רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הי חבר'ה מה קורה? משום מה הכרטיס רשת שלי מדגם Atheros AR8151 GbE LAN chip (10/100/1000 Mbit) לא נותן לי מהירות דופלקס של 1000MBIT! הדרייבר מעודכן. ניסיתי גם את הדרייבר שבא עם הלוח אם ושום דבר. העסק לא משתנה. הקטע הוא שלפני שהבאתי מעבד 3770K ופירמטתי את המחשב העסק היה על 1000MBIT יציב. יש למישהו מושג מה הבעיה?! מדובר בלוח Gigabyte Z77X-UD3h[/size הבעיה כשאני רוצה לקבל 100MBIT אינטרנט מהוט אני לא מצליח לקבל זה מגביל אותי באינטרנט אני מקבל בערך 20-25MBIT וזה אף פעם לא קרה לי. אחי שגם מחובר קווית ואצלו החיבור רשת מוגדר על 1000 מקבל 50-60-70 וזה עוד תקין.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרשת בנויה מ-5 מחשבים 3 WIN 98 1 WIN 95 ואחד WIN XP HE כל תכונות הרשת עובדות פרט ליכולת להדפיס ממחשב עם WINXP (אני רואה את המדפסת המשותפת - מצליח לתת הדפסה אבל מקבל שורה שכתובה בגיברריש). תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם שינוי ה IP על ידי לחיצה על הכפתור DISCONNECT ואז CONNECT בהגדרות הראוטר הורס או פוגע בדרך כזו או אחרת בראוטר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המחיר הממוצע של domain co.il כי ראיתי מחירים נורא יקרים של 80$ (אין לי מושג לכמה זמן) ואני גם לא יודע עם הם כללו אכסוןץ אני לא צריך איכסון אלא רק דומין (רק שם לאתר!) אשמח אם גם תוכלו לתת קישור לאחד שנותן את הדומין במחיר הזה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המודם הנ"ל הגדרתי אותו כראוטר וכנראה שהוא מתחמם יותר מידי אז הוא מתנתק לי כל הזמן ואני צריך לאתחל אותו מחדש וזה לא נוח ביכלל, אם מישהו יכול להמליץ לי על מודם אחר שיש לבזק שאפשר להגדיר אותו כראוטר אני ישמח תודה רבה....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי פירמטתי את המחשב והתקנתי WIN 7 וכשחיברתי את המודם הנורה של ה LAN דולקת באופן קבוע (אני יודעת שזה אמור להבהב) וה local area cinnection מזהה כשאני מחברת את המודם אך לא מתחבר (יש איקס אדום על האייקון של ה NETWORK). חברת התשתית והספק טוענות שזה בעיה בכרטיס רשת. הרצתי diagnostic של הWIN והוא רשם לי: there might be a problem with the driver for the Local Area connection adapter הסרתי את הדרייבר והתקנתי אפילו חדש שהורדתי מהאתר של INTEL ועדיין לא השתנה המצב ואותה הודעה מתקבלת. נראה לי שיש לי בעיה בפרוטוקול TCP/IP כי הרצתי TEST על זה במאפיינית של הדרייבר והוא רשם שיש לי בעיה עם זה וכשכתבתי ב CMD IPCONFIG הוא לא נתן לי IP ADDRESS עזרה דחופה!!! תודה יש לי INTEL CORE 3
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*הוט בוקס* רוצה לקנות ראוטר TP-LINK מה אני אומר להוט בשביל להתנתק מההוט בוקס ולקבל אינטרנט לראוטר TP-LINK וגם Wi-Fi ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי סיבים אופטיים+סופר וויפיי +מוקות של סלקום עם ניתוקים גם בוויפיי וגם קווי, שוקל רכישה של מודם ראוטר או ראוטר בלבד מבקש המלצתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה שלא הייתה קיימת בעבר: כשאני מפעיל את VMware מהירות ההעלאה שלי צונחת, וגם ההורדה וגלישה באתרים הופכת לאיטית ומעצבנת. הורדתי תוכנה לניטור הרשת וVMware עצמו לא צורך משאבי חיבור יוצאי דופן ככה שאני לא יודע מה הגורם לבעייה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לעבור דירה בקרוב ואני רוצה לקחת ברצינות את עניין האבטחה והפרטיות של הרשת הביתית.אני עדיין מחפש דירה אז אני לא יודע בקשר לתשתית אבל ככל הנראה אני ילך על בזק.אז כמו שרשמתי בכותרת- - אשמח להמלצה לראוטר ביתי בדגש על אבטחה ופרטיות thanks
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעביר המון מידע (כ1 TB) בין שני מחשבים עם כבל cat6 . בשני המחשבים זה מראה שיש קישוריות של 1GB , ואני מעביר את המידע דרך samba. עכשיו כשאני מעביר את הקבצים הם עוברים במהירות נמוכה יחסית ( 50MB לשניה) אבל אם זה 1gbit זה צריך לרוץ במהירות של בערך 100 MB .... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברנו להוטנט מ-012, ולא החלפנו ראוטר או מודם. שדרגנו מ-12 מגה ל-30 מגה, ואני שם לב שהאינטרנט לא הכי מהיר שיש, מה גם שלעיתים לוקח לדפדפן לטעון דף במשך 10 שניות אפילו.. לאגים כאלה.. למה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! במקום העבודה י לי מחשב החובר באמצעות כבל לאינטרנט (רשת של מקום העבודה).שאתי, במידה ואחבר ראווטר אלחוטי לנקודת החיבור זה עבוד כך שאוכל לגלוש באופן אלחוטי באמצעות הטלפון למשל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלום אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום פה.... בניתי קנטנה מפחית שימורים, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB עם אנטנה מתפרקת אם אני מפרק את האנטנה ומחבר את הכרטיס ישירות לקנטנה, בלי כבל בינהם, העוצמה גדלה ואני קולט רשתות יותר טוב אם אני מחבר כבל מאריך RP-SMA בין הכרטיס לקנטנה, אני לא קולט את הרשתות פרטים לגבי הכבל, זה כבל באורך של 9 מטר שנקנה מאיביי http://www.ebay.com.au/itm/9m-30FT-RP-SMA-WiFi-WAN-Router-Antenna-Extension-Cable-Wireless-network-card-/281103481535?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 בדקתי את הכבל שאין בו נתק והוא בסדר השאלה שלי היא כזאת האם האיכות שידור יורדת בגלל האורך של הכבל, והפתרון זה לחתוך ולקצר אותו או שהאורך לא אמור להשפיע עד כדי כך, ופשוט האיכות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם קיימת תוכנה שמגבילה את ה WI-FI לראוטר אחד ושלא תהיה אפשרות להתחבר לאחרים..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים אני צריך בבקשר המלצה למודם ADSL פנימי למחשב של חבר שלי, כי נמאס לו מהמודם של הבזק (זה שיש לו חיבור USB) אז בקיצר אני צריך משהו טוב (הכי חשוב פנימי) שיתמוך במינימום מהירות של 1.5M. תודה רבה לכל העוזרים והמגיבים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הגעתי למסקנה שכאשר אני משתמש ב- lh-bittorrent החיבור לאינטרנט מתנתק כל מספר דקות. הבעיה אולי נובעת מהגדרות לא נכונות של הביטורנט? אם יש למישהו ביטורנט טוב ויציב, אני אשמח לשמוע. תודה עריכה: זה קורה גם באימיול.. אז הבעיה זה המודם?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליחה להיכנס לפייסבוק ומופיעה לי הערה שאני צריכה לשנות את הגדרות אבטחת האינטרנט שלי כי עכשיו מוגדר שאין אפשרות לשמור קבצי קוקיז. איך אני משנה תהגרות על המחשב כדי שאני אוכל להיכנס? (אם זה משנה, נראלי שהכל המערכת הפעלה של המחשב היא של ויסטה)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לשתף כרטיסי רשת של 100M כך שיעבדו במהירות 200M תחת Win 2000 Pro ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בדיוק הייתי בדרך לקנות ראוטר ובמקרה עצרתי כאן דרך Google , אני גולש דרך 10M HOT + 014 L2TP יש לי הרבה ניתוקים לאחרונה ממש כל חצי שעה.. שבצעתי חיבור ישיר למחשב בעזרת חיגן לא היה ניתוקים לכן אני משוכנע שמדובר בראוטר , המליצו לי לקנות נתב Edimax BR6424N ,אז רגע לפני שאני קונה עצרתי כאן בשביל לבדוק איתכם האם זה באמת ראוטר מומלץ? ועל הדרך רציתי גם לשאל אם יש בראוטר הזה אפשרות להגדיר Porxy או VPN במידה ולא אם משהו מכיר ראוטר שיש בו אפשרות כזו.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר מודם סלולרי פנימי של HP מדגם UN2420. המודם הנ"ל הוא בעצם כרטיס GOBI2000 לכל דבר שנעול למחשבי HP. האם יש דרך לפרוץ את הכרטיס הנ"ל לעבודה על מחשבי DELL (שגם הם תומכים בGOBI, פשוט לא בכרטיס הנעול של HP)?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר לכבלים אצל חברת תבל דיגיטל בגלל סיבה אחת ברורה: המחיר הרבה יותר זול. הם אמרו לי שאני צריך לשלם 100 שקל חד פעמי על הרכבת המודם במחשב. השאלה שלי היא למה לעזאזאל אני צריך לשלם 100 שקל אם אני יודע בעצמי לעשות את זה, אני טכנאי מחשבים וזה בדיוק 2 דקות לחבר מודם, ודרך אגב אני כרגע בADSL והמודם הוא USB ויש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא בשימוש בשביל שיתוף האינטרנט, האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת בשביל המודם של הכבלים? האם אני מקבל מהם כרטיס רשת בכלל? ואם כן למה שאני ייתן לאיזה טכנאי זוטר של תבל לגעת לי במחשב ולהתקין בעצמו את הכרטיס? דרך אגב האם המודם של הכבלים יותר אמין משל הADSL USB?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. היום טכנאי בזק התקין אצלי רשת HPNA3. מחשב אחד עם נתב-מודם מדגם PAR-720G, מחשב שני עם מתאם PET-320. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט איטי. וכאשר ניסיתי להעתיק סרטים ברשת ממחשב למחשב או הורדתי קבצים גדולים מהאינטרנט, אז ראיתי שהרשת מפסיקה להעביר נתונים, הייתה הודעה שגיאה ולחצתי RETRY להמשך העתקה ברשת. לגבי ההודרדה - ניתן היה לראות שאין התקדמות והמהירות היא 0, ואח"כ זה חזר להוריד. זה נראה כאילו יש הפרעות. אולי בקו אולי במודם. מישהו מכיר את זה ויודע איך לפתור? אם לא, אז אולי טכנאי בזק יסדר את זה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בנושא^ לא רק לפרוקסי שלהם, לכל פרוקסי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-