רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
במסגרת החידוש אינטרנט, אחרי 3 שנים, בזק לא מוכנים לוותר על ה 10 שקלים דמי שכירות של המודם. הם מציעים לי לקנות אחד דרכם ב 360 שקל.... בכל מקרה, רציתי לדעת, בשביל 100 מגה, איזה מודם או מודם משולב ראוטר עדיף לקנות ? (כיום יש לי ראוטר שאני די מרוצה ממנו, למרות שהוא לא תומך בכל ה WIFI החדשים. TL-WDR4300)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי שיספק קליטה לשתי קומות. המטרה לחבר מחשב נייד לאינטרנט (למחשב יש כרטיס רשת מתקן G). אין צורך ביותר מדי, העיקר שתתקבל קליטה בשתי קומות הבית, כמובן במינימום מחיר. חשבתי על הBR6204WG, האם הוא יכול לספק את הסחורה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר כבר כמה שנים טובות לבזק, כשהתחילו לשווק חבילות של 30 mega bit לא יכולתי לשדרג מהסיבה שאין לי תשתית מתאימה באיזור בו אני גר, כבר לא מעט זמן משווקים 100 מגה ביט ואפילו יותר אבל אני תקוע עם 15....אני שוקל לעבור להוט, נציג טלפוני טען כמה דברים שהייתי רוצה לאמת כאן; 1.התשתית שונה. 2.חבילה של 100 מגה ביט תוכל להתממש בכל איזור בארץ בגלל שהתשתית שונה לעומת בזק. האם הם צודקים? כדאי לעבור מניסיון שלכם? יש הרבה תקלות איתם? תודה מראש לכל העוזרים והמשך יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום נקודות גישה של חברת EDIMAX דגם EW-7206APG זה - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6503 אין בפנים הוראות הפעלה, רק חוברת קטנה באנגלית אבל אני ממש לא טוב בזה. מישהו יכול להגיד לי מה לעשות ? ואיך בסופו של דבר אני בכלל יכול לדעת שזה עובד טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו משדרג את האינטרנט שלי מ1.5/128 ל3/150 במחיר של 140 (כולל תשתית)... בשאלה היא אם להישאר עם הספקית שלי או לא...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G אין לי בעיה להתחבר מניידים או אייפון. אבל בחיבור לאנדרואיד (סמסונג ומכשיר סיני) - ההתחברות נכשלת, גם כשאני משתק את כל האבטחה יש המלצות לפתרון הבעיה? תודה! רון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מאחורי ראוטר 510 של אלקטל, ו2 מחשבים שמחוברים אליו. מחשב אחד הוא ווינדוס XP, והשני מריץ OPENBSD ועליו השרת,FTP אנונימי נתמך,הכל מקונפג נכון(עד כמה שאני יודע) אין לי בעיה להכנס לשרת מתוך המחשב עם הווינדוס, אבל איך אני עושה שהוא יהיה נגיש מהאינטרנט? אם אני עושה ftp://<inside ip> it works but ftp://<outside ip> doesnt כמובן שזה לא עובד גם בתוכנות FTP יעודיות, ולא רק בדפדפן. אני מניח שהאייפי החיצוני שלי מכוון לראוטר, ועל הראוטר אין שום שרת FTP, ובגלל זה זה לא עובד? איך אני גורם שכשאני מבקש FTP מהאיפי החיצוני זה ינתב למחשב השרת? תודה אם מישהו עונה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם( כיום יש ברשותי אינטרנט וספק של הוט+הראוטר שהם מביאים איתו כל זה עובד תיאורטית עד 100MB עד היום הכל היה נייד אצלי בבית,אך לפני זמן מה רכשתי מחשב נייח,וכתוצאה מכך אני מעוניין להחליף אינטרנט ולרכוש ראוטר נורמאלי עם קליטה חזקה לשאר המכשירים בבית. אשמח לשמוע מכם לאיזו חברת אינטרנט שווה לעבור,כי הוט לא מספקים את המובטח+יש התנתקויות לעתים קרובות(בממוצע פעם פעמיים בחודש) חשבתי על בזק+ראוטר כלשהו מאמזון אשמח לשמוע מכם לאיזו חברה שווה לעבור(ספק ותשתית)והמלצה על ראוטר כלשהו(ראיתי שיש באמזון מבצעים עכשיו על חלק מהראוטרים) תודה מראש לכל העוזרים((
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב.. כמו הרבה אנשים פה, אני גר בפריפריה, לכן אני לא יכול להתחבר ל ADSL..... שמעתי הרבה על חסרונות החיבור הזה של בזק, וקוויתי שכאשר יכנסו הכבלים לשוק, " הכל יסתדר"... אבל מהא התברר שהעתיד לא כל כך וורוד, כי מחירי הכבלים לא יהיה כל כך טוב, וגם החיבור עצמו, זה לא משהו.... אז אין הבדל ניכר בין שני החיבורים.. מה שמאוד הרגיז אותי היא העובדה שאני יכול להתחבר ל "טכניון" כספק ל ADSL, לכן חיבור ה ADSL כך יוצא ממש זול!! רק 99 ש"ח בחודש, כי חיבור כזה הוא חינם!!! אבל כמובן, אין באזורנו אפשרות חיבור ל ADSL... לכן השאלה שלי היא, האם בכלל תאפשר בזק יום אחד חיבור ל ADSL במקומות כמו אזורנו???? כל הזמן אני בודק באתר בזק אם אזורנו כבר תומך ב- ADSL, אבל הכל לשווא.... האם יש תקווה????? ת…
-
לא ממש הבנתי איך האינטרנט פועל אז שאלתי שאלה יותר ספציפית. המשתמש עצמו מתחבר לשרת של הספקית (default geway משהו כזה, לא?) דרך התשתית (קו טלפון לדוג') נגיד והמשתמש רוצה לגלוש לאתר של וואלה אז איך הספקית יוצרת קשר עם האתר? יש לה תשתית משלה?או שהיא משתמשת בקו טלפון? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם ניתן להפוך נתב למגבר WIFI? יש לי נתב edimax br-6204wg (לא בשימוש כרגע), האם ניתן לשנות לו את ההגדרות כך שיהפוך למגבר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי תפרייבט בוקס של בזק בינלאומי שעדכנתי תמהירות לחמישים מגה הם שכחו לעדכן אותי שהוא תומך עד עשרים וחמש עכשיו בפועל הגעתי איתו לשלושים ושבע ארבעים מגה השאלה שלי יש פה אנשים עם פרייבט בוקס שמגיעים לחמישים מגה כי אני לא רוצה להחליף אותו במתאם שיחות תודה לעונים ועוד שאלה המבצע החדש של בזק עם האפלוד שלוש מגה מה כרוך בזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לעבור דירה בקרוב ואני רוצה לקחת ברצינות את עניין האבטחה והפרטיות של הרשת הביתית.אני עדיין מחפש דירה אז אני לא יודע בקשר לתשתית אבל ככל הנראה אני ילך על בזק.אז כמו שרשמתי בכותרת- - אשמח להמלצה לראוטר ביתי בדגש על אבטחה ופרטיות thanks
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של חברת אדימקס דגם : BR-62W40G הכול עובד איתו בסדר.. הוא ממוקם במרתף ומחובר אליו מחשב בצורה קווית על ידי כבל רשת רגיל (במחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס XP פרופשונל) מאון לאון... יש כבל רשת רגיל שעובר מהמרתף לארון תקשורת בקומת הכניסה.. בארון התקשורת מחובר סוויטץ רגיל הכי פשוט עם 5 חיבורים של חברת אדימקס. לתוך הסוויטץ לכניסה מיספר אחד היה מחובר הכבל רשת ומישם ליציאות 2 , 3 , 4 , 5 .... יוצאים כבלי רשת רגילים לכול החדרים שבכול חדר יש שקע רשת פשוט ורגיל. כרגע מחובר רק מחשב נוסף אחד ועליו מותקנת מערכת ההפעלה XP הום אדישן. שני המחשבים גם זה שבמרתף וגם זה שלמעלה בחדר הממ"ד יושבים על קבוצת העבודה WORKGROUP והכוננים שלהם משותפים והם רואים אחד את השני ואפשר להעב…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דירה בת שתי קומות וכרגיל אין קליטה בקומה השניה. בעלי הבית לא רוצים כבל רשת שירוץ במדרגות, אז הפתרון הוא רפיטר שיתחבר לנתב אלחוטית ב- WDS - הרשת בקומה השניה תהיה איטית יותר אבל לא נורא. אבל על רוב הנתבים שנמכרים בארץ לא מצוין דבר בנוגע ל- WDS, או שהם לא תומכים או שלא חשבו שזה מעניין, ולא כל רפיטר שתומך ב- WDS מוכן להתחבר לנתב שתומך באותו תקן. אז יש המלצות לצמד, במחיר של עד 800 ש"ח ביחד?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בהמשך לפוסט שפתחתי בעבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516855.0 ערכתי בדיקה בspeedtest והנה מה שהנתונים שהוא נתן לי ספקית האינטרנט שלי היא בזק והתשתית של בזק בינלאומי אבל מה שמוזר שאפילו שיש לי 10 מגה הטורנט מוריד לי על 97 65 מהירות במקום 1400 מה יכולה להיות הבעיה אם זה לא קשור לטורנט תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=940437 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
ואווו כבר הודעה שנייה שלי פה טוב אני בטוח ששאלו את זה 10000 פעם אבל אני NEWBE אז מותר לי עכשיו יש לי חיבור רגיל 56 ואני בקרוב מאד רוצה להחליף לחיבור מהיר עכשיו אם אני קונה אי די אס אל אני קונה את הבינוני!!! ואם אני קונה חיבור בכבלים זה את המהיר שהוא 750K עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה עדיף חיבור בכבלים או אי די אס אל??? והשאלה השנייה היא איזה ספק הכי מהיר ומשתלם???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני בערך חודש המחשב שלי היה במעבדה - החליפו לוח-אם וכרטיס מסך. (לא בגלל שהתקלקל - סתם בשביל לשפר). אז בשביל לא להשאר חס וחלילה ישמור השם בלי מחשב אז חיברתי את המחשב פנטיום 2 הישן שלי. יש לי אינטרנט כבלים ובמחשב הטוב המודם בחיבור LAN. במחשב הישן אין לי חיבור LAN אלא רק חיבור USB, אז ניסיתי לחבר את המודם ל-USB. הבעיה היא, שגם אחרי שהתקנתי את הדרייברים למודם, המחשב לא זיהה לי את המודם כמודם, וכשרציתי ליצור חשבון אינטרנט חדש אז הוא זהה רק את המודם טלפון הרגיל שלי ולא שום דבר אחר. ניסיתי הכל - ניסיתי לשנות הגדרות חומרה, ניסיתי לעשות את זה כהדמיית רשת ביתית, ניסיתי פשוט הכל - אבל המודם עדיין לא זוהה! אמנם עכשיו אני עם המחשב הטוב והכל, אבל מה יקרה כשאני אצטרך לעבור למחשב הישן ש…
-
שלום,התקנתי את הווינדוס 7 (RC) ולאחר שהתקנתי האינטרנט לא עובד לי. שהתקשרתי לנטויז'ן הם אמרו לי שאולי לא התקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת,אבל במנהל התקנים אני רואה אותו מותקן וגם באתר של אינטל אין דרייברים לוינדוס הזה... עכשיו האייקון של האינטרנט מראה לי משולש צהוב ובדקתי את כל הכבלים ואני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזו גם בויסטה אך לא פתרתי אותה. יש רעיונות מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם ראוטר DL-524, דרכו מתחבר מחשב נייח שני ומחשב נייד ברשת אלחוטית. תמיד יש ניתוקים מעצבנים למחשב הנייח השני ולמחשב הנייד, שנפתרים רק עם איתחול הראוטר והמודם. המודם הוא מדגם B-focus 312. אני נמצא בבזק ובבזק בינלאומי. איפה יכולה להיות הבעיה? תודה, אבי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי בעבודה למחשב הביתי שלי דרך האינטרנט בעזרת MICROSOFT REMOTE DESKTOP. המחשב שלי בעבודה מחובר דרך שרת והמחשב שלי בבית מחובר דרך ROUTER. ניסתי לקרוא את המדריך של "Get started using Remote Desktop with Windows XP Professiona" אבל הוא נורא פשטני ולא מפרט מידע. הייתי מאוד רוצה לקבל מדריך או הנחיות כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים? האם צריך IP קבוע? תודה רבה עלך העזרה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי דבר ראשון אני חדש פו וזה אחלה פורום דבר שני יש לי בעיה יש לי ראוטר של TL-WR941ND שמחובר למודם בסלון למטה אני נמצא בקומה למעלה בחדר שלי.יש לי המחשב שלי קולט חלש מאוד את האינטרנט מלמטהעכשיו אמרו ל לקנות access point אז קניתי כזה של DIR-615אני לא מצליח להתקין את הaccess point מישהוא יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבריה שלום התקשרו אלי מבזק שאני מקושר לשירותי האינטרנט והציאו לי לקבל תיבת ממסר אלחוטי בחינם ,במקום הקיים שיש לי שהוא חיבור קוי למחשב לטענתם ממסר אלחוטי נותן יכולת גלישה מהירה יותר האם יש הגיון בזה או שזה סתם "בדיחה" של שיווק אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-