רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אופפפפפפפפפ, אני משתגע אני מנסה כבר ממש המון זמן לחבר את הנתב, הנתב שלי לא תומך בDynamic IP +PPTP או l2tp הוא תומך בpptp אז התקשרתי לספק שלי והם עשו לי אייפי קבוע, זה מתחיל ב172.29 הגיוני לא ובs,mask אני רושם 255.255.254.0 בserver pptp 212.143.205.250 (לא רשמתי כמו בתמונה מה שתמונה זה סתם רשמתי כמו שאמרתי לכם ) העפתי את כל הפיירולים נורטון וכל דבר כזה, לא הולך חשבתי לעצמי אולי בגלל הכבל שאני מחבר את הנתב והמודם, אני מחבר אותו בקבל ישיר, שמתי אחד לאחד את הגידים וראיתי שהם באותו מקום מימין לשמאל :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שיש אפליקציה לאייפון שבודקת איכויות ועוצמות קליטה של רשת אלחוטית מישהי מכיר אותההבמקרה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את הראוטר הזה כבר 5 שנים. למען האמת, אולי התעסקתי איתו פעמיים מאז ההגדרה. עשה עבודה מעולה, כולל קליטה מלאה בבית וגם בממ"ד. לאחרונה מזה כחודש התחילו לי המון ניתוקים, במיוחד במחשבים הנמצאים יחסית רחוק ממנו. חשבתי שזה אולי התשתית או הספק. הרצתי את כל הבדיקות לבד, ואז גם הייתי איתם בטלפון (נטוויזון והוט) אבל לא התגלו בעיות. החלטתי לאפס את הראוטר וכך עשיתי. שמרתי את ההגדרות ואיפסתי אותו לגמרי (גם דרך העמוד של הנתב וגם עם כפתור הריסט אחרי זה). אחרי האתחול העלתי את ההגדרות (הכל נשמר למען האמת) ואפילו עדכנתי גרסה (מ-2.2 ל- 4.2, פשוט לא הצלחתי לעדכן למשהו יותר עדכני מזה). כרגכ אחרי כל המאמץ יש לי עדיין ניתוקים באזורים יחסית רחוקים בבית, מה גם שלפעמים המהירות ממש …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, היכן שאני גר בשכירות, התחברתי במהירות 12Mbps (כבלים, UFI) לבזק בינלאומי. כשאני מתחבר ישירות למודם (עם כבל רשת), אני מקבל את המהירות המקסימלית והכל עובד חלק. כשאני מחבר ראוטר אלחוטי, המהירות יורדת לכ- 75% מהמהירות המקסימלית ואפילו פחות (בדר"כ בסביבות ה- 8Mbps). מה יכולה להיות הבעיה? מודם הכבלים הוא Motorola SurfBoard SB5101i הראוטר האלחוטי הוא TP-Link TL-WR1043ND הבהרה: אני ניתקתי את הראוטר האלחוטי הקיים וניסיתי עם ראוטר אלחוטי אחר (Linksys WRT160N), אבל התופעה זהה. בבית של ההורים שלי (חיבור דומה עם אותו הספק, בשכונה אחרת), אין בעיה כזו בכלל. אני שגעתי כבר את הכבלים אבל הם לא יכולים לעזור לי. הם שינו את הגדרות החיבור שלי אך ללא הועיל. יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור פתח תקווה 40 כבלי רשת באורכים שונים וכבלי RJ45 לRJ11 בתקן CAT6?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי ובזק בתור תשתית. עם המכשיר שלהם d link g256dg אני ממש סובל ממנו, ניתוקים, איטיות ובתמיכה אצלהם הם לא רואים בעיה למרות שכל כמה דקות יש בעיות טעינה של אתרים וכו' סופ"ש אני באילת לכן רציתי להתייעץ כאן, לדעתכם האם הw9970 או על משהו אחר כי הוא תומך עד 100 מגה בייט פר חיבור? השימוש הוא מחשב יחיד (חיבור ישירות)ו-WiFi. כמו כן הוא יהיה מחובר ל access point בקומה התחתונה לצורך WiFi גם כן(מחשב אחד יתחבר שם, ומכשירים סלולריים) - יהיה מחובר באמצעות homeplug דעתכם? תודה רבה. עריכה: השימוש במחשב שמחובר ישירות יהיה לרוב גיימינג והורדות (utorrent), השימוש במחשב השני יהיה יותר לגלישה באינטרנט. Sent from my ONEPLUS A…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים היום הצטרפתי לתשתית האינטרנט של בזק (ההתקנה רק יום ראשון ) והבנתי שיש להם 2 ראוטרים : Dlink ו Netgear היו לי 2 חברים שהיה להם Dlink והם סבלו מניתוקים במשחקי מחשב (משתמשים אחרים לרוב לא שמים לב לניתוקים כאלה בגלל שמדובר בניתוק של חצי שנייה). ושניהם החליפו לNetgear והניתוקים הפסיקו עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איזה ראוטר מבין השניים תומך בתדר 5Ghz? ואם זה Dlink, שווה לקחת את הסיכון? אני שואל כי אני משחק הרבה משחקי רשת עם הלפטופ שלי ואני תמיד מתחבר לאינטרנט על WIFI, אז אני חייב את הראוטר שישרת אותי בצורה הטובה ביותר. אשמח לתשובה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים אני כרגע מחובר לאינטרנט סיבים של פרטנר. יש לי ממיר סיב לכבל רשת שפרטנר סיפקו לי ואני משתמש בראוטר פרטי והכל עובד מצויין. לאחרונה התחלתי לבדוק מה מציעות שאר החברות ועושה רושם שהמחירים די דומים אבל... חוץ מפרטנר עושה רושם שכל שאר החברות לא מאפשרות שימוש בראוטר פרטי אלא רק בציוד שלהם מה נסגר??? אני היחיד שזה מפריע לו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של בזק חדש ויש לנו 3 מחשבים אבא שלי יושב בסלון ובקושי קולט והאינטרנט מאוד איטי לו אמרו לי שהוא צריך כרטיס רשת או משהו לחבר לכרטיס רשת במחשב כמו אנטנה כזאת שיקלוט את המודם החדש שזה מהירות של 5GHZ במודם ככה אמרו לי בבזק אפשר להמליץ לי על משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר חודש חוויתי פינגים לארץ 45-60, דיברתי עם בזק ו014 והגענו למסקנה שצריך להחליף כ.רשת (גם לי ניראה שהוא היה מקולקל). אחרי שהחלפתי הציעו לי להחליף ראוטר החלפתי כמובן, אחרי שהחלפתי ראוטר, היה יותר בעיות התנתקויות בלי סוף 5 פעמים בשעה וחצי (משהו כזה), אחרי שהיום בא אליי טכנאי מטעם בזק, בדק בארון חשמל עשה מלא בדיקות החליף פורט במרכזייה ואצלי, 10080 משהו כזה, לא זוכר מה הוא אמר. וכרגע אני גולש כחצי שעה בלי התנתקות שזה צעד משמעותי מהבעיות הקודמות, אבל חזרנו לבעיה המרכזית הפינגים שלי בארץ הם 40-55 כרגע. כשאני מחובר על חבילה של 10MB NGN gamer. שלפי דעתי הפינגים בארץ אמורים להיות בין 16-20. אז כבר נימאס לי לדבר עם נזק ו014, כי הם לא כל כך יודעים לעשות את העבודה …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל הייה טוב,ופתאום באייקון שליד השעון ה wireless יש עליו X אדום ואין שם כלום,ואפילו את שלי,שזה מטר ליד הראוטר מה יכולה להיות הבעייה?? תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, אחד נייח שמחובר חוטית לראוטר, ואחד נייח שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. פתחתי בנייח קבוצה ביתית, וכשחיפשתי אותה בנייד הוא אומר לי שהוא לא מצא קבוצות ביתיות ברשת לא יודע אם זה קשור אבל במרכז הרשת והשיתוף בנייד בשם הרשת רשום NAVON (השם של הרשת שלי) ובמחשב הנייח רשום "רשת 7". (שני המחשבים מחוברים לאותו ראוטר)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עושה אתר ביתי על המחשב אני צריך לעשות port forwarding לפורט 80 שיפנה אל המחשב שלי עשיתי והשתמשתי בכלי שבודק אם זה פתוח ואמר שלא, כנראה משו לא נכון הנה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mzyhvdmmmixn.png תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח פורט TCP ו UDP מס' 1000 בחומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כשניסיתי לבדוק אם זה באמת נפתח על ידי האתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ זה אומר לי שהפורט סגור. לאחר מיכן ביטלתי את חומת האש בווינדוס ובראוטר אבל כלום לא עזר. אני משתמש בווינדוס 7 אם זה משנה.. תודה לעוזרים=]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה של הרשת הביתית והבנתי שיהיה לי זול יותר לקנות ראוטר שיכול לשמש גם כAP. הבעיה שאני לא לגמרי מבין מה לחפש, לא בכולם רשום במפורש can be used as AP כרגע יש לי את הראוטר הבא: Edimax BR-6204Wg האם הוא יכול לשמש כAP? והאם אתם ממליצים לקנות מכשיר נוסף של אדימקס, או שאין חשיבות לכך שהם יהיו של אותה חברה? כרגע שמתי עין על המכשירים האלה: Edimax BR6228NS Edimax BR6428NS יש ביניהם הבדל של 30 ש"ח, האם הוא שווה את זה? והאם הם יכולים לשמש כAP? קפצתי היום לאייבורי והמוכר ניסה לדחוף לי דווקא את זה Edimax EW7438RPN בטענה שהוא לא יודע אם הראוטרים שלו משמשים כAP או לא, אז או שהוא שיקר לי או שהוא לא מקצועי יש לו עדיפות כלשהי על מה שהבאת ע…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי הראוטר הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9398 הבית הוא 2 קומות, הראוטר עומד במין ארון תקשורת בקומה הראשונה, ובקומה השניה אני לא מקבל חיבור מהיר ויציב מספיק אם אני קונה עוד ראוטר בסגנון (רצוי שיתאים בחברה לא?) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 אפשר פשוט לשים את החדש וזהו ולקוות שהוא מספיק חזק להגיע לקומה 2 בצורה יציבה, או שאפשר לשים את הראוטר הישן בקומה השניה בתור רפיטר (ואז צריך שכל הרשת תהיה G?), ולחבר בינהם קווית (יש הכנה בקירות)? האם זה אפשרי\מומלץ בשילוב הראוטר שקיים כבר אצלי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש לו ממיר דיגיטלי הרבה יותר משתלם לו לעשות אינטרנט בכבלים מ-adsl(אפילו שהוא יותר מהיר, בינתיים...) בגלל שב-4 עד 6 חודשים ראשונים הוא משלם בין 175 ל-220 ש"ח לחודש(אם לא מתחשבים בכך שהספקיות נותנות הנחה בהתחלה), ועוד תיקחו בחשבון שבחודשים הראשונים של wow בזק והספקיות נתנו מחירים איומים לשירות adsl והכבלים מתחילים עם מחירים זהים לאלה של ה-adsl, אני בטוח שבמשך החודשים שאנשים מקבלים הנחה של חצי מחיר השירות יוזל וישתפר משמעותית ויהיו חבילות מהירות יותר. ראיתם בהתחלה כמה תקלות היו ב-adsl, חברות הכבלים לא מתכוונות לעשות את אותה טעות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לעשות זאות על מנת לשלוט על מחשב הנייד של ההורים שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 5 מגה אבל אני מרגיש שכשאני גולש באינטרנט הדפים נטענים ממש לאט, כשאני מוריד זה מוריד על המקסימום אבל הגלישה מאוד איטית גם בINTERNET EXPLORER 7 וגם בFIREFOX 3, רציתי לדעת מה יכול לגרום לבעיה ואם יש פתרונות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש דרך להתחבר עם RDP רגיל למחשב שנמצא מאחורי נתב. למחשב עצמו יש כתובת לא חוקית של רשת 192.168.1.200 האם יש אפשרות להגיע אליו ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היתה לי קפיצת מתח של החשמל בבית, עקב הקפיצה המודם והנתב אתחלו את עצמם (דבר שקורה אני כבר לא מתרגש) אבל היום הנתב פשוט לא מצליח להתחבר. שאני מחבר את המודם ישירות למחשב אין שום בעיה עם החיבור לאינטרנט כך שזה לא בעיה במודם, ניסיתי להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר, reset לנתב, עדכון מחדש של הקושחה... כולם ללא תוצאה. זה מה שהוא נותן לי (בתמונה) בלופ שממשיך. אין לי בעיה לגשת לנתב ע"י כניסה למסך הקונפיג... אז wtf ??? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אנחנו במשרד בירושלים, בבניין מאעפן (ישן מאוד). יש לי המון ניתוקים עם HOT, שתמיד נאמר לי במוקד שמדובר בעבודות באזור, ולכן יש ניתוקים. נמאס לי! מדובר במשרד, וזה ממש משבית לנו את העבודה! יש המלצה על ספק + תשתית? כאלה שלא עושים טריקים ושתיקים עם NAT, ושאר דברים כאלה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, העברתי כבל חדש בבית לטובת חיבור בין ראוטרים. קניתי כבל 10 מטר CAT 6 (בדקתי שמגיע ל1G) והייתי חייב להוריד ראש אחד כדי להשחיל בקיר. הכנתי ראש חדש ובדקתי עם מכשיר בדיקה וכל ה8 עוברים (האור עובר מ1 ועד 8 ) אבל למרות זאת אני מקבל בכבל רק 100 מגה. מישהו יודע למה זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני שוכר יחידת דיור ובשל הצורה הלא קונבציונלית של היחידה ישנם אזורים עם כיסוי WIFI חלש בדירה. יש לציין שמדובר בסלון וחדר שינה (החללים ממוקמים בצורת ר' – כאשר החדר שינה הוא החלל הגדול ביותר). בצידו השני של קיר הסלון נמצא חדר העבודה של בעל הבית שבו נמצא נתב של הוט שאנחנו חולקים (על סמך המרחק הוא נהנה יותר J). עכשיו אחרי כל התיאורים אני אסביר את הבעיה: אני מכור גדול לנטפליקס ולכן אני מעוניין להוציא את המיטב מטלויזיית ה-4K החדשה. אשמח לשמוע פתרונות איך לנצל את חיבור ה-COAX של הוט לטובת חיבור ישיר. הפתרון שחשבתי עליו הוא להזמין מעליאקספרס ממיר מ-COAX ל-RJ-45 (במחיר סבי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה נפתרה . אפשר למחוק/לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-