רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ... הכל התחיל לפני שבועיים , כשבמשחק BF2142 , קיבלתי פינגים מאוד נמוכים מהשרתים , אך במשחק עצמו קיבלתי בין 600 ל 900 פינג. אחרי חקירות רבות הבנתי שזה קשור דווקא לדרך שהמידע עושה (ROUTE) מאשר המהירות עצמה. הורדתי תוכנה שנקראת UOTRACE שעושה TRACE ל IP מסויים (נגיד לשרתי המשחק) , ומראה לי בידיוק מה קורה בדרך. ונראה לי שמצאתי את הבעיה. כל השרתים בדרך מחזירים בין 100 למקסימום 200 MS.... אך שרת אחד בשם cablep.bezeqint.net מחזיר 600(!)MS ... וזה כל הזמן , לכל שרת אפשרי. יש אתר שמראה רשימת שרתים (http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=... ובכל שרת יש לי את הבעיה הזו. 600MS. ובאותו מקום כל הזמן. (צירפתי תמונת דוגמא). חשוב לציין שבמשך 8 חודשים הכל היה בסד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לשתף כרטיסי רשת של 100M כך שיעבדו במהירות 200M תחת Win 2000 Pro ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא כאן מידע על TP LINK 941ND ו-841ND ולא כל כך הצלחתי. אפשר שתעזרו לי לבחור ראוטר שיתאים גם לכבלים וגם לבזק (שאם יבוא לי להחליף ספק) ויהיה איכותי ובמחיר שפוי. תודה רבה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושלום קיבלנו מחשב ישן לילד וחיברנו אליו USB של D-LINK N11 ADAPTER המערכת הפעלה של המחשב הינה 98, חיפשתי כל מיני דרייברים ומצאתי אך הם לא קשורים. אשמח לקבל סיוע בעניין\ בתודה רבה דיידו
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע גולש 1.5/128 בHOT דרך NETVISION והרי הברירות שלי בתחום הסביר 1.5Mb/256kb 1.5Mb/512kb 3Mb/150kb 3Mb/278kb האם שווה לי להשקיע ? לידיעה, אני מוריד בקצב (אנימה, רק אנימה, וזה המון אנימה . אוסף אישי 459 GB )
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית ( p4) העברתי כבר כבל רשת דרך הקיר בינהם והוא מחובר ויש אצלי במחשב 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני 1 אני רוצה לקנות ראוטר כמה זה עולה ??? וכמה יעלה לי עוד ההתקנה של זה בהתחשב בכך שהעברתי את הכבל בקיר כבר בתודה מראש . נ.ב המודם הוא alcatel (השחור)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב DI524 של DLINK, סבלתי רבות מניתוקים. אשמח לשמוע על המלצה לנתב חדש, אני מחוברת דרך הכבלים, 2 מחשבים בצורה אלחוטית שהמרחק מהנתב הוא כמה חדרים. המטרה היא לקנות נתב לכבלים אבל אם הוא גם יתאים לבזק אקנה עוד אחד גם להורים. בנוסף, קראתי קצת על תקן N ו G, אין לי מושג אם המחשב שלי תומך בתקן N, ידוע לי שיש לי מודם של תומפסון אם זה עוזר. בתודה מראש, שרון.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום אני מקווה שתעזרו לי יש לי רשת אלחוטית לא הכי חזקה והיית רוצה להגביר אותה, הבנתי שאפשר להשתמש בנתב כאקסס פוינט/מגדיל טווח. הבעייה היא שאני לא מצליח להיכנס להגדרות של הראוטר הקיים, הראוטר הקיים - asus am604g כרגע משמש כמגדיל טווח, הוא מחובר לנתב קווי - rotal rta1320 ושניהם מחוברים למתאם שיחות של 012 - mp202 audiocodes ניסיתי להגדיר את הראוטר כפי שראיתי באחד המדריכים אבל אי אפשר להיכנס להגדרות שלו בכתובת 10.0.0.138 זה פשוט לא נותן לי, הבנתי גם שתיאמו בין ההגדרות של המתאם שיחות לנתב אז אני צריך שהגדלת הטווח לא תפגע בהגדרות האלה. הנתב השני שבו אני רוצה להשתמש כמגדיל טווח הוא של edimax - br6204 אשמח אם מישהו יסביר לי איך זה מתבצע תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. לפני כמה שעות נסעתי וקניתי שני ראוטרים 1043 מ KSP. ראוטר אחד אמור לשמש כראשי והשני כ AP. הלכתי לפי המדריך באתר netcheif וקראתי פה כמה נושאים אבל אני לא מצליח ואני משתגע! הקושחות מעודכנות לגרסא החדשה ביותר של TP LINK. אין הצפנות. Wireless MAC Filtering ריק בשניהם. הראוטר הראשון: Mac: F8-1A-67-51-5D-2C הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.1 DHCP: Enable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC BSSID: F8-1A-67-51-75-DE ראוטר שני: Mac: F8-1A-67-51-75-DE הגדרות שלו: Lan IP: 192.168.1.99 DHCP: Disable Channel:6 SSID(to be bridged): Aviv-PC2 BSSID: F8-1A-67-51-5D-2C במסך הסטטוס זה מה שרשום: WDS Status: Assoc... אחרי שאני מגדיר את הראוטר השני ל LAN IP שונה, אני לא מצליח להכנס ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://technation.themarker.com/hitech/1.1886530
-
לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לישאול יש לי מחשב רגיל בבית ועוד אחד רגיל של אחותי רציתי לישאול איך אני עושה וואיפייף בישביל האייפון שאני יוכל להיתחבר אליו רק אני עם סיסמא זה לא מופיע לי איך אני בודק את זה יש לי ראוטרט של בזק יש הכל מישו יכול להסביר לי במדיוק מה אני עושה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, עברתי לדירה חדשה ומיקמתי את הנתב (DSL-7850U) בממ"ד. שני התדרים עובדים (2.4 ו-5). הבעיה שלי היא בקליטה החלשה שיש בשאר החדרים. האם מגדילי הטווחים (שמחוברים לחשמל) שיש בשוק יודעים לעבוד עם שני התדרים (יש לי מכשירים חדשים שמתחברים על 5 ושאר המכשירים מתחברים על 2.4 כי הם ישנים מידי) ? ואיך בדיוק אני מחבר? האם אני מחבר עם כבל מהנתב להתקן מס. 1 ואז שם את ההתקן השני בכל מקום אחר ובזה נגמר הסיפור? אשמח לרשימת דגמים שמתאימים לקריטריונים 1)יודע לעבוד עם שני התדרים 2)עובד על תשתית החשמל תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את TP-WR1043ND http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748292 ראיתי פה הרבה דיונים שמתלוננים עליו בגלל בעיות שונות. לי אישית יש אותו כ-4 שנים בלי שום בעיות מיוחדות. לכן אני רוצה להבין אם כיום יש דגם אחר מומלץ לקניה בטווח המחירים של כ-300 ש"ח? כראוטר ראשי בבית שמתחבר לאינטרנט ומשרת 3-4 מחשבים ועוד צרכנים קטנים. אני רוצה חיבורים קווים של Gigabit.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
המחיר של האחד הזה טוב אבל אני תגובות ב zap אז edimax br-6226n יש למשהו ניסיון אם המודם/נתב הזה ?(טוב/לא טוב )
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM (ראו במפרט), שני מחשבים מחוברים אחד עם כרטיס PCI של EDIMAX ואחד עם USB של 3COM. בנוסף נייד עם כרטיס פנימי. יש לי בעיה במחשב הראשי, זה עם כרטיס ה PCI שפעם פעמיים ביום בשעות הערב המאוחרות וגם לפעמים בבוקר הוא נתקע עם האינטרנט וכל הפעילות הופכת לאיטית ובלתי ניסבלת עד חוסר תגובה. פעם חשבתי שזה מהפרעות טלפו DECT אבל ניטרלתי את ההפרעה וזה לא עזר, חשבתי שזה מהראוטר אבל לאחר איפוס (הוצאה מהחשמל של ראוטר ומודם כבלים) המצב נשאר קשה. היום החלטתי להפסיק להתעצל וכשזה קרה (ממש עכשיו) התחלתי לבצע PING -T מהמחשב לראוטר (192.168.1.1) וגיליתי שכמעט כל הנסיונות נופלים ואלה שמצליחים לא ממש בזמן טוב - עשרות מילישניות. רצתי לנייד והדלקתי והרצתי במקביל גם חלון PING -T…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי נתב של tp link דגם wr740n lite וכשאני מחבר אליו את המודם מהירות הגלישה בשני המחשבים יורדת אל מתחת ל 3 מגה (שזה בעצם 350kbs בפועל) ופחות. נ.ב אחד המחשבים מחובר ע"י חוט והשני באלחוטי. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב אני מקבל 12 מגה (1.4 מגה בפועל). ישנן הגדרות כלשהן שעליי לעשות על מנת לקבל את המירות הנ"ל גם ע"י הנתב. אני מצפה לפחות שאם מחשב אחד יהיה כבוי, אז המחשב השני יקבל את כל רוחב הפס ולא שליש ממנו, נראה כי הנתב גוזל את רוב רוחב פ הגלישה...מה עושים? תודה רבה לעונים בברכה, issac
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הרואטר wbr3406TX level one אני צריך את הIP שלו בשביל להכניס בהגדרות אחרת זה לא מתחבר לי. זה המחשב היחיד שמחובר לאינטרנט ואין לי אפשרות לדעת את ה IP . מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש אצלי המון ניתוקים בחיבור ללא חייגן על תשתית כבלים בטריפל 100MB. האם הורדת המהירות ל30MB עשוייה לפתור את בעיית הניתוקים ? החלפתי כבר כמה ספקים והניתוקים נמשכים אז אני דיי בטוח שזו בעיית תשתית. הוט לא הצליחו לפתור את הבעייה, והיא חוזרת תמיד בשעות העומס בערב ובסופי שבוע. מידי פעם אני עושה RESET למודם וזה מסדר את הבעייה לפרק זמן של כמה שעות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום ראוטר Motorola WR850G ואני מנסה לגרום לו להתחבר לאינטרנט, בינתיים ללא הצלחה. להלן תמונת מסך של הגדרות חיבור האינטרנט של הראוטר: תחת Connection Mode אפשר לבחור DHCP, Static ו- PPTP - מה שרלוונטי לגבי. כאשר אני בוחר ב PPTP אפשר לשים את כל שאר ההגדרות. מה שחסר לי בעיקר זה מה לשים ב service name וה- pptp client/server ip (זה מגלה אוטומטית ערכים לשני אלו, אבל כאמור זה לא עובד). בעמודה השמאלית אי אפשר להכניס ערכים ל- Default Gateway ולא ל IP Address. ובצד ימין למטה יש שם משהו שמסתיר את ה APPLY וה- CLEAR. בכל מקרה, הנה ההגדרות טכניות של ספקי אינטרנט. ואני זקוק פה לעזרה.. נטוי'זן רוצים כסף על תמיכה בראוטרים שלא קונים מהם.. ולא מתחשק לי לשלם. תודה לעוז…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-