רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מעוניין לדעת אם יש מקומות מהם אני יוכל להשכיר HUB לילה, או לחלופין אם מישהו כאן מעוניין להשכיר לי HUB ל- 24 מחשבים (בהודעה פרטית כמובן). כמו כן אני צריך מדריך להגדרת ה-HUB, הגדרת המחשב בחיבור (אם צריך). עכשיו יש לי שאלה לגבי הגדרת שרתי משחק, כלומר להגדיר מחשבים בתור שרתי משחק, כל מה שאני צריך לעשות זה לפתוח שרת דרך המשחק, זה בדיוק כמו הגדרת שרת עם חיבור לאינטרנט? תודה רבה :>
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אני מנוי בכבלים ובבזק בינלאומי, חבילת 1.5 מגה. נגמרה לי ההתחייבות, התקשרתי לבזק והם נתנו לי מחיר לספק 89 ש"ח. בכל מקרה חברת הכבלים מציעה את חבילת ה 3 MB ב 80 ש"ח. בזק איכזבו אותי (לקוח שלהם 5 וחצי שנים). בזק התחילו לדבר איתי על איך שהם החברה עם רוחב הפס הגדול ביותר ורק נטויזן שהיא כביכול מתקדמת יותר יש לה 6GB רוחב בעוד שלהם יש 13.2GB. בקיצור - דיברתי עם ברק - 49 ש"ח - 3MB/150K דיברתי עם נטוייזן - 59 ש"ח - 3MB/278K לא יודע אם קריטי לי האפלואד אבל זה יכול להיות נחמד... בקיצור - שניהם לכלכו על ברק בטענה שהיא החברה הקטנה בארץ עם רוחב פס מזערי - בעוד שבפורום פה קראתי רק טובות על ברק - מה לעשות? מה לקחת? ומה באמת טוב? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אנשים עברתי על הדיונים כאן בפורום ולא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה שלי. האם יכול להיות שכבל רשת ארוך מאט את הגלישה מכבל רשת קצר? האם יש הבדל בין כבל רשת מוצלב לרגיל רק בשביל חיבור בין המודם למחשב? והאם יש איכויות שונות של כבלים כאלו? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני מחובר לכבלים בחיבור ללא חייגן בגלל שיש לי ראוטר ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ראוטרים וחייגן. היום קראתי פה: http://www.netcheif.com/Articles/L2TPDial/L2TPDial.htm שאפשר לעשות חיבור לאינטרנט בכבלים עם חייגן עם ראוטר כמו שלי [אני לא בטוח 100% שזה השם של הראוטר שלי אבל יש לו את ההגדרות כמו במדריך אז זה לא משנה]. אם אני מבקש מהכבלים שיעבירו אותי מחיבור ללא חייגן לחיבור עם חייגן (אני רוצה IP משתנה בגלל נסיונות פריצה למחשב), איך הסידור IP יהיה? לפי המדריך אני נותן שם וסיסמה להתחברות בהגדרות של הראוטר, מה שכנראה אומר שהראוטר יחייג ושכל מי שמחובר לראוטר יקבל את אותה כתובת IP.. אבל אני מתחבר דרך המודם ולכן אני רוצה לדעת אם אני אקבל כתובת IP שונה [זאת שרואים בwhatismyip.com למ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נתקלתי בבעיה גדולה בחיבור שלי לרשת; האינטרנט פשוט מתנתק כל כמה שניות, מתחבר ומחדש, ושוב - מתנתק. וכך במעגל אינסופי. לעיתים האינטרנט פועל כראוי זמן רב יחסית, ולעיתים אף מתנתק למשך של כמה ימים. חשוב לציין כי אני לא מפעיל תוכנות שיתוף קבצים כבדות על המחשב, כך שלטעמי הדבר איננו נובע מעומס יתר. החיבור שלי הוא: GlobSpanVirata USB ADSL LAN Modem במהירות של 736 Kbps. להלן בועה אשר מוצגת לי כאשר האינטרנט מתנתק: להלן תמונה של האינטרנט במצב מחובר: נספח - הגדרות החיבור לאינטרנט (הגדרות LocalArea conection 2): אשמח לקבל תמיכה ו/או רעיונות לפתרון הבעיה, תודה מראש, מתן
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים באינטרנט מהסוג המוזר: המחשב בלי שולח מידע אבל לא מקבל(אני לא יכול להוריד ואני יכול להעלות) למישהו יש רעיון מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אתמול קניתי ראוטר של לינקסיס WRT54GL. התקנתי אותו די בקלות עם חיבור pptp עכשיו המחשב הנייח שלי מחובר לראוטר בכבל ואני גולש דרכו ללא בעיות... עכשיו במחשב הנייד שלי מזהה את הרשת, מתחבר אליה אבל אני לא יכול לגלוש. מה אני יכול לעשות, תודה מראש, אלון.
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה יש לי רשת בבית במחשב שבו לא נמצא המודם אלא מחוברת הרשת לא מופיעה לי ההתקשרות של האינטרנט ואני רוצה שתופיע בבקשה למי שמבין תעזרו לי..!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
donkeyserver no2? משום מה אני מקבל הודעה שהסרבר מת אבל הIP שלו תקין וחבר שלי בנטויזן כן יכול. זה פשוט קרה יום אחד. זה לא טבעי.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי נתב מדגם D-LINK ושאני מתחבר אליו עם מחשב נייד הוא מראה לי שהמהירות 11MBPS שפעם היה 54MBPS. ושאני מתחבר ברשת אלחוטית של מישהו אחר הוא מראה 54. דיברתי עם בזק ונטויז'ין. המיהרות הורדה והעלה נורמלית לפי בדיקה שלי. רואים גם שיש חיבור מצויין אבל עדין רק 11 מגה ולפעמים יש ניתוקים. בזק אומרים שזה לא ראוטר שלהם אבל שאני נכנס להגדרות שלו הוא כותב WOW. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע רשת חוטית, שמורכבת ממודם אלקטל שהוא גם הראוטר, והאב חוטי. אני יכול פשוט לקנות האב אלחוטי, לחבור אותו למודם במקום ההאב החוטי, לשים כרטיס רשת אלחוטי בכל אחד מהמחשבים שלי, וכל העסק יעבוד? או שיש עוד משהו שצריך לעשות? 2. איזה האב מומלץ לקנות ומה מהחיר? 3. כנ"ל כרטיסי רשת? תודה. עריכה: חקרתי קצת ואני מבין שמה שאני קונה זה ראוטר אלחוטי. אז בעצם אני מבטל את הראוטר שבמודם שלי ומחזיר אותו למצב רגיל? ועוד שאלה - אני רואה שלראוטרים האלוחטיים יש גם חיבורי לאן רגילים. אני יכול לחבר גם כבלים רגילים וגם להפעיל את הרשת האלחוטית? ולחבר עוד מחשבים? אני מדבר על http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7280 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 (איזה מהם עדיף ד…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום חברה, אז ככה,אני עוד מעט עובר לכבלים (בנתיים יש לי ADSL עם מודם נתב של Alcatel 510). לפני הרבה שנים כשהייתי נסיין של אינטרנט בכבלים היה לי מודם ראוטר של 3COM ממה שאני יודע עכשיו כבלים לא מחלקים מודמים כאלה אז השאלה היא כזו:אם אני מחבר מודם של כבלים לSWITCH ומחבר גם 2 מחשבים נוספים לSWITCH האם אפשר לעשות איכשהו שכל מחשב יוכל לחייג עצמאית דרך המודם לאינטרנט,ז"א שלמשל עם מחשב א' חייג ואני אפעיל את מחשב ב' אז הוא ישר יהיה מחובר לאינטרנט וההפך,אני ]פשוט לא רוצה להגיע למצב שאני צריך לעשות מחשב שרת שכל הזמן יעבוד.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יום מצוין לכל חברי הפורום , היום בשמחה גדולה התקנתי את הנתב האלחוטי שהמלצתם (לינקסיס wrt54gl) ואני נורא מרוצה ממנו... ההתקנה הייתה פשוט מצוינת. הכל מפורט והכל ובלי להיעזר במדריך שלכם הצלחתי להגדיר שיתוף אינטרנט שפועל לא רע בכלל, אך בשיתוף קבצים ומדפסות טיפה נתקעתי... להלן הבעיות : קודם כל,המחשב הנייד לא יכול לגשת בכלל למחשב הנייח שאליו מחובר הראוטר (המחשב דלוק כמובן) בכלל - אני נכנס לרשימת המחשבים המחוברים בקבוצת העבודה ולוחץ על המחשב הנייח ווינדוס אומר שאין לי הרשאה לגשת אליו בכלל :\. כמו כן המחשב הנייח (ראשי) יכול לגשת רק גישה חלקית אל המחשב הנייד - הוא יכול להסתובב רק בכונן C וצריך להיזהר לא לגעת בתיקיות של יוזרים (מה שמעצבן שגם בנייד ובנייח יש רק יוזר אחד שהוא בע…
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בוקר אור, ברשותי 2 מחשבים שמחוברים ברשת דרך ראוטר של EDIMAX. כשמתשמשים בחמור, הכל עובד אחלה. אבל נאמר לי שאני יכול להאיץ את מהירות ההורדה באזוראוס (כרגע על בקושי 8K) אם אפתח פורטים ספציפיים בראוטר עצמו. השאלות: א. האם זה באמת יעזור? ב. האם יש איזה פורט קבוע לתוכנה שצריך לפתוח או שזה משתנה ממחשב למחשב?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להשתלט על מחשב אחר ברשת האינטרנט (לא פנימית), בהסכמת הצד השני. למשל לצרכי תיקון בעיות וכו... עדיף תוכנה חינמית, אך אם אין מישהי מומלצת ניתן גם כזאת שצריך לקנות.
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום ידידיי, ברשותי 3 מחשבים מחוברים ברשת רגילה (חוטית) על-ידי נתב D-Link DI 604. המטרה: להוסיף מחשב רביעי ללא העברת כבל רשת. האם ניתן להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב 4 + אנטנה כלשהי שתתחבר לחריץ הפנוי בנתב כדי לחבר אותו לרשת?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה קנו לי מחשב חדש ועכשיו אני רוצה שיהיה בוא גם אינטרנט . שמעתי שיש כזה דבר רשת אלחוטית , שזה מין מודם שקונים ב-200-150 ש''ח בא אלייך תכנאי או מישהו מבין מתקין לך את זה ואז המודם קורא את המודם הרגיל במחשב הישן וככה יש אינטרנט בשני המחשבים . אז השאלה שלי היא : 1. עם זה נכון שיש כזה דבר ? 2. כמה זה עולה ? 3. עם אפשר להתקין את זה לבד ? 4. עם אי אפשר להתקין לבד כמה כסף לוכח תכנאי ? 5.מאיפו קונים ? 6.וראתי שגם צריך כרטיס רשת או משוה כזה איך אני בודק עם יש לי אחד כזה ? תודה רבה רבה למי שיעזור לי כזה מאוד דחוף !
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם. יש לי 2 מחשבים בבית המחוברים ברשת אלחוטית , רציתי לדעת האם יש אפשרות לראות על צג של מחשב אחד את מה שמתרחש במחשב השני ? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי רשת שעובדת מאחורי ראוטר אבל איך אני יודע להתחבר למחשב ספציפי אם כולם עובדים על אותו אי פי חיצוני ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר של לינקסיס דגם:befw11s4 כעיקרון הראוטר מראה שהוא מחובר והכל עובד אבל כשאני מנסה להתחבר מהנייד אני לא מצליח אפילו למצוא את הראוטר. בהתחלה ה ip של המחשב שאליו מחובר הראוטר נעלם אבל בסוף הצלחתי לשחזר. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר ברשת אלחוטית. מה לעשות?????? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 17:07:25 בבקשה תעזרו ליזה ממש דחוף לי
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-