רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היום עברתי מחיבור ללא חייגן לעם חייגן l2tp בשביל שחבילת הגיימר בבזק בינלאומי תחזור אליי (כבר שילמתי עליה). קושחת טומטו מותקנת, אמרו פה בפורום שאפשרי לגלוש איתה עם חייגן על הראוטר הזה, ונתקלתי בבעיה שהתכונה נותנת לי הקצאה של שעה לכתובת איי פי ואז מנתקת אותי מהאינטרנט ורק אחרי הפעלה מחודשת של הראוטר אני יכול לגלוש שוב. זה נקרא Remaining Lease Time והוא נותן לי כל הזמן שעה אחורה. יש פתרון לדבר הזה?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
קניתי לפני חודשיים את הראוטר, התשתית שלי היא הוט והספקית היא בזק. סבלתי מניתוקים מהאינטרנט בתדירות גבוהה.. בבזק אמרו שזה בגלל שהראוטר שלי לא תומך טוב בכבלים, הם העבירו אותי לחיבור ללא חייגן. לפני שהייתי בחיבור ללא חייגן היה לי "חבילת גיימר" בשביל הסוני 3 שאני משחק ברשת. * יש לציין שסבלתי מהניתוקים גם שעברתי לגרסת tomato . שאלותיי הם כאלה: 1) הנציגים של בזק אומרים שמומלץ להחליף תראוטר.. מה אתם אומרים? אני ממש מתבאס על זה שקניתי אותו כי הוא עלה לי 350 שקל.. למרות שיכלתי להביא משו הרבה יותר טוב וביותר זול אבל בסדר. 2) עד איזה מהירות הראוטר יכול לסחוב? 3) האם יש איזה עדכון לגבי הראוטר שיכול לגרום לכך שאני יעבוד בשיטת כבלים עם חבילת גיימר? הספקית שלי היא הוט כמובן. מאוד מודה…
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כל הזמן שאני עובר פה אני רואה עוד הודעות בנושא. אני גם סובל מהתופעה לכן אני מציע להתארגן ולפנות למשרד התקשורת. כמובן שזה פעולה שהספקיות צריכות לעשות בשביל לעמוד בביקוש העצום לשרתים בחו"ל, אבל המטרה היא שתיהיה שקיפות מצדן ושהדברים לא יעשו בחשאי, שנדע על מה אנחנו משלמים. אני מציע שננסח משהו ונשלח למשרד התקשורת. ככל שיפנו אליהם יותר בנושא ככה ההתיחסות תיהיה מהירה יותר, אפשר בפקס/אימייל/דואר/טלפון: http://www.moc.gov.il/509-he/MOC.aspx שווה לנסות?
-
- 196 תגובות
- 31.2k צפיות
-
-
אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קיים לי כרגע ראוטר שמנהל שני חיוברים WAN לאינטרנט, הראוטר הוא של אדימקס (אפשר לצרף דגם אם זה יהיה רלוונטי), והוא מנהל DHCP ו-BALANCING מול שני חיבורים הרשת. נוצר צורך בעוד רוחב פס לאינטרנט ובהוספת חיבור אינטרנט נוסף, מה האפשרויות העומדות בפניי ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין בענייני הרשת האלחוטית אז יש לי מספר שאלות: - ניתן לייצר רשת ביתית ללא PC שמחובר ישירות עם כבל לראוטר ? כלומר, אם אין לי PC בבית, ויש רק ניידים שצריכים חיבור אלחוטי ביניהם ולאינטרנט, אפשר יהיה לייצר רשת ביתית ?(הרי לא יהיה אף מחשב שמחובר בכבל לראוטר ...) - בקשר למודם שהוא גם נתב של בזק (אגב, איזה הם נותנים היום ?), אם אני עוזב יום אחד את בזק - הוא יוכל לשמש אותי כנתב רגיל שמחובר למודם כבלים ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליחה להבין או ליישם בהצלחה את פתיחת הפורטים בנתב TP LINK 1043 אשמח לעזרתכם. אממ לא משנה הסתדרתי, פשוט חשבתי שהמחשב לי סיומת 100 והוא בעצם 102... הכל בסדר
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב אלחוטי d-link של בזק, כרגע הרשת פתוחה ואני לא זוכר שם משתמש וסיסמא. מישהו יכול להסביר לי איך אני מאפס את הסיסמא ונכנס לקמפג מחדש? אגב, ביקשתי תמיכה מבזק אז הם טענו שכל עוד אני גולש, לא מגיעה לי תמיכה נוספת ואם אני רוצה תשובה כזאת, אני צריך לשלם על תמיכה נוספת ולהזמין חבילת תמיכה. אני לא מוכן לזה, בשביל שאלה אחת פעם בשנתיים אני לא צריך לשלם תמיכה חדשית.
-
- 2 תגובות
- 14k צפיות
-
-
עשיתי ב 159 ש"ח לחודש + חודשיים ראשונים חינם(~132 ש"ח לחודש בממוצע). האם הדיל שהשגתי נחשב לוקרטיבי לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר את זה דרך הוינדוס ואז לראות אם רואים את המדפסת אבל לא רואים וגם הרשת הביתית לא עובדת כלומר אי אפשר לשתף קבצים בין מחשבים תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני עובר מבזק להוט וזקוק להמלצה לראוטר איכותי. קראתי המלצות טובות על ה WR1043ND, ואני יכול להשיג אותו ב 500 ש"ח (אין במלאי ב skypc, ואני צריך לקנות את הראוטר באופן דחוף). אין לי בעיה באופן עקרוני, אבל האם הוא שווה את זה? האם בתור משתמש ממוצע, אני זקוק לראוטר כזה? במידה ולא, איזה ראוטרים איכותיים קיימים? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם האינטרנט הביתי. אני גולשת על 1.5MB, כאשר 2 המחשבים בבית (לפטופ ונייח) מחוברים בצורה אלחוטית. בהתחלה עוד היה סביר (כלומר, לפני כשנה- שנתיים), אבל עכשיו, אפילו הורדות פשוטות או סתם כניסה לאתרים לוקחת המון זמן בשני המחשבים. יש לי ראוטר של edimax, לפטופ אחד ועוד כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח של edimax גם כן. אשמח אם תעזרו לי בנושא, מאחר ואין לי מושג מאיפה הבעיה ומה צריך להחליף, אם בכלל. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בwep כי זה האופציה היחידה שאני מכיר.. לאחרונה קראתי שזו הגנה חלשה מאוד וכל ילד יכול לפרוץ אותה, איזה סוג אבטחה אתם ממליצים לעשות? הסבר לתשובה יתקבל בברכה.. אני משתמש בגרסת טומטו לראוטר אם זה משנה.. תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים, רכשתי את הראוטר הנ"ל לפי המלצתכם ואכן כמו גדול הוא מנצל את 12 המגה שלקחתי מהוט. אבל אני סובל מבעיות בכל הקשור לרשת האלחוטית, סביר להניח שאני צריך להחליף ערוץ או משהו כזה, אשמח להמלצות וטיפים בנושא בכל הקשור לראוטר הזה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מחשב של אסר חדש Acer Aspire 5740G-624G איך אני יודע אם יש לו מודם סלולרי מובנה או לא? אם אין . יש דרך לשים לו כרטיס קבוע עם מודם סלולרי ? או שזה לא נתמך? וצריך מודם סלולרי יו אס בי? מה מומלץ אורנג' או סלקום?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חדש יש לי חיבור 2.5 שני מחשבים יתחברו לראוטר אני רוצה כמובן את התקן החדש והטוב יותר (N לא?) ואני מתלבט בין edimax br6426 (הראוטר שנטויז'ן מוכרת) או tp link tl-wr841 n/d אשמח לשמוע מכם פידבקים ממי שמכיר את הראוטרים
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מודם rotal RTA1320a של בזק לאינטרנט של 2.5 מגהבייט. האם הראוטר הזה: Edimax nLITE BR-6226n , מתאים לו? (הבנתי שלמודם יש תקן G). בנוסף האם ראוטר זה מומלץ? אני מחפשת ראוטר לצרכים בסיסיים ופשוטים ביותר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה , ובכלל לבדוק אם מתאים לי להתחיל להשתמש בחיבור WIFI. עד היום השתמשתי בחיבור ע"י כבל , אבל עכשיו חשבתי אולי להעביר את הראוטר מקום ולהתחבר דרך WIFI . השימושים הם - גלישה , משחקי רשת , הורדות מדי פעם. הראוטר שאתחבר אליו - ROTAL RTA 1025W , שימוקם במרחק של 5 מטר ~ ה- Edimax EW-7711IN ניראה לי איכותי , אבל אני ממש לא מבין בזה . אני אפילו לא יודע אם הוא בכלל מתאים לראוטר שלי או לא. לשימושים שלי אתם חושבים שאני אוכל להסתפק בגלישה דרך WIFI ? והאם האדימקס הנ"ל ממולץ או כדאי ללכת על משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיימת שצלי בעיה שהתחילה לפני יומיים שלושה, האינטרנט נורא איטי, מיהירות ההורדות עומדת בין 10 ל- 25 ק"ב. ניקיתי את כל קבצי ה-cookies וההיסטוריה, עשיתי ריסטרט למחשב, הוצאתי את המודם מהחשמל. יש עוד אפשרויות שאוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה ? כמה דברים שחשוב לציין, למחשב יש כרטיס רשת אל חוטי, הראווטר נמצא קומה מעל לקומה שבו נמצא המחשב. תודה רבה והמשך לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי דומיין CO.IL לפני כחצי שנה ולא השתמשתי בו עד היום.. את הדומיין רכשתי מאתר - webline כרגע אין ברשותי שרת בתשלום אבל העלתי את קבצי האתר שלי לשרת חינמי (של NANA) אני רוצה שהדומיין שלי יתחבר לשרת החינמי.. איך אני עושה את זה? באתר webline הם מבקשים DNS ואין לי מושג מה זה ומאיפה אני משיג את ה- DNS.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
תמונה מהקומודו של חיבורים פעילים. תודה. עריכה: יכול להיות שיש לזה קשר לביטורנט שפעל קודם ברקע, ולחיבורים יש delay מסוים עד שהם נעלמים? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק, Siemens ADSL SL2-141. אני מתחבר להוט בימים הקרובים, האם הראוטר הזה יעבוד בשילוב עם המודם שאקבל מהם, או שעליי לקנות ראוטר חדש? אני מניח שהוא יעבוד, אבל אני שואל ליתר ביטחון. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה ליצור רשת ביתית בבית בינן שני מחשבים נייחים שהאחד מהם מחובר לראוטר שלי שסופק מבזק לפני מספר שנים והוא מדגם siemens sl2-141 היכול לשדר כך קראתי בקצב של 54MBPS ואני מתלבט איזה כרטיס רשת לקנות על אף ההסתייגויות מתוך האתר זאפ על חברות כגון edimax,tp-link שבהם הדגם המומלץ ביותר הוא edimax ew7128g השאלה היא איך בודקים איכות ותאימות של כרטיס רשת ואיזה לקנות בכלל כי יש לי ידע ממש בסיסי בנוגע לרשתות ואשמח אם תהיו לי כאן לעזר כי שבוע הבא אני מתחיל לימודים ב"ה ולא אוכל להתעסק עם זה זמן ממושך כ"כ.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת בנוגע לכרטיס רשת איך הטווחי קליטה שלו (יחסית למה שאתם תמליצו לי ...) וממש אודה לכם על העזרה כי זה ממש דחוף לי... תודה רבה ושבוע טוב שחף
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-