רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום... כפי שהכותרת אומרת, אני לא מצליח לפתוח (Forward) שום פורט, וזה מוביל לכך שאני לא יכול לארח שום משחק רשת, יש לי מהירויות הורדה גרועות (למרות קו של 5 מגה) ו- LowID באי-מיול. המערכת הפעלה שלי היא WinXP Pro SP2 עם פיירוול של הווינדוס. הראוטר הוא BEFSR41 והמודם הוא Alcatel SpeedTouch Home השחור. הראוטר מחבר 4 מחשבים, והבעיה לא קשורה אליהם. הנה למה הגעתי למסקנה שהמודם הוא האשם: בראוטר פתחתי את הפורטים בלי בעיות, לפי הספר, לתוכנות ולפורטים שאני רוצה, שיחקתי עם כל ההגדרות אלף פעמים ולא היו שום תוצאות. זה גם לא הפיירוול (או האנטיוירוס), כי סידרתי בו את ההתרות לתוכנות שאני צריך, וגם כשהוא כבוי הפורטים עדיין סגורים. לאחר התייעצות עם מכר הבנתי שכנראה שהמודם גורם לבעיה. ואחרי…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד לפני כחודש הכל עבר תקין, וכל הבעיות התחילו כששדרגתי ל 15 מגה. יש לי שני מחשבים שמחוברים ב WIFI לראוטר הנ"ל. כל כמה זמן כאילו מתנתק לי האינטרנט ואחרי כמה זמן חוזר לעצמו. בבדיקה שעשיתי, נתתי ping רציף לראוטר וגיליתי שיש הרבה timed out, בערך 15%. רק אם אני נמצא ממש צמוד לראוטר אז אין timed out אבל הפינק עומד על 300ms בממוצע. יש לי כרטיס רשת מתקן N בשני המחשבים, ואני מקבל סימון שהקליטה מלאה. יש לציין שהקליטת WIFI מלאה בשני המחשבים, רק המהירות נמוכה מאוד, לפעמים מגיעה גם ל 5mbps...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר Edimax 6204Wg. הוא בן שנה וחצי. מחוברים אליו 2 מחשבים קווית ועוד אחד אלחוטי. עד עכשיו הוא עבד מצוין. היום חזרתי הביתה וראיתי שאין חיבור רשת באף אחד מהמחשבים ושהנורות בראוטר נדלקות ונכבות לסרוגין (ואלו לא נורות שאמורות להבהב אלא לדלוק קבוע). בהתחלה ראיתי שכשאני מנתק אחד מהמחשבים הקווים (לא משנה איזה מהמחשבים) ומשאיר רק פורט אחד מחובר, אז הוא עובד תקין. ברגע שמחברים את המחשב השני (ולא משנה לאיזה פורט מבין ה-4) הוא מתחיל להשמיע קול מוזר והנורות שוב מתחילות להבהב בצורה לא נורמלית וכמובן שהוא לא עובד. השארתי אותו עם מחשב אחד בחיבור קווי, ואחרי עוד חצי שעה גם בצורה הזו הוא הפסיק לעבוד... ניסיתי לאפס אותו, אבל נראה שזה רק גרם לו להידפק עוד יותר. כרגע חיברתי את המודם …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי היום ראוטר (הראוטר הישן לא היה מסוגל לקבל 10mb רוחב פס) הראוטר החדש - d-link 2760u עושה קצת בעיות, יש התנתקויות שאני משחק במשחקים ברשת של הPS3 עשיתי internt check בPS3 וזה כתב לי: the router in use may not suppurt IP fragments, and the cummunicatin features of some games mey be restricted. for more details, contect the router manufacturs. מה עושים? אפשר לסדר את זה? חובה להחליף ראוטר? ד"א הם עדיין לא העלו לי ל10mb בנתים זה 4mb אם זה משנה... ד"א אני חדש. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני שנתיים לערך התקנתי בבית רשת אלחוטית. הראוטר הוא של חב' EDIMAX. אומנם הוא עושה את עבודתו נאמנה מאז, אבל מאז ומתמיד הוא היה ילד בעייתי. מאז התקנת הראוטר סבלתי מבעיות מהירות בתוכנות שיתוף ותוכנות אונליין כאלו ואחרות וגם ממשחקים. לאחר שלמדתי מה זה PORT FORWARDING הצלחתי לתקן את הבעיות בכמה מהתוכנות הנ"ל [אם כי כולן עדיין אומרות לי "No connectivity"]. אומנם עד היום הצלחתי להסתדר עם זה, אבל לאחרונה זה כבר נהיה בלתי נסבל בשל שתי סיבות: 1) ניסיתי להתקין HAMACHI, אומנם הוא עובד, ואני יכול להתחבר לאנשים ואנשים יכולים להתחבר אליי, אבל ברגע שאני מנסה לשחק במשחק עם אנשים, אני פשוט לא מסוגל, והבעיה תמיד צצה מהצד שלי [או שאני מנותק או שאני גורם לקריסת השרת]. 2) לאחרונה קניתי …
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן. אתמול התקנתי לראשונה ראוטר של קומפקס ויש בעיה. רק המנורה של החשמל נדלקת כאשר המנורות של האינטרנט, החיבור האלחוטי והחיבור הפיזי לא נדלקים. וזה לא רק המנורות - במחשב שמחובר בעזרת כבל רשת זה מראה שהכבל רשת מנותק. המחשב הנייד בכלל לא מזהה רשת. רק אחרי שאני מכבה ומדליק 20 פעם ובזמנים שונים (לא ברצפיות) זה מסתדר וגם אז זה ל 5 דקות. אני חייב שתעזרו לי, זה משגע אותי. הינה, בזמן שאני כותב לכם זה גם התנתק. מה אני יכול לעשות ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב אחרי כמה שעות נסיונות שום דבר לא עובד.. אז ככה יש לי ראוטר של smart com עם 4 יציאות ויש לי מודם נתב של בזק שפועל על כבל רשת למחשב וחיבור רגיל לחשמל. עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית ואני מצליח לחבר ביניהם והמחשב השני רשום מקושר מחובר אבל אין אינטרנט כלום. אולי אני לא מחובר טוב? החיבורים שלי הולכים ככה: מודם של בזק למחשב הראשי לכרטיס רשת מובנה המחשב השני מחובר בכבל רשת על הראוטר. ניסיתי גם לחבר את הראוטר למודם של בזק ואת הכבל רשת אל הכרטיס רשת אצלי במחשב גם כלום. מישהו יכול לעזור אני יושב פה איזה 5 שעות כבר התיאשתי. תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד לא בקיא בתחום, אז סליחה מראש אם אני טועה במונחים ובניסוח.... אני מנסה כבר כמה שעות טובות לעזור לאדם שבבעלותו עסק. ברשותו אתר אינטרנט (שה HOST שלו הם Dreamhost). ברשותו גם כתובת מייל. אבל הוא משתמש ב Outlook. לאחרונה הוא קיבל המון תלונות על כך שהוא לא מקבל את המיילים שאנשים שלקוחות שולחים לו. נכנסנו לכתובת המייל ישירות (ללא התיווך של Outlook), ואכן - כל המיילים עליהם התלנונו, נמצאו ב SPAM. ברמת העקרון - ניתן להעביר את המיילים ל WHITE-LIST, ולגרום לכך שלא יגיעו שוב ל SPAM. אבל השאלה שלי היא האם ניתן להחליף את השירות כולו לשירות GoogleApss. ז"א - האם אפשר לשמור על השם המקורי של כתובת המייל (X@dily.com), אבל לעבור לחשבון ג'ימייל? זאת הדרך הטובה ביותר של…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה. עד לפני חודש הכל היה בסדר.. (כמו כל דבר) ואז פיתאום התחילו להיות לי בעיות עם מודם שלא מסתנכרן כנראה עם אלוהים יודע מה. היו אצלי 5 טכנאים ועוד איזה מנהלים אזוריים שסתם באו לעשות דאווינים או אנערף. שום דבר לא עזר. עכשיו היה טכנאי ששם לי מודם חדש חדש של ARRIS וגם שם לי מגביר של אות שמסתבר שלא עזר כי גם ככה יש לי אי סינכרון. אני כבר אובד עצות. כי הטכנאים של הוט שווים לתחת ובכלל בא לי להגיש תלונה למועצה לצרכנות על היחס וחוסר תיקון הבעיה. הצלחתי להיכנס למודם של הוט וצילמתי כמה צילומי מסך. אולי זה יעזור לכם למצוא איזה משהו כי... מקסימום אני אעבור לבזק אשמח לכל עזרה או עצה. תודה נ.ב. תשתית: הוט ספק: אקספון מהירות 12 מגה [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
טוב אחרי כמה חודשים שהייתי מאוד מרוצה בבזק בין לאומי והפינג שלי לרוב אירופה היה 70-100 התחילו הבעיות... לפני כחודשיים בערך 23 שעות ביממה יש 3 פינג 300+ לרוב אירופה ורק בחלקים קטנים בהולנד יש לי פינג 150... החלטתי שאני רוצה לעבור לספקית אחרת כי אני פשוט חייב פינג כמה שיותר נמוך (משחקים), אז הייתי רוצה לדעת איזה פינג אתם מקבלים לשרתים הבאים ואיזה ספקית יש לכם , כמובן המלצות מגיימרים יהיו עוד יותר טוב 82.192.80.141 89.186.66.62 *משהו מוזר, במשחקים עצמם יש לי פינג 300+ אבל כשעשיתי פינג רגיל לאותם שרתים דרך חלונות היה לי פינג רגיל של 70~ אני לא יודע למה זה אולי זה אפילו בעיה אצלי? או משהו עם ההגדרות? בכל אופן מצאתי שני שרתים שהיה לי בהם 200 ואמור להיות 100~ אם עוד מ…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי אינטרנט מהיר של ברק.הוט ב מהירות 750K לאט אבל זה מה יש ביינתיים. אני משתמש במודם של חברת THOMSON ויש לי משב 3200+ GF6800עד XPSP2 הבעיה שלי היא ש כאשר אני מנסה להתחבר לשרתים של משחקי MMORPG בין השעות 10:30 בבוקר ל 04:00 בבוקר למחרת אני מקבל פינג של 3000 ויותר. לדוגמה:אני משחק בWOW השעה 10:25 הפינג שלי 200 (נורמלי) כעבור עשר דקות הפינג שלי כבר 2000 ו כעבור 10 דקות נוספות הוא מרקיע שחקים. אותו הדבר קורה גם עם CABAL ONLINE CONQUERONLINE ועוד... יש עצה? ניסיתי לחפש וירוסים ו SPY בעזרת MCAFEE ו SBS&D לא ממש עזר...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מספר שנים בחברת אינטרנט מסויימת (ספק+תשתית 100 מגה) ועם הזמן גילתי שלעיתים רחקות במהלך היום יש לי עליה בפינג (200-1000ms) וניתוקים לסירוגין מה שמקשה עלי לשחק משחקי רשת תחרותיים. כמובן שבשירות הטכני לא יודעים מה להגיד ואומרים לי שזה עומס רגעי שחולף. על מנת לבדוק את זה עברתי לחברה ותשתית אחרות - וגם עכשיו ישלי את התופעה המוזרה הזאת. כמובן שגם הראוטר הוחלף במעבר. מה זה יכול להיות? הבנתי שיש מצב שאחד מהמכשירים המחוברים לראוטר עלול לגרום לזה, יש איך לנתר את זה? מת כבר לטפל בתקלה המטרידה הזאת! אשמח להמלצות בנושא בתודה גיימר ששוקל להתייאש ממשחקי הרשת.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום התחברתי לבזק בינלאומי 750k דרך הכבלים אני ישר בודק פינגים זה מה שמופיע http://img325.imageshack.us/img325/9227/bezeq3pt.jpg כמעט 600 פינג, אבל אני מחובר דרך חייגן וביום חמישי יהיה לי חיבור קבוע אז זה לא אכפת לי רק מה שמוזר זה שכשאמרתי לאיש בתמיכה טכנית שיש לי 600 פינג הוא אמר שזה נורמאלי ולכולם זה ככה ולכל החברים שלי יש בזק ויש להם 80-90 פינג לחו"ל לעוד מישהו היה את זה וזה ימשיך גם אחרי שיהיה לי חיבור קבוע ?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 ב PS3 ובאופן קבוע יש לי בעיה בפינגים לצערי אני לא יכול לדעת את הפינג המדויק שאני מקבל כי במשחק זה פשוט נותנים לך מספר בארים מסוים לפי הפינג שלך באר אחד זה פינג נמוך 4 בארים זה פינג גבוה בקיצור אני משחק במשחק הזה כבר הרבה זמן ואני יודע להרגיש אם הפינג שלי טוב או לא ובזמן האחרון אני תמיד מרגיש כאילו ליריב שלי יש פינג יותר גבוה ואצלי הכל קורה בדיליי גם אם הוא על 3 בארים ואני על 4 השאלה שלי היא קודם כל איזה דברים אפשר לעשות בשביל לעזור לפינג? שינוי ההגדרות בראוטר או בסוני או משהו כזה? הבנתי שזה גם יכול לקרות בגלל שאני מחובר דרך הוט ונטויזין שהם לא שיא האיכות בארץ אם אני יעבור לבזק בינלאומי במקום נטויזין זה יפתור …
-
שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 בקונסולת הps3 ולמרותשלפי הדירוג של המשחק (המשחק מדרג את הפינג מ4בארים-פינג נמוך לבאר אחד-פינג גבוה) אני בדרך כלל עוד על אותו מספר בארים כמו שאר הישראלים שאיתי בלובי אני מרגיש כאילו הפינג שלי גבוה (לאחר שנתיים שאני משחק בזה אז אני כבר מרגיש מתי אני צריך לירות (זה משחק יריות) יותר מידי בשחקנים עד שהם מתים). בקיצור יש לי כמה שאלות בנושא 1.האם זה הגיוני שלמרות שדירוש של הפינג שלי הוא בדיוק כמו של שאר הישראלים הפינג שלי הוא יותר גבוה? 2.איך אני יכול לדעת אם זה בגלל התשתית או בגלל הספק? 3.אני כרגע מחובר להוט ולבזק בינלאומי האם אחד מהחברות האלא ידועה בתור חברה בעיתית למשחקי רשת? (אני יודע שבזק בינלאומי ידוע כחברה טובה …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזק בינלאומי + תשתית כבלים של הוט. חבילה של 5 מגה ביט. שמתי לב שאני מקבל פינגים של בערך 400-500 בעצם לכל יעד מחוץ לישראל, כשביררתי את העובדה הזו עם עוד בערך 40-60 ישראלים שמנויים באותה חבילה כמוני, התוצאות היו ממש דומות. כולם מקבלים פינגים בשמיים ליעדים מחוץ לישראל, עשיתי TRACERT ואלה התוצאות: האם יש פה משהו שמעיד על העובדה שבזק בעצם גורמת לנו בכוונה לקבל פינגים ענקיים כדי שנעבור ל"חבילת הגיימרים" שלה? יש לציין שהשרת אליו אני מנסה להתחבר ממוקם בשוודיה, וכל מי שמנסה להתחבר אליו מחוץ לישראל מקבל בערך 50-150 פינג מקס.
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
יש לי בעיה של פינ גים גבוהים מאוד ואני צריך להשיג את הIP של שרת המישחקים כדי שחברת האינטרנט (015) תעשה לשרת תיעדוף הבעיה כשאני רושם NETSTAT הוא נותן לי את הIP של חברת האינטרנט האם יש למישהו איזה רעיון איך להשיג את הIP של השרת??(או סתם רעיון להורדת פינגים) שמעתי שיש דרך להגדיל את השימוש ברוחב הפס ע"י הגדלה של ה"חבילה" (פאקג') עד לניצול מרבי של הפס אם מישהו יודע איך לעשות את זה או מידע על הנושא אשמח לישמוע
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
דבר ראשון שבוע טוב לכולם אני צריך את עזרתכם,אף אחד אחר לא הצליח,ניסיתי כבר בתמיכה שך ספק האינטרנט שלי (סמייל) ובבזק.והם לא ידעו איך לעזור לי,ניסיתי איתם כל מיני דברים. אתם הכתובת האחרונה שלי יש לי ויסטה אולטימיד 64 ביט ויש לי בעיה עם האינטרנט.כל כמה דק' הוא פשוט מתנתק לי בלע כל התראה ושאני מנסה להתחבר שוב הוא לא מצליח.רק לאחר ריסט הוא מתחבר ושוב לאחר כמה דק' הוא מתנתק בחזרה (בלי שום קשר לאתרים שאני נמצא בהם ואם אני מוריד או לא מוריד קובץ מסויים. אם אני מסתכל על הסמל של החיבורי רשת בשורת המשימות אני רואה שני חיבורים-על אחד (כנראה של הכרטיס רשת) כתוב local area conection ועל השני של הסמייל אני רואה local and internet וזה במקרה שיש אינטרנט,שאין אני רואה שם רק לוקאל אני משתמש…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של EDIMAX והקליטה בחדר המרוחק לא מספיק חזקה ואם אני סוגר את הדלק אין קליטה בכלל (קומה אחת ללא ממ"ד) אני רוצה לקנות ראוטר נוסף שישמש בתור AP, שיתחבר אלחוטית לראוטר הקיים ויתן לי אות נורמלי בחדר הבעייתי... ממדריכים שונים שקראתי הבנתי שחובה שיהיה לו WDS? האם הדבר שתיארתי פה הוא בר ביצוע גם אם הראוטר הקיים די ישן? איזה ראוטר מומלץ עבורי?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-