רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי סוויץ 2960 של סיסקו. כידוע לכם לסוויץ יש מנגנון המונעה קבלת לופים פיזים ולוגים בכדי למנוע תקלות ולולאות מיותרות. אני צריך להוריד את המנגנון הנ"ל בכדי לאפשר לסוויץ לקבל לופים פיזים(L1) ובכך לעלות את הלינק על הפורט הספציפי. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי את הפקודה המתאימה. תודה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במערכת דואר שאני מגיע אליה דרך אתר (בו אני מקיש שם משתמש וסיסמא). זה של חברת ביטוח גדולה. שאלתי אם אוכל להיכנס דרך Thunderbolt (שהוא email cleint), ונאמר לי שלא, כאשר התשובה הייתה "אי אפשר, זה Web E". (או משהו כזה). האם זה באמת המקרה? כי התומך היה נשמע לי חצי רדום, ואני רוצה לדעת זה אפשרי או לא (לא הייתי שואל אם זה לא היה מאוד חשוב לי). תודה!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קיבלתי היום מודם מבזק netgear vvg2000, חיברתי וקינפגתי אותו כראוטר והכל עובד מצויין. יש רק בעיה אחת מוזרה גם הפלאפון וגם הטאבלט שלי (אנדרואיד) שניהם מתחברים לראוטר אפשר לגלוש והכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר המכשירים יושבים זמן מסויים בלי שאני אגע בהם, אחרי הזמן הזה כשאני מעיר את המכשיר הוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל אין גישה לאינטרנט, ז"א, אני מצליח לראות את ה-LAN שלי אבל לא יכול לצאת החוצה ל-WAN. רק כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר עוזרים (להתנתק ולהתחבר). יש לציין שהבעיה לא היית עם הראוטר הקודם dlink 2760u. אשמח להצעות לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי smart tv בסלון ויש איתו בעיה,הוא לא קולט מספיק טוב את ה-WIFI מהחדר שלי (חדר ממ"ד) שהוא במרחק של בערך 9 מטר מהטלויזיה. הומלץ לי מסמסונג (החברה שממנה קניתי את ה-TV) לרכוש ריפיטר כדי להגדיל את טווח האות. על איזה ריפיטר תמליצו לי? ועד כמה הוא אפקטיבי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את הראוטר בצד השני של הבית .כדי לקלוט את הראוטר אני צריך ללכת כמה מטרים למטבח כדי שהוא יקלוט את הראוטר . לעומת זאת המחשב הנייח בחדר שלי עם הכרטיס רשת האלחוטי שלו קולט מצוין את הראוטר בצד השני של הבית . איך אפשר לנצל את המחשב הנייח בחדר שלי והכרטיס רשת שלו כדי לקלוט עם הפלאפון כמו שצריך בלי ללכת למטבח? * אי אפשר להזיז את הראוטר *יש לי אנדרואיד 2.3 בפלאפון
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gti-c1301188429/19289111?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_80&a=2022 א. זה אמיתי? ב. אני מניח שיש את זה בebay או dx ב5 דולר? איך זה נקרא?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם תשתית של בזק 15MB ועם ספק של בזק בינלאומי ב10MB (בגלל המבצע של בזק שמשדרגים לכל הלקוחות את האינטרנט ללא תשלום) דבר זה גורם לבעיות קשות באינטרנט - פינגים גבוהיים, מהירות של בקושי 3MB ועוד. דברתי עם בזק בינלאומי לגבי שידרוג חבילה ל15MB והם רוצים על זה 99 שקלים לחודש - קפצו לי. השאלה שלי איזה ספקית טובה יש היום חוץ מהם? (וחוץ מהוט ששמעתי שהם נוראיים). תודה לעוזרים, נדב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחרונה אמא שלי עברה למחשב נייד חדש והעבירו לה את כל המידע והכל מהישן לחדש דרך הרשת. האם זה מאובטח? אם אני מכבה את החיבור ל-wifi בישן אז אני לא כמובן לא מצליח להכנס למחשב הישן (מהמחשב החדש), האם בזמן שאני מעביר קבצים, בזמן שהקשר בין המחשבים פועל, זה מאובטח? עכשיו אחרי שהעברנו את כל המידע מהישן לחדש, אפשר איכשהו לנתק את הקשר ביניהם? אני לא העברתי אף פעם קבצים ומידע ככה בין מחשבים, זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה ואמא שלי לחוצה שזה פתוח ו"פרוץ". אני מקווה שהבנתם אותי, תודה על כל עזרה שתינתן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיוון שהתקציב הוא גמיש, אני מעדיף משהו עם תמיכה ב-600 MBPS. יחד עם זאת אני לא רוצה לזרוק כסף על משהו שהוא סתם יקר, לכן אסתפק גם ב-300 MBPS. משהו שאני רוצה להתחבר אליו תומך בתקני אבטחה WPA2-PSK, WEP 64/128, WPA-PSK. לא יודע מהו הטוב מביניהם, אבל אני רוצה נתב שתומך בתקן הכי טוב ברשימה. הטווח יהיה 10-12 מטר בלבד, "דרך אוויר" ולפעמים "אנשים". אני מעדיף משהו שאפשר להזמין דרך הרשת (גם מחו"ל). העלות שחשבתי עליה היא 300 ש"ח, אך כמו שציינתי, התקציב הוא גמיש. יש לי כרטיס רשת 1Gbps ויציאות USB3 פנויות, כל השאר במפרט. אפשר לקבל המלצה לנתב אמין ומאובטח היטב? נ.ב. אני מנוי לחבילת אבטחה של McAfee. אם ידוע שנתב מסויים מסרב להסתדר עם ה-Firewall שלהם - לא רוצה אותו!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה מתאים לכאן, אם אני נכנס לאתר כלשהו (עם החשבון משתמש שלי) דרך פרוקסי ואני מקבל באן. האם לאחר הבאן אוכל להתחבר לאתר בצורה רגילה כאילו לא קרה דבר ? כלומר,האם יש אפשרות למנוע באן עתידי ולהגן על המשתמש שלי דרך פרוקסי או בעזרת דרך אחרת ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם זה כבר שעה וחצי שאני מחפש את 3COM DISCOVERY TOOL יש לי איזה AP של 3COM WL-524 שכבר מוגדר ברשת קטנה ואני רוצה רק להכניס לו סיסמה... כוון ש HP קנו אותם הפכתי כל אבן למצוא את התוכנה ללא הועיל. ולא מצליח לעלות על ה IP של הח** הקטן הזה יש למישהו פתרון איך אני מוצא את ה IP שלו.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
די כבר נמאס לי!!! אוף!!! אני כבול לזב"ל לעוד 4 חודשים (ספק ותשתית) הגלישה לאתרים בחו"ל על הפנים , הורדה של טורנטים עומדת על ממוצע של 30 KB לשניה (ועוד מטרונטליץ'!!) פינגים לא נורמליים. די אני נכנע. נשלם לגנבים עוד 13 . השאלה היחידה שלי היא האם זה לפחות יפתור את הבעיות או שגם זה לא בטוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח קיימים אצלי בבית 3 מחשבים,ב2 מהם האינטרנט עובד מצויין אך בנייד האקספלורר/פיירפוקס לא מציגים דפים בכלל. חשוב לציין שהמחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה באופן תקין. (מהנייד) ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש אך הבעיה עדיין קיימת והדפדפן לא מציג דפים. מה הבעיה ? תודה מראש ! המערכת הפעלה על הנייד היא vista
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית אחד מחובר עם ראוטר ומודם ויש בו אינטרנט.. מה אני צריך שיהיה במחשב הנייח השני אינטרנט בלי שאני יצטרך להעביר כבל רשת? תודה רבה! הראוטר שיש לי הוא tplink 1043 nd
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום. לאחר איפוס הראוטר שעשיתי אתמול הפלאפון לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט. מדובר בראוטר WRT54GL. עברתי כבר על כל ההגדרות שלו ואני לא רואה שהמכשיר חסום.. ניסיתי להכניס את כתובת הMAC שלו לרשימת המותרות אבל אז הוא גם לא מצליח להתחבר. יש לציין שתחת הלשונית Status,Local Network ו DHCP Clients table המכשיר מוצג כמחובר. קיים פתרון כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי את הראוטר: Linksys WRT54GL, שממוקם בממד. התוצאה היא שאין כמעט קליטה, אבל מצד שני אי אפשר להעביר אותו מכאן, מכיוון שכאן מרוכזת כל התקשורת של הבית. יש לי נקודת רשת שמחוברת מהסלון לממד. חשבתי לקנות עוד ראוטר: Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n(מישהו מכיר? חוות דעת?) ולחבר את שניהם בכבל, ככה שהedimax יהיה בסלון ויתחבר ויקבל אינטרנט דרך הlinksys. השאלה היא מה צריך להגדיר? הבנתי שאני יכול לתת להם את אותו ה defult getway, ולבטל באדימקס את כל השרתי dhcp וכד'... ואז ככה בעצם כל התקן שיתחבר לאדימקס יגיע ישירות לlinksys. האם הרעיון הזה ישים? (לפני שאני הולך לקנות עוד ראוטר). האם יש הצעות? הסברים? אשמח לעזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום אחד עברתי על פוסט שאומר שאנשים רוצים לעשות עצומה בשביל שיעלו לנו את המהירות העלאה למשתמש פרטי. אני לא נהנה מהמהירות העלאה שיש למשתמש פרטי, אז החלטתי לנסות משהו. גיששתי באתר של בזק והגעתי לכאן: http://www.bezeq.co.il/Pages/contactmanager.aspx באתר הנ"ל ניתן לרשום מכתב להנהלת בזק. שלחתי מכתב לדובר בזק, מנכל בזק, שיווק, מחלקת הנדסה-רשת וללקוחות פרטיים, שבו רשמתי (תמצית) שאני מאוד לא מרוצה ממהירות השליחה שהם מציעים למרות שבלי שום בעיה הם יכולים לספק מהירות העלאה גבוהה יותר בתשתית VDSL. (במיוחד אחרי שראיתי שאני בוודאות מקבל גם 5 מגה העלאה- בסוף רשום) למחרת בבוקר קיבלתי טלפון מבזק שרצתה לברר שאולי אני לא מקבל את המהירות העלאה שאני אמור לקבל, הסברתי לה שאני מקבל את מה …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי מצטער על זה שיש הרבה לקרוא , אבל אני מרגיש שאם לא אסביר הכל לא אוכל לקבל תשובה טובה. אני כרגע נמצא בספקית 012 בחבילה שנקראת גיימר במהירות 5 מגה - הכל עובד מצויין כמו שצריך, אבל הרוחב פס מתחיל להעיק.. פשוט לא מספיק 650K/sec ... אני צריך למשוך לפעמים קבצים כבדים כמו דיסקים של מכונות ווירטאוליות לצורכי עבודה ( בערך 20-80 גיגה , תלוי במכונה ) כדי להצליח להוריד את הקבצים בצורה יעילה רציתי לעבור לחבילה של 10 מגה, כשניסיתי לשדרג ל-10 התברר לי שביטלו לי את החבילת גיימר והעבירו אותי לחבילה רגילה שלא מספקת את הצרכים שלי. ( למרות שבמכירות הבטיחו לי שזה יעבוד אפילו יותר טוב ). לצערי ביטלתי את העסקה של ה -10 ונאלצתי להתקע על 5MBIT בשביל לקבל חיבור שניתן לעבוד איתו. ולא הצלחת…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול את השאלות שלי, עם זה לא המקום בבקשה תפנו את האשכול שלי למקום המתאים. יש לי חשבון דרך האתר VIP-FILE שקנית ב90 דולר ל3 חודש, ולפני כשעה עשו לי עליו באן. עכשיו השאלה מה אפשר לעשות בנושא ? אינה הפרטים המלאים על הבאן שעשו לי: The password has been banned for sharing with other people. Files have been downloaded from following IP/ISP addresses:AKADO-Stolitsa JSCCJSC Comstar-DirectDeutsche Telekom AGGolden Lines CableJSCC InterdnestrcomJoint-Stock Central Telecommunication Company (JSCVodafone Telecel, Comunicacoes Pessoais, SA מה אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ברשותי מלחשב נייד של אימבר ואני. עם נטוויז'ן בתור ספק, ובזק בתור תשתית. בבית אני מחובר לקריטריונים דילינק. אבל גם כשאני מתחבר בבית מופיע לי limited access, אבל אני מצליח לגלוש לעשות הכל כרגיל למרות זאת. כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת (אלחוטית) החיבור עורך זמן ארוך מהרגיל, ובסופו של דבר רשום שהחיבור unseccsseful, ונותן לי גם limited access, אבל לא כמו בבית, אי אפשר לגלוש ולא להתחבר לשום דבר, שלא כמו בבית. ניסיתי להתחבר למגוון רשתות כולל של האוניברסיטה וכשחיברתי את הפלאפון שלי כנקודת תקשורת (הנחשב מזהה את נקודת התקשורת אבל לא ניתן להתחבר). בהגדרות של חיבור הווירלס, בtcp/ipv6 האופציה של obtain an ipv6 address automatically, היא זו דמבומנת, ואותו דבר בdns. בהגדרות של הtcp/ipv4 מ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-