רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, הבעיה שלי היא כדלקמן. אני עובר לדירה חדשה גדולה יותר עם חדר עבודה, וצריך לסדר את הרשת הביתית. בסלון יהיו ה-PS3 וה-XBOX. בחדר עבודה יהיה מחשב שצריך חיבור מהיר לאינטרנט כי הוא אחראי על השיתוף קבצים ומשמש גם כספק קבצי מדיה לכל שאר הרשת, ועוד מחשב עבודה של החברה שלי. יש ברשותי ראוטר אלחוטי 3com 3CRWE554G72T. אני לא רוצה להעביר כבל רשת מהחדר עבודה לסלון כי זה לא אסטטי ודי קשה לביצוע. ה-PS3 בסלון צריך גישה מספיק מהירה למחשב בחדר עבודה כדי לראות דרכו סרטים המוזרמים אליו מהמחשב ב-1080p. האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר אלחוטי בסלון שיתחבר כנקודת גישה לראוטר בחדר עבודה, ואת ה-XBOX וה-PS3 לחבר אליו? האם חיבור G יהיה מספיק בשביל להזרים סרטים ברזולוציה כל כך גבוהה או שאני צריך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לנטר את כמות התעבורה שלי באינטרנט מבלי להוסיף לחישוב את התעבורה בתוך הLAN ובתוך האינטרה-נט (אני גולש דרך המעונות בטכניון, ואנחנו מוגבלים לכמות גלישה, ויש טענות שהניטור של מרכז המיחשוב בטכניון מזייף. הגלישה בתוך הרשת ובתוך האינטרה-נט היא חופשית, גלישה החוצה מנוטרת) האם יש דרך לעשות זאת? תכנה חיצונית כלשהיא או אופציה כלשהיא בויסטה? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה אפשרי/מעשי בכלל. האם קיימת דרך כל שהיא בה אפשר לעשות LAB לגבי הפניית/פתיחת פורטים? יש מכשירים/תוכנות (torrent, אימיול, משחקי רשת...) שדורשות הפניית פורטים, אני רוצה לעשות LAB לצורכי לימוד בקטע של הפניות פורטים. אוכל להתקין מערכות הפעלה נדרשות על vmware/virtual box ולנסות הכל בתוך רשת פנימית.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת ויש לי אחים קטנים שגולשים באחד המחשבים, האם אני יכול לפקח דרך מחשב אחד על הנעשה במחשב השני בזמן און ליין או בתוכנה מסויימת? (אני רוצה להיות בטוח שהם לא נחשפים לכל מיני "מזיקים" למיניהם ולהיות במעקב אחריהם). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל רציתי לדעת: אם יש לי חיבור לכבלים, כלומר הIP שלי הוא קבוע, האם יש אפשרות איכשהו לקבל IP דינמאי, שהוא משתנה כל פעם שמתחברים לאינטרנט. יש לי גם ראוטר ד"א, למרות שזה לא נראה לי משנה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחובר בכבלים ל012 האם יש דרך כמו שבחיבור adsl שמקבלים כל פעם ip חדש שאותו דבר יהיה בכבלים?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני כרגע עם בזק ובזק ביןלאומי 40מגה ללא rate adaptive ובמשחקים כמו black opss 3 למשל יש לי 80-90פינג השאלה אם יש דרך להוריד את הפינגים למשהו נורמלי מחרפן אותי שאני צריך לשחק עם הפינג החרא הזה במשחק fps שכל שניה חשובה... אולי לבקש שיפעילו שוב rate adaptive?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בספק שלי יש המון פולים של כתובות IP, וכל פעם זה גם נותן ניתוב שונה. ברגע שאני מתחבר לפול מסויים , הכתובת של השרת גם שונה, לכן שאם יש דרך כלשהי שאני אבקש רק משרת מסויים אז הוא יתן לי את הפול המסויים. לדוגמא: (כתובות IP שהמצאתי) אני מתחבר לאינטרנט ומקבל את הכתובות 66.78.98.6 במאפיינים של החיבור אני רואה גם את הכתובות של השרת שמנתב אותי, במקרה הזה נניח שזה כתובות שרת 53.48.66.98. התנתקתי מהאינטרנט ,התחברתי מחדש וקבלתי הפעם IP מפול שונה, 150.110.60.30 והכתובת של השרת במאפיינים היא 150.110.60.1 , הוא הרי מי שמנתב אותי. עכשיו אני שואל האם יש אפשרות לקבל בחיבור PPPOE את אותו הפול תמיד, למשל שאני אגיד לו שהשרת שאני רוצה שינתב אותי יהיה ה150.110.60.1 ? אם אתם אומרים לא ניתן להבטיח…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית בזק וספק בזק בינלאומי. עוד חודש מסתיימת לי ההתחייבות אצל בזק, אך אצל בזק בינלאומי יש לי עוד 7 חודשים התחייבות. לא מזמן יצא באנדל מאוד כדאי לסטודנטים, אך למרבה המצער(?) הוא ללא התייחבות. דברתי עם בזק בינלאומי בכדאי לשאול אותם אם אני יכול לעבור לבאנדל, אך מכיוון שהוא ללא התחייבות, הם אמרו שזה לא אפשרי. הצעתי שאני אפקסס להם מכתב בו אני מצהיר שאני מתחייב לא לעזוב את החברה לשנה, או משהו בסגנון, אך הם לא הסכימו. יש לכם הצעה כיצד כדאי לי לפעול? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר להוט בלי חייגן ולא הייתי לי שום בעיה. היום החלטתי לנסות את הPOWER NGN החדש של בזק בינלאומי ולכן הייתי צריך גם להגדיר חייגן. עכשיו כשאני מנסה להכנס להגדרות L2TP בראוטר מופיעה לי הכותרת L2TP וזהו. דף ריק. אין לי שום דרך להגדיר את החייגן. וכשניסיתי להתקין גרסת FIRMWARE ישנה יותר (מ1.51 ל1.47 קיבלת שגיאה - INVALID FILE FORMAT או משהו בסגנון) ניסיתי לעשות hard reset ושום דבר לא עוזר, העמוד של הL2TP נשאר ריק.. ויש עוד כמה הגדרות בראוטר שלא עובדות חוץ מזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דרך? זה בין 100 ל300 ואני צריך לשפר את ה300...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כלומר אם יש לי רשת ביתית והמצלמה מותקנת על מחשב X ואני רוצה להשתמש בה דרך מחשב Y אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה שהאתר אליו אני נכנס יזהה שאני בארה''ב, איזה הגדרות אני צריך לשנות? האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הבנתי שרוב האתרים לא מותאמים למהירויות כאלה.. אני רוצה לדעת פשוט אם כדי לי לשלם בכל זאת טיפה יותר על ה12 מגה. ועוד משהו, יש לי מודם אלחוטי שמתחברים אליו בערך 3 מחשבים , זה יקל על העומס??
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים הבדל בין שתי התשתיות? קיום אני בהוט ללא תקלות,ובבזק אומרים שאני יכול לקבל בקלות עד 100 מגה כי אני גר מול המרכזיה הגדולה בעיר. האם שווה לעבור כלומר אהיה שיפור בגלישה?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין ראוטר ומודם במכשיר אחד לבין ראוטר בנפרד ומודם בנפרד??? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, האם RDP .יותר מהיר מ-TEAM VIEWER או ANY DESK? האם השימוש ב-VPN יותר מהיר מהתוכנות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב!! קיבלתי מודם eci 270 מבזק למרות שהייתי אמור לקבל 312 בעתיד,המודם ישמש אותי כנתב(יש לי switch) לא היה במלאי ואין לי מושג האם בכלל יש הבדל למרות שבבזק טענו כי אין,אך אין להם כרגע 312 במלאי תודה
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר cnet 804-NF. מחוברים אליו ארבעה מחשבים. שניים מהמחשבים נמצאים קרוב לראוטר (מטר - שניים), ושניים אחרים מחוברים בכבלים ארוכים יותר (15 מטר, 30 מטר) שני המחשבים הרחוקים מזוהים ע"י הראוטר (נדלקת נורה) וגם הם מודיעים שיש חיבור רשת, אבל אין זיהוי של הרשת (לא ניתן לראות בקבוצת העבודה אף מחשב אחר). כלומר, לא ניתן לבצע את הפעולה ping .... אל הראוטר בעוד שמהמחשבים הקרובים ניתן לשלוח PING, ומקבלים תשובה שהכל תקין. כאשר העברתי את הראוטר אל אחד המחשבים "הרחוקים" וחיברתי אותו בכבל קצר, הוא התחבר לראוטר (היה פינג) ללא בעיה. אני לא רואה מה יכול להיות לא בסדר למעט אורך הכבלים (הכבלים כנראה לא פגומים). מישהו (בעל ידע) אמר לי שכשמטפלים בכבלים ארוכים יש לבצע הלחמה קטנה בקצות הכ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי ואשמח אם תוכלו לענות עליה. ברשותי נתב של אדימקס BR-6524N מסק שנים, ואני גולש כרגע במהירות של 15MB שמתי לב שכשאני עושה בדיקת מהירות גלישה, אני מגיע לקצב של 10MB דיברתי עם בזק וערכנו בדיקה, שלבסוף חיברתי את המחשב ישירות למודם, עם חייגן ישירות לבזק וגם חייגן לספק האינטרנט - התוצאה שבדיקת מהירות הגלישה הראתה קצב של 15MB אך בגלישה עם הנתב, גם בחיבור מול בזק, וגם מול הספק, מהירות הגלישה היא 10MB - ניטרלתי את האפשרוית לחיבור אלחוטי וכן אין לי משהו אחר שמחובר לנתב לכן לשאלה - האם הנתב הנ"ל מוגבל במהירות גלישה ? (אני יודע שיש נתבים שמוגבלים, חשבתי שגם שלי) אשמח לתגובה תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
התנתקתי מהם לפני חודשיים בשל בעיות של איטיות באתרים בארץ ובחול וקרטועים בלתי פוסקים בסטרימינג, במיוחד ב Youtube האם מישהו יכול להעיד שהבעיה סודרה? (כרגע אני באורנג' אבל משלם הרבה יותר בחודש)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להעביר כבל רשת מההוט בוקס בסלון עד לחדר, ומדובר בקצת מעל ל-10 מטרים. אני לא יודע אם יש הבדל באיכות בין כבל אחד לאחר, ולכן אני שואל אם יש כבלים שנחשבים איכותיים יותר ושעדיף לקנות דווקא אותם באורכים כאלה, או שפשוט צריך לקנות את הכבל הכי זול. האם כבל באיכות "ירודה" עלול להביא לניתוקים באינטרנט או לקצב העברת נתונים איטי יותר? איך לדעת איזה כבל נחשב איכותי ואיזה לא? אני מתכוון להזמין מאיביי, אז בכל מקרה אם יש למישהו הצעה למשהו טוב, אשמח לקבל קישור.
-
- 25 תגובות
- 6.5k צפיות
-