רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אנחנו עוברים דירה ואחד הפרויקטים זה רישות שלה - יש צורך ברישות אלחוטי של כל הבית ובנוסף יש צורך גם ברישות קווי. בבית יש 4 קומות: בקומה 1 יש חיבור חוטי אחד. בקומה 2 (קומת הכניסה) יושבת המרכזיה של כל הכבלים ובנוסף יש יציאה נוספת ליד הטלוויזיה, שזה גם מרכז הבית. בקומה 3 יש 3 יציאות חוטיות. בקומה 4 יש 2 יציאות חוטיות. בסה"כ 7 יציאות חוטיות. יש לי 2 שאלות: 1. איך טכנית אני מקים את הרשת? אני מחבר את המודם לסוויצ' ולא צריך ראוטר באמצע, או שיש בו צורך? במידה ויש בו צורך, האם הוא חייב לשבת פיזית בין המודם לסוויצ' (כלומר מודם->ראוטר->סוויצ'), או שאני יכול לשים אותו במקום אחר (כלומר מודם->סוויצ'->ראוטר)? 2. כמה נקודות גישה אלחוטיות צריך ע"מ שתהיה קליטה מלאה בכל החל…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים במחשב שלי 2 כרטיסי רשת ולעשות רשת עם עוד 2 מחשבים?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, לי יש חלונות ויסטה, ולאחותי חלונות אקספי. כמובן שלי היה אקספי האינטרנט עבד לשנינו (אנחנו מחוברים בכבל בין 2 כרטיסי רשת) אבל מאז התקנת הויסטה לא משנה מה אני מגדיר אצלי או אצלה, האינטרנט אצלה לא עובד. אני מניח שאני לא הבנתי איך זה עובד עם ויסטה. מישהו יודע? יש למישהו מושג? הוא בד"כ רושם אצל אחותי שהקישוריות מוגבלת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מקום וקניתי USB והוא לא קולט לי בכלל טוב מהשכנים והאות נמוך אז חשבתי לקנות את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1868 איך זה ? כמה מטרים הוא קולט? האם אתם ממליצים עליו? רוב האנשים זה בקליטה אות נמוך... להערכתם לאיזה אות הוא ישפר לי? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שהחיבור לאינטרנט אצלי דיי בעייתי. יש לי 15 מגה אבל בבדיקה שערכתי גיליתי שה-ping הוא מעל 500!!! בדקתי עם בזק בינלאומי, ושם עשינו כמה בדיקות שאחת מהן הייתה להפעיל את המחשב במצב בטוח ואז ה-ping היה משהו כמו 10. מכאן הסיק הבחור שהבעיה באחת התוכנות אצלי שפועלות דרך קבע במחשב. בדקתי וירוסים, השתמשתי ב-cCleaner, מחקתי כל מה שאפשר בקיצור לא מצאתי מה הבעיה. אז ראשית, איך אני יודע מה הבעיה? כמה הבחור במבזק בינלאומי מרח אותי? ומה עוד נשאר לי לעשות? תודה רבה צרפתי איזו בדיקה שעשיתי עם ping plotter (שם זה עוד סביר, אבל עדיין בעייתי): Target Name: www.pingplotter.com IP: 216.92.151.75 Date/Time: 8/24/2013 12:09:05 AM 1 0 ms 0 ms BEZEQ [10.0.0.13…
-
- 8 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
פרט ליתרון שהוא פועל גם לפני שמערכת ההפעלה נטענת וטוענת את FW התוכנה (לא יתרון משמעותי), אילו יתרונות יש לחומרה ע"פ התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני לא זוכר מתי זה התחיל או שזה היה מהתחלה. פשוט בדקתי יום אחד וגיליתי שאני לא מוריד במהירות שאני צריך. ניסיתי לעבור ספק, להחליף כרטיס רשת, דיברתי עם התמיכה של הספק וגם של התשתית אך בלי עזרה. היום הגיע אלי נציג של בזק וחיבר את המחשב שלו למודם. אצלו משום מה הוא הוריד ב 190, במהירות שצריך להוריד.. אצלי אני מוריד בסביבות ה 120~. כמובן שכל זה התבצע ב 1@1. יש לי חבילה 1.5mb, מודם של eci 270pr, הייתי ב 2 ספקים שונים, החלפתי כרטיס רשת... מישהו נתקל בכזה דבר פעם ויודע איך אפשר לפתור את זה? בכל מקרה אני מניח שזה משהו בהגדרות.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר לאינטרנט וזקוק לעזרה. התשתית תהייה של בזק (ADSL), ובקטע של ספקיות יש לי התלבטות... אין לי מושג איזה יש ואיזה בכלל שוות בדיקה אני מעוניין בחבילות יחסית צנועות של 2~2.5 מגה בהורדה ו256~512 Kביט בהעלאה, רצוי מאוד שהחברה תהייה בעלת שרות תמיכה ושרות לקוחות מקצועיים (לא כאלה שיתחילו להקריא לי מרשימה "תבדוק שיש חשמל, תדליק את המחשב..." ויתחילו לחפש בעיות במקומות לא קשורים לתלונה- כמו שיש בשירשור של התומכים ), שתהייה אמינה (כמובן) ומומלצת באופן כללי... אשמח לקבל כמה הצעות תודה לעונים. נ.ב: אם אני לא עונה כמה ימים זה לא כי אין יחס- פשוט אין לי גישה לאינטרנט (:)
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני הולך להחליף את המושם הקיים שלי בבזק כי ככל הנראה הוא התחיל להתשגע.( יש לי את ה ALCATEL Speedtouch ). 1.איזה מודם הכי ממולץ לקחת ? 2.האם יש מודם שבא יחד עם ראוטר שמומלץ לקחת אותו? תודה לעוזרים. TOMCAT383
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לשחק, נניח Unreal, בלי נתב/אינטרנט אלא רק בעזרת התמיכה של כמה מחשבים ניידים בWiFi. איזה תוכנה צריך להתקין והאם אחד מהמחשבים יצטרך להיות "שרת"? ובקיצור מה צריך לעשות כדי שזה יקרה אם זה בכלל אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חברה. בהמשך לדיון הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431701.0 רכשתי את הנתב Edimax BR-6215 SRg כעת אני חווה בעיות בהגדרתו כריפטר. יש לי נתב של level1 מחובר למודם ולמחשב נייח באמצעות כבל. אני מעוניין להגדיר את האדימקס לקומה התחתונה של הבית, שם נמצאת המדפסת ובכך גם לחזק את האות בקומה הנ"ל. אני פועל על פי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שיניתי את הIP של האדימקס ל 192.168.0.2 בעוד הlevel1 נמצא בדיפולט על 192.168.0.1 כפי שרשום במדריך, הם על אותו סגמנט מתחת לחילוק כתובת שרת ה DHCP של הlevel1 אשר מתחיל ב 192.168.0.100 ועד 199. שני הנתבים משדרים על אותו ערוץ ובעלי SSID שונה. נכנסתי לאופציה של WDS בLEVEL1 …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במשרד מספר מועט של חיבורי רשת ואני רוצה לפצל את אחד החיבורים ליותר ממחשב אחד האם מה שאני צריך להשתמש בו זה סוויצ? כי ראיתי שיש לו רק כניסות עם מספרים ולא WAN שזה מה שאני מכיר מהראוטר הביתי שלי תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם לחברת נטויז'ן יש אינטרנט ADSL? ואם כן איך הוא? האם שווה? או שפשוט ללכת על בזק בין לאומי?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בבזק בADSL המודם מתחבר פשוט לטלפון עם פילטר. רציתי לדעת לאיזה יציאה מתחבר מודם הכבלים (ליציאה של טלויזיה?).
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה עולה כבל לחבר בין שתי מחשבים ב LAN
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מודם AZTECH 600E שמתפקד כראוטר, עם האב לשני מחשבים. אני משתמש ב XPx64 קודם כל השאלות הכלליות: 1. מה זה IGMP 2. מה זה DMZ? 3. הייתה לי בעיה עם התוכנה SABABADC שאמורה לעבוד על חיבור ישיר. כשאני עובד במצב פסיבי, היא מורידה בסדר גמור (ביחס לשראזה למשל), אבל אני לא מצליח לעבוד במצב פעיל ולנצל את החיבור הישיר של התוכנה. הגדרתי בראוטר חוקים לפורטים 412 ו 1412 גם TCP וגם UDP. מה לא עובד כמו שצריך...? תודה מראש, שחר
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה קניתי נתב אלחוטי וחיברתי אליו 2 מחשבים מחשב אחד דרך חיבור קווי ומחשב שני דרך כרטיס רשת אלחוטי יש לי אינטרנט דרך כבלים של ברק ואני רגיל להתחבר אליו דרך החייגן שלהם הבעיה שלי זה איך להגדיר את הנתב שיתחבר ללא החייגן הזה כלומר שהנתב יחייג ישירות לברק הנתב שלי זה TP-LINK WR542G אשמח מאוד אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שיפור משמעותי במהירות ולא שידרגתי תמהירות או משהו דומה וגם לא שיניתי הגדרות או התקנתי אימיול חדש פשוט האימיול חזר להיות מהיר יותר גם לכם זה קרה??
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי [אני מאזור המרכז...אני רוצה אם אפשר חנויות בראשון לציון] אין במלאי [היחיד שיש במלאי זה בפ"ת..] האם יש משהו אחר מומלץ באותו מחיר/זול יותר? או שליסוע לפ"ת ולקנות את זה שיש?
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש שרת אכסון שנותן דומיין בחינם בשביל עסק רציתי לדעת אם יש דבר כזה בחינם בשביל עסק ואם יש אשמח לקבל את הכתובת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום נניח אני רוצה לגלוש עכשיו תחת כתובת ip משוודיה\צרפת או בכלל מכל כתובת אחרת חוץ מישראל אז יש אפשרות לעשות את זה על ידי קניית ip ? אני יודע שיש אתרים שנותנים כל מיני כתובות פרוקסי וכו' אבל מה שאני מחפש זה כתובת ip שתהיה תמיד מהירה בכל פעם שאני ישתמש בה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי נתב של בזק נתגיר 2200 אני מנסה להגדיל את הטווח שלו ע"י שימוש בראוטר (כ AP) נוסף שיתחברו ב WDS כבר הצלחתי לעשות את זה וזה עובד אבל הבעיה שבנתגיר הוא מחייב אותי לעבוד עם הצפנה נמוכה ולא עם AES כך שלמעשה הוא מוריד אותי לעבודה בתקן G ולא ב N האם יש אפשרות לעקוף את זה? או שאפשר לחבר את שניהם בדרך אחרת ולא ב WDS? ללא חיבור בכבל רשת תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-