רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מעלל בזק. 1.בתאריך 22.12.08: התקשרתי למוקד שירותי האינטרנט של בזק על מנת לשדרג את חבילת הגלישה שלי מ 2.5MB ל 5MB, ענתה לי נציגת שירות, אמרתי לה שאני מעוניין לשדרג את חבילת הגלישה הקיימת שלי לחבילה מהירה יותר של 5MB , היא נתנה לי הצעת מחיר .כבר פה התחילה הבעיה, הסברתי לה שנאמר לי כמה ימים לפני השיחה ביני לבינה שמגיע לי מחיר טוב יותר מכיוון שאני לקוח קיים אצלם, היא אמרה לי שהיא בודקת וחוזרת אליי עם תשובה. היא חזרה אליי ואמרה לי שהיא תיתן לי את חבילת הגלישה כרצוני באותו מחיר שנאמר לי. אמרתי לה תודה, לאחר שהיא שידרגה לי היא אמרה לי שאני צריך להתקשר לספק האינטרנט שלי גם כן ולשדרג את המהירות גם ל 5MB אמרתי לה תודה רבה, ניתקתי ומיד התקשרתי לספק - 012 . הנציגה ב 012 הציעה לי עס…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי שאלה: יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ואני כן מצליח להוריד במהירות המקסימאלית אבל משום מה, כשאני מוריד מאתרי FTP, ההורדה איטית כל כך שאני מגיע לtimeout וההורדה נפסקת.... מה יכולה להיות הבעיה? אני מחובר עם router. צריך עוד פרטים?
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי חיבור 5 מגה, הוט + 012. יש לי נייד ונייח. כשכל אחד מהם מחובר ישירות למודם ומתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן אני מקבל מהירות מלאה בשניהם. אבל כשאני מתחבר דרך הראוטר, הנייד ממשיך לעבוד כרגיל, אבל בנייח מהירות ההורדה היא 2.5-3.5 מגה, לא מגיע ל-5, אפילו לא ל-4. הנייד עובד תקין גם עם חיבור חוטי וגם עם wifi והנייח מחובר חוטי. הבעיה היא לא בכבל רשת - אותו כבל שנותן מהירות איטית בנייח עובד מעולה בנייד. בשני המחשבים מותקנת אותה מערכת הפעלה - ווינדוס 7. הגדרות דומות סה"כ באף אחד מהם אין איזה משהו מיוחד למיטב ידיעתי. והתוצאות זהות בפיירפוקס ובאקפסלורר. למישהו יש מושג איך אני מוצא לזה פתרון?? אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו. הראוטר הוא DLink DIR300 ובדיקות המהירות נעשו דרך speedtes…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יהיה נחמד גם אם תהיה לו עוצמה חזקה. האם לדעתכם הEdimax EW7128G יעשה את העבודה?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של לנובו N500, הוא עובד מצויין אבל כשאני מתחבר ברשת האלחוטית אל המחשב הייח שלי יש תופעה מוזרה - אם אני מוריד ממנו קבצים גדולים (למשל רואה סרטים שיושבים על המחשב הנייח דרך המחשב הנייד) כעבור זמן מסויים הרשת פשוט מפסיקה להתחבר למחשב שלי, ואני מקבל הודעה של Windows אין גישה למחשב שלי (למרות שהייתו לו גישה עד לפני רגע). אחרי ריסטרט זה מסתדר (עד שזה קורה שוב). למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? שני המחשבים מריצים ויסטה אגב.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך את עזרתכם בחיבור 2 נתבים אלחוטיים. הראשון שהוא גם המודם הוא נתב אלחוטי של בזק מדגם powernet. השני הוא נתב אלחוטי של 3com. הנתב האלחוטי של בזק מחובר כמובן עם הכבל טלפון לתשתית של בזק והנתב האלחוטי של 3com מחובר עם כבל לפורט LAN 1 של הנתב של בזק ואני מחובר עם כבל לנתב של 3com האם זה נכון מבחינת החיבור הקוי ואיך להגדיר לכל אחד dhcp subnet וכדומה בעיקר כי אני לא בטוח באיך לעשות port forwording בתצורה כזו האם אני צריך לשרשר את הפורט לאייפי שלי בכל אחד? וכמובן עזרה בהגדרת dmz וfirewall. תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מבזק asus am 604g אני רוצה להגדיר לו סיסמא לרשת, אבל אני מוגבל באפשרויות סיסמא, מכיוון שאני גולש בבית שדרך ה psp שהוא יכול להתחבר רק לרשתות עם אשרות סיסמא של wep / wpa-psk (tkip) / wpa-psk (aes) -1 באיזה אפשרויות סיסמא כדי לי לאבטח את הרשת הביתית שלי? מהי האפשרות ההכי מומלצת והכי טובה? עד עכשיו אני השתמשתי ב wep, ובגלל שהיא לא ממש חזקה ולא יעילה, אני רוצה לשנות. תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חבילה ראשונה: 1.5/512- ב-80 ש"ח חבילה שנייה 2.5/256- ב-70 ש"ח מה מומלץ יותר לשימושים של משחקי רשת והורדות ברשת? למה עבור UPLOAD גבוה משלמים יותר, ואיך זה משפיע על משחקי רשת? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העיניין הוא שכאשר אני מכבה את המחשב, הראוטר נישאר דלוק... רק הנורה של הLAN נכבית. מדובר בראוטר סימנס SL2-141. כפתור הכיבוי נימצא מאחורי הראוטר כך שלא ניראה לי הגיוני שיש צורך לכבות אותו כל פעם, אחרת היו ממקמים את הכפתור הנ"ל במקום קצת יותר נגיש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה אמינה התשתית של HOT? האם משהו נתקל בתקלות איתה? אני שואל משום שיש לי תשתית כזאת, יש לי ניתוקים לפעמים, או שהתקשורת איטית לפעמים. לפעמים אני צריך לנתק את המודם והנתב, ורק אז התקשורת חוזרת. אציין שהנתב חדש, והתקנתי אותו והוא עבד טוב, ושניתקתי אותו ועבדתי רק עם המודם עדיין היו בעיות. האם ל HOT יכולה להיות בקרה כלשהי, על זה שיש לי נתב? האם כדאי לעבור לבזק?
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה דעתכם על הראוטר הזה- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=222 ??? יש דברים נוספי שאני צריך לקנות עם קנייתו? כמו כרטיס רשת אלחוטי מתאים.. שלי עובד בטכנולוגיית ה-G... זה מתאים?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה המחשב החדש הגיע, וכמובן שגם הצרות (באופן מוזר, לא היה מחשב אחד שקנינו שלא עשה צרות ב-24 שעות הראשונות :s05:) במחשב מותקן כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס, מדגם 7218g (כמו שהבנתם מהכותרת). שאר, המפרט, אם זה יכול לעזור: E8400 Gigabyte ep43-ds3 Sapphire hd4850 pqi 4gb ram ודיסק של סיגייט, 500 ג'יגה עם 32 מגה קאש. המחשב פורמט והותקן עליו WIN XP (אני מודע לבעית נצילות הראם, בשבוע -שבועיים הקרובים המחשב יועבר לויסטא). האינרנט עבר מעולה, ואפילו שהייתי בממ"ד הקליטה הייתה של 60-80%. המחשב עודכן ל-SP3, והרשת עבדה בסדר. בשלב מסוים, אחרי עידכון וריסטרט, המחשב פשוט הפסיק לזהות את כרטיס הרשת. ניסיונות להגדיר אותו ידנית, להתקין מחדש את הדרייברים, סיסטם ריסטור וניתוק פיזי של הכ…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Google Chrome, דפדפן חדש מבית גוגל. הגרסא היא גרסת בטא לבינתיים... מישהו הוריד, ניסה, ראה? דניאל
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הכל פשוט טס! טורנטים אימיול ואפילו מהירות עליית דף רגיל, ואני ממש לא מחובבי בזק, אבל עובדה שסוף סוף אני מקבל מה ששילמתי עבורו. למסקנה - תהיו חכמים בקטע הזה כי ההבדל מורגש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שחברות האינטרנט חוסמות את השימוש באימיול וביטורנט... נצא מהויכוח האם החומר חוקי או לא... אבל זה כבר פשוט מוגזם... גם אני וגם החברים שלי לא מסוגלים להתחבר לאנשים בחו"ל במהירויות נורמליות... לדוגמא אם אתה מוריד קובץ בביטורנט אתה מוריד רק מישראלים. ישנו מישהו (אם כתובת IP בסוף של 254) שנראה לי שזה של חברות האינטרנט שהם פשוט מורידים את כל הקבצים ה"גדולים" בביטורנט מחו"ל ואז פשוט מעלים את המידע לישראלים בארץ וכל זה בשביל לחסוך ברוחב פס לחו"ל (שנחשב יקר יותר). כל החברים שלי מורידים במהירות המקסימלית שלהם מאותו IP "מוזר" שמשום מה יש לו את כל הקבצים הגדולים וכנראה מהירות העלאה בלתי מוגבלת... הם פשוט חוסמים את כולם...מורידים בעצמם ומעלים לכולם כדי לחסוך!!! וכל זה על …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ועוד מחשב מחוברים ברוחב פס של 4000/400, המחשב שמחובר ישירות(עם כבל) לראוטר פועל לפי רוחב הפס, לעומת זאת המחשב השני שעובד דרך כרטיס רשת אלחוטי מוריד במהירות שלא עולה על 10% מרוחב הפס, יש פתרונות? אות של 70% מינוס אמור להיות קשור לזה? אגב, על הכרטיס כתוב wireless network הadaptor(אין לי מושג אם זאת חברה, קיבלתי אותו מבזק), מסוג 802.11g. הראוטר הוא של ASUS, דגם AM 604g, והמחשב עם החיבור האלחוטי מרוחק כ-10 מטרים מהראוטר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי מתג של אדימקס: Edimax ES-3108P הוא מנותק כרגע וסתם עומד לו חדש בפינה. כמו כן האינטרנט והרשת הביתית (משולבת קווית ואלחוטית) עובדת דרך ראוטר אלחוטי (משולב מודם) Rotal RTA 1025W (קיבלתי מבזק ובינתיים זה עובד בסדר גמור, לדעתי אגב זה בדיוק כמו הסימנס שהם נותנים 1 ל1). השאלה היא כזאת האם ניתן להוציא יציאת קווית אל המתג (כלומר לחבר למשל ביציאה מספר 1) ואז לחבר מחשבים נוספים למתג ותיהיה להם גישה לרשת + אינטרנט או שיש צורך לחבר את המתג דרך מחשב אחר (שבו יהיו 2 כרטיסי רשת: 1 למתג ו1 לנתב) ואז כל מחשב שרוצה גישה לאינטרנט דרך המתג להגדיר גישה דרך המחשב שמחובר לנתב? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי ללא מודם ויחסית זול אבל אמין. המטרה שלו היא לחבר קווית 3 מחשבים ולפטופ אחד אלחוטי. עריכה: שכחתי לציין שמטרת האלחוט היא גלישה בלבד ללא הורדות או משחקים. בנוסף אין לי צורך בחייגן (מחובר קבוע) ולא הייתי רוצה להתפשר על אבטחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני דיי noob בכל הקשור לשרתים... קיבלתי "משימה" להרים דף בית בויסטה , מאחורי router. (שלושה מחשבים מחוברים לנתב זה) התקנתי IIS7, יצרתי דף בית, קישרתי \ הגדרתי - עכשיו אני יכול להכנס אליו מה-localhost או ה-IP הפנימי שלי, אבל מהחיצוני אי אפשר ! (לפחות לא דרך המחשב עליו אני מקים את האתר) עשיתי port-forwarding לפורט 80 ל-IP הפנימי שלי ... לא עזר. פתחתי DMZ ליתר בטחון... לא עובד. מה אני צריך לעשות ע"מ שיוכלו לגשת לאתר הזה מבחוץ ? הוא אפילו לא מבקש שם\סיסמא שהגדרתי ונתתי הרשאות (לאחר שהוספתי את היוזר בויסטה). צאו מנקודת הנחה שה-IP שלי קבוע. (אחרכך אני כבר יארגן את ה-dynamic DNS) זה דיי דחוף, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
87.68.122.45 איזה ספקית זאת? אני יודע שזה בזק+ספקית , ואם זה שרות מיוחד גם להגיד בבקשה , (גיימר,SAFENET) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-