רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מדפסת HP Photosmart C5283. לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי לווינדוס 7 , גרסת 64 ביט ואני רוצה לשתף את המדפסת ברשת. הגדרתי שיתוף ואת שם המדפסת ברשת כמובן אך כאשר אני מנסה להוסיף את המדפסת במחשב אחר אני מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר למדפסת. יש לציין שכשהיה לי ווינדוס XP עוד לפני ששידרגתי לווינדוס 7 הצלחתי לשתף ללא כל בעיה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית ADSL עם בזק. יש דרך לדבר עם בזק ולקבל כתובת IP קבועה? (על מנת שאוכל לקשר את ה-domain שלי לשם?) או שזה מצריך תשלום נוסף? (ואם כן, אז כמה?) תודה מראש, איתי.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע היה לי חיבור של 2 מגה לאינטרנט והייתי מוריד בקצב של 230kb/s שבוע שעבר שדרגתי את החיבור לארבע מגה, אני מקבל כרגע בין 350 ל - 400 מחישוב שעשיתי אני אמור לקבל בסביבות 500kb/s האם אני טועה או שיש פה איזשהי בעיה ועלי לבדוק אותה אשמח לשמוע מה קורה אצלכם לפני שאני פונה לבזק והספק שיבדקו את הקו תודה
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש שלוש מחשבים, שנים מחוברים ברשת עם שטוף אינטרנט,נקרא להם לצורך העניין מחשב-2 ומחשב-3. שלישי (מחשב-1) בעל חיבור אינטרנט משלו. שאלה היא- איך לחבר שלושתם לרשת אבל, רק לשטוף קבצים. כלומר מחשב-3,2 ממשכים לגלוש דרך חיבור שלהם ו מחשב-1 גולש דרך חיבור שלו. דיאגרמה להדמיה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בו גם כראוטר כאשר אני מחובר דרך תשתית של כבלים ולא בזק ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן. כבר תקופה מסויימת שהאינטרנט שלי נופל לעיתים תכופות, קורה בערך 3 פעמים ביום. אני מחובר כעת לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה. כמו כן מותקן פילטר בנקודת ה ADSL. תחילה הייתי עם הראוטר+מודם של ROTAL שסופר לי ע"י בזק. הראוטר הזה ישן מאוד והיייתי בטוח שהבעיות מגיעות מכך שהוא ישן מאוד. בתקופת הראוטר הנ"ל נורית ה ADSL נכבתה והייתי צריך לכבות את הראוטר בשביל להחזיר את האינטרנט. לאחר מכן הייתה תקופה שכל הנוריות דלקו ולא נראה כאילו הייתה תקלה כלשהי אך החיבור אבד בשני המחשבים המחוברים אליו ישירות עם כבל ושוב רק ריסטרט היה פותר את הבעיה. אגב המחשבה שהבעיה היא בראוטר כי כל הנוריות דלקו, קניתי לפני מספר ימים ראוטר+מודם חדש של Edimax - AR-7284WnA. לצערי הבעיות לא הפסיקו, וכעת נו…
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני דיי בור בכל הנושא הזה של רשתות ואני צריך קצת עזרה בבקשה. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית. אחד מהם הוא העיקרי שהוא מחובר לראוטר והכל. אני רוצה שגם השני יהיה מחובר לאינטרנט וגם שאני אוכל להעביר קבצים בין 2 המחשבים לקחתי כבל רשת וחיברתי את הראוטר גם אל המחשב השני. הייתי מאוד תמים שחשבתי שזה ישר יעבוד. זה לא. מה אני אמור לעשות בשביל שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ושאני אוכל לשתף קבצים ביניהם? תודה :
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הפייסבוק שלי קבוע עושה לי בעיות בצ'אט. חושב מלא, לא שולח. וממה שהבנתי זה לא קורה אצל כל אחד. יש איזה משהו שאפשר לעשות בנדון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיבור קווי בלבד, באופן שאין צורך שמחשב אחד יהיה דלוק כל הזמן. האם חובה במודם רשת, או שאפשר מודם USB? תודה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום רב, האם RDP .יותר מהיר מ-TEAM VIEWER או ANY DESK? האם השימוש ב-VPN יותר מהיר מהתוכנות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים באי מיול עבור התחברות דרך ראוטר d-link 2650U, תשתית של בזק, אך הפעולה לא עוזרת, אני עדיין מקבל LOWID או שהאי מיול לא מצליח להתחבר לשרת כלשהו. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברוצני תוכנה שתהיה הכי פשוטה שאפשר לשינוי IP כל מספר דקות אפילו כל דקה קיימת תוכנה כזו?? בבקשה עיזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום יש לי חיבור כבלים עם מודם Thomson יש לי 2 מחשבים בבית המודם עד לא מזמן עבד לי ללא חייגן ועם switch היה לי אינטרנט ב2 המחשבים עכשיו לאחר בעיות עם האינטרנט התומך אמר שאי אפשר יותר לחבר את המודם ללא חייגן ויצר חייגן ומאז אין לי אינטרנט במחשב אחד... השאלה שלי היא... אם ניתן ואיך ... לחבר את 2 המחשבים ולשתף ביניהם אינטרנט בעזרת switch כשיש חייגן ...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HOTBOX חיברתי אליו Xiaomi Mi WiFi Router Mini. אני מקבל כ100 מגה ברגיל. שדרגתי היום בהוט ל-200 מגה עם הראוטר אני מקבל עדיין כ100 מגה, בחיבור ישיר של המודם אני מקבל כ-175 מגה. ובשניהם כ-5מגה UP.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מניח מהשם שאני צריך אקסס פוינט אבל אני רוצה להתייעץ לפני ולקבל המלצות.. הבעיה שלי היא כזאת, יש לי שני מחשבים בבית, נייד ונייח. יש לי מודם וראוטר [לינקסיס WRTGL54] שמחוברים לנייח והנייד שנמצא בעיקר בחדר אחר בבית נמצא במרחק שלא מאפשר קליטה [לעיתים מאפשר ממש חלשה] אז חשבתי לקנות ולהציב אקסס פוינט בנקודה כלשהי בבית לאקסס פוינט צריך רק חשמל נכון? ללא חיבור לשקע תקשורת? עד כמה הוא יגדיל לי את הקליטה? אם במצב הנוכחי יש לי בין קליטה מינימלית לחוסר קליטה? ואם כן אז איזה אתם ממליצים לי שיעבוד בתאימות כמה שיותר מלאה עם הראוטר?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכן להתחבר לadsl דרך אקוונט הם מציעים לי שתי אפשרויות מודם pci או מודם usb את הPci הם נותנים חינם והusb דורש תוספת של 150 שקל רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המודמים חוץ מהבדל הנוחיות ומה לדעתכם יותר כדי לקחת ע"פ הצעה זו
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מעוניין לדאוג לרשת אינטרנט ביחידת דיור שמרוחקת מהבית שלי כ75 מטרים. יש לי ראוטר פעיל בבית, מספק אינטרנט ע"י וויי פיי. הבנתי שישנה אופציה למשוך כבל רשת/טלפון למרחק הזה, ועדיין להיות בתוך התקן. אשמח לדעת כמה דברים: 1. איזה כבל צריך לקנות? 2. לאן הוא צריך להתחבר בבית (ראוטר, שקע בקיר) 3. האם ראוטר שיוצב ביחידת דיור ויחובר אליו הכבל, יפיץ וויי פיי ביחידת דיור. 4. האם יש מניעה מול חברות האינטרנט לעשות כך, האם צריך להסדיר איתם משהו
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים על win98 ואחד על XP מחוברים ברשת, עכשיו תמיד יש בעיות מסוימות ברשת כל עוד המחשב עם הXP לא דלוק (כיאילו הוא מנהל את הכל או משהו) למשל: שני המחשבים של ה98 לא מזהים אחד את השני עד שהXP עולה. וגם במשחקים כמו RA2 לא ניתן לארח עם אחד המחשבים של ה98, רק עם הXP. משום שהXP לא יזהה משחק שרץ על 98, אבל ה98 יזהה משחק שרץ על XP. למישהו יש מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגע לפני השידרוג... עוד מספר שאלות את כל זה אני עושה בעצם כי לאבא שלי לפטופ וכל פעם שהוא מתחבר אני צריך להתנתק והוא מתחבר עם כבל משלו לאלקטל... עכשיו, יש לי בבית האב, למרות שבינתיים המחשבים מחוברים בכבל מוצלב... רציתי לדעת בדיוק מה אצטרך לעשות אחרי השידרוג... איזה כבלים לאן? הרשת תיהיה חייבת להיות מחוברת דרך האב כמובן.... ואיך אני מחבר את האלקטל להאב? וליתר בטחון שהבנתי נכון, זה יילך ככה: המודם, ושני המחשבים מחוברים להאב, כשאבא שלי רוצה, הוא מחבר את עצמו להאב וגולש איתנו....??? אה, ויש בעיה עם אי סי קיו וכאלה במצב כזה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עדיין לא קניתי נתב אלחוטי ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ע''י כבל רשת שמחבר את המודם ואת המחשב ( 2 הקצוות שלו זהים) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלא IP קבוע. מה הדרך/תוכנה הכי מהירה לשנות IP חוץ מהסט פקודות: ipconfig /release ipconfig /renew
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות לקשר/לשתף שני (או יותר) מחשבים על רשת בעזרת המודם/נתב - adsl שבזק מתקין ברשתות wow , אבל: לדברי נציג בזק אני חייב לשם כך לבחור בבזק כספק אינטרנט וסוג החיבור חייב להיות adsl כאן הבעיות שלי: א) ממש לא בא לי להחליף ספק אינטרנט, זה יחייב אותי לא רק להודיע על שינוי כתובת למאות מכותבים אלא נעיקר לשנות פרופילים בעשרות מקומות ב: טוב לי על הכבלים בחיבור רשת RJ-45 ולא רוצה USB מעונין ברשת רק כדי לקשור כמה מחשבים יחד דרך חוטי הטלפון - לא מרוצה מאלחוטי יש למישהוא רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-