עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם המפרט בחתימה תיאור הבעיה : ל X800XL שלי התקנתי את ה CATALYAST 5.7 לפני חודש, והגדרתי CTRL ALT T מחליף תצוגה (מכבה את המסך ומעביר את התמונה ל AV של ה TV, וחזרה) כשאני מחליף בין התצוגות, לאחר כמה שעות, מהירות האינטרנט יורדת ל-0 (באימיול, בגלישה, בהכל) ואין לי גישה לאייקון של ה LOCAL AREA CONNECTION הוא כאילו לא מגיב בשורת המשימות, לא משנה כמה אני לוחץ עליו. אני חייב להפעיל מחדש את המחשב בשביל שזה יסתדר לקח לי זמן להבין את מקור הבעיה הורדתי מלא תוכנות שהיו מותקנות ועשיתי מלא בדיקות מסתבר שזה באמת המעבר לתצוגה שונה שתוקע את החיבור לרשת (למה לעזאזל, מה הקשר ??) אני מחובר בכבלים, בלי חייגן - חיבור קבוע (MPLS) המודם מחובר למחשב ב USB (מעולם לא עשה בעיות א…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני עובר דירה בחודשים הקרובים ואני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית ל-1 גיגה. אני מבין שכרגע יש שלוש חברות שמספקות חיבור סיב אופטי: פרטנר, סלקום ואנלימיטד. בדקתי באתרים של כל חברה אם קיימת תשתית לבית החדש ואכן כל החברות מספקות חיבור לבית. רציתי לדעת אם יש חברה ממולצת בין השלושה מבחינת איכות חיבור, מהירות ושירות לקוחות. בנוסף רציתי לדעת אם החברות מספקות מודם בחינם או בתשלום ואם אפשר לוותר עליו ולקנות אחד יותר טוב. ותודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Haflo,

אני מעוניין לבצע השתלטות מרחוק (או חיבור) למחשב מרוחק, מה הדרך העדיפה? ואיך מתבצעת האוטנטיקציה מול WinXP?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בוקר טוב, אני משתמש בפיירוול של ווינדוס ויש לי תוכנה שאני רוצה לחסום לה את הגישה לאינטרנט. התוכנה לא נמצאת בexception list של הפיירוול אבל למרות זאת יש לה גישה לאינטרנט. מדוע זה כך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by chenrp,

יש לי רשת ביתית שמחוברת לא דרך ראוטר אלחוטי אלא דרך 2 כרטיסי רשת. הכרטיס רשת שלי מחובר כ AP ואני מהווה כשרת למחשב השני. הבעיה: כשהמחשב השני מחובר ל SKYPE (מנהל שיחה) אז האיטרנט שלי נהיה איטי. 1. אם אני אשים ראוטר זה ישפר את העניין או שלא יהיה הבדל כלל? 2. איך אני יכול לדעת כמה KBS המחשב השני לוקח לי? ניסיתי עם NETLIMITER ולא ראיתי שם אופציה לראות מחשבים שמחוברים לרשת שלי. יש תוכנה אחרת אולי? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי שני מחשבים עם ויסטה שמחוברים לראוטר של לינקסיס. המחשב הראשון עבד בסדר גמור בחצי השנה האחרונה (ויסטה 64 ביט). השבוע חיברתי מחשב נוסף עם ויסטה 32 ביט. היום עדכנתי את ויסטה ל-SP1, ומאז המחשב לא מצליח לתקשר כראוי עם הראוטר. ויסטה כל הזמן מגדירה את הראוטר כ-"Unidentified network". ניסיתי לחפש פתרון ברשת, אבל לא מצאתי תשובה. כשאני נכנס ל-properties של כרטיס הרשת (בשני המחשבים יש את אותו כרטיס רשות מובנה על לוח-האם), שני הכרטיסים מוגדרים באותו האופן בדיוק. ההבדל הוא שכשאני מבצע דאבל קליק על כרטיס הרשת ומופיע החלון המצורף, במחשב שעובד כראוי IPv4 מוגדר כ-Internet ו-IPv6 מוגדר כ-Local, בעוד במחשב שלא עובד שניהם מוגדרים כ-Local. אני מניח שדבר זה קשור לתקלה. באמת שאין לי מושג מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום ! ככה , יש לנו 3 מחשבים בבית כולם עם כרטיסי רשת......כבלים CAT5 מוכנים..... עכשיו יש מודם שאפשר לפרוץ - להפוך לנתב ואז רק לקנות HUB או SWITCH, אך אני מעדיף לקנות נתב טוב כמו שצריך לעתיד . עכשיו ההגבלה הכספית שלי היא בערך 300 שקל לנתב..אז יש 2 אופציות : 1. למצוא אחד זול זול זול 2. לקנות מחול. אני מעדיף לקנות בארץ כמובן אז מצאתי פה אחד http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=BR-6004&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=139&aff=zap# במחיר די סביר (269 ש"ח) והוא נראה לי טוב אני לא כל כך מבין בזה בגלל זה רציתי להתעייץ איתכם ! אני מעוניין (אם אפשר..) להגדיר לכל מחשב אחוזים מרוחב הפס (לי 70% לאחותי 15% ולאחי 15% חחח ;D ) אנחנו על ADSL 1.5 מגה ביט ככה שזה לא רע בשבילהם כל אחד…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב [Router] אלחוטי חדש שיספיק לתקשורות בבית בין 2 קומות. כרגע יש ברשותי נתב אלחוטי של Edimax שאינו יציב. הנתב עם המודם ממוקמים בקומה השניה בעמדת המחשב השולחני. בקומה הראשונה התקשורת אינה יציבה, לעיתים יש תקשורת לעיתים אין תקשורת. הייתי מעוניין בהמלצה לנתב טוב שיתחבר למודם של HOT ויספק תקשורת יציבה ואמינה בכל רחבי הבית. או שאולי כדאי מגבר לנתב ?? אני אישית מעדיף נתב טוב במקום נתב בינוני עם מגבר... תודה למסייעים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by guyby,

רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר כיום להשתלט על מחשבים מרחוק, אני רוצה לעזור לחבר לדוגמא בלי לנסוע אליו חצי שעה והסברים טלפונים לא תמיד עוזרים. אפילו שלשנינו יש ווינדוס 7 ויש אפשרות "חיבור נוח" זה לא מאפשר לי להשתלט, האם צריך תוכנת צד שלישי (אולי זה עדיף) מעבר לזה אני גם רוצה אופציה להשתלט על המחשב שלי בבית נניח כשאני אצלו ורוצה לשלוח קובץ מסויים מהשולחן עבודה שלי אליו, אז איך אני אמור לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by The UnKnown,

If not , whats the differences ? thnx

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ווינדוס אקס פי,קרה "פתאום" במחשב השני עסקים כרגיל. לאחר ריסט יש עוד עשר דקות עבודה בדיוק ואז מתנתק,לא ניתן להכנס לכתובת איפי של הראוטר רק לעשות פינג. התקנתי את כל העדכונים שיש בווינדוז אפדייט,סריקות של ווירוס,ספיוור דרך כל תוכנה אפשרית,איחוי דיסק ומה לא? המחשבים מחוברים כל אחד באופן ישיר לראוטר (מכ.רשת לראוטר) ועד עכשיו,מספר שנים עבד ללא תקלות בכלל. תודה,בר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by a-v-i,

היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Omer DA,

כדי להסביר מה בדיוק אני רוצה,אתחיל במבנה הרשת(מצורף בקובץ לנוחות). מחשב מספר 1 משמש כשרת קבצים בנוסף להיותו מחשב רגיל ומחובר דרך רכזת של 1Gbit לשאר הרשת,רוב השימושים בו הם הזרמת מדיה לסטרימר (media streamer 1) ושיתוף קבצים בין כלל המכשירים באמצעות כונן רשת(כולל פלאפונים). המצב כיום כולל הגדרת התיקיות והכוננים כנגישים לכולם בהרשאת "guest" מצב שמדאיג אותי מאוד משום שהוא אינו מאובטח בכלל ובעיקרון כל אחד שיכנס לרשת יוכל לגשת לקבצים. מה שברצוני להגדיר הינו ניהול משתמשים,כלומר כל אחד יוכל לגשת לקבצים באמצעות הרשאות שאגדיר לו ע"פ שם המחשב שלו(קריאה/כתיבה/שינוי וכו'). חקרתי טיפה את הנושא והבנתי שניתן להשתמש בactive directory לשם כך אבל לא הצלחתי למצוא הסבר נורמלי של איך מגדירים א…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SpitFire,

אני יודע קצת אבל אני רוצה הסבר מדוייק אז מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לפי כמה ימים היא לי אינטרנט 750K שהיה איטי והיה מחולק לשני מחשבים על ידי ראוטר של אדימקס AR-7024 בכל פעם שאחד המחשבים היה נכנס לאימיול לא היה אפשר לגלוש באינטרנט בשני המחשבים חשבתי שהבעיה היא המהירות של האינטרנט שהיא גם ככה נמוכה ועוד מתחלקת ל 2 היו בוצע השידרוג למהירות של 4M הורדה ו 400K העלאה ואני לא מרגיש הבדל משמעותי עדיין אני לא יכול להיכנס לאימיול ולגלוש באינטרנט באותו זמן והמהירות של המחשב השני גם מושפעת מהאימיול מה אתם אומרים הבעיה? אני כבר ממש מבועס תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by CrashZone,

ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eli_kats,

יש לי בבית שתי מחשבים ויש בהם כרטיסי רשת אלחוטיים עכשיו אני רוצה לעשות רשת אלחוטית peer to peer בין שניהם... איך אני עושה רשת עם הממשק הרשת של ווינדוס... אני ניסיתי את כל האפשריות אבל הוא לא מוצא לי אותם ברשת אם אפשר הסבר למערכת הפעלה באנגלית.. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום. כמה זמן זה לוקח לשדרג את המהירות ל 50 מגה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Weihenstephan,

שלום, אני מחפש לקנות מתאמים לרשת על גבי החשמל למחשב בסלון, אני בעיקר אזרים סרטי HD. מה ההמלצות היום?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה לתסרוק לי את כל כתובות המייל בפורום מסויים... נגיד ואני נכנס לפורום בנושא כלשהו אז אני רוצה שהתוכנה תאגור את כל כתובות המייל שמופיעות שם... של משתמשים... ואז אני צריך תוכנה שתפיץ מייל מסויים לכל כתובות האי מייל שמופיעות במסד הנתונים... זאת יכולה להיות אותה תכנה או שתי תוכנות שונות... אני יודע שיש אנשים או חברות שמשתמשים בזה כל הזמן ואני צריך המלצה לתוכנה/תוכנות כאלו... תודה מראש אנשים!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. רכשתי לפני כ-5 חודשים. בעיות התקנה? בכל כיבוי והדלקה של המחשב נידרש להסיר ולהתקין את המודם. כאשר המודם עבד הייתי מאוד מרוצה. קצת רקע: היה ברשותי מחשב ACER ישן(6 שנים) , היו בעיות התקנה(פעם כן פעם לא) ואיטיות. הנחתי שזה המחשב. כעבור שבוע פניתי לשרות עם המחשב ולא היה להם מה להוסיף. רכשתי לפני כחודשים מחשב חדש ומושקע ושוב ACER. שוב אותם בעיות. פניתי לסלקום שרות החליפו לי את המודם, ושוב אותם בעיות. פניתי לשרות של ACER מדווחים לי שהענין ידוע וידוע לסלקום ול-SIERRA , החברה המפתחת את המודם ונותנים לי כתובת שמסבירה את הבעיה ופיתרונה ומסירים אחריות מהענין. http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1117 מיסתבר שיש בעיה עם מחשבים ניידים של טושיבה ול-ACER יש את אותו מצב. סלקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by KF,

יש לי קו טלפון אחד בבית + 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר בעזרת כבל והמחשב השני מחובר בעזרת התקן אלחוטי (DOK). האם יש לי אפשרות לוותר על ההתקן האלחוטי ובמקום זאת לחבר את המחשב השני בעזרת כבל לראוטר אחר ? (שיעבוד על אותה הרשת כמובן). שורה תחתונה: אפשר לעבוד עם 2 ראוטרים על קו אחד ?

24. Started by yuval48,

שלום אני רוצה לשדרג ל100mb ולכן צריך להעיף את הנתב של הnetgear ולא רוצה ללשלם לבזק בינלאומי שוב כל חודש על הנתב. 2 קומות, 4 מחשבים שרק אחד חיבור חוטי, רוצה נתב איכותי במחיר של כמה מאות שקלים(לא ככ מבין בזה..) ושתיהיה לו תמיכה דרך בזק.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ido2309,

שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים