רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…
-
שלום, ברשותי ראוטר\מודם VDSL מסוג Netgear Nighthawk X4S AC2600. מכשיר חזק לכל הדעות, תומך VDSL ובכך חוסך מודם חיצוני. לראוטר מחוברים דרך קבע, מערכת 5 מצלמות Wifi מקליטות לרשת, מחשב, 2 טלויזיות המריצות צפייה אינטרנטית בלבד ומדפסת רשת. שאר המכשירים האחרים, מצלמת דרך מהרכב בחנייה, סלולרים וטאבלטים מחוברים לסרוגין. לאחרונה אני חווה ניתוקים, פעם-פעמיים ביום שלדעתי מקורם בראוטר. לעיתים אין גישה לאינטרנט (לרשת יש) ולאחר ריסוט הראוטר הגישה חוזרת. במקרים אחרים, הראוטר מרסט את עצמו ועולה ללא גישה לאינטרנט או רשת. ריסוט חוזר פותר את הבעיה. בגלל מערך המצלמות אני צריך אינטרנט יציב, ללא ניתוקים. האם יש דרך לריסוט אוטומטי כשהגישה לאינטרנט אוב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני סטודנט ומתגורר במעונות בירושלים, אני גולש כעת על תשתית בזק 5 MB ומשלם 60 ש"ח בחודש וספק בב"ל עליו אני משלם 15 ש"ח לחודש (מבצע סטודנטים עאלק). בבזק הציעו לי תשתית 20 מגה באותו המחיר, אבל כששאלתי על 100 מגה נאמר לי שזה יעלה משהו כמו 200 שקל. כמו כן נאמר לי שעליי לשדרג את המודם שלי למודם VDSL. 1) האם מישהו הצליח להשיג תשתית בזק 100MB במחיר שפוי ? 2) האם אפשר להשיג תשתית הוט 100MB במחיר שפוי ? 3) האם כדאי לרכוש מודם VDSL שלא מבזק (באינטרנט מחו"ל או מהארץ) ? 4) האם המודם הנ"ל עובד גם עם התשתית של הוט ? 5) כמה לדעתכם אצטרך לשלם לבב"ל עבור 20MB/100MB כעת ? האם הם יותר איכותיים מהמבצע של 20 ש"ח של הוט ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CES 2015: חברת D-Link הטאיוואנית מציגה סדרת נתבים חדשה העונה לשם Ultra, עם יכולות מרשימות במיוחד ומראה חוצני תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/d-link-%d7%9e%d7%aa%d7%a4%d7%a8%d7%a2%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%99%d7%97%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי לחבר שני ראוטרים של 3com כך שאחד מהם ראשי ואחד AP בשיטת WDS. הבעיה : מחשב אלחוטי מצליח להתחבר ל- AP, ולקבל כתובת IP מהראוטר הראשי, אך לא מצליח להתחבר לאינטרנט. נתונים : ראוטר ראשי 3CRWE554G72T אליו מחובר מודם. ראוטר כאקסס פויינט : 3CRWER100-75 כתובת ראשי : 192.168.1.1 כתובת אקסס פ. : 192.168.1.4 מחשב אלחוטי מצליח להתחבר ל - AP, מקבל כתובת 192.168.1.59 וה- default gateway שלו : 192.168.1.1 (של הראוטר הראשי). אבל מה : אין פינג מהמחשב שהתחבר ל - AP, לראוטר הראשי ל - 192.168.1.1 וגם הפוך, אין פינג ממחשב שמחובר לראוטר הראשי, ל - AP, ל - 192.168.1.4 ועקב כך, אני מניח ,הסיבה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט במחשב שמחובר ל -AP. לא מצאתי שום תיעוד או דרך לפתור את ז…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר לפני שבוע ואפילו שעדכנתי לגרסת הטומטו החדשה הוא עדיין עושה לי ניתוקים (כל יום בערך) וזה ממש מפריע. רציתי לדעת אם אני יוכל להחליף אותו בחנות (ksp) ולקבל זיכוי או משו כזה. ואם וכאשר יחליפו לי אותו, אז איזה דגם מומלץ לקחת שיעבוד טוב עם הכבלים? ועוד משו אחרון- האם אני צריך להחזיר את הראוטר לגרסא הראשונית שלו? ואם כן איך עושים זאת? דרך אגב דיברתי עם בזק בינלאומי היום.. והם אמרו לי שהם יכולים להעביר אותי לחיבור ללא חייגן עקב הבעיה הזו.. הקטע הוא שאם אני עובר לשיטה הזו חבילת הגיימר שלי מתבטלת. וגם אני לא יידע בוודאות אם זה יעבוד טוב בלי ניתוקים. רציתי לדעת מה אתם חושבים ומה כדאי לעשות? או שלהחליף לדגם אחר שתומך בכבלים או לעבור לחיבור ללא חייגן. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר תסכול מהנתב של בזק dsl225 בגלל הסרבול וחוסר היכולת שלו החלטתי לסרס אותו כמודם ולקנות ראוטר חדש בדקתי מספר דגמים וראיתי שarcher c2 AC750 מתאים לי לדרישות ולתקציב (iptv/multicast ואלחוט משופר) התעסקתי עם האימולטור וקראתי ביקורות והייתי מרוצה ממה שראיתי אך לאחר הקניה ראיתי שחסרות לו הפונקציות שרציתי, בדקתי עוד קצת וראיתי שפשוט מותקנת עליו גרסא ישנה(משהו מתחילת 2015 על פי הבנתי) ניסיתי לעדכן לאחר שראיתי שאכן נוספו פונקציות קריטיות בעדכונים. באתר הישראלי כלל לא היו עדכונים אך בארופאי כן הורדתי את העדכון הכי עדכני וניסיתי לעדכן הנתב נתן לי השגיאה הבא: Error code: 4503 The uploaded file was not accepted by …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
די כבר נמאס לי!!! אוף!!! אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית) הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים. די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 . השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עד היום היה לי 15 מגה, עברנו ל100 מגה. גם הספק וגם התשתית אמרו לי שהעבירו לי למאה מגה וזה צריך להופיע, אך עדיין יש לי 15 מגה, הם אומרים לי שהנתב שלי תומך עד 15 מגה, הנתב שלי הוא: [h=1]NETGEAR DGN2200[/h] מה שמוזר הוא, שרשום בחוברת שהוא מגיע ל100 מגה. האם הנתב הזה באמת תומך עד 15 מגה? אם כן, מה אתם אומרים על זה? [h=1]TP-Link WR841N 300Mbps[/h] תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות מספר שאלות על תקן 802.11ac כדאי להדגיש שהתקן אושר סופית לפני כ-3 שבועות. ההודעה המקורית על כך מצורפת ב-LINK המצ"ב. http://standards.ieee.org/news/2014/ieee_802_11ac_ballot.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב! לקראת מעבר דירה ברצוני לרכוש נתב משולב מודם אני חדש בתחום ועד כה השתמשתי בנתבים שסיפקה לי חברת האינטרנט. ראיתי מספר רב של נתבים, לא הצלחתי להחליט מי מהם יתן לי את המענה הכי טוב ולא יהיה אוברקיל (TP-Link Archer C7) אינטרנט מהירות 100MB תשתית בזק. דירה בת 3 במפלס אחד המכשירים שהיו מחוברים אליו: 2 מחשבים-גלישה באינטרנט ומעט הורדות סטרימר שמריץ קודי מספר מכשירים סלולארים תודה מראש מיכאל
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לעבור דירה בקרוב ואני רוצה לקחת ברצינות את עניין האבטחה והפרטיות של הרשת הביתית.אני עדיין מחפש דירה אז אני לא יודע בקשר לתשתית אבל ככל הנראה אני ילך על בזק.אז כמו שרשמתי בכותרת- - אשמח להמלצה לראוטר ביתי בדגש על אבטחה ופרטיות thanks
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בימים האחרונים אני לא מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית. בחיבור ישיר למודם של בזק יש לי רשת. לאחר איפוס והגדרה מחדש של הראוטר אני מצליחה להגיע למצב connected אבל אין לי רשת. אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים עם XP עליהם ובררתי והמודם MOTOROLA SB4200 תומך בריבוי IP'S של עד 30 מחשבים ברשת. מה שאני מנסה לעשות בעצם זה חיבור שני מחשבים למודם (אחד באמצעות USB ואחד באמצעות רשת) ושנוכל לגלוש ביחד, כי כרגע החיבורים הפיסיים אותו דבר, אבל רק אחד יכול לגלוש בו זמנית. מישהו יכול לעזור לי בהגדרות וכד'? ICQ: 131835961 תודה רבה נדב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של הוט. הראוטר של HOT מוגדר כ BRIDGE ל FG הכול עובד יפה. עכשיו עברתי לבזק בילאומי מבחינת ספק. אני צריך לעשות הגדרות חייגן לבזק בינלאומי. אני מנסה להגדיר את זה ב FG כ PPPOE איך לא מצליח.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי פינגאים נוראים ב- WoW, אז שלחתי אימייל לתמיכה הטכנית שלהם עם ה- Traceroute והם טוענים שהבעיה היא ב- ISP ולא אצלם למרות שהרבה אנשים בזמן הזה התלוננו אצלם. מה אתם חושבים? זה בעיה אצל ברק או אצלם? Tracing route to eu.logon.worldofwarcraft.com [80.239.178.111] over a maximum of 30 hops: 1 27 ms 19 ms 18 ms barak-1-lns-8.barak.net.il [62.90.133.68] 2 28 ms 19 ms 28 ms 62.90.133.78 3 20 ms 19 ms 29 ms 62.90.133.129 4 22 ms 19 ms 19 ms 212.150.232.125 5 119 ms 119 ms 119 ms 212.150.232.250 6 194 ms 219 ms 199 ms ldn-tch-i1-link.telia.net [213.248.100.25] 7 94 ms 99 ms 99 ms ldn-b1-geth4-0.telia.net [213.248.100.217] 8 95 ms …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום נקודות גישה של חברת EDIMAX דגם EW-7206APG זה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6503 אין בפנים הוראות הפעלה, רק חוברת קטנה באנגלית אבל אני ממש לא טוב בזה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ? ואיך בסופו של דבר אני בכלל יכול לדעת שזה עובד טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך לרשת בית פרטי ישן שבו יש 2 קומות ומרתף. חשבתי על רשת, אבל אני לא יודע איך ליישם אותה. הרעיון שלי לשים ראוטר אלחוטי בקומת הכניסה. מהראוטר אני רוצה למשוך כבלי רשת לקומה העליונה ולמרתף ושם לחבר שתי נקודות גישה אלחוטיות. האם אפשר להגדיר את הראוטר ואת נק' הגישה כדי שתהיה לי רשת אלחוטית אחת בבית שתתפרש על כולו? האם כדאי לבנות רשת אחרת? אני לא יודע אם מוצרים כמו Google wi fi יספקו קליטה מספיק טובה גם למרתף. תודה, דוד
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון יש את LEVEL ONE זה של האינטרנט אלחוטי.. אז בקיצור יש לי את זה ואני רוצה למצוא את Virtual Computers איפה זה?! 21 4.4.1.7 Virtual Computers Virtual Computer enables you to use the original NAT feature, and allows you to setup the one-to-one mapping of multiple global IP address and local IP address. · Global IP: Enter the global IP address assigned by your ISP. · Local IP: Enter the local IP address of your LAN PC corresponding to the global IP address. · Enable: Check this item to enable the Virtual Computer feature. יש גם מדריך לזה... וגם תמונה איפה אני מוצא את זה שם?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום...... ברשותי נתב אלחוטי מסוג הנ"ל רציתי לדעת איך אני מגדיר לו שיעבוד על תקן g בלבד!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא צריך ברמה שלמשטרה, רק בשביל לדעת אם זה באמת קרה. יש לי חשדות מבוססת מאוד על מישהו שהוא פרץ לי למחשב. אני מפרמט (עם דיסק שהוא נתן לי), לא חוזר לאותם אתרים/תוכנות מחליף ספק אינטרנט ועדיין קרו כמה מקרים ועשיתי כמה בדיקות שמעידים על כך שיש סיכויי גבוה שהוא פרץ לי למחשב. אני רוצה תוכנה או טרויין שיתעד אוטומטית את חיבורי הIP במחשב שלי, ואז להצליב עם המחשב שלו. אני לא יכול לסמן V בפירוול כי אם אני יעשה את זה והוא במאת עוקב אחרי הוא ידע שאני עושה את זה.. יש לציין שהוא לא חשדן כי חודשים לא הגנתי על עצמי בשום דרך. כמו כן הוא לא מתוחכם במיוחד והידע שלו הוא טוב אבל לא של מקצוען (הוא יודע להתייעץ עם מקצוענים אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). יש לציין שבדקתי בהרבה תוכנות את הדיסק ש…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-