עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by intel suck,

אוקיי יש לי ראוטר 6204 של EDIMAX בשביל להתקין אני אותו אני צריך להיכנס לכתובת 192.168.2.1 שמוגדרת כברירת מחדל אתמול הצלחתי להיכנס לא סיימתי תהתקנה כמו שצריך היום אני לא יכול להיכנס בכלל לכתובת הIP מה לעשות?? :s05:

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by אריק פרלס,

אני כבר מרגיש שאני הולך למות מרוב תיסכול. יש פה מישו שמבין בטים-ויואר (TeamViewer)? אני כחלק מהעבודה שלי אמור להשתלט על מחשבים, ואתמול הכל עבד כרגיל , התחברתי והכל סבבה. פתאום אתמול זה הפסיק לתת לי להתחבר. אבל רק למחשבים שנמצאים פה בארץ. לעומת מחשבים בחו''ל שכן מצליח להתחבר. ניסיתי מ 2 מחשבים, ולא השתנה שום דבר. אבל כשהתחברתי דרך ווי-פי לפלאפון שלי דווקא כן הצלחתי להשתלט. אז כנראה שהבעיה באינטרנט. ניסיתי להתקשר לחברה שלי ואני מחכה כבר שעות ולא קיבלתי תגובה ועד שקיבלתי התנתק להם השיחה. אוליזה הבקרת הורים באינטרנט? ואם כן למה זה לא חסם מההתחלה? אז נראה לי שזו לא הבעיה. לגבי חוזק החיבור שלי- אני מחובר עם LAN ישירות לראוטר ( של הוט...) …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. שלום לכולם, תצורה כללית: שני מחשבים,1 נייח מחובר למודם מסוג טומסון עם USB (אין למחשב כרטיס רשת ) והשני גם מחשב נייח מחובר בכרטיס רשת אלחוטי 108 MB,ראוטר TP LINK 802 MB . בחבילה של אחד וחצי מגה אצל נטוויז'ן ,תשתית כבלים. אחרי לא מעט משחקים הגעתי למצב שבו הכל עבד מצויין הורדתי ב 130 בוuToerrnt אבל היו בקרים ששמתי לב שהמהירות פשוט כמעט 0 שמתי לב שהכל פנטסטי עד אשר מישהו על המחשב השני מתחיל לגלוש ואז הרשת פשוט צונחת במחשב השני (שמחובר בצורה אלחוטית)ועד שאני לא סוגר את האינטרנט במחשב הנייד(שמחובר למודם) ומאתחל את הכרטיס רשת האלחוטי (במחשב השני).... האינטרנט פשוט תקוע....הגלישה כל כך איטית עד אשר הדפים הופכים ללא זמינים. במחשב השני הכל בסדר,כאילו המחשב שמחובר למודם מ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ido1235,

שלום לכולם.. יש לי בעית קליטה בראוטר שלי, והוא לא מגיע לכל חלקי הבית, ואני חייב אינטרנט לקונסולה שרכשתי לפני כמה חודשים, והקליטה ממש חלשה... המליצו לי לקנות "מגבר" לרואטר, וככה הקליטה בחלק החלש בבית תיהיה רבה יותר חזקה, לכן רכשתי רואטר של EDIMAX (Ew-7416apn) ולא הצלחתי להפעיל אותו נכון.. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שצריך לעשות סוג של נקודת גישה שתחבר בין 2 הראוטרים.. למישהו פה יש מושג איך אני עושה את זה, ואם לא, יש לכם דרך אחרת שהראוטר של EDIMAX יקלוט את הראוטר השני וככה הWIFI יתחזק? תודה מראש! ד"א, אם זה יעזור, הראוטר המרכזי שלי הוא של הוט... HOTBOX, ובנוסף כתוב עליו Sagemcom, שזה כנראה החברה של הראוטר.. אני חייב עזרה, אני תקוע כבר שבועיים... תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  6. אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  7. אתמול התקשרתי לבזק בקשר לפס רוחב הקצר שלי,עכשיוו,הוא שאל איזה ראוטר,חיבורים וכל זה,הכל בסדר,בדקנו מהירות בבזק היה תקין. אמרתי לו שבמחשב אחד יורד יותר מהר אבל לא המהירות התקינה ובמחשב אחד יורד ממש לאט,התחברנו למשתמש שלו או משהו כזה,ירד אותו דבר מראפישרד ומבזק. הוא אמר שיכול מאוד להיות שהבעייה במחשב,או שצריך להחליף ראוטר או שהבעייה בספקית,זהב,או השהגדרות של זהב לחול שלנו לא טובה. כל פעם זהב אומרת הבעייה של בזק,בזק אומרים של זהב,מה לעשות? הוא אמר שנחליף ראוטר,בחינם,בסדר נחליף,אבל אם זה לא יעזור,אני משתגע מזה,כל פעם הם מאשימים את השני. מה דעתכם על כל זה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני לא בא להביע דעה לכאן או לכאן. אני רק בא לדווח את הנתונים שקיבלתי מבדיקות מגלישה באינטרנט עם בזק בין לאומי כספקית אינטרנט ועם הוט כתשתית. שילמתי עבור 12Mbs עבור הספקית וכן עבור התשתית של הוט. כשבדקתי את מהירות ההורדה משרת בברלין באמצעות SPEEDTEST.NET קיבלתי מהירות הורדה 1Mbs ומהירות העלאה 0.9Mbs לאחר שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בין לאומי, ביצעתי שוב את הבדיקה. הפעם התוצאות היו 2Mbs להורדה ושוב 0.9Mbs להעלאה(לאותו השרת) לאחר מכן החלטתי לנסות ספקית אינטרנט אחרת(012) עם אותה התשתית של הוט. באותו היום עשיתי שוב בדיקה עם בזק בין לאומי מאותו השרת בברלין ומהירות ההורדה היתה עדיין 2Mbs לאחר שהתחברתי ל012, ביצעתי שוב את אותה הבדיקה, באמצעות SPEEDTEST.NET, באותו שרת בב…

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by d__o__r,

"מיזם הסיבים האופטיים, על מחירי התשתיות שתציע לחברות התוכן וספקיות האינטרנט - 100 מגה תמורת 100 שקל לחודש " - גלובסזאת אומרת שנקבל תמורת 100 ש"ח אינטרנט סימטרי 100 מגה ביט רציתי לשאול אתכם, המומחים יותר, האם יהיו הגבלות/העלאות מחירים בהמשך או לחלופין - בזק ו/או הוט יורידו את המחיר לתשתית אצלהם ואפילו יפתחו חבילות של מהירות העלאה יותר גבוהה.. דיון פורה ונעים! עוד מידע מעניין לגבי דרך חיבור בבית הלקוח עצמו: IBC מספקת שקע-חיבור (אתרנט) לנקודה אחת בבית הלקוח. כך שאם הלקוח ירצה שקע בכל נקודה בבית הוא יצטרך להזמין טכנאי, או לחילופין להשתמש בחיבור Wi-Fi (אך כדי לצפות בטלוויזיה בכל חדר ייתכן ש-Wi-Fi לא יספיק). מספר כתבות שנתקלתי בהן שאני ממליץ לקרוא: htt…

10. איזה סוג חיבור זה? אנטנת הגברה TP-LINK WIFI זה מה שאני רוצה לקנות כמה מטרים זה קולט?? ואיך אני מחבר את ל USB שלי? החיבור שונה שם תודה לעוזרים ואני מתכוון לזה http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2494&CatCode=

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. אני ממשיך את הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514415.0 עדכון: זה הטופולגיה של התשתית בבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/843/18105579.jpg/ בין חדר 1 לחדר התקשורת עובד לי הקישור. קניתי שקע רשת משולב עם 2 חיבורי טלפון. בין החדר תקשורת לחדרים אחרים משום מה לא עובד לי. הנה תצלום של החיבורים של שקע הרשת : http://www.mediagalaxy.co.il/files//rj45+2phone-wall.jpg רציתי לדעת מאיפה להתחיל? כלומר איזה חיבור הוא גיד מספר 1 והלאה כי אולי אני מתבלבל בזה. אם יש רעיונות נוספים שיכולים לגרום לי בעיות אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.

13. בגלל ריבוי שרשורים/אשכולות/נושאים כבר קשה לעקוב ולבדוק כמה אנשים אחרים מקבלים בעקבות המעבר ל- 100 מגה. שכל אחד יעשה בדיקה באתר של נטוויז'ן: (שכרגע נחשב לאתר אמין יותר מהאתר של הוט) speed.013.net ויפרסם את התוצאה פה + השעה שבה נעשתה הבדיקה. *רצוי לשים תמונה. אני אתחיל: אני בהוט+ההוטנט מהירות 100 מגה, בשעות שאין עומס, בוקר וצהריים אני מקבל 100 מגה: בשעות אחר הצהריים המהירות יורדת ואני מקבל בערך בין 85 ל- 90 מגה: בשעות שיש עומס בין 6 בערב עד 11 בלילה אני מקבל בין 70-75 מגה וכמובן בשעות אחרי 12 עד הבוקר אני מקבל אפילו יותר מ- 100 מגה, משהו כמו 102 וקצת יותר.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שכל אחד ירשום לכמה ערוצי הורדה ה- HOTBOX שלו מחובר ובאיזה עיר/יישוב הוא גר. איך בודקים ? נכנסים לכתובת הזו: http://192.168.100.1 או זו: http://192.168.1.1 מתחברים עם שם משתמש: admin וסיסמה: admin ונכנסים ל- Connection תחת לשונית Status ואז רואים בטבלה השנייה לכמה ערוצים ה- HOTBOX מחובר. אני אתחיל: ערוצים: 4 ערוצים. עיר: ראש העין. מאגר לפי מפה: http://maps.google.co.il/maps/ms?msid=206447422504781246255.0004bf1df93151b03ab5f&msa=0&ll=32.067447,34.81842&spn=0.452118,0.891953

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by winner100,

שלום לכולם, יש לי זוג שאלות בקשר לנתב הזה. קבלתי אותו במתנה והחלטתי בפעם ראשונה לתת לנתב צ'אנס. יש לי רק זוג שאלות: 1: איך לשנות סיסמא? הוא עובד אבל אין לי מושג מה הסיסמא שלו... יש חיבור USB (אין לי את הכבל) האם צריך לחבר למחשב ואז לשנות באמצעות תוכנה או שיש דרך אחרת? 2: יש לי תשתית HOT וחיבור של 30 מגה. האם הנתב הזה יעמוד "בעמוס" או שיש לי ממה לדאוג? אין לי אפילו חצי ניסיון עם נתבים, אני ישמח לעזרה ממכם, תודה חברים ובוקר נהדר! - - - תגובה אוחדה: - - - בקשר ל1 הצלחתי, הבנתי שההגדרות הם דרך הIP. בקשר ל2 אני ישמח עדיין לעזרה, וכמובן שכל דבר נוסף מעבר יעזור לי. תודה לכם!

16. שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by menymu,

לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה, כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה. הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק. רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות. מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן. ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מ…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. מאז שקניתי את הראוטר הזה, WRT160N של LINKSYS, כואב לי בכיס. הגדרתי אותו עם הצפנת WPA2-ASE, שידור ב 802.11b/g/n. סידרתי ב 20MHZ, ובחרתי Channel 7. הגדרות פיירוול - מנותקות. בהתחלה, כל האלחוטיים (הנוקיה N95, האייפון והאיפד) מפסיקים לעבוד איתו. בשלב מסויים זה מגיע לכך שהמחשבים מקפיצים הערת IP Address conflict, הרשת הקווית מפסיקה לעבוד ואז הראוטר מרסט את עצמו. זה קורה בתדירות של 10 דקות. ניסיתי להתקין עליו DD-WRT, אבל הבנתי שהוא לא עובד עם L2TP (יש לי חיבור להוט) אז החזרתי לקושחה המקורית. יש דרך לסדר את זה שאני לא ארוץ לראוטר כל 10 דקות וארסק אותו על הקיר? נגמר לי הטיח. לחלופין, איך ניתן לחבר את הראוטר עם קושחת DD-WRT דרך L2TP? תשתית הוט.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אז ככה יש לי מקום וקניתי USB והוא לא קולט לי בכלל טוב מהשכנים והאות נמוך אז חשבתי לקנות את זה http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1868 איך זה ? כמה מטרים הוא קולט? האם אתם ממליצים עליו? רוב האנשים זה בקליטה אות נמוך... להערכתם לאיזה אות הוא ישפר לי? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by ArielN,

שמו לי רשת אלחוטית מי שכבר יודע או לא יודע (פתחתי על זה נושא), אין מצב כזה שאני אשחק במחשב ברשת בצורה ח ל ק ה, אין לא קיים, כשאני ואח שלי על המחשב באותו זמן, אפילו אם הוא סתם גולש לו באינטרנט ואני משחק זה בלתי נסבל, וכשאנחנו שנינו משחקים באותו זמן זה בכלל לא יעלה על הדעת דבר כזה. אני מכיר ה מ ו ן ילדים שיש להם רשת ואין להם אפילו רבע מהבעיות שיש לי. אני בבזק בינלאומי עם פס רוחב של 2 מגה (לא שזה כל כך משנה כי בזק גם ככה גרועים ורק במקרה הכי טוב אני מוריד על 270). מה אני צריך לעשות לעזאזל אני כבר יוצא מהכלים מכל העניין הזה, החיים לפני שהתקינו לי רשת היו יפים :-[ מי שיכול ומוכן לעזור מוזמן.. תודה מראש, אריאל.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. https://www.amazon.com/dp/B01LXL1AR8/ref=cm_sw_r_wa_apa_tkORzbBJ7SNX4כש למי שאין שם כתובת רשומה לישראל, זה המחיר: $49.99 + $12.72 Shipping & Import Fees Deposit to Israel זה כולל משלוח וכל המיסים. כרגע יש לי מודם ראוטר של d-link dsl-255 שאני משכיר מ018 בשביל 10 שקל בחודש, הוא זוועה, אבל הוא גם מודם. הוא עדיף על הראוטרים עם המודמים של tp link נגיד? לצערי ראיתי את זה רק ב7 אז לא יצא לי לדבר עם החברות לגבי מודם בלבד, אבל מניח שיהיה אפשר להשכיר בשביל 5 שקלים בחודש? מצטער על סגנון הכתיבה הכאוטי...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Guyn,

היי, יש לי בעיה עם מדפסת HP 1006P, שמקורה בחיבור רשת (לכן הדיון נפתח כאן): כששולחים הדפסה במחשב המקומי, הכל בסדר. כששולחים הדפסה ממחשב שמחובר ברשת- עמוד מס' 1 מודפס ואז יש דיליי של כדקה, עד להדפסת עמוד 2 וכן הלאה עם העמודים הבאים. כשנכנסים למדפסת, כדי לראות את תור המסמכים הממתינים להדפסה זה מה שקורה: עמוד מס' 1 כבר הודפס בפועל, אך למשך כדקה מופיע בסטטוס של "מדפיס". מהתמיכה של HP נמסרה התשובה: האם יש דרך לזרז את תהליך שליחת ההדפסה, אפילו בעזרת תוכנת צד שלישי?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by The Ball,

יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by redti,

שלום, יש בבעלותי נתב של די לינק וברצוני לרכוש כרטיס רשת אלחוטי נוסף לאחד שכבר יש לי ואני מתלבט בין החברות netgear ו belkin מה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.