עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by abr328,

שלום רב, לאחרונה רכשתי מודם-פקס עבור ווינדו 7:[TABLE=width: 580] [TR] [TD]56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista[/TD] [/TR] [/TABLE] ואני עומד לחבר אותו. יש לי גם מכשיר פקס משולב. האם אני יכול לחבר את המודם-פקס ובמקביל להמשיך להשתמש במכשיר המשולב, או, מרגע שאעבור לשימוש במודם-פקס יש לנתק את המכשיר המשולב ?(במכשיר המשולב שלי אינני יכול להעביר את תוכן הפקס למחשב , אלא, אני יכול רק להדפיס את הפקסים, לכן רכשתי גם מודם-פקס). בתודה מראש אברהם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Funkyzord,

אני רוצה לעשות אניטרמט של תבל אז רציתי לשאול המודם הוא חיצוני ומתחבר לכ. רשת נכון? וגם אך ניקרא הכבל שמתחבר בין ה כ.רשת למודם והעם יש לכבל הזה מאריך? -עם יש איזה שהיא בעיה עם הכותרת אז תגידו לי מה הבעיה ואני אשנה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי שלום קיבלתי היום את הראוטר החדש ועשיתי אינטרנט בין המחשבים בסלון ובחדר. כעיקרון האינטרנט עובד מצויין, הבעיה היא בשיתוף הקבצים, המחשב בחדר מזהה את המחשב ברשת, הבעיה היא שהמחשב בסלון לא מזהה את המחשב בחדר ובעצם לא נותן לי גישה לשיתוף קבצים בין המחשבים. התקשרתי ל-013 ברק והם אמרו שזאת בעיה דיי נפוצה עם מערכות WINDOWS XP שיש חסימה בווינדוס ואין גישה למנהל הרשת כדי לשנות את זה... הם כעיקרון אמרו לי לנסות לפרמט ואולי זה הסתדר, וזה יהיה ממש מוצא אחרון. אני חייב את השיתוף קבצים בין המחשבים, האם יש איזה Update לווינדוס או Patch שמתקן את הבעיה הזאת? האם מישהו שמע על הבעיה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Thant,

כל ההגדרות נכונות אבל הוא מסרב להתחבר. מישהו נתקל מכיר? חיברתי כבר כמה ראוטרים כאלה אם כי גרסאות קצת יותר ישנות (מלפני שנה) ולא היו לי בעיות, לפחות לא ל-012. באאא הרגע נודע לי שמנייקים שינו את שם השרת מ- cable ל 017. אנסה את זה יותר מאוחר ואעדכן.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MrAccident,

שלום האם אפשר לחבר את כבל הרשת שיוצא מהמודם להב או איזשהו מפצל ומשם להעביר לשני מחשבים, או להעביר אחד למחשב ואחד לראוטר? פשוט באחד מהמחשבים פחות חשובה לי המהירות אז אחד הייתי מעדיף לחבר ישירות, אם זה משנה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by MtK,

הי, לפני שנעבור לשלב ההאשמות, אני תוהה מה גורם למודם HOTBOX לא לרצות להתחבר לרשת (של הוט) וכשהוא כן מתחבר הוא מלא בשגיאות וגלישה של 30 מגה/שנייה לכל היותר כאשר הרבה מאוד (!) פעמים המהירות יותר קרובה ל-1מגה/שנייה (אמור להיות קרוב יותר ל100). צירפתי את נתוני הגרסה של המודם (שנראה מאוד לא חדש, למרות שהחליפו אותו 3 פעמים בשבועיים האחרונים) ואת הEvent Log. המודם כבר כמעט שעתיים מנסה להתחבר, אחרי כמעט 48 שעות ללא חיבור יציב ובערך 10 ריסטרטים יזומים שלי בשעות האחרונות. היו פה 15 טכנאים (לא, לא זרקתי מספר סתם) ולא באמת בא לי לחכות שעתיים לעוד אחד. ולפני שמישהו ישאל (כי בהוט נהנים לשאול), אז לא: לא מדובר במחשב אחד, אלא יותר מ4. לא, הם לא מחוברים בWIFI, כולם בחיבור קוי, ישיר, 1Gbps…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי, אני משתמש כיום במודם-נתב אלחוטי תוצרת Siemens שקיבלתי מבזק ברשת האלחוטית בבית שלי. כיום מחוברים אליו בכבל שני מחשבים, ולפטופ דרך ה-Wi-Fi. נתקלתי בבעיית קליטה בחלק גדול מהבית, וכיוון שיש לי ראוטר נוסף שאינו בשימוש כיום (DI-524 של D-Link) תהיתי אם אפשר להשתמש בו כמאריך טווח. אשמח לקבל הסבר/הצעות בנושא... תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by levimadman,

שלום לכל מומחי הרשתות/ראוטרים. יש לי את הראוטר הנ"ל כבר מספר חודשים ואני די מרוצה (חוץ מכמה ניתוקים פה ושם). יש לי בעיה עם פתיחת פורטים בראוטר.. פתחתי פורטים רצויים לתוכנת אזראוס ואימיול (לפי מדיכים ונראה כי הוא הצליח), אך הפורטים לא עוברים בדיקת התחברות, כלומר, אזראוס מיידית עם עלייה מקפיץ הודעה שהוא לא מצליח להתחבר או "להאזין" לפורט שכן פתוח אצלי והוא לא עובר בדיקת NAT גם(לפעמים אחרי מספר נסיונות הוא כן עובר), כנל לגבי תוכנת אימיול, שרתים מסוימים מגיעים לtime out אחרי שלא מצליחים להאזין לפורט שפתחתי. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Iv0ry,

אני כרגע ב-012 ובדקתי את השרתים שלהם וראיתי שבשרת אחד היה לי 8% Packet loss. בשרת אחר 3%, ובעוד אחד 2%. כדאי להתלונן?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, כעת כשרכשתי נתב אלחוטי, אני רוצה להצפין את התקשורת. בתור התחלה השתמשתי בהצפנת WEP רגילה אבל מקריאה בנושא הבנתי שיש עוד הרבה סוגי הצפנות וכעת אני די מבולבל. לדוגמא האם חייב שרת רדיוס ל 802.1x ואיזה הצפנות יותר חזקות יש חוץ מ WEP, ומה זה WPA? תודה, אופיר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by SiberVid,

אוקי דבר ראשון אני חדש פו וזה אחלה פורום דבר שני יש לי בעיה יש לי ראוטר של TL-WR941ND שמחובר למודם בסלון למטה אני נמצא בקומה למעלה בחדר שלי.יש לי המחשב שלי קולט חלש מאוד את האינטרנט מלמטהעכשיו אמרו ל לקנות access point אז קניתי כזה של DIR-615אני לא מצליח להתקין את הaccess point מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן המחשב שלי נמצא ברשת LAN רגילה, חיבור ישיר ועד היום היה לי אייקון בinternet connections שמראה את הרשת בשרת (במחשב השני) ופתאום הוא נעלם, דבר שגורם לאי פתיחת הפורטים כראוי. מה ניתן לעשות על מנת להחזירו ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amitur91,

יש לי אינטרנט 5 מגה שגודל ל8, וראוטר netgear wpn824 שאליו מחובר מודם של בזק Aztech 600e... האינטרנט כל הזמן מתנתק לי, או שהוא איטי ברמות (לטעון את גוגל לוקח 30 שניות)... אז אני רוצה להחליף את המודם... כי הוא בדרך כלל מתנתק בלי קשר לכלום.. לאיזה כדאי לי להחליף שיהיה הכי טוב שאפשר? תודה לעוזרים.. אהה ורציתי לדעת אם אני יכול להתחבר לאינטרנט רק עם הראוטר ובלי המודם בכלל? אבל אין לו חיבור לקו טלפון אז זה לא נראה לי ממש אפשרי :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dr-psyco,

אני רוצה להוסיף לרשת קיימת במשרד נתב אלחוטי שישמש בעיקר אורחים ולא לשימוש שוטף האם יש המלצה לראוטר מאובטח אמין ואיכותי ? אני משער שהטווח התקציב הוא עד 500-600 ש"ח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. במסגרת החידוש אינטרנט, אחרי 3 שנים, בזק לא מוכנים לוותר על ה 10 שקלים דמי שכירות של המודם. הם מציעים לי לקנות אחד דרכם ב 360 שקל.... בכל מקרה, רציתי לדעת, בשביל 100 מגה, איזה מודם או מודם משולב ראוטר עדיף לקנות ? (כיום יש לי ראוטר שאני די מרוצה ממנו, למרות שהוא לא תומך בכל ה WIFI החדשים. TL-WDR4300)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tembo,

שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by לאנד,

שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by guypld,

שלום אנשים, אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל: Edimax EW-7717 nMax 802.11n Wireless Lan USB Adapter http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=256&pl1_id=1&pl2_id=44#01 הייתי צריך אותו כי בעבודה הלפטופ ממוקם במקום שהקליטה בו ממש חלשה, והיתרון בכרטיס הזה שהוא מגיע עם תושבת וכבל מאריך. מיקמתי את הכרטיס במקום שהקליטה בו ממש טובה (אני יודע את זה בגלל שמיקמתי את הלפטופ שם הוא קלט ממש על גבוה), אבל משום מה הכרטיס הזה לא קולט כלום, לפעמים הוא קולט על 5% שזה ממש בדיחה. התחלתי לקרוא קצת באינטרנט וראיתי שממליצים להוריד דרייורים של RALINK ואכן הורדתי את הגרסה הכי אחרונה אבל עדיין אין שום שינוי. הכרטיס על לי 150 ש"ח שזה לא זול בכלל ובחנות הוא אמר לי שהוא קולט מצויין (אני בהתח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי כולם אני רוצה להקים בבית רשת קטנה - תתחיל ב- 2 מחשבים נייחים, לא צפויה לגדול מעבר לתוספת נייד + טלפון עם WI-FI בתחילה הרשת תהה חוטית למהדרין, אבל כנראה שאקנה נתב חוטי+אלחוטי כדי שתהה האופציה להתרחבות אלחוטית. מחשב אחד ברשת צפוי להיות מחובר תדיר לרשת. בין אם גלישה ובעיקר הורדות רבות ושונות מחשב שני יהיה מחובר לפרקים וגם אז צפוי להשתמש ברוחב פס קטן יחסית. אלה ש(כנראה) יחוברו בהמשך, יחוברו לפרקים וגם הם אינם צפויים לעומסים גדולים. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מסודרת לעניין מה יקרה עם רוחב הפס. 1. האם הראוטר מחלק אותו בעצמו או שאני יכולה להגדיר אותו? 2. היה והראוטר מחלק בעצמו, האם החלוקה קבועה או שהיא תלויה במספר המחשבים המחוברים באותה שעה לרשת? מה קורה אם אני זו שמחלקת …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Adiel,

מחפש ראוטר עם 4 אנטנות שתומך ב5 ג'יגה, במחיר שפוי ראיתי את 2 הדגמים האלו במחיר סבבה אבל א. לא ברור לי מה ההבדל ביניהם מלבד 30 ש"ח במחיר ב. אשמח לדעת אם למישהו יש אותם ויכול לתת חוו"ד. לדוגמה על ה825 ראיתי פוסט ב openwrt שמציין שהפורטים של הwan והlan נוטים להתקלקל/לזייף אחרי זמן מה, לפי דיווחים של כמה וכמה יוזרים,אבל לא ברור לאיזה דגם מתייחס הפוסט (4 אנטנות או 2) * מדובר על הדגמים עם 4 אנטנות לא 2 אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לא ממש הבנתי איך האינטרנט פועל אז שאלתי שאלה יותר ספציפית. המשתמש עצמו מתחבר לשרת של הספקית (default geway משהו כזה, לא?) דרך התשתית (קו טלפון לדוג') נגיד והמשתמש רוצה לגלוש לאתר של וואלה אז איך הספקית יוצרת קשר עם האתר? יש לה תשתית משלה?או שהיא משתמשת בקו טלפון? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי אינטרנט 2.5 מגה של בזק בינלאומי שאני משלם עליו 35 ש"ח לחודש ויש התחייבות לעוד כשנה. לפני שבוע אמא שלי עשתה בבית טלפון של אורנג והם נתנו לה בנוסף לטלפון אינטרנט של 10 מגה. עכשיו אני גולש באורנג ומרוצה אבל תקוע עם ההתחייבות בבז"ב הם לא נותנים לי לצאת ממנה ואומרים לי שאם אני רוצה לצאת אני צריך לשלם את כל החודשים שנשארו. יש דרך לצאת מזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים