רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית עם נתב חוטי של 2 מחשבים. איך אני יכול לשלוט במחשב השני, לכבות ,להפעיל מחדש, למחוק... אני מכיר הרבה תוכנות אבל יש לי אייפי חיצוני(שככה התוכנה לא יודעת לאיזה מחשב להתחבר) ואייפי פנימי לכל מחשב, עם איזה תוכנה אני יכול לרשום את האייפי הפנימי של המחשב השני (לדוגמא לי: 192.168.2.56 ולמחשב ב': 192.168.2.58) וזה יתחבר אליו ואני אוכל לשלוט בו??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, כרגע יש לי מודם ראוטר kasda 5212 שעושה לי בעיות של ניתוקים מדי פעם. יש לי שני סוגים של ניתוקים: 1. פעם בכמה זמן (יכול להיות פעם בשבוע ויכול גם פעם בכמה חודשים) נורת ה-INET נהפכת להיות אדומה, ואז מה שעוזר זה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מחדש. (זה קרה לי בשני ספקים שונים, כרגע אני עם פרטנר). 2. כל הנורות ירוקות כרגיל, ועדיין יש ניתוק של האינטרנט במחשב בין עשר שניות לדקה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב סימנס SL2 141 שמחובר ללינקסיז WRT54GL עם קושחה של טומאטו. אני אז רוצה להשתמש בסימנס כמודם בלבד, וביטלתי את פונקציית האלחוט. ראיתי שה QOS וNAT בסימנס גם מסומנים כברירת מחדל : האם לבטל גם אותם, כי הם פעילים בלינקסיז, או שזה לא משנה ? חוץ מזה יש עוד משהו לעשות כדי להפוך את הסימנס למודם בלבד ? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. זוהי הפעם הראשונה שאני פה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . אני בטוח שיש הרבה שחשבו על זה אך לא מצאתי דיון על הנושא הקדמה : יש לי בבית 2 עם מערכות הפעלה WIN 7 אשר משותפות עם מס כוננים. המחשבים חזקים עם זכרונות של 2 GB בכל אחד. אני רואה כרגע סרט ב 1080P או פחות (אותה תוצאה ) ממחשב שנמצא בטווח קצר מהשני,חשוב להסביר שאחד מחובר בכבל רשת והשני דרך כ.רשת אלחוטי .ובו כונן קשיח גדול אשר בו נמצאים כל הסרטים כאשר הפעלתי סרט דרך המחשב החוטי אני מקבל כל הזמן טעינה (עוצר וחושב) ואז שוב חוזר למשך דקה ושוב חושב ... השאלה שלי האם יש דרך בו אני יכול לראות את הסרט ללא השהיה..(באפר כלשהו) או משהו בסגנון?.. השקעתי הרבה מחשבה וסכום לא זעום בשביל שהכל יעבוד והוא עובד אך כפי …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני גולש באתר ובעוד מספר אתרים הטעינה איטית, זה מתבטא שדורש זמן ארוך עד להצגת העמוד אני מחפש איך לשפר את מהירות הגלישה וטעינת האתרים או הגורם לבעיה אני מחובר למהירות 30 מגה, באופן אלחוטי לנתב של אורנג הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! קורה גם בכרום וגם אקספלורר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שספק האינטרנט שלי הרע לי את התנאים אני מחפש ספק אחר האם יש למישהו נסיון טוב עם נטויזיון ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לומד לי מה ההבדל והאם ההבדל בינהם במחיר שווה את הרכישה של היקר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון שמשתמשים שמתחברים כל פעם שהם מדליקים את המחשב יכולים להתנתק ולהתחבר ולקבל IP חדש? אז מה עושים כאלה שמחוברים קבוע? תודה לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. ברשותי כבל רשת חתוך CAT5 בלי החיבור עצמו. יש לי את המכשיר שמהדק את הכבל לחיבורי רשת. אודה מאוד אם אוכל לקבל את הסכמה (סרטוט) של איזה צבעים של חוטים נכנסים בדיוק בכל מקום, בכל "מסילה" בחיבור הזה - אני רוצה ליצור כבל רשת מוצלב, ולא ישר, לקישור בין שני מחשבים. ואם יש דרך נכונה לעבוד עם המכשיר הזה, ולחבר אותם נכון, כי זו פעם שניה שאני עושה דבר כזה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, עברתי לדירה חדשה ומיקמתי את הנתב (DSL-7850U) בממ"ד. שני התדרים עובדים (2.4 ו-5). הבעיה שלי היא בקליטה החלשה שיש בשאר החדרים. האם מגדילי הטווחים (שמחוברים לחשמל) שיש בשוק יודעים לעבוד עם שני התדרים (יש לי מכשירים חדשים שמתחברים על 5 ושאר המכשירים מתחברים על 2.4 כי הם ישנים מידי) ? ואיך בדיוק אני מחבר? האם אני מחבר עם כבל מהנתב להתקן מס. 1 ואז שם את ההתקן השני בכל מקום אחר ובזה נגמר הסיפור? אשמח לרשימת דגמים שמתאימים לקריטריונים 1)יודע לעבוד עם שני התדרים 2)עובד על תשתית החשמל תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך שבה אוכל לבצע מעקב האם החיבור שלי לאינטרנט מתנתק ? (גם כשאני לא ליד המחשב מן הסתם) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ברשותי לפטופ מהעבודה שכאשר אני מחבר אותו בכבל לרשת הביתית, המחשב מזהה את הרשת ומיד מתנתק וחוזר חלילה. בכל מקום אחר שהייתי (לא בבית) אין בעיה לחבר את המחשב באמצעות כבל. ניסיתי גם כבל אחר אבל לא עוזר. (והכבל תקין כי הוא מחובר למחשב השולחני) איך אני מסדר את הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר PAR-720G, ומתאם לHPNA שמחובר למחשב אחר. פתאום היום המחשב שמחובר למתאם HPNA הפסיק לעבוד(האינטרנט כמובן), ושמתי לב שבראוטר שלי נורת הLINK הפסיקה לעבוד. המתאם השתגע וכל הנורות שלו מהבהבות במהירות ולא באותו קצב, ובדקתי עם מתאם אחר ומתקבלת אותה תוצאה כך שלדעתי זה נובע מזה שנורת הLINK לא עובדת בראוטר. ניסיתי לאפס את הראוטר, ולאפס בנפרד את הHPNA וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראבק, אני מתפוצץ כבר!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מצליח לעשות שיתוף בין המחשבים בבית שלי, כוס אמק! התקנתי היום מחדש את ה98 עם הICS שלו שיצר דיסקט, הרצתי את הדיסקט במחשב השני ו...כלום, נאדה גורנישט HELP NEEDED...!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק וחסרים לי שני פיטלרים בין שני טלפונים לשקעים בקיר מתוך 6. אחד המנקה שברה ואת השני בלעה האדמה :s05: השאלה שלי היא, האם כתוצאה מכך מהירות הגלישה שלי יורדת ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא יכלתי למצוא מקום יותר מקצועי להתייעץ בו.. בכל מקרה רציתי להתייעץ בנוגע להרחבת טווח קליטה של WIFI, יש לי ראוטר בצד אחד של הבית, של בזק VDSL, שממנו יש לי שתי כבלים ארוכים לכמה חלקים בבית.. אני עובר לגור בדירה מחוץ לבית, שנמצאת בצד השני של הבית, ומעל הדירה נמצא חדר שבו כבר קיים כבל רשת שמגיע ישירות מהראוטר.. השאלה היא מה הדרך הכי טובה להגיע עם WIFI לשם, איזה אביזרים של הגדלת טווח קיימים, מה ההשפעה שלהם, ועד כמה הם כדאיים ? חשמל יש לי בסמוך לכבל רשת ככה שזה לא בעיה.. אני שקלתי לקנות את הראוטר החדש הזה של XIAMOI כי זה מה שהיה נראה זול וטוב, אשמח לשמוע ממישהו קצת יותר רציני ומעמיק בנושא (קישורים לאייבי או חנויות ישראליות יתקבלו …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אביזר WIFI שעובד רק ב B+G. הרשת WIFI בבית היא N כולל כל המחשבים. האם אפשרי לחבר כבל RJ45 מהכרטיס רשת של אחד המחשבים שעובד WIFI ב N ואת הכבל הזה לחבר לראוטר G ככה שתיפרס לה גם רשת G ? בעצם זו מין "זרימה הפוכה" של הרשת מהמחשב לראוטר במקום הפוך. יש מצב לעשות משהוא כזה ? כמובן שהמחשב שאליו יחובר הראוטר ישאר דלוק כל הזמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-