רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהיו על זה שאלות רבות, ערכתי חיפוש אבל בת'רדים שמצאתי לא היו תשובות שעזרו לי. שני המחשבים מחוברים בכבל רשת אחד עם XP והשני 98SE. כשהפיירוול פועל אז אין במחשב השני אינטרנט נסיתי לבצע אבת ה: Firewall > Main > Advanced > This computer is an ICS אבל זה לא עובד, יש משהו נוסף שעליי לעשות? אשמח לקבל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html אחרי האיחוד בין ברק לנטויזיון, מעניין לאן פליטי 012 יילכו...
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין כבר להתחבר לADSL אבל אני מבולבל מכל המבצעים של כל החברות, כל אחת אומרת שהיא יותר טובה ואין לי מושג במי לבחור! תעזרו לי בבקשה, אם למישהו יש את האינטרנט של 013 שיגיד לי אם זה שווה או סתם חרא כמו כולם. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכי קל להסביר בתמונה: המטרה היא לדעת את כל הדברים בכדי לקבוע איפיסטטי, אני עובד לפי מדריך אינטרנטי וזה כבר "עבד" במחשב הקודם כרגע אני עם מחשב חדש. בכל מקרה אני מקווה שאני בפורום הנכון וזה לא בתמיכה הטכנית. תודה ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
משום מה המחשב הנייד הפסיק לזהות את הנתב האלחוטי הגדרתי הכל לפי הרשום בחוברת ההפעלה של הנתב (3COM), התקנתי את הדרייבר של הwi-fi במחשב הנייד וניתקתי את הfirewall בשני המחשבים.. וכלום, הנייד פשוט לא מוצא אותו מה עוד מוזר, זה שקודם (לפני מס' שבועות) הנייד מצא את הנתב של השכנים בנוסף לנתב שלי... ועכשיו כלום, דף ריק. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הצטרפתי ל3 חודשים חינם באורנג' וקיבלתי נתב של SIMENS מדגם gigaset 604, רק מה, אורנג', ברוב חוצפתם אינם מוכנים לספק את הסיסמאת ADMIN ואיפוס לא עוזר לשחזורה. השאלה שלי, כיצד אני יכול לקחת את הסיסמא שמגיע לי מהראוטר ? מישהו יודע...?
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים או לא, מקסימום מנהלים תעבירו. לכל משתמשי בזק בינלאומי, ומשתמשי המייל שלהם. אני מציע לכם לבדוק מידי פעם את הWEB MAIL שלכם, כי מתברר שהוא לא מאובטח בעליל, ומתברר שפרצו לי לתוכו אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, לא היה להם מה לעשות חוץ מלשנות סיסמא. האזהרה הזאת יותר קריטית מאז שחוק הספאם נכנס. הפורץ הנכנס, שולח מכם ספאם ללא הגבלה למקומות שונים, לאחר מכן משנה את ההגדרות בהגדרות הדואר, כך שאדם שקיבל מייל שנשלח מהWEB MAIL ויעשה REPLAY, יגיע למקום אחר, ואפילו לא תדעו על זה. וכמובן שהוא יכול לקבל כל מייל אחר שלכם, הכוללים אפילו פרטים אישיים וחשובים במידה ויש.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, בעיה שמטרידה אותי מאוד: האינטרנט בחיבור אלחוטי לא עובד בשום מחשב בבית (בדקתי בארבעה מחשבים שונים) כאשר אם אני מחבר את הראוטר למחשב באמצעות כבל רשת אז האינטרנט טס באותו המחשב אליו הראוטר חובר עם כבל. הראוטר לא עבר עדכון תוכנה או שינוי מקום בבית. ההגדרות המקוריות לא שונו אלא התקלה החלה פתאום ללא כל סיבה הנראית לעין. שיניתי את שם הרשת, שיניתי את סיסמת הגישה למנהל הראוטר (סיסמת הAdmin), שיניתי את הסיסמא של הWI-FI עצמו וזאת על מנת לוודא שהתקלה לא נובעת מאיזה שכן ליצן שגולש לי על הראוטר וזאת אפילו שמאז ומתמיד זה היה מוגן בסיסמא. שינוי ההגדרות לא הואילו ומהירות הגלישה באמצעות הWI-FI היא אפסית וזאת בכל מחשב המחובר לרשת גם אם המחשב נמצא צמוד לראוטר. אחדד יותר את התקלה: …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול התקינו לנו סיב של פרטנר בבית ומאז כל ה 5GHz WIFI הפך לקצת רועש גם בגלל שחיברו לי את הנתב הישן באופן אל-חוטי (MESH) וגם בגלל שכל הבניין התחבר לאחרונה. הנתב של פרטנר בכניסה משמש רק כמודם פחות או יותר . אני מתכוון להביא טכנאי רשתות שיסלול לי כבל לחדר עם המחשבים בשביל להפטר מהקופסאות האל חוטיות . בכל מקרה מה שקורה הוא שהwifi של ה5GHz מחליט להתנתק מהאינטרנט אולי בגלל כל הרעש החדש על הקו הזה. זה היה עושה את זה פעם אבל עכשיו זה קורה יותר מדי. אין דרך לעדכן firmware כי זה נתב נעול לישראל והוא לא נותן לצרוב משהו מעודכן . כשאני עושה לו reset אז זה מסתדר . כדאי לי לקנות פשוט נתב חדש? מה מומלץ היום? אולי נקנה רק switch ונרכב על הנתב של …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 12 מגה של הוט ובזק בין לאומי, מודם ARRIS וראוטר TP LINK 104. בדקתי במחשב (מחובר בחוטי) ואני מקבל אינטרנט 12 מגה אבל באייפון אני מקבל 1.5 מגה. האייפון הוא היחידי שמחובר לראוטר (חוץ מהמחשב והמדפסת) והוא מוצפן עם סיסמא. איך אני מסדר את זה? נ.ב האם אני יכול לקחת ראוטר אחר שישמש כACSSES POINT אבל בצורה אלחוטית? זאת אומרת שלא יהיה מחובר חוטי לראוטר הראשון
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, לפני יומיים קניתי את הראוטר הנ"ל כדי שיהיה לי WIFI בבית. הוא מחובר למודם ARRIS שהוט הביאו לי בחינם (אני מחובר לתשתית 12 של הוט וספק 12 של בזק בינלאומי). כשאני גולש דרך המחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל ובודק את המהירות במבחני המהירות של בזק וכו' - היא מצויינת, עובדת בול כמו שצריך.... אבל כשאני מנסה לבדוק את המהירות במכשיר שמחובר לראוטר אלחוטית - גם אם הוא נמצא אפילו מטר ממנו - ההורדה היא גג 3 מגה ביט לשנייה, ואפילו פחות מזה. יכול להיות שיש לי איזושהי הגדרה לא נכונה בראוטר (המכשיר לא דרש שום קנפוג אחרי שחיברתי אותו למודם)? או אולי המכשיר תקול? ראיתי פה ביקורות טובות על הראוטר הזה וזה לא הגיוני שהרשת האלחוטית שלו כל כך גרועה... אשמח לעזרה תודה ושתהיה שבת שקטה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מגה וחצי וב NETLIMITER אני רוצה DOWNLOAD של 187KBS ובאתר http://www.speedtest.net/ אני מקבל תוצאות טובות אבל הWINDOWS מראה 170 או 160KBS. מדוע יש זיוף כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה היום שידרגתי את האינטרנט ל10 מגה וקיבלתי את הרוואטר מודם dlink 2650u נכנסתי והגדרתי לו את הפורט של הµTorrent והפורט נפתח (בדקתי) הבעיה היא כזאת איך שאני מפעיל את הµTorrent כל האינטרנט לא זז...איזה דקה לוקח לי להיכנס לגוגל.. וכשאני עושה סטופ על ההורדה או יוצא מהµTorrent האינטרנט פועל מצויין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? יש דרך להגדיר טוב יותר את הµTorrent? ניסיתי לשחק במהירות הורדה והעלאה אך ללא יועיל תודה לעוזרים ולמנסים!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
האם האב 10 מגה מספיק בשביל מודם אלקטרז או שחייבים האב של 100?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני גולש דרך אלקטל פרו לאינטרנט ברשת ביתית 4 מחשבים ומשתף בוורקגרופ אותם. יש לי האב 10 מגה עם כרטיסי רשת מובנים רילטק 10/100 על הלוח במחשבים. הכבלים של 4 גידים (קטגוריה 5). שאלתי האם מעבר להאב או סוויטץ' 10/100 תשפר העברת קבצים ואת מהירות הרשת בכלל. צורב נצמא בתחנה אחת וקבצים גדולים של ISO בגודל של סידי שלם מועברים דרך הרשת לצורב במשך כ- 20 דקות. מה להעדיף האב או סוויטץ'? דרוש שינוי בתשתית הכבלים? העיקר להגביר מהירות בתוך הרשת. לא נראה לי כי יהיה שינוי בענייני גלישה.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3 מחשבים והALCATEL הפרוץ מחוברים להאב קטן. לפעמים, בדר"כ לפחות פעם ביום, הכל כאילו מתנתק - פינגים לא עוברים, כלום. המנורות בהאב נשארות דלוקות, לא מהבהבות כמובן, עד שאני הולך להאב - מנתק מהחשמל ומחזיר והכל עובד. חשבתי לתומי שהאב חדש יפתור את הבעיה - אבל זה ממשיך! איך זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לחבר שלי hub של וhostnet ואני לא יודע איך אני נכנס לממשק שלו ... מישהו יודע? כולם זה עם ממשק של 192.168.2.1? ואם מישהו יכול להביא לי מדריך לאתר שלהם
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אתמול בלילה היה ברקים וזה אבל לא פגע בבית שלי ומאז לא היה יותר אינטרנט , התקשרתי לHOT אמרו לעשות כמה דברים ובסוף חיברתי את הכבל USB והיה אינטרנט , אבל אני בבית ברשת . עכשיו לשאלה: האור הירוק של הכרטיס רשת צריך להיות דולק אפילו שלא מחובר אליו כלום ? כי אם לא הלך המחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב למומחי הפורום הנהדר הזה, יש לי בעיה ברשת הביתית לאחר התערבות (מעצבנת) של הטלפוניה בפרט ובשירות האינטרנטי בכלל של בב"ל. אני נכנס לראוטר ומסתכל על טבלת ה-DHCP ומתחיל לקבל סחרחורת. זה מרגיש לי שאני הולך לאיבוד בתעבורה ובמידע שיוצא ונכנס אצלי לרשת. מה גם שעם ה- PRIVET BOX של בב"ל ושיטת העבודה (שהם מתעקשים לא לתת לך גישת ADMIN - שאגב מצאתי את הסיסמה למתאם שיחות) יוצא שהם יכולים לצאת ולהכנס לרשת שלי כמעט איך שבא להם. לכן החלטתי שאני מעוניין לעשות מוניטורינג צמוד לרשת הפרטית שלי על ידי סניפר. קצת רקע על הטופולוגיה הביתית שלי: תשתית הוט 12 מגה עם בב"ל. מודם --> ראוטר TP-Link wr1043 ---> מתאם MP202 --> טלפון + מחשב PC (את המחשב אפשר גם לחבר לראוטר אבל ככה יש לי ג…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו עוד מישהו מרגיש האטה רצינית באינטרנט (המהיר) ב 12 שעות האחרונות אני מחובר בתבל@נטוויז'ן והאטה פשוט לא נורמלית במיוחד בגישה לאתרים בחו"ל
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-