רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום אני היתחברתי לבזק סיב-אופטי 1GB.במחשב נייח בכבל רשת LAN מקבל מהירות גבוהה ותקינה. אני קניתי מגדיל טווח 3 יחידות הדגם : TP-Link 802.11ac AC2200 Smart Home Mesh System Deco M9 Plus במגדיל טווח חיברתי את כולם. והאינטרנט עובד ותקין. ורואה אתרים מהירים. אבל משהו לא מבין במגדיל טווח. במחשב נייד dell שלי אני מקבל מהירות אינטרנט אלחוטי בבית 245 Mbps וזה מישתנה מהירות מידי פעם 200 Mbps או 280 Mbps נסיתי בדיקה במחשב נייד היתחברות ישירות נתב ראוטר אלחוטי. ואותו דבר מקבל מהירות נמוכה. אגב: במחשב נייד דרייבר כרטיס רשת אלחוטי שלו יש לו 802.11ac תומך במגדיל טווח שלי. למה במחשב נייד שלי זה נמוך מהירות אלחוטי בבית שלי ? …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ... הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג. אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה. הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך. ונראה לי שמצאתי את הבעיה. כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי. יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא). חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רציתי לישאול יש לי מחשב רגיל בבית ועוד אחד רגיל של אחותי רציתי לישאול איך אני עושה וואיפייף בישביל האייפון שאני יוכל להיתחבר אליו רק אני עם סיסמא זה לא מופיע לי איך אני בודק את זה יש לי ראוטרט של בזק יש הכל מישו יכול להסביר לי במדיוק מה אני עושה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול התקשרתי לחברת אקטקום כדי לברר מחירים לאינטרנט המהיר באמצעות הכבלים. אמרו לי שיש אפשרות להיות מחובר כל הזמן ללא חייגן והמחיר 413 ש"ח לחצי שנה מראש. ואפשרות שנייה - 68 ש"ח לחודש באופן קבוע להתחברות עם חייגן. כששאלתי את המוקדנית מה ההבדל, היא אמרה לי שחברת אקטקום מעונינת להעביר את כל הלקוחות שלה לחיבור עם חייגן (כמו adsl) כי ככה הם לא יוכלו לשתף את החיבור בעזרת ראוטר. ולשאלתי - מישהו יכול בבקשה להסביר בפירוט מה ההבדל בין חיבור עם חייגן וללא חייגן וההשפעה על הראוטר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושלום קיבלנו מחשב ישן לילד וחיברנו אליו USB של D-LINK N11 ADAPTER המערכת הפעלה של המחשב הינה 98, חיפשתי כל מיני דרייברים ומצאתי אך הם לא קשורים. אשמח לקבל סיוע בעניין\ בתודה רבה דיידו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר של האחד הזה טוב אבל אני תגובות ב zap אז edimax br-6226n יש למשהו ניסיון אם המודם/נתב הזה ?(טוב/לא טוב )
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח netvision כבר יותר מ-9 שנים על גבי קוי בזק בעל חבילת 1.5mbps. קווי הטלפון מהמרכזייה המקומית עד לבית הינם חדשים (הוחלפו לפני כחצי שנה) ומרכזיית בזק בשכונה גם היא חדשה (הותקנה לפני שנתיים). יש לי router modem של edimax דגם AR-7024-A. זה זמן רב (חודש-חודשיים) אני חווה בעיות מתמשכות ומוזרות מאוד של תגובה איטית או חוסר תגובה (response) בגלישה באתרים. הדבר מתבטא בכך שלוקח זמן רב מאוד לדפדפן (ff/ie) ליצור קשר עם אתר מסויים, ולפעמים טעינת הדף מבוצעת באופן חלקי. ישנם אפילו דוגמאות ספציפיות ומוזרות כמו טעינה מהירה של הדף הראשי ב-ynet, אך זה לא מצליח לפתוח אף לא אחת מהכתבות. כאשר אני מוריד קבצים בקישור מהיר מספיק המהירות היא תמיד המקסימום של החבילה 200-220kpbs (גם כאש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי ראוטר 3G מאיזה אתר בחו"ל ויש לי נטסטיק של סלקום חיברתי את הנטסטיק ואני לא מבין איך מגדירים חיפשתי באינטרנט ובמדריך שקיבלתי ולא הצלחתי להגיע לשום מקום. יש למישהו פתרון? כזה יש לי: תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה חודשים, הייתי מחבר את המודם של הוט, לראוטר (1043), והכל היה טוב ויפה עד שהראוטר החליט להשתגע ולסבול מניתוקים. ללא שום קשר, עברתי לבזק. וקיבלתי את המודם / ראוטר המשולב שלהם. ניצלתי את העובדה שהמוצר שלהם יכול לשמש גם כראוטר (עם תדר5GHZ), ולא רכשתי ראוטר חדש מאז. החיסרון היה - ויתור על הרשת הקווית שלי (תשתית של 1GB\S בכל הבית), הואיל והמוצר של בזק לא תומך במהירות הזו. הפיתרון היה לכבות את הWIFI ב1043, לנתק את האנטנות ולעשות בו שימוש כסוויצ' בלבד (שום בעיות יציבות מאז), ולגשר בין הראוטר לסוויצ'. הבעיות? היות והרשת הקווית לא "מתקשרת" עם הרשת האלחוטית כמו שצריך, אני נאלץ למצוא פתרונות יצירתיים, (דוגמת הגדרה ידנית למדפסת שמחוברת באלחוט לרשת הביתית, לא יציב ומשתגע מי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/hitech/1.1886530
-
היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?
-
שלום! יש לי בבית ראוטר משולב נתב HPNA3 שנקנה לפני כמה שנים מבזק (דגם מדויק - PowerNet - PAR-720G). היום בזק התקשרו כדי להגיד שהם רוצים לשדרג אותנו חינם ל-40 מגה. אבל הראוטר הזה, לטענתם, תומך רק עד 10 מגה והוא נתב ADSL ישן. בכל אופן, הנתב הזה הותקן אצלי בבית מכיוון שיש לנו שני חדרים רחוקים אחד מהשני שצריכים אינטרנט, ואחד מהם הוא ממ"ד. המודם+נתב הזה מתאים לחיבור קווי בשני הצדדים של הבית - בצד אחד המודם+נתב, בצד השני יש שלוחה כזאת שרשום עליה Ethernet Bridge (נראה כמו מודם קטן שמתחבר משקע ה-Ethernet בקיר וממנו למחשב). וחוץ מזה, זה מאפשר גם גלישה ב-Wi-Fi ברחבי הבית (והאות באמת מאוד חלש עד לא קיים בממ"ד). השאלה היא - איזה מודם / נתב מומלץ לקנות ולהתקין בבית כזה? בבזק הציעו לקנו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הרואטר wbr3406TX level one אני צריך את הIP שלו בשביל להכניס בהגדרות אחרת זה לא מתחבר לי. זה המחשב היחיד שמחובר לאינטרנט ואין לי אפשרות לדעת את ה IP . מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. המחשב שלי פורמט מחדש מוינדוס 7 לוינדוס 10. יש לי סטירמר שמחובר לרשת עם כתובת IP. בער כאשר הקשתי את כתובת האיי פי של הסטרימר היה נפתח לי כמו כונן במחשב עם התיקיות והייתי יכול להעביר לשם סרטים מהמחשב פשוט העתק הדבק. היום כאשר יש לי וינדוס 10 ואני מקיש את כתובת האייפי של הסטרימר זה נפתח לי כמו דף אינרנט http://10.0.0.88/frameForBrowser.php . webremote ואני רואה הכל רק אני לא יכול לעשות העתק הדבק ולהעביר לשם סרטים. אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. לפני כמה שעות נסעתי וקניתי שני ראוטרים 1043 מ KSP. ראוטר אחד אמור לשמש כראשי והשני כ AP. הלכתי לפי המדריך באתר netcheif וקראתי פה כמה נושאים אבל אני לא מצליח ואני משתגע! הקושחות מעודכנות לגרסא החדשה ביותר של TP LINK. אין הצפנות. Wireless MAC Filtering ריק בשניהם. הראוטר הראשון: Mac: F8-1A-67-51-5D-2C הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.1 DHCP: Enable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC BSSID: F8-1A-67-51-75-DE ראוטר שני: Mac: F8-1A-67-51-75-DE הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.99 DHCP: Disable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC2 BSSID: F8-1A-67-51-5D-2C במסך הסטטוס זה מה שרשום: WDS Status: Assoc... אחרי שאני מגדיר את הראוטר השני ל LAN IP שונה, אני לא מצליח להכנס ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-