עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by David_K,

ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by geigera,

שלום המחשב הנייח שלי עם xp והנייד עם win 7. ניסיתי ליצור רשת ולא הצלחתי. עדיין לא השקעתי הרבה מאמץ בזה לנסות לקרוא ברשת ולמצוא מה לא בסדר, אבל שמעתי שיש בעיה קשה של רשת בין שתי מערכות ההפעלה הללו. האם זה נכון? האם אפשר להתגבר על זה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, יש לי accsess point של D-LINK DAP-1360 ולאחרונה הוא הפסיק לעבוד.. עשיתי לו ריסט, ואני מנסה לפעול לפי ההוראות אבל לא מצליח. בספר כתוב שיש לחבר את הכבל רשת למחשב/ראוטר (ניסיתי את זה עם 2 מחשבים וגם ראוטר שמחובר למחשב והוא עם אינטרנט עובד) ולאחר מכן להיכנס לכתובת 192.168.0.50 באינטרנט וכך בעצם להגדיר אותו. הבעיה היא שזה לא נכנס לאתר הזה (שאני עושה אבחון בעיות במחשב הוא כותב לי שההגדרות של הIP בLAC שגויות (זה מוגדר על IP אוטומטי). עריכה: בנוסף לכך, כשאני מחבר אותו למחשב ועושה IPCONFIG לא כתוב כלום בDefault getway. + הגרסאת קושחה היא החדשה ביותר. אשמח לעזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shirist80,

היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחבר שני מחשבים אחד לשני ישירות עם כבל מוצלב. הגדרתי את האיי פי במחשבים, והבעיה היא שבאחד המחשבים הפיירוול חוסם את החיבור. ממחשב אחד אני יכול לעשות פינג לשני, אבל מהשני לא. כשאני מבטל את הפיירוול זה עובד, אבל זה אמור לפעול בלי שהפיירוול יבוטל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, לאור ניתוקים בלי נפסקים אושר לי בבזק להחליף ראוטר באחת מהחנויות ולכן אני אגש היום להחליף. אשמח להמלצות לראוטר מומלץ שבזק מציעים שיכול לתמוך במהירויות גבוהות (50+), לא נדרש שיישדר לטווח רחוק.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, הספק שלי נותן לי נכון להיום 20 מגה והתשתית (בזק כמובן) נותנים לי 15 מגה, זה מתכון לבעיות ? אני צריך לשנמך את הספק כדי שיתאים ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Galos,

שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by GAGO,

שלום, הדלקתי את המחשב במוצ"ש והצלחתי להתחבר איתו לאינטרנט לכמה דק' לאחר מכן כבר לא. למטה מופיע לי המשולש הצהוב על סמל החיבור ואין לי אינטרנט וניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר ולהפעיל מחדש את המחשב כלום לא עזר. בבית יש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר ברשת הביתית ב2 האחרים הכל עובד בסדר (משם אני רושם את ההודעה הזאת) רק אצלי פתאום זה לא עובד אז חשבתי שאולי הכבל לא טוב, אז לקחתי מחשב אחר ,וחיברתי אותו לכבל ושם דווקא כן היה אינטרנט. יש לי windows 7 אז תגידו לי איזה מידע נחוץ לכם ע"מ לזהות את הבעיה..... תצלומי מסך או דברים אחרים תודה!!! *עריכה - הוספת תמונה* Uploaded with ImageShack.us

10. Started by MDK,

בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ELiA,

נכון שמשתמשים שמתחברים כל פעם שהם מדליקים את המחשב יכולים להתנתק ולהתחבר ולקבל IP חדש? אז מה עושים כאלה שמחוברים קבוע? תודה לכל מי שיעזור

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Maor_T,

אהלן יש לי 2 מחשבים בחדר אחד עם כרטיס רשת והשני בלי עכשיו למודם כבלים שלי Thomson יש 2 אפשרויות חיבור לאינטרנט...או דרך USB או דרך כבל רשת ואם אני מחבר מחשב אחד לUSB ומחשב שני לחיבור של כבל רשת אז בשניהם יש אינטרנט ללא שום בעיה... אבל אני רוצה לעשות בניהם רשת שאחד יהיה הספק והשני יהיה מחובר אליו שהמודם יהיה בעצם כמו ראוטר....זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by football,

שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by galzohar,

לאחר שה-Aztech 600e שלי התחיל לתת לי הרבה מאד packet loss כאשר הוא מתחבר לבד החלפתי אותו, ובבזק הביאו לי מודם חדש מסוג BaudTec. הצלחתי להיכנס אליו כרגיל עם 10.0.0.138 והכנסת השם/ססמא Admin/Admin, אבל לא ממש מצאתי איך אני מכניס שם את השם והססמא שלי כדי להתחבר לבזק בינלאומי. הצלחתי להתחבר אליו רק ע"י הגדרת חייגן, מה שלא עוזר לי כי יש לי רשת של כמה מחשבים בבית שמחוברת דרך hub. מישהו יודע בדיוק איפה מגדירים את החיבור שם? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ב-WAN (המקום היחיד שיש משהו שנראה כמו שם משתמש וססמא) אבל נראה כאילו זה לא עושה כלום. אני בטוח שזה משהו קטן שאני מפספס... אם מישהו יודע איך גורמים למודם הזה להתחבר בעצמו זה מאד יעזור לי! ניסיתי במסך הבא להכניס פשוט שם משתמש וססמא וללחוץ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sagioto,

שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?

17. שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. המכשיר עבד לי כחצי שנה עם 5MB אינטרנט ועכשיו הוא מוצע למכירה (יש לי שניים כאילה) הקונה חייב לדעת בוודאות שהראוטר הזה יחזיק לו את הקו של 8 מגה שלו . ואין לי שמץ האמתי ... 1)האם הראוטר מסוגל להחזיק קו של 8 מגה ? 2)האם הראוטר הנ"ל תומך ADSL 2 ? 3)האם יש לו מודולים בתוכו ? כי אין לו איזה כרטיס נשלף שאפשר להכניס , לפחות אני לא רואה משהו כזה ....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eliil1,

איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nyquist,

למי שרוצה לדעת עד לאיזו מהירות נגיע- הנה מה שהשיקו ביפן (כולל מחירים): http://www.fareastgizmos.com/computing/sony-launches-worlds-fastest-internet-connection-for-home-use-in-japan.php דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Pease Brother,

איך משנים את הIP של ה INTERNET?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ifs2003,

שלום לפני מספר ימים התחברתי למבצע החדש של ברק 013 ב69 ש"ח לחודש בחיבור ADSL 750kb. נתבקשתי ללכת לבזק סטור לקבל מודם וקיבלתי מודם USB מדגם Dynamode M-USB-ADSL C50. הבעייה מתחילה במהירות. כאשר אני גולש באתרים בעולם אני מגיעה למהירות הורדה של 20.5Kbps שזה פי ארבע מי מודם 56K רגיל. זה ייתכן ? למישהוא יש הצעה ? אולי זו תקלה ברשת או שזו בעייה במודם ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by roeesnir,

נמאס לי להסתובב עם מחשב נייד כדי לבדוק אם אני מקבל IP. יש מכשיר עם שקע RJ45 (עם מסך כמובן) שבודק IP? אם כן - איפה ניתן להשיג?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המחיר של האחד הזה טוב אבל אני תגובות ב zap אז edimax br-6226n יש למשהו ניסיון אם המודם/נתב הזה ?(טוב/לא טוב )

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים