עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KyleIsle,

הי, ניסיתי להתקין את ה-Firmware החדש ולא הצלחתי. ביצעתי LOAD ל-BIN. ביצעתי ERASE SAVE ולאחר מכן RESET הפעולות הותירו את ה-ROUTER ללא FIRMWARE והותירו לי ברירה אחת:להחליף את המודם בחנות בזקסטור הקרובה. יש מישהו שזה קרה לו ויודע איך להמנע מכך? לא נעים לי ללכת *שוב* לחנות בזקסטור להחלפה. תודה, אסף

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום, שבוע שעבר השתדרגתי למהירות 8Mb אצל בזק בינלאומי עם תשתית של בזק. היו אצלי מבזק בדקו את הקו שכהל מתאים אצלי למהירות כזאת, אבל משום מה יש לי ניתוקים חוזרים ולפעמיים האינטרט מפסיק לעבוד ולא חוזר עד שאני עושה ריסטרט לראוטר. (מחובר למודם מדגם simens 02-010) עכשיו התופעה חוזרת גם שאני רוצה לבוא ומתחבר לממשק של הראוטר אז כל שנייה הוא מוציא לי דף שאי אפשר לעבוד בדף זה, כאילו אין אליו תקשורת. אבל אם יושבים ומתעקשים בלחיצות וניסיונות חוזרים אז אפשר לשנות הגדרות פה ושם.. יש לציין שעד לפני השדרוג לא היו לי את בעיות אלה, אבל את הבעיה שלהיתחבר לממשק כן היה ורק מאז שאני עם Win 7. בXP הכל עבד כשורה.. איפה הבעיה? שיש עומס על הראוטר מהמירות והוא מתנתק? או לא יודע.. מח…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום ברשותי תשתית הוט וספק האינטרנט - נטוויזן.(12 מגה) אני מרבה לשחק ברשת וארצה לדעת האם כדאי לי לעבור לספקית בזק בינלאומי תחת הרשת החדשה, והאם בתוך זה גם לחבילת גיימרים. האם הבדלי הפינגים משמועותיים? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, לאחרונה התקדמתי לחיבור 12mb בהוט. הרשת בבית מחוברת בעזרת מודם של חברת thompson וראוטר של 3com מדגם 3CRWER10075. המודם מתחבר אוטומטית ללא חייגן ומקבל לפי הבנתי כתובת IP אוטומטית מהשרת (לא L2TP). בחיבור של המודם ישירות למחשב ללא הראוטר, המהירות טובה (בסביבות 11mb) אבל ברגע שהאינטרנט עובד דרך הראוטר, בחיבור קווי או אלחוטי המהירות יורדת ל5mb, וקשה מאוד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה בstream. ברדיו אינטרנטי באיכות של 128k יש קטיעות כל בערך חצי דקה, וב-megavideo הסרט נתקע לאחר עשרות שניות בודדות ולפעמים לא ממשיך להיטען כלל. כלומר הסרט או המוזיקה עולים בצורה טובה ועובדים בערך חצי דקה, ואז נקטעים ויש צורך לבצע רענון לדף כדי לצפות בעוד חצי דקה נורמלית. כאמור, הבעיות מופיעות רק כש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Arik.G,

שלום. אחרי שנשבר לי כבר מהזבל שכל הספקיות נותנות הלכתי ורכשתי ראוטר נורמאלי, המודם (DSL255 של אורנג') הוגדר כBRIDGE והראוטר הוגדר עם הפרטי חיוג. הכל טוב ועובד ואני מרוצה. עכשיו הגעתי לשלב של פתיחת פורטים כדי לגשת ו QNAP שלי ולהתשמש ב OPENVPN. פתחתי פורטים לממשק משתמש של ה NAS ל FTP ולPLEX, הכל בסדר ויש לי גישה. אבל אחרי שפתחתי את שלושת הפורטים האלה אני לא מצליח לפתוח שום פורט נוסף, לא משנה איזה פורט אני מנסה הוא פשוט נשאר סגור. מה יכול להיות הבעיה?

6. יש לי ניסיון רב עם LinkSys WRT54GL כך שהחלטתי לקנות אותו ב 312 ש"ח. כרגע אני אסתפק ב 11g אבל רציתי לשאול אותכם אם יש לכם המלצה על נתב 11n באותה רמה ולא הרבה יותר יקר. תודב

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by abirdh,

שלום, בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה. כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה. הממשק אחרי הזנת הIP : כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה. איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי חברים. לפני חודשיים קניתי שני 1043. אחד הוגדר כראשי והשני מוגדר כ AP. הבעיה שהראשי יציב כסלע ולעומת זאת ה AP קורס כל שעתיים- שלוש. אולי הגדרתי משהו לא בסדר? מדובר על קושחה מקורית מעודכנת בשני הראוטרים. מדובר על גרסאת חומרה 1.11 שבעבר ניסיתי להתקין עליה DDWRT שכמעט גרמה לבריק לכן לא ניסיתי יותר והחזרתי למקורית. כשהראוטר נופל, גם ה WEB נופל ואין גישה לכלום. נורית SYS נשארת דלוקה קבוע. ניסיתי לשנות ערוצים. לא עזר. ראוטר ראשי: אייפי: 192.168.1.1 חיבור חייגן. שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 ראוטר AP: אייפי: 192.168.1.99 שם הרשת: Aviv1 ערוץ: 7 תמונות מהגדרות הראוטרים: ראוטר ראשי: ראוטר AP: תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי מודם ראוטר של ECI של בזק, אני רוצה לפתוח פורטים לכמה תוכנות, אני ניכנסתי אליו אבל משום מה אין אפשרות NAT ששם לפי מה שהבנתי מכניסים פורטים. איך אני מתקן תבעיה ומכניס פורטים? אולי יש עוד דרך להכניס פורטים? תודה אנשים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  11. אהלן חברים! לפני כחודש עדכנתי את התשתית והספק ממהירות 15 מגה למהירות 100 מגה. בפועל מהירות ההורדה שלי היא 1.5 לשניה בממוצע... דיברתי עם התמיכה גם של התשתית וגם של הספק ושניהם אומרים שאכן יש לי מהירות 100 מגה אצל שניהם. האם יתכן שהבעיה בנתב אולי? יש לי נתב מדגם Netgear dgn2200v2. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק. כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Access Denied,

אני יודע שכבר שאלו את ממש הרבה, אבל אני חייב שמהו יגיד ויסביר מי יותר טוב ??? ??? ???: אינטרנט מהיר בכבלים 1.5 מ"ב או האינטרנט של בזק ADSL שגם הוא 1.5 מ"ב? יש לי הצעה מחברת האינטרנט שלי גם לספק התקשורת וגם לספק האינטרנט, וזה יוצא בערך 150 ש"ח לחודש לכבלים ו- 160 ש"ח לחודש ל ADSL בהתחייבות לשנה וזה כולל הכל (מודם, חיבורים וכו'...) זה ממש דחוף כי אני צריך להחזיר תשובה עוד יומיים סגור, תודה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני דיי חדש בפורום זה אז ככה: יש לי שני מחשבים ברשת שהמחשב שלי הוא החזק והמחשב של אחותי חלש בהרבה אך היא מתתמשת בו למוזיקה ואיי סי קיו הבעיה היא שהיא מורידה המון שירים בקזה ולא סוגרת אותה וזה מאט לי את האינטרנט ואת המחשב מאוד ורציתי לדעת אם יש דרך לחסום את הקזה מבחינת התחברות אל השרת שלו או לחסום הורדות או משהו כזה.. הנושא דיי דחוף אז ככה שתודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by bull,

שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית במהירות 54Mbs בתקן G. משום מה בהעברת קבצים ממחשב אחד לשני המהירות אינה עולה על 1MB לשניה, בעוד שציפיתי ללפחות 3-4MB לשניה. הקליטה בשני מחשבים היא מצויינת, לפי windows. מה עליי לבדוק ולעשות על מנת להבטיח מהירות מקסימלית? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ronch,

אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by rafaels,

אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי בעייה מעצבנת ביותר אחרי זמן מה שאני מחובר לאינטרנט המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב.. התקיעות מתרחשות בדר"כ כאשר אני מנסה להוריד משהו, לפתוח קישור או להפעיל תוכנות כמו ICQ ו MIRC הוא לא נתקע כל פעם שאני מנסה לעשות את אחת הפעולות האלו אלא רק אחרי שעבדתי זמן מה אם האינטרנט. הבעייה הזאת גם הייתה לי במחשב הישן וגם עכשיו במחשב החדש. יש לי WINDOWS XP SP1 מודם ECI בחיבור USB. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by gshhar,

יש לי פיירוואל אבל הוא לא חוסם לי וגם שהוא מכובה האתר פשוט לא עולה לי.

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. Started by Prophecy,

שלום. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר אלחוטי Edimax BR-6204Wg וכרטיס אלחוטי של אדימקס גם כן בתוך המחשב הנייח שלי. אני משתמש בדרייבר ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס האלחוטי (Ralink, כמובן הגרסא הכי מעודכנת) ומשום מה למרות שהתוכנה מראה קליטה מעולה, בסביבות 81 אחוז, אני עדיין בקושי מצליח לגלוש. לאתרים לוקח המון זמן לעלות ושללתי כבר את האופציה שמדובר רק באינטרנט כי גם הרשת עצמה (העתקה של קובץ קטן למשל) לוקחת המון המון זמן. עכשיו זה כבר כמעט לא קורה לי, אבל גם היו מקרים שפתאום למשך כמה שניות הרשת פועלת במהירות רגילה ואתר עולה תוך שנייה אבל זה מייד מפסיק (בלי שיש שינוי בקליטה או משהו כזה) ואני ממש אובד עצות. המערכת הפעלה שלי היא ויסטה Ultimate ולמרות שאין לי שום אנטיוירוס ו\או פיירוול…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by BarM,

היי,אני מחפש ראוטר חדש לבית אחרי שאני משדרג את האינטרנט ל10 או 12 מגה. אני צריך שהוא לא יקרוס ואות שיספיק לכל הבית אם אני שם אותו בממד. אז בגלל שהדרישות שלי הם לא גדולות והבית די קטן ראיתי את הראוטר הזה והתלהבתי,מישו ממליץ? או שיש תגובות רעות? BR-6258n נ.ב. אני גולש עם L2TP

22. אחרי קריאה מרובה בפורום בימים האחרונים על זחילה של האינטרנט בבזק בין לאומי (כנ"ל אצלי ב- 12 מגה, תשתית הוט) ושחרור של חבילות גלישה חדשות בהוט...אני רוצה לשדרג אבל די לא מבין מה ואיך אני צריך.. היום יש לי 12M תשתית בהוט ואת הנתב TP-LINK שלהם. הספק שלי הוא בזק בין לאומי ולפי מה שאני יודע הוא רגיל. ז"א בלי חייגן (שאני לא יודע מה זה אגב) ובלי גיימר (גם לא יודע בדיוק מה זה). התכנון שלי הוא לעבור לדברים הבאים: לשדרג לאינטרנט 30M בהוט, בשדרוג אני אקבל מכשיר שנקרה HOT BOX שהוא גם מודם (טלפון+אינטרנט) וגם נתב. את הספק שלי (בזק בין לאומי) אני אשדרג בהתאם ל-30M ולפי מה שאני מבין עדיף לי שיהיה עם חייגן וגיימר. השלות שלי הם האם זה ייתן מסלול טוב ומהיר? האם ה- HOT BOX ייתן רשת אלחוטית …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Vega,

שלום, ברצוני להקים רשת ביתית בעזרת Router\HUB וכו', העיקר שלא יהיה מחשב שכולם תלויים בוא. יש ברשותי HUB 8 פורטים ומודם אלקטל (משודרג ל-PRO). אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר שכזה... (Router\Hub\Switch\Modem ALL IN ONE) משהו בסיגנון הזה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BaconMan,

שלום לכולם יש לי כרגע בעיה עם הראוטר הנוכחי שלי, linksys wrt160n שעושה לי המון בעיות. לאחר קריאה בהרבה פורומים, ראיתי שהוא מאוד בעייתי יש הרבה ניתוקים. עשיתי עדכוני גרסא ועדיין מאוד בעייתי, אני מחבר עליו די הרבה מכשירים. 2 מחשבים נייחים, אחד עם כבל ואחד לא, מדפסת אלחוטית, 2 מחשבים ניידים, אם זה משנה אחד מהם מק, 3 טלפונים סלולרים. המחיר לא ממש משנה לי אני רק רוצה להיות בראש שקט. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.