עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The_Byter,

איזה עדיף ולמה... ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4668&catcode=&AdCat=&parentid= אם יש המלצה לראוטר אחר - בבקשה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ggg123,

יש ברשותי שני נתבים של TP LINK מדגם TL-WR841N התומך ב WDS. נתב אחד ממוקם בקומה התחתונה וברצוני לחבר אלי וכ REPEATER נתב חדש נוסף שימוקם בקומה העליונה. פעלתי לפי המדריך הבא: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הכל הוגדר כמו במדריך, אבל בדיוק לאחר השלב האחרון במדריך (שבו מגדירים את ה MAC של הנתב החדש בנתב הקיים) לפתע לא ניתן להתחבר לאינטרנט. בנוסף לא ניתן לגשת לתפריטים של שני הראוטרים והתקנים אלחוטיים מזהים רק את הנתב החדש. רק איפוס של שני הנתבים פותר את הבעיה . ניסיתי פעמיים והתקבלה אותה תוצאה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Nastradamus,

אז ככה אנשים , אחותי משגעת לי תמוח על זה שהיא רוצה תאינטרנט כל דקה > אז בסוף מצאתי פתרון . אני רוצה להקים רשת ביתית בין שני מחשבים ולחבר אותם ואת המודם ADSL לאב שמעתי שאפשר לעשות אתזה ע"י פריצת המודם ושידרוגו אני משתמש ב WIN XP PRO ובשני המחשבים יש כרטיס רשת רציתי אב כי אז גם במקרה ואבא שלי ירצה לחבר את הנייד אז יהיה מקום הבעיה שלי היא : איך אני עושה את זה , אילו חלקים אני צריך , יש המלצות , והאים זה יוריד לי מהמהירות משחקים והורדה ברשת במקרה ושנינו נהייה משתמשים באינטרנט באותו זמן ואים כן אני יכול להגביל לה תרוחב פס או משהוא כזה ? בתודה מראש נדב , Nas

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by curdi1,

שלום לכולם ! יש בחצר של אבי יחידת דיור שמשמשת את אחי. האם עם מגדיל טווח כזה הוא יוכל לקלוט נתב אלחוטי סטנדרטי שנמצא בבית במרחק של כ70 מ' עם קירות וכו' בדרך ? http://ksp.co.il/?uin=25835 איך בכלל מחברים את המגדיל טווח הזה למחשב ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ה-Wi-Fire (דגם HFWFG200) של חברת hField Technologies הוא מתאם אלחוטי בתקן G המתחבר למחשב בממשק USB. ייחודו של מתאם מתבטא בכך שהוא עושה שימוש באנטנה כיוונית (Directional). על ידי כך משיג המתאם טווח כיסוי וקצב השידור טובים יותר ממתאמי USB סטנדרטיים. את הסקירה ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/Wi-Fire/Wi-Fire.htm [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Peri228,

בלי לבלבל בשכל יותר מדי - אני צריך להקים רשת למשהו כמו 40 איש , בתקציב של כ 1500 שקל , עדיף מתחת . איזה סוויצ'ים כדאי לקנות , ואיפה באיזור תל אביב אפשר לקנות כבלים ( וראשים )בסיטונאות ובזול? כמו שאמרתי , התקציב לנושא הוא כ 1500 שקל , אבל אם אפשר עדיף פחות ..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ekmo,

שלום, אני משחק לא מעט במשחק MMO ולמרות שהפינג שלי לא גבוה גם כככה (שרת בארה"ב) בימים האחרונים הייתה קפיצה בפינג עד לרמה שלא ניתן לשחק. למעשה קפצתי מפינג של בערך 200 לאזור ה-300, מה שכבר הופך להיות לאג גדול מדי. התקשרתי להוט (תשתית) ובדיקה קצרה העלתה שיש לי איבוד מידע של 75%. הם סידרו את זה אבל הפינג לא ירד אז התקשרתי שוב והנציג בתמיכה הטכנית אמר לי שמה שאחראי לפינג הוא הכבל שמחבר בין המודם לראוטר. הגיוני? יכול להיות שזה מה שעושה את ההבדל? אם כן איזה כבל כדאי לי לשים במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. חברה שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי בעבודה למחשב הביתי שלי דרך האינטרנט בעזרת MICROSOFT REMOTE DESKTOP. המחשב שלי בעבודה מחובר דרך שרת והמחשב שלי בבית מחובר דרך ROUTER. ניסתי לקרוא את המדריך של "Get started using Remote Desktop with Windows XP Professiona" אבל הוא נורא פשטני ולא מפרט מידע. הייתי מאוד רוצה לקבל מדריך או הנחיות כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים? האם צריך IP קבוע? תודה רבה עלך העזרה חברה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by hugo_hand,

הי, שדרגתי את רוחב הסרט מ2.5M ל-12M (נטוויזן/הוט) בעבודה דרך הראוטר המהירות נשארה 2.5M. עשיתי בדיקת מהירות: באתר של הוט רואים 12M באתר של נטוויזן יש רק 2.5M (בלי הראוטר יש 12M). מחיפושים שעשיתי בפורום הזה ואחרים נתקלתי באנשים שאין להם בעיות עם הראוטר הזה ובכאלו שלא הצליחו להוריד ביותר מ-8M. מה שגורם לי לחשוב שהראוטר אינו הבעיה אולי ההגדרות שלו. האם יש הגדרות מיוחדות שיעזרו לי לשפר את המצב (שדרגתי את הקושחה ל-tomato ואין שיפור) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by D.r Bit,

שלום זה מה שקורה אצלי ממה יכול לבנוע ניתוקים מהאינטרנט האלחוטי עכשיו הרגע היה לי ניתוק ופתאום חזר !? ניתוקים כול איזה 20 דקות .. ולפעמים רק ריסט עוזר במחשב מסויים ?..... הציוד של טרידנט ...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Az,

אני המחשב הראשי ואני רוצה להגביל במהירות את המחשב שמחובר אלי אין לי ראוטר זה מכרטיס רשת אחד לשני תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by tembo,

שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, לפני בערך שבועיים +- התחילו להיות לי האטה באינטרנט דרך ה-wifi ושמתי לב שמדי פעם הסיגנאל יורד והמרחק שביני לבין הראוטר פחות אפילו מ3 מטר יש לי שתי תדרים בו 1) 5Ghz 2) 2.4Ghz מה יכול להיות הסיבה? האם יש כלי / תוכנה שמאבחן את זה? תודה עידן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שני המחשבים(דסקטופים) עם XP. לכל אחד מחובר דונגל כזה(הסטנדרטי של דילקסטרים אם אין לכם כח ללחוץ על הלינק): http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866 המרחק הוא באיזור 4.5 מטר עם קיר באמצע (לא ממ"ד). ניסיתי: באחד לרשום send a file ואז לחפש מכשירים. בשני לעשות receive a file ולחכות לתקשורת. לא הצליחו למצוא את השני. האם זה בהכרח בעיה של המרחק או משהו בהגדרות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Pavlik,

הראוטר הנ"ל ברשותי קצת יותר מ- 7 שנים, לפני כיומיים שמתי לב שהרשת האלחוטית נעלמה. לפעמים מופיעה, ההתקנים מתחברים למס' שניות ואז הרשת נעלמת שוב. נבדק עם שני מחשבים ניידים ושני טלפונים- הדבר קורה בכולם. מה שניסיתי: הוצאתי מהחשמל את הראוטר וגם את המודם למשך 10 דקות- לא עזר. ביצעתי איפוס דרך הלחצן מאחורי הראוטר, נתתי שם וסיסמא חדשים- לא עזר. את האיפוס ביצעתי מס' פעמים וגם עם שם ברירת המחדל וללא סיסמא כל המכשירים לא מוצאים את הרשת. רשת קווית עובדת כרגיל. הרשת האלחוטית פשוט מופיעה לכמה שניות ואז נעלמת. מה יכול להיות? הגיע זמנו של הראוטר הזקן?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Jook,

דגם הראוטר הוא Edimax BR-6204Wg. אז ככה, יש לי רשת חדשה שמורכבת מהראוטר הנל ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת בסדר ואין לי בעיות. הראוטר מחובר למודם ת'ומפסון של הוט עם ספק ברק. העניין הוא כזה, אני מודע לעובדה שכל אחד יכול להשתמש ברשת הביתית האלחוטית שלי ולהתחבר דרכה לאינטרנט. מהי הדרך הפשוטה ומהי הדרך המורכבת למנוע זאת? הבנתי שזה משהו שנקרא MAC encryption. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע בעניין או להדריך אותי שלב אחרי שלב על מנת לאבטח את הרשת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. לא ממש הבנתי איך האינטרנט פועל אז שאלתי שאלה יותר ספציפית. המשתמש עצמו מתחבר לשרת של הספקית (default geway משהו כזה, לא?) דרך התשתית (קו טלפון לדוג') נגיד והמשתמש רוצה לגלוש לאתר של וואלה אז איך הספקית יוצרת קשר עם האתר? יש לה תשתית משלה?או שהיא משתמשת בקו טלפון? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. עדכון: אפשר למחוק, רכשתי את TP LINK TL - WR1043ND למקרה שלמישהו/י יש אותן דרישות מהראוטר.. היי, אשמח אם תוכלו להמליץ על ראוטר (ללא מודם) שיתאים לצרכים של הדירה שלנו. יש לנו תשתית של הוט (לצערנו, בלית ברירה) במהירות 100 מג"ב ואת קופסת הפח שלהם - Hotbox מאחר והוא לא מצליח למלא את תפקידו כמודם ראוטר, נשמח לרכוש ראוטר שמסוגל. להלן מבנה הדירה והשימושים של הראוטר: המודם ממוקם בסלון ליד PC , אליו יתחבר ראוטר בצורה קווית וממנו חיבור קווי לPC. הראוטר יחובר אלחוטית לPS ובנוסף יספק רשת למחשב אלחוטי שנמצא רוב הזמן בסלון. הראוטר צריך להיות מסוגל לספק אינטרנט יציב מספיק על מנת להריץ הרצאות בלייב סטרימינג (באיכות בינונית) בחדר העבודה שלי שנמצא כ12 מטרים מהראוטר ועובר דרך שני חדרים (ק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by no nick,

הי, יש לי ראוטר TPLINK WR941N שמחובר ל DLINK DSL2500U. כל כמה דקות האינטרנט לא זמין, כשהווינדוס מראה שהוא מחובר לרשת אבל no internet connection. אחרי ריסט לראוטר בלבד זה מסתדר. בזמן הנפילות האלה, לא ניתן להגיע לממשק של הראוטר(192.168.1.1), הוא פשוט לא מוצא אותו. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dt,

שלום לכולם, חיברתי שני מחשבים לרשת משותפת עם שני כרטיסים רשת וכבל מוצלב. אני לא מצליח לעשות PING ממחשב אחד לשני. בחלון בXP של מחשבים שביחד באותה WORKGROUP רואים את שניהם! אבל כאשר עושים PING, באחד פשוט יש HOST UNREUCHABLE ובשני זה מוצא את הIP אבל כל הPACKETS LOST. עשיתי פעם IP קבוע, פעם לא משנה, גם עשיתי עם דיסק לרשת ושום דבר לא עבד. יכול להיות שכבל או אחד מהכרטיסי רשת דפוק? מה לעשות? :-[

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by SiberVid,

אוקי דבר ראשון אני חדש פו וזה אחלה פורום דבר שני יש לי בעיה יש לי ראוטר של TL-WR941ND שמחובר למודם בסלון למטה אני נמצא בקומה למעלה בחדר שלי.יש לי המחשב שלי קולט חלש מאוד את האינטרנט מלמטהעכשיו אמרו ל לקנות access point אז קניתי כזה של DIR-615אני לא מצליח להתקין את הaccess point מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום תותחים בעיה מוזרה שקיימת אצלי יש לי ראוטר של בזק D-LINK התחילו לי בעיות לפני שבוע וחצי בערך שה WIRELESS פשוט מתנתק כל כמה דקות וחוזר רק אם מאתחלים את הראוטר, החלפתי את הראוטר אתמול והביאו לי ראוטר חדש אותו דגם, עדיין אותו בעיה מוזרה, הדבר הכי מוזר הוא שהמחשב שלי שמחובר ישירות בכבל רשת לא נפגע בכלל ומחובר בלי שום בעיה וללא ניתוקים בזמן שהWIRELESS נעלם, רק ה WIRELESS נעלם הנורה שלו דולקת על הראוטר אבל אין שום אופציה להתחבר אליו ואפילו לראות אותו. דיברתי עם התמיכה של בזק נראה לי שזה כמו לדבר לקיר אין להם ממש מושג, מקווה שמישהו שמע על הבעיה המוזרה הזאת לא מצאתי שום חומר באינטרנט יעיל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. העלתי 2 תמונות אחת של האתר עם הדריברים שמתאימים למחשב והשני של התוכנה aida64

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים