עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by namlu,

שלום לכם! אני כבר שבוע בערך מוריד קבצים בצורה די כבדה, והתופעה שנתקלתי בה היא שבמשך רוב היום הביטורנט זוחל (מקסימום עשרות קילובייטים בודדים, ולרוב זה עולה ויורד בצורה מחזורית בין המהירות המקסימלית באותו הזמן, שהיא 10-20 קיי, לבין 0-5 קיי). בשעות הלילה, לעומת זאת, הוא טס. משעה 2 בלילה בערך המהירות מתחילה להאיץ, עד שב-4 היא מקסימאלית (מקסימאלית יחסית לשאר השעות, אך עדיין מדובר לרוב על 60-80 אחוז ממלוא רוחב הפס). המהירות נשארת מקסימאלית כ-4 שעות, וב-8 בבוקר היא מתחילה להאט למשך שעתיים, עד שב-10 ההורדה שוב זוחלת. בשעות המתות, מ-10 בבוקר עד 2 בלילה, ההורדות מתבצעות רק ממשתמשים מישראל. אני מסיק מזה ש-012 חוסמת הורדות מחו"ל במשך רוב שעות היום. אם זה היה קורה פעם אחת לא הייתי מתי…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  2. אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by Potter,

שלום, מישהו יכול לתת הסבר(מפורט) מה ההבדל בין המוגשים שלעיל? בעיקר בין HUB וROUTER? תודה

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Pav3l,

אבא שלי קנה ראוטר של 3COM וכרטיס Wi-Fi על מנת לגלוש באינטרנט אל-חוטי והוא מעוניין להגדיר את הראוטר כך שהוא יהיה מוגן שלא יכנסו לו למחשב ושרק הוא יכול לגלוש דרך האל-חוטי, מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by Kululu,

היי יש לי בעיה עם ה-Utorrent שכל פעם שהוא עובד, אני יכול לגלוש בצורה רגילה אבל אם אני אנסה להוריד קובץ / לצפות בסרטון שההורדה שלו לא לוקחת דקה וחצי ההורדה או הטעינה של הסירטון תתקע. ההורדה מתחילה רגיל ואחרי 3 דקות או פחות הדפדפן מפסיק להוריד. בדקתי את זה גם ב-FF וגם ב-IE9. נכון לעכשיו הדבר היחידי שפותר את זה הוא סגירת היוטורנט, כיבוי והדלקה של הנתב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב. יש לי חיבור ADSL 15Mb של נטויזין ונתב של סימנס (SL2-141), הפורט של הטורנט פתוח והאנטי וירוס הוא Avast! למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by Amitai,

ברשותי מחשב פנטיום 200Mhz וברצוני להשתמש בו כשרת אינטרנט, אליו יתחברו יתר המחשבים. הבעייה היא שיש לי מודם USB ואילו המחשב מיושן מדי בכדי לתמוך בהתקן. האם יש דרך לחברו בכל מקרה? אני יודע שישנם מתאמים מיוחדים, אבל לאן אני צריך לחברם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם , לצערי אני לא ממש מבין בנושא רשתות לכן אני יכול רק לתאר את הרשת שאני מעוניין בו , ואבקש מכם הצעות לביצוע (פיזי / טכני) . אני מעוניין בפריסה בשני חדרים , כאשר בחדר אחד אני רוצה חיבור פיזי (קווי) למחשב נייח + חדר אחר אני רוצה בו ראוטר אלחוטי למחשב נייד . בשני החדרים יש חיבור לבזק ולרשת החשמל , אך לא בכל החדרים יש חיבור לתשתית של HOT (תשתית הקיימת לרשת) , לכן אני שוקל לעבור לבזק בגלל נושא התשתית . קראתי קצת על נושא HOME PLUG אבל לא ממש הבנתי איך זה עובד , לכן אני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוציא לביצוע את הנושא . אני גם אשמח לדעת כמה בערך הסיפור יעלה לי . תודה מראש , -גבי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by נמו789,

יש לי ראוטר בחדר ואילו מחוברים 2 מחשבים ניידים ו3 טלפונים סלולריים רציתי לשאול האם הראוטר פולט קרינה מסוכנת בחדר וזה לא ממש בריא להיות בסביבתו ? ומצד שני האם המחשבים הניידים והמכשירים הסלולריים גם פולטים קרינה בעת חיבור הראוטר אליהם?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המחשב של אח שלי מחובר אלי ברשת ויש לו נטיה להתקין כל הזמן תוכנות כמו קאזה שחוסמות לי את כל הרוחב פס ומעבירות ווירוסים חופשי חודשי. אז עכשיו אני רוצה לחסום לו את האפשרות להשתמש בתוכנות האלה, רק במחשב שלו. אני משתמש בחלונות 2000 והוא ב98SE, אני רוצה לחסום את האפשרות לתוכנות האלה במחב שלו, מצידי שיתקין אבל שהן לא יתחברו לשרתים או יוכלו לעשות משהו. איך אני עושה את זה?

10. Started by Psychopath,

Wireless home lan problem! List of the components I posses: - Alcatel SpeedTouch Home modem (turned into a router) - TRENDnet 5 port switch - TRENDnet Wireless access point - TRENDnet PCMCIA wireless card - TRENDnet USB wireless lan card List of computers: - My comptuer /w onboard ethernet card - My dad's laptop /w TRENDnet PCMCIA - My mom's computer /w USB card This is a small diagram of the home lan I assembled: [Alcatel] -> [switch] -> [My computer] + [Access point] -> Two wireless cards. IP configs: My comp: 10.0.0.1 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My dad: 10.0.0.2 / 255.255.255.0 / 10.0.0.138 / DNSs My mom: 10.0.0.3 / 255.255.255.0 / 10.0.…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by arie2006,

שלום, מחשב (של חבר) עם winxp pro sp3 ודפדפן ie7 אינו מתחבר לאינטרנט. בו בזמן outlook xpress ו- skype מתחברים ופועלים. המייל עובר וכך גם קול ותמונה בסקייפ (גירסה 4). העליתי את firefox 3.5.1 אך גם הוא לא מתחבר לאינטרנט . ב- ie7 בנסיון ההתחברות מקבלים הודעה: IE cannot display the webpage. האם מישהו יכול להגדיר לי מה הבעיה וכיצד פותרים אותה ? מודה מראש על התשובוה/ות arie2006

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by srulikg,

קיבלתי מבזק את הנתב D-Link 674OU. מישהו יכול להפנות אותי להוראות על איך עושים בו port forwarding?

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אהלן חברים. לאחרונה הרכבנו בבית שלי רשת בין שלושה מחשבים, כאשר המארח מריץ אקספי, ואליו מתחברים שני מחשבים - אקספי וחלונות 98. שיתפנו קבצים, שיתפנו חיבור אינטרנט, והכל עובד, חוץ מדבר מוזר אחד! מספר אתרים הפכו להיות לא נגישים במחשבים שמתארחים, ואילו המארח נכנס אליהם בלי בעיה. אחד האתרים הוא hotmail.co.il צריך עזרה בתודה מראש - שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לא יודע אם הבנתם משהו מהכותרת אז נסביר ככה: המחשב שלי (מסומן בתמונה כמחשב מספר 2) מחובר לסוויץ'. מחשב מספר אחד (אפשר להגיד השרת) מחובר למודם אינטרנט בכבל USB ולסוויץ'. אני רוצה להוציא מהמחשב שלי (מספר 2, יש לי 2 כרטיסי רשת) עוד כבל שילך אל ראוטר אלחוטי שאליו יתחבר באופן אלחוטי מחשב מספר 3. איך שמסורטט אצלי יעבוד? או שצריך לחבר את הראוטר לסוויץ'? ועוד שאלה קטנה. WIFI זה אינטרנט אלחוטי? דרך הWIFI אפשר להתחבר לרשת האלחוטית שלי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by haifaboy,

היי לכולם . שאלה למבינים . ברשותי סטרימר מסוג אקסטרימר שמחובר ברשת למחשב דרך נתב ROTAL RTA1025 . האקסטרימר מחובר לנתב בכתובת 10.0.0.2 ( מוגדר באופן סטטי ) כשהמחשב מוגדר כ 10.0.0.1. יש שני מכשירים נוספים שתופסים את הכתובות עם הסיומות 3 ו4 . כולם מחברים לראוטר ברשת קווית ובכבלים מוצלבים . אני משתמש במערכת הפעלה WINXP עם SP3 ועם חומת האש של NOD בגרסה 4.2 ששודרגה לפני כמה ימים . כמו כן לא מזמן שידרגתי את האקסטרימר לגרסה 2.3.1 החדשה ביותר . עד לפני כמה ימים ראיתי את הדיסקים שמחוברים למחשב ברשת ( כולם הוגדרו כSHARED ) דרך האקסטרימר ללא בעיה . היום גיליתי במקרה שהאקסטרימר פשוט לא מזהה אותם יותר . המחשב אגב מזהה את האקסטרימר בלי בעיה ( אומנם התקשורת איטית אבל יש זיהוי ) . מה שאנ…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  17. שלום. כשאני מוריד טריילרים של סרטים למחשב הכל זורם חלק ויפה אבל כשאני צופה בטריילרים באינטרנט הם נעצרים כל שניה וממשיכים כאילו יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? עידכנתי דרייברים של כרטיס מסך וזה לא עזר... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. מה המצב חברים? אני ינסה להסביר מה אני רוצה לעשות, קודם כל הציוד: D-LINK DSL-6740U G1 @ 2.55 EDIMAX BR-6424N V2.0 @ 1.21 במחשב נייד שלי יש כרטיס WLAN בתקן G בלבד, אז רציתי להתחבר אם ה EDIMAX ב LAN, ושהוא יתחבר ב על חוטי ל DLINK, השאלה מאיפו מתחילים ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yp3,

אני צריך נתב אלחוטי בלי הרבה אפשרויות, רק חשוב לי שיהיה מאוד אמין וטווח קליטה גדול. ראיתי שממליצים פה על ה TP-Link TL-WR1043ND, איך הוא מבחינת אמינות? בזאפ ראיתי המלצות על LinkSys WRT54GL, האם הוא באמת אמין, מה לגבי טווח הקליטה שלו? זה אמנם לא תקן N אבל יש לו שתי אנטנות הוא יתן לי את אותו טווח כמו הTP LINK? אם יש המלצות על נתבים אחרים אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. החלפתי את המודם הישן והראוטר של נטגיר בראוטר חדש מבזק (netgear dgn2200). משום מה אין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הראשי (שמחובר פיזית לראוטר). כאשר חיברתי פיזית את הראוטר ללפטופ, החיבור עבד בלפטופ. מחקתי את החייגן הישן (למרות שלא עשיתי בו שימוש). כמו שאמרתי, היה לי ראוטר ישן של נטגיר שהיה מחבור למחשב. לא מצאתי במחשב תוכנה של נטגיר, אלא רק תיקייה עם שתי קבצים קטנים. כן יש לי קישור לאתר של נטגיר ושם יש את ההגדרות של הראוטר. אני לא יודע אם מה שאמרתי קשור בכלל.

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. שלי לאינטרנט, כדי לסדק האם התשתית והספק מספקים את החבילה אשר התחברתי אליה ? תודה !

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  23. שלום לכולם, כל כמה זמן הראוטר פתאום עושה ריסט לחלק של הWireless בהגדרות. זאת אומרת שפתאום הwireless is unenabled בהגדרות של הראוטר. ניסיתי את הדברים הבאים : ריסט לראוטר בכפתור מאחורה, ריסט בהגדרות של הראוטר לfactory settings, הוצאת הראוטר מהמחשמל והחזרה אחרי דקה וחצי. כל אלה לא עזרו וזה עדיין קורה כל כמה ימים בערך בזמנים רנדומליים. מה אפשר לעשות בעניין ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חיברתי 2 ראוטרים ב WDS והגדרתי את הכל כך שאחד רואה את השני אבל יש לי מס' בעיות. דגמי הראוטרים שלי הם: D-link2670U של בזק שמשמש גם כמודם ADSL אשר מחובר למחשב. TP-Link WR1043ND שמשמש כ AP ומחובר ב WDS לראוטר הקיים של D-link. הבעיות: 1. לא הצלחתי להגדיר יוזר וסיסמה ב 2 הראוטרים. כאשר אני מגדיר את הגדרות האבטחה, הם לא יודעים לראות אחד את השני. 2.השם של כל רשת (SSID) שונה אחד מהשני כך שבכל פעם שאני מתקרב לרשת עם העוצמה הגבוהה יותר, אני צריך להחליף רשת באופן ידני במקום שזה יעבור לבד. 3. מהירות הגלישה אמורה להיות חצי ממהירות הגלישה שאני מקבל מהספק (כלומר 5mb) בפועל, כאשר אני מתחבר מה D-link אני מקבל מהירות גלישה של בערך 8-9 וכשאני מתחבר מה TP-link אני מקבל מהירות גלישה …

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).

• 6 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.