עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eldad82,

יש לי ראןטר של rotal ולאחרונה הבנתי שהוא על הפנים ואני הולך להחליף אותו בחנות שלהם איזה כדאי לקחת ? (דרך בזק כמובן ) תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Meir787,

שלום, הנתב הנוכחי שלי נשרף לאחר שאחי הקטן חיבר לו שנאי של רמקולים, ולכן אני צריך אחד חדש. הנתב הקודם היה מחורבן למדי, משהו שקיבלנו מבזק ושילמנו עליו בערך 300 שקל. בתור נתב חדש חשבתי על Linksys, וביררתי (לצורך העניין - החנות הכי קרובה למיקום שלי היא פנדה) קצת מחירים. מצאתי 4-5 דגמים בטווח מחיר שפוי שמשכו לי את העין : Linksys 802.11g Compact Router WRT54GC ב350 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54GL ב400 ש"ח Linksys 802.11g Router WRT54G ב440 ש"ח Linksys 802.11g Router SpeedBooster WRT54GS ב560 ש"ח Linksys WRT150N Wireless-N Home Router בכמעט 700 ש"ח עכשיו, שתי השאלות העיקריות שלי הן מה ההבדל בין ה4 הראשונים, והאם באמת שווה לשלם את האקסטרה קאש הזה בשביל הנתב האחרון ותקן הN ?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by nikola7,

שלום הנתב שלי מוציא פרט לשתי רשתות גם את הרשת של Bezeq free. אינני מנוי לשירות הזה אך בכל זאת ניתן לקלוט אות מהרשת במרחק סביר מביתי. התקשרתי לבזק על מנת שיבטלו לי את הרשת אך הם טוענים שכיוון שאינני מנוי לשירות , לא ניתן לגלוש על הרשת. לי זה נשמע מאוד לא סביר שהרשת תמשיך לעבוד ללא צורך בה. האם ידוע לכם אם ניתן לבטל את הרשת הזאת ולהשביתה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by a100599,

אני רוצה לחבר מדפסת למחשב נייד ע"י כבל רשת מוצלב זה ילך?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. היי לכולם. כיום אני מחובר לבזק דרך הכבלים במהירות 5/512. עד לפני חודש הייתי סופר מבסוט מהגלישה ובמשחקים כמו COD 4 ו BATTLEFIELD היו לי פינגים של 70 - 90 והחיים חייכו אלי. לפני חודש התחילו לי בעיות פינגים רציניות ( 300 ואפילו 400 + בפינגים). דיבתי עם בזק ואין להם פיתרונות. שתי שאלות בבקשה. האם עוד מישהו התנסה בעליה דרבטית בפינגים לאחרונה ? על איזו ספקית אינטרנט הייתם ממליצים כידועה במהירות גישה נמוכה במיוחד לשרתים בארה"ב ? תודה מראש לעותרים. תומר.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by Qtec,

מסתבר שזה לא קל כל כך.... מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  8. שלום חבר'ה, כרבים מכם, גם אני שדרגתי אתמול ל-100mb/s בהוט (+הוט.נט) החיבור יציב לחלוטין על 100mb/s בהורדה, ונע בין 1.80 ל-1.90 בהעלאה. (התוצאות הנ"ל מתקבלות בחיבור ישיר ל-HOTBOX) בקיצור אני אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי (Wi-Fi) פנימי/חיצוני (USB) (מה שעדיף) שיעמוד במהירות הזאת, כי הנוכחי (TP-LINK TL-WN620G 108Mbps) נותן מקס' 20MB/s. לפי הבנתי המתאמים הנוכחים כבר 300Mbps ולא 108 כך שזו בטח הבעיה, ובנוסף המתאם הקיים לא תואם תקן N. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום רב. התחברתי לאינטרנט של הוט לחבילה של 100 מגה בתשתית הוט וספק הוטנט. במעקב שעשיתי למשך השבוע בבדיקת מהירות דרך האתר של הוט speed.hot.net.il אני מקבל לרוב מהירויות של 60-80 מגה ומקבל 100 מגה רק בשעות הלילה המאוחרות. דרך אגב העוצמות שלי זה בין 10-12 ו SNR 35DB ויש לי 4 ערוצים פתוחים ולא 8. כל הבדיקות בוצעו בחיבור קווי במחשב נייח. האם יש עילה לפנות עם זה להוט ? כי הם החבילה מוגדרת עד ל 100 מגה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Internal,

התשלום על קו קל היה אמור להתבטל ב 5 לאפריל האם זה כבר נכנס לתוקף?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by locke,

ראיתי את זה כבר בכמה חנויות, השאלה שלי אם זה בכלל שווה עכשיו? אני מבין שהטכנולוגיה הזאת די בחיתוליה. ומה המהירות של זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. קראתי את המדריך לאבטחת ראוטרים אבל עדיין יש לי כמה שאלות לפני שאני אעשה משהו בנדון: 1. יש לי ראוטר של SMC דגם SMCWBR14-G. 2. קראתי על הצפנות WPA ו-WEP. במה עדיף לי להשתמש? 3. ניסיתי סתם לשחק עם זה קצת ואחרי כל פעם שבחרתי סיסמה זה פתאום הראה לי מן "קוד" כזה של זוגות רבים של אותיות ביחד. משהו כמו ap cc jg aa qe vv j2 dm ועוד המון המון זוגות כאלה - מה זה? 4. האם לאחר שאגידר סיסמה בכל פעם שאחד מהמחשבים בבית ירצה להתחבר לרשת תיפתח תיבה להזנת הסיסמה? תודה על התשובות (אם יהיו). שי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה להתקין מודל לוקאלית (לפי הקישור הזה: http://docs.moodle.org/en/Complete_install_packages_for_Windows) אך כל פעם שאני נכנס ל LOCALHOST אני מגיע למסך של IIS. כיביתי את IIS אבל אני עדיין מגיע לשם ולא למסך של מודל כפי שהייתי אמור להגיע. יש למישהו רעיון? אם השאלה אמורה להיות מופנת לפורום אחר אשמח אם היא תעבור לשם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אחרי שהרצתי HijackThis וסגרתי איתו איזה משהו (אחרי שניתוח הלוג באתר אמר לי שאם אני לא מכיר את הכתובת IP הזאת אז לסגור את זה) התחלו בעיות עם האינטרנט. אי אפשר לגלוש דרך הדפדפן ואי אפשר להתחבר למסנג'ר, אבל לICQ אין בעיה וכנ"ל לקאנטר סטרייק. מישהו יכול לעזור? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by asafgolan,

להורים שלי יש אינטרנט בבית דרך הוט ובזק בינלאומי. אני מעוניין לעשות מנוי שיהיה על שמי ושלא יהיה לו שום קשר להוריי באותו הבית. האם הדבר אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eranmor,

אני צריך עזרה בהגדרת ראוטר אלחוטי של 3COM הוא מיועד לחבר 2 מחשבים כרגע ועוד מחשב נוסף בעתיד. כל המחשבים הם נייחים ונמצאים באותה הדירה במרחק של 5 מטר מקסימום אבל עם כמה קירות באמצע (אין חדרי ביטחון או משהו) הראוטר משדר בתקן 802.11G ואני צריך לדעת כמה דברים 1. האם אני יכול לחבר את הראוטר אך ורק למודם (זה מודם ADSL, שחור ששוכב במאוזן. הייתי כותב דגם אבל זה לא ליידי) ולכל מחשב לחבר רסיבר אלחוטי שיקלוט את האות? אם כן, כיצד אני עושה את זה? 2. איזה רסיברים בדיוק אני צריך? האם משהו כזה יתאים לצרכים שלי? 3. הרעיון הכללי הוא להגדיר את המחשבים ככה שיהיה רק אינטרנט בלי שיתוף רבצים. האם זה אפשרי על שלושה מחשבים? האם אני צריך להגדיר את אחד המחשבים בתור השרת ואת השאר בתור קלי…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by Jon,

חיברתי שני מחשבים ביחד עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב אבל האיכון של הכרטיס רשת מראה כאילו שהכבל לא מחובר מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DrStyle,

שדרגתי לאינטרנט 30MB, והורדתי כבר יותר מ50GB אני כמעט בטוח.. עכשיו רציתי לשאול אם הם יכולים לחייב על זה ביותר? או משהו אחר שהם יכולים לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בימים האחרונים יש לי בעייה של פינג גבוה ולאג בכל משחק רשת שאני משחק.. לדוגמא בשרתים ישראלים שהפינג שלי אמור להיות בין 40 ל 60 אני מקבל פינג של 120+ יש לי כבלים 750 של נטוויז'ן... תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, התקנתי אצל מישהו מחשב חדש והוא בשום אופן לא רוצה להעביר כבל בינו לבין הנתב, הטווח בין הנתב לבין המחשב הוא משהו כמו 8 מטר אך בשטח עם לא מעט חסמים וקירות. הקטע שהיה לו ראוטר ישן ובמיקום עמדת המחשב החדשה לא הייתה קליטה כלל, כעת בעצתי (אני מקווה שלא שגויה) הוא קנה את 2 המוצרים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode= והחליף את הראוטר לראוטר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2544&CatCode= הייתי בטוח שלאתר ונתקין את הציוד הנ"ל הקליטה תהיה סופר חזקה אך להפתעתי לא היה הבדל מהותי והקלטה עומדת על 1-2 קווים ויש גם לא מעט ניתוקים... השאלה מה אני יכול לעשות? אולי ניתן לחבר כבל בין הכרטיס רשת לכל אנטנה ולקרב אותם בתוך החדר יו…

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by kalimero1234,

עריכה: שלום, החלפתי את הנתב שלי לנתב החדש של בזק. בנתב הקודם שלי אני הצלחתי לפתוח פורט מסויים והוא עבד לי בכל הבדיקות. כעת ניסיתי לפתוח את אותו הפורט ולא הצלחתי (מה שאומר שלא בגדרתי טוב את הנתב עצמו) ניתבתי את הפורט גם הפיירוול של מערכת ההפעלה וגם בנתב עצמו (אין לי פירוול חיצוני) מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם יש צורך בחומת אש של ראוטר או חומת האש של חלונות מספיקה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לפני מספר ימים קרתה תקלה ברשת הביתית אצל ההורים שלי (לא הייתי בבית שלהם באותו זמן) ואחותי ביחס עם נציג של הספקית ניסו לפתור אותה ללא הצלחה, בדרך גם איפסו לי את הנתב. התצורה היא (היתה?) מודם סימנס נראה לי מדגם 2500U ונתב linksys wrt54gl שמריץ firmware dd-wrt. כאשר מחברים מחשב ישירות למודם ומשתמשים בחייגן ניתן להתחבר לרשת ללא בעיה. בדקתי את הנתב, הוא מתפקד ומאפשר להכנס אליו להגדרות דרך השירות ה-web-י שלו אך לא מצליח להתחבר לרשת, דיברתי עם נציג בב"ל בעצמי ולדעתו הנתב לא מצליח למשוך IP מהמודם (תצורת עבודה מול המודם היא pppoe) ריסתתי אותו גם דרך הממשק ה-web-י וגם דרך לחציה ארוכה על לחצן ה-reset שלו והמצב לא משתנה. האם יש משהו שאני יכול לנסות בנושא? בנתב גם ישנה אפשרות חיבו…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by BigPoppa,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance

• 5 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.