עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן. סורי אם התשובות כבר היו כתובות כאן, לא ידעתי בדיוק מה לחפש כדי למצוא את התשובה. בכל מקרה, אחי חזר מחול והביא איתו ראוטר אלחוטי כדי לחבר את המחשב הנייד שלו גם לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. ניסיתי לחבר את המחשב שלי לכניסה "1" בראוטר, וחיברתי את הראוטר (בכניסה של האינטרנט כמובן) למודם של בזק. אני רואה את עצמי ברשת.. זה בסדר. הבעיה אבל שאין לי גישה לאינטרנט. אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר כדי לגרום לו להתחבר לאינטרנט. שאני עושה את ההתקנה האוטומטית בדיסק שקבילתי איתו, התוכנה פשוט מנסה לבדוק אם המודם (של בזק) מחובר לאינטרנט... כנראה שזה היה עובד רק למודמים שהם מחוברים כל הזמן.. למודם שלי אני צריך חייגן כדי להתחבר. אז בשורה התחתונה.. מה לא בסדר? איך אני גורם לראוטר האלחו…

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  2. אני סובל מחוסר יציבות של הציוד תקשורת העלוב שיש לי כרגע, אז אני מחפש סוויץ' חדש, חשוב שיהיה גיגהביט, לא צריך יותר מ-5 פורטים. ראיתי בנתיים כמה דגמים: 3COM 3CGSU05 D-Link DGS-1005D Linksys SD2005 אפשר גם להמליץ על משהו אחר כל עוד הוא זמין בארץ ובמחיר סביר. תודה (:

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  3. צריך המלצה לראוטר ו כרטיס למחשב בשביל להתחבר עם שני מחשבים מהירות גלישה 10 מגה כבלים בלי חייגן החדר אחד ממד אבל עם דלת רגילה לא של ממד וחלון פתוח והחדר השני צמוד לו(חדר רגיל) וגם פה יש חלון ודלת רגילים פתוחים הכי חשוב שבמחשב אחד שיהיה מחובר קוי לא יהיו בעיות בתעבורה ולכן יהיה מחובר קוית השני פחות קריטי ישמש רק לגלישה וגם לא מרובה בלי הורדות... תקציב 250 שקל

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  4. שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by Klayhamn,

שלום - כיום הרשת הביתית שלי נתמכת ע"י מחשב שהתקנתי עליו DISTRO של FREEBSD שנקראת: "PFSENSE", שנועדה להפוך מחשבים לראוטרים. הוא עובד מצויין כבר חצי שנה בערך, ותומך במעל 100,000 חיבורי TCP/UDP בו-זמניים ויותר, ומאפשר לקנפג PORT-FORWARDING ושלל דברים מגניבים. מומלץ *בחום*! הבעיה היחידה הוא שהוא מותקן על מחשב קודם של אחותי, שהוא קצת גדול ומגושם (מארז MIDI TOWER רגיל) והוא גם קצת OVERKILL אני מחפש פתרון קומפקטי יותר - *וזול בצורה קיצונית* (עד כדי כמעט-חינם, כי אחרת זה לא משתלם). המחשבים הפצפונים האלה של ASUS בגודל של ספר שמנמן (אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר) - הם בדיוק מה שאני מחפש רק שהם עולים הון. יש לכם רעיון אולי ?

6. שלום רוצה להפוך ראוטר ל ACCESS POINT איזה כדי מהשלוש? http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=2⊃=1 BR-6524n/BR-6504IL/BR-6424n אני רוצה לחבר אותו לראוטאר Linksys 802.11g Router WRT54GL יש לי נייד שתומך בתקן Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11a/b/g/draft-n Wireless -HP2230S או אולי לקנות נקודת גישה עם סוויץ מובנה : EW-7209APG תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. כאשר אני מנסה להוריד משהו בביטורנט אני רואה המון פירים וסידים, אבל בפועל אני מוריד רק ממספרי IP של 012. ככה קורה שיש טורנטים שלא זזים בכלל, ובאלו שכן זזים יש איזה שהוא IP בודד ששולח לי תמיד במהירות גבוהה ולפעמים מקסימאלית לחבילה שלי. אני חושד שזה שרת cache של 012. 80.179.163.6.static.012.net.il:16884 עוד מישהו נתקל בדבר המוזר הזה?? דיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, ולא עזר כל מה שאמרו לי לעשות, התומך אפילו אמר לי בפירוש שיכולה להיות בעיה בניתוב. כאשר ביקשתי שיתקנו את בעיית הניתוב הוא הציע לפנות לשימור לקוחות ולבקש חבילת גיימרים, או לחלופין להתחבר לספק אחר.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by myjunkmail0000,

יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שלא מצאתי את התשובה בהיסטוריה של הפורום. האם כתובת MAC שלי נשלחת החוצה כאשר אני גולש? האם נשלחת כתובת של כרטיס רשת של המחשב או של הראוטר או של מודם(במקרה של חיבור דרך ראוטר)? מה קרוה כאשר מחשב מחובר ישירות למודם? האן יש כלים ב-online שמאפשרים לבדוק מה הכתובת שנשלחת החוצה (בדומה ל-showmyip שמציג את כתובת ה-ip שלי)? תודה, יבגני

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by Klayhamn,

שלום חברים, תהיתי אולי תוכלו לייעץ לי מה יהיה הפתרון הכי טוב במצב הבא: אני עובר דירה (בשעה טובה) לרמת אביב. הדירה במקור היא דירה גדולה של 80 מ"ר, שפוצלה ל-2 דירות של 40 מ"ר המפורדות זו מזו. כשפותחים את דלת הכניסה הראשית יש ריבוע קטן של 0.5 מ"ר ובו שתי דלתות, כשכל אחת מובילה לדירה אחרת. בחוזה שחתמתי הוסכם שהמחיר שאני משלם "כולל אינטרנט" -כלומר, מגיע לי חיבור לאינטרנט ללא תשלום נוסף. ה-ROUTER נמצא בדירה השניה, ועד היום הדיירים הקודמים בדירה *שלי* התחברו אליו ב-WIFI. לי *אין* WIFI (ואני גם לא מתכוון להתקין). כשחתמתי על החוזה הבהרתי לבעל הדירה כי אין לי יכולת לאינטרנט אלחוטי במחשב וכי אני אצטרך שהנתב ישב אצלי בדירה, או שיהיה אפשר להתחבר ברשת קוית בדרך אחרת, והוא הסכים לבדוק א…

• 5 תגובות
    • 8.3k צפיות
  11. Started by RS4,

הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  12. אני מתכנן לבצע גיבויים יומיים (אינקרמנטליים) דרך האינטרנט, וחשוב לי שהמידע במחשב היעד יישאר מוגן - גם מפני חדירה מהרשת, וגם מפני משתמשים מקומיים חטטניים (כמו האחיינים שלי ) אני מניח שאוכל להוריד הרשאות לכל המשתמשים במחשב ולהריץ את תוכנת השרת תחת משתמש עם הרשאות כתיבה לתיקיית הגיבוי. הבעיה היא שהשימוש במחשב עבור שאר המשתמשים יהפוך לעינוי (XP בלתי נסבלת בעיני בשימוש דרך משתמש שאינו אדמיניסטרטור). הבעיה היא שאני לא רואה דרך להמנע מכך ועדיין למנוע ממשתמשים אחרים להכנס לתיקיית הגיבוי. כל זמן שהם אדמיניסטרטורים, הם תמיד יכולים לשנות את ההראשות של כל תיקייה. את תיקיית הגיבוי אני חושב להצפין עם EFS או עם TrueCrypt. הראשון נוח יותר לשימוש, אבל למיטב זכרוני ניתן לראות את שמות הקב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. כי אם אין דרך למנוע מהם גישה למידע, אז זה קצת סותר את כל הרעיון של VPN...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה לנתב אלחוטי שיתמוך באינטרנט במהירות של 5 מגה שתדרו יהיה מספיק חזק בשביל לשדר אות בכל הבית ששטחו הוא פחות או יותר 140 מ"ר. אין הגבלת תקציב כלשהי, פשוט לא להתפרע. עדיף נתב שנמצא במלאי מיידי בחנות כלשהי שנותנת גב לאחריות. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  15. כלומר, האם צפוי שינוי שיקרב אותנו לזירה האירופאית בנוגע למהירויות הגלישה באינטרנט? האם 10 מגה נראה באופק הקרוב? אשמח לשמוע את דעתכם, או אפחלו עובדות שנמצאות על פני השטח

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  16. שלום, כבר כמה זמן שיש לי בעיה באינטרנט שרק כאשר אני משתמש בתוכנה כלשהיא(לא משנה איזה) של ביטורנט אז האינטרנט מפסיק לפעול (אי אפשר לגלוש, ואפילו הבעיה פוגעת בקיילנט הביטורנט שלי -יוטורנט- שהוא עצמו לא מצליח אחרי כמה זמן להתחבר לטראקר).. ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב, או להסיר לחלוטין את היוטורנט מהמחשב מישהו יודע למה האינטרנט מתנתק, או יותר נכון מפסיק לפעול, ואיך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by rafi_h,

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  18. יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  19. יש לי רשת בייתית אלחוטית , בעבר היה לי בנוסף לסמל של הרשת סמל של האינטרנט שהייתי יכול להתנתק ממנו בלבד , אפילו ממחשבים אחרים . התקנתי רשת חדשה והפונקציה הזאת כבר לא זמינה . למישהו יש מושג איך ניתן לעשות זאת (כן המטרה היא לשנות IP , הוא לא מוגדר אצלי כקבוע ) . אני לא רוצה לחבר ולנתק מהחשמל כל הזמן , אני חושש שהמערכת תתקלל . תודה מראש , חופש נעים . דוד .

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  20. אני יודע איך לפתוח הגדרתי הכל... IP סטטי, בחומת אש של ווינדוס בuTorrent וקורה לי משהו מוזר כזה: http://img443.imageshack.us/img443/8132/problemz.jpg

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של 1.5 מגה. התקשרתי לבזק ובהתחלה אמרו לי 50 ומשהו שקל ואחר כך ירדו ל43 שקל. התקשרתי מיד אחרי זה להוט, והם אמרו לי 54 שקל, +50 שקל התקנה. אמרתי להם שבבזק אין תשלום על התקנה והמחיר הוא 43 ש"ח, והם אמרו לי שבבזק אני משלם גם על אחזקת קו, אמרתי להם שגם ככה אני משלם על אחזקת קו. אז אמרו לי שזה המחיר הכי זול, אמרתי להם אם אין יותר זול אז להתראות, אמרו לי ביי... אני בעיקרון רציתי להשיג הצעות מחיר מוזלות מ2 החברות כדי לקבל את ההצעה המשתלמת ביותר ולא לצאת פראייר, HOT הפתיעו אותי שהם לא מוכנים להוריד מחיר. אז איך אני ממשיך מכאן? יש פה מישהו שמשלם פחות מ 43 ש"ח לחודש? (בכלליות, אפילו אם זה כולל 2 חודשים חינם או 3 מוזלים וכו'.) תודה רבה למגיבים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב שלי, איך אני מגדיר את האינטרנט בחזרה? יש לנו רשת בבית עם ראוטר, הוא לא המחשב הראשי מהבחינה של הראוטר. תודה, ניצן

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. הקודם? קניתי ראוטר חדש של EDIMAX בתקן N 6524N עכשיו הוא קצת איטי.... מכרתי תלינקסיס שלי כמו דפוק שהוא טס ... לי ועבד לי כמו שצריך WRT54GL מה אתם אומרים... להשאיר תראוטר עם תקן N? או לחזור לראוטר הישן? שהוא יהיה עם תקן G?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  24. היי ושלום לכולם אחרי שתרמתי את הראוטר שהיה לי של אסוס WL-520G מלפני 6 שנים ששירת אותי מעולה ועדיין עובד אני צריך ראוטר לשימוש ביתי, מפלס אחד , דירה רגילה, כרגע אין ממ"ד, כניראה עוברים כך שיהיה ממ"ד.. צריך ראוטר אלחוטי, בסיסי, יציב, לחיבור בכבלים (זה מה שכרגע משתמש) ושיהיה מה שצריך להיות בעניין תקן N... התקן עוד לא אושר ואת האמת זה לא ממש מענייןם ככה שלא אכפת לי שיהיה באותו תקן G שהיה.. העברת קבצים באלחוטי, אני לא עושה, בשביל זה יש דיסאוןקי... ככה שמהירויות לא צריך במיוחד ראוטר MIMO לא מעוניין.. אבקש המצלמה על פי שימוש שלכם בבית, או משהו פופולרי שאו ציינו אותו לטובה בכל מיני מקומות. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asafgolan,

להורים שלי יש אינטרנט בבית דרך הוט ובזק בינלאומי. אני מעוניין לעשות מנוי שיהיה על שמי ושלא יהיה לו שום קשר להוריי באותו הבית. האם הדבר אפשרי?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.