רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
כיום יש לי אינטרנט סיבים של פרנטר 300 מגה. ראוטר קיים: D-Link Dual Band AC DSL-G256DG. הוא די ישן. המהירות כן נתמכת, אבל לפעמים אני סובל מניתוקים קלים ל-WIFI (גם ליד הראוטר) ובחדרים מרוחקים, גם עם מגדילי טווח פשוטים (של שיואמי), האינטרנט די זוחל. שאלתי היא - אם אחליף ראוטר למשהו יותר חדש, האם זה יסייע לי בהפחתת הניתוקים ובהגדלת הטווח? אם כן, אשמח להמלצה לראוטר טוב בטווח של 300-200 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים, סטרימינג ב-4K, שיחות וידאו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי 100 מגה (HOTNET-כבלים) אני רוצה לשרשר את הנתב שלי למודם של HOTBOX. - אבל אני מקבל צניחה במהירות משמעותית. כרגע הHOTBOX אצלי מוגדר כמודם (ביטלתי מצב גשר ורשת אלחוטית) ובנוסף דיברתי עם הוט שיגדירו רק כמודם. הבאתי ראוטר מסוג TL-WR841HP . והוא עובד על dynamic IP. הראוטר מקבל את הIP של הוט (מתחיל ב 149.78..) וכשאני גולש קווית ואלחוטית דרך הראוטר אני מקבל מהירות של 20 מגה. לעומת זאת כשאני מחבר מחשב קווית ישירות למודם בלבד אני מגיע ל90 מגה. אשמח לדעת למה זה קורה. בנוסף קחו שחשבון שאני רוצה לחבר לראוטר עוד ראוטר נוסף שישמש להגדלת הטווח (באופן קווי). *כך שאני חייב לפתוח DHCP אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הראוטר כמו שצריך בכדי שיקבל את המהירות המקסימלית שלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה, האם משהוא מכיר מחשב קטן אפילו מבוסס ATOM או ARM אבל שמשולב בו רואטר אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קיבלתי לפטופ חדש של DELL ובהיום סידרו לי את הראוטר וההגדרות שלו כך שאוכל סוף סוף להתחבר דרך ה רשת האלחוטית (ראוטר שמחובר למודם). הכל עבד טוב ויפה אבל לאחר כמה דקות של גלישה שוב לא יכולתי לגלוש. במרכז שיתוף רשת היה כתוב שאין גישה לאינטרנט. למרות שאני מחובר לרשת שלי- אני לא יכול לגלוש. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים עם הראוטר הזה: http://skypc.co.il/pl_product~AR-7064SG~23~0.htm שאף פעם לא עבד אלחוטית כמו גדול, קרנאו לחשמלאי שסידר כבלים בקיר והכל טוב ויפה, כרגע אני מחפש ראוטר חדש בשביל קליטה בנייד ופוקט PC, איזה ראוטר עם מודם פנימי, לפחות 4 חיבורים בכבל יתן את היכולת האלחוטית הטובה ביותר? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.
-
או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון, ראיתי כמה מעניינים: D-Link DGS-1008D TP-Link TL-SG1008D 8-Port 3Com 3CGSU05A האם כולם יעבדו במהירות 1Gbps כמו שצריך וניתן לבחור את הכי זול?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במקרה הגיע לידי אחד כזה: http://www.speedstream.com/datasheet_5360.html אין בקושי פרטים ואין כלום... מישהו מכיר ויכול לתת לי נתונים עליו? איך בדיוק אני מפעיל אותו או איך לדוגמא אני מגיע לממשק שלו? (לדוגמת ALCATEL PRO שאפשר לעשות לו TELNET או דרך HTTP ל 10.0.0.138)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי נתב level one wbr 3406 tx ואני מעוניין לאבטח אותו. יש מדריך לנתב הספציפי הנ"ל או שמישהו יכול להסביר? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחברתי אתמול לחבילת גלישה בטריפל C את האמת אני חייב להגיד שבכל נושא השירות הראשוני הם ממש חלשים . וכנראה שהם לא עובדים שישי אז אין תמיכה. חיברתי את המודם ואני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא אבל לא יודע מה הסיומת שצריך לשים בשם משתמש @...... התמיכה של בזק שניסו לבדוק אצלהם אמרו שהם בכלל לא מכירים את הספק (והיא שאלה את המנהלים שלה) פה הרגשתי קצת מוזר "אולי סתם עבדו עלי והם לא קיימים באמת?" אשמח אם יש מישהו שמחובר ויודע להגיד לי את הסיומת תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הבדל בין מיקום קרוב או לא קרוב מקווה שיעזר ויעזור. (מיוקנעם)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 ראוטרים, שניהם של אדימקס. אחד Edimax BR6204WG והשני נראה אותו דבר רק לא אלחוטי, אין עליו שום אזכור לדגם. החדר שלי הוא ממד, כל המודמים של האינטרנט טלפון וכו' נמצאים בחדר. לאחרונה הוספתי את הראוטר האלחוטי בסלון וחיברתי אותו לראוטר הקיים אצלי בחדר כדי שתיהיה רשת אלחוטית בכל הבית. הראוטר האלחוטי מחובר לקווי בתור עוד מחשב. עד כאן הכל בסדר, הרשת פועלת כמו שצריך, רק בעיה אחת. כשמנסים להתחבר לאינטרנט דרך האלחוטי פעם הוא פועל פעם לא, פשוט מאוד. אפשר לעשות 20- 30 ריפרשים אין כלום. אחרי עוד ריפרש פתאום האינטרנט פועל רגיל. [שימו לב השיתוף קבצים בין המחשבים פועל חלק וללא בעיות]. מישהו אולי יכול להאיר את עייני ולכוון אותי לבעיה? אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לעבור להתחברות לאינטרנט ללא חייגן אינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"הפתעה לא נעימה ציפתה לקווין מיטניק, אחד ההאקרים המפורסמים בעולם, עם חזרתו לרשת האינטרנט." (ynet)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים כבר חודש מנסה לפתור מול הוט בעיות גלישה שיש לי בבית. אני מחובר לתשתית הוט ספק בזק בינלאומי, למחשב גיימינג עם כבל רשת, הכל עבר פיקס למשך שנה, עד שלפני חודש קרו 2 דברים - היו גשמים והפסקות חשמל רבות, ובמקביל החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי להוטנט, במהלך הגלישה עם הוטנט חוויתתי הרבה לאגים ותקיעות במשחקים ותוך כמה ימים חזרתי לספק בזק בינלאומי, אממא - התקלה של הלאגים והתקיעות נשארו. יצרתי קשר עם הוט והם החליפו ב2 מועדים שונים גם את Fiberbox הראשי של הבית ולאחר מכן גם את הMOCA שלו, הבעיה של הפינג נעלמת כאשר מבצעים להם איפוס חשמלי הבעיה נעלמת בדרך כלל וזה מחזיק מעמד 2-4 שעות. לאחר מכן כל הבלאגן קורה שוב. למעשה מה שאני חובה במשחק ובגלישה הוא תוצר של די…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink 655 וראוטר tplink TL-WR340GD. ה dlink הוא הראשי, והוא מחובר לאינטרנט. הראוטר השני נמצא בקומה אחרת, והוא מחובר לראוטר הראשי בכבל, כדי להגדיל את הטווח קליטה בבית. הראשי עושה DHCP, ובשני ביטלתי את האפשרות. הראשי בכתובת 192.168.2.1 והמשני 192.168.2.2. ופיצלתי את ה channels. כמו כן, ה SSID שונה. השאלה היא: כרגע יש צורך להתחבר בנפרד לכל ראוטר. האם יש דרך לעבור בצורה אוטומטית בין הראוטרים לפי עוצמת האות? כלומר, לאחד את הרשת באופן מלא, עם אותו SSID. אם לא, האם יש ראוטרים שיודעים לעשות את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם שינוי ה IP על ידי לחיצה על הכפתור DISCONNECT ואז CONNECT בהגדרות הראוטר הורס או פוגע בדרך כזו או אחרת בראוטר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: שלום, החלפתי את הנתב שלי לנתב החדש של בזק. בנתב הקודם שלי אני הצלחתי לפתוח פורט מסויים והוא עבד לי בכל הבדיקות. כעת ניסיתי לפתוח את אותו הפורט ולא הצלחתי (מה שאומר שלא בגדרתי טוב את הנתב עצמו) ניתבתי את הפורט גם הפיירוול של מערכת ההפעלה וגם בנתב עצמו (אין לי פירוול חיצוני) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, זה המצב נגיד ואני נוסע לחו"ל אני רוצה שכל EMAIL שאני מקבל לתיבה שלי המחשב ישלח ויענה הודעה אוטומטית קבועה מראש לדוגמא: "אני בחול, ניתן להשיג אותו בטלפון X או בכתובת Y" לצורך העניין דרך OUTLOOK אם למשהו יש רעיון דרך YAHOO וכו' אז שגם יציע למרות שאני צריך לבזק בינלאומי במיוחד. תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה שכאשר אני משתמש ב- lh-bittorrent החיבור לאינטרנט מתנתק כל מספר דקות. הבעיה אולי נובעת מהגדרות לא נכונות של הביטורנט? אם יש למישהו ביטורנט טוב ויציב, אני אשמח לשמוע. תודה עריכה: זה קורה גם באימיול.. אז הבעיה זה המודם?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר WR1043ND TPLINK די חדש פחות משנה לאחרונה התחיל לעשות בעיות כל הזמן התנתק וכו החלטתי לעשות לו עידכון תוכנה , פעלתי לפי ההוראות אך בסוף במקום לעשות REBOOT הוא ניתקע מאז אין לי גישה אליו ניסיתי להחזיר אותו ל FACTORY DEFAULT כל התהליך מתבצע אך בסוף אני לא יכול לגשת אליו דרך הכתובת 192.168.1.1 רעיונות למישהו?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב - להערכתי, ספק האינטרנט שלי הגביל את רוחב הפס לקאזה (האוניברסיטה העברית) עד היום הורדתי במהירויות של 60 - 70 והכל היה מצוין - בערך מיום ראשון כל ההורדות ביחד לא עוברות 2-3 kbps ??? האם זה אפשרי לבצע הגבלה כזאת? האם יש דרך לעקוף? אלטרנטיבות? (אין לי אפשרות להתחבר לאחד הספקים הרגילים)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-