רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי ראוטר בארה"ב לארץ ומסתבר שכל הכניסות שלו מאחורה הם RJ של רשת, ולא תואמות את כניסת הDSL שלנו בארץ מה אני יכול לעשות בקשר לזה? עריכה: אני לא מצליח להתחבר לראוטר DIR 615 הוא לא מאפשר לי להתחבר אחרי שהגדרתי אותו.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן התחברות ראשונה לאחד מספקי התוכן סלקום או פרטנר. יש לי כמה שאלות: האם הממירים/המכשיר שהן מספקות יכול לשמש גם כראוטר לאינטרנט של ה-PC? הן גם מחויבות לוודא שזה יתחבר ל-PC? מה היתרונות/חסרונות בקבלת ממיר/מכשיר מהספקיות אל מול התקנה מתוך הטלויזיה חכמה (עדיין אין לי אך תהיה בקרוב)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני לא ידעתי אם זה מתאים לפה אז אני מצטער אם לא . רציתי לדעת איך אני יודע אם יש לי IP משתנה או קבוע , ואם זה קשור לראוטר או לא ? משהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן , ולהסביר לי את כל הדברים האלה ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציוד המדובר: ראוטר: Edimax Br-6424n מעודכן לקושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. כרטיס רשת: Edimax 7727In, דרייבר מעודכן ל XP Pro מהאתר של Edimax, התוכנה שאיתה אני סורק רשתות היא Edimax Utility. כשהראוטר מוגדר לעבודה בתקן B+G+N כרטיס הרשת מתחבר וניתן לגלוש. כשאני מגדיר את הראוטר לעבוד בתקן N בלבד, אני רואה את הרשת שלי כשאני מבצע חיפוש, אך כרטיס הרשת לא מוכן להתחבר - לצורך העניין הורדתי גם את האבטחה האלחוטית שלי לשם הבדיקה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי שעובד על 2 יציאות USB (כי משתמש ב- 1000mA), אני רוצה למקם אותו בחדר הסמוך, 15 מטר מהמחשב, כיצד אוכל להאריך את ה- USB ב- 15 מטר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים החלה תופעה מוזרה מאוד,במחשב הנייח שמחובר בכ.ר אלחוטי שעבד ללא בעיה כלשהי בצורה מושלמת. ביומיים האחרונים יש לי איטיות בגלישה וזה קורה רק בנייח,בנייד שלי הכל עובד נפלא ובו מקבל מהירות 10/0.8 הבדיקות שנעשו : *בדקתי צ'אנלים,הראוטר מוגדר על הגדרת צ'אנלים אוטומטית 40mhz + tx rate 300mbps *בחיבור קווי הנייח מקבל 10/0.8 ללא בעיה כלשהי פינגים 1ms בתוך הרשת. *בחיבור אלחוטי הנייח מקבל תוצאות רנדומליות של 3~5mbit הורדה פינגים ברשת הפנימית בין 1~8 וקפיצות מוזרות ל-1015ms מדי פעם. *התקנתי AP בתצורת Repeater לממיר לוויני שמחובר לרשת,אך אינני רואה אותו ברשימת הרשתות הוא יושב בצ'אנל 4,שמתי לב שהראוטר והמשדר יושבים באותו הצ'אנל,אינני יודע אם זה הגורם. *שינית…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי היום שדרגתי את הראוטר בבית מD-Link DAP-1360 ל D-Link Archer C7 בתשתית של הוט כמובן. הראטור הישן היה מצליח לשדר למרחק קצר יחסית ורציתי לשדרג את הטווח, לכן שדרגתי את הראוטר אחרי שקראתי הרבה גם פה בפורום וגם ברחבי האינטרנט שזה דגם מומלץ ואמין עם יכול שידור טובה. לצערי הרב, הArcher C7 מגיע בדיוק לאוטו טווח של הראוטר הקודם, ואפילו פחות. הוא עובד בסה"כ יום אחד ואני כבר חווה ניתוקים לפעמים... ניסיתי לשחק עם כיוון האנטנות אך המצב נשאר אותו דבר. בקיצור, במקום שדרוג קיבלתי שנמוך... יכול להיות שקיבלתי מוצר תקול? או שיש משהו שפיספסתי? כמו כן, היה לי עוד 1360 שהיה מוגדר בתור ap, שכחתי את כתובת האייפי שלו, האם כדי לגשת אליו א…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר עבד לי כחצי שנה עם 5MB אינטרנט ועכשיו הוא מוצע למכירה (יש לי שניים כאילה) הקונה חייב לדעת בוודאות שהראוטר הזה יחזיק לו את הקו של 8 מגה שלו . ואין לי שמץ האמתי ... 1)האם הראוטר מסוגל להחזיק קו של 8 מגה ? 2)האם הראוטר הנ"ל תומך ADSL 2 ? 3)האם יש לו מודולים בתוכו ? כי אין לו איזה כרטיס נשלף שאפשר להכניס , לפחות אני לא רואה משהו כזה ....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(IP כמו בחיוג אנלוגי ישן) או שזה IP קבוע כמו במודם כבלים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקוח של הוט + בזק בינלאומי ראוטר - TP LINK WR541G הרשת הביתית שלי בנויה משלושה מחשבים (שלושתם עם XP) ועבדה תקין במשך יותר משנה. בשבוע האחרון היו לי כל הזמן ניתוקים מהאינטרנט לפרקי זמן משתנים (הבעיה לא בתשתית או בספק, כי כשחיברתי את המודם ישירות לאחד המחשבים, האינטרנט עבד כראוי) היום האינטרנט נפל למספר שעות. המחשבים עדיין ראו אחד את השני ברשת ותיקשרו באופן תקין, אך הגלישה באינטרנט נפלה. אחרי משחקים רבים ראיתי שכאשר מחוברים לראוטר שני מחשבים, הגלישה באינטרנט תקינה, אך כאשר אני מחבר את המחשב השלישי, אני לא יכול לגלוש באינטרנט (אך עדיין המחשבים מתקשרים אחד עם השני) זו בעיה חדשה, עד היום שלושתם עבדו בסדר גמור. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נתב די לינק דגם 645, הוא מחובר כרגע למודם שרכשתי מבזק. במידה ואני עובר לכבלים, האם אני עדיין אוכל להשתמש בנתב הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב יחידי שמחובר לאינטרנט ישירות, האם ניתן להוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי פשוט ולשתף דרכו אינטרנט ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום למרות שיש לי ניסיון ארוך מאוד במחשבים, אבל רציתי להכנס לתחום רשתות ואבטחת מידע, משהו מכיר אתרים שאפשר למצוא בהם מאמרים על דברים בנושא? בתודה מראש קובי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לעוזרים. מתחבר מחר לפרטנר TV והם הציעו לי לקנות את הציוד שלהם ב15.90 כפול 36 תשלומים (572 שקל), או להשתמש בראוטר משלי. אני לא צריך יותר מרדיוס של 5 מטר WIFI בדירה, נראה לי שאני יכל לסתפק בציוד זול יותר אבל אני לא יודע מה לקנות. התשתית היא של 100 MB.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי כבל של 20 צטרר מוצלב ואני צריך שהוא יהיה לא מוצלב ... !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני וראוטר D-link של "בזק" ויצרתי רשת ביתית ועשיתי שיתוף לכל הכוננים (שאני אוכל להשתמש בהם בחשב הנייד) - לכן נתתי למחשב הנייד בלשונית "שיתוף מתקדם" שליטה מלאה וגם בלשונית "אבטחה" אותו הדבר. אבל עדיין הוא עושה לי את ההערה הבאה (כאשר אני מנסה להעתיק או להעביר קבצים מהכוננים / אל הכוננים ברשת הביתית)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברנו לא מזמן להוטנט, ולעיתים הגלישה די איטית, אבל זה לא קורה הרבה... בספקית הקודמת אני לא חושב שהייתה בעיה שכזו, אולי מאחורי המחיר הזול שהוטנט מציעה עומד גם תרגיל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם IP קבוע ורציתי לשאול אם יש דרך שאני אוכל לשנות את הIP בלי להתקשר לספקית אינטרנט ולבקש (אני צריך שהIP ישתנה חד פעמית לא שישתנה כל הזמן) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה קצת להתחבר לכל האינטרנט ולהבין יותר, בויקיפדיה זה ממש לא ברור לי, אשמח לקבל הסבר על הדברים הבאים שרת NAT פרוטוקול TCP\IP UDP SMTP FTP מקווה שזה לא הרבה, תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מוצלב ביניהם, מחשב ראשון (שרת ICS) משתף אינטרנט למחשב השני. המודם שלי הוא ECI 270PR, (מודם - ראוטר), קנפגתי אותו, אין לי חייגן, אני מפעיל את המחשב והאינטרנט תמיד פועל. אז בגלל שאין לי חייגן החלטתי לרכוש Switch שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני והמודם יהיה מחובר ל-Switch וישתף את האינטרנט. רציתי לדעת כיצד החיבור והקנפוג מתבצעים (וגם הגדרות במערכת ההפעלה XP). תודה לכל העוזרים, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד אתמול היתה לי בד"כ מהירות מקס' (5M) ב 720P , אתמול והיום זוועה. כל השאר הגלישה/הורדות כרגיל. הוט + אקספון
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-