רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת בכבל מוצלב. מחשב 1 שרת - אינטרנט בכבלים + חייגן WINXP+ SP2 מחשב 2 לקוח - WINXP +SP2 יש לציין, שהשיתוף אינטרנט עבד בלי שום בעיה במשך חודשים. ולפתע פתאום הוא חדל מלעבוד. כמה דברים: א. שיתוף הקבצים עובד, ככה שיש תגובה בין המחשבים גם ניסיתי לבצע פינג בין המחשבים השונים. ב. ניסיתי להגדיר את הרשת מהתחלה , אך ללא תועלת. ג. מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיסי הרשת , אך גם זה לא עזר. המפלט האחרון שחשבתי עליו הוא לפרמט , מה עליי לעשות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי לאחר מעבר בתשתית להוט, הבדיקת מהירות ב speedtest.net כל הזמן נכשלת, אני נשארתי עם אותו הספק (בזק בנלאומי) ועדכנתי אותם שאני על 200 כיום יש בעיה באזור שלי של 200 מגה מבחינת תשתית בעקבות עומסים אני מקבל 100~200 אבל לרוב זה 120 בערך, ויש תנודות בקו השאלה למה בבדיקה הוא כל הזמן נכשל בפינג ? האם לפי הכתובת IP שלי אני צריך לצאת דרך צפת ? אני בודק על הכתובת ואני רוצה שאני כאילו דרך צפת.... 1) זה הנתב שלי 2) זה בטח המודם אחריו (אני חושב...) והתנודות....
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את הראוטר BR 6104K כארבעה ימים, וכבר פעמיים הוא "הפיל" את החיבור לאינטרנט של המחשבים שמחוברים דרכו. רק ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פתרו את הבעייה. שיש את הבעייה אני לא מצליח להתחבר ל ADMIN CONSOLE של הראוטר! מה שכן, נראה שהבעייה רק ביצירת חיבורים חדשים, כי SESSION של MIRC שהיה פתוח, חדר ה-CHAT המשיך לעבוד, וגם UTORRENT המשיך לשלוח DATA אבל לא הצליח לעדכן את ה TRACKER. לא הצלחתי לגלוש בכלל. ד"א - הניתוקים קרו בלילה ולא שעבדתי/עשיתי משהו למחשב. עד כמה שאני מבין, כל האורות בראוטר דלקו ונראו תקינים. יש לי חיבור כבלים לבזק בינ"ל ללא חייגן (המודם כבלים עבד ולא דרש ניתוק לפתרון הבעייה). מישהו נתקל בבעייה, או יש רעיונות לפתרון? כי חוץ מזה הראוטר עובד טוב.
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי NETBOOK LENOVO S12 שמריץ XP SP3 ראוטר אלחוטי של NETGEAR SECURITY WAP (ה PASSKEY מוכנס נכון) הקליטה טובה מאוד החיבור הראשוני לרשת באיתחול המחשב הוא מיידי הבעייה היא שאחרי SLEEP שהמחשב מתעורר הוא מנסה להתחבר ונתקע ב acquiring network address ובסוף כותב שיש רשת ב LIMITED ACCESS - ואין לי חיבור לאינטרנט. RESTART פותר את הבעייה, ולעיתים גם נסיונות חיבור נןספים וקצת משחקים עם ה PROPERTIES של הWIRELESS NWTWORK עוזרים אבל לא תמיד ורק לאחר מספר דקות רעיונות? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה לעשות זה יכול להרתיח אותי!!! :pissed: :pissed: :pissed:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי האתר אני נמצא במוסד מסויים שיש ברשותו חדר מחשבים עכשיו יש שם אפשרות מבחינה תשתית לגלוש באינטרנט אבל ברמת התוכנה אין שם אפשרות מכיון שמנהל הרשת חסם את האפשרות הזאת(אי אפשר להכנס בלוח בקרה לרשת בגלל זה)...עכשיו הכל מתחיל מכך שמישהו מהחדר שלי תותח מחשבים(חומרה בעיקר) אני רואה אותו נכנס לחדר מחשבים יושב שם ומתחיל להכנס לרגדיט מוחק ערכים מוסיף כמה נכנס למנהל התקנים ויכול להיות שעוד כמה מקומות(הסתכלתי ממש בחטףבגלל שהוא לא מעוניין שאני ידע את הדרך.)... ופתאום יש אינטרנט ובקיצור הוא הצליח להשיג גישה לאינטרנט ואני יושב בצד ומקנא,עכשיו לפני שהוא הולך הוא עושה ריסטרט למחשב ואז יש כרטיס Megic card שמחזיר את המחשב למצב הקודם כך שאין לי שום סיכוי לדעת מה הוא עשה. עכש…
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב, התחדשתי בכונן קשיח חיצוני ואני רוצה לחבר אותו בעזרת הUSB שיש בראוטר (יש גם בחוברת הוראות של הראוטר אפשרות כזאת), מדובר בDLINK U2650 אבל אני לא מצליח לגשת לכונן דרך המחשב למרות שהראוטר לפי הנוריות מזהה אותו.. אפשר עזרה?
-
- 6 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בשירות zoneedit.com כדי לאכסן את הדומיין שלי, אבל בזמן האחרון יש שם יותר מידי בעיות. אחת הנפוצות, למשל, היא שלוקח להם עשה ויותר לעדכן שינויים שאני עושה - יש לי חיבור עם IP דינאמי בבית וסקריפט שכתבתי בודק כל עשר דקות מהו ואם הוא שונה ממה שמופיע בשרת ה- DNS, הוא מעדכן את השרת. בשבועות האחרונים הסקריפט כל הזמן מודיע שהשרת מסרב לקבל את העדכונים כי הוא נעשו יותר מידי שניןיים בזמן האחרון. בדקתי וראיתי שבהתחלה השרת מקבל את הכתובת החדשה אבל ממשיך להחזיר בשאילתות את הכתובת הישנה ולכן הסקריפט מנסה שוב ושוב, כל עשר דקות, לעדכן את השרת, עד שלשרת נמאס והוא חוסם את הסקריפט. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף שרת. אני מכיר עוד כמה שרתים חינמיים, אבל אין לי ניסיון איתם. חבל על …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב המצב היום הוא שיש לי שתי מחשב שמחוברים להאב מיושן ואיטי שאליו מחובר גם המודם שמוגדר כנתב, הרשת בין המחשב עובדת ממש לאט כי ההאב הוא 10MB ולא 100MB ואם אני רוצה באמת להעביר משהו בין מחשב למחשב אני מחבר את המחשב בלי ההאב... ואז הכל עובד מהר אז רציתי לקנות נתב שיוכל להזיז תעינינים מהר ובגלל שאחד המחשבים הוא נייד dell d500 עם Built in Wireless LAN 802.11b 11Mbps אז אני רוצה שהנתב יהיה גם אלחוטי שיהיה לנייד רשת אלחוטית בכל הבית. על מה אתם ממליצים? אפשר גם נתבים יותר מתקדמים (מדגםG) אם זה יעבוד גם עכשיו, כדי שיתיאמו בעתיד אם אני ישדרג את האלחוט בנייד או יתקיין בנייח במחירים סבירים...... תודההה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שדרגתי ל-100 מגה של הוט וקיבלתי ראוטר/מודם Hotbox, לא ה-fiber, וכצפוי החומרה של הוט על הפנים, ככה מתייחסים ללקוחות שלך.. לא משנה, החדר שלי בממ"ד שנמצא כ-4-5 מטר מהראוטר ובנוסף יש בדרך עמוד תומך מאוד עבה. עם דלת פתוחה בממ"ד יש לי חצי קליטה, וסגורה כמעט ואין. (אין לי בעיה עם הטילים, אבל עד האות של ה-WIFI) מה שעשיתי זה להשתמש בריפיטר-TP LINK range extender wa850re שהצבתי בכניסה לחדר ועכשיו בכל החדר תמיד אפילו עם דלת סגורה יש קליטה מלאה.(ניצחון על החמאס). אבל, כמובן שהמהירות ירדה, האתרים דווקא סבבה ואני לא רואה בעיה, אבל מהירות ההורדה ירדה מאוד, ובבדיקה ב-SPEEDNET יש לי רק 7 מגה, עכשיו היה לי ברור שלא יהיה 100, אבל גם לא 7, אפילו אחרי שהריפיטר בעצם מוותר על חצי. השאלה היא אם…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום קניתי חדש.. בהגדרות אני מנסה להגדיר אותו לפי מדריך ההתקנה. והבעיה שאחרי שאני מגדיר הכל ל חיבור L2TP שמתי משתמש וסיסמא וגם את שם השרת של נטוויז'ן.. אני עושה SAVE וזה כותב CONNECTING... שעה ככה לא מתחבר.. וזה עושה רפרשם מעצבנים. וכשאני אני מגדיר את סוג החיבור לDynamic IP אז הכל בסדר ויש אינטרנט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בת'ראד הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384324.0 לפני כמה שבועות ביקשתי את עזרתכם בנסיון להבין איך הבניין שלי מרושת. תקציר הפרקים הקודמים: אני גר בבניין לחיילים משוחררים במערב ראשון, ובנסיון לחסוך בעלויות אינטרנט נחתם חוזה בין הנהלת הבניין לחברה שלרוב נותנת פתרונות לבתי מלון. החברה התחייבה לתת 2.5 מגה לכל דייר באופן רציף וזמין. למעשה החברה רישתה את הבניין כולו ברשת אלחוטית, חילקה סיסמאות לדיירי הבניין שנרשמו לשירות (ומשלמים עליו כמובן) וחיברה את כולם דרך קו משותף של 4/1Mb מסוג ATM direct של בזק. כמובן שמה שהיה מספיק בבית מלון לא מספיק לבניין שבו כולם משוחררים טריים. בת'ראד הקודם מישהו צחק שהם יכולים להגביל את התעבורת P2P. מיקרו-קוסמוס הוא אמר. …
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח? ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מזה כמה חודשים שאני נתקל בתופעה נורא מוזרה, במשחק, אם אני משחק ב LADDER ובוחר ב QUICK GAME או AT אין לי לאגים בכלל והכל עובד חלק, אבל! כשאני נכנס ל CUSTOM GAME הכל מקרטע ואני מקבל ספייקים וזה פשוט נוראי! מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה? יודע על דרך פתרון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us. המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון. בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי. לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך. גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה. פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי! מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי עבודה של נתבי LINKSYS בעבודה בלי חייגן. אני צריך דחוף להחליף את ה3com שלי ואני מחפש תחליף טוב.... המון תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
Duplex מוצלב אני יודע שכרגע רוב המחשבים עובדים על Full Duplex אבל אמרו לי ש Half Duplex פחות טוב לחלק מהדברים, משחקי רשת לדוגמא. אבל בסה"כ הוא מהיר יותר ויציב יותר בגלל שהוא רק שולח או רק מקבל כול פעם. אז אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ומה השימוש לכבל מוצלב?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! עשיתי כמה התקנות מחדש ובהן ווינדוס 7 (אני משוכנע שאין שום קשר אבל בכל זאת מספק מידע ), פתחתי את הפורטים שאני אמור לפתוח בנתב, ומשום מה רק הפורטים שהגדרתי תחת פרוטוקל UDP נפתחים (למשל אם הגדרתי את פורט 60 שייפתח ב TCP ו UDP, כשאני בודק אם הפורט באמת פתוח אני מקבל תוצאה חיובית רק עבור פרוטוקול UDP). אציין שזה נכון לגבי כמה פורטים שפתחתי ולא רק עבור הגדרה אחת. יש למישהו מושג למה זה קורה והאם זה קשור לתוכנה או לנתב עצמו? (אני משתמש בווינדוס 7 עם COMODO FIREWALL - הFIREWALL של ווינדוס מבוטל) ואיך לסדר את העניין?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של LEVEL ONE נתב אלחוטי דגם WBR-3406 בתקן 802.11g מהירות 54Mbps ויש לי 3 מחשבים ( 2 נייחים ו 1 נייד). הנייחים פועלים עם האינטרנט רגיל והנייד הוא של חברת DELL והיה בוא ווינודס VISTA (בויסטה נכנסתי לאינטרנט חופשי..) והחליפו לי לXP ועכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר אינטרנט בנייד ככה שאפשר להתחבר לכל רשת מקומית.. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, בשביל החיבור לאינטרנט יש לי איזו רשת וירטואלית. כשאני בא להגדיר את השיתוף אינטרנט, המחשב שואל אותי עם איזה רשת לשתף. הבעיה היא שהוא החליט משום מה שזו הרשת הוירטואלית, וכשאני משנה לשנות את זה, הוא לא מגיב! help? :-\
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להביא לארץ מוצר תקשורתי חדש והייתי מעוניין לדעת מי הן החברות הטובות / מקצועיות בתחום התקשורת והרשתות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים חוזרים ונשנים ברשת הביתית שנפתרים ע"י אתחול המחשב (שמחובר בכבל רשת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שאם המחשב מחובר כשיש חוסר תקשורת כזה אז לא תהיה תקשורת בכלל, ז"א גם הנייד שמחובר דרך הWAN לא יקבל תקשורת. כמו כן אם אני מנתק את המחשב מהראוטר הנייד יקבל תקשורת. כשאין תקשורת במצבים כאלו אין ping לראוטר. אין חייגן על המחשב. אין תקלה בכבל רשת. כנראה שזה משהו במחשב, השאלה היא מה? כרטיס הרשת? משהו בתוכנה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-