רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
במחשב של אחי עולה השגיאה הזאת שהוא מנסה להתחבר לאינטרנט http://img115.imageshack.us/img115/964/797nd2.jpg הכבל רשת היה מנותק כמה שבועות אתמול חיברתי אותו ושאני לוחץ על ה-Internet Explorer עולה לי דף האינטרנט אינו זמין במצב לא מקוון דף האניטרנט שביקשת אינו זמין במצב לא מקוון כדי להציג דף זה לחץ על התחבר או הישאר לא מקוון אני לוחץ התחבר ואז עולה לי הודעה כזאת התקשרות חיוג בחר את השירות שאליו אתה רוצה להתחבר ולאחר מכן הזן את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך התחבר ל:Internet Connection שם המשתמש: סיסמה: מה אני אמור לכתוב ?
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
1. בחיבור ADSL, האינטרנט מדי פעם מפסיק לתפקד אבל החייגן מתנהג כאילו שהוא עדין מחובר. ניתוק וחיבור של החייגן לא עוזרים ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעיה. איך פותרים את הבעיה הזו? 2. יש לי חיבור כבלים עם 012, איזה נתב לרשת אלחוטית אתם ממליצים. איזה נתב לא עושה בעיות עם חיבור כבלים ואני יכול להיות רגוע בקניה שלו? כרגע, יש לי מודם TERAYON לכבלים. אשמח לקבל הצעות עד 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום ! יש לי שאלה לגביי צפייה בשידורים חיים ברשת אני כרגע עם ראוטר של רוטאל ומהירות 1.5 אני רוצה לראות שידורים חיים בצורה טובה יותר ברשת האם שידורג האינטרנט ל 5 מגה ישפר את האיכות משמעותית ? או שצריך ראוטר אחר שפשוט יודע לנתב קבצי וידיאו יותר טוב ? תודה רבה ארז
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הכי קל להסביר בתמונה: המטרה היא לדעת את כל הדברים בכדי לקבוע איפיסטטי, אני עובד לפי מדריך אינטרנטי וזה כבר "עבד" במחשב הקודם כרגע אני עם מחשב חדש. בכל מקרה אני מקווה שאני בפורום הנכון וזה לא בתמיכה הטכנית. תודה ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש ראוטר שהקליטה שלו מגיע למרחק של כ-100\150 מטרים עם 2 או 3 קירות בינהם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS WRK54G 802.11G הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט הספק שלי הוא012 דרך ערוצי זהב בכבלים תנסו לעזור לי בהגדרות אני מניח שההגדרות לא בסדר אם מישהו יודע איך את ההגדרות הנכונות בבקשה תעזרו תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הי יש ברשותי מס' שרתים בארץ רחוקה... מיותר לציין כי הסרברים יושבים מאחורי ראוטר, כאשר הIP שלהם הוא פנימי, כך שלהזין את הIP הכללי לא יתן לי להתחבר אליהם אני מעוניין להתחבר לכל אחד מהם בנפרד... כמו כן, יש ברשותי VNC PRO, והיא עובדת במלואה בתוך הLAN. העניין הוא שאני לא יודע איך לתחבר למחשב מרוחק מ"בחוץ" איך עושים זאת? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
המחשב הינו נייח, ממוקם במרחק 10-12 מטר עם 2-3 קירות מהנקודה של הכבלים, החיבור משמש מחשב אחד בלבד. החיבור לאינטרנט הוא כבלים של הוט במהירות 1.5 מגה. התקציב לכרטיס ולראוטר עד 500-550 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
there is somebody who is traing to break in to my PC and i have his IP, DNS, Node, netBIOS, group and MAC. i dont know what all that shit means but i whant to get him back, i know he is from israel and on KAVEY-ZAHAV. what can i do to get back at him?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
של התוכנה של הכרטיס רשת. הוא מופיע ב"חיבורי הרשת" ונקרא "גשר רשת" לא היה שם דבר כזה אף פעם . מה זה הדבר הזה? מה תפקידו? והאם יש לעשות פעולה מיוחדת כדי לבטלו? ואם כן מה היא ? תודה רבה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך שמעתי שהוט יצאו בפריסה ארצית של 500 מגה הורדה ועם 10 העלאה.. לא האמנתי והכחשתי בתוקף.. אמרו לי תנסה ויש מחירי השקה ללא התחייבות והאמת שאני מרוצה מאוד ואני מקבל בחיבור כבל רשת את מלוא העוצמה! אז לכל הדיונים שנפתחו לגבי ספק ותשתית מתאימים באמת שכדאי להתחבר להוט (אני התחברתי דרך חבר שעשה לי מחיר מיוחד לי ולחברים שלי) אם אין לך סיבים אופטיים של פרטנר, זה כדאי!
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד USB שיתמוך במהירות גבוה בתקן N ( יש לי TL-WR841HP ) בעתיד אני ישדרג ל200 מגה אז העדיפות היא שזה יתמוך גם בזה. אני מחפש משהו קטן (Nano) שיתמוך במהירות 1gb לפחות ראיתי 2 אופציות בebay 1)http://www.ebay.com/itm/New-EP-N1528-300Mbps-Wireless-WiFi-USB-Network-802-11n-g-b-LAN-Adapter-Card-/111328666383?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19ebb4a30f או 2)http://www.ebay.com/itm/300Mbps-Mini-Wireless-USB-Wifi-Adapter-LAN-Internet-Network-Adapter-802-11n-g-b/111406280163?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131231084308%26meid%3D8453639487866398495%26pid%3D100010%26prg%3D20131231084…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
YES -ADSL על HOT-כבלים? תודה רבה מראש. כמובן ששניהם 1.5MB כי יאס לא יכולה לספק יותר מזה.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
הי ALL אחותי שוקלת רכישת נתב מהדגם הנ"ל, והיא קצת מודאגת מנושא הקרינה. הנתב ישמש כמעט אך ורק לחיבור קווי. האם קיימת כזו אפשרות? ואם התשובה שלילית, האם יש נתבים בהם זה קיים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קיבלתי היום מודם מבזק netgear vvg2000, חיברתי וקינפגתי אותו כראוטר והכל עובד מצויין. יש רק בעיה אחת מוזרה גם הפלאפון וגם הטאבלט שלי (אנדרואיד) שניהם מתחברים לראוטר אפשר לגלוש והכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר המכשירים יושבים זמן מסויים בלי שאני אגע בהם, אחרי הזמן הזה כשאני מעיר את המכשיר הוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל אין גישה לאינטרנט, ז"א, אני מצליח לראות את ה-LAN שלי אבל לא יכול לצאת החוצה ל-WAN. רק כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר עוזרים (להתנתק ולהתחבר). יש לציין שהבעיה לא היית עם הראוטר הקודם dlink 2760u. אשמח להצעות לפתרון.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני נכנס לאתר (http://www.prisonbreak.co.il/) מופיע לי הודעה שאומרת לי לעלות את האתר במצב "public_html directory" . איך אני עושה זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
התחדשתי בראוטר WRT54GL וגם ב-XTREAMER אבל יש לי בעיה בהגדרות שלו - הוא לא עובד ברשת (לא רואה מחשבים/קבצים/אינטרנט). אגב, הידע שלי ברשתות שואף ל-0. הסיפור בקצרה: הבית הוא 2 קומות. יש לי 2 מחשבים + הראוטר שנמצאים למעלה וה-XTREAMER בסלון שלמטה. הכל מחובר עם כבל רשת ב-LAN. שני המחשבים עובדים יפה ואין בעיה. החוט שהולך מהראוטר ל-XTREAMER מחולק ל-3 חלקים: 1. מהראוטר לקיר שבקומה 2. 2. מהקיר בקומה 2 לסלון שבקומה 1. 3. מהקיר בסלון ל-XTREAMER עצמו. אני מאד מקווה שעצם זה שיש 3 "חלקים" לא מהווה בעיה (מישהו יכול לאשר?) כרגע אי אפשר לגשת לרשת או לאינטרנט. מתקבלת הודעה ON:DHCP NOT READY ניסיתי גם לרשום ידנית את הנתונים אבל אני לא יודע מה כותבים ואיפה, בכל מקרה זה לא הצליח כשאני עושה IPC…
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
איך אני בודק מה מהירות העלה שלי? כי הספק אומר לי משהו אחר והוט אומרים משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית את הראוטר של בזק - dgn2200v2 כיום הוא משמש לי כבריגד' (bridg) בלבד, הקושחה שהוא מגיע איתה זה על הפנים !!! אז ככה - אחרי שחפרתי שעה ומשהו באינטרנט הגעתי לאתר הזה - http://wiki.openwrt.org/toh/netgear/dgn2200v2 אז לראוטר הזה - הציפ' שלו זה על בסיס - BCM63281 אני רוצה לעשות לו עדכון - ל dd-wrt. \ openWRT - או כל דבר אחר. אני לא מעוניין להשתמש בו כמודם ADSL. רק כראוטר פשוט. אני לא יודע איזה גרסה תתאים לי. כאן זה לצורך העניין כל הגרסאות שמובבסות על השבב - BCM63281 https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/brcm63xx/generic/ מה אתם אומרים? חייב להעיף את הגרסה המגעילה הזאת של בזק!
-
- 6 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
היי , המודם שלי היה עד היום במצב פרו , ראוטר או איך שלא קוראים לזה , אני לא ממש מבין בזה. בכל מקרה , ניסתי להחזירו למצבו הרגיל , וזה לא ממש הצליח לי , עשיתי כל מה שצריך , והחזרתי את ה relay_ppp1 מהתוכנה של המודם. אבל שניסתי ליצור חייגן , הוא לא נתן לי (תמונה למטה) האפשרויות היו דהויות כאלה.. אני חושב שזה בגלל ההגדרות של הכרטיס רשת , אני כבר שחכתי איך צריך להגדיר את הכרטיס רשת , אני יותר משנה עם המודם במצב הזה... סימנתי שם גם עוד משהו בתמונה עם סימן שאלה... לא היה לי מושג אם צריך אותו בכלל שם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-