רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה התקנתי תשתיש כבלים של HOT והתחברתי ל012 בתור ספק, לאחר מכן רכשתי באופן פרטי ראוטר של DYNAMODE מדגם BR-6004-W-G-N. דיברתי עם 012 ואינטרנט זהב והם אמרו לי שעדיף שאשתמש ב STATIC IP, ולאחר שתאמו זאת הגדירו כך גם HOT וגם 012. כאשר אני מתחבר ישירות עם המחשב למודם האינטרנט עובד מצויין. כאשר אני מתחבר עם כבל רשת לראוטר האינטרנט עובד מצויין. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בWIRELESS. אני מצליח להתחבר לראוטר ולגלוש באתרים מסויימים, לצורך העניין GOOGLE נפתח לי בעוד שWALLA לא כמו גם FACEBOOK ואתרים רבים נוספים. לעתים נפתח אתר כזה ואחר ושוב נהיה לא זמין אחרי זמן קצר. החלפתי ראוטר בראוטר זהה אך חדש והבעיה נשארה. אני רוצה להבהיר שבזמן שאני לא מצליח להכנס דרך הווירלס …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי ADSL בחבילה של 1.5 ואני משתמש במודם ECI B-FOCUS 270-PR הפכתי אותו לראוטר וכרגע יש לי רשת של 3 מחשבים,לי ולאחים שלי לכל אחד יש מחשב,עכשיו לכל אחד מאיתנו יש דיאבלו 2 ההרחבה ואנחנו משחקים עם אנשים בבאטל-נט,אף פעם לא היתה לי בעיה של איטיות גם ששלושתנו שיחקנו באותו זמן,אפילו היו זמנים שהפעלתי את האימיול תוך כדי וזה בקושי האט את המשחק,בזמן האחרון המשחק נהיה איטי בטירוף ! לא רק שאנחנו כבר לא מצליחים לשחק ביחד מרוב איטיות אלה אפילו במחשב אחד בקושי אפשר לשחק מרוב איטיות...ניסיתי לנתק את מודם אולי הוא התחמם יותר מדי או משהו לא עזר...וזה כל הזמן אותו הדבר...וגם בדקתי אם האינטרנט עצמו איתי ולא...אני גולש חלק ומוריד במהירות רגילה...אתה חייבים לעזור לי למצוא את הפתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 2 מחשבים אחד חדש שהכל אצלו עובד טוב כולל האינטרנט שמוריד על כל רוחב הפס והכל סבבה.. ועוד מחשב אחד ישן שחיברתי אותו לכרטיס רשת דרך האב (זתומרת 2 המחשבים מחוברים דרך ההאב) עכשיו היה לי כרטיס רשת קודם שהכל עבד שמה סבבה והוריד טוב המחשב השני...אבל אז הכרטיס החליט לא לעבוד (זה היה כרטיס כזה ישן מוזר) טוב אז לקחתי כרטיס אחר ופתאום האינטרנט שמה לא זז מוריד לי על 20-30 ק"ב לשניה אפילו כשבמחשב השני אין פעילות על האינטרנט... יש מצב זה בגלל הכרטיס? איך אני יכול לדעת אם זה בגלל הכרטיס? ואיך אני מתקן את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן. כבר השתגעתי מהמצב הזה.. אני מחוברת באלחוטי לאינטרנט שלנו וכל כמה דקות של גלישה אני מקבלת על הסימן של הקליטה בצד ימין משולש צהוב וכתוב לי No internet access. אלה הדברים שניסיתי לעשות: להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK) להחליף נתב בבזק לשחק עם ההגדרות של ה-TCP/IP (לתת לו לקבל IP אוטומטית, להגדיר IP ידנית... כל האפשרויות שם) אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל... יש לכם עוד רעיונות בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=364700.0 החלטתי לשנות כמה דברים ברשת חיבור ישיר מהמודם למחש כך ש: מודם=>מחשב=>סויץ=>ראוטר אלחוטי וכך אני יכול לחבר את כל המחשבים בבית מבלי שהתוכנות השיטוף הכבדות יפילו את הראטר בגלל עודף חיבורים! ומה שקרה לי זה דבר כזה.. 1.האימיול עדין נופל זה הגיוני??(אבל האינטרנט ממשיך לעבוד) יש לי 6MB וזה מודם מסוג טיריון של HOT שמחובר דרך USB כמות החיבורים היא 1500... זה אולי באמת הרבה גם למודם? 2.הראטור לא מחלק את האינטרנט והתקיות בקיצור מראה תקין אבל לא נותן כלום! הוא מחובר לסויץ שעובד יופי (בדקתי בשאהר המחשבים ובגינפוג שלו סימנתי דינמיק IP ואפילו הוא מראה לי מחובר ??? אולי לא חיברתי והגדרתי אותו נכון…
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אין לי גישה מהחיבור שלי לאתר של PayPal.com. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי דיונים שעסקו בבעיה בקובץ Hosts, בדקתי ואצלי הקובץ בסדר. ניקיתי קוקיס וקאש, הרצתי Spybot, Hijackthis, ניסיתי דפדפנים שונים..לא עזר. ניסיתי לגלוש דרך הסלולרי מהרשת הביתית - גם אין גישה. עשיתי ריסט לראוטר והגדרתי הכל מחדש - גם כלום ! דיי אובד עצות כרגע, כל עזרה תתקבל בברכה ! בתודה מראש נתי
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לאחרונה שתי מצלמות אבטחה אלחוטיות של vivotek בדגם PT3127 חיברתי אותם לראוטר אלחוטי חדש שקניתי של אדימקס BR-6226N. ביחידה שכל העסק הזה מורכב אין מחשב, הבאתי לפטופ עשיתי את ההתקנה של המצלמות ושייכתי אותם לראוטר אלחוטית. בתוך הביית כל העסק עובד ... השאלה, איך אני יכול לראות את זה מרחוק? ניסיתי להשתמש ב ddns שבתוך הראוטר, פתחתי חשבון והכל , ואני לא מצליח לקבל גישה לראוטר מרחוק... אני משתגע, מה אני צריך לעשות ? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי hotbox 2 עם חיבור 100 MB וספק בזק בינלאומי. 1. כאשר אני מחובר רק דרך ה HOTBOX אז אני מגיע בבדיקות מהירות לכ 70-80 גם בבדיקה של התשתית עצמה של הוט http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/ וגם בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי. ( קווי ואלחוטי). 2. כאשר אני מחבר את ה HOTBOX ליציאת WAN של הרואטר האלחוטי אני מגיע בבדיקה של תשתית הוט לאותה מהירות , אך בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי אני מגיע ל 1MB . (גם בחיבור קווי או אלחוטי). המצב זהה בין אם אני עושה BRIDGE ל HOTBOX ובין אם לא. הראוטר TP LINK TL-WR841HP . אודה לעזרה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא מצליחה לפתוח דפים באינטרנט, ניסיתי שני דפדפנים ובשניהם לא עובד כרגע אני בSAFE MODE ופה הבעיה לא קיימת... זה הודעות שגיאה מהרישומי מערכת תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קודם כל ראשית לכל חברי הפורום המופלא הזה בזמן האחרון שאני פותח תאינטרנט במשרד [ זה קורה בעוד 4 מחשבים] אני מקבל הודעה Http connection timed out" messages from IE האינטרנט מגיע לאתר שאני רוצה אבל לוקח לו הרבה זמן. בחברה שאני עובד בה משתמשים גם במוזילה וגם באקסלפורר .ובשניהם מקבלים תשגיאה תודה מראש לכל העזורים
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים אחד מהם הוא סרבר שמחובר ישירות למודם ה-ADSL וכל שאר המחשבים והסרבר גם, מחוברים לSWITCH... היום בבוקר בלי שום דבר מיוחד פתאום שאר המחשבים שברשת לא יכולים לגלוש באינטרנט לא נגעתי בשום הגדרות או משהו כזה... מה יכולות להיות הסיבות לכך? מה לבדוק? תודה רבה רבה! זה ממש דחוף לי... :-\ עריכת המודר: כותרת.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
התקנתי רשת מקומית ביתית, שיתפתי התקשרות לאינטרנט, גלשתי משני מחשבים והכל סבבה.....עדש........התקנתי אינטרנט סקיוריטי של נורטון ו...עכשיו אני לא מצליח לגלודש מהמחשב השני, כאשר אני מבטל את האינטרנט סקיוריטי עושה דיסאבל הכל עובד כשורה. מי יכול להגיד לי איך אני מקנפג את האינטרנט סקיוריטי כך שיאפשר לי גישה או יציאה לאינטרנט מהמחשב השני. תודה וברכה מאיר חלפון
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום , קודם הקדמה : אתמול התקנתי את הראוטר החדש בתקן N TP-LINK WR841N , הכל עבד טוב ויפה ואפילו הצלחתי להשיג מהירות הורדה מקסימלית יותר טובה מהראוטר הקודם (linksys) הישן. ישנם כמה מחשבים בבית 2 נייחים אחד מחובר בכבל רשת win7 השני עם כרטיס רשת אלחוטי פנימי (לא מובנה) עם XP, ועוד 2 ניידים ואקסטרימר פרו. כולם תומכים בתקן N ועובדים טוב חוץ מהנייד החדש. הנייד הסורר הוא samsung חדש עם כרטיס רשת intel centrino wirelessN 130 עם דריברים מעודכנים. הבעיה המרכזית היא מהירות תגובה של המחשב בגלישה פשוטה והורדות בסיסיות בדפדפן ואני אנסה לתאר: בעת כניסה לאתר או בלחיצה על לינק באתר ישנה השהייה של 20 עד 40 שניות בתגובה ואז האתר מתחיל לעלות , קודם טקסט ואז עוד השהייה ואז תמונות ופלאש. בהו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ומדפסות שמיוברים לנתב ולאינטרנט לפני שבוע התקנתי ווינדוס xp ומאז האינטרנט עובד לאט מאוד כל הרכיבים מותקנים והתקשורת בין המחשב למדפסות תקינה ומהירה הביעה הינה אך ורק באינטרנט מה עושים? איזה פעולות יפתרו זאת? דרך אגב כל העידכונים מותקנים כולל sp2
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, בעיקבות המלצות בפורום זה רכשתי את הראוטר של לינקסיס. בעיות ההתנתקויות שהיו לי נעלמו ואני מאוד מרוצה ממנו פרט למספר בעיות.. 1. במסכי הקונפיגורציה הוובים של הראוטר , המעבר בין העמודים הוא איטי נורא ולא תמיד העמוד נטען במלואו או ללא שגיאות. 2. כניסה לחלק מהאתרים ( במיוחד זה hwzone) לא מתאפשר ב- 80% מהמיקרים.. יש למישהו רעיונות ? אני עובד עם פיירוול של סנבלט ועם אנטי וירוס של AVG
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם.. יש לי תופעה הזוייה במחשב - אני לא מצליח לגלוש - נבדק ב3 דפדפנים שונים. אני מחובר דרך הכבלים עם ראוטר תקן B ישן של 3COM בIP קבוע. רק לציין שיש לי פינגים רציפים לנתב, לIP של "וואללה" ולכתובות רגילות כמו "גוגל" וכו'. יש לי אנטיוירוס של נוד ופיירוואל של ווינדוס - ניסיתי לבטל אותם והתופעה בעינה... מה שמוזר זה שאני מצליח להתחבר למחשב בLOGMEIN למשל ולמשוך מייל.... ניסיתי אפילו להגדיר DNS של הספק וגם ממש לא עזר... אף פעם לא הייתה לי תופעה הזויה שכזו... אשמח לעזרה... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, עד לפני 3-4 ימים הצלחתי להאזין לרדיו שבאתר של ערוץ 7. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא אולי רק באתר ואז בדקתי באתרים אחרים וזה גם כן לא עבד. ואז ניסיתי לבדוק בדפדפנים שונים כמו firefox, IE8 וספארי אבל שוב לא הצליח. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים.... ברשותי נטסטיק של חברת סלקום דגם ZTE MF 636 כאשר אני מנסה להוריד בהורדה ישירה HTTP כתוב לי שמהIP שלי מתקיימת כבר הורדה וזה לא משנה מתי וכמה פעמים אני מנסה... מישהו יכול להסבי לי מה הבעיה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
ביזבזתי את כל היום על הורדה מיסכנה אחת של 100MB. קשה להאמין, אבל זה מה שקרה. לא רק שהמהירות נמוכה במיוחד (בסביבת 30K), ההורדה נעצרת לחלוטין לפרקי זמן ארוכים, עד שהיא נתקעת לגמרי וזהו. עשיתי משהו כמו 10 ניסיונות ואף פעם לא הצלחתי להשלים את ההורדה. האם הבעיה בראפיד? או משהו במחשב? או ה-ISP חוסם את ראפיד? חשבתי פעם שהבעיה בגלל שאין לי חשבון פרמיום בראפיד ורכשתי מנוי ל-48 שעות. שום דבר לא השתנה, אותה מהירות דפוקה כמו שהייתה. שמתי לב שהמצב מחמיר אחרי שאני מוריד דברים כבדים בטורנט. האם יכול להיות שה-ISP מקצה נפח הורדות מסוים בחודש ואם אני עובר אותו, הוא חונק כל דבר שזז?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אינטרנו חדש 2.5 מגהבייט של 012 מחובר בעזרת ראוטר של TP LINK. אם אני מוריד משהו ממגהאפלואד או כל שרת אחר שכזה, בתחילת ההורדה המהירות טובה על אזור ה700 ואז לאט לאט יורד ויורד עד שההורדה פשוט מפסיקה באמצע. אם אני עושה בדיקת מהירות באתר של 012 הכל בסדר. מישהו יודע במה מדובר? תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-