עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabrielf,

הבנתי שהוט מעבירה את הלקוחות לתדרים הגבוהים.. האם הועברתי? האם העצמת תקינות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Wingedbull,

יש לי ראוטר של D-LINK. יש לי כבל אחד כחול ועוד שניים ירוקים. החיבור של הכבל הכחול הולך דרך כניסה אחת למודם והכניסה השנייה למחשב? והירוקים לראוטר? פשוט בלפטופ זה מראה שיש גישור וחיבור ביניהם, אבל בלפטופ האינטרנט לא עובד והתחברתי דרך הראוטר, ובמחשב הנייח הוא עובד. מה לא בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, עוד כמה ימים אני עובר לבית חדש, ואני רוצה להזמין שירותי אינטרנט, אין לי צורך במהירות גבוהה אני משתמש ממוצע (הורדות לעתים בעיקר דרך טורנטים), איזה ספקים הכי כדאי לי לבחור? למיטב הבנתי המהירות תלויה (לפחות בכבלים), כמה משתמשים נמצאים על אותו חיבור (ז"א שהמהירות בעצם משותפת ואתה מקבל בשעות פחות עמוסות יותר מהירות, וכן להיפך). מה אתם ממליצים, ומה הוא טווח המחיר? תודה רבה, והמשך יום מצויין. חנן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות. אם כן תוכלו לכתוב לי.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי מודם adsl שמחובר למחשב מרכזי עברתי בו כבל רשת ישיר ל- למחשב שנמצא בחדר ליד שבו יש כרטיס רשת. בשני המחשבים יש גלישה באינטרנט. השאלה היא איך אני משתף קבצים דרך אותו קו מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהסביר לי מה בדיוק לעשות. תודה רבה זאביק.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by g1000000009,

ולמה? (חסרונות יתרונות)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כלומר אני מדבר על תקן A. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לפני יומיים הגיע הטכנאי של הוט (סוף סוף) והתקין את ההוטבוקס וה100MB. עכשיו מה שלא חשבתי עליו, זה שהנתב שלי כיום - Edimax 6504N, לא מסוגל להגיע ל100MB ! אלא רק עד 85MB. לכן, לפני שאני מתחיל לעשות השוואה בין בזב"ל להוטנט (מחובר כרגע לשתי הספקיות במקביל לצורך השוואה), אני אצטרך המלצה לנתב איכותי ללא מגבלת תקציב. מהתרשמות כללית, טעינה של דפי אינטרנט דומה מאוד בהוטנט ביחס לבזב"ל. Youtube מהיר יותר בהוטנט. פינגים לחו"ל גבוהים ב10MS+- . לגבי מהירות הורדה, הצלחתי כבר להגיע ל10MB לשנייה, למרות שבדיקה יותר רצינית הייתי מעדיף לעשות עם נתב שתומך במהירות. אני מאמין שאחרי שאני אקנה נתב חדש אני אוכל לעלות תמונות ולעשות השוואה יותר מסודרת שיהיה יותר קל לבחור ביניהם ..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד כמו סינוס בכל מה שקשור למהירות. כלומר מתחיל מאוד מהר יורד כמעט לאפס ועולה שוב כמעט למקסימום (סינוס עם פאזה למי שרוצה להתחכם) וכך זה ממשיך. אני בבזב"ל (בזק בין לאומי) עם חבילה של 5MB. אם יש הצעות לפיתרון אני אשמח. תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. להפתעתי טכנאי ההוט הנחמד והבקיא אמר לי שהמהירות גלישה שלי באינטרנט הקווי נמוכה ב7.5 mb/s ׁ(כלומר 92.5) בגלל הראוטר שלי. עד היום לא שיארתי לעצמי שהראוטר יכול לפגוע לי באיכות ומהירות הגלישה הקווית. אז מה ההשפעה של הראוטר על מהירות ואיכות הגלישה בחיבור קווי?(משפיע על פינגים? איבוד פאקטים??) מעניין אותי לדעת מה אתם יודעים. והאם זה בכלל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. היי חברים כבר חודש מנסה לפתור מול הוט בעיות גלישה שיש לי בבית. אני מחובר לתשתית הוט ספק בזק בינלאומי, למחשב גיימינג עם כבל רשת, הכל עבר פיקס למשך שנה, עד שלפני חודש קרו 2 דברים - היו גשמים והפסקות חשמל רבות, ובמקביל החלפתי ספק אינטרנט מבזק בינלאומי להוטנט, במהלך הגלישה עם הוטנט חוויתתי הרבה לאגים ותקיעות במשחקים ותוך כמה ימים חזרתי לספק בזק בינלאומי, אממא - התקלה של הלאגים והתקיעות נשארו. יצרתי קשר עם הוט והם החליפו ב2 מועדים שונים גם את Fiberbox הראשי של הבית ולאחר מכן גם את הMOCA שלו, הבעיה של הפינג נעלמת כאשר מבצעים להם איפוס חשמלי הבעיה נעלמת בדרך כלל וזה מחזיק מעמד 2-4 שעות. לאחר מכן כל הבלאגן קורה שוב. למעשה מה שאני חובה במשחק ובגלישה הוא תוצר של די…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. היי חבר'ה, אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל. כמובן שדרך ה-HOTBOX. ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית. אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש. זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי). אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם! אני נמצא בשלבי בנייה של בית צמוד קרקע ומעוניין להעביר בצנרת הטלפוניה גם כבלים לתקשורת מחשבים. השאלה המרכזית אל בעלי הניסיון היא, באיזה כבל להשתמש? ואיפה ניתן להשיג אותו? אם יש כבל שכולל שני קווי טלפון, עדיף! אז ככה, בכל נקודת טלפון בבית תהיה נקודת מחשב. גם הטלפון וגם נק' המחשב תחובר בצורת כוכב לנקודה מרכזית (ארון\קיר החשמל שלי). ידיעותיי עד כה אומרות: כבל תקשורת 12 גידים +סיכוך שבו ניתן להוביל הן 2 קוי טלפון ולחבר שקע RJ45 שצמוד אליו יש שקע טלפון (הכבל יהיה ל 100MGH) בדרך כלל זה כבל אדום כאשר כל זוג מסוכך בניפרד וכולם מסוככים יחד. FTP: foil screened twisted pair הגידים המושחלים בצנרת ומחוברים לשקעי בזק תיקניים הם כבל 2 זוג בחתך של 0.5 מ"מ בעלי, צבעים זוג אח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by motizkn,

היי, שאלה קצת מוזרה, האם משהוא מכיר מחשב קטן אפילו מבוסס ATOM או ARM אבל שמשולב בו רואטר אלחוטי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, האם ניתן לבצע הגדלה של טווח רשת אלחוטית בצורה אלחוטית? הכוונה שיש ראטור א', שמחובר למודם ומשדר אינטרנט. ובמרחק 30 מטר מימנו ישב עוד ראוטר, שיתחבר אליו בצורה אלחוטית, ויגדיל את הטווח? במידה וכן, יש ברשותי ראוטר TP link WR841N שבעזרתו אני רוצה להגדיל את הטווח. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by user39,

היי. המחשב שלי פורמט מחדש מוינדוס 7 לוינדוס 10. יש לי סטירמר שמחובר לרשת עם כתובת IP. בער כאשר הקשתי את כתובת האיי פי של הסטרימר היה נפתח לי כמו כונן במחשב עם התיקיות והייתי יכול להעביר לשם סרטים מהמחשב פשוט העתק הדבק. היום כאשר יש לי וינדוס 10 ואני מקיש את כתובת האייפי של הסטרימר זה נפתח לי כמו דף אינרנט http://10.0.0.88/frameForBrowser.php . webremote ואני רואה הכל רק אני לא יכול לעשות העתק הדבק ולהעביר לשם סרטים. אשמח לקבל עזרה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. החלטתי לעבור לחיבור PPTP במקום L2TP. אני עובד עם נתב D-link DI-604 איתחלתי את כל הגדרות הנתב והגדרתי מחדש. הגדרתי את הכתובת הסטטית שקיבלתי מהכבלים , את ה Gateway, את כל הפרטים שצריך, וכשהגעתי לשדה SERVER IP/NAME הרמתי טלפון לברק 013 שהם ספקית האינטרנט שלי והם נתנו לי כמה כתובות: 212.29.206.206 62.90.133.58 pns.barak.net.il שהוא בעצם אותו דבר כמו הכתובת שמעליו. ואף אחת מהכתובות לא עבדה אצלי, כלומר הנתב נשאר במצב disconnected הכתובת היחידה שעובדת זו כתובת מאוד ישנה של ברק שהיא 172.26.255.17 ניסיתי לעשות פינג לכל הכתובות דרך dnsstuff והכל עבד. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב שלי לכתובות שלא עובדות אני לא מצליח, אלא מצליח רק לכתובת שעובדת. למישהו יש מושג מה התקלה? כי לברק אין ש…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Boomer,

כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. טוב, חזרתי מתערוכת CES בווגאס, חולה באנגינה חריפה וחשש לדלקת ראות. כרגע אני בבית, טוחן אנטיביוטיקה ושותה סירופים בצבעי נאון עזים. ממש לא להיט. לפחות יש לי זמן לסכם את כל ההכרזות מ-CES ולתת לכם ההצה על מה ראיתי. בינתיים - המוצרים החדשים של TP-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4670 המוצרים החדשים של NETGEAR כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4656 המוצרים החדשים של D-LINK כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4639 על מה יתבסס נתב ה-WRT 1900AC של לינקסיס -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4623 סדרת ה-WRT המיתולוגית של לינקסיס חוזרת -- http://www.netcheif.com/blog/?p=4581

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. החומר זה לידידה שמתחילה ואין לי מושג מה לתת לה ללמוד , במה לתת לה להתחיל חחח מה צריך לדעת בכלל בשביל תמיכה רגילה ? IP, פרוטוקולים... אני לא רוצה להעמיס עליה סתם .......

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tombraider,

שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by HelpSupport,

לאחרונה רכשתי מגבר טווח לרשת אלחוטית מסוג TL-WA850RE ונתקלתי בבעיה - להלן התרחישים: כשהמכשיר מקושר לנתב TD-W8961ND - מחשב נייד - מתחבר ויש גלישה גם דרך המגבר והן ישירות דרך הנתב. סלולרי נייד נוקיה N8 - מתחבר ויש גלישה דרך שניהם. טאבלט של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. סלולרי של סמסונג - מתחבר ואין גלישה דרך המגבר, אך יש גלישה דרך הנתב. כשהמגבר מקושר דרך נתב של Netgear דגם DG834G V4 כל המכשירים מתחברים וגולשים ללא בעיה גם דרך המגבר. המגבר עם גירסת קושחה אחרונה (כך נקנה). יש פתרון?

24. שלום, עקב מעבר דירה אני נאלץ לוותר על הרשת הקווית שלי ולחפש פתרונות חדשים. אני זקוק לרשת מהירה עד כמה שניתן בגלל שאני מבצע העברה של Streaming משרת לשני מחשבי HTPC אפשרות אחת הינה רשת על גבי קווי החשמל אבל מנסיון עבר היא איטית מדי, למרות ההבטחות. המרחק בין הנקודות אצלי דיי קטן וגם הקירות לא בעייתיים כך שלא צפויה ירידה של עוצמה ולכן נשארתי עם האפשרות של רשת אלחוטית בתקן N, האם מישהו שיש נסיון עם רשת שכזו יכול לבדוק מהי המהירות האפקטיבית שהוא מקבל ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by summer69,

שלום רב לכולם! אני חושב שהשאלה הזו מתאימה לכאן כי היא יותר מתעסקת בעניין הרשת. בכל מקרה, הגדרתי לאחי בבית מחשב חזק עם כמה מכונות ווירטואליות בשביל שהועבדים יוכלו להתחבר מרחוק. ברשותנו ראוטר של Cisco מסדרת הSmall Business שלהם - הwrvs4400n v2. הגדרתי שתי VLAN's , הראשונה למכונות הווירטואליות שעובדת ברשת 192.168.5.0/24, והשניה לבית 192.168.1.0/24. המטרה היא שלא יהיה Route בין שני הרשתות - אני לא רוצה שלרשת של המכונות הווירטואליות תיהיה גישה לרשת של הבית וההיפך. בVLAN של העבודה ביטלתי את הDHCP, והגדרתי את שתי כרטיס הרשת של השרת ל192.168.5.10 ו11. המכונה הווירטואלית עובדת ב20. בVLAN של הבית הוא אמר לחלק כתובות מDHCP. הגדרתי לעצמי משתמש בVPN של הראוטר, ואני מתחבר אליו באמצעות …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים