רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי היום מזיגזג ראוטר (linksys wrgtl) עכשיו אני רוצה להתקין אותו, הגעתי לשלב הזה של ההגדרה: מה אני צריך לרשום בשלושת השדות למטה? האינטרנט שלי הוא בכבלים אצל נטוויזין והחיבור הוא אכן PPTP... הרעיון הפשוט הוא להתקשר אליהם... הבעיה היא ש"לא תומכים בראוטרים"
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
לא מזמן עברתי ל100MB של הוט, והטורנטים פשוט לא זזים. כאיל והאינטרנט עצמו טס, יוטיוב טוען לי בFHD בשניות, אבל הטורנטים לא יורדים מהר בכלל ליחס המהירות. לפני שעברתי, הייתי בבזק עם 15MB וירד לי על 1.6MB לשנייה בטורנט, ועכשיו זה יורד מקסימלי על 2.3MB לשנייה. מישהו יודע למה זה קורא? אולי זה קשור לפורטים של הראוטר? יש לגם רעיון איך לסדר את זה? כי זה צריך לרדת על 10~12MB..
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז הוא נפתח ופתאום יוצא ואני לוחץ שוב וזה בסוף נכנס. מדוע זה קורה מה הסיבות לכך?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מהישן אליו קניתי כבל מוצלב וראיתי שיש מדריכים על איך מסדרים את הIP של שני המחשבים ומעבירים אבל בשביל זה צריך רשת ולמרות שיש לי כרטיס רשת בשני המחשבים, לא משנה כמה פעמים אני מגדיר באמצעות הWIZARD רשת ביתית,שום דבר לא מופיע לי חוץ מהחיבורים הקיימים לאינטרנט. מישו יכול להסביר על תהליך התקנת/הגדרת הרשת או לומר לי מה הבעיה? צריך שהכבל יהיה מחובר לשני המחשבים בזמן ההגדרות? יכול להיות שחסר דרייבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתחבר לאינטרנט במהיר של ברקADSL 0.5M.הבנתי שקיימות 2 אפשרויות לחיבור המודם, מודם חיצוני או מודם פנימי, יש איזה העדפה מסוימת(יש לי כרטיס רשת ONBOARD)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה מבין השניים הללו הוא עדיף ובנוסף האם שניהם בוודאות כוללים מודם ? , תודה . http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/vegn_2610_1.html http://www.bezeqstore.co.il/home_net_bezeq/routers/6850_1.html
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משרד התקשורת שוקל לחייב את ספקיות האינטרנט לאפשר ניוד כתובת דואר אלקטרוני, כך שלקוח העוזב את ה-ISP שלו יוכל להחזיק את כתובת הדוא"ל אצל אותו ספק. http://it.themarker.com/tmit/article/11628
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שפתחתי בעבר דיון עליה, ולא נפתרה אז, וחשבתי שאולי אחרי כמה חודשים טובים יהיו המלצות חדשות. יש לי מחשב נייח עם לוח ASUS P5GC-MX כרטיס רשת מובנה Atheros L2 Fast Ethernet 10/100Base-T Controller הבעיה שלי היא כזאת, אם אני מנסה לחבר את המחשב הזה ישירות לראוטר, אני לא מקבל IP. בדיקות שנעשו עד כה, מאחר והמחשב לא צמוד למסך כלשהו. 1) אם המחשב מחובר בכבל USB, ישירות למודם של HOT, אז IP ויש אינטרנט. 2) אם המחשב מחובר למחשב נייד בכבל מוצלב, והנייד משתף אינטרנט שמגיע בצורה אלחוטית מהראוטר, אז יש IP פנימי, וגם אינטרנט. 3) אם המחשב מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת, אני מקבל IP 169.254... שלפי מספר אנשים נקרא IP APIPA כלומר המחשב לא מקבל IP מהראוטר, ואז מייצר לעצמו IP. …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי. (כרגע המחשב מחובר ישירות למודם של הוט). יש לי כמה דרישות ספציפיות (אני מאמין שהן לא מגבילות יותר מידי, אבל הן חשובות לשימושים שלי): - אפשרות לחבר לפחות שני מחשבים בכבל רשת אל הראוטר (אפשר להתגמש פה אם זו בעיה). - שבחיבור בכבל רשת לא תהיה האטה בגלישה (אני לא מדבר על עוד כמה ננו-שניות כי יש רכיב נוסף בדרך, אלא על משהו משמעותי ומורגש בגלישה באינטרנט). - כפתור פיזי להפעלה / הפסקה של הרשת האלחוטית (כשהיא כבויה היא צריכה להיות באמת כבויה - שהראוטר לא ישדר כלום). - (אני מניח שמיותר לציין שהרשת האלחוטית צריכה להיות מאובטחת בסיסמה, ושמספר מכשירים יוכלו להתחבר אליה במקביל) אני מאמין שאופי השימו…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שודרגתי מ 10 מגה ל 20 מגה ואמרו לי שאני חייב להחליף את הראוטר שלי כי הוא לא תומך VDSL. יש לציין, שאני מעדיף ראוטר עם מודם מובנה. יש לי מחשב PC אחד ועוד מחשב PC שמחובר ב WIFI חדר ליד. בכל זאת העדיף רואטר איכותי ואמין. מישהו מוכן להסביר לי איך אני מוצא מי מהם תומך ב VDSL? כל ראוטר שבדקתי באתרי היצרנים ,EDIMAX, LINKSYS CISCO, TP-LINK, TENDA, D-LINK לא מדברים על זה בכלל אין לי מושג מה לקנות :-\ אני רוכש בארץ לא מחו"ל. רק לא רוצה להיות תלוי בספק אינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום כיום אני לקוח של הוט, אבל בלי קשר רציתי הרבה זמן לקנות ראוטר בעצמי ולקבל איכות יותר רצינית ממה שהחברות בארץ מספקות. לאחרונה ניסיתי להתקין pi hole למי שמכיר וגיליתי שלא ניתן להגדיר DNS בעצמי עבור הFiberbox שמתפקד כראוטר עבורי. אתאר את המצב היום - יש את הFiberbox שמתפקד כמודם וראוטר, הוא מספק WIFI לבית. בנוסף, בכל חדר יש ממירים mini fiber שהם גם מתפקדים כמודמים וראוטרים בפני עצמם! ובחדר העבודה שלי יש מודם קטן של הוט שמספק לי חיבור אינטרנט קווי (הוא מחובר לכבל קואקס). מה שאני רוצה לעשות זה לקנות ראוטר חדש, שבעזרתו אוכל להגדיר DNS משל עצמי ועוד כל מיני פיצ'רים נחמדים, הבעיה היא שאני חושש שאם אעשה זאת, אני אפסיד את כל היתרונות שציינתי מקודם. יכול להיות …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מנוי של yes. האם אני אוכל בעתיד להתחבר לאינטרנט מהיר של ערוצי זהב בלי להתנתק מ-yes? ועוד משהו - כאשר מתחברים לאינטרנט כבלים משלמים, למשל, גם לחברת הכבלים וגם לספק כלשהו, כמו שבאיי.די.אס.אל משלמים לבזק ול-012(למשל...)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, האם קיימת קשוחה מסוג DD-WRT לנתב של אדימקס מסוג BR-6478AC AC1200? אני פשוט לא מצליח למצוא בבסיס הנתונים שבאתר שלהם שום מוצר של אדימקס. יש כמה דברים שמאוד מפריעים לי עם המוצר: איאפשר לשנות את שם המשתמש הברירת מחדל (admin) למשהוא אחר, את הסיסמה אפשר אבל זה מעצבן כי המוצר יותר פגיע להתקפה מסוג brute force. בכל שאר הנתבים שלי (TP-LINK) שיניתי גם את שם המשתמש וגם את הסיסמה.. הממשק וואב של המוצר מתוכנת בשפת ASP 3 קלסי, בגלל שאני בעצמי יודע את השפה ומתכנת בזה כמה שנים טובות (אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולראות) חשבתי לעשות קצת שינוים, לכתוב ממשק בעברית ולעשות עיצוב יותר יפה ב AJAX ולא כמו שזה בנוי עכשיו בפרמים ואפילו לשחרר אותו למי שרוצה אבל אני לא מצליח להכנס לנתב ולהגיע…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רכש לפני כמה זמן ראוטר מבזק, Siemens SL2-141, ולאחר בעיות טכניות איתו, החליט לרכוש ראוטר מחנות וקנה את הLinksys. שאלתי אותו אם אני יכול לקבל את הראוטר הישן שלו (של בזק), והוא הסכים. כשחיברתי את הראוטר למחשב שלי ונכנסתי לconfig שלו (כשרשמתי את הIP באקספלורר ונפתח ניהול הראוטר), שמתי לב שעדיין רשום השם משתמש והסיסמא של החבר. רציתי לשאול האם יש במעשה הזה משהו לא חוקי (שלקחתי ראוטר שהוא קנה מבזק)? והאם אני יכול להשתמש בראוטר הזה בלי להודיע לבזק ולא יהיו בעיות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בגישה לאתר FTP באינטרנט בכבלים מודם AMBIT ספק 012, ערוצי זהב חיוג ע"י חייגן של WINDOWS 2000 (לא תוכנה נפרדת או מהדפדפן) אתרי FTP אחרים פועלים (אם הגישה היא ANONYMOUS ) אתר זה הוא בארץ, והוא פעיל (מחשבים אחרים בעלי מודם אנלוגי ניגשים אליו כמו כלום) הסרתי את כל תוכנות ה- FIREWALL ו INTERNET SECURITY הורדתי את רמת ה- SECURITY למינימום מחקתי את כל הגדרות ה- PROXY ו - LAN SETTINGS (כל ה -V לא מסומנים) הגדרתי שני שרתי DNS כמו שאמרו לי בתמיכה של 012 אבל זה עדיין לע עובד: אחרי כמה דקות, אני מקבל CONNECTION TIME OUT בין אם ניגשים לשרת FTP ב- EXPLORER, ובין אם בתוכנת FTP כמו FTP VOYAGER, CUTEFTP (ניסיתי את ה- PASSSIVE MODE, גם זה לא עובד...) דרך אגב א…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר אין ספור תכנונים לאמא, צעקות על אבא ובירורים אין סופיים של מחירים ברחבי הנט' הצלחתי להגיע למצב שבו הזמנתי איטרנט מהיר! כפיים! היום נערך השינוי במרכזייה של בזק ותוך 14 ימי עובדה, אמור להגיע אלי מודם חדש מחברת ברק-013. עכשיו, כמובן שהכניותי מראש וביררתי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי שיתוף איטרנט בין יותר משני מחשבים (4+אחד נייד במקרה שלי) והגעתי למסקנה לאחר הסברים רבים מחברים, שאני צריך לקנות האב. זה הולך ככה אם אני לא טועה: מודם----כבל מוצלב--->HUB<---כבל רגיל----כרטיס רשת שמחובר לכול מחשב. עכשיו, כדי שכול הסיפור יפעל צריכים לשדרג את ה-HUB לגירסאה מתקדמת (PRO) וזה אומר לערוך שינויים פניימים במודם בעזרת המחשב. קראתי כמה מדריכים פה ושם, והבנתי את הרעיון הכללי ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HOTBOX 2 שמחובר לראוטר EDIMAX BR6524 עם 3 אנטנות שזה הפרטים עליו: http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/home_legacy_wireless_routers/br-6524n/ רשום שיש לו 3 אנטנות 3dBi PR-SMA detachable antenna השאלה שלי זה אם אני ייקנה 3 אנטנות כאלה בעוצמה 10dBi אז האם יהיה לי שיפור בקליטה בWIFI בבית? http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4GHz-10-dBi-Wireless-WIFI-Network-Antenna-Booster-WLAN-Router-Modem-SR-/311220865277?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item48763588fd ועוד שאלה קטנה.. עד עכשיו הHOTBOX 2 היה אצלי הראוטר ותמיד הייתי מקבל 100MB קבוע.. לאחר ששמתי את הEDIMAX בתור הראוטר אני מקבל בסביבות ה80-85MB.. האם זה תקין? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום. אנחנו מחוברים להוט 12MB שבהורדות בדר"כ מוריד לי 1.5MB. לאחרונה עברנו דירה ויש 2 מחשבים בחדרים שונים (בעבר היינו באותו חדר והכל היה בסדר),אחותי מחוברת לראוטר ישירות ואני לא,יש חוט שעובר דרך הקיר למחשב בחדר שלי ומאז האיטרנט מוריד לי איטי יותר בטורנטים וגם קצת בהורדות רגילות..יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלנו ממש ישן??? אם כן איזה ראוטר ממליצים לי?..או שאולי אני צריכה כרטיס רשת USB? אם כן איזה מומלץ?.. תודה:)
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס, התקנתי פיזית, התקנתי דרייברים. בdevice manager מופיע סימן קריאה ליד שם הכרטיס. מופיעה שגיאה תחת properties : This device cannot start. (Code 10) troubleshooting לא עולה לשגיאה, ונשאר מסך כללי בלי עזרה ספציפית. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מלחשב נייד של אימבר ואני. עם נטוויז'ן בתור ספק, ובזק בתור תשתית. בבית אני מחובר לקריטריונים דילינק. אבל גם כשאני מתחבר בבית מופיע לי limited access, אבל אני מצליח לגלוש לעשות הכל כרגיל למרות זאת. כשאני מנסה להתחבר לרשת אחרת (אלחוטית) החיבור עורך זמן ארוך מהרגיל, ובסופו של דבר רשום שהחיבור unseccsseful, ונותן לי גם limited access, אבל לא כמו בבית, אי אפשר לגלוש ולא להתחבר לשום דבר, שלא כמו בבית. ניסיתי להתחבר למגוון רשתות כולל של האוניברסיטה וכשחיברתי את הפלאפון שלי כנקודת תקשורת (הנחשב מזהה את נקודת התקשורת אבל לא ניתן להתחבר). בהגדרות של חיבור הווירלס, בtcp/ipv6 האופציה של obtain an ipv6 address automatically, היא זו דמבומנת, ואותו דבר בdns. בהגדרות של הtcp/ipv4 מ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-