רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בדומה ל-Linksys, גם חברת Netgear פוזלת במסגרת CES 2018 לקהילת השחקנים ומציגה נתב וסוויץ' יעודיים. בנוסף, היא גם מרחיבה את משפחת ה-MESH שלה. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7053
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. יש ברשותי את הנתב 6740U, ויש לי איתו המון בעיות רשת. שקיבלתי אותו הוא עבד בסדר גמור ואז לאחרונה התחילו בעיות שכוללות ניתוקים מה- WIFI, טווח קליטה מאוד קצר ב- WIFI, ניתוקים (הדפדפן פתאום לא טוען עמוד.. כאילו מאבד תקשורת - ניסיתי גם ממחשב אחר בזמן הניתוק וראיתי שזה בעיה ברשת ולא במחשב) הזמנתי טכנאי של בזק, הגיע הסתכל על הנתונים של הקו ואמר שהכל יותר מבסדר מבחינת מרחק למרכזיה, הפרעות וכו'. קראתי קצת על הנתב הזה ואני רואה שיש המון דיווחים על בעיות איתו בעיקר עם הראוטינג הפנימי ופחות עם החיבור ממש לאינטרנט. גם לכם יש בעיות איתו? האם כדאי לי לקנות ראוטר ולהשתמש ב 6740U בתור מודם בלבד? האם ניתן לעדכן קושחה וזה יפתור את הבעיה? יש לי אינטרנט 20 מגה, מחובר בבזק+בזק בינלאומי ת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עד היום הייתי עם ראוטר של בזק dlink 6740u. החוויה הייתה רעה כי היו לי הרבה ניתוקים. היום הראוטר מת ואני יכול לגשת להחליף אותו. השאלה שלי היא האם יש לכם המלצה כלשהי לראוטר מוצלח שלהם שכמובן מגיע ללא תשלום נוסף? תודה.
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש לי דרך לשחזר את ההיסטורי שלי אפילו שעשיתי מחק עוגיות+קבצים זמנים ואת ההסטוריה עצמה ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת קוויות בבית עם מודם וראוטר לא אלחוטי כל המחשבים ברשת עובדים כרגיל הגדרתי לכל מחשב איפי משלו בשביל שהוכל להתחבר משולחן עבודה מרוחק או לשתף תקיות לפי הסדר הזה 192.168.2.40 41 42 43 הרשת כבר קיימת הרבה זמן ואף אחד לא נוגע במחשבים כדי לשנות משו עשיתי ריסט לאחד המחשבים שבו נוצרה הבעיה הדלקתי תמחשב הכרטיס רשת מזווהה ע"י הוינדוס הוא דולק לפי האור מאוחרה אבל אין אינטרנט וגם לא שיתוף ברשת של המחשב הזה ניסתי להחליף כמה כרטסי רשת ואותה בעיה היא שבחלון שאמור להיות רשום האיפי וכל הנתנוים לא רשום לי לפי התמונה הבאה שיש למטה ושאני לוחץ פרטים או אומר שאני צריך לפנות למנהל הרשת ובלה בלה כאילו הכרטיס רשת לא מקבל תאיפי שהגדרתי לו ונשבר לי הראש מזה הלכתי לקנות כרטיס רשת חדש ו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נתב וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אם יש חוות דעת על הנתבים הבאים אשמח: NETGEAR WG614 3COM 3CRWER10075 D-LINK 524 TP-LINK WR541G מה הנתב הטוב מבניהם? ולגבי הכרטיס רשת: D-LINK dwl122g USB Edimax EW-7128 PCI TP-LINK WN321G USB 3COM 3CRUSB10075 usb מה לדעתכם הכרטיס הטוב ביותר מביניהם? תודה מראש לעוזרים, ניב
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום,יש לי את הראוטר "BR6204WG" על האריזה שלו כתוב שהוא של Dynamode אבל על הראוטר עצמו השם לא מופיע,קיצר עוד אחד מהתואמים\חיקויים של EDIMAX.... אני מעוניין להגדיר אותו לשיתוף אינטרנט ל 2 מחשבים ברשת חוטית, בשניהם מותקן Windows XP. עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר שאני אוכל לגלוש באינטרנט...זה לא גולש משום מחשב. יש לי אינטרנט של 013 ברק. אני פשוט לא מבין מה בדיוק צריך כדי שזה יעבוד... אשמח לעזרה, פבל.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דגם TOSHIBA SATELLITE A60-102 אין בו כרטיס רשת אלחוטי אך אני מעוניין לרכוש יש לי רשת בבית עם נתב אלחוטי ASUS 604G האם יש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי איכותי שיכול להתמודד עם מרחק וגובה הנייד בד"כ בקומה אחרת בבית. או אולי לקנות מתאם לרשת אלחוטי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי את המודם הנ"ל ומיני-האב, ומישהו מהעבודה של אבא שלי הפך את המודם לנתב, כדי שנוכל להתחבר עם 2 המחשבים בבית שלנו. חיברתי את המודם וניסיתי לחייג, ואז מופיעה הודעה "the computer you dialed did not answe". ניסיתי את זה גם עם כבל לא מוצלב וגם עם כבל מוצלב. בכל מקרה, חבר של אבא שלי אמר לו שאין צורך לחייג ושהמודם מתחבר אוטומטית אז פשוט להפעיל את האקספלורר (או כל תוכנה אחרת שמתקשרת עם האינטרנט) ולגלוש. גם את זה ניסיתי עם כבל מוצלב וכבל לא מוצלב וזה לא עבד. פרטים נוספים שאולי אתם צריכים לדעת: יש לי שני מחשבים בבית. אחד עם כתובת : 192.168.0.1 והשני עם כתובת: 192.168.0.2 השאלות שלי הן: 1. איך מתחברים? 2. אם זה מתחבר אוטומטית, כמו שחבר של אבא שלי אמר אז איפה אני צריך לכתוב לו את…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיבור כבלים ללא חייגן חוטי (אבל גם אלחוטי שניתן לחסום\לבטל את אופציית האלחוט) שהקינפוג (בייחוד פתיחת פורטים) לא יהיה מסובך מדי חשוב: שיתמוך בהרבה חיבורים לעבודה מסיבית עם P2P וכשרת קבצים (יש לי היום את הנתב EDIMAX 6104K שהוא קטסטרופה בתמיכה בריבוי חיבורים) תמיכה ב DYNDNS לא תזיק... תקציב - עד 400 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה עם הרוחב פס אצלהם [אקספון] יש לי 3 מגה אצלהם ואצל הוט ואני תמיד מוריד על 70 או 50 קילובייט מאתרים בחול ולא משנה מאיזה. דיברתי עם הוט עם עשו לי בדיקת תשתית יצא תקין ובאקספון אמרו לי לבדוק בספיד טסט ויוצא לי 3 מגה בארץ וכשאני מוריד בארץ מאתר למשל F2H אני מקבל בערך 250 קילובייט לשניה....ובחול לא משנה מאיזה אתר אני מוריד יוצא לי 50 -70 לא יותר.פירמטתי תמחשב לראות אם יש בעיה בו ואין שום בעיה עדיין ככה. סרטונים ביוטיוב רצים לאט מאוד וכל שניה נתקעים ואימיול לא זז ואתרים עולים לאט מאודדד! אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי אני בלי ראוטר בלי כלום רק מודם בחיוג וזה ככה....
-
- 52 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום מדובר על מחשב חדש בהגדרות אוטמטיות יש אינטרנט אבל אין אפשרות להתחבר למחשבים ברשת. בהגדרת IP קבוע לדוגמה 10.0.0.10 גייטווי 10.0.0.138 מתבר למחשבים אבל אין אינטרנט . זו מערכת ויסטה , קיימים בהגדרות חיבור הרשת IPv4 'IPv6 בכל אחד מהם ניתן לשים אוטו או הגדרה עצמית IPSCAN מראה שIP המחשב באוט הוא 10.0.0.2 תודה לעוזרים בפיתרון בעיה זאת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עובר בקרוב לפרטנר פייבר והמחשב השולחני שלי יעמוד בתוך הממ"ד כשאר הראוטר ימוקם בכניסה לבית, הבית הוא לא גדול, 3 חדרים ודי קרוב לממ"ד אשר יהיה תמיד פתוח ככה שאני לא צופה בעיות חמורות בקליטה אבל אני מעוניין בכרטיס רשת חזק. זה הלוח אם שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
במהלך חיפוש שערכתי באינטרנט מצאתי את הראוטר - AR-7267WnB שנראה די מרשים, אבל לא היה לו שום אזכור בארץ... מה הסיבה לכך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם מה המצב? עכשיו השעה 22:46 ופתאום האינטרנט נהיה לי מאוד איטי, בד"כ אני גולש והכל מהיר מאוד (750 Kbps ADSL) אבל פתאום עכשיו אפילו אחרי Restart האינטרנט איטי. לעוד מישהו יש את זה עכשיו? אני מריץ עכשיו גם בדיקות ל- Spywares, Spybots. הוא מוריד לי על 4 kb\s. :-\
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לראות כמה מהמשתמשים בעלי האנטרנט המהיר משאירים את המחשב דלוק בלילה? תודה על השתתפותכם
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לאחרונה נתקלתי בבעיה מורכבת שאני לא מצליח לפתור. יש לי 3 מחשבים שחולקים אינטרנט באמצעות ראוטר של אדימקס. התקנתי את הסיפור לפני שנה, כשבמהלך ההתקנה הייתי צריך לחתוך כבל רשת באמצע, ולחברו מחדש חוט לחוט מן הצד השני של הקיר. (לא היה לי את המכשיר לראש). במהלך השנה הרשת עבדה מצוין למעט תקלות מועטות רגילות שנפתרו ע"י אתחולים של הראוטר. אני מספר את כל זה כדאי שתדעו את הרקע האפשרי לבעיות. כעת, באופן פתאומי, הפסיק האינטרנט במחשב שלי לעבוד. במשך שבוע עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי את מקור התקלה, להלן הבדיקות(בסדר כרונולוגי): 1. בדקתי בשאר המחשבים - בשניהם יש גישה לאינטרנט ויותר חשוב גישה לראוטר דרך הדפדפן - מה שמעיד על ראוטר ומודם תקינים. 2. ניסיתי להכנס מהמחשב שלי לרא…
-
- 55 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום :)) נכנסתי לבית חדש מקבלן בקשתי בכל חדר יציאה לאינטרנט עכשיו אני רואה אין כניסה לכבל רשת יש כניסה של כבל טלפון רגיל מחוברים אליו 2 גידים ולידו לא מחוברים עוד 2 גידים אמרו לי שצריך לקנות מתאם כזה שמחליפים ומוסיפים את 2 הגידים הנוספים זה נכון מישהו התעסק עם זה ?? אם זה נכון איך קוראים לזה איפה קונים?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כמו שכבר אמרתי בהודעה האחרונה שלי קיבלתי היום adsl וחוויתי את הניתוקים המעצבנים אבל למרות שעליהם התגברתי יש בעיה אחרת כל פעם המודם עוצר לכמה שניות את התנועה ברשת ואז חוזר למהירות גבוהה יש למישהו מושג למה זה קורה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-