עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני בגיימר ב014 איזה 6-7 שנים. בזמן האחרון יש ירידה בביצועי הפינג בשעות העומס . בהתחלה חשבתי שזה בצד של השרת המרוחק אבל pathping מראה שיש חוסר יציבות בקפיצה שלישית או רביעית של אפילו 200 מילישניות וזה לא פעם אחת . זה מקפיץ את הממוצע ל60 מילי . ראיתי שפעם היה פינג חריג של 64 בקפיצה ראשונה (תשתית בזק) אבל הממוצע נמוך (13-14 ) אז לא הכי סביר שזה הם אבל אולי זה כשור לתשתית. אני אשים את התוצאות בשירשור הזה היום בערב וגם תוצאות עדכניות. אני גם סבלתי מהתנתקויות לא סבירות באותו יום. הבעיה העיקרית שלי שאני משחק על שרת מרוחק בחוף המערבי אבל עדיין מתי שפנוי יש לי פינג של 220-240 לשם . המגבלה היא עד כ290 מילי אז אני יכול לסבול קצת לאג אבל 60-70 מילי שניות מתחיל להיות בעיה. שמעתי מ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by artv8,

שלום. יש לי מחשב נייד עם וינדוס_7 ומחשב נייח עם וינדוס XP. עשיתי רשת ביתית, כמובן שדאגתי שיהיו באותה קבוצה, ובנייד אישרתי לו בהגדרות מתקדמות להתחבר עם מחשבים אחרים ולשתף וללא סיסמא וכו'. בנייח שיש לי וינדוס XP המחשב מזהה את המחשב הנייד (שמחובר באופן אלחוטי - ועובד מצויין) כחבר באותה קבוצת עבודה. אבל במחשב בנייד אני לא רואה את המחשב הנייח. אני משתמש בנתב של בזק D-Link DSL-2650U. מה יכולה להיות הבעייה ? (השתדלתי לתת את כל הפרטים)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bamba10,

לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by galz,

אני כרגע מסודר ככה: מודם כבלים>ראוטר>סוויץ'>מחשבים הראוטר זה ה-br-6204wg, של אדימקס שיש לו ארבע יציאות, כלומר יש לי עליו מספיק מקום (יש לנו ברשת מחשב אחד אלחוטי ועוד שלושה נייחים). כדאי להעיף את הסוויץ' ולחבר ישירות אליו, או שזה לא משפיע על הביצועים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tal,

יש לי בבית רשת ביתית כבר שנה בין שני מחשבים עם XP PRO בימים האחרונים, פתאום בלי שום התערבות מצידי, או שינוי הגדרות שאני זוכר שביצעתי, קורות תקלות. במחשב האורח, שלא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא מחובר אל המחשב המארח, פתאום אי אפשר להכנס לכל מיני אתרים כמו לדוגמא לאתר של רשת ג .מופיעה מיד הודעה "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED ,אני חייב לציין שמהמחשב המארח כן אפשר להכנס לרשת ג. למישהו יש רעיון מה הסיבה לכך ???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by A1eX,

השאלה בכותרת, כרגע עם סימנס SL-2141 של בזק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by moses,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מתכנן לבנות לי NAS עכשיו חוץ מהרעיון הברור שהוא היה ברשת חשבתי לעצמי למה שלא אני אקנה לי SSD למחשב הראשי ושם תהיה עליו מערכת הפעלה והתוכנות וכל שאר הדברים כולל משחקים היו על ה NAS והתשובה הברורה היא מהירות גם חיבור GIGABIT LAN תומך בפועל ב 70MB שאומנם זה פחות או יותר קצב כתיבה של כונן ממצוע אבל על ה NAS היה מערך RAID 5 של 4 כוננים כך שהצפי שלי הוא בערך 200MB לכתיבה ו 270MB לקריאה ואת זה חבל להפסיד בגלל הצוואר בקבוק של ה LAN עכשיו אני יודע שיש אזשהי אופצייה לעשות USB בין שתי מחשבים הבעיה שUSB יותר איטי מLAN ולכן אני רוצה לדעת אם יש דרך יותר מהירה אולי באמצעות ESATA או אפילו אם קיים כבר USB3 בין מחשבים (כן אני יודע שזה ידרוש ממני לקנות כרטיסי PCI-E ל USB3)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

אהלן, יש לי dlink 6850U מבזק ואני מנסה לחבר אליו כונן חיצוני/DOK שישמש ככונן רשת. כשאני מחבר נדלק נורית USB בנתב וגם בפאנל ניהול אני רואה שהוא מזהה את הכונן/DOK וגם את המחיצות שבו (נפח ושיטת אחסון - FAT32/NTFS) הבעיה היא שאני לא מצליח לגשת לכונן בכלל, ניסיתי דרך הכתובת שהם הם אומרים להכניס ומוגדרת בsamba שהיא \\bezeq\bezeq, ניסיתי גם לחפש דרך מיקומי רשת אבל זה לא מופיע בשום מקום. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Gidi Fisher,

היי. הראוטר שלי שבק ומת. מחפש ראוטר חדש (אפשר ראוטר + מודם, אני לא גזען) כזה שתומך במהירות 100 ובמחיר שפוי. הראוטר ש012 מציעה הוא בדיחה ואני מעדיף להשקיע את אותו כסף במשהו נורמאלי. לעזרתכם אודה גידי

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by nir567,

טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי. אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי. (המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר) כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי. ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ניסיתי למצוא כאן מידע על TP LINK 941ND ו-841ND ולא כל כך הצלחתי. אפשר שתעזרו לי לבחור ראוטר שיתאים גם לכבלים וגם לבזק (שאם יבוא לי להחליף ספק) ויהיה איכותי ובמחיר שפוי. תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by devilh,

האם זה אפשרי? בנוסף(למרות שכבר פתחתי דיון לפני כמה זמן)-אני חוזר לנושא של שני ISP על אותה תשתית של הוט- שני אנשים בדירה אחת-בעלי ISP שונה(אחד 012 והשני נטויז'ן) רוצים להתחבר בו זמנית לאינטרנט. נטויז'ן אומרים שזה בלתי אפשרי,מהוט אי אפשר לקבל תשובה נורמלית- האם יש דרך לעשות את זה(ואם כן-בבקשה-פירוט לאהבלים)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2. חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1. השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ול…

20. ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ron Aflalo,

שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! קורה גם בכרום וגם אקספלורר

22. Started by psybrain,

יש לי נתב של בזק תקן N הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.. ואני מעוניין להחליף אותו למשהו אחר.. מה יש מומלץ מבזק סטור? שיהיה מהיר באלחוטי גם

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by toniviner,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית וכמובן מקודדת אם קוד די ארוך. גם שיניתי קוד כניסה לנתב. בזמן האחרון בכל זאת קורה שהקליטה יורדת משמעותית לפרקי זמן של כמה שעות או גם כשיש קליטה האינטרנט לא סוחב פטאום, אני לא יודע עם זה קשור אבל אמרו לי שאולי יש משהוא שפורץ לי לרשת וגונב רוחב פס. אחרי בדיקה ראיתי שיש המון תוכנות שמסוגלות לפרוץ רשתות אלחוט וגם יש לי שיטוף קבצים ומדפסת בין המחשבים. השיטוף בין המחשבים מאפשר רק קריאה והגדרתי כך שלא יאפשר שינוי כלשהוא בקבצים אבל עדיין יש לי מידע במחשב שלא מיועד לכולם. העים יש דרך לבדוק אם פורצים לי לרשת? והעים יש דרך להיתגונן מזה? 2 מחשבים מחוברים לרשת, הראשי עודב עם VISTA 64BIT והנייד עם WINDOWS 7 BUILD 7077 שגם הוא 64BIT. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי... יש לי ראוטר שמתחבר באינטרנט אלחוטי ולפני בערך חצי שנה קנינו עוד מחשב לבית איך שהמחשב הותקן עם וינדוס והכל... נכנסתי ל my network connections וראיתי את המחשב השני (זה היה הדדי) בקיצור.. אחרי כמה זמן פתאום אני לא רואה את המחשב השני!! וניסיתי הכל - ניסיתי לעשות התקנה של רשת ביתית וכל השטויות וכלום לא עובד יש עצות? תודה אגב הכרטיס רשת שלי זה: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC ועל הראוטר שלי כתוב: FBR-1418TX 1W, 4L Broadband Router

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים