עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ניסיתי למצוא כאן מידע על TP LINK 941ND ו-841ND ולא כל כך הצלחתי. אפשר שתעזרו לי לבחור ראוטר שיתאים גם לכבלים וגם לבזק (שאם יבוא לי להחליף ספק) ויהיה איכותי ובמחיר שפוי. תודה רבה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום יש לי רשת LAN אליה מחובר ROUTER WIFI. LAN GATEWAY= 192.168.1.1 LAN SUBNET MASK = 255.255.255.0 הראוטר מוזן בקו LAN ומשדר WIFI מן הסתם מחשבים המחוברים ל WIFI משוייכם לקבוצת IP שונה אותה מנהל ה ROUTER האל חוטי. WIFI GATEWAY = 192.168.0.1 SUBNET MASK = 255.255.255.0 הצלחתי להגיע למצב שהמחשבים המוברים ב WIFI מצליחים לשלוח ping למחשבים הנייחים, אך לא להיפך. אודה לכל עזרה אפשר לכלל המחשבים להיות נגישים זה לזה - ללא קשר בין אם הם מחוברים קווי או אל-חוטי. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים, יש לי ראוטר של 3COM כבן שנתיים פלוס, הוא מחובר לנייח. כעת רכשתי מחשב נישא סמסונג RV520 ווינדוז פרימיום7 בעברית. כמובן שהראוטר מוגן בסיסמא בכדי שלא יפרצו וינצלו את רוחב הפס ופריצה וכו'... אין לי מושג איך ומה עושים על מנת שאוכל לגלוש בצורה אלחוטית מכל חדר עם הנמחשב הנישא. רב תודות לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים, יש לי אינטרנט מהיר 30 מגה של הוט. החיבור שלי הוא אלחוטי. באתרים שבודקים לי מהירות הורדה זה נראה שהכל תקין. אבל שאני מוריד קובץ טורנט באמצעות תוכנת יוטורנט הוא מוריד לי על 100KB בממוצע!! למה זה קורה???? אני אמור להוריד על איזה לפחות 2MB מהירות. אודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  5. היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני מנסה להגדיר פורטים בראוטר שלי לצורך שימוש ב µTorrent. הגדרתי פורט תוך שימוש בהנחייות של את http://portforward.com כולל הגדרת stasic ip (בעזרת התוכנה שלהם) ואז בדיקה שזה באמת פתוח עם תוכנה אחרת שלהם (PFPortChecker). זה היה פתוח ועבד למשך 10 דקות ואז שוב קיבלתי מהירות איטיות ובבדיקה חוזרת ב - PFPortChecker רשום לי שהפורט לא פתוח (אחרי שהיה פתוח קודם). יש לי מודם מחובר לנתב של 012 ולראוטר. וונדוס 7. וראוטר TL-WR841NTL אשמח מאוד לעזרתכם. תודה

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by asypeer,

הי. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הברגים שמחברים את הסוויצ'ים למסגרת של ארון השרתים ? קיבלתי אנטיסאפם בתצורת U3 ללא ברגים ואני צריך 4 ברגים בכדי לחבר אותו לארון.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום "רשתות ואינטרנט"! כשמו כן הוא, פורום זה מדבר על כל מה שקשור לרשתות ואינטרנט, החל מרשתות קטנות וביתיות, וכלה ברשתות ענק וקישור לרחבי האינטרנט. אם נתקלתם בבעיה ברשת או באינטרנט שלכם, אם אתם לא יודעים איזה ספקית אינטרנט לבחור, אם אתם רוצים לדבר על שירות חדש באינטרנט, או סתם לשאול משהו על פרוטוקול אינטרנט זה או אחר, זהו הפורום המתאים. שימו לב כי זהו הפורום היחיד בו ניתן לשאול שאלות בנוגע לרשתות ואינטרנט. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקים שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. 1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, וה…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  10. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Enjoy!

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ? [br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 08:53:57 Nישהו מכיר משהו ?אגב, אם מישהו יודע איזו דרך , או תוכנה, להגבלת process זה יהיה טוב אני מחפש תוכנה להגבלת process או דרך כלשהי, מישהו יודע? חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי דבר כזה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  12. מי שזוכר לפני כחודשיים (בתחילת תקופת החגים) הייתה פה באתר הגרלה על כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI-E X1 של חברת אביט. בקיצור זכיתי, אבל אין לי רשת בבית ובטח שלא אלחוטית אז אני רוצה למכור אותו. אני מנסה לברר כמה הוא שווה כי לא מוכרים אותו עדין בשום חנות וגם באתר של אביט אין מוצרי רשת וגם לא את הכרטיס הזה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by R0ck,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היום כשחזרתי מהלימודים הראוטר סירב בכול תוקף להתחבר ורק אחרי שיחה עם תמיכת הרשתות שלהם הצלחתי לתקן את זה (שיניתי מL2TP לDYNAMIC IP על DLINK 604), רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת יותר פרטים על המהלך הזה ועל ההשפעה שלו על המשתמשים. הם גם שלחו מייל לגבי זה רק שאני לא מוצא אותו :-X תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  16. ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by tzolerguy,

העיקר שאני משלם לגנבים כל חודש על 3MBPS / 378 KBPS וזה מה שאני מקבל יש סיכוי שאם אני יתחבר ל7 של נטויזן זה שרתים שונים או שאחרי האיחוד זה אותם שרתים ואותו ח*א? ואם כבר אני שואל יש עוד חברות שנותנות תשתית + ספק 7/700 ב 200 ? או משהו דומה משתלם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ערב יום שישי האחרון שעת ערב, המשפחה יושבת לאכול ארוחת שבת מסורתית. לפתע רעש חזק ביותר המזכיר רעם נשמע וכשניה לאחר מכן חשכה נפלה על הבית, מסתבר שהפקק קפץ. הפקק הורם והארוחה המשיכה. יום שבת בערב, צאת שבת, אנוכי ניגש למחשב ומנסה להדליקו, אך המחשב בשלו ואינו רוצה לספק לי בידור. הנחתי שהספק נשרף. החלפתי את הספק אך המודם גם הוא קרס לכן נאלצתי לחכות יום נוסף על מנת לראות מה מצב המחשב. יום ראשון אבי חזר עם מודם חדש ואני שמח וטוב לב, אך מסתבר שהמודם אינו מזהה את הכרטיס רשת שלי, כך שכנראה גם הוא נשרף (וזאת אני מסיק כי ברגעים אלה אני כותב אליכם מהמחשב ניד שלי שמחובר למודם החדש). הבעיה היא כזאת. כרטיס הרשת הוא ONBORD ככה שאני ממש לא מבין בהלחמות וכאלה, ואין לי שום כוונה להעביר את …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Liran3331,

התלוננתי וצעקתי שאני רוצה להתנתק והפלא ופלא הטורנטים מתחילים לטוס!!! הם פתחו את הפורטים כנראה לאחר תלונות רבות שהם קיבלו והבינו שזה יכול לפגוע בהם בגדול

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. או netgear wgt624v4 ראוי לציין שברשותי מזרים מדיה אלחוטי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. שלום לכם ברשתי כרגע הנתב הישן והטוב של אדימקס br-6204wg ששירת ומשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים בערך וברצוני להשתדרג לראוטר יותר מהיר וחדש מפני שאני רוצה לגלוש באופן יציב ובנוסף לספק לשכן אינטרנט שהוא גולש דרך הטאבלט (מרחק של כ 600 מטר -מרחק אווירי) לציין שיש לי תשתית כבלים וספק של בזק בינלאומי במהירות 30 מגה לציין בנוסף שיש 3 טלפונים שמתחברים לראוטר בו זמנית+מחשב שנמצא בחדר אחר שסמוך לחדר שבו נמצא הראוטר (ומחובר קבוע באופן אלחוטי) מעוניין בראוטר יציב ואמין,אשמח להמלצות,תקציב עד 200 ש"ח תודה רבה על העזרה. רם.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by noam12,

וברצוני לעדכן את הקושחה .מקריאה בשירשורים עולה כי "DD-WRT עכשיו תומך גם בWRT54G V5 & V6 - בהפלשה ללא חיבור כבל JTAG, אבל רק קושחת המיני יכולה להיכנס אליהם" נכסתי לאתר המדובר אבל אנני יודע איזה קובץ אני צריך להוריד באתר זה http://www.wrtrouters.com/router/wrt54g/ מופיע בתחתית Version 5+: DD-WRT Micro Only אבל זה לא הועיל לי אשמח אם מישהו יכוון אותי לקובץ הנכון ולעמוד בו קיים הסבר כיצד להפליש (כך אומרים?) תודה רבה נעם

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by buuhaa,

שלום. יש לי בעיה: ברשת ביתית שני מחשבים XP עם חיבור ICS שעבד מצויין עד עתה. המחשב האורח הפסיק להתקשר לאינטרנט למרות שמבחינת כבל וכרטיס רשת נראה שהכל תקין. מה עושים ? מהיכן להתחיל את הבדיקה ? האם התקנה מחודשת של הרשת עם האשף תעזור פה ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  24. או שמספיק פיירוואל, מאחורי המחשב שמחובר לאינטרנט ולראוטר?

25. אדמין, בבקשה תשאיר את הת'רד הזה פה, זה לא תוכנה, אלא קשור לגמרי לרשתות. שלום לכולם, העברתי את האימיול למחשב שלי ואני כל הזמן מקבל low-id הבנתי כבר שצריך לעשות forwarding לפורטים של אימיול, רק שאין לי מושג איך עושים זאת. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.