רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת של Realtek / CNET ושמתי אותה על מחשב ישן עם לינוקס, כשהמחשב עלה הוא אמרה System Board Failure שלבסוף התברר לא כבעיה בלוח אם (כשהסרתי את הכרטיס רשת זה נעלם), כשהפעלתי את לינוקס (עם הכרטיס רשת) הוא אמר: Chip does not respone יכול להיות שהכרטיס רשת נשרף? איך והאם אפשר לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך/עם איזו תוכנה ניתן לבדוק מהירות של מחשב מסויים ברשת... (לא ממש מחשב, XBOX אם זה משנה). בנוסף, כיוון שאני לא מתכוון לעבור לרשת אלחוטית עד שהמחירים של מוצרי 802.11n ירדו, אשמח לקבל המלצה לhub או switch במחיר נורמלי... (כרגע אני מחבר את המחשב ישירות לXBOX עם כבל רשת, ולמחשב מחובר מודם USB עלוב. ALE130. אני מתכנן לקנות גם מחשב נייד בקרוב). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה לאחר שפתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448680.0 וכל המסקנות שלי הם פה אחד! לעזוב את 012 ולעבור לספקית אחרת השאלה שלי היא כזו זכור לי, אומנם במעורפל, שמתי שהתחילה תוכנית הניידות של המספרים הסלולריים דיברו גם שניתן לנייד את הכתובת מייל של הספקיות הרי מדובר באותו מלכוד כמו של הסלולריות שאנשים לא עברו חברות מחשש לאבד את המספר הקיים שכולם הכירו אותם בו כנ"ל לגביי המיילים... וכן אני יודע שבטח תיכף תשאלו למה את משתמש בדואר שלהם... מדובר פה על משהו שהוא שנים אחורה שאני עם 012 והמייל הזה משמש אותי בעיקר לדואר פרסומי של כל מיני חנויות ברשת וגם בגלל שנוח להפעיל עליו חוקים (RULES) באוטלוק. אני יכול "לספוג" את האיבוד של התיבה הזו, אבל זה מצריך כא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול שידרגתי את הרוחב פס שלי מ 5 מגה רגיל ל 12 UFI בעקבות ההוזלה שהם עשו 99 להוט+60 לבזק בין לאומי, חיבור ללא חייגן. רצו לדחוף לי את החבילה של האנטיוירוס שכאילו יושב על השרת שלהם ומסנן וירוסים ופריצות, התווכחתי איתם שאני לא רוצה ולא צריך את זה .. הורידה לי 5 שקלים (55 שקל לבזק בין לאומי) אני מוריד באזורוס ומאז העלאה לטורנטים ממש ממש איטית ובקושי זזה, אולי רק איזה 2 העלאות במקרה ולוקח מלא זמן עד שהוא מוצא מישהו לעלות אליו אפילו ששמתי 25 - 30 טורנטים שיעלה אליהם מאתר של טורנטליץ ומ- hd-bits.ro אתרים פרטיים, ויש מלא ליצרים !!! יש לי מחשב יחיד ואין לי ראוטר ושום דבר שמגביל במחשב... למישהו יש את הבעיה הזאת ? אני חושב שהטכנולוגיה החדשה גם מגבילה... איך זה הגיוני ? אתמול הכל ע…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להתקין לקרוב משפחה את ה-Edimax BR-6204WG ההתקנה עברה מצויין והראוטר פועל מצויין. התצורה היא שמחשב אחד מחובר קווית לראוטר ועוד מחשב בחדר סמוך אלחוטית כמובן. האינטרנט במחשב עם החיבור הקווי עובד כמו שצריך מלבד ניסיונות להתחבר אלחוטית לנתב שלא ממש מצליחים. וינדוס חוזר על השגיאה ההזויה הזאת "אין ל-Windows אפשרות להתחבר לרשת שנבחרה. ייתכן שהרשת אינה נמצאת בטווח עוד, נא רענן בלה בלה בלה".יש לציין שהחדרים סמוכים ועוצמת הקליטה עומדת על הקו העליון כמובן. לפעמים הבעיה הייתה היא שבר ההתקדמות היה רץ במשך כ-2 דקות עד שהיה נסגר ולא הייתה מתבצעת כל התחברות. יש לציין שאפילו את סיסמת ה-WEP הוא לא מספיק לבקש. כרטיס הרשת האלחוטי הוא DWL-120 של DLINK אם אני זוכר נכון, נר…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון שהתחיל כאן, אני פותח טופיק נפרד כדי לא להשתלט לפותח הדיון על הדיון: יותם - בנוגע ל-VPN, יש לי איזו נקודת השוואה. כאשר אני מחובר עם כבל, אני מקבל סדר גודל של 900 מגה בלי vpn ובערך 200-400 מגה מאחורי וי פי אן. מן הסתם אם בוואי פיי אני מקבל 200-250 מגה ללא וי פי אן, אז מאחורי וי פי אן המהירות תהיה נמוכה יותר. התמונה שצירפת היא כאשר אתה מחובר עם כבל או עם וואי פי? אם זה וואי וואי פיי, מה המרחק מהיחידה שמחוברת קווית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , אני מעוניין להתחבר אלחוטית ממחשב נייח לראוטר. ניסיתי לחפש את אופציית ההתחברות דרך ה - network and sharing center, אך לא מצאתי שם את הלשונית manage wireless networks . מכאן הסקתי שהכרטיס רשת שבמחשב המדובר אינו תומך בתקשורת אלחוטית (האם כך הדבר?). אחרי קריאה קצרה הבנתי שיש כרטיסי רשת אלחוטיים שמגיעים עם חיבר USB (נראה לי שזה הפתרון הכי פשוט עבורי). אשמח לשמוע המלצות על כרטיסי רשת כאלה או פתרונות אחרים לבעייה . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקי אתמול השארתי תמחשב שרת פתוח ותמחשב שלי פתוח שבו פתוח הביטרונט עכשיו כול הלילה זה עבד ובבוקר אני בא להמשיך לשחק במשחק אני רואה שהאינטרנט לא עובד ושהביטרונט הפסיק לעבוד אני שואל את אח שלי מה קרה הוא אומר שהוא התוערר בבוקר ראה תשרת פתוח אז הוא כיבה אותו ואחרי שעה הדליק אותו ומאז אין שיתוף אינטרנט למחשב שלי (היחיד ברשת) בשרת שאני עכשיו עליו כותב תהודעה יש אינטרנט כי הוא מחובר ישרות למודם אבל המחשב שמחובר עליו (שלי) לא מקבל שיתוף איטנרנט,קבצים,מדפסות ניסתי לעשות תיקון לכול הרשתות עם ניתוק והפעלה מחדש של כול המחשבים, ניתוק כבלים הוצאת הכרטיסי רשת וחיברוים מחדש עם התקנת דריברים מחדש להפעיל את אשף הגדרת הרשת מחשב בכול המחשבים לעשות שוב ת סטיקי של המדריך המלא לשיתוף אינטנרט…
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם אלקטל WinXp וברצוני להקים רשת עם עוד מחשב אחד או שניים ולשתף התקשרויות אינטרנט ברצוני לקבל הדרכה צעצ אחר צעד או הפנייה להועות קודמות בנושא או אתרים המסבירים איך לבנות רשת .... תודה רבה מחכה לתשובה ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, "צרבתי" את הקשוחה של openWrt על הראוטר שלי - buffalo wzr-hp-g300nh הכל עובד טוב ויפה... הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע להגדרות של החבילה - openL2tp ככה שאני עם הקשוחה ללא חייגן... יש מישהו פה בפורום שיודע איך להגיד ולעשות זאת? מצאתי את המדריך הנ"ל - http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp אבל אין לי מושג איך ליצור את קובץ ההגדרות למשל... מגיעים לשם דרך הפאנל של הראוטר? דרך חיבור SSH? תודה על העזרה... כרגע חזרתי ל-DD-WRT ואני משתמש בו כ-static ip שהוא מקבל מראוטר אחר שיוצר את החיבור L2tp כי עם DD-WRT אני מגיע ל-18 מגה מתוך ה-30 שיש לי...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. אני עוקב אחר המדריך הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Hot/Hotbox/Xbox_One.htm אבל הוא קצת שונה. אני לא מבין מה אני צריך לשים בשדות הIP - כי מופיע לי החלון הזה בהוטבוקס אצלי ולא כמו אצלם בתמונה: http://gptv.co.il/pics/hotbox.png כשאני לוחץ APPLY רשום לי Error converting one or more entries: אשמח לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אם זה יותר שייך לפורום תוכנה, אז אני אשמח שיועבר. בכל אופן יש לי מחשב נייד, שמתחבר בבית דרך DHCP (כלומר IP אוטומטי מהכבלים, ללא חייגן) ובעבודה ובלימודים לרשתות שונות בין היתר כאלה שמצריכות להזין IP סטאטי של רשת פנימית. אני מחפש תוכנה שמאפשרת בלחיצת כפתור לעבור מ TEMPLATE אחד לשני (IP סטטי 1, IP סטטי 2, IP אוטומטי, וכו' - לפי המצבים שאני מאפשר לה) מישהו יודע אם יש חיה כזאת ? כי זה די מעצבן (במיוחד עם העכבר נגיעה של הלפטופ) כל פעם להכנס למאפייני ה LAN או ה WIFI ולשנות IP בהתאם, על בסיס יומי...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד בקומה ראשונה והשני בקומה שנייה. המחשב שנמצא בקומה השנייה נמצא בתוך ממ"ד שם נמצאים גם המודם והראוטר. האם יש טעם לרשת אלחוטית במקרה כזה של ממ"ד ומפלסים שונים? לא יהיו בעיות ש קליטה? איזה כרטיס רשת כדאי לרכוש ע"מ שיעמוד במשימה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB. 1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי) 2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting] [TR] [TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type: [/TD] [TD]PTM [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD] [TD]5024 [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD] [TD]60035 [/TD] [/TR] [/TABLE] תודה! : )
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד כ-7 חודשים אני עובר דירה ואני מעוניין לדעת איזה כבלי רשת לשים בדירה, נכון להיות יש לי CAT5E, אבל מכיוון שהחלפת כבלים = חפירה בקירות, אני מעוניין לדעת מה מומלץ לקנות לטווח הארוך. ראיתי שיש CAT6 ורציתי לדעת האם הם מומלצים ומה ההבדל בינם לבין CAT5E? מבחינת תאימות, CAT6 תומך במכשירים בדיוק כמו CAT5E? בעיקרו הדרישה היא לאפשר העברת מדיה בין כל המכשירים בבית, גיימינג, טורנטים וכו... בצד אחד יהיה מחובר TL-WDR4300 ומשם יצאו כבלים (שלגביהם אני מתייעץ) לכל חדר. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות.
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני נמצא בתשתית 12M הוט עם 012 לפני מספר ימים החליפו לי ל"הוטבוקס" החדש של הוט שהוא גם ראוטר עם אנטנה פנימית מאז כל סרט שאני רואה במחשב המחובר ברשת אלחוטית נתקע כל הזמן ולא ניתן לראות רצוף הבעיה לא היתה קודם עם אותם מחשבים ומרחק-רק הראוטר היה של "אמביט" כיצד ניתן לפתור את הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
זה פשוט קטסטרופה! אנחנו 8 ק"מ מהמרכזיה, ובכלבים מקטרים לי שאין תשתית וחסר לנו ערוץ חוזר, אפילו שיש לנו כבלים בדיגיטלי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעקרון אני נמצא מאחורי NAT ואני מעוניין להיות מסוגל להתחבר לאן שאני רוצה עכשיו VPN נראה הפתרון האידיאלי בעיה שמהמחשב בבית אני מאבד את המהירות שהיא עיניין הכרחי אז השאלה שלי היא כזאת 1) האם קיימים שירותי VPN במחירים מוזלים שאיתם אני יכול לעשות גם PORTFORWARDING אליי... (ראיתי למשל את www.vpnhere.com אבל אני לא בטוח כמה הוא נותן) 2) האם יש כאלה ישראלים? (בשביל משחקי רשת) ובכלליות האם אתם מכירים את הדברים הללו!!! תודה על כל עזרה! E.R
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם מדגם b-focus 312 ואען בו פיצול לכמה מחשבים. מה כדאי לעשות?בבזק הציעו לי את הדגם 542 של אותו מודם שיש בו יציאות ל-4 מחשבים. או שכדאי לקנות באופן פרטי משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב והאינטרנט שלי נמצאים בממ"ד. הייתי רוצה להרחיב את היכולות האלחוטיות ברחבי הדירה (רציתי בעיקר לשים מצלמה אלחוטית BLUETOOTH בסלון - להשגיח על המטפלת, ואולי גם אינטרנט אלחוטי WIFI ועוד יכולות אחרות כמו שידור תוכן המחשב לטלויזיה בסלון (איזו טכנולוגיה?) וכדומה). הבעיה ידועה, ממ"ד - לא ניתן לקלוט מחוץ לחדר. ראיתי שיש אפשרות להעביר מידע בחשמל (אבל אני מחפש פתרון יותר אסטטי גם, ולא לתקוע משהו נוסף...) חשבתי, שבפתח האוורור של הממ"ד, כלומר בכניסת המזגן לחדר אשים מגבר אות ואז אולי הוא יוכל לשדר מהכניסה של הממ"ד לרחבי הבית, או אולי לשים שם מקלט ואז למשוך חוט דרך ההנמכה של המזגן עד לאזור הסלון ושם לשים משדר? האם זה אפשרי? אשמח להכוונה ראשונית ולמונחים טכניים שאני צריך…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
להלן תיאור בעיה ברשת של מספר מחשבים. ברשת כ-7 מחשבים, רשת מקומית תקינה בכל המחשבים - ניתן להעביר קבצים בין כל המחשבים. ל - SWITCH מחובר גם ראוטר אלקטל ישן - היושב על GATEWAY 10.0.0.138. לכל המחשבים - פרט למחשב הבעייתי - תיקשורת תקינה לאיטרנט. למחשב הבעייתי - אין תיקשורת לאינטרנט ולא ניתן להכנס דרכו אל הראוטר. כאשר עושים PING 10.0.0.138 לראוטר מהמחשב הבעייתי - יש REPLY תקין. לציין שכיביתי את ה-FIREWALL. בנוסף IP ADDRESS ו SUBNET MASK קונפגו ידנית ל: 10.0.0.5 ו 255.0.0.0 מדוע אני לא מצליח להכנס ממחשב זה לראוטר או לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
הכוונה היא שמי שמוריד ftp X יראה את הקובץ אבל הקובץ ימצא על ftp Y וברגע שהוא לוחץ על הקובץ ב ftp X הוא יופנה ישירות להורדה של הקובץ מ ftp Y . (במקום ש ftp X יאלץ להוריד את כל הקובץ מ ftp Y)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב: בתקופה האחרונה, יש לי בעיות גלישה למשך כמה דקות כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה (כאשר אני מכבה את המחשב, או מכניס אותו למצב שינה, אני גם מכבה את הרב שקע שאליו מחוברים המודם והנתב, כך שהם לא דולקים כאשר המחשב כבוי). בעקבות הבעיות, חשבתי שהבעייה שלי היא בנתב (TP-Link WR4740N v4), לאחר שתיקון הקושחה בנתב ע"י עדכונה לגרסה המותקנת, פותר את הבעייה למשך זמן קצר. אז החלפתי אותו לנתב חדש מאותו הסוג. לאחר מכן, בנתב החדש (מאותו הדגם בדיוק [TP-Link WR4740N v4]), עדכנתי את הקושחה שלו, לגרסה האחרונה, ואז הבעיות הגלישה של הנתב הישן חזרו. הגעתי למסקנה כי הנתב הישן היה תקין, וכי הבעייה היא בקושחה. ירדתי גרסה אחת אחורה מ-140520 ל-130529. הבעיות נעלמו למשך כמה…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האיי פי הזה: 192.168.0.15/27 אני לא מצליח להבין איך ה-27 קובע לי את המאסק איך אני יודע לפרש את שלושת הביטים האחרונים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-