עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by drBozo,

בזמן האחרון אני מקבל כל יום בין 5 ל-10 הודעות Popup מרגיזות מהסוג של ה-Messenger Service שמרביתנו בוודאי מכירים. עכשיו, אני יודע שאפשר להתגבר על זה אם מבטלים את ה-Service הנ"ל, אבל אני משתמש בו ורוצה לשמור אותו (יש לי גם את ה-Norton Firewall, אבל כנראה קשה לו בזמן האחרון). חלקן של ההודעות הללו מפנות אותי לכל מיני אתרים עלומי שם, אבל אחד הגדיל לעשות ואפילו פרסם את שמו ומספר הטלפון שלו בהודעות שלו (טילפנתי אליו והוא הודה שהוא אכן שולח את ההודעות הללו, אבל להתנצל הוא לא הסכים). לשאלתי, האם מישהו מכיר דרך לגרום לאותם אתרים ואנשים לסבול, כמו שהם ממררים את חיי (וחיי רבים אחרים) בהטרדות מסוג זה? (אם לטעמם של המנהלים, נושא זה אסור שיידון פה, אז קבלו את התנצלותי והרגישו חופשי לסגו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by gevAA,

אני רוצה להרים אצלי Domain במחשב(לשים Vmware ועליו להתקין מערכת הפעלה 2003 ואז AD וכו'.) אצלי בבית יש כרגע 4 מחשבים שכולם יושבים על טווח הכתובות 192.168.1.0 סאבנט של 24\ את הכתובות אני מקבל מDHCP ברגיל כמו כולם מהראוטר שמחובר לאינטרנט. אם אני יעשה דומין אני יוכל דרך הכתובות הללו להתחבר אליו מן המחשבים הרגילים או שאני יצטרך לתת כתובות ידנית? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. יש לי שני מחשבים נייחים ומחשב נישא שאני מתכוון לקנות, הבעיה היא ששני המחשבים הנייחים נמצאים בקומות שונות בבית בחדרים רחוקים, אז אני צריך ראוטר שיוכל לקשר בין שני קומות.

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by nondos,

ברשותי שני מודמים ADSL שניהם חיצונים ואני צריך לבחור באחד משניהם הראשון הוא המודם השחור של Alcatel מסוג SpeedTouch והשני Eci B-FOCuS 312 מה אתם אומרים מה לבחור?

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  5. אמרו לי בבזק בינלאומי שאם אני אקח חבילת גלישה במהירות נמוכה יותר מרוחב הפס של התשתית(יש לי תשתית של 4 מגה ורציתי לעשות חבילה של 1.5), זה יצור בעיות בגלישה. זה נשמע לי די מופרך. האם יש בזה אמת?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  6. יש לי רטואר של בזק DSL-6740U הוא כל הזמן מתנתק לי הרבה פעמים ביום אני רוצה לקנות משהו אחר אבל אני לא מבין מה יעבוד ומה לא בדיוק עכשיו התפרסמה כתבה על ראטורים פה http://www.techspot.com/bestof/routers/ חשבתי ללכת על TP-Link Archer C7 AC1750 Dual Band Gigabit 1750Mbps שאני רואה שקיים גם ב KSP ב 500 שקל עכשיו שאני מסתכל בגב של המכשיר אני רואה כניסה כחולה https://www.amazon.com/TP-LINK-Archer-C7-Wireless-1300Mbps/dp/B00BUSDVBQ GIGABIT WAN PORT אבל אצלי במכשיר של בזק יש כניסה שנראת שונה שנכנס לשם הקו טלפון ורשום VDSL מדובר בדברים שונים? הראוטר הזה יהיה יכול…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofer_shm,

היי.. יש לי כרגע בבית רשת ביתית: בקומה הראשונה נמצא הראוטר של לינקסוס ששם מחובר מחשב אחד והמחשב שלי נמצא בקומה השלישית שגם הוא מחובר לראוטר דרך כבל רשת.. אני רוצה עכשיו לחבר את ה- PS2 שלי לרשת..ואני לא רוצה להעביר עוד כבל מהקומה הלשישית למטה אלה אני רוצה להשתמשמ באותו כבל שנמצא כבר אצלי בחדר רציתי לדעת אם אני יכול לקנות מפצל כל שהוא לפצל את הכבל שמגיע למחשב שלי לשניים או משהו כזה... האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. אורח יבגני
    Started by אורח יבגני,

שלום אני על באנדל ב 012 ויש לי מודם/ראוטר VVG2000 בחבילת 100 מגה. אני מעוניין להחליף את הציוד למשהוא יותר טוב כי יש בעיות אם הראוטר + הויפי נכבה מידי פעם. עכשיו אני לא יודע האם עדיף מודם לבד וראוטר בנפרד או מכשיר משולב אחד ? השמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by Kurt,

אני כרגע ברשת ביתית של 3 מחשבים עם נתב מחברה בלתי מזוהה. אני רוצה לברר את הכתובת האיפי האמיתית של המחשב ולא האחת שהראוטר מקצה לה(192.168.1.5) משום מה נכנסתי לwww.whatismyip.com והכתובת שם גם לא עובדת היא בכלל לא משתנה. זה מפריע לי כי אני לא יכול לפתוח משחקים ברשת. אנא עיזרו לי

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  11. ברשותי ראוטר שלך LEVEL ONE דגם WBR-3406TX הוא הייה מותקן אצלי עד לפני כחצי שנה ועכשיו אני רוצה לחברו שוב ודי שכחתי את ההגדרות של החיבור ואני ממש צריך עזרה דחוף.. ובקיצור חיברתי את הראוטר למחשב ולמודם כמו שצריך.. נכנסתי לכתובת של הראוטר (XXX.XXX.XXX.XX) ויש לי שם בעיה אני לא יודע איך לגרום לו לעבוד הוא פשוט כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר\לקשר ל GATEWAY וכל השאר אצלי ב 0.0.0.0 (תמונה מצורפת) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by V-rs,

http://showip.co.il http://showip.co.il

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by idoleff,

שלום, ברשותי רשת אלחוטית בבית (מודם ECI B-Focus 312 ונתב 3Com 3CRWE554G72T) כאשר בשניהם הפיירוול מופעל (לא הצלחתי לכבותו בלי לגרום לבעיות באינטרנט). מאז התקנת הרשת המסנג'ר שלי מופיע לאנשים באופן תמידי כ"לא מחובר" ללא שום קשר למצב האמיתי שבו אני נמצא. לשונית החיבור במסנג'ר מודיעה לי כי אני מחובר לאינטרנט באמצעות "חיבור NAT סימטרי שאינו מסוג UPnP". יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה? אם כן, מה אפשר לעשות (ניסיתי לפתוח פורטים בשני הפיירוולים ללא שינוי במצב... יכול להיות שהפורטים שהכנסתי לא נכונים?) תודה מראש, עידו.

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by Nirer,

שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  15. אני שונא רשתות. באמת. לא מבין בזה כלום. קיצר, ראוטר אלחוטי חדש (דגם בכותרת), יש לי 2 מטרות איתו: 1) לחבר אותו לאינטרנט! לא עובד. הוא מזהה חיבור PPPOE, שואל אותי מה היוזר והפאס, אבל זה לא מצליח. בהגדרות בסיסות בלי האשף התקנה, הוא מזהה DHCP או מה שזה לא יהיה, ושם הוא שואל אותי אם צריך LOGON, שוב יש מקום ליוזר ופאס, ויש שם גם מקום לSERVICE NAME, שאין לי מושג מה אני מכניס לשם. עכשיו החיבור שלי לאינטרנט זה כבלים דרך אינטרנט זהב, החיבור שמוגדר לי על המחשב זה L2TP והדומיין זה lns.inter.net.il. ראבאק, אני לא מבין בזה כלום. 2) שהשכנים לא יתעלקו לי על החיבור החדש. אבל זה נראה לי כמו פחות בעיה, ראיתי שיש מלא מדריכים שמסבירים מה זה כל פרוטוקול, ואני אסתדר. עריכה: הצלחתי להתחבר, רק ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Cheif,

כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by shendi,

אז שידרגתי את המודם ECI של בזק לראוטר ובכול טוב חיברתי סוויצ 8 פורט ו3 מחשבים והכול טוב על כל תחנה התקנתי פיירוול של SYGATE ןעד פה הכול טוב אני מבין שיש לראוטר גם פיירוול אייך מתפעלים אותו ? אייך סוגרים /פותחים פורטים ? על אחד המחשבים יש שרת FTP אבל הכתובת שלו היא כתובת פנימית ? ולכן אין גישה עלייו מבחוץ מה לעשות ? ( האם יש דרך לדעת מה הכתובת של הראוטר ) חיבור ADSL של נזקבילאומי

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by civic,

שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. זקוק לחיבור מחשב נייד אחד בלבד, על בסיס חיבור לכבלים. האם עדיף ה D-Link DI-524 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2542&scat=281&tcat= או את ה EDIMAX 6204WG http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2187 נראה לי יותר טוב ויותר מגוון מבחינת אפשרויות עתידיות. האם יש למישהו נסיון עם אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by Zadu,

אני שוקל האם לקנות את זה כדי שיהיה קליטה מעולה בבית שלי. כרגע אני עם ראוטר + מגדיל טווח ועדיין הקומה העליונה בבית עם קליטה חלשה. מה דעתכם על ה-Google Wifi System כדי להחליף את הראוטר שלי ואת המגדיל טווח הנוכחי?

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. שלום. בהמשך לאשכול הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552831.msg4715148#msg4715148 מסתבר שאי הקצאת הכתובת לראוטר המשמש כWIFI, גורמת למעט בעיות עם הראוטר ה"ראשי". ניתקתי את הראוטר השני, איפסתי והכנסתי את הנתונים ועכשיו הוא עובד. אני רוצה לשנות לאוטר השני את הכתובת, כפי שאחדים המליצו בת'רד לעיל. אילו כתובות אני יכול להקצות לראוטרים "משניים"?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  23. שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.