנט שזה דגם מומלץ ואמין עם יכול שידור טובה. לצערי הרב, הArcher C7 מגיע בדיוק לאוטו טווח של הראוטר הקודם, ואפילו פחות. הוא עובד בסה"כ יום אחד ואני כבר חווה ניתוקים לפעמים... ניסיתי לשחק עם כיוון האנטנות אך המצב נשאר אותו דבר. בקיצור, במקום שדרוג קיבלתי שנמוך... יכול להיות שקיבלתי מוצר תקול? או שיש משהו שפיספסתי? כמו כן, היה לי עוד 1360 שהיה מוגדר בתור ap, שכחתי את כתובת האייפי שלו, האם כדי לגשת אליו א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-