רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות דברים למשפחה שלי בארה"ב כדי שיביאו לי אותם בפעם הבאה שהם באים לבקר. הבעיה שהאתר שאני רוצה לקנות ממנו לא נותן משום מה להתחבר מהארץ ויכול להיות שיעשה לי לי בעיות אם הוא יראה בחיוב שהאשראי ישראלי (אנטישמים מגעילים). אז לפתוח חשבון בחו"ל זו כנראה לא כלכך בעיה למרות שאני עדיין מחפש משהו שמזכיר את הויזה הנטענת שיש בארץ, אבל יותר חשוב זה למצוא פרוקסי או VPN מאובטח שאפשר להעביר דרכו אשראי. חשבתי לקנות דומיין לאיזה חודש ולהשתמש באיי פי שלו כדי לגלוש לאתר, זה נראה לכם בטוח? אני מניח שהרבה אנשים שכותבים פה קונים משחקים במבצעים אזוריים, איך אתם מאבטחים את החיבור?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שיש ארגונים התנדבותיים שמקדמים הקמה של נקודות חמות לאינטרנט מהיר בחינם בעיירות פיתוח. אני גר בקיבוץ, בעבר דיברו על הקמת רשת רגילה ומחווטת והנושא נדחה בגלל עלויות גבוהות של התשתיות. היום כשיש אופציה לתשתית אלחוטית יתכן והדבר יוזל עלויות ויתאפשר. 1. מה התשתית הנדרשת ע"מ לספק אינטרנט מהיר לכ-60-80 בתים? 2. האם אני יכול להקים דבר כזה בעצמי? במה זה כרוך? עלויות? 3. האם תשתית קיימת של ADSL עוזרת ומספקת תשתית למה שאני רוצה או שאני צריך להזמין פריים ריליי במהירות מטורפת ואז פשוט למקם משדרים בכל מיני מקומות אסטרטגיים בקיבוץ? תשובות או הכוונות יתקבלו בברכה...
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השיתוף במאפיינים מסומן http://img10.imageshack.us/img10/7816/345543354.png אבל אני לא רואה את הקבצים מהמחשב השני.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לבית חדש ומתכוון לחבר את הממיר יס לרשת (VODׂ), טיפה כאב ראש להשחיל כבל רשת מהלוח הראשי לחדר ולכן חשבתי על פתרון של מתאם חשמל. אני די חדש בנושא וקראתי קצת לפני זה. המתאם הראשון יתחבר למפצל חשמל שאליו תתחבר הטלוויזיה והממיר, וכמובן המתאם. המתאם השני יהיה מחובר למפצל חשמל בסלון, שאליו מחובר הנתב, הטלוויזיה ועוד מספר מכשירים קלים (4 בסה''כ). בעוד חדר נוסף יהיה מחובר מחשב ישירות לנתב ללא שום מתאם (לא יודע אם זה חשוב לציין). ההתלבטויות: 1. האם מתאם חשמל מתאים כפתרון ראוי למצב הנ''ל ולא גורם לבעיות כלשהם לרשת הביתית \ מחשב אחר שמחובר ישירות לנתב ? 2. האם המתאם מעביר נתונים בצורה תקינה ומהירה ? ישמש בסה''כ לממיר VOD. 3. ראיתי את הדגם הבא, האם ממולץ ? TP-LINK TL-PA4…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע מדובר בחיבור ADSL בספק נטויזן. אבל נחמד לשמור אופציה לחיבור כבלים. אשמח להמלצות בתקציב נמוך לשיתוף מחשבים ואינטרנט, לא יהיה הרבה שיתוף קבצים והורדות. תודה מראש רום
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, עברתי לאיזה ספק קטן של אינטרנט, אחרי המעבר סרטונים בקושי זזים אצלי בשעה מסוימת, שעות כנראה של עומס... הייתי בחברה מוכרת ויקרה י עכשיו אני בחברה לא מוכרת וזולה, מה עושים?? הם טוענים שהכל בסדר, גם מבדיקת מהירות הכל נראה תקין, אבל נראה לי מוזר מדובר אגב רק בצפייה בסרטונים באתרים של טלויזיה או סרטונים לצפייה ישירה לא כמו יוטיוב אלא כמו אתר "סדרות" וכאלה, פשוט כל פעם נטען, מה יכולה להיות הסיבה??? יכול להיות שזה קשור לאתר עצמו?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית מחשב שמרוחק מדי בשביל הרשת האלחוטית שלי, לכן אני נאלץ חבר אותו דרך קו רגיל. יש לי את הנתב האלחוטי (דגם DI-624+ של DLINK) ונתב (שמשמש כמודם) מדגם 312+ של ECI. עכשיו, מה אני צריך בשביל הרשת בנוסף? פשוט לקנות 2 כבלים מוצלבים לחבר לנתב ולתקע טלפון וזהו? צריך לסדר משהו בקו טלפון הביתי? יש לנו מרכזיה, זה משנה? דרך איזה נתב להשתמש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים אלו אני חשוב לעבור מנטוויזין אל בזק בינלאומי. רציתי לשאול אם הם מספקים חבילת חיבור של 3Mbps וכמה אתם משלמים עליה(בלי התשתית).
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני משתמש במחשב פנטיום 4 בחלונות 2000 פרו (שפה עברית), ויש בו כרטיס רשת וגם אינטרנט מהיר מאוד. המודם ADSL מחובר ל- USB. והמחשב פנטיום 3 יש בו כרטיס רשת, אני משתמש בחלונות XP פרו (בעברית). אני מבין במחשבים, צריך עזרה מאוד דחוף. דבר ראשון אני רוצה במחשב פנטיום 3 יהיה אינטרנט מחובר לפנטיום 4. איך מגדיר אינטרנט מהיר ב-2 מחשבים ברשת? אנא תעזרו לי בבקשה. נסיתי כל נסיונות לעשות ברשת אינטרנט ולא היצלחתי. בתודה מראש אופיר
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מודם פקס סטנדרטי פנימי שיהיו לו drivers התואמים גם למערכת Vista x64 bit. אומנם עדיף מודם פנימי אך כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסר חדש Acer Aspire 5740G-624G איך אני יודע אם יש לו מודם סלולרי מובנה או לא? אם אין . יש דרך לשים לו כרטיס קבוע עם מודם סלולרי ? או שזה לא נתמך? וצריך מודם סלולרי יו אס בי? מה מומלץ אורנג' או סלקום?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אם אני שוכר דירה עם שותפים, מה מונע ממני להשתמש באותו יוזר של הספק שהוריי משתמשים בו בביתם? אני יודע שאפשר מבחינה טכנית לגלוש עם אותו יוזר של הספק ב-2 מחשבים שונים כל עוד התשתית היא אותה תשתית. אז בעצם השאלה שלי למה אני צריך לשלם לספק עכשיו שעברתי דירה? אני יכול להשתמש ביוזר הקיים כבר בבית הוריי. השאלה האם חברות הספקים בודקים דברים כאלה והאם בכלל יכולים לעלות על זה והאם זה יכול להוריד את המהירות? (אני לא רואה סיבה למה שזה ישפיע על המהירות) אני לא באמת מתכוון לעשות זאת ויש לנו כבר אינטרנט בדירה, אבל מעניין אותי לדעת בעצם למה לעשות מנוי נוסף לספק במקרה כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המניאקים חוסמים, ולי אין מה לעשות בחלונות המוגזמים במערכת. האם יש דרך לעקוף את זה (חוקית ולא חוקית)? האם יש דרך להגיע איתם להבנות (אני לא מתגורר במעונות)? אני מדבר על STEAM, ועל גיימינג קליל בנטבוק (1215N)..
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
1. אם אני מוריד משרת שלא מגביל לי את המהירות הורדה (לדוגמה mediafire) אני באמת אוריד על 100MB לשנייה? אם לא אז על כמה אני אוריד? 2. איך הפינג באינטרנט הזה? 3. שמעתי הרבה אנשים שמתלוננים על האינטרנט הזה, האם הוט סידרו את הבעיות או שהתלונות עדיין רלוונטיות? 4. הייתם ממליצים על האינטרנט שלהם? אני חושב על לעשות טריפל פלטיניום שבו אני מקבל את כל הערוצים, טלפון ללא הגבלה ואינטרנט במהירות של 100MB זה נראה לי שווה אבל אם האינטרנט גרוע אני אוותר על הטריפל. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הפררוטוקל client for microsoft networks שיש בחיבורי הרשת של windows xp חשוב? אפשר להסיר אותו? מה הוא בעצם עושה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה ראוטר של לינקסיס, שמחובר למודם כבלים של טומפסון אם זה משנה. מחוברים אליו חוטית 2 מחשבים, בראוטר מוגדר DHCP. שני המחשבים מקבלים כתובת מהראוטר (הראשון הוא 1.100 והשני 1.101). שני המחשבים מקבלים פינג מהראוטר בלי בעיה. הראשון יכול לגשת לממשק ווב של הראוטר ולגלוש באינטרנט חופשי השני גם לא יכול לגלוש באינטרנט וגם לא לגשת לממשק ווב של הראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שני הנתבים נראים מבחינת מפרט אותו הדבר. מה ההבדל ביניהם ?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום מאז שהתקנתי אותו הביטורנט שלי זוחלתתתתת מישהו יכול לעזור לי ??? תודההה
-
- 32 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום. קניתי ראוטר חדש, יש לו Firewall מובנה. האם כדי להשתמש בו במקום חומת אש תוכנתית ? ועוד שאלה הבנתי שעדיף להשתמש בהגנת WPA2 ולא ב WEP לצורך הגנה אל רשת אלחוטית... אבל אצלי יש שתי אפשרויות : 1. WPA/WPA2 2. WPA-PSK/WPA2-PSK מה זה PSK ומה עדיף לבחור ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השבוע הגיע אליי טכנאי של יס והתקין לי את הממירים החדשים בבית .. בניהם ממיר יס מקס טוטל אחרי שהוא התקין הוא אמר שהראוטר שיש לנו בבית לא טוב (SIEMENS SL141) ושצריך ראוטר חדש אבל חייב שהוא יהיה D-LINK .. פה חשדתי! חח רציתי לקנות את הראוטר TL-WR1043ND הוא חזק וכבר המליצו לי עליו בעבר פה באתר .. אבל השאלה אם הוא יעבוד עם הטוטל? בנוסף אם כבר אני שואל בגלל שאבא שלי עובד עם היבואן בנדא אז אני יכול להביא את הדגם הזה גם :WDR4300 האם זה מתאים לי לטוטל ואיזה אחד מהם יותר חזק ? (להזרמה הורדות ומשחקי CO OP) תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים, טוב אני לא מבין יותר מדי ברשתות והייתי שמח לקבל עזרה. יש לי בבית 3 מחשבים, עד עכשיו רק אחד היה מחובר לאינטרנט ל ADSL. קניתי רואטר אלחוטי של אדימקס ושני כרטיסי רשת אלחוטים למחשבים האחרים. עכשיו השאלה איך מחברים הכל? את המודם של ה ADSL אני צריך לחבר לראוטר, ואת הרוטאר לכרטיס הרשת במחשב לידו. עכשיו, איך הוא מתקשר עם 2 המחשבים האחרים? איפה מתקינים את זה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כשאני שולח אימייל אני מקבל הודעה כזאת תמיד זה היה בסדר רק היום זה התחיל. והוא מקבל הודעות בסדר. אני מחובר לנטויז'ן שרת דואר נכנס:mail.netvision.net.il שרת דואר יוצא:mailgw.netvision.net.il נ.ב: החלק המסומן בירוק זה הכתובת איי פי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי בשבועיים האחרונים עם LATENCY גבוהה. ביררתי עם בזק ועשינו שעתיים בדיקות וזה בעיה אצלי (בדקתי בנייד וזה תקין יותר). אז ככה. הlatency שלי בישראל זה 60++. שזה לא נורמאלי. עשינו ריסט לראוטר WINSOCK/ FIREWALL. שום דבר לא עזר בבדיקה של בזק זה התוצאה. Last Result: Download Speed: 10572 kbps (1321.5 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 671 kbps (83.9 KB/sec transfer rate) Latency: 551 ms יום שישי 26 נובמבר 2010 17:15:35 אני מחובר על PRIVATE NGN וזה אמור להיות latency 12-16 איך אפשר לבדוק אם זה בעיה פנימית כגון ראוטר כ.רשת וכו... עריכה: שלחתי פינגים לראוטר שלי וזה מה שקיבלתי. ply from 10.0.0.138: bytes=32 time<1ms TTL=64 ply from 10.0.0.138: bytes=32 time=2ms TTL=…
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה......הצילו ??? תראו...יש לי שני מחשבים שאני עושה בניהם רשת, באחד יש XP ובשני 2000. חיברתי בין שני המחשבים בכרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב, אבל כאשר אני נכנס במחשב הלקוח לחיבורי רשת ( Start->Programs->Accesories->Communication->Network and Dial-up connections ) לא מופיע לי שום חיבור. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-