רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מצלמת רשת פשוטה. מתחברים לויפי הביתי וזהו. Tapo C100 עבדה יופי בראוטר ADSL הישן שלי על הרשת של 2.4Ghz. היא לא תומכת בתדר של 5 גיגה. הראוטר החדש מוצג כWifi6 ומציג SSID אחיד. ניסיתי לבטל ידנית את ה5 גיגה הרץ ככה שה-wifi יהיה רק על תדר 2.4 אבל זה לא עזר. ניסיתי לשחק עם שיטות ההצפנה, אולי זה מפריעה להתחבר וגם זה לא עזר. לדעתי הבעיה טמונה בעובדה שהרשת היא עדיין wifi6 (ככה זה מוצג בטלפון) וזה מונע מהמצלמה להתחבר. יש למשהו מושג ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לחלונות אשר יכולה להכין דיאגרמה של רשת, כמו לדוגמא של סיסקו יש סימולטור למערכת שלהם, אני מחפש תוכנה כזו באופן כללי. אשמח עם למישהו יש משהו בכיוון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראוטר מחובר לסוויטצ' שאליו מחוברים כל המחשבים אצלנו איך אני מברר מה ה IP של הראוטר שלא מחובר ישירות למחשב שלי אבל מחובר ישירות לסויטצ' בארון תקשורת תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני גולש בחיבור אלחוטי, ומכיוון שהעלתי את מהירות הגלישה ל-50MB הכרטיס הנוכחי שלי ( tl-wn620g) לא מצליח לנצל את המהירות המקסימלית של החיבור. חיפשתי קצת היום וראיתי שני כרטיסים שיכולים להתאים לי (לעניות דעתי) האם יש יתרון משמעותי על ה-WN951 לעומת ה-WN851 ? כי בפשטות לא מצאתי כ"כ יתרון. אשמח לקצת עזרה, תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
א' בקשר לתקציב, נגיד יש משהו ב500 שיספיק אל תתנו בכוונה ב600, אני לא זורק לכל הכייונים כסף, באותה מידה, אם יש סיכון שראוטר ב600 לא יקלוט כמו שצריך, תחרגו כתאוות נפשכם. ב' אני יכול להגיד לכם שהבית שלי בעייתי מאוד, הראוטר הזה לא קלט אחרי מרחק של 5 מטר ככה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm (רק לפי התמונה לא בדקתי דגם). תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חברה שווה להתחבר אליה? כי כנראה אני עוזב את נטויז'ן.. אז אני עושה סקר קטן תציעו בכל הקטגוריות מחיר.. מהירות.. שירות הכל תודה ;D
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מודע שבעבר נפתח דיון דומה, לאחר חיפוש בנבכי הפורום לא מצאתי משהו שעונה על דרישתי לכן אני פותח הודעה חדשה. נכון לעכשיו סיימתי תקופה אצל ספק האינטרנט שלי . אני כרגע אורך סקר שוק לגבי מחירים , אך נראה כאילו כל המחירים עלו עם השנים. אני כרגע בחיבור 1.5 מגה עם תשתית של בזק. החבילה שהיתה לי עד עכשיו היתה ללא התחיבות ובעלות של 33 שקלים לחודש ובנוסף 3 חודשים חינם ברגע שאני עובר 9 חודשים. האם יש בנמצא מחיר זהה או פחות מזה? ובאיזה חברה? מקווה לתשובה בטווח זמן הקרוב כי אני צריך לקבל החלטה. אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות. עריכה : במהלך חיפושי נתקלתי באקספון 018 שמציעה ב29 שקל לחודש שנחשב כמחיר הזול ביותר שנתקלתי בו , כמו כן זה ללא התחייבות. האם מישהו יודע איך הם , האם…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אחרי שפירמטתי את המחשב שלי מה שקורה בבית שלנו זה שיש לנו שתי מחשבים. אחד שלי ואחד משפחתי. על המשפחתי יושב הראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. מדובר בראוטר פשוט "קלאסי" של סימנס שבזק מוכרת וכפי שהבנתם אני גם מחובר לבזק. מהראוטר אני מחובר בכבל של כמה מטרים טובים למחשב שלי. בכל מיקרה, לפני שנה בערך כשקניתי ת'מחשב והתקנתי וינדוס אז הייתה לי בעיה דומה כזו שלא הצלחתי לחייג לאינטרנט ואז היתקשנו למוקד עזרה ושטויות אחרות וסידרו לנו חיוג לאינטרנט ללא חייגן, סה"כ נחמד מאוד בהיתחשב בכך שיש אינטרנט כל הזמן ואין צרות ודאגות. עכשיו, אני ניסיתי 1001 קומבינציות ואני פשוט נואש ולא יודע מה לעשות עכשיו, להיתקשר שוב לבזק "שיעזרו" לי עם החיוג והכל? אז יאלה, יש לי 30 יום עד שהוינדוס ננעל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בהמלצה שגויה בדיעבד שקיבלתי, קניתי לפני כשנה ראוטר TP-LINK W9980. לאחר שבחודשים האחרונים אני חווה ניתוקים על בסיס קבועה, הבנתי שישנה הגדרה/תכונה שלא קיימת בראוטר שנקראת Vectoring שבגללה נוצרים הניתוקים. לאחר קריאה הבנתי שאולי אפשר לצרוב קושחה חדשה שתאפשר את התכונה המדוברת. האם אכן אפשרי? מודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני מדבר על דירה של כ100 מטר. הראוטר נמצא בצד השמאלי בחדר שינה והוא מכסה חצי מהדירה שבצד השמאלי. חשבתי לשים Repeater באמצע ומשם הוא יקח את הקליטה הלאה למטבח וסלון שיושבים בצד הימני של הדירה. אשמח לקבל המלצות לRepeater חזק ואמין. או פתרון אחר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום המחשב הנייח שלי עם xp והנייד עם win 7. ניסיתי ליצור רשת ולא הצלחתי. עדיין לא השקעתי הרבה מאמץ בזה לנסות לקרוא ברשת ולמצוא מה לא בסדר, אבל שמעתי שיש בעיה קשה של רשת בין שתי מערכות ההפעלה הללו. האם זה נכון? האם אפשר להתגבר על זה? תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי לאינטרנט של אורנג' לפני כמה ימים 10( מגה) והיום כשעשיתי בדיקת מהירות ב SPEED TEST גיליתי שאני על 3.5. התקשרתי לתמיכה לשאול הכצעקתה והם קודם כל אמרו לי שיש הרבה מכשירים מחוברים 2 טלפונים ו2 מחשבים, אז זה פוגע במהירות :s05: דבר שני, הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם ושל בזק, שם התוצאות הם באמת 10 מגה. אני מבולבל. מישהו יכול להסביר מה הולך פה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ALL IN ONE של סוני שקניתי לפני 5 שנים בערך דגם Motherboard Name Sony SVL24145CXB וה WIFI שלו אם אני לא טועה לא תומך ב AC, הייתי רוצה לשדרג לאחד יותר מהיר ומתקדם. האם אפשרי להזמין כרטיס רשת כזה ולהחליף בקיים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לבזק בינ"ל וקיבלתי שירות של SAFENET. אני כמובן לא צריך אותו, ומכאן מגיעה השאלה האם הוא משפיע עליי בצורה כלשהי ויש לבקש להסיר אותו או שהוא סטטי ולא מזיק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני לא יכול לצפות בוידאו בYNET. הוידאו נתקע כל הזמן. כאשר בדקתי לעומק מסתבר שהוידיאו יורד בפורט 1935 מIP 63.110.246.118 (לפחות בפעם האחרונה) בכל הפעמים שבדקתי מדובר בכתובת של akamaitechnologies.com שנמצאת ב Los Angeles, California בבדיקה עם NETLIMITER אני רואה שקצב החיבור עומד על מקסימום 30K מה שגורם לבעיה. התגובה של 014 שיש בעיה באתר והם בשום אופן לא מבצעים שום סינון ושום הגבלה. שרות לקוחות של YNET אמרו לי שהבעיה ידועה ובטיפול. האם גם אצלכם זה כך? או רק למי שב014 עם הוט או אולי רק באזור מסוים? האם משהוא יודע למה הוידאו מגיע מ LA. אולי זאת הבעיה שהמקור לסרט ממקום מרוחק שרוחב הפס שלו מוגבל ע"י בעיה שכמובן לא קשורה ל014. בבדיקה שלי דרך העבודה נטויזיון 013 אין…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימוש בכתובת דואר אלקטרוני ניידת ובכן האם התחבטתם בסוגייה לגבי מעבר לחברת אינטרנט חדשה ? ואם כן מה יקרא עם הדואר האלקטרוני שלכם? עכשיו ?נודיע לכולם ששיניתי את הדואר האלקטרוני , ואם שכחתי ובכן , הפתרון הוא ברישום דומיין חינם כלשהוא , ואח"כ לבקש מהשירות להעביר את הכתובת של הדואר האלקטרוני לתיבה הנוכחית , אח"כ כאשר חפצה נפשכם בשינוי ספקית אינטרנט , נכנסים לחשבון ב-דומיין ומשנים את העברה של .כתובת הדואר , לתיבה הנוכחית www.cjb.net .האתר מספק שם דומיין חינם , כולל העברה לתיבת דואר
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחובר לADSL או בעצם זה כבר VDSL של בזק. ל100 מגה (בפועל מקבל 60 מגה). יש לי ראוטר של בזק שהפכתי אותו לפני כמה שנים למודם. אליו מחובר ראוטר של TPLINK 1043 V1 הלבן. שעליו התקנתי קושחה של גרוגוייל (או איך שלא כותבים את זה בעברית) עכשיו יש לי בעיות ברשת, בעיקר באלחוטי בתוך הבית שנוטה להתנתק לפעמים, גם שמדובר על הקומה למטה, איפה שנמצא הראוטר. מעבר לזה עוד כל מיני בעיות, כמו קפיאות ותקיעות וניתוקים. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. אז אני מחפש ראוטר, או ראוטר משולב עם מודם. או אולי בכלל כדאי לקחת ראוטר מבזק. מחפש את הכי טוב בהכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי. גם להזמין מחו"ל זו אופציה. תודה מראש אביב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי רשת, אחד קווי ואחד אלחוטי. אפשר להתחבר לרשת קווית אחת ואלחוטית שניה ולהשתמש בשתיהן במקביל? למשל כל אחת עם אפליקציה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי 2 מחשבים ברשת, ואני רוצה לשתף ביניהם קבצים באמצעות הרשת הביתית. ניסיתי להתחבר מ2 המחשבים לרשת - ובשניהם מתקבלת אותה שגיאה - Windows cant access pcname error code x80070035 the network path was not found ניסיתי לכבות את הפייארוול באחד המחשבים וזה לא עזר .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני שלוש שנים בערך עשיתי קורס מנהל רשתות .. MCITP, ורציתי לדעת איפה אני יכול להשיג חומר ללמוד למבחן של מייקרוסופט... חוץ מחומר, גם איזה אתר שיכול לתת הדרכה קטנה ופשוטה מה עושים איך ניגשים ומה הכי רלוונטי ללמוד ... נ.ב אם יש איזה אתר רלוונטי וטוב של התחום הזה, אפילו פורום או משהו , אני ישמח לדעת עליו ... או אנשים שיכולים לתרום 5 דקות מזמנם להסבר קצר .. תודה רבה, דור .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-