עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, שדרגתי ל 50 מגה בבזק, ראוטר כבר יש לי הE4200 של סיסקו. בגלל המהירות החדשה, אני נאלץ להחליף מודם, בבזק אמרו שישלחו אליי מודם ולא אמרו איזה. האם כל מה שישלחו יתאים כיוון שאני משתמש בנתב משלי? או שיש חשיבות גם לבחור את המודם? אשמח לעזרה בנושא תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by thebenjamin,

שלום, נתקלתי בבעיה שלא הייתה קיימת בעבר: כשאני מפעיל את VMware מהירות ההעלאה שלי צונחת, וגם ההורדה וגלישה באתרים הופכת לאיטית ומעצבנת. הורדתי תוכנה לניטור הרשת וVMware עצמו לא צורך משאבי חיבור יוצאי דופן ככה שאני לא יודע מה הגורם לבעייה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dmonali,

חברה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה טרמינל ואיך זה עובד... הבנתי שאפשר להעביר ממנו במהירויות גבוהות מאוד...קצת מידע יהיה מועיל...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, מחר בבוקר אני מקבל את המחשב החדש שלי ואני כרגע בבעיית פתרון רשת. החדרים סמוכים וכמעט צמודים, אך עם דלת פתוחה האינטרנט חלש מאוד. במקומות הרבה יותר רחוקים בבית עם קירות רבים יותר יש קליטה אך נמוכה. בלילות הדלת של הממ"ד סגורה והאינטרנט צריך להשאר דלוק- ככה שפתיחת הדלת אינה פתרון. הראוטר שלי הוא N וגם כרטיס הרשת האל חוטי קולט באות N. גם ליד הראוטר בחדר וגם ליד המחשב בממד יש נקודות טלפון ונקודות חשמל, מה אתם אומרים על HOME PLUG? חשבתי לקרוא לחשמלאי להשחלת חוטים (קבל רשת) אך עד שיוכל להגיע יקח חודש, ואני לא יכול לעשות זאת לבד (אם בכלל הוא יצליח). אגב, הממ"ד חדש ולכן החשמל ממנו נלקח מהחדר בו ממקום הראוטר, ככה ש HOME PLUG יכול להוות פתרון זמני? בבית יש לי תלת פזי. …

5. Started by tofitof1,

שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הרשת בנויה מ-5 מחשבים 3 WIN 98 1 WIN 95 ואחד WIN XP HE כל תכונות הרשת עובדות פרט ליכולת להדפיס ממחשב עם WINXP (אני רואה את המדפסת המשותפת - מצליח לתת הדפסה אבל מקבל שורה שכתובה בגיברריש). תודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. רציתי לדעת מה המחיר הממוצע של domain co.il כי ראיתי מחירים נורא יקרים של 80$ (אין לי מושג לכמה זמן) ואני גם לא יודע עם הם כללו אכסוןץ אני לא צריך איכסון אלא רק דומין (רק שם לאתר!) אשמח אם גם תוכלו לתת קישור לאחד שנותן את הדומין במחיר הזה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. או שזה רק אצלי ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, ברשותי נתב סימנס SL2 141 שמחובר ללינקסיז WRT54GL עם קושחה של טומאטו. אני אז רוצה להשתמש בסימנס כמודם בלבד, וביטלתי את פונקציית האלחוט. ראיתי שה QOS וNAT בסימנס גם מסומנים כברירת מחדל : האם לבטל גם אותם, כי הם פעילים בלינקסיז, או שזה לא משנה ? חוץ מזה יש עוד משהו לעשות כדי להפוך את הסימנס למודם בלבד ? תודה...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Nemesis,

היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DUDIDOO,

שלום לכולם.. זוהי הפעם הראשונה שאני פה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי . אני בטוח שיש הרבה שחשבו על זה אך לא מצאתי דיון על הנושא הקדמה : יש לי בבית 2 עם מערכות הפעלה WIN 7 אשר משותפות עם מס כוננים. המחשבים חזקים עם זכרונות של 2 GB בכל אחד. אני רואה כרגע סרט ב 1080P או פחות (אותה תוצאה ) ממחשב שנמצא בטווח קצר מהשני,חשוב להסביר שאחד מחובר בכבל רשת והשני דרך כ.רשת אלחוטי .ובו כונן קשיח גדול אשר בו נמצאים כל הסרטים כאשר הפעלתי סרט דרך המחשב החוטי אני מקבל כל הזמן טעינה (עוצר וחושב) ואז שוב חוזר למשך דקה ושוב חושב ... השאלה שלי האם יש דרך בו אני יכול לראות את הסרט ללא השהיה..(באפר כלשהו) או משהו בסגנון?.. השקעתי הרבה מחשבה וסכום לא זעום בשביל שהכל יעבוד והוא עובד אך כפי …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכם, יש לנו רשת אלחוטית ביתית כבר איזה שנתיים ומעלה שעבדה היטב בלי בעיות, אך לאחרונה יש בעיות ברשת יענו היא כל כמה דקות |(5-6 דקות) מתנתקת ומתחברת, וזה מעצבן אותי.. יש אולי סיבה כלשהי שיכולה לגרום לכך? אודה על תשובה מהירה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by COSMO_,

שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Pease Brother,

איך משנים את הIP של ה INTERNET?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tal14,

יש לי ראוטר PAR-720G, ומתאם לHPNA שמחובר למחשב אחר. פתאום היום המחשב שמחובר למתאם HPNA הפסיק לעבוד(האינטרנט כמובן), ושמתי לב שבראוטר שלי נורת הLINK הפסיקה לעבוד. המתאם השתגע וכל הנורות שלו מהבהבות במהירות ולא באותו קצב, ובדקתי עם מתאם אחר ומתקבלת אותה תוצאה כך שלדעתי זה נובע מזה שנורת הLINK לא עובדת בראוטר. ניסיתי לאפס את הראוטר, ולאפס בנפרד את הHPNA וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by iakovl,

אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום . אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק וחסרים לי שני פיטלרים בין שני טלפונים לשקעים בקיר מתוך 6. אחד המנקה שברה ואת השני בלעה האדמה :s05: השאלה שלי היא, האם כתוצאה מכך מהירות הגלישה שלי יורדת ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by tzolerguy,

היי אני מנסה להפעיל העניין של השתלטות מרחוק.... העניין הוא שאני מצליח להתחבר רק כאשר שני המחשבים באותה הרשת .... כאשר אני יוצא עם הנייד ומנסה להתחבר הוא נכשל .... מה שבדקתי עד כה: IP(חיצוני)של המחשב שאליו אני מנסה להתחבר וידאתי שהוא נכון ודאגתי לבצע העברה לפורט 3389 למחשב שאליו אני מנסה להתחבר ..... ובדקתי ברגיסטרי של הווינודס שזה באמת הפורט עדיין לא עובד ניסתי גם להתחבר אל הכתובת כ IP וגם כ IP:PORT לא עובד.... יש רעיונות??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by benma,

שלום. היום טכנאי בזק התקין אצלי רשת HPNA3. מחשב אחד עם נתב-מודם מדגם PAR-720G, מחשב שני עם מתאם PET-320. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט איטי. וכאשר ניסיתי להעתיק סרטים ברשת ממחשב למחשב או הורדתי קבצים גדולים מהאינטרנט, אז ראיתי שהרשת מפסיקה להעביר נתונים, הייתה הודעה שגיאה ולחצתי RETRY להמשך העתקה ברשת. לגבי ההודרדה - ניתן היה לראות שאין התקדמות והמהירות היא 0, ואח"כ זה חזר להוריד. זה נראה כאילו יש הפרעות. אולי בקו אולי במודם. מישהו מכיר את זה ויודע איך לפתור? אם לא, אז אולי טכנאי בזק יסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Elad87,

שלום לכולם אני מעוניין להגידר סיסמא לנתב מדובר על נתב של ADSL של חברת Siemens שמקבלים מבזק הספק הוא 012 אם זה משנה בתודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Ron Aflalo,

שלום, כבר יומיים שאני קצת תקוע מבחינת מעבר בין אתרים, ויש אתרים ספציפיים שכל פעם שמנסה להיכנס אליהם (לפעמים גם מצליח אבל לרוב לא נותן) האתר פתאום עובר לי לכתובת אחרת, ומגיע לאתר של softonic.. בדקתי בגוגל קצת ולא מצאתי שום דבר בנושא ואני לא מצליח להשתמש במחשב בגלל זה וללמוד למבחנים שרוב החומר אליו באינטרנט. אשמח מאוד לעזרה בנושא ושמישהו יגיד לי מה לעשות, תודה רבה ! קורה גם בכרום וגם אקספלורר

23. Started by iliagildin,

שלום רב ההורים שלי רוצים להיתנתק מיס (כי הוא מראה סרטים שהורדנו ליפני 3 שנים) וליראות את הערוצים הרוסים שלהם ב און-ליין. בישביל כך אנו נחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. תוך כדי כך אני רוצה בחדר שלי להוריד סרטים במהירות שלא פחותה מ 15 מגה (כמו שיש לי עכשיו) שני המחשבים יחוברו בחיבור אל חוטי ואין לי שום כוונה לחבר בחיבור חוטי כרגע יש לי את הראוטר של בזק DLINK 2760U/E1 שקיבלתי כאשר היתחברתי ל 15 מגה שלהם. האם ראוטר חדש של ה VTECH שהוא VDSL יספיק לי או שאני צריך לקחת את החבילה של ה100 מגה בימקום 40 כי אז אני מקבל ראוטר בתקן AC תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yakir1834,

שאלום אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום פה.... בניתי קנטנה מפחית שימורים, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB עם אנטנה מתפרקת אם אני מפרק את האנטנה ומחבר את הכרטיס ישירות לקנטנה, בלי כבל בינהם, העוצמה גדלה ואני קולט רשתות יותר טוב אם אני מחבר כבל מאריך RP-SMA בין הכרטיס לקנטנה, אני לא קולט את הרשתות פרטים לגבי הכבל, זה כבל באורך של 9 מטר שנקנה מאיביי http://www.ebay.com.au/itm/9m-30FT-RP-SMA-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-Wireless-network-card-/281103481535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 בדקתי את הכבל שאין בו נתק והוא בסדר השאלה שלי היא כזאת האם האיכות שידור יורדת בגלל האורך של הכבל, והפתרון זה לחתוך ולקצר אותו או שהאורך לא אמור להשפיע עד כדי כך, ופשוט האיכות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.