רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום יש בידי את המודם ECI B-FOCUS 27O PR ROUTER, וSwitch 8 פורטים 100\10 של חברת ג'גיה בייט. חיברתי את המודם ראוטר לנתב לפורט ששמו uplink ולא קורה כלום. במידה ואני מחבר אותו למקום אחר בswitch ב1-8 אז רק מחשב אחד יכול להתחבר. בשני המחשביעם כרטיס רשת ושניהם עם windows xp. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מגדיל טווח ל-WIFI שהוא בעל קליטה טובה? יש לי NUC באחד החדרים שמחובר לרשת באמצעות הWIFI הפנימי וכל הזמן יש ניתוקים וגימגומים. בדקתי באמצעות PING רציף ואני רואה שהחיבור מקרטע באמת התשתית.אני לא מזרים תוכן HD כך שאין בעייה של רוחב פס. רק שואף לייצב את החיבור.
-
- 1 תגובה
- 5.8k צפיות
-
-
היי!, אני מחפש REPEATER שיכול להתחבר לDLINK 524, שיהיה לו טווח טוב ושיהיה יציב, כעקרון אני מחפש עוד דילינק.. למקרה ואני שוגה בטרמינולוגיה, אני מחפש מעיין עוד ראוטר שמחשבים אלחוטיים יתחברו אליו והוא ייתחבר לרשת הראשית באלחוטי ובכך יגביר את הטווח. תודה!!
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עקב אילוצי מקום תודה,
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 4 מחשבים המחוברים ברשת דרך ראוטר של אדימקס, ואני משתף בינהם קבצים ואת האינטרנט ללא בעיות. השאלה שלי, היא האם יש תוכנה, או דרך מסויימת, שבה ניתן לשתף גם את המשאבים של כל המחשבים, כאילו היו מחשב אחד גדול. למשל להשתמש בכוח העיבוד, ובראם של כל המחשבים, בשביל להריץ במחשב אחד משחק מסויים, או לגשת ממחשב ברשת ללין אין של וידאו במחשב אחר, כך שאם המחשב המרוחק מחובר לטלויזה, יהיה ניתן במחשב בו אני נמצא לראות טלויזיה גם כן (במחשב המרוחק אין כל בעיה לראות טלויזה). אני מניח שהבנתם את העיקרון.. הפיכת כל המחשבים למעין מחשב אחד גדול. תודה רבה מראש, נדב
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, כשאני מבצע מעבר בין USER ב XP (שתי הUSER היו בLOG IN) האנטרנט האלחוטי שלי מפסיק לעבוד ומתחבר חזרה. זה גורם למסנג'ר להתנתק ולהתחבר ולעוד כל מיני תוכנות הורדה להתנתק לרגע ולהתחבר. מישהו יודע איך אפשר למנוע את זה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להקים רשת תקשורת קווית + חיבור נקודת גישה אלחוטית. ברשת יהיו 5 נקודות תקשורת, בכוונתי להשתמש בתעלות קווי הטלפון של בזק, שיתנקזו ל- Switch של 8 פורטים (Gigabit). מה- Switch אני אמשוך כבל למודל ראוטר שנמצא במקום אחר בדירה, ואותו מודם ראוטר יספק גם את הגישה האלחוטית. שאלות: 1. האם שימוש בכבל Cat 5e יספיק, כי Cat 6 יקר יותר, וכרגע ללא שימוש. בעתיד, אלוהים יודע איך הדברים ייראו. 2. מרחק ממוצע מנקודת קצה ל- switch וגם מה- switch למודם ראוטר הוא כ- 20 מ', האם תהיה לי בעיית ביצועים/ניחות? 3. באחד החדרים יש לי יותר ממחשב אחד, אבל אין לי אפשרות להוביל לשם מספר קווים, ולכן אני מתכוון להשתמש ב- swicth נוסף. יש בעיה לחבר כך בשרשור swicth ל- switch? חייב להיות של אותו י…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כי יש לי יקר באמת מצד שני אני לא יודע איך אם אפשר להיות בחברה אחרת אבל עם נתב משלי. אשמח לשפוך קצת אור על זה כאן תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העברתי את חיבור האינטרנט שלי לחיבור עם חייגן בכבלים (L2TP). רציתי לדעת אם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לשנות בראוטר שלי כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה). ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
למה ספקי האינטרנט לא פותחים את ה-upstream לתקשורת פנים-ישראל או לפחות למנויים אחרים אצלם?? הספק הראשון שיעשה את זה יגרוף מה זה קופה! היום בעידן ההחלפות שמקורן באתרי שיתוף ישראלים (שעובדים בעיקר עם אימיול וביטטורנט), עשרות אלפי המורידים למעשה מחליפים פאקטות בעיקר עם תושבי ישראל אחרים. ובעידן ה-Giganetwork וסיבים אופטיים, אפשר בקלות להגביר את מהירות ההעלאה (בתוך ישראל הקטנה והמרושתת) ללפחות חצי מגה-ביט-לשנייה בלי להפסיד גרוש (אלא רק להרוויח לקוחות חדשים). ואם לבזק יש סיבות אנטי-קניבאליות לפעול כמו שהיא פועלת, יש את הכלבים "הצמחוניים" שאמורים לבוא להושיע. ;-) אין לי ספק שזה יקרה, השאלה היא רק how soon. אולי אני אשלח לינק להודעה זו למנהלי אתרי השיתוף הגדולים בארץ כדי שיפתחו ע…
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם חיוג לאינטרנט 56K (כן כן כמו של פעם) בהגדרות שלו אם אני לא שם לו שרת פרוקסי מסויים אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ולא לאף אתר ב ICQ הגדרתי לו FIREWALL HTTP והכנסתי שם את כל הפרטים אבל לא בכל תוכנה שדורשת אינטרנט יש מקום למלא FIREWALL וגם אם יש ברובן אין את האופציה של שרת FIREWALL HTTP איך אני יכול להגדיר שכל תוכנה תעבוד אוטומטית דרך השרת? יש איזה תוכנה שיודעת להעביר את כל התעבורה של האינטרנט שלי אוטומטית דרך השרת שאני רוצה? או איך אתם מציעים לי לעבוד עם תוכנות שאין בהן הגדרות של FIREWALL HTTP? תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת אלחוטית , עכשיו אמא שלי רוצה להעיף את המחשב שמחובר לראוטר ולמודם (זה שמתחבר לשקע של HOT) , מה אני יכול לעשות בשביל שיהיה אצלי אינטרנט? כשהזמנו טכנאי לפני כמה חודשים הוא הציע לחבר כבל אינטרנט( לא סגור על השם), שיתחבר לשקע ומשם למחשב שלי , יש עוד אופציות חוץ מהכבל? תודה מרש.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים, במכללה שאני לומד יש רשת אלחוטית שפרוסה על פני כל הקמפוס, ואני אשמח אם אפשר להסבר איך זה אפשרי שבכל מקום יש קליטה, ואצלי בבית הראוטר בקושי מגיע לקומה השנייה (יש לי ראוטר חזק ומומלץ שקניתי בעקבות רשמים שלי מהפורום פה). דבר נוסף, יש מישהו שיש לו 2 קומות+ ומחובר לבזק והשתמש בהם בשביל שיתקינו לו רשת אלחוטית שתקלוט בכל הבית? תודה.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש אצלנו בקיבוץ רשת WAN (אם אני לא טועה) זה אפשרי להתחבר מרחוק למחשבים אחרים ברשת? ניסיתי דרך השורת הפעלה עם השם מחשב (כמו ברשתות הצבאיות) אבל זה לא עבד הIP לפי IPCONFIG הוא זהה לכול המחשבים בקיבוץ תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סופש נעים לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה להפוך את הראוטר של בזק למודם ולקנות ראוטר איכותי לבית. דיברתי עם נציג של בזק בגלל תקלה בראוטר שלהם היום, הוא אמר לי שאם אני מחליט לקנות ראוטר אני צריך לשים לב שהראוטר הזה תומך וקטורינג. איך אני יודע אם ראוטר מסויים תמוך וקטורניג? יש איזה משהו במפרט שלו? איזה פרוטוקול מסויים? אני לא רוצה לקנות ראוטר ואז לגלות שהוא לא תומך.... תודה לעוזרים(:
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית 2 מחשבים שמחבורים בכבל שעובר דרך החדרים שהם כמובן מחוברים לראוטר חוטי. האינטרנט שיש לי כרגע הוא 1 מגה או 1.5. בקרוב יהיה בבית מחשב חדש נייד שכמובן יצטרך אינטרנט אל חוטי. מה הדרך הכי טובה בשביל שיהיה ל3 המחשבים אינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי, שירות ה-dropbox או ה-google drive נחמדים, אבל הנפח שלהם יחסית קטן, אז חשבתי, האם אפשר ליצור "ענן" משלי? כלומר איזה כונן אחסון שלי שאוכל להכנס אליו מכל מחשב.. (ולא רק ברשת הביתית) אני מבין שלא תהיה לי הפלטפורמה שהאתרים השונים מציעים.. אז רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות כמו לחבר כונן קשיח לראוטר, או לעשות משהו אחר. תודה רבה לעוזרים גיא
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר תקן N ומחשב נייח עם מקלט תקן N ומחשב נייד תקן G הראוטר מכוון על אות מעורב כלומר גם G וגם N במחשב שיש מקלט תקן N הוא קולט מקסימום על 54Mb זה בגלל שמתי שהראוטר מכוון על אות מעורב הוא משדר מקסימום תקן G או שיש בעיה בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שרשמו פה ת'הבדלים אז אני רוצה לדעת משהו בHUB שאני שולח איזה שהוא נתון כול המחשבים יקבלו אותו ? וסויץ יודע לשלוח את הנתון למחשב המיועד לו? ואפשר דוגמא לHUB שכול המחשבים יקבלו מזתומרת?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בית שתי קומות, בקומה השנייה ישנו מחשב נייח אליו מחובר ראוטר dlink. יש לי מחשב נייד שקולט חלש בקומה הזאת וכמעט ולא קולט בקומה הראשונה. מה הפתרון לבעיה. בבזק אמרו לי לקנות רפיטר או הום פלג שעולים לא מעט כסף. בדירה הקודמת שלי (קומה אחת) בעיה כזאת לא הייתה קיימת כלל. תודה מראש לאון.
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול לשתף תיקיה בין שני מחשבים. למשל יש לי 3 מחשבים A B C אני רוצה לשתף תיקיה במחשב A כך ש רק מחשב B יוכל לגשת אליו ויקבל למשל הרשאות של קריאה/כתיבה ומחשב C רק יכול לקרוא את התיקיה. כל זה ב- windows7 כמובן תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קוראים לי עילאי החדר שלי בבית הוא בממ"ד, מה שגורם לאינטרנט איטי / אין אינטרנט רציתי לשאול איזה פתרונות אינטרנט לממ"ד אתם מכירים בעלות סבירה ובלי הרבה בלגן. בחצי שנה האחרונה השתמשתי במכשיר של TP Link WA901ND אך יש איתו מלא ניתוקים אם יש אינטרנט (מרוב שיש ניתוקים אני כבר יודע יותר טוב המנציגים של TP Link איך לאפס אותו ולהגדיר מחדש). שמעתי על מתאם רשת על גבי חשמל (אני צריך לתלת פאזי) חוץ מזה הבנתי שמתאם רשת אסור לשים על מפצלי חשמל וכו'... זה נכון?? תודה רבה וחג שמח, עילאי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-