רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעית התנתקויות ממש מעצבנת, האינטרנט מתנתק לי כל כמה שניות. אני לא יכול ליהיות מחובר ליותר מ-5 דקות (!) מה אני יכול לעשות במצב כזה? אני משתמש במודם-נתב Siemens ADSL SL2-141 שקיבלתי מבזק.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בד"כ אני לא שואל שאלות על דברים כאלה, אלא אמור לפתור אותן סיפור מוזר המפרט שלי בצד כמובן , אתם יכולים לראות הכל. אני מחובר בחבילה רגילה כרגע, של מגה וחצי, בחיבור ללא חייגן כבלים 013. לאחרונה (~חודש) החלה בעיה של התנתקות המחשב מהאינטרנט איך התנתקות אם אני בלי חייגן ? זרימת המידע על כרטיס הרשת מפסיקה לזוז, אין גלישה וכל תוכנות התקשורת חדלות מלעבוד המודם (AMBIT) נשאר מסונכרן. כשזה קורה, ניסיתי לעשות disable/enale לכרטיס הרשת שהמודם מחובר אליו בנוסף ניסיתי לעשות release/renew וגם repair מהממשק שלו, שזה אמור להיות אותו דבר בכל המקרים קיבלתי את המצב המוכר של קישורויות מוגבלת או חסרה - low limited connectivitty כלומר 169.254 או 0.0.0.0 - הכרטיס לא הצליח למשוך IP תקין…
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, בבית שלי מותקן הציוד הבא: מודם ראוטר ADSL של בזק מסוג DLINK 6850 ספק אורנג' מהירות 40 מגה [h=1] 3 מגדילי טווח מסוג Edimax Wi-Fi Extender EW-7438RPn Mini 300Mbps[/h]המגדילי טווח מחוברים לממירים של יס בכל חדר. בנוסף עוד ראוטר של LINKSYS E3200 עם DD-WRT שמוגדר גם כמגדיל טווח בסלון ואליו מחוברים 2 ממירים של יס וסלקום TV. הרשת האלחוטית הבייתית מוגדרת עם WPA2 AES בCHANNEL 3 לאחר שבזק היו מספר פעמים בבית ותיקנו את הבעיות תשתית עדין אני סובל מניתוקים של האינטרנט. הבנתי שהרואטר של בזק יוצר המון בעיות ולכן קניתי מודם/ראוטר מאייבורי מסוג KASDA 5212 ועדין ישנם התנתקויות. האם מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, כבר כמעט חודשיים שאני מנסה לפתור בעיית ניתוקים בכרטיס האלחוטי שלי: edimax ew-7218. קניתי את הכרטיס לפני שנה, הוא עבד מצויין והייתי מאוד מרוצה ממנו. לפני כחודשיים התחילה תופעת הניתוקים, זה התחיל בכך שפתאום לא הייתי יכול לטעון דף מסויים, ואחרי כמה רגעים יופיע סימן "תמרור אזהרה" על איקון הכרטיס האלחוטי. הייתי פשוט מתנתק מהרשת שלי ואחרי שנייות אחדות מתחבר בהצלחה. אך אחרי כמה ימים זה הגיע למצב שלא היה מתאפשר לי להתחבר בחזרה לרשת. בדקתי בשאר המחשבים בבית, ולא היו בעיות התחברות אצלן. ניסיתי לעדכן את הדרייבר, אל זה לא עזר. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס edimax ew-7628 mimo בכדי להחליף את זה שהיה שלי. והכרטיס עבד מצויין עד לאחרונה. לפני כשבוע, גם כרטיס זה התחיל להראות את אותם סי…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי מודם של Alcatel דגם SpeedTouch 510 שמתפקד כנתב. מדי פעם כאשר אני מנסה להיכנס לאתר בדפדפן (לא אתר מסויים), אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהדף שאני מחפש לא זמין כעת, ואין לי אפשרות לגלוש לשום אתר. אני פותר את הבעיה בכך שאני נכנס להגדרות של הנתב, לוחץ על Disconnect, ואחרי כמה שניות לוחץ על Disconnect. בד"כ, אחרי פעולה אחת כזו, הבעיה נפתרת וניתן להמשיך בגלישה, אבל לפעמים יש צורך לחזור על הפעולה מספר פעמים. יש דרך לפתור את בעיית ההתנתקות הזו באופן תמידי? במידה ולא, קיימת דרך יותר פשוטה לפתור את הבעיה? יש אולי אפשרות לבצע את הניתוק וההתחברות מחדש באמצעות פקודות דוס שכתובות בקובץ אצווה, ולהפעיל קיצור דרך שלו מה-Quick Launch?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי רשת אלחוטית מודם 2wire שני התקנים אלחוטיים ואחד מחובר ישירות למודם בכבל. הבעיה קורה כאשר אני מפעיל משחק WARCRAFT בlocal area network ואז בשלב (מוקדם) כלשהו במשחק המחשב בחיבור האלחוטי מתנתק ואז אחרי כמה זמן מתחבר שוב (מכיוון שהאופציה התחבר אוטומטית לשרת מופעלת אצלו) שאלתי היא האם מישהו יודע ממה נובעים הניתוקים או לפחות איך לטפל בבעיה? כשאני מותח כבר מוצלב בין המחשבים ומשחק אין בעית התנתקות בעת המשחק תודה מראש ואחכ ארז.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר BR6216 Edimax, והוא כל הזמן מתנתק לי מהאינטרנט, ומתחבר מחדש. ממה שראיתי את עכשיו זה קורה רק שהתוכנה של הטורנטים אצלי פועלת. יצויין שבראוטר הקודם שלי(RTA1025W לא היתה בעיה כזו. הנה מה שכתוב לי בsystem log: Dec 7 22:59:40 (none) daemon.info pppd[659]: No response to 3 echo-requests Dec 7 22:59:40 (none) daemon.notice pppd[659]: Serial link appears to be disconnected. Dec 7 22:59:40 (none) user.debug syslog: Shutting down on signal 15... Dec 7 22:59:41 (none) daemon.info pppd[659]: Terminating on signal 15. Dec 7 22:59:41 (none) daemon.warn pppd[659]: Couldn't increase MTU to 1500 Dec 7 22:59:41 (none) daemon.err pppd[659]: Couldn't increase MRU to 1500 Dec 7 22…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
למי שזוכר (לא שאני מצפה ממכם ליזכור) דיברתי על זה שהמודם של בזק ה ALE 150 לא עושה לי בעיה אחת והוא עובד יופי ובלה בלה בלה... קיצור, הוא מתחיל לעשות לי בעיות!! אני משאיר את האינטרנט עם האמיול דולק ללילה וכשאני קם אני רואה את החייגן מנסה להתקשר לאינטרנט בנסיונות כושלים, אני מקבל הודעת שגיאה 721, התקשרתי לבזק ושם ענה לי סרגיי שבקושי עזר לי כי כל מה שהוא אמר לי זה להתקין דרייברים חדשים וזה לא עזר, לבטל את אפשרות בחיסכון בחשמל של הUSB וזה גם לא עוזר!!! ועד שהם עונים בתמיכה הטכנית זה שעה גם ככה!!! מישהו יכול לעזור לי??
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אז ככה, יש לי בעיה מציקה מאוד. אני מחובר ברשת אלחוטית דרך של 2 מחשבים. המודם הגדול (הראשי) אני חושב שקוראים לזה ראוטר, נמצא במחשב שלי, והמכשיר האלחוטי שמתחבר למחשב דרך USB נמצא במחשב השני. המחשב הבעייתי הוא המחשב השני (בו יש את החיבור האלחוטי), אך יש בעיות גם במחשב שבו נמצא המודם. המודם הוא של חברת נט לינק, Askey RTA300W. הבעיה היא שכל כמה זמן (שעה, שעתיים, חצי יום) האינטרנט במחשב שבו נמצא האלחוטי מתנתק. ועל מנת שהוא יחזור לעבוד צריך לעשות ריסט למחשב. בנוסף, כאשר מפעילים את המחשב האינטרנט לא מתחבר אוטומטית (כמו שהוא אמור להתחבר) והוא רושם "לא נמצאו רשתות אלחוטיות בטווח", רק לאחר שאני עושה "תקן" או "Repair", האינטרנט מתחבר ועובד כמו שצריך. כאשר אני מנס…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים. אני מחובר לספק "בזק בינלאומי" שלא דורש חייגן. יש לי מודם AMBIT של מת"ב דיגיטל שמחובר דרך חיבור הרשת ל-HUB. ל-HUB יש UPLINK + 5 חיבורי רשת. ל-HUB מחוברים 2 מחשבים עם WIN-XP PRO. אני גולש חופשי בשניהם ללא קשר ביניהם (אחד יכול להיות כבוי והשני גולש). הבעיה שלי היא שלפעמים החיבור ניתק, אי אפשר לגלוש אלא לאחר הוצאת החשמל מהמודם והחזרתו. כשניתק הקשר אני מנסה להריץ IPCONFIG /RENEW ולא מקבל תגובה עד להוצאת החוט חשמל מהמודם והחזרתו. גם RESET למחשב לא עוזר - הנורות במודם נשארות דולקות קבוע ורק לאחר הוצאת והחזרת החשמל למודם הוא עובד ושוב אפשר לגלוש. זה קורה לא בשעות קבועות ולאחר ההוצאה/הכנסה יש שוב כ-8 שעות שעובד תקין עד לפעם הבאה. יש למישהו …
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האינטרנט שלי מתנתק כל חצי שעה ולמרות שהזמנתי טכנאי והוא החליף כמה דברים זה לא עזר וגם ניסיתי לשנות הגדרות מזה יכול להיות??
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו הייתי מחובר באמצעות מודם(aztech 600e) שהיתחבר לנתב 3COM והכל עבד מצוין. מסיבה כל שהיא אני רוצה להיתחבר בלי הנתב. הפכתי את המודם לנתב והכל עובד מעולה חוץ מהתקשרות VPN למקום העבודה שלי. כשאני מחייג את ההתקשרות אני מגיע לשלב של אימות שם משתמש וסיסמה ואז מקבל שגיאה 619. אני מבין שהבעיה כנראה בפיירוול הפנימי של המודם אבל לא מצליח למצוא איפה ההגדרה הבעייתית. כשאני מתחבר באמצעות חייגן במחשב הכל עוד טוב למישו יש רעיון? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לגשת למודם-ראוטר שלי (B-Focus 270PR) ע"י telnet כדי להפוך אותו לראוטר אבל אני מקבל את ההודעה הבאה: Could not open a connection to host on port 23: connection failed מצאתי את הודעת השגיאה הזו בדיוק ב- help של Windows אבל לא הבנתי איך לפתור אותה... יכול להיות שהפורט שלי חסום? אם כן (וגם אם לא...) מה עושים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) רק במצב שהיא לא מאובטחת במצב שאני מאבטח את הרשת בשיטת WPA \TIK ומשנה את שם הרשת SSID הכרטיס אינו מצליח לזהות את הרשת ומופיעה הודעה של WINDOWS שווינדוס אינו מצליח לזהות ולהתחבר נא עזרתכם האדיבה בבעיה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK WR641G שמחובר באמצעות מודם של בזק DSL600E מאז שחיברתי את הראוטר כל כמה זמן האינטנרט קופא, המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת אך האינטנרט לא עובד, כדי לפתור את הבעיה אני מכבה את המחשב ומוציא את הראוטר והמודם מהחשמל לכדקה כדי שיתאפס דיברתי עם בזק והם אמרו שאין בעיה ברשת וכנראה הבעיה בראוטר
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר חדש בשם Edimax Br-6478AC (תומך בתקן AC) היה\יש ברשותי בנוסף את הראוטר של בזק Dlink 6740u שאותו הפכתי למודם (עשיתי אותו ברידג') . הסיפור הוא כזה- הWIFI עובד, הרשת הקווית עובדת.. אבל: 1) כל פעם שאני משנה הגדרות כלשהן בראוטר, והוא מתאפס - כל המכשירי הWIFI מתחברים אוטו', בעוד שמכשירי הרשת הקווית LAN תקועים , ז"א עם סימן צהוב על אייקון הLAN- . בעיית התחברות לשרת DNS. הפתרון הזמני שמצאתי זה ניתוק וחיבור הרשת (בתוך הווינדוס 8.1 שיש לי אני עושה בתוך המנהל התקנים ניתוק וחיבור) אחרי כמה פעמים זה עובד. מדוע הוא לא מצליח להתחבר אוטומטית? 2) במחשב שני שיש לי, גם שנגיד לו נוגעים בו והוא אחרי מצב שינה, יש לו גם בעיית DNS. ולא תמיד הטריק שעשיתי למחשב הראשי עוזר. …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL של בזק (Baudtec 1port eth) שעובד בסדר גמור על ווינדוס 7 אני מנסה לחבר TP LINK TL-WR941ND ולמרות שאני מבצע את ההוראות בדיוק, לא מצליח. הגדרתי בWAN - PPPOE עם שם משתמש וסיסמא בדוקים, ועדיין לא מתחבר. האורות של הראוטר דולקים ומהבהבים לפי מה שכתוב, אבל הוא כותב CONNECTING ולא מתחבר לכלום. תודה על העזרה.
-
- 30 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה חכמה samsung 6300 ויש לי מודם ראוטר של הוט *הראוטר עובד תקין משום שאני מצליח להתחבר עם מחשב נייד בכל מקום בבית בנסיון לחבר את הטלויזיה לאינטרנט, הטלויזיה מזהה את הרשת האלחוטית (ואפילו מופיע עוצמת אות גבוהה) אבל כאשר אני מכניס סיסמא היא לא מצליחה להתחבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה מסיבה לא ברורה, בעיר בתוכנות השיתוף כמו אימיול ויבטורנט קרה לי שהתכונות לא מתחברות או מתפקדות כמו שצריך בגלל האינטרנט. עד עכשיו זה גם קרה, אבל כאשר הפעלתי DMZ על המחשב שלי ברשת זה עבד יופי. עכשיו נראה כאילו אין לזה השפעה, ושום דבר שאני עושה לא עוזר לאינטרנט לעבוד כמו שצריך. האינטרנט כמובן עובד, אבל כמו שאמרתי, זה כאילו שאני כל הזמן מאחורי פיירוול. לא זכור לי שהתקנתי תוכנה כלשהי שעוסקת בתחום, וגם לא עשיתי כל שינוי בהגדרות הראוטר \ מודם. הפיירוול של הווינדוס כבר מבוטל המון זמן, ואני לא רואה שום סיבה לדבר כזה לקרות. הדבר היחיד שאני יכול להעלות על דעתי זה אולי שהיו לי ניתוקים בתכיפות רבה יותר מהאינטרנט עכשיו מאשר היה לי אז. יכול להיות שזה משהו בספקית האינט…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הפעלתי עד כה רשת אלחוטית מסוג G, אלא שבין הנתב למחשב הרלוונטי עומד לו בדד ממ"ד. המשמעות ברורה. עד כה קיבלתי קצבי העברה נמוכים למדי ולכן החלטתי לשדרג את הרשת לתקן N: רכשתי נתב של Linksys מדגם WRT350N שהנו נתב אלחוטי N, עם MIMO - כלומר 3 אנטנות. לאחר מכן רכשתי כרטיס רשת PCI של Edimax מדגם 7728il שהנו כרטיס רשת אלחוטית גם שעובד על תקן N ו-MIMO. עם כרטיס ה-G הישן שלי בחיבור לנתב הנוכחי, אני מגיע לאיכות קליטה של 70-78%. התקנתי את כרטיס ה-N וכמובן את הדרייברים החדשים ביותר. אני נתקל ב-2 תקלות: 1. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית שלי (המוגנת באבטחה של WPA2), אך כל הזמן אני מקבל הודעה שהסיסמה שגויה. כמובן שאימתתי זאת מס' פעמים והסיסמה אינה שגויה. 2. איכות הקליטה עם כרטיס ה-N מגיעה לסב…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-