עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moses,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אפשר בבקשה שם של מודם של הוט שאפשר להגדיר לו חייגן פנימי? שם חברה ודגם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אז כפי שהבנתם אני משתמש בנתב אלחוטי מדגם D-Link 524, דרך הנתב הזה מחוברים מלבד המחשב שלי עוד 2 מחשבים (כולם קרובים יחסית אחד לשני) וכולנו משתמשים בXP PRO SP2. עכשיו, בעת שימוש בתוכנת האי-מיול ל2 המחשבים האחרים בבית יש מזהה גבוהה בעוד שאצלי המזהה נמוך קראתי איפשהו שפתיחת הפורטים בנתב יכולה לתרום לעניין (בפירוול כבר פתחתי את הפורטים), עכשיו כשנכנסתי לאתר http://portforward.com והתחלתי לעקוב אחרי ההוראות שם הגעתי לסעיף שדורש ממני למצוא אי.פי סטטי ושם הבנתי שאני צריך את הDNS המקורי של הנתב ואת זה אין לי מושג איך להשיג (כמו כן צרפתי תמונה שדרכה אולי תוכלו להבין יותר ולהכווין אותי הלאה). השאלה שלי בגדול היא קודם כל אם יש איזשהו קשר בין זה שברגע שבמחשב אחד מתקבל מזהה גבוהה אז…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי בעיה מעצבנת שאני לא יודע מה גורם לה. אני גר ביחידת דיור בבית פרטי, יש לי בחדר כבר רשת אשר מגיע מהרטואר למעלה בבית, ביחידה אצלי חיברתי ראוטר (Netgear R6120) והגדרתי אותו כרפיטר: הכתובת של הראוטר למעלה 10.0.0.138, את שלי הגדרתי 10.0.0.139, אצלי ביטלתי את ה-DHCP והמחשב (מחובר בחוטי) וכל מה שמחובר באלחוטי עובד והכל בסדר. לאחרונה חברה שלי התחילה ללשים לב לזה שהטלפון שלה (אייפון) לא מצליח להתחבר לרשת ואותו דבר גם הנייד שלה, זה קורה מידי פעם ז"א אפילו כמה פעמים ביום לשעה או לכמה שעות שבזמן הזה היא לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ופתאום אחרי זמן מה זה פתאום חוזר. ניסיתי להגדיר את הכל מחדש כולל סיסמא כולל את הראוטר כולל עידכון לגרסה שלו ללא הצלחה.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. פיספסתי ...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tal5870,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שמגבילה את ה WI-FI לראוטר אחד ושלא תהיה אפשרות להתחבר לאחרים..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חשבתי על זה משום שהוא היחיד שראיתי באתר של באג, ויש לי קופון של 100 ש"ח שם. האם הוא כדאי? האם כדאי לי לחפש משהו אחר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by moonbone,

ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by tomer861,

שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ag43,

קיבלתי מחבר מודם סלולרי פנימי של HP מדגם UN2420. המודם הנ"ל הוא בעצם כרטיס GOBI2000 לכל דבר שנעול למחשבי HP. האם יש דרך לפרוץ את הכרטיס הנ"ל לעבודה על מחשבי DELL (שגם הם תומכים בGOBI, פשוט לא בכרטיס הנעול של HP)?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DavidT,

אהלן חבר'ה, לא יכלתי למצוא מקום יותר מקצועי להתייעץ בו.. בכל מקרה רציתי להתייעץ בנוגע להרחבת טווח קליטה של WIFI, יש לי ראוטר בצד אחד של הבית, של בזק VDSL, שממנו יש לי שתי כבלים ארוכים לכמה חלקים בבית.. אני עובר לגור בדירה מחוץ לבית, שנמצאת בצד השני של הבית, ומעל הדירה נמצא חדר שבו כבר קיים כבל רשת שמגיע ישירות מהראוטר.. השאלה היא מה הדרך הכי טובה להגיע עם WIFI לשם, איזה אביזרים של הגדלת טווח קיימים, מה ההשפעה שלהם, ועד כמה הם כדאיים ? חשמל יש לי בסמוך לכבל רשת ככה שזה לא בעיה.. אני שקלתי לקנות את הראוטר החדש הזה של XIAMOI כי זה מה שהיה נראה זול וטוב, אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר רציני ומעמיק בנושא (קישורים לאייבי או חנויות ישראליות יתקבלו …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ירין שוהם,

*הוט בוקס* רוצה לקנות ראוטר TP-LINK מה אני אומר להוט בשביל להתנתק מההוט בוקס ולקבל אינטרנט לראוטר TP-LINK וגם Wi-Fi ?

13. אהלן, יש לי רשת אלחוטית עם נתב של בזק TNN siemens SL-2-141 האינטרנט בשני המחשבים עובד מצוין (גם האלחוטי וגם זה שמחובר בכבל). הבעיה שאני לא מצליח לגשת למחשב אחד מהמחשב השני. אני בודק באתר את הכתובת IP של כל אחד מהמחשבים והוא מחזיר לי בשניהם את אותו מספר (כנראה המספר של הנתב עד כמה שאני מבין). קיצר, אני צריך הסבר קצר והדרכה קצרה. אני מבין קצת במחשבים אז לא צריך הסבר לפרטים, אבל עם הרשתות האלחוטיות אין לי עוד היכרות. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amiel18,

הי חבר'ה מה קורה? משום מה הכרטיס רשת שלי מדגם Atheros AR8151 GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit) לא נותן לי מהירות דופלקס של 1000MBIT! הדרייבר מעודכן. ניסיתי גם את הדרייבר שבא עם הלוח אם ושום דבר. העסק לא משתנה. הקטע הוא שלפני שהבאתי מעבד 3770K ופירמטתי את המחשב העסק היה על 1000MBIT יציב. יש למישהו מושג מה הבעיה?! מדובר בלוח Gigabyte Z77X-UD3h[/size הבעיה כשאני רוצה לקבל 100MBIT אינטרנט מהוט אני לא מצליח לקבל זה מגביל אותי באינטרנט אני מקבל בערך 20-25MBIT וזה אף פעם לא קרה לי. אחי שגם מחובר קווית ואצלו החיבור רשת מוגדר על 1000 מקבל 50-60-70 וזה עוד תקין.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by bamba10,

לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by +Eliran+,

הפכתי את הנתב שלי לAP בעזרת המדריך שך netcheif (תודה רבה ), אבל המהירות גלישה של הAP איומה. אני יודע שהמהירות שמתקבלת היא חצי ממש שיש אבל יש לי חבילה של 30 מגה, ובבדיקת מהירות בגלישה דרך הAP אני מקבל פחות מ1 מגה . האם המהירות גלישה קשורה למרחק של הAP מהנתב הראשי/מקורי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MENASHEHE,

שלום לכולם, יש לי את המודם הנ"ל הגדרתי אותו כראוטר וכנראה שהוא מתחמם יותר מידי אז הוא מתנתק לי כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו מחדש וזה לא נוח ביכלל, אם מישהו יכול להמליץ לי על מודם אחר שיש לבזק שאפשר להגדיר אותו כראוטר אני ישמח תודה רבה....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shirist80,

היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני רוצה לחבר בניין שלם לאינטרנט על אותו קו השאלה אם יש ראוטר שמספיק חזק בשביל כזה טווח או שאני צריך להוסיף עוד ראוטר ולחבר אותו או משהו כזה אני צריך גם שיוכלו להתחבר עד 20 אנשים בו זמנית אז הוא צריך להיות רציני... הבניין הוא בערך 4 קומות 2 דירות בכל קומה. תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by COSMO_,

שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, מחר בבוקר אני מקבל את המחשב החדש שלי ואני כרגע בבעיית פתרון רשת. החדרים סמוכים וכמעט צמודים, אך עם דלת פתוחה האינטרנט חלש מאוד. במקומות הרבה יותר רחוקים בבית עם קירות רבים יותר יש קליטה אך נמוכה. בלילות הדלת של הממ"ד סגורה והאינטרנט צריך להשאר דלוק- ככה שפתיחת הדלת אינה פתרון. הראוטר שלי הוא N וגם כרטיס הרשת האל חוטי קולט באות N. גם ליד הראוטר בחדר וגם ליד המחשב בממד יש נקודות טלפון ונקודות חשמל, מה אתם אומרים על HOME PLUG? חשבתי לקרוא לחשמלאי להשחלת חוטים (קבל רשת) אך עד שיוכל להגיע יקח חודש, ואני לא יכול לעשות זאת לבד (אם בכלל הוא יצליח). אגב, הממ"ד חדש ולכן החשמל ממנו נלקח מהחדר בו ממקום הראוטר, ככה ש HOME PLUG יכול להוות פתרון זמני? בבית יש לי תלת פזי. …

24. Started by maverick,

"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. האם שינוי ה IP על ידי לחיצה על הכפתור DISCONNECT ואז CONNECT בהגדרות הראוטר הורס או פוגע בדרך כזו או אחרת בראוטר?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים