עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש ברשותי מחשב מקבוק עם לאופרד סנו. מחובר דרך רשת כבלים של 012 עם ראוטר linksys wrt54g2 ביצעתי את כל הגדרות הפורט פורוורד וסטאטיק איי פיי ל3 תוכנות שונות: vuze, transmission , bittorent רק בטרנזימיסן עבד לי ההורדה שם וגם זה במהירויות נמוכות מאוד. בין 0-20 קילובייט לשניה... ניסיתי הכל עם הראוטר ולא עבד לי... הפורטים חסומים... האם אני יכול לדעת אם זה בעיה בהגדרות או האם זה הספק חוסם? האם יתכן שהספק יכול לזהות פורטים שאני מגדיר לטורנטים? כל פורט שאני מנסה מעל 6880 לא עובד... יש לכם עוד הצעות בשבילי על מנת לנסות לסדר את העניין הזה? **** צירפתי תמונות מסך על מנת שתראו את ההגדרות**** תודה[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 01:01:53

2. היי כרגע אני בברק גולש על 1.5/96 אני מחפש אפלוד יותר גבוה... אחרי ברורים נאמר לי בבזק בן לאומי שהרוחב פס שלהם הכי גבוהה ולכן אצלם הגולשים נהנים ממהיריות יותר גבוהות על אותם חבילות כמו של המתחרים האם זה נכון? לפי מה שהם אומרים הרוחב פס שלהם הוא 11.8 ושל ברק 0.9 :s05:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לפני כרבע שעה הגיע לשערי ביתי נציג מכירות חביב של הספקית אינטרנט "קווי זהב" הוא שאל אותי כמה זמן אני גולש ביום ואמרתי לו את האמת...16 שעות, ברובן אני רק מחובר, הזמן האמיתי שאני מול המחשב הוא בסביבות ה 2-3 שעות (אין לי סבלנות....) בקיצור הוא אמר לי שהמחיר שאני משלם עכשיו לאינטרנט זהב הוא "הכי גבוה בשוק".... ניסה לשכנע אותי לעבור אליהם לתקפוה בלי התחייבות ועוד כל מיני שטויות קטנות.... אמרתי לו שאני כרגע לא עושה שום שינוי עד שיהיה אינטרנט בכבלים של תבל . אמרתי שאני אצטרך לחכות עוד חודש כנראה עד שהם יוציאו את זה.... אבל אורו עיניי כאשר הוא אמר לי שעוד יומיים תבל מוציאה. כמובן שבהתחלה הייתי קצת חשדן אבל הוא הראה לי את טפסי ההתחברות לאינטרנט בכבלים של תבל ואז האמנתי. אני מקווה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Cheif,

הותיקים יותר בוודאי זוכרים את שירות ה-GeoCities שבסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 היה *המקום* בו יכולת להרים אתר אינטרנט חינמי. גם אני עשיתי בו שימוש בכמה הזדמנויות. אבל מאז GeoCities עברה גלגלולים רבים שבסופם רכשה אותו Yahoo שלא בדיוק ידעה מה לעשות איתו ואיך לקדם אותו. בכל מקרה, היום מת אחד ה-ICON-ים של תקופת הבועה ונסגר סופית. RIP GeoCities. http://geocities.yahoo.com [attachment deleted by admin]

5. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gal.b.b,

• 0 תגובות
    • 5k צפיות
  7. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  9. אני משתמש ב REMOTE ADMINISTRATOR 2.2 יש לי בבית שני מחשבים ....על המחשב האחד עובד יפה ברשת הביתית מתחבר ב2 שניות ...הכל חלק שנוצר החיבור והשני הנייד החדש עושה בעיות ....לוקח 10 דקות עד שרואים את ה DESKTOP של המחשב וגם שרואים התמונה באה קפואה ואין תקשורת LIVE כמו שצריך להיות ....בקיצור משהו דפוק יכול להיות שהRADMIN עובדת יפה רק בין XP PRO ל XP PRO ? לא בין XP PRO ל XP HOME EDITION ? תודה. עריכה !!!!!.... אוקיי ניסיתי גם את REAL VNC על הנייד וגם שם היתה אטיות נוראית מה שלא היתה במחשב השני משמע זה או במחשב עצמו(הנייד) עם הכרטיס רשת שלו ...או ב XP HOME שיוצר בעיות איטיות ? כל הרשת איטית יכול להיות שהיא עובדת בכלל על 10 במקום 100 ? איך אני בודק את זה ומתקן את העניין ?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by diego.lij,

שלום לכולם!! כמו שכבתי בנושא יש לי ראוטר 3com OfficeConnect 3crwer100-75 בזמן אחרון אחרי שהחלפתי מודם אני לא מצליח לשמור הגדרות!! כל פעם שאני לוחץ על כפתור ה APPLY לאחר כ 30 שניות הכפתור ממשיך להבהב! וכל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל הוא מתאפס להגדרות יצרן!! מישהו יכול לעזור לי!!!1 תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. פתחתי פורטים לפי המדריך הנל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=63356.0 אפשר להפוך את המודם לראוטר אבל לא עשיתי את זה אז איך הצלחתי לפתוח פורטים? יש לי גם ראוטר אם אני לא טועה זה קופסא קטנה שמחברת את המחשב השני לאינטרנט... יוצא מצב שאני פותח פורט בתכנת שיתוף ולאחר מכן אחרי זמן מה שהוא פתוח אני מגלה שהוא נסגר, למה זה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by yossi_s1,

טוב, אז ראיתי שהרבה אנשים התחילו להשוות בין ספקיות פה אז החלטתי גם אני. אני בדיוק במעבר מ015 ל014 וכרגע שתי החשבונות שלי פעילים, התחלתי לגלוש עם 014 ומיד הרגשתי איטיות אז החלטתי לבדוק את העניין. מצורפות תמונות והן די מדברות בעד עצמן, השמות של הקבצים אני מקווה ברורים bezeq/zahav=ISP isra/ger=SERVER LOCATION בקצרה, רואים מיד את השיפור העצום לחול וזה בדיוק מה שחיפשתי, מצד שני 014 מאוד איטיים לשרתים בארץ, מה שנראה לי מאוד מאוד מוזר. מישהו נתקל גם בבעיה? האם יש טעם להתקשר לתמיכה או שאולי זו בעייה זמנים שתיפטר? (הגיוני אם להתחשב בתוצאה לחול) אשמח לתגובות... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אחרי כנס CES 2013 הייתי מאוד אופטימי לגבי סיכויי ההצלחה של תקן G.hn לכבילה אלחוטית. היתרונות הבולטים שלו כמו אדישות לסוג הכבל ומספר הפאזות, חסינות לרעשים ומהירות של 1Gbps ובנוסף – ההתגייסות של יצרני סיליקון מובילים כמו Sigma ו-Marvell והתאימות שהוצגה בין המתאמים של יצרנים שונים, נראו כקלפים בלתי מנוצחים. אבל בכנס CES 2014 שנערך לפני מספר שבועות, נראה שיתרונות אלה הולכים ונשחקים לטובת תקן ה-HomePlug, שחוזר לכבוש את מרכז הבמה. סקירה עדכנית של שני התקנים והמאבק ביניהם - בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4860

14. 1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. אני גר בבית עם 2 קומות. הראוטר שכרגע יש לי נמצא למעלה באחד החדרים ומחובר ישירות למחשב. המחשבים האחרים בבית (עוד 2 למעלה ונייד למטה) מתחברים דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שלמטה במחשב הנייד, הקליטה לא ממש טובה והאינטרנט שם כל הזמן מתנתק וצריך לחפש נקודת קליטה טובה כל הזמן כדי שהאינטרנט יעבוד שם ולא יתנתק וזה די משגע . אני צריך המצלמה לראוטר חדש, עם טווח גדול, כמו שתיארתי למעלה, שלא יעלה הרבה ושפשוט יעשה את העבודה (יש לציין שכל הבית בנוי מקירות גבס). תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by DrDerp,

היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by kipi25,

שלום, איזה תשתית כבלים יש בתל אביב? תבל / מת"ב / ערוצי זהב? אני יודע שעכשיו הכל הוט, אבל אני צריך לדעת כדי להגדיר נכון חייגן, ואני לא רוצה לבדוק את זה דרך השירות לקוחות שלהם. תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. אני מצליח לפתוח מXP לWIN 7 אם זה קשור אז יש לי ראוטר אלחוטי של TP LINK ועוד שאלה קטנה אם נגיד אני קונה דיסק של 7 או 8 ג'יגה אני פשוט צורב ISO של 7 ג'יגה וזה צורב רגיל או שאני צריך לצרוב מיוחד? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by KF,

יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה

20. שלום יש לי מערכת אלחוטית בבית בין שני מחשבים מחשב מרכזי מחובר לראוטר DSL-604+ ובחדר אחר מחשב שמחובר לכרטיס DWL-520+ , המחשב המרכזי עובד מצויין אבל המחשב המשני יש לו ניתוקים באינטרנט , וכן המהירות גלישה איטית בשני המחשבים . מה יכולה להיות הסיבה לבעיות האלה , ואיך אפשר לפתור אותם .

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  21. מענין: http://2jk.org/praxis/?p=2356 (לנושא היבט צרכני ברור, מנהל הפורום מתבקש להחליט אם להעביר לכללי)

• 44 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. הדרך הפשוטה ביותר היא שינוי SUBNET לנגיד 255.255.254.0 כדי להכפיל כמות למשל, השאלה שלי היא האם יש דרך טובה יותר\אחרת לביצוע הגדלת נפח הכתובות הפנימיות, הבנתי שיש דרך לשירשור ראוטרים (בהנחה ויש לי שניים) האם יש יתרון כלשהו בשיטה הזאת ? ואיך היא תעבוד ? הרשת כולל חיבור חיצוני וכפול לאינטרנט (WANX2).

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חיברתי שני מחשבים דרך ראוטר אדימקס BR-6104K. הבעיה שתוכנות שיתוף גורמות לו לקרוס אחרי כמה שעות. הורדתי את מספר החיבורים הגלובלי בutorrent ל-60 ועדיין טראקר כמו של TL יכול לגרום לו לקרוס... יש לי מודם thomson של HOT. אני רוצה שהמחשב שמפעיל את התוכנות שיתוף לא יעבור דרך הנתב כדי שלא יגרום לו לקרוס, ומצד שני לשמור על רשת ביתית כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים. אפשרי לחבר גם מחשב וגם נתב ישירות למודם? יש למודם גם חיבור USB תודה

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by pro,

אני משתמש חדש ב012 ובשש חודשים החשבון שאני אמור לקבל הוא 80 MAX ואתמול קיבלתי את החשבון בס"ך 120 ש"ח לא שאני מתקמצן אבל עוד 40 ש"ח זה גם כסף. אז הנקודה שלי פה זה קרה לעוד משהו או שזה טעות אצל 012?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

אני משתמש באינטרנט ADSL עם חיוג לרשת.... זאת אומרת כל פעם שאני מעלה את המחשב אני לוחץ על חיבור לרשת. השאלה שלי הוא האם אפשר לעשות את זה קבוע? זאת אומרת שאני אדליק את המחשב ואני כבר מחובר.... תודה לעונים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.