רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז אני מחובר לאינטרנט של הוט (גם ספק) בעזרת ההוטבוקס. בגלל שאני מתכנן להחליף מחשב ולהשתמש בישן למדיה (סרטים, סתם אינטרנט) שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון חשבתי איך אני אחבר אותו לאינטרנט. הבנתי שמה שאני אצטרך לעשות זה להתקשר להוט ולבקש מהם שיהפכו לי את ההוטבוקס למודם בלבד, לקנות ראוטר, לחבר אותו למחשב ולהוטבוקס (ואת ההוט לקיר, כרגיל) ואז תהיה לי רשת אלחוטית? כרגע אין לי רשת אלחוטית מההוטבוקס כי אין לי צורך, הבנתי שהיא לא כ"כ טובה וגם זה עולה 10 שקל בחודש \: לאחר מכן לקנות אולי כרטיס PCIE למחשב בסלון ולהתחבר בעזרתו לראוטר החדש בחדר שינה. וזה הכל? שום התערבות בהגדרות? זה פשוט יעבוד? כי הרי ההוטבוקס עדיין יהיה מחובר לקיר עם ההגדרות הישנות, נכון? או שיש יותר מזה? תודה מראש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה קניתי את ה- (TPLINK WN822N (http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN822N, לכאורה כרטיס רשת טוב שאמור לאפשר לי לגלוש אלחוטי במהירות מקסימלית בבית. מדובר בחדר מקביל לחדר בו יושב הראוטר, מרחק של 2 מטר, עם קיר ביניהם. הבעיה היא שגם אם אני מקבל קליטה מלאה , המהירות מאוד לא יציבה ולא מגיעה אף פעם ל-15 מגה. ולפעמים גם מגיעה ל-3... אז חיברתי בחזרה את כרטיס הרשת הישן שהיה לי (Ralink rt61 Turbo, כרטיס PCI תקן G עם אנטנה חיצונית עם כבל) והפלא ופלא...מהירות מקסימלית ויציבה. אז השאלה שלי: האם ה-TPLINK פשוט דפוק? ניסיתי כמובן להסיר ולהתקין אותו מחדש, עם הדרייבר הכי עדכני...ואם כן, אני אשמח להמלצה לכרטיס אלחוטי PCI מצויין (נראה לי שאני עם USB גמרתי), אם אפשר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית. אני מדבר כרגע על 3 מהם. המחשב שלי(נייח), מחובר קווית לראוטר rta 1025, לא עבר עדכון קושחה והוא אצלי כבר 5 שנים +- (WIN XP) ועוד 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית. לפטופ עם כ.רשת אלחוטי. (WIN 7) ועוד מחשב נייח שמחובר אלחוטית עם מתאם USB של TP LINK עם אנטנה קטנה שמשפר להם את הקליטה בחדר. (WIN XP) עכשיו מה שקורה, שכולם מחוברים ל workgroup, כולם מחוברים לרשת הביתית שלי נקראת "Amit" לכל מחשב יש שם (לשלי על השם שלי, לאחותי על שמה וללפטופ, לפטופ) הלכתי לפי כל מדריך ולפי ההגיון שלי בראש ולא הצלחתי לשתף קבצים/מדפסת במחשבים הללו. בעבר המאוד רחוק(כמה שנים אחורה, זה התאפשר, אני באמת לא זוכר איך ומה גרם לזה להפסק, אני חושב שבעבר היו מחוברות קווי וזה עבד יופי אבל זה היה מכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פתחתי את הפורטים בראוטר אבל כל פורט שאני שם בתוכנה (utorrent) הוא מתנתק אחרי כמה זמן וגם שאני בודק עם האתר can you see me כל פורמט שאני מכניס לא עובד מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח בחברת הבזיון הארצית לשירותי אינטרנט (להלן 012), לא רוצה לציין מה כבר עברתי איתם בעבר אבל חייב להדגיש כי גם בחשבון GAMER ב-012 הפורטים חסומים ומהירות ההורדה בTORRENT היא 0 . יותר נכון בין 0 ל10 ביט. אני מתכוון לתבוע את החברה על מירמה, הפרת הסכם התקשרות ומכתב התרעה לסמנכ"ל 012 כבר נשלח. פשוט בבושה וחרפה. על תעשו טעות ואל תענו לשכנועים של נציגי השירות לחבר אתכם לחבילת גיימר תוך כדי מתן מידע כוזב שהמהירות תשתפר פלאים! אעדכן בהמשך.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק תקן N הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.. ואני מעוניין להחליף אותו למשהו אחר.. מה יש מומלץ מבזק סטור? שיהיה מהיר באלחוטי גם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מגבר טווח לרשת אלחוטית מסוג TL-WA850RE ונתקלתי בבעיה - להלן התרחישים: כשהמכשיר מקושר לנתב TD-W8961ND - מחשב נייד - מתחבר ויש גלישה גם דרך המגבר והן ישירות דרך הנתב. סלולרי נייד נוקיה N8 - מתחבר ויש גלישה דרך שניהם. טאבלט של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. סלולרי של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. כשהמגבר מקושר דרך נתב של Netgear דגם DG834G V4 כל המכשירים מתחברים וגולשים ללא בעיה גם דרך המגבר. המגבר עם גירסת קושחה אחרונה (כך נקנה). יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בבית רשת ביתית כבר שנה בין שני מחשבים עם XP PRO בימים האחרונים, פתאום בלי שום התערבות מצידי, או שינוי הגדרות שאני זוכר שביצעתי, קורות תקלות. במחשב האורח, שלא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא מחובר אל המחשב המארח, פתאום אי אפשר להכנס לכל מיני אתרים כמו לדוגמא לאתר של רשת ג .מופיעה מיד הודעה "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED ,אני חייב לציין שמהמחשב המארח כן אפשר להכנס לרשת ג. למישהו יש רעיון מה הסיבה לכך ???
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היום ניסיתי להעביר קובץ ששוקל 7 GB מהמחשב הנייח לנייד כשאר שניהם מחוברים לאותו ראוטר עם קבל. בעבר זה העביר על מהירות נורמלית אבל משום מה היום זה העביר רק על 1 מגה לשנייה. ניסיתי כל מיני פתרונות בגוגל וכו' ושום דבר לא פתר את הבעיה. שני המחשבים מריצים WIN7. תודה רבה..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה, במשרדים של בצפון, יש קופסא מסוג S-BOX, אשר תפקידה לחסום אתרים ותוכן אשר איננו קשור לעבודה. היש דרך לעקוף חסימה זו? מן הסתם כניסה לאתרים של פרוקסי, או כל אתר תוכן אחר, נחסמת ישירות, כמובן שנוסתה הדרך עם גילוי כתובת IP דרך PING.... לא ממש עוזר, זאת לא קופסא פשוטה, זה נתב בעלות של כ 5K.... למשרדים שלנו בחברה. לכן, יש תוכנה? קובץ? כלי שונה מהרגיל על מנת לעבור דרך חסימתה של הנתב? אודה לכם לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי שלושה הום פלאגים בבית בתקן HOMEPLUG AV אחד מהם של TP-LINK TL-PA211. הראוטר האלחוטי נמצא בקומה השניה ואני רוצה שני דברים: 1. לשים הופלג נוסף למחשב שבסלון 2. לשפר את הקליטה האלחוטית בקומה הראשונה ובייחוד באזור הסלון האם יש הום לאג שגם יכול לשדר אלחוטית ולהוות גם נקודת גישה? (וגם יכול לעבוד עם ה TP-LINK לעיל) אם לא, אז איזה אפשרות טובה יש לי בעלות סבירה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב אחד שיושב בקומת הקרקע בבית בתוך ממ"ד, ומחשב נוסף שאני מתכוון לקנות ישב בחדר בקומה שמעליה. חשבתי שרשת אלחוטית תהיה הפתרון הכי פשוט לחיבור המחשבים אבל כשקראתי את המדריך של Qtec נוכחתי שזה כנראה בלתי אפשרי (ממ"ד+הפרש קומות). העברת כבלים לא באה בחשבון והפתרון שחשבתי עליו הוא שימוש ברשת הטלפון הביתית לחיבור המחשבים. יש למישהו ידע/ניסיון בנושא הזה? או רעיון אחר? כמה דברים נוספים: 1. הטלפונים בבית מחוברים למרכזיה מדגם Logiphone 208-LT 2. חיבור האינטרנט שלי הוא ADSL. מה שאני צריך בת'כלס זה שיהיה חיבור אינטרנט גם למחשב החדש. הרשת פחות חשובה לי אם זה מורכב מדי. אני מניח שבזק ישמחו להתקין לי עוד נקודת ADSL בבית ולגבות עוד כסף כל חודש.. השאלה היא אם יש א…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים ברשת: XP, XP ו-98. בזכות "מדריך השיתוף ל-XP" שבאתר הצלחתי להתקין את הרשת בשני מחשבי ה-XP כמו שצריך והכל עובד טוב. למרות זאת אני עדיין מסתבך ב-98. חפשתי בכל מקום באתר ולא אומרים בדיוק מה לעשות (יש הרבה הסברים אבל חסרים עדיין פרטים קטנים). (יש לציין שאני דיי חדש בעניין הרשתות) זה מה שעשיתי: נכנסתי ל-NETWORK בלוח הבקרה. שם יש שני פרוטוקולים של TCP/IP. אם אני לא טועה, אחד זה חייגן ואחד זה כרטיס הרשת. הכנסתי את הפרטים הבאים: IP = 192.186.0.3 (מחשב שלישי ברשת), SUBNET MUSK = 255.255.255.0, ה-GATEWAY הוא 192.168.0.1 ... וזהו. מה קורה עכשיו? איפה בכלל אמור להופיע לי החייגן? מה שכחתי לעשות? דרך אגב, הדרך בה הסבירו את החיבור רשת בין מחשבי XP היתה טובה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. הראוטר שלי שבק ומת. מחפש ראוטר חדש (אפשר ראוטר + מודם, אני לא גזען) כזה שתומך במהירות 100 ובמחיר שפוי. הראוטר ש012 מציעה הוא בדיחה ואני מעדיף להשקיע את אותו כסף במשהו נורמאלי. לעזרתכם אודה גידי
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא כאן מידע על TP LINK 941ND ו-841ND ולא כל כך הצלחתי. אפשר שתעזרו לי לבחור ראוטר שיתאים גם לכבלים וגם לבזק (שאם יבוא לי להחליף ספק) ויהיה איכותי ובמחיר שפוי. תודה רבה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר tplink vr400 מחובר עם פרטנר (בזק) מחובר בסלון. אבל בחדרים הרחוקים מעט (דירה 85 מטר) אין קליטה טובה בכלל , מקבל 3 מגה בקושי. אני מחפש פתרון טוב לשיפור הקליטה , איזה טכנולוגיה הכי מומלצת ויעילה? אני יודע שחיווט זה הכי טוב אבל לצערי אין לי גישה. אשמח למצוא פתרון כך שאחבר כבל רשת למחשב נייח ובנוסף יתן הגדלת טווח לwifi אשמח לקבל המלצות למכשירים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ב TV Wi-Fi מובנה אבל הוא לא חזק מספיק כנראה ולא קולט את האינטרנט טוב, כי ה TV בחוץ. האם אוכל לקנות ולחבר לו ל usb Wi-Fi חזק עם אנטנה שישפר לו את איכות הטווח והקליטה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-