רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להרים אתר שקשור לימי הולדת ושמעתי שאפשר להעלות דומיין שלם בעברית. מי שמע. איפה למה ואיך? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.
-
אני כבר תקופה מחובר ל012 במסלול ללא מבצע ומשלם מחיר מלא ואני רוצה לחדש הבעיה שהיום פשוט בלתי אפשרי להתחבר לספק כלשהוא ללא התחייבות - הם כובלים אותך בכוח!! במיוחד ב012 שהם "שדרגו" את ההתחייבות ל18 חודשים, ולא מספיק זה, הם לא מוכנים לתת לי שום הנחה מעבר למחיר שיש לי , גם בהוט, אני כרגע מחובר בחבילה של 5 מגה במחיר 119ש"ח (שזה המחירון! - ללא מבצע) ונציג הוט התקשר אלי ואמר לי שהמחירים הולכים לעלות ושאני צריך להתחייב לשנה בשביל שהמחיר יישאר אותו דבר ואין שום הנחה - איזה חוצפה. בכל מקרה אני ממש בהתלבטות לאיזה חברה להתחבר - מצד אחד 012 מהירים מהורדות רגילות מהאינטרנט אבל כשמדובר בטורנטים ובמיוחד בRAPIDSHARE ההורדה איטית יחסית, בRS איטית מאוד בדרך כלל ולכן אני שואל אתכם מה ספק האי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת עם מספר מחשבים , אני יכול לשתף קבצים וכל מחשב רואה את השאר , כל המחשבים מתחברים לאינטרנט בעזרת ROUTER , אחד המחשבים לא מצליח להכנס לאינטרנט למרות שקיים שיתוף קבצים. ה FIREWALL במחשב נותק ונראה כי אין דבר החוסם את הגישה לאינטרנט. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ברשותי נטסטיק של אחת מחברות הסלולאר שמשמש אותי לגלישה באינטרנט בלפטופ. האם יש אפשרות לשתף את האינטרנט הסלולארי איכשהו עם ראוטר ביתי? למשל לחבר את הנטסטיק ליציאת USB של הנתב ולשתף WIFI אותו? האם אפשרי להפוך את הלפטופ לתחנה שתשדר גם? - יש לי עליו WIN7 .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזו חברה היא האמינה והאיכותית ביותר לקניית דומיין ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ממש ממש צריך את העזרה שלכם, אני כבר משתגע מזה. עד לפני 4-5 חודשים הייתי מקבל פינגים בסביבות ה-5 עד 16 בארץ, 52-65 בגרמניה ו-60-68 לאנגליה וכו'. לא יודע אם זה קשור אבל הייתי מוגדר כ-Rate Adaptive. עכשיו יש לי פינגים מטורפים, מאוד מאוד לא יציבים שמגיעים לסביבות ה-20-30 בארץ ו80-90 לגרמניה וכו', איך אני מסדר את זה? אני מחובר על Top 100 בבזק+בזק בינלאומי, ועד כמה שידוע לי עדיין מוגדר כ-Rate adaptive שהבנתי שזה מוריד פינגים ברמות גבוהות (יכול להיות שהם מחרטטים אותי ואני לא רייט אדאפטיב יותר? איך בודקים?) ובנוסף משתמש ב-Privatebox2 של בזק בינלאומי כראוטר+מודם. עכשיו בערך לפני חודש היה אצלי טכנאי של בזק עקב טענות שלהם שיש לי הפרעות מתח בקו, והוא החליף לי את השקע שאליו מחובר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב מבקש המלצה מאזור המרכז / ראשל"צ תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בביתי יש 2 קומות ומרפסת. ספק האינטרנט שלנו הוא HOT ואני משתמש כראוטר בקופסת HOTBox. ברצוני להגדיל את תחום הכיסוי של הרשת בכל חלקי הבית. קניתי Repeater של Edimax אולם נוכחתי לדעת שהוא לא מבצע את רצוני ומציג את הרשת שלי כ2 רשתות נפרדות. רצוני הוא לקנות רכיב אשר "מרחיב" את הרשת שלי, זאת אומרת שאראה בחיפוש הרשתות רק רשת אחת - וכאשר אתרחק מן הראוטר המחשב שלי יעבור מידית לקבל את הרשת שלי דרך אותו רכיב, כלומר שמעבר הרשתות יהיה שקוף. האם קיים כזה רכיב ? תודה, גל
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה מידי יום יש לי התנתקויות מהאינטרנט בשעות אחה"צ (הילדים שלי אפילו חושבים שבאותם שעות סביב 1800) לפעמים התחושה שרק הוויפי מפסיק לעבוד ולפעמים הכל לא עובד ואז אני נאלץ לאתחל את הראוטר אח"כ בד"כ זה מסתדר. אני משתמש בתשתית סיבים של פרטנר וגם הספק שלהם כאשר הראוטר שלי הוא של NETGEAR R6700v3 (מעודכן לגירסה אחרונה) איך אני מתחיל להבין איפה הבעיה אני מרגיש שזה הראוטר אבל לא יודע איך לבדוק ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר מסוג NETHEAR אלחוטי וחוטי ...הוא מחובר למחשב שלי חוטי ולמחשב נוסף בצורה אל חוטית ...המודם שלי מחובר אליו עם חיגן מובנה בתוך הראוטר לאינטרנט...מה שקורה הוא שיש לי חוץ מהlocal aarea connection דבר נוסף שנראה כמעיין חייגן נוסף שפשוט מקושר כל הזמן...שנקרא התקשרות אינטרנט- שער אינטרנט...עכשיו בתקופות שהייתי לוחץ לו disable היו לי כל הזמן ניתוקים באינטרנט ושניסיתי למצוא מה בעצם קורה הסתבר לי שבעצם החיגן הזה והחיגן של האינטרנט שנמצא בתוך הראוטר מעיין נלחמים מי יחייג וזה גורם לניתוקים..אז שאלה ראשונה האם אני צודק שאלה נוספת מה זה בעצם החיגן הזה? ועוד דבר האם החייגן הזה יוצר מצב שהמחשב הנוסף המחובר משתמש דרכי באינטרנט ולא ישר דרך הראוטר כמו שאמור להיות...אגב יש לי ווינ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראבק, אני מתפוצץ כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים בבית שלי, כוס אמק! התקנתי היום מחדש את ה98 עם הICS שלו שיצר דיסקט, הרצתי את הדיסקט במחשב השני ו...כלום, נאדה גורנישט HELP NEEDED...!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם אני בפינג גבוה ממש מעל הממוצע משאר האנשים. יש לי פיירוול אבל אני עושה לו דיסאייבל כשאני משחק ברשת. אני משחק בשרתים באיזור אירופה כך שזה לא נראה לי בעיה שהשרת רחוק. יש איזה משהו שגורם לזה אם כן אז תעזרו לי מה לעשות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טרם התקנתי את התוכנה "Bandwidth Controller" אך הבנתי שבאמצעותה ניתן להגביל את כמות המידע היוצא/נכנס במחשבי הרשת. ידוע שתוכנת האימיול תופסת חלק נכבד מרוחב הפס וגורמת להאטת הגלישה באופן משמעותי, לכן תהיתי שבמידה ובהגדרות תוכנת האמיול אגדיר את הגבלת מהירות העלאה ל 10Kbps (כך אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת) ובאותו זמן אגביל את מהירות העלאה בתוכנת ה- Bandwidth Controller ל- 4Kbps (לשם דוגמא), כך מהירות העלאה בתוכנת האימיול תהיה למקסימום 4Kbps למרות שהגדרתי אחרת וכך גם אזכה במהירות הורדה בלתי מוגבלת ואוכל לגלוש באינטרנט בצורה נורמלית. יש סיכוי שאני אהבל?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח NAT defserver addr xxx.xxx.xxx.xxx אני בכלל לא מצליח להכנס לא כexpert
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עם ספקית 012 הרבה זמן והחלטתי שאני רוצה להתנתק.. יש לי 30M ואני מרגיש שהאינטרנט חרא ובעיקר אני משלם להם סתם. אני לא כל כך מעודכן בספקיות הטובות והזולת היום בגלל זה אני מבקש את עזרתם בבחירת ספקית זולה וטובה. בנוסף אני משתמש ב2 ראוטרים בבית (מקושרים בעזרת כבל רשת) שהראשון הוא TP LINK יחסית חדש. (עם 2 אנטנות)TP-Link TLWR841N והמשני הוא LEVEL ONE ישן מאוד. ולפי הבדיקות של מהירות הרשת כשאני בודק על אינטרנט אלחוטי אני מקבל 20 מגה. לעומת זאת בחוטי 30. *עשיתי לפי ההגדרות כמו שצריך. לדעתי זה בגלל שהראוטר ישן וכנראה לא תומך כמו שצריך. אני מחפש ראוטר טוב עם עוצמה חזקה יותר מהTP-Link TLWR841N.. ואז אני יקח את הTP-Link TLWR841N להיות משני. *אגב הבנתי שבזק משדרגים ל100M ללקוח…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי ראוטר של TP-LINK, אני רוצה לחבר אותו במקום הראוטר של בזק שמשמש גם כ-מודם. חיפשתי מדריכים בגוגל ולא הצלחתי למצוא מדריך ספציפי לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך או בהסבר קצת איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע על 15מכה עובד נהדר... השאלה עד כמה אוכל לשדרג ? עד כמה המודם\ראוטר הזה מסוגל ? (של 012) זהו הדגם השחור היישן יותר MP252 (לא הלבן החדש) http://www1.012.net/012Smile/TechnicalSupport/HomePhoneSupportOperations/Pages/Superbox.aspx תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה עם פתיחת פורטים וחשבתי אולי תוכלו לעזור. אני משחק בfifa 2015 ופשוט לא מצליח להגיע לopen nat. פתחתי את כל הפורטים באתר של הראוטר, לא עזר. (עשיתי את זה אחר כך שוב עם עזרה של טכנאי בזק) כיביתי את האנטי וירוס לגמריי(avg) ואפילו פתחתי dmz host ועשיתי כתובת אייפי סטטית. לפי הנציג של בזק עשיתי כל מה שצריך ועדיין כאשר אני בודק אם הפורטים פתוחים זה רושם שלא(באתרים של בדיקת פורטים). בנוסף גם פתחתי את הפורטים ידנית בפיירוול של ה avg. מה עוד יכול למנוע ממני לקבל חיבור פתוח? כאשר אני מנסה להתחבר למשחק הרבה פעמים אני מקבל your nat is ristrictive.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים (משתמשת רק באחד, אבל שיתאים לשניהם במקרה שאחד יהרס) אחד הוא של 2.4GHZ 802.11g Linksys Wirelss-G השני הוא leve-one WBR-3406 11g מהידע המועט שיש לי אני מבינה שאני צריכה כרטיס רשת שיעבוד ב 802.11g הכרטיס הוא למחשב PC שיעמוד בערך7 מטר מהראוטר עם הגב של המחשב לכיוון הקיר (אני לא יודעת אם זה משנה באנטנה) אני מתכוונת להזמין עוד רכיבים מזיגזג אז חשבתי גם לקנות את זה אבל אפשר ממקום אחר אם יש משהו יותר זול אני יודעת שלא שמתי תקציב, אני לא יודעת כמה אני רוצה משהו שיאפשר גישה לאינטרט (מקסימום לראות סרטון בyoutube) ולהעביר קצבים ממחשב למחשב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? אוקי אז ככה זה הסיפור: קניתי לי מחשב חדש. את המחשב הישן שלי נתתי במתנה לקרוב משפחה ( אצלי הוא עבד ללא רשת עם חייגן). אצל דוד שלי היה מחשב נוסף שהוא עבד עליו רגיל עם חייגן וללא רשת. לאחר שהבאתי לו את המחשב הישן שלי הוא ביקש שאקים לו רשת פשוטה וחוטית ( לא אל חוטית). למרות שיש לי ידע בעולם המיחשוב, הידע שלי ברשתות הוא דיי מינמלי אבל ראיתי בזה הזדמנות ללמוד את הנושא. בקיצור קניתי עבורו ראוטר חוטי EDIMAX 6104K הרצתי חוטי רשת מכל מחשב לראוטר שאותו כמובן חיברתי למודם. בנוסף ביצעתי פירמוט למחשב שלו ובמחשב שאני הבאתי לו עשיתי רק הסרת חייגן ( כפי שהבנתי שצריך לעשות). ועכשיו לבעיה: המחשב שלו, לאחר שביצעתי לו פירמוט , התחבר לאינטרנט ללא חייגן ( ממה שהבנתי כך גם…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני הולך להתחבר בימים הקרובים ל ADSL 10M יש 2 אפשרויות של ראוטר אלחוטי לבחירה 2760u או NETGEAR TGN2200 מה עדיף?אני מחפש MAC FILTERING VIRTUAL SERVER STATIC IP ASIGHN מה עדיף? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-