רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחובר ל-012 דרך תבל דיגיטל עם מודם מוטורולה 4200 בחיבור USB ברגע שאני מתחיל לגלוש המחשה מבצע איתחול כאילו ולחצתי על הריסט. יש לי לוח חדש של אסוס P4P800 כל התקני USB אחרים עובדים ללא בעיה. חזרתי גם על התקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO אבל ללא פיתרון לבעיה. מישהו מכיר את הענין?
-
הרשת בנויה מ-5 מחשבים 3 WIN 98 1 WIN 95 ואחד WIN XP HE כל תכונות הרשת עובדות פרט ליכולת להדפיס ממחשב עם WINXP (אני רואה את המדפסת המשותפת - מצליח לתת הדפסה אבל מקבל שורה שכתובה בגיברריש). תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כן סיסמאות אפשר לפרוץ תמיד, השאלה מה קורה אם אני מכניס כתובות MAC מורשות לגלישה . איך מישהו פורץ את זה? ואז בעצם עולה השאלה , אם אני מוותר לגמרי על הסיסמה ורק מרשה שימוש לכתובות MAC שיש לי בבית , זה פתרון פחות טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר לכבלים בלי חייגן אז כל מה שעשיתי זה לחבר את כל המחשבים לסוויץ' וגם את המודם ככה היה לי אינטרנט לכל המחשבים. עכשיו עברתי לבזק ואני עם חייגן, חיברתי את המודם לסווץ' התקנתי את הדיסק של המודם במחשב שלי התחברתי הכל עבר טוב יש לי אינטרנט במחשב. אבל, בשאר המחשבים אין. מה שאני מנסה לעשות בכלל הוא הגיוני? או שאני חייב לחבר את המודם למחשב אחד להתחבר ושהוא ישתף לכולם אינטרנט דרך הסוויץ'? כי אם ככה יש לי בעיה כי יש מחשב אחד שהוא פועל תמיד ואליו המודם לא יכול להגיע ובמחשב שהוא כן יכול לא פועל תמיד, בגלל זה הפתרון של המודם כבלים עם הסוויץ' סידר לי את הבעיה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מוזרה, האם משהוא מכיר מחשב קטן אפילו מבוסס ATOM או ARM אבל שמשולב בו רואטר אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, ה-DIR-300N של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי התומך במהירות אלחוטית מקסימאלית של 150Mbps וכולל גם 4 יציאות קוויות של 100Mbps. עלות נמוכה, ביצועים יפים ותמיכה מלאה בקושחת DD_WRT הופכים אותו לאחד הנתבים המעניינים ביותר בשוק הישראלי. סקירה מלאה של נתב זה ניתן למצוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-300N/DIR-300N.htm CHEIF
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. המחשב שלי פורמט מחדש מוינדוס 7 לוינדוס 10. יש לי סטירמר שמחובר לרשת עם כתובת IP. בער כאשר הקשתי את כתובת האיי פי של הסטרימר היה נפתח לי כמו כונן במחשב עם התיקיות והייתי יכול להעביר לשם סרטים מהמחשב פשוט העתק הדבק. היום כאשר יש לי וינדוס 10 ואני מקיש את כתובת האייפי של הסטרימר זה נפתח לי כמו דף אינרנט http://10.0.0.88/frameForBrowser.php . webremote ואני רואה הכל רק אני לא יכול לעשות העתק הדבק ולהעביר לשם סרטים. אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני עומד להתחבר והציעו לי לקחת במקום מודם "רגיל" מודם-ראוטר של אסוס. מומלץ לקחת את האסוס? קראתי כאן שכן ואני רוצה עוד כמה חוות דעת. אני אציין שאין לי כל בעיה לקפוץ לחנות ולקנות ראוטר במידה ואין להם דגמים אמינים להציע. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב.. במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנוי של סלקום TV כולל תשתית VDSL וספק 013 , הוטנט מביאים עכשיו 4 חודשים חינם ללא התחייבות , רציתי להתנסות כי 013 החיבור לחו"ל לא משהו . קיבלתי שם משתמש וסיסמא מהוטנט , אבל לא מצליח להתחבר לשירות . האם 013 יכולים לחסום חיבור לספק אחר ? כי בעצם אני לא לקוח של בזק ... זה חיבור סיטונאי . ניסיתי דרך הראוטר של סלקום DV2220 וגם דרך ראוטר פרטי שלי D-Link DSL-6740U .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התחברתי אתמול לחבילת גלישה בטריפל C את האמת אני חייב להגיד שבכל נושא השירות הראשוני הם ממש חלשים . וכנראה שהם לא עובדים שישי אז אין תמיכה. חיברתי את המודם ואני רוצה להגדיר שם משתמש וסיסמא אבל לא יודע מה הסיומת שצריך לשים בשם משתמש @...... התמיכה של בזק שניסו לבדוק אצלהם אמרו שהם בכלל לא מכירים את הספק (והיא שאלה את המנהלים שלה) פה הרגשתי קצת מוזר "אולי סתם עבדו עלי והם לא קיימים באמת?" אשמח אם יש מישהו שמחובר ויודע להגיד לי את הסיומת תודה וסוף שבוע נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של GIGABITE PE667 PRO עם כרטיס רשת מובנה , האם אני יכול להשתמש בו לחיבור ל ADSL שיש ברשותי ( יש לי עוד מחשב עם מודם רגיל ומודם ADSL והוא מחובר לתשתית הADSL ואני מעוניין לחבר גם את המחשב השני לא בו זמנית )
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי את המכשיר לרשת. הוא מקבל IP מהשרת, אבל לא מזהה את חיבורי הRDP של השרת. מישהו יודע איך מתקינים אותו? (מדובר בSERVER 2003). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי סיבים אופטיים+סופר וויפיי +מוקות של סלקום עם ניתוקים גם בוויפיי וגם קווי, שוקל רכישה של מודם ראוטר או ראוטר בלבד מבקש המלצתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבין שחרשנו על הנושא אבל לא נתתם תשובה סופית, יתרונות: אין צורך בכרטיס רשת היתרון היחידי לפי מה שאני מבין. חסרונות: צורך כוח מעבד, פינגים גבוהים, תופס USB אחד הבנתי נכון? תענו סופית כדי שנוכל לסיים את העניין סופית מקווה לתשובה מועילה, אייל.
-
היי לי יש לפטופ שמוגדר ברשת פשוטה (workgroup ) . לאח שלי לפטופ שהוא מביא מהמשרד ששייך לרשת עם domain controller (אני לא בטוח שאני מדייק בשמות . מקווה שמבינים) . ניסיתי לחבר בין שניהם עם כבל מוצלב . הצלחתי לראות את הדומיין שלו במחשב שלי .בתוך הדומיין ראיתי את המחשב שלו אבל לא איפשר לי להיכנס אליו . אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך כל פעם להעביר לו קבצים גדולים . מה שמצריך אותי כל פעם מחדש , לצרוב ולצרוב . תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לשדרג את הרשת הביתית בראוטר מהיר יחסית שיעביר תכני HD בין כמה מחשבים (בwireless כמובן) קראתי קצת על הDIR-655 שנשמע מעולה אבל קצת ייקר, יש יותר זולים שעדיין עומדים בתקן אכותי כזה גבוהה של מהירות העברת מידע (ללא ניתוקים דחופים) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[ltr]I upgraded my Alcatel SpeedTouch home into a pro and now I'm lucky if BitTorrent hits 10kb/s. it's not that I doesn't download at all, it does but very slowly around 3kb/s usually. I could be just bad sources, but it's not likely, since I've tried many different torrents. and besides that I've noticed another thing, when BT is running on this computer, even if it only downloads a total of 10bk/s, the other computer can't even surf normally, though this one can. general info: 1.5Mbps connection Alcatel SpeedTouch "Pro" Edimax 10/100 8 Port Switch XP SP2 with connection limit set to 1000 SP2 Firewall Azureus BT client[/ltr]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: שלום, החלפתי את הנתב שלי לנתב החדש של בזק. בנתב הקודם שלי אני הצלחתי לפתוח פורט מסויים והוא עבד לי בכל הבדיקות. כעת ניסיתי לפתוח את אותו הפורט ולא הצלחתי (מה שאומר שלא בגדרתי טוב את הנתב עצמו) ניתבתי את הפורט גם הפיירוול של מערכת ההפעלה וגם בנתב עצמו (אין לי פירוול חיצוני) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. יש לי רמקולים Logitech Z906 שמחוברםי למחשב .בדפדפן Chrome רק 2 רמקולים קדמיים עובדים , כשצופה ביוטיוב או סרט דרך הדפדפן. למשל עם Firefox אין בעיה וכל חמשת הרמקוים עובדים. האם ניתן לסדר את זה בדפדפן Chrome ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי במשרד שלו רוצה לחסום את האינטרנט לעובדים מסוימים שיכלו רק לבדוק איימיל ולא לגלוש באינטרנט עכשיו ההיגיון שלי אמר לי שהדרך הכי פשוטה לעשות את זה זה בטח לחסום את פורט 80 ואז לא יהיה אינטנרנט מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה? או יש דרך אחרת לחסום את האיטנרנט ולאפשר רק איימיל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פותח את הפורטים בסדר גמור וזה עדיין לא עובד !קבלו תמונה אם כל הפרטים ואיך שהכנסתי את הפורטים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-