עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Mentesh,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים ניידים באחד מערכת הפעלה XP ובשני מערכת הפעלה VISTA התקנתי רשת אלחוטית המחשב עם ה XP עובד בצורה מושלמת אני מתחבר איתו בצורה אלחוטית והכל בסדר אבל המחשב עם ה VISTA מתחבר לי רק עם כבל רשת שמחובר לראוטר.. כשאני מנסה להתחבר איתו בצורה אלחוטית הוא נכשל בחיבור איך אני יכול לפתור את הבעייה הזאת כך ששני המחשבים יתחברו בצורה אלחוטית? תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לפני כשנה היה לי מודם ECI270 שעבד כראוטר עד שיום אחד הפסיק לעבוד כראוטר ללא סיבה. כמודם עבד תקין. עבדתי עם ראוטר ולאחר שהחלפתי ל ECI312 שוב עבדתי איתו כנתב עד שהיום גם הוא התחיל לגמגם חזק . גם הוא כמודם עבד תקין. ניסיתי לעבוד עם 600E כראוטר וגם הוא לא עבד רציף. גם הוא כמודם עבד תקין. הוצאתי את הראטור שלי מהאיפסון ושוב יש לי רשת. בזק עשו משהוא שמשבש עבודה ברשת עם המודמים שלה???????????????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shlomom,

יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by evman007,

קראתי את המדיך הראשי ולא ממש הבנתי . אוקיי אני עם המחשב שלי יהיה השרת ,והמחשב של אחותי יתחבר אליי. יש לה כרטיס רשת אונבורד כמו אצלי ,צריך להוסיף עוד כרטיס רשת? מה זה כבל מוצלב? בקיצור ,אני צריך קצת עזרה כדי לדעת איך בדיוק לסדר את כל העסק מבחינת חיבורים בלבד ,את שאר ההגדרות אני יבצע כבר לבד לפי המדריך. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tulicooli,

הזמנתי ראוטר 3G מאיזה אתר בחו"ל ויש לי נטסטיק של סלקום חיברתי את הנטסטיק ואני לא מבין איך מגדירים חיפשתי באינטרנט ובמדריך שקיבלתי ולא הצלחתי להגיע לשום מקום. יש למישהו פתרון? כזה יש לי: תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ronto,

שידגרתי לפני שבוע ל20 מגה וזה הראוטר שבזק הביאו לי ויש לי כמה שאלות 1)זה הגיוני 50 פינג בבדיקת מהירות באתר של בזק/012? 2)כבר קרה לי 3 פעמים שפיתאום אין אינטרנט וצריך לנתק ולחבר ולפעים זה לא עוזר והאינטרנט חוזר לבד זה בעיה בראוטר? מה שמוזר שלפני זה היה לי 10 מגה עם SL2-141 והפינג היה אולי 10 ובמשחקים הכול היה 60 בערך ועכשיו זה 100++ ראיתי הרבה בפורום אשכולות שאומרים להתרחק מהראוטר הזה אם זה נכון אני ילך להחליף אותו תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Barak Shem-Tov,

11. Started by נירן,

שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by football,

שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Mind_Reflection,

הוצאתי מהארון ראוטר שישב שם כמה שנים זה 3crwer100-75 של 3com התקנתי עליו backfire 10.3.1 הכל עובד כולל LUCI. אני מנסה לגרום לו לחייג L2tp בגלל שאני בחבילת גיימרים. בגלל המעבד החלש אני מנסה להתקין עליו Openl2tp שאמור להיות הכי יעיל מבחינת ביצועים. עשיתי את כל השלבים במדריך הזה > http://wiki.openwrt.org/doc/howto/connect_by_l2tp שמעודכן לחודש האחרון. יש כמה בעיות. 1. לפעמים אני מגיע לעמוד של בזק בינלאומי שאומר לי שהסיסמה לא נכונה. 2. לפעמים אני לא מגיע לעמוד פשוט החיבור לא עובד. שאני מסתכל ב LUCI על INTERFACES אני רואה את ה VPN שזה החייגן של ה L2TP עובד. הוא מתחיל לשלוח ולקבל פאקטים ואז פתאום ה SEND אני רואה כמויות מידע ענקיות של 100M 200M וכו' והחיבור מתנתק. אשמח לכל ע…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nat64x,

האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by matan029,

שלום ברשותי ראוטר של הוטבוקס בעל מהירות של 100 מגה . אוקיי הייתי למשך שנה אם ראוטר בחדר ולא מזמן הוצאנו אותו בגלל הקרינה הרבה שהוא פולט עכשיו הוא בסלון קניתי כרטיס רשת חדש edimax עכשיו יש לי כמה שאלות :1. האם כרטיס רשת אלחוטי פולט יותר קרינה מאשר ראוטר? 2. למישהו יש לתת לי פתרונות איך אני יכול לפתור את הבעיה 3 אני מתחיל בתחום הרשתות יש לי את הידע הבסיסי ואני רוצה להתקדם עם מישהו יכול להמליץ איך? ומה עליי לעשות אשמח בכל אופן תודה מראש ותודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ברשותי ה Router מדגם Netgear Nighthawk RAX80 ויש לי דיסק קשיח חיצוני של WD המחובר אליו ב USB 3.0 אינני מצליח לגשת לדיסק הקשיח דרך ה Windows 10 שברשותי כאשר אני מנסה לפתוח את חלונית ה Run ולגשת ל: \\readyshare\USB_Storage .אני לא מצליח גרסת ה windows שברשותי Windows 10 Enterprise גרסה: 1909 Build Number: 18363.836 כמו כן ה SMB 1.0/CIFS File Sharing Support מותקן כנ"ל גם SMB Direct אודה לעזרה בנידון

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by itay_izra,

שלום יש לי 100 מגה (HOTNET-כבלים) אני רוצה לשרשר את הנתב שלי למודם של HOTBOX. - אבל אני מקבל צניחה במהירות משמעותית. כרגע הHOTBOX אצלי מוגדר כמודם (ביטלתי מצב גשר ורשת אלחוטית) ובנוסף דיברתי עם הוט שיגדירו רק כמודם. הבאתי ראוטר מסוג TL-WR841HP . והוא עובד על dynamic IP. הראוטר מקבל את הIP של הוט (מתחיל ב 149.78..) וכשאני גולש קווית ואלחוטית דרך הראוטר אני מקבל מהירות של 20 מגה. לעומת זאת כשאני מחבר מחשב קווית ישירות למודם בלבד אני מגיע ל90 מגה. אשמח לדעת למה זה קורה. בנוסף קחו שחשבון שאני רוצה לחבר לראוטר עוד ראוטר נוסף שישמש להגדלת הטווח (באופן קווי). *כך שאני חייב לפתוח DHCP אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הראוטר כמו שצריך בכדי שיקבל את המהירות המקסימלית שלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. יש להוט תקלה איזורית שכל יום אומרים לי שנפתר אבל מיום ראשון שקיבלתי תקין 203 מגה ו 5 מגה אפלוד כל הזמן, הגעתי למצב שהגיע להורדה של 180-150 ו 0.60 העלאה , ומאתמול זה על 30-20 ו 5 מגה העלאה . והיום זה כבר 10 ו 0.02 מגה העלאה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cheif,

חברת OpenSignal, המתמחה במדידת ביצועי רשתות הסלולר ברחבי העולם, פרסמה אתמול דו"ח המשווה את מהירות הגלישה בכ-75 מדינות. הבשורות הטובות הן שישראל הגיע למקום ה-4 והמכובד עם מהירות גלישה ממוצעת של 28Mbps -ב-LTE (דור 4G). החדשות הפחות טובות הן שכיסוי ה-LTE בישראל הוא מהנמוכים בעולם, כאשר רק 52% מהמדינה זוכים לכיסוי. נתון זה מעמיד אותנו בתחתית הטבלה - מקום אחד מעל איראן והרבה אחרי מדינות עולם שלישי כמו קטאר, ויטנאם, ירדן ופרו. כחברת הסלולר המהירה ביותר בישראל הוכתרה פרטנר עם מהירות ממוצעת של 35Mbps וכיסוי של 69%. הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://opensignal.com/reports/2016/02/state-of-lte-q4-2015/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by nrox76,

שלום לכולם, הנייח שלי מחובר אלחוטית למגדיל טווח של TP-LINK ולאותו הנייח מחובר כרטיס רשת של אותה חברה ב USB. הבעיה היא שכל כמה שעות/ימים אני לא מצליח לגלוש ומקבל את ההודעה dns not responding. ניסיתי לאפס את הראוטר, לעדכן קושחה למגדיל טווח, להחליף דרייברים, ואפילו לפרמט את המחשב והבעיה עדיין קיימת גם בWIN7 וגם WIN 10. חשוב לציין, כשאני מחובר עם הסמארטפון ועם המחשב נייד לאותו מגדיל טווח בהם אני לא חווה שום בעיה גם בזמן שהנייח מתריע לי על תקלת DNS. אם יש הצעות לפתרון אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .

23. ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי לפטופ ונייח שניהם עם כרטיס רשת שהוא כביכול גיגהביט. בניתי כבל קרוסאובר מבוסס על cat5e עם 4 זוגות חוטים מוצלבים לפי ההגדרות פה: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_crossover_cable#Crossover_cable_pinouts תחת Gigabit crossver. אני מחבר את שני המחשבים איתו אבל הם מתחברים על 100 מביט. מה אני יכול לעשות בשביל להפעיל את הגיגהביט? עריכה: זוגות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by David_K,

ההיתי עד עכשיו עם חבילת גלישה של 4MB בבזק + בזק בב"ל אבא שלי החליט לשדרג את האינטרנט ל5 מגה ב150 שקל ,הבדל של 10 שקל לעומת החבילה הקודמת ,בזק הציעו את נתבי הN שלהם בשקל תשעים כמו שכתוב באתר האינטרנט אז הלכנו לבזק ולקחנו את הNETGEAR DG834N , סך הכול עובד אחלה עד עכשיו ,עוד לא ניסיתי להעמיס עליו קשות על ידי הטורנט ,אבל זה יבוא בהמשך ממשק המשתמש שלו יחסית נוח לשימוש ,לא הכי מסובך בעולם ,הממשק של הASUS 604G היה יותר גרוע התרשמות ראשונית ,היא שהנתב עובד מעולה עד עכשיו , יש לו כמה חסרונות ביניהן העובדה שאי אפשר להגדיר QOS ,לפי האתר של NETGEAR הנתב עושה זאת אוטומטית , כדי להכנס לדף ההגדרות של נתב צריך לאפס אותו מסיבה לא ברורה כול כך בזק שינתה את ססמת הגישה ולא ציינה לאיזה ס…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים