עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שני רואטרים מחוברים לעוד 4 ראוטרים רואטר אחד מחובר בסיראל לרואטר השני והשני מחובר לשני סיראלים s0 לראוטר אחד וs1 לרואטר שלישי ברשת עכשיו ראוטר 2 יכול לישלוח פינג וכו דרך הטרמניל למחשב אחד וכך גם ראוטר 1 אבל רואטר 1 יכול לישלוח גם בcmd [דרך מערכת הפעלה של המחשב המחובר לרואטר דרך קונסול ומחשב שניים לא יכול הגדרות הip נכונות בשני הרואטרים וכך גם הכרטיסי רשת האם יש למישהו עוד רעיון למה זה לא יכל לעבוד בcmd ניסינו איזה 30 דקות וזה לא עבד אז עזבנו ופרשנו לGTA2 תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Shbd,

אני שם לב שכל חצי שעה-שעה יש לי ניתוק קבוע מהאינטרנט, הראוטר מראה לי שיש עדין חיבור אבל בעצם האינטרנט לא מגיב. ורק אחרי דקה חוזר האינטרנט לסורו. שמתי לב לזה רק שהתחלתי לשחק משחקי רשת בתקופה האחרונה. לפני שהתקשרתי ל-014 ניסיתי כבלים שונים, גם כרטיס רשת אחר עד שניסיתי לחבר ישירות למודם. (אני מתחבר ללא חיגן - אי פי קבוע). ואז להפתעתי האינטרנט אינו מתנתק ונשאר יציב (השארתי להרצה בלילה ולא היו התנתקויות). ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בהגדרות בראוטר, ודווקא הכל נראה כשורה. אחרי שדיברתי עם 014 ווידאתי שהכל בסדר בהגדרות הם הציעו לי פשוט להחליף ראוטר מה שלא נראה לי סביר, הראוטר עבד מצויין לפני שעברתי ל-014. יכול להיות שהחיבור באי פי קבוע גורם לניתוקים או משהו דרך הראוטר ? האם כדאי לנסו…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ehab_hassoun,

הכנתי בעצמי כבל רשת באורך כ 20 מטר אבל משום מה הקו עולה ויורד כל הזמן אני אשמח אם מישהו יודיע לעזור לי תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כדי להרחיב את הרשת התקנתי ראוטר נוסף שמחובר אלחוטית לרשת קיימת הרשת בנויה כך מודם כבלים שמחובר בכבל לראוטר אלחוטי A והמחשב שלי מחובר בכבל לראוטר A ראוטר נוסף B מחובר אלחוטית לראוטר A. מאחורי הראוטר הנוסף יש מחשב מבחינת אינטרנט אין בעיה. אני מנסה לתקשר בעזרת VNC בין המחשב שלי למחשב שנמצא מאחורי הראוטר הנוסף ולא מצליח מישהו מכיר את הפיתרון ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. התחברתי שלשום לבזק, לתשתית ADSL ברוחב פס 2.5/0.5 מב"ש. ממה שהבנתי אני יכול לקבל מודם-נתב בזיכוי מלא אם אני נשאר במשך שנתיים עם ADSL. אז איך בפועל אני מקבל את הנתב? וממה שראיתי, באתר הם מציעים את הנתב D-Link 2760u, אבל ראיתי שיש להם מכשירים יותר מתקדמים: D-Link 6740u ו-Netgear VVG2000VDSL. איך אני יכול להשיג דווקא את אחד המכשירים משני אלה? עוד שאלה, טכנאי בזק שביצע את ההתקנה, הביא מודם משומש - שנת ייצור 2006 שעבר תיקון לפני חודש. משום מה המודם מוציא רעש חלש בעל תדר גבוהה, שמזכיר את הרעש של טייפ של קלטת ריקה. השאלה היא, האם זה חוקי לתת ללקוח חדש ציוד משומש? זה נראה לי תקין, אם המודם היה מתקלקל אצלי, ואז היו מחליפים אותו לכזה שעבר תיקון. בכל אופן הבעיה שלי עם המודם, זה שהרעש…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by urinka,

שלום יש לי בעיה קצת מוזרה בבית יש 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח המחשב הנייח עבר אתמול פירמוט יסודי ומאז ישנהתופעה מוזרה ברשת הרשת בנויה על ראוטר חוטי של EDIMAX המחשב הנייד נמצא בתוך קבוצת העבודה MSHOME כאשר אני ניכנס לMSHOME אני רואה רק את המחשב הנייד זה קורה מ 2 המחשבים בשניהם אני רואה רק את הנייד עכשיו אני רוצה לראות גם את הנייח כמובן שנסתי להריץ את האשף של הרשת הביתית הוא לא עזר במיוחד חיפשתי גם תשובה בפורום ולא העלתי תוצאות שעזרו תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום, בדירה בה אני גר יש לנו טריפל של סלקום. תשתית של בזק. בסלון מותקן מכשיר ממנו מקבלים אינטרנט אלחוטי ומאותו מכשיר ישנן יציאות לקו אינטרנט חוטי שאחת מחוברת למחשב ואחת מחוברת ישירות לטלוויזיה. המכשיר הזה נקרא נתב, נכון? אני קצת מתבלבל במושגים. בכל מקרה, הwifi מכסה את הסלון ומה שסמוך אליו, אך, לא את חדר השינה אצלי. בחדר השינה ישנה יציאה של טלפון קווי מהקיר שאינה בשימוש כלשהו כרגע. האם הנקודה הזו יכולה לאפשר לי חיבור של מכשיר כלשהו שיגביר את הטווח של הקליטה או לחילופין תאפשר חיבור קווי לאינטרנט בחדר בדרך כלשהי? לא מבין בכלל בעניין הרשתות לכן אשמח אם תסבירו לי מה עליי לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by matan007,

שלום. מחפש מתג פשוט וזול שיאפשר 10/100/1000 ל-8 פורטים. נדרש שיאפשר רשת ביתית דרכו ומבחינת רוחב פס לאינטרנט, כל הקודם זוכה (ז"א שגם אחד ייקח את כל הרוחב פס אם השאר רדומים). מניח שאלו דברים סטנדרטיים. מצאתי את זה, האם מתאים? D-LINK https://www.tms.co.il/product/12173 בנוסף יש את אלו: TP-LINK http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22321&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 EDIMAX: http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה לקחת מבין השלוש? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by micoo,

שלום, יש לי ADSL 2.5 מגה. אני רוצה לקנות ראוטר (לא אלחוטי) שהוא גם מודם, מה מומלץ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SlyFox,

יש לי ראוטר לבן של בזק NGN במהירות 20 מגה. אני רוצה להגדיר סיסמא אחת, עם האבטחה הכי חזקה ולא מצליח. יש לי ווינדוס 7 וזה מבקש ממני בהתחלה איזה קוד באורך 8 מספרים מקסימום שאמור להופיע על בדקה בראוטר. לא מצאתי שום דבר כזה.. יש לציין שהמודם והרואטר זה אותו מכשיר. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by spongBob,

=\ לאחרונה, הפינג שלי התחרפן, והחליט להתחיל להציק לי... בדר"כ הוא תמיד היה יציב, ואפילו דיי נמוך, אבל בקאונטרסטרייק למשל, הוא יכול להיות 17 למשך כמה דקות ואז לאיזה שניה לקפוץ ל4000 ומעלה, ושוב לרדת ל17 (כמובן אחרי דקה, כשכבר כל הקבוצה שמו בי 2 מחסניות ועשו לי לינץ' לגופה) אי אפשר לשחק ככה =| המודם הוא אלקטל 510, והשרתים בהם אני משחק הם ישראליים. השאלה היא, האם אני יכול לשנות משהו בהגדרות ולייצב את הפינג? וגם הייתי רוצה לדעת אם בכלל ניתן לפנות לספק \ בזק ולספר להם על עלילות הפינג שלי? אודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. היי, אני עדיין בדיונים עם בזק לגבי המהירות המקסימלית של הקו אותה אני יכול לקבל. נמאס לי כל פעם לבטל את החייגן בראוטר ולתת לו כתובת סטטית כדי לפנות למודם ולבדוק מהירות סנכרון. יש אפשרות להגדיר נתיב סטטי לרשת של המודם למרות שהנתב מחובר ב-PPPoE?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Bypass,

שלום אני מתחבר לאינררט דרך המודם ECI 270PR , ולא מצליח להיכנס לממשק המודם (192.168.1.1 לא נותן כלום). זה כנראה קשור לסוג כתובות IP , הכתובת של כרטיס הרשת היא 169.254.XX.XX אבל ה IP שהמחשב מקבל (בPPP ADAPTER ADSL ) היא בצורת 88.155.XX.XX . אולי מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי להיכנס לממשק? תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. המחשב עצמו מלפני חמש שנים ,עם תוכנת הפעלה XP האם יש כרטיס PCI מתאים עם אנטנה לחלון? עד אילו מהירויות אינטרנט אפשר להעביר דרך כרטיס כזה? האם אצטרך להגדיר עוד דברים או שזה חבר וסע?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום מה אומר המסך של הסטטוס חיבור בהוט ? האם יש לי הפרעות על הקו ? אני עם תשתית הוט ובזקבינלאומי ומקבל איטיות נוראית בבדיקת מהירות דרך הקודי, כאשר מהדפדפן הכל תקין. https://imgur.com/a/lBkXUmy

17. שידרגתי לצערי בבזק מ-10 מגה ל-30 מגה NGN. היה לי ראוטר ASUS, עם אנטנה, שבלי עין הרע- עבד מעולה כולל קליטת WIFI של 2 קומות. כעת שדרגתי ל-30 מגה, עם ראוטר NETGEAR VVG2000 ופה מתחילות הבעיות: איטיות מטורפת, אפילו *צונזר* נטען לאט [וזאת למרות בדיקת מהירות הורדה מאתר בזק- 31 מגה] קליטת WIFI מסכנה של 4 מטר בקושי, על קומה 2 אין מה לדבר בכלל. קטעים של כמה עשרות שניות בלי אינטרנט למרות שכל הנוריות דולקות. בדיקת SPEEDNET - באסיה עובד טוב, מעבר לקח הכל איטי, בבדיקה של ארה"ב נופל ל -2.5 מגה במקום 30... הצעות \ עצות? קראתי פה ושם על BRIDGE והגדרה כנתב בלבד, אבל לא מבין מהדברים האלו. שמעתי גם על אנשים שהחליפו ל DLINK 6740 והכל נפתר, אשמח להבהרות בכל הנושאים. חוץ מבעיית ה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית. האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט? ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב. תקציב עד 300 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כמה פעמים קרה לכם שהארד דיסק נשרף, מת, הלך? כמה פעמים קרה לכם שבגלל טעות קטנה הייתם צריכים לפרמט את המחשב ללא שום גישה לעשות גיבויים? אז זהו - שלי זה קרה מספיק! למחשב שלי אישית אף פעם לא קרה דבר כזה בגלל שאני דואג לגבות מידי פעם אבל במחשב השני, מחשב העבודה קרה לא מעת. החלטתי שאני בונה מכונת גיבויים, שתשמש גם לחילוק האינטרנט והפיירוואל הראשי. אז מה עושים? -אני הולך לקנות PIII משומש (כמובן במצב טוב!). -בנוסף ל-PIII אני אקנה הארד דיסק יציב של 80Giga. -בנוסף הארד דיסק 40Giga ישן יחסית שלי שיעבוד במידה והראשי יפול. נתקין על המחשב: Windows 2003 Server Norton Anti-Virus Corporated Adition 8.1 Norton Firewall Corporated Adition 5.1 וניצור 4 מחיצות. מחיצה א' = C - מחיצה מוגבלת 10 …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by amitsr,

שלום ביומיים האחרונים אני חווה בעיה מוזרה עם ראוטר של אדימקס מדגם BR-6524N הוא פשוט מסרב להעלות חלק מהאתרים. (Page cannot be displayed) נראה שזה קורה באופן רנדומלי, לאתרים שונים. אחרי אתחול, פתאום אתרים אחרים אינם עולים. לדוגמא: אפילו gmail פעם עולה ופעם לא. האתרים בוודאות אונליין, מאחר ובדיקה באתרים כגון is it up, מראה שזה רק אצלי. ניסיתי כבר הכל: 1. אתחול הראוטר (עשרות פעמים) דרך הממשק, וגם כיבוי מהחשמל 2. איפוס הראוטר והגדרתו מחדש. 3. איפוס המודם אליו הוא מחובר(מחובר למודם הוט) 4. flushdns אם מישהו נתקל בזה ויודע\נתקל בזה ויכול לסייע לי בנושא. יכול להיות שהבעיה היא בראוטר, אבל נראה שהוא עובד תקין מלבד הבעיה הזו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום רב, יש לי כבר תקופה ארוכה (מאוד) ניתוקים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה. הבעיה היא שנורת PPP נכבית ורק כשעושים ריסט המודם ראווטר הזה מתחבר מחדש, היום גם 10 ריסטים לא עזרו והוא התחבר רק שעה לאחר הניתוק המקורי. בתמיכה הטכנית של בזק טוענים שנטוויז'ן אשמים או הציוד שלי, בתמיכה של נטוויז'ן טוענים שבזק אשמים או הציוד שלי, וזה בלי לעשות שום בדיקות! כלום. מבדיקה שעשיתי בעזרתכם בעבר התגלה שהקושחה אצלי היא 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f. האם יצא עדכון חדש? בבזק הציעו לי להתחבר לשירותי התמיכה שלהם בעלות של 7 ש"ח בחודש למשך שנתיים (כולל התחייבות), או לגשת לבזק סטור עם הציוד שלי, להחזיר להם אותו ולקבל אחד משופץ עם אחריות לחודשיים, בנוסף הם רוצים 140 ש"ח - שתי האפשרויות הזויות ולא מקו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. חברת FAST עדכנה את המחירים שלה לכל המהיריות רק ב 15 ש"ח וללא מגבלת תעבורה!:מבצעים[table][tr][td]חבילה[/td][td]העלאה[/td][td]מחיר חודשי[/td][/tr][tr][td]2.5[/td][td]0.25[/td][td]10 ש"ח[/td][/tr][tr][td]5[/td][td]0.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]12[/td][td]1[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]30[/td][td]1.5[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][tr][td]100[/td][td]2[/td][td]15 ש"ח[/td][/tr][/table]בכפוף לתקנוןשווה לעבור ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, כרגע יש ברשותי מודם ראוטר HOTBOX של הוט. אני עובר בקרוב לדירה שבה היציאה של הוט נמצאת בסלון ואני מעוניין בכלל למקום את המחשב בחדר השינה. כדי להמנע מהעברת חוטים מיותרים רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את הראוטר בלי חיבור פיזי למחשב, דהיינו - ישב בסלון וישדר אינטרנט לכל הבית ואני אשתמש בwifi dongel במחשב הביתי כדי לגלוש. הרי גם שהמחשב מכובה הראוטר עדיין עובד ומשדר רשת ברחבי הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שנמשכת כבר מס' ימים מדי יומיים שלוש אני מקבל הודעה של קישורית מוגבלת או חסרה(169.254...) ואין לי מושג איך לפתור זאת למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.