רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. רציתי לשאול האם אתם מרגישים ,האטה משמעותית בהודרת תכנים? זה התחיל מיום חמישי וגם כעת . אני מחובר ל018 3MB . גם בהורדה ישירה מהשרת ראפידשייר ההורדה עומד על 40KB וכנ"ל מטורנטים מטראקרים פרטיים 44KB , האם 018 גם כן התחילו להגביל את ההורדות פתאום בלילה? כי בבוקר הכל רץ . אשמח לשמוע אתכם מנוי 018 ...כבר נמאס כל החברות אותו הדבר..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לעבור לחיבור PPTP במקום L2TP. אני עובד עם נתב D-link DI-604 איתחלתי את כל הגדרות הנתב והגדרתי מחדש. הגדרתי את הכתובת הסטטית שקיבלתי מהכבלים , את ה Gateway, את כל הפרטים שצריך, וכשהגעתי לשדה SERVER IP/NAME הרמתי טלפון לברק 013 שהם ספקית האינטרנט שלי והם נתנו לי כמה כתובות: 212.29.206.206 62.90.133.58 pns.barak.net.il שהוא בעצם אותו דבר כמו הכתובת שמעליו. ואף אחת מהכתובות לא עבדה אצלי, כלומר הנתב נשאר במצב disconnected הכתובת היחידה שעובדת זו כתובת מאוד ישנה של ברק שהיא 172.26.255.17 ניסיתי לעשות פינג לכל הכתובות דרך dnsstuff והכל עבד. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב שלי לכתובות שלא עובדות אני לא מצליח, אלא מצליח רק לכתובת שעובדת. למישהו יש מושג מה התקלה? כי לברק אין ש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בנוגע להוטבוקס היה לי 12 מגה אינטרנט והורדתי ביוטורנט במקסימום של 1.2 מגה -כמו שצריך התקינו לי שלשום 30 מגה והוט בוקס והיה לי ראוטר כזה(עדיין יש לי אותו): http://img1.ret.co.il/images/IF/2BE3A4_0.jpg (TP-LINK TL-WR841ND) אני מוריד על מקסימום 600 ק''ב עכשיו ואני בטוח שזה קשור להגדרות חדשות שאני אמור לשים? לקנות ראוטר חדש? (יש לי אותו שנה) לעדכן אותו? לפתוח פורטים אם צריך? לקחתי את הפורט שאני משתמש בו ביוטורנט וניסיתי לפתוח אותו דרך האתר: http://www.canyouseeme.org/ והוא רשם לי ERROR מה אני עושה? עוד מישהו היה לו ראוטר כזה ובאמת זה בעיה בראוטר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , רציתי לשאול אם יש בעיתיות כלשהו עם חיבור ראוטר קווי (בעזרת כבל) בממ"ד ? אני מעוניין לשים בתוך החדר עמדת מחשב אבל להשתמש בחיבור קווי ולא אלחוטי. האם עלולות להיווצר בעיות כלשהן בגלל שמדובר בממ"ד ? מודם ראוטר : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי למצוא כאן מידע על TP LINK 941ND ו-841ND ולא כל כך הצלחתי. אפשר שתעזרו לי לבחור ראוטר שיתאים גם לכבלים וגם לבזק (שאם יבוא לי להחליף ספק) ויהיה איכותי ובמחיר שפוי. תודה רבה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מגבר טווח לרשת אלחוטית מסוג TL-WA850RE ונתקלתי בבעיה - להלן התרחישים: כשהמכשיר מקושר לנתב TD-W8961ND - מחשב נייד - מתחבר ויש גלישה גם דרך המגבר והן ישירות דרך הנתב. סלולרי נייד נוקיה N8 - מתחבר ויש גלישה דרך שניהם. טאבלט של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. סלולרי של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. כשהמגבר מקושר דרך נתב של Netgear דגם DG834G V4 כל המכשירים מתחברים וגולשים ללא בעיה גם דרך המגבר. המגבר עם גירסת קושחה אחרונה (כך נקנה). יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. בזמן האחרון אני לא יכול להתחבר עם חייגן ולא לשרתי פרוקסי. יש פה מישהו בHOT עם המכשיר הוטבוקס שיכול לבדוק אם אחת מהאפשרויות עובדות? ואם כבר, יש פה למישהו עצה איך לשנות IP בלי חייגן ובלי פרוקסי? אני חייב את זה בשביל אתר מסוים שחסם לי גישת התחברות בגלל שחרגתי ממספר הנסיונות של login. תודה! עריכה: הבהרה: עד לפני מספר שבועות גם פרוקסי דרך openvpn וגם חיבור חייגן (תכנה) של Triple C וגם של בזק בינלאומי עבדו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את TP-WR1043ND http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292 ראיתי פה הרבה דיונים שמתלוננים עליו בגלל בעיות שונות. לי אישית יש אותו כ-4 שנים בלי שום בעיות מיוחדות. לכן אני רוצה להבין אם כיום יש דגם אחר מומלץ לקניה בטווח המחירים של כ-300 ש"ח? כראוטר ראשי בבית שמתחבר לאינטרנט ומשרת 3-4 מחשבים ועוד צרכנים קטנים. אני רוצה חיבורים קווים של Gigabit.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל כמה זמן, לא זמן קבווע, לפעמים 5 דקות, לפעמים שעתיים, לפעמים גם אחרי שעות מתרחש ניתוק תקשורת ומופיע מחדש חלון ההתחבות ( חייגן ) המתחיל לספור שניות אחורה ( מ-10 עד 0 ) ומחייג שוב בעצמו. נברתי בתוך כל התוכנות, אף אחת, כולל המערכת, לא מוגדרת להוריד עידכונים אוטומטית לבד אחריהם עלולה לבוא אולי הפעלה מחדש. שאלתי טלפונית גם את "תמיכה" של הספק, שם שוללים התערבות כלשהי בתקשורת, למרות שפעם ( לפני שנים ) באמת היו מנתקים מנויים אשר היו ב"חוסר פעילות" ממומשכת כדי לשחרר רוחב פס תקשורת, אך לפי טענתם מזמן הפסיקו עם שיטה זו ( המיועדת "לדלל" מחוברים ). לעתים לילה שלם אין ניתוק, לפעמים - כל חמש דקות. מה יכולה להיות סיבה לכך ואיפה לחפש את הגורם ? תודה מראש עבור כל תגובה רצינית.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני חושב שהשאלה הזו מתאימה לכאן כי היא יותר מתעסקת בעניין הרשת. בכל מקרה, הגדרתי לאחי בבית מחשב חזק עם כמה מכונות ווירטואליות בשביל שהועבדים יוכלו להתחבר מרחוק. ברשותנו ראוטר של Cisco מסדרת הSmall Business שלהם - הwrvs4400n v2. הגדרתי שתי VLAN's , הראשונה למכונות הווירטואליות שעובדת ברשת 192.168.5.0/24, והשניה לבית 192.168.1.0/24. המטרה היא שלא יהיה Route בין שני הרשתות - אני לא רוצה שלרשת של המכונות הווירטואליות תיהיה גישה לרשת של הבית וההיפך. בVLAN של העבודה ביטלתי את הDHCP, והגדרתי את שתי כרטיס הרשת של השרת ל192.168.5.10 ו11. המכונה הווירטואלית עובדת ב20. בVLAN של הבית הוא אמר לחלק כתובות מDHCP. הגדרתי לעצמי משתמש בVPN של הראוטר, ואני מתחבר אליו באמצעות …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון, ראיתי כמה מעניינים: D-Link DGS-1008D TP-Link TL-SG1008D 8-Port 3Com 3CGSU05A האם כולם יעבדו במהירות 1Gbps כמו שצריך וניתן לבחור את הכי זול?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט ואייטיסי שעבד הרבה זמן מצויין בוויפי. בחודשים האחרונים הוא הפך להיות מאד איטי ועם הרבה ניתוקים (בכל שעות היממה) בלי סיבה שאני יודע מהי. התמיכה הטכנית וגם שינוי הראוטר (הוטבוקס2) לא פתרו את הבעיה. האם כדאי לשדרג ל-200 מגה (ואז אקבל ראוטר מסוג הוטבוקס4)? האם זה יפתור את הבעיה או שזה לא יעשה כלום? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ... הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג. אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה. הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך. ונראה לי שמצאתי את הבעיה. כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי. יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא). חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי את הנתב הזה והוא לא יודע לפתוח בו את הפורטים של האימיול משהו יכול לעזור אני ישמח מאוד!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר מחשבים ניידים המשוייכים לדומיין, לפעמים מתחברים ב LAN לפעמים ב VPN וניגשים לשיתופים על שרתי קבצים וכד'. אני מתלבט האם לאפשר למחשבים להוריד חומר מהשרתים ואז אצטרך לדאוג להצפנה שלהם (אין BitLocker , מכירים פתרון אחר?) או פשוט למנוע הורדה של מסמכים למחשבים, כך שיעבדו רק על מסמכים בשרת וכאשר אינם במשרד יתחברו ב VPN (כמו שקורה היום) הרגישות של המסמכים די גבוהה, אך צריך גם לאפשר לעובדים לעבוד.. מה האיזון הנכון בין שני הדברים? תודה רבה.. מחשבים ניידים: windows 7 pro DC: sbs 2008 servers: win server 2008 r2
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע מחובר להוט ב100 מגה ולספק 014 בחיבור ללא חייגן במשך כשלושה חודשים אף פעם לא קיבלתי מהירות מקסימלית בהורדות-מוריד רק בהורדות ישירות דרך שרתי פרימיום(uploded,netload,extabit) תמיד המהירות נעה בין 200K ל2 מגה במקרה הטוב. כמו כן במשחקים הפינגים שלי נעים בין 80-100 במהלך השבוע ל130+ בימי שישי ושבת(מה שמונע ממני לשחק באופן רציף) כאשר אני פונה לתמיכת המומחים של 014 מוסרים לי תמיד שבעיה היא בהוט וכשאני עושה בדיקת מהירות בהוט אני מקבל בבדיקה מהירות תקינה 100/2 אני מאוד מתקשה להבין למה 014 מייחדים את עצמם כ"כ עם הכבל התת ימי אני משלם ל014 כ80 שקלים בחודש וזה נראה לי מופרך לחלוטין לשלם כ"כ הרבה על כלום האם לתת להם צ'אנס או לעבור לספקית אחרת? חשבתי על הוטנט
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ASUS CENTRINO M3000N, הוא מגיע עם חיבור מובנה של אינפרה אדום. כשקניתי את המחשב נאמר לי שאני אוכל להתחבר איתו ל"נקודות חמות" כמו בבתי קפה וכאלה מקומות, אבל כשניסיתי להתחבר בבית קפה לא הצלחתי. האם החיבור של הנקודות החמות למחשב שלי מתבצע דרך האינפרה אדום? או שאמור להיות לי סוג של קולטן אחר, של הbluetooth ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר מסוג DLINK DIR 615 והוא פשוט מסרב לחייג לספק, מה אני עושה בנידון? הגדרות מחדש לא עזר, ריסט לא עזר... הוא אצלי ככה כבר כמה חודשים טובים אבל לא היה לי זמן לטפל בתקלה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני לא יכול לצפות בוידאו בYNET. הוידאו נתקע כל הזמן. כאשר בדקתי לעומק מסתבר שהוידיאו יורד בפורט 1935 מIP 63.110.246.118 (לפחות בפעם האחרונה) בכל הפעמים שבדקתי מדובר בכתובת של akamaitechnologies.com שנמצאת ב Los Angeles, California בבדיקה עם NETLIMITER אני רואה שקצב החיבור עומד על מקסימום 30K מה שגורם לבעיה. התגובה של 014 שיש בעיה באתר והם בשום אופן לא מבצעים שום סינון ושום הגבלה. שרות לקוחות של YNET אמרו לי שהבעיה ידועה ובטיפול. האם גם אצלכם זה כך? או רק למי שב014 עם הוט או אולי רק באזור מסוים? האם משהוא יודע למה הוידאו מגיע מ LA. אולי זאת הבעיה שהמקור לסרט ממקום מרוחק שרוחב הפס שלו מוגבל ע"י בעיה שכמובן לא קשורה ל014. בבדיקה שלי דרך העבודה נטויזיון 013 אין…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-