עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חברת Western Digital, אחת היצרניות המובילות של כוננים קשיחים ואמצעי אחסון, חושפת שורה של מוצרי תקשורת. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2326

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by HaimTS,

כרגע אני משתף אינטרנט ע"י כבל מוצלב (שני מחשבים) הכל נפלא ;D אבל אני רוצה עכשיו שכל מחשב יוכל להתחבר בניפרד ללא תלות בשני. והשאלתי אם יש צורך ב router או ש switch מספיק,(ראיתי שיש router יעודי לADSL) ההבדל במחיר כפול אבל אם צריך... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

אוקי ראשית כל, שלום ותודה לכל מי שיוכל לתרום פה חלק לעזור לי. נתונים על המחשבים שלי: *הגנות:קספרסקי אינטרנט סיקיוריטי, אד-אוור, ספייבוט סירצ' אנד דיסטורי. *ראוטר. *מהירות 750KB. *רשת אל חוטית [משמע, שני מחשבים מקבלים את ה750KB]. *מפרט << בצד. אוקי בעייתי היא זאת. אני דואג יפה למחשב החדש שלי, הכל היה טוב ויפה עד שהמחשב שלי אחי הצטרך פירמוט. הוא פירמט את המחשב ואז התקנתי לו את הדיסק שקיבלתי יחד עם התקנת האינטרנט אל חוטי [אם זה חשוב לציין, גם אז קיבלתי את הראוטר] אוקי עכשיו יש לו אינטרנט עם חייגן [מה שלא היה לו לפניי הפירמוט] ומאז, כל משחק ואני מדבר על 10 משחקים שונים שאחד מהם הוא GW שהוא משחק כספי ורציני שיש לו שרתים חזקים במיוחד. האימיול לא מוריד ושום דבר לא זז. הדפד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, אני עשיתי עם IIS שרת מהכונן שלי, עשיתי כמו שצריך (ככל הנראה), הוספתי גם את השירות של DYN DNS כדי שאני לא ייצטרך לשנות IP כל פעם. כשאני נכנס דרך הדומיין שלי על אותו הIP, אז הוא מבקש ממני סיסמה אלה הפרטים שהוכנסו: ב-IIS : Binding: 77.127.XYZ.9:80 (זה הIP של המחשב שלי, כאשר XYZ= למספר כלשהו). בהוסט של DYN רשמתי את הIP של המחשב שלי גם. מה אפשר לעשות ? תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לפתוח את פורט 80 (אני משתמש בWAMP). הגדרתי IP סטאטי, הוספית את פורט 80 לנתב, אבל עדיין פורט 80 סגור. יש למישהו רעיון? נתב - Edimax br6204wg Hot + 012 התמונות מצורפות... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי שלום לכולם. אני חדש פה ויש לי בעיה שמאוד אשמח באם תתנו לי רעיונות לטיפול או לפחות עוד מידע על הנושא. אני משרת בצבא ביחידה מסוימת. יש לנו בשבועות האחרונים בעיה ברשת מסוימת. מדובר במאות מחשבים שמחוברים ברשת מקומית. למחשב עצמו יש גישה מלאה לרשת. יש פינג בין המחשבים/ פינג לראוטר. וכו' העניים הוא שאין גישה ממחשבים אלו לכונני רשת או לכונני :c של מחשבים אחרים. העברנו את התקלה לצוותים הבכירים אבל הם לוקחים את הזמן..... חפרנו לבד על הבעיה וכרגע הרעיון היחיד שיש לנו זה שזה בעיה ב SMB - (בעצם בעיה בגישה לכל דבר שקשור ל סלש- \example\\ ). אגב. הפתרון היחיד שמצאנו הוא פתרון טיפשי אבל הוא הועיל לנו במקרים דחופים וזה: למחוק את התקן כרטיס הרשת ולהחזיר. …

7. אני מחפש בזאפ מודם למהירויות מעל 15 מגה ולא מוצא. למען האמת אני בכלל לא מוצא מודמים למכירה. האם לקחת מודם \ ראוטר מבזק (ולהתחייב לשנה, שנתיים, שלוש) זאת האפשרות היחידה שלי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by zvkel,

אני מעוניין להתקין מחשב אחד ברשת ביתית שיהווה שרת קבצים איזה מערכת הפעלה כדאי לי להתקין? אני רוצה שתהיה לי אפשרות להגביל גישה לקבצים למשתמשים שונים ברשת המחשב הולך להיות מורכב משאריות ככה שהוא לא חזק במיוחד (p3 -700 . tnt2 , שאיפה ל256 מגה זיכרון)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. בשבועות האחרונים, כל טורנט שאני מוריד מתחיל על M1.3 לכמה דקות, ואז יורד למהירויות מגוככות של 100-300K. בהתחלה היתי מוריד על מקס. יש לי 10 מגה. יש דרך לבדוק את זה? ומי החשוד העיקרי, הספק או תשתית?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Ariel Ozeri,

שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?

11. Started by jehuda levran,

שלום רב יש אפשרות לתת כתובת ip שיזהה שהוא במיקום של ארה"ב בלי שיפגע בביצועי המחשב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב אחד שיושב בקומת הקרקע בבית בתוך ממ"ד, ומחשב נוסף שאני מתכוון לקנות ישב בחדר בקומה שמעליה. חשבתי שרשת אלחוטית תהיה הפתרון הכי פשוט לחיבור המחשבים אבל כשקראתי את המדריך של Qtec נוכחתי שזה כנראה בלתי אפשרי (ממ"ד+הפרש קומות). העברת כבלים לא באה בחשבון והפתרון שחשבתי עליו הוא שימוש ברשת הטלפון הביתית לחיבור המחשבים. יש למישהו ידע/ניסיון בנושא הזה? או רעיון אחר? כמה דברים נוספים: 1. הטלפונים בבית מחוברים למרכזיה מדגם Logiphone 208-LT 2. חיבור האינטרנט שלי הוא ADSL. מה שאני צריך בת'כלס זה שיהיה חיבור אינטרנט גם למחשב החדש. הרשת פחות חשובה לי אם זה מורכב מדי. אני מניח שבזק ישמחו להתקין לי עוד נקודת ADSL בבית ולגבות עוד כסף כל חודש.. השאלה היא אם יש א…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום, אני מתעניין כרגע ברכישת ראוטר שתומך ב DD-WRT. ראיתי ראוטר ממש זול (29$) באיביי של TP-LINK והוא אלחוטי בלבד. TP-Link WR703N 4.0 Router details Additional information Chipset AR9331 Other downloads RAM 32 MB FLASH 4 MB בכל אופן, הבנתי שאפשר לשנות את עוצמת השידור של הראוטר. מה העוצמה המירבית שניתן לשדר? הבנתי שהתקן מחייב 1.5Watt. האם אפשר לעקוף את זה? והאם זה משנה איזה ראוטר אקנה? (הבנתי שיש DD-WRT בגרסה קטנה לראוטרים עם זיכרון מופחת) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bati6,

לפני כן אני אגיד שעד עכשיו היה לי הוט והכל היה תקין, עברתי לבזק ולמרות שהוא נותן לי אחלה חיבור במחשב, בפלייסטיישן המשחקים באונליין לא עובדים לי טוב, פינגים גבוהים משחקים נתקעים הרבה לאגים לפי דעתי הראוטר של בזק פשוט חלש מידי בשביל הפלייסטישן, חיברתי כמובן עם כבל ישירות. חשבתי לקנות ראוטר פרטי, בעקרון יש לי tp-link w9970 מלפני שלוש שנים יושב לי בארון, האם הוא מספיק טוב או שעדיף ראוטר חזק יותר? יש המלצות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nemesis,

היי, עברתי לבית חדש, וכמובן לא העבירו תשתית רשת לחדרים. אני רוצה להחליף את חוטי הטלפון ל-CAT5E. הבעיה היא שאין בארון התקשורת תשתית חשמל. מישהו מכיר מתג קטן פיזית שמקבל הזנת POE, וכולל 4 כניסת/יציאות ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Iv0ry,

מי יותר טוב ובעל טווח קליטה רחב יותר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by rbh3,

אהלן, לא מזמן עברתי לדירה בעלת 2 מפלסים. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בכל הבית ולכן קניתי עוד ראווטר הראווטר הראשי בבית הוא tplink tp-wr1043nd אליו מחובר בכבל ראווטר נוסף edimax br-6424n v2 בראווטר הראשון (tplink) שרת הdhcp מחלק כתובות מ192.168.1.2 עד ל 192.168.1.199 בראווטר השני ביטלתי את שרת הdhcp כל הגדרות הרשת האלחוטית זהות מלבד הערוץ והכתובת שהגדרתי לנתב היא 192.168.1.200 כל כמה זמן הרשת קורסת וכאשר אני מנתק את הראווטר השני ומחכה כמה שניות היא חוזרת לעבוד.. עבדתי ע"פ המדריך הבא http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ואני באמת לא מבין איפה טעיתי ולמה הרשת קורסת. יש לציין ששתי הראווטרים עובדים באופן תקין כאשר הם עובדים בנפרד כך שזה לדעתי לא בעיי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by צור ניסן,

חברים שלום שאלה בענין ראוטרים הייתי השבוע בארומה, ושמתי לב שאם אני מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, בפתיחה הראשונית של אחד מהדפדפנים(לא משנה איזה דרך אגב) קודם כל קופץ דף של ארומה. מענין אותי מאוד לדעת האם ישנה דרך לבצע זאת על ראוטרים או שיש עוד משהו מאחרי הקלעים? והאם ישנם ראוטרים התומכים בכזה דבר? תקנו אותי אם אני טועה לגבי שזו בעצם הפנייה שמבצע הראוטר, לאחר הגדרה כזו או אחרת תודה מראש צור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לראוטר יתרונות מאשר חיבור רגיל? מהירות או משהו כזה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, ברשותי ראוטר מסוג netgear dgn2200v2 במשך כשבוע. לראוטר זה יש חיבור usb באמצעותו ניתק להגדיר דיסק רשת או מדפסת רשת. חיברתי אליו דיסק קשיח נייד. הגדרתי כל מה שצריך וניתן לגשת עליו ולראות אותו באמצעות כל המכשירים שברשותי. הבעיה היא שהוא משום מה לא מסוגל להראות קבצים גדולים מ4~ GB, מה שמוזר זה שהדיסק הקשיח מפורמט כntfs ולכן לא אמורה להיות בעיה זו, כאמור מה שקורה בפועל זה שפשוט הקבצים האלה לא נראים כאשר ניגשים אל הספריות בעזרת הרשת. ניסיתי לגשת בעזרת כמה פרוטוקולים כגון http, smb, ftp אבל הבעיה זהה. אני מניח שזה בעיית firmware, מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי את המקרה.... תודה מראש, ניצן

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by erez_barziv,

יש לי בעיה מוזרה ביותר. אני לא מצליח ליצור קשר קולי, לא דרך האי סי קיו ולא דרך תכנת ה NETMEETING. ה - NETMEETING לא מצליח בכלל לתקשר עם השרתים שלו. ובאי סי קיו, הוא מנסה ליצור קשר בין אחד לשני, אבל בסוף נופל. יש לי הרגשה שבזק או בזק בין לאומי (שאני מחובר אליה), חסמו גישה לסרברים אלה בכוונה תחילה, כי אחרת אין לי שום הסבר אחר למה שקורה פה........... אם מישהו יודע את הסיבה לאי הצלחה ליצור קשר, או מכיר תוכנות אחרות לההעברת קול אשמח אם תכתבו אלי ל erez_barziv@hotmail.com

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כרגע התחברתי לאינטרנט בכבלים (מת"ב) בבזק בין לאומי. החבילה היא 750Kbit ואני בנתיים מוריד במהירויות נוראיות באיזור ה 30Kbyte וזה צריך להיות יותר באיזור ה 90! יכול להיות שזה בגלל המחשב הישן שזה מחובר איליו - פנטיום 3 450Mhz? או אולי המודם - 3Com Shark מחובר לפורט USB... אני פשוט מאוכזב...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mrraz,

יש לי מחשב לצורך הקרנת סרטים שמחובר לטלויזיה מרוחק כ-8 מטר מהראוטר. לא מתאפשר לי להעביר כבל רשת, אז אני מעביר למחשב קבצים גדולים עם DOK וקטנים ברשת אלחוטית. למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי N900 של טיפי לינק ועד עכשיו היה מחובר במהירות 450 לראוטר 1043 גירסה שניה. קצב העברה בתקשורת 2.4 היה על הפנים. רכשתי בכ-400 ש"ח את הראוטר N750 וחיברתי את המחשב לתקשורת 5GHz גם במהירות 450 השיפור מדהים. עכשיו אני מעביר כמעט הכל בתקשורת אלחוטית. ממליץ

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי Windows XP SP3, לפעמים כשאני עושה restart למחשב, אז אחרי ש-windows עולה ומתחיל לטעון את כל התוכנות שיושבות ב-TaskBar Tray, אז אחרי 4 תוכנות הוא נעצר - בדיוק לפני הטעינה של האייקון של הרשת(LAN), ואז זה לוקח בערך 2 דקות שלמות, בהן המחשב לא קורא או כותב כלום מה-HDD, פשוט שתי דקות של כלום, ורק אז מופיע האייקון של ה-LAN ושאר האייקונים שאחריו. מה יכול להיות הגורם לכך? יש לציין שזה התחיל ממתי שקניתי מחשב חדש. המחשב הוא עם לוח אם של Gigabyte. במחשב הקודם, עם אותה גרסא של Windows XP SP3, זה אף פעם לא היה קורה.. איך אני יכול לאבחן מה גורם לזה ואז לתקן את זה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי אני מכניס עוד מחשב לבית ואני רוצה שגם לו יהיה חיבור לאינטרנט. אני יודע שיש אפשרות של ICS השאלה האם זה אפשרי ליצור חיבור כזה אלחוטי והלקוח לא יהיה תלוי בהדלקה של השרת ? במידה ולא אני מבין שאי צריך להקים רשת לכן אאל"ט אני זקוק לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי (יתחבר בחיבור קוי במחשב אחד) עד 300 שח. מוכן לחרוד אם יש סיבה טובה לדעתכם. מדובר על דירה רגילה, מרחק שני המחשבים כ 8 מטר, הפרדה של 2 קירות. בקשר להקמת הרשת, במדריך בסטיקי רוב ההתיחסות שראיתי נוגעת למחשב הלקוח, מה קורה עם הגדרה של הראוטר וכו' ? תודה נתי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים