עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, לא מזמן קניתי לוח אם חדש מסוג Gigabyte H77M-D3H. הוא מגיע עם כרטיס קשת Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20). מאז שאני מתחבר לרשת (עם כבל) עם כרטיס הרשת החדש שלי האינטרנט מתנתק כל כמה זמן ומופיע הסימן קריאה הצהוב המקולל הזה על הסמל של הרשת למטה ורשום "Unidentified Network" עם סמל של רשת ציבורית. גם אחי קנה אותו לוח אם והוא חווה אותה בעיה. שאר המחשבים בבית שמחוברים עם כבל עובדים, כמו גם כרטיס הרשת הקודם והישן יותר שלי שעבד. גם אם מתחברים בצורה אלחוטית הכל עובד, כרגע אני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. עדכנתי דרייבר, עדכנתי גרסה לראוטר (|D-link 2650U של בזק), ניסיתי דרייבר אחר של Atheros, חזרתי לדרייבר המקורי, החלפתי כבל רשת וזה עדיין לא עובד. אנ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כל פעם שאני מפעיל משחקים או את ה winamp אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק מעצמו ניסיתי בהתחלה תוכנות מוזיקה אחרות אבל גם בהם ובכול המשחקים שלי האינטרנט מתנתק עזרו בבקשה!!!!

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. האינטרנט ביוזר האדמין פשוט מתנתק כאשר מחליפים יוזרים זה מאוד מעצבן מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. יש לי ראוטר NETGEAR -WPN 824 שמחובר למודם:ROTAL -RTA 1320a וגם למחשב יש לי לוח אם asus p5k-e -wifi/ap solo עכשיו עשיתי שם חיבור גם בין ראוטר ישן שהיה לי של 3COM בצורה הבאה : החיבור יכול לא להחזיק אפילו 5 דקות והוא יכול להחזיק שעות זה איך שבא לו... לא מצאתי סיבה לניתוקים זה יכול להיות שאני על המחשב וזה יכול ללהיות שהוא לא בשימוש.. בכל מקרה מה אני יכול לעשות?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. טוב נתחיל עם סוג המודם USB ADSL MODEM ALE 150. של בזק נידמה לי... האינרנט עצמו הוא של ניטוויזן. (1.5 מגה) אוקיי אז כבר יש לי את החבילה הזאת בערך משו כמו שנתיים או שנה וחצי ולא היו לי שום בעיות איתה עד שיום בהיר אחד אני מתחיל לראות שכל קצת זמן המודם יוצא מסנכרון ואני מתנתק מהאינטרנט,דבר שדי משגע אותי ביחוד מהעובדה שזה קורה בחופש ואני אוהב להשקיע זמן לשחק במחשב עד שיש לי זמן קצת לפני הבגרויות. (האינטרנט מחובר רק עם מחשב אחד... זאת אומרת אין רשת רק מחשב אחד מחובר על האינטרנט... עשיתי בדיקה לוירוסים ולא נמצאו,אם זה בכלל קשור.) תודה מאוד מאוד לעוזר,אני פותח תאשכול הזה לפני שאני יסע עד לראשון להחליף מודם דבר שממש אבל ממש אין לי עצבים אליו וזמן... :s05:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by satlan1,

שלום, יש לי אינטרנט שמחובר לרשת ביתית(עם ראוטר של LEVEL1). בימים האחרונים האינטרנט מתנתק כל שעה ככה ומתחבר אחרי דקה שתיים אוטומאטית. מה יכולה להיות הבעיה? זה אמור להיות קשור לספק או שיכול להיות הבעיה אצלי? תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by nfs2000,

אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by The Winter King,

איך אני פותר את זה? אשמח לעזרה!

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה או לא, אבל אולי מישהו פה יצליח לפתור לי את הבעיה. יש לי רשת ביתית של בזק בינלאומי, עם ראוטר אלחוטי, עכשיו בזמן האחרון כל פעם שיש טלפון, שמישהו מדבר בטלפון, מנתק את הטלפון, מחייג וכו'.. האינטרנט מתנתק ובמהלך כל השיחה ישנם ניתוקים ואי אפשר לגלוש כלל באינטרנט. פעם ראשונה שזה קורה לי, אני נמצא עם הרשת ביתית כבר חצי שנה ולא קרה דבר כזה בעבר, פעם ראשונה שזה קורה. התקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לי שזה קשור לפילטר ושאני צריך לשים פילטר בכל מקום שיש טלפון בבית, עכשיו יש לי רק 2 פילטרים שמחוברים לחלק מהטלפונים אך יש טלפונים שאין בהם פילטר, בכל מקרה לא היה פילטר גם לפני זה ובלי הפילטרים לא הייתה שום בעיה כזו, כשהתקינו לנו את הרשת ביתית בבית החדש (אני גר…

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. אני מחובר ל014 ויש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים ואחד נייד ) האינטרנט מתנתק הרבה פעמים לפעמים כל 5 דקות ולפעמים כל שעה או יותר החלפתי ראוטר, איפסתי הגדרות, פירמטתי את המחשב אך הכל היה לשווא.. האם יש לכם דעה בנושא? מה יכולה להיות הבעיה? האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה זו? אשמח לשמוע את תגובתכם

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  11. שלום לכולם. אני גולש בתשתית של HOT עם בזק בינלאומי מהירות 1.5. לפני כמה זמן התחברתי לטלפון של 012 smile, מאז יש לי בעיות אם האינטרנט. דבר ראשון אני משחק WOW ולאחר חיבור הטלפון היה כמעט בלתי אפשרי להיכנס לשרתי המשחק, דיברתי איתם ואיך שהוא הם הצליחו לסדר את הבעיה. דבר שני, לפעמים שאני גולש לאתרים בחו"ל, האינטרנט שלי מתנתק, ורק לאחר סגירת הדפדפן (firefox או IE) הוא מתחבר שוב (דרך אגב, החלפתי ל vista השבוע וזה עדיין לא נפתר). רציתי לדעת אם יש פיתרון למצב הזה, האם זה קרה לעוד משהו. תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. שכחתי לציין שאני מחובר חוטי לגמרי ( חוץ מהטלפון עצמו ) אין לי שום ראוטר חוץ מהראוטר של 012.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  12. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by tm1988,

אני יתאר לכם את המצב יש שני מחשב נקרא להם מחשב א' ומחשב ב' יש ראוטר חוטי של 3com עכשיו אני יפרט שני מקרים: מקרה 1: הפיירוואל של הראוטר מופעל אבל במחשב א' לפעמים לא רואים תמונות ואתרים עולים לאט. במחשב ב' הכל בסדר מקרה 2: אם אני מכבה את הפיירוואל של הראוטר במחשב א' האינטרנט עובד בצורה מושלמת אבל במחשב ב' האינרטרנט מתנתק, לא מתנתק לגמרי, מסנג'ר עובד אבל אי אפשר להיכנס לאתרים מה אפשר לעשות? אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. זה סיוט! אני משאיר את התוכנת שיתוף פתוחה בלילה אני קם ומסתבר שאחרי 10 דקות שהלכתי לישון האינטרנט התנתק! הבעיה גם שהוא לא מתחבר שוב אוטומטית, אלא אני צריך לנתק ולחבר את הנתב האלחוטי. יש לי ראוטר 1025W RTA. ודבר אחד יש לי להגיד, התמיכה של בזק לא עוזרת בשיט! מה הסיבה? וכן, פתחתי את הפורטים כמו שצריך עם IP סטטי וכד' (בעזרתו של אחד מהתומכים).

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by portance,

שלום לכולם לאחרונה מתנתק לי האינטרנט סתם ככה מבלי שאני עושה משהו מיוחד וזה קורה בדרך כלל בלילה וזה קורה כמעט כל יום. אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן L2TP שברק הגדירו לי ומודם TERAYON TJ715X שקיבלתי מHOT, מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  16. המודם מתנתק לי כל דקה סתם ככה... כלומר התאורה של ה-DSL נכבת לי ונדלקת לי כל דקה. מה אני עושה? וגם האינטרנט איטי. אני לא יודע אם יכול להיות שיש וירוס שעושה את זה כי אני לא משתמש בתוכנת אנטי וירוס אלא מגן על המחשב שלי עם ה-Firewall של וינדוס בלבד.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  17. Started by Gosha,

אז ככה. אני חוזר פעם בשבוע/שבועיים מהצבא לסופ"ש בבית ושם להורדה לילית כמה דברים כדי שאתעורר לי בבוקר וההורדה כבר תסתיים. אך בזמן האחרון התעוררה בעיה מסויימת - האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו באמצע הלילה! כלומר, אני מתעורר ופשוט רואה את מסנג'ר מנותק, כל ההורדות ב-uTorrent תקועות ואין את הסמל של החיבור לאינטרנט. מישהו אולי יכול להסביר ממה נובעת הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by TectoR,

אמ.. קודם כל יש לי ברשת. עכשיו, מתי שאני מתחיל להוריד או להעלות משהו, האינטרנט מתנתק (לפעמים לאחר 5 דקות ולפעמים אפילו אחרי שעה, זה לא קבוע). אמ.. במחשבים האחרים ברשת אין את הבעיה הזאת, וניסיתי את המחשב ברשת בבית אחר, וזה עבד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. נ.ב. אחרי שהאינטרנט מתנתק, אני צריך לסגור את המחשב, לנתק את החשמל ולהחזיר אותו ורק אז זה עובד.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Rhx,

שלום, לפני כמה ימים אחדים הרגשתי איטיות ממש כבדה באינטרנט, לפתוח אתר לוקח בסביבות ה20-30 שניות ואני עדיין לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. התקשרתי אל מוקד התמיכה והם לא ממש הצליחו לעזור, סרקתי וירוסים, ספייוורים ועוד כמה דברים ועדיין זה נמשך, למרות שההורדה וההעלאה שלי מתפקדים בסדר. יש פה למישהו אולי פתרון לבעיה הזאת?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  20. טוב שמעו לאחרונה האינטרנט עושה לי כל כך הרבה בעיות שאני משתגע !!! יש לי אינטרנט ב HOT , חבילה של 12 מגה ובנטויזן חבילה של 5 מגה, ככה שאני מקבל בפועל 5 מגה (לא שאני משלם לחינם על ה 12, פשוט קיבלתי באותו מחיר, אז לקחתי) עכשיו לאחרונה זה התחיל להתנתק כל כמה דקות האינטרנט והתחבר אחרי דקה וחצי רק ועשה המון בעיות ועצבים עכשיו זה בכלל עושה לי בעיות, אני מנסה אפילו לשנות כתובת MAC או משהו בראוטר לפעמים זה עוזר ואני נכנס לדף בית של הראוטר עם ההגדרות והזה שם שעושים SETUP יעני הגדרה מחדש לא עובד אני לוחץ על הכפתור NEXT אין תגובה כאילו משהו נדפק שם ועכשיו זה בכלל יש אתרים הוא טוען כמה שניות ואז שגיאה יעני לא נכנס ויש אתרים זה נכנס משהו מדהים לגוגל לא נכנס, לוואלה כן, לפה כן,…

21. יש לי את הראוטר הנ"ל ועד אתמול הכל פעל טוב. פתאום היום כשנכנסתי לאינטרנט ראיתי שהוא איטי מאוד, ניסיתי להתחבר ללא הראוטר ופתאום הוא שוב מהיר. הבעיה קיימת בשני המחשבים המחוברים לראוטר וגם כאשר המחשב השני מכובה, עדיין הבעיה נמשכת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אהלן, יש לי 750 בכבלים. מודם רשת terayon. כאשר אני מוריד באי מיול במהירות של 90-100קבש אחרי כמה שעות או פחות התקשורת נעלמת אבל האינטרנט עדיין מחובר. האי סי קיו נופלת המסנג'ר נופל והמיול מתנתק. התקשרתי לספק ושם אמרו לי שהבעיה שאני "חונק" את הקו. מה איכפת לי מה אני חונק, אני רוצה להוריד בפול קצב! בדיוק על מה שאני משלם להם! איזה חוצפנים. בקיצר ניסיתי ללא המיול ובאמת האיטרנט לא מתנתק. מה עושים?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  23. שלום אני בזמן האחרון התחלתי להשתמש ב utorrent גרסה אחרונה מה שקורה שבהתחלה האינטרנט עובד באופן תקין ואחרי זה באופן פתאומי הוא נופל לאחר מכן אני מוציא את הראוטר והמודם מהחשמל האם יש דרך למנוע שהאינטרנט יפול בכל שימוש ביוטורנט? או בהגדרות או אולי מודם/ ראוטר יותר חזק? יש לי מודם של ARRIS וראוטר של linksys wrt54gl

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Mr_ShoKo,

שלום, קיימת שצלי בעיה שהתחילה לפני יומיים שלושה, האינטרנט נורא איטי, מיהירות ההורדות עומדת בין 10 ל- 25 ק"ב. ניקיתי את כל קבצי ה-cookies וההיסטוריה, עשיתי ריסטרט למחשב, הוצאתי את המודם מהחשמל. יש עוד אפשרויות שאוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כמה דברים שחשוב לציין, למחשב יש כרטיס רשת אל חוטי, הראווטר נמצא קומה מעל לקומה שבו נמצא המחשב. תודה רבה והמשך לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  25. הי, יש לי כרטיס רשת PCI אלחוטי של TP-LINK שעובד בתקן N. ראוטר Edimax BR6574n ומודם בזק Aztech 600E האמת שאני סובל מהבעיה הזו כבר הרבה זמן וכבר די נמאס לי. מעבר לכך שפעם בכמה ימים האינטרנט מתנתק בלי סיבה וצריך לנתק את הראוטר ואת המודם ולחבר מחדש, בכל פעם שאני מפעיל את Utorrent ומפעיל את המהירות על המקסימום של 10Mbps - בערך 1MBps, אי אפשר לגלוש כי אתרים לא נטענים, והאינטרנט אפילו מתנתק מעצמו. אני מתאר לעצמי שאחד מהרכיבים לא מסוגל להתמודד עם המהירות. זה קורה גם כשאף מחשב אחר לא מחובר לראוטר. האמרו לי שהראוטרים של Edimax לא ממש מוצלחים בעניין הסיבולת שלהם, יכול להיות שהראוטר דופק לי פה את הכל? אם לדעתכם זה אכן הראוטר, יש למישהו המלצה לראוטר טוב שיחזיק מעמד? עדיף שיהיה בתקן N.…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.