רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
מי שמחובר לחברה הזאת איך היא ביחס לבזק +בזק בן לאומי (GAMER) במהירות של 5MB? זה כבר עובר כל גבול, לא מדבר על הורדות שגם שם זה קטסטרופה אבל פאקינג סרטון מסכן ביוטוב אני לא יכול לראות? מה זה החרא הזה? הבנתי שCCC די טובה אפשר קצת פרטים עליה? האם תשתית של בזק וCCC יכולים לחיות באותו בית בשלום? הכוונה אם במשרד יהיה CCC וכל שאר הבית CCC?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני מחובר לבזק ואני ישים פרוקסי של ברק זה יעשה משהו כלומר כסף ודברים כאלה? ???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול התקשרתי לחברת אקטקום כדי לברר מחירים לאינטרנט המהיר באמצעות הכבלים. אמרו לי שיש אפשרות להיות מחובר כל הזמן ללא חייגן והמחיר 413 ש"ח לחצי שנה מראש. ואפשרות שנייה - 68 ש"ח לחודש באופן קבוע להתחברות עם חייגן. כששאלתי את המוקדנית מה ההבדל, היא אמרה לי שחברת אקטקום מעונינת להעביר את כל הלקוחות שלה לחיבור עם חייגן (כמו adsl) כי ככה הם לא יוכלו לשתף את החיבור בעזרת ראוטר. ולשאלתי - מישהו יכול בבקשה להסביר בפירוט מה ההבדל בין חיבור עם חייגן וללא חייגן וההשפעה על הראוטר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בחדר שינה. ובשאר הבית יש קליטה ממש חלשה קניתי מגביר קליטה כזה ויש המון ניתווקים רציתי משהוא רציני ורציתי לדעת מה לחפש כדי שתהיה לי קליטה תקינה ואיכותית התקציב שלי הוא עד 400+ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי חיבור איי די אס אל 1.5 וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי. אני משחק ברשת די הרבה והפינגים שלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים בערך מ 2 בצהריים. שאלתי את חבר שלי (גם יש לו חבילה של 1.5 ומנוי בבזק בינלאומי) והוא קיבל פינג לאירופה של 140-120 כשלי היה 300-200. אני לא מבין איך חבר שלי מקבל פינגים נמוכים ממני למשך כל היום! וכששלי נעשים גבוהים כבר מהצהריים ? אני מתקשר לבזק בינלאומי והם כל הזמן אומרים לי אותו דבר "השרת עסוק בלה בלה בלה" , איך חבר שלי מקבל פינג נמוך והשרת עמוס ? , מישהו יכול לעזור לי ? מה אני אמור להגיד לבזק בינלאומי בכדי שיעזרו לי לסדר את הבעייה המעצבנת הזאת ! נ.ב זה קורה לי גם בשרתים בישראל! בתודה טייגר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני חושב שהשאלה הזו מתאימה לכאן כי היא יותר מתעסקת בעניין הרשת. בכל מקרה, הגדרתי לאחי בבית מחשב חזק עם כמה מכונות ווירטואליות בשביל שהועבדים יוכלו להתחבר מרחוק. ברשותנו ראוטר של Cisco מסדרת הSmall Business שלהם - הwrvs4400n v2. הגדרתי שתי VLAN's , הראשונה למכונות הווירטואליות שעובדת ברשת 192.168.5.0/24, והשניה לבית 192.168.1.0/24. המטרה היא שלא יהיה Route בין שני הרשתות - אני לא רוצה שלרשת של המכונות הווירטואליות תיהיה גישה לרשת של הבית וההיפך. בVLAN של העבודה ביטלתי את הDHCP, והגדרתי את שתי כרטיס הרשת של השרת ל192.168.5.10 ו11. המכונה הווירטואלית עובדת ב20. בVLAN של הבית הוא אמר לחלק כתובות מDHCP. הגדרתי לעצמי משתמש בVPN של הראוטר, ואני מתחבר אליו באמצעות …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה קצת מורכבת, אז אני מתנצל מראש על ההסבר המסובך.. יש לי ראוטר של linksys WRT54GL ועד לא מזמן עבדתי עם תשתית כבלים וספק 012 והכל עבד מצויין. לאחרונה עברתי ל-014 בזק בינלאומי, בהתחלה הכל עבד טוב, אך לאחר שבועיים פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט... כלומר יש ping ל-google.com אבל לא מצליח להתחבר ב-IE. בשיחה עם המחלקה הטכנית אמרו לי שיש בעיה עם הראוטר הזה ושצריך להוריד את ה-MTU ל-1450... (היה על AUTO קודם). אכן לאחר שהורדתי את ה-MTU ל-1400 היה ניתן לגלוש אך פתאום משהו אחר הפסיק לעבוד.. אני מתחבר למחשב בעבודה דרך חיבור VPN, עם remote desktop. ולאחר שהקטנתי את ה-MTU יותר לא הצלחתי להתחבר למחשב בעבודה עם remote desktop. זה היה נראה כאילו מתחבר אך לא הייתי מקבל את המסך l…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במדריך הזה: http://www.speedguide.net/articles/windows-8-10-2012-server-tcpip-tweaks-5077 ויש גם את זה: http://www.speedguide.net/articles/lan-tweaks-for-windows-7-8-10-5819 אין לי כל ידע בכל זה. זה נראה לי מידע שבמידה והוא אכן יעיל יכול לעזור להרבה מאיתנו. האם יש פה מישהו שמבין ויכול לחזק אם זה באמת יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעית איטיות בלתי ניסבלת כל פעם אני נכנס לדוגמא לתוכנות כמו סקייפ הסקייפ מאיר לי שהמהירות שלי נמוכה ויש לי 12MB במסלול רגיל לא גיימר ועשיתי את הבדיקה של בזק למהירות ושם היה כתוב רק 5.89MB מה יכול להיות הבעיה אולי זה בעית חומרה??? ספקית זה בזק תשתית HOT למרות שאני כמעט בטוח שזה הפוך :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע איך אני רק יודע שאני בתהליכי ניתוק עם 012 שתיים והם מושכים אותי קצת וזה מה שקרה אני מוריד 1.3מגה לשניה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
YOUTUBE לא עובד היום משום מה. קורה לעוד מישה או רק לי?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את זמן הפעילות של הרשת האלחוטית (לכבות את הנתב או לנתק כבל רשת,ספק כח וכו' לא בא בחשבון כי יכולים להחזיר את זה בקלות). אני מחפש פיתרון כלשהו תוכנתי או דרך ההגדרות של הנתב פיתרון שמאפשר לקבוע שעות פעילות (נניח שתהיה רשת פעילה בין השעות 8 בבוקר ל10 בערב ושלאחר 10 בערב עד 8 בבוקר למחרת פשוט לא יהיה אינטרנט למי שנמצא על הרשת הזו) הדגם של הראוטר הוא D-LINK DSL 225 תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ההורים שלי רוצים להיתנתק מיס (כי הוא מראה סרטים שהורדנו ליפני 3 שנים) וליראות את הערוצים הרוסים שלהם ב און-ליין. בישביל כך אנו נחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. תוך כדי כך אני רוצה בחדר שלי להוריד סרטים במהירות שלא פחותה מ 15 מגה (כמו שיש לי עכשיו) שני המחשבים יחוברו בחיבור אל חוטי ואין לי שום כוונה לחבר בחיבור חוטי כרגע יש לי את הראוטר של בזק DLINK 2760U/E1 שקיבלתי כאשר היתחברתי ל 15 מגה שלהם. האם ראוטר חדש של ה VTECH שהוא VDSL יספיק לי או שאני צריך לקחת את החבילה של ה100 מגה בימקום 40 כי אז אני מקבל ראוטר בתקן AC תודה רבה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
privateinternetaccess.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון להיום אני מחובר כדרך הוט ל100 מגה עם הורדה של 2 מגה בייט, אני לא משתמש כבד ואוכל לחכות קצת יותר להורדות של משחקים וכו'... אני לא משחק ON-LINE ולרשת מחובר רק מחשב אחד ומדי פעם גם סמארט פון שגולש קצת בפייסבוק, מקום מגורים ראשון לציון. קיים תכנון לעשות שימוש בנטפליקס, אני מאמין שאין לי צורך ב100 מגה אך האם אוכל להסתפק גם בחבילות של כ10 מגה? אשמח להמלצה על אינטרנט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף. בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך להגביל את מהירות האינטרנט (נגיד מתוך 750KB לתת לו רק 50) אחד מהמחשבים שמחוברים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של הוטבוקס בעל מהירות של 100 מגה . אוקיי הייתי למשך שנה אם ראוטר בחדר ולא מזמן הוצאנו אותו בגלל הקרינה הרבה שהוא פולט עכשיו הוא בסלון קניתי כרטיס רשת חדש edimax עכשיו יש לי כמה שאלות :1. האם כרטיס רשת אלחוטי פולט יותר קרינה מאשר ראוטר? 2. למישהו יש לתת לי פתרונות איך אני יכול לפתור את הבעיה 3 אני מתחיל בתחום הרשתות יש לי את הידע הבסיסי ואני רוצה להתקדם עם מישהו יכול להמליץ איך? ומה עליי לעשות אשמח בכל אופן תודה מראש ותודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש ראוטר סלולרי שיעבוד עם SIM במקום חיבור לאינטרנט רגיל. ממה שראיתי ראוטרים של 5G מאוד יקרים, אז אני מתלבט איזה רוטר ל 4G לקחת. ראיתי כמה של TP LINK, יש דגם אחד שיש בו רק 2.4GHZ, ויש דגם נוסף שיש בו גם רשת 5GHZ. האם זה משמעותי בראוטר כזה בכלל שעובד על SIM? יש טעם להוסיף על ראוטר כזה? זה לדוגמה שכולל גם 5GHZ: https://ksp.co.il/web/item/32798 TP-Link Archer MR200 Dual Band 4G LTE 750Mbps או פשוט יותר שיש בו רק 2.4GHZ: https://ksp.co.il/web/item/126772 או שיש המלצה לראוטר אחר עדיף מאלה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עצתכם. אני מעוניין לארגן מפגשי טורניר עבור משחק אונליין שונים. לדוגמה כרגע המטרה שלי הוא מפגש במקום מסוים ובו לעשות טורניר הארטסת'ון. הבעיה היא שכאשר באים קבוצה של אנשים לדוגמה 30 איש האינטרנט באותו מקום לא מחזיק וישר קורס. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, אני מעוניין שהם יתחברו למקום אחד. הייתי שמח להבין מה הגורם הבעייתי בכל התהליך ומה ניתן לעשות בכדאי לפתור זאת. תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-