עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elad_jacoby,

טוב יש מדריכים לכל אחד איך להתקין אבל לא רשום פה בשום מקום גם לאחר חיפוש מה כדאי ומה עדיף.. שיתוף בין מחשבים או ראוטר.. יש לי 2 מחשבים (יהיו) די רחוקים אבל הבנתי שאפשר להגיע איך שהוא אחד אל השני.. מה אתם אומרים עדיף? מבחינת מהירות התנתקויות והכל. תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, הראוטר בהוטבוקס של הוט מתחיל לעשות לי פשלות ואני רוצה כרגע להחליף אותו במשהו יותר טוב. אני אהפוך את ההוטבוקס שיהיה מודם בלבד ואחבר לו רואטר חדש. כרגע הדירה שלי היא יחסית קטנה 55-60 מטר, אולי אעבור בעתיד לדירה של 70-80 מטר. אני מחפש ראוטר טוב עבור סטרימינג של סרטי 1080P ומעוניין שלא יהיו עצירות או תקיעות או ניתוקים. בנוסף אני גם מוריד הרבה דברים על מהירות מקסימלית ולכן אני מעוניין בראוטר (אשמח גם להמלצות על כרטיסי רשת טובים ומומלצים) שכשאני מוריד משהו מהאינטרנט המהירות הורדה לא תעלה ותרד כל הזמן ושלא יהיו לי ניתוקים במהלכה. הטלויזיה חכמה ולכן היא מחוברת בכבל רשת לראוטר, המחשב מחובר אלחוטית לרשת בבית. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואני אמסור. תודה מראש, סער

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by RoNeR,

יש ברשותי את המודם eci b-focus 312+ שמתחבר לסוויצ ול4 מחשבים.. עד לפני כמה זמן היה לי מגה וחצי ללא בעיות האינטנרט פשט טס החלטתי לשדרג ל5 מגה... לאחד השידרוג האינרטנט התחיל לעבוד יותר לאט מקודם לא כל האתרים ניטענים עד הסוף ויש הרבה בעיות.. אבל ההורדה דווקא מורידה מהר בסביבות ה650 700 יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי שלא בשימוש... (המודם חוטי בלבד) התחברתי לשכנים לאינטרנט 1.5 ובמפתיע האינטרנט עובד הרבה יותר מהר משמעותי שאני מחובר אליהם עם קליטה חלשה מאוד.... מישו יודע מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by PrefaceAlumni,

הראוטר שלי תומך בONEMESH(טכנולוגיה ששני הEXTENDERS תומכים בה). AX1800 לRE305 יש אנטנות חצוניות(ופורט 100 מגה), מצד שני הוא די ישן מ2017. תומך בONEMESH החל מגרסת חומרה 4. הRE300 יקר יותר בקטנה אבל הוא מ2019. תומך בONEMESH בכל הגרסאות. האם יש עדיפות לאחד מהם? על מה הייתם הולכים?

6. Started by DUDEnamE,

יש לי שני רשתות אחת רחוקה ואחת קרובה אני רוצה להגדיר את הקרובה בתור AP של הרחוקה כדי לקבל אות חזק יותר הקרוב זה LEVLE ONE WBR-3408 השני זה BR-6424N V2 EDIMAX ניסיתי להסתכל בהגדרות שלהם ולא הצלחתי כלכך להבין איפה מגדרים AP ואם יש בכלל אפשרות נידמה לי שבlevel one האופציה נקראת routing שכוללת פרוטוקול RIP אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. בוקר טוב, אני משתמש בפיירוול של ווינדוס ויש לי תוכנה שאני רוצה לחסום לה את הגישה לאינטרנט. התוכנה לא נמצאת בexception list של הפיירוול אבל למרות זאת יש לה גישה לאינטרנט. מדוע זה כך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yuval48,

שלום אני רוצה לשדרג ל100mb ולכן צריך להעיף את הנתב של הnetgear ולא רוצה ללשלם לבזק בינלאומי שוב כל חודש על הנתב. 2 קומות, 4 מחשבים שרק אחד חיבור חוטי, רוצה נתב איכותי במחיר של כמה מאות שקלים(לא ככ מבין בזה..) ושתיהיה לו תמיכה דרך בזק.. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון - החל מאתמול אני לא מצליח להכנס לאתרים שונים כמו KSP ואמזון UK - בשום מחשב על הרשת (2 מחשבים) ובשום דפדפן. ניסתי את כל מה שכתוב כאן - https://www.thewindowsclub.com/https-sites-are-not-opening-browser וזה עדיין לא עובד. אודה לעצתכם.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. כידוע החיסרון בשימוש ב- repeater הוא אובדן חצי רוחב פס, שאלתי האם יצירת access point במוד client אשר אליה מחובר access point "רגיל" נוסף יוצרת תצורה LAN ללא אובדן רוחב פס כמו ב-repeater. ראה תרשים מצורף הבהרה: access point CLIENT רואה ונראה רק מול ACCESS POINT ROOT

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by cold fire,

יש לי שלושה מחשבים שניים שהם PC ואחד נייד יש לי מודם לADSL הבעיה שצריך לנתק את הכבל כל פעם כשרוצים להתחבר דרך מחשב שונה האם כדאי לקנות נתב או כרטיס רשת, כלומר מחשב אחד יהיה מחובר לרשת ודרכו השניים האחרים... תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Alex Kosigen,

אני מחפש מתאם רשת חשמל מהיר, ללא wifi , עם שתי כניסות רשת (באחד המתאמים), שיהיה בו שקע חשמל במקום השקע שהוא תופס (באחד הצדדים שאני צריך להתקין אותו, יש שקע חשמל אחד בלבד שמחובר אליו רב-שקע ואני מבין שלא מומלץ להתקין את המתאם על רב שקע), רשת חשמל רגילה (לא תלת פאזי). מעדיף לרכוש בארץ, למרות שמחיפושים שעשיתי לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. כן מצאתי בחו"ל, לדוגמא TL-PA9020 , אבל מתעוררות הרבה שאלות: התקע של המתאם מתאים לשקע הישראלי (יש הארקה/אין ?, אם אין, משפיע על ביצועים ?), השקע שיש במתאם יתאים לחיבור רב-תקע (עם הארקה), מוצר מהסוג הזה מותר בכלל ביבוא ? לא יעצרו אותו בכניסה לארץ ? אם יש מענה לבעיות האלו אני בהחלט פתוח גם להזמין מחו"ל. …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Weihenstephan,

שלום, אני מחפש לקנות מתאמים לרשת על גבי החשמל למחשב בסלון, אני בעיקר אזרים סרטי HD. מה ההמלצות היום?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קשה להם בשירות לתת לי נתונים לגבי הראוטר\מודם\מתאם שיחות שלהם (הם רק יודעים למכור אותו) מישהו יודע אם אכן (ואולי דגם ספציפי) הוא נותן עד 100\200 מגה מהירות ? (כי כמובן בעתיד הרחוק ארצה לשדרג אז שלא יוגבל טכנית) האם הוא תומך VDSL2 ? האם זה חובה פיצ'ר זה ? חייב תשובה לפני שמזמין אחד בלא מעט כסף.. (כבר שודרגה התשתית+הספק ל 40 מגה אך כעת מקבל רק 15 עקב הציוד) תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by a-v-i,

היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. קודם כל, פרסמתי את זה כאן כי אני כבר לא חושב שזה קשור לאימיול, ביטורנט, וכל אלו.. אני מוריד קבצים בקצב איטי להחריד, אם זה לא אימיול, אם זה לא ביטורנט, אם זה לא מירק ואם זה לא סבבה DC. קבצים עם מקורות ענקיים ו KBytes בשמים שאנשים שאני מכיר מורידים, אני מוריד על פחות מ 500KB, זה נס אם זה מגיע ל 5.0KB לפחות, בכל התוכנות! הכל ממש איטי. האומנם, בהורדה באינטרנט אני מוריד על 100KB ככה (בכל שרת כלשהו), ולפעמים זה על 50KB. בעית פורטים? לא נראה לי.. יש לי SP2 עם פיירוול של ווינדוס, ביטלתי את הפיירוול ככה שהוא לא פעיל ולא יכול לחסום דברים בצורה כלשהי. אני לא יודע מה לעשות כבר.. ספקית: אינטרנט זהב תשתית: בכבלים, HOT חבילה: 1.5 מגה בבקשה חבר'יה, עזרה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי ראוטר מסוג SIEMENS SL2-141 שבהגדרות שלו מוגדר כך שרק 3 התקנים אלחוטיים יוכלו להיתחבר אליו. הבעייה היא שהוא מזהה התקנים שמחוברים אליו למרות שהם כבר לא מחוברים אליו, לדוגמא הוא מזהה איפון שמחובר אליו למרות שהאיפון בכלל לא נמצא בבית והוא לא הודלק כבר 3ימים ופעם אחרונה שהוא היה מחובר לרשת היה לפני חמישה ימים את הזיהויי עשיתי ע"פ כתובת ה-MAC וזה לא קורה רק עם האיפון זה קורה עם עוד התקנים. איך אני מעלים את חיבורי הרפאים הללו (מעבר לביצוע ריסטרט לראוטר)? ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, מישהו מכיר דרך (אפליקציה או SCRIPT) להפעיל ולכבות את הWIFI בשעות הלילה ? אין בממשק הסטנדרטי של הראוטר תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Gilo2005,

האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית? ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כהמשך לכתבה על מלכודת ה ADSL שהתפרסמה ב YNET ברצוני להפנות את תשומת לבכם למחדל נוסף במערכת. בשבוע האחרון החלטתי שברצוני לעבור מספק אינטרנט אחד למשנהו בשל מבצעים הקיימים כיום בשוק ה ADSL הנובעים מהתחרות הקשה. במהלך בירורים שערכתי בנוגע לתהליך החלפת ה ISP התברר לי שבכל פעם שלקוח מעונין לעבור מ ISP אחד לאחר עליו לשלם לבזק 99 ש"ח דמי התקנה!!! כששאלתי את המוקדנית של 199 מדוע עלי לשלם סכום זה היא ענתה לי שיש צורך להגדיר את שרות ה ADSL בקו הטלפון שלי, אולם שירות זה כבר מוגדר עבור קו הטלפון שלי, כל שבירצוני לעשות הוא להחליף את ספק ה ISP שלי. לטענה זו לא היתה לה תשובה ובזאת נסתימה השיחה. זוהי עוד הוכחה לתרבות הסרטנית של חברת בזק בשוק התקשורת הישראלי אשר שולחת את גרורותיה ומשחי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, יש לי בעיה רצינית באינטרנט. היה לי מעין סימן קריאה צהוב על הסימן של האינטרנט ודפי אינטרנט לא עלו על כרום ולא על מוזילה. ניסיתי כמה פתרונות פשוטים, ולאחר שהם לא עבדו התקשרתי לספק (בזק). שעה הייתי עם הנציג בקו וניסינו פתרונות שונים. אתחול כרטיס הרשת לא הועיל (ז"א שהבעיה לא בלוח אם), וה wifi של אותו הראוטר עבד על הלפטופים. מה שמוזר כאן הוא שאני מקבל תשובות מהפינגים החיצוניים והפינק הפנימי [10.0.0.138 היה מענה, וכמו כן במקור חיצוני. אנחנו השתמשנו בפינג של walla.co.il (מספר, לא כתובת. הכתובת לא עבדה)]. ריסטארטים חוזרים ונשנים, וכו'. לבסוף קבע הנציג כי הוא בטוח לגמרי שהבעיה חייבת להיות בראוטר. הדבר היה נראה לי תמוה במיוחד. מדוע? כי בדיוק היום החלפתי מודם (במודם הקודם באמת …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רכשתי לפני כ-5 חודשים. בעיות התקנה? בכל כיבוי והדלקה של המחשב נידרש להסיר ולהתקין את המודם. כאשר המודם עבד הייתי מאוד מרוצה. קצת רקע: היה ברשותי מחשב ACER ישן(6 שנים) , היו בעיות התקנה(פעם כן פעם לא) ואיטיות. הנחתי שזה המחשב. כעבור שבוע פניתי לשרות עם המחשב ולא היה להם מה להוסיף. רכשתי לפני כחודשים מחשב חדש ומושקע ושוב ACER. שוב אותם בעיות. פניתי לסלקום שרות החליפו לי את המודם, ושוב אותם בעיות. פניתי לשרות של ACER מדווחים לי שהענין ידוע וידוע לסלקום ול-SIERRA , החברה המפתחת את המודם ונותנים לי כתובת שמסבירה את הבעיה ופיתרונה ומסירים אחריות מהענין. http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1117 מיסתבר שיש בעיה עם מחשבים ניידים של טושיבה ול-ACER יש את אותו מצב. סלקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by יוספי,

אני צריך ראוטר לבית , משהו פשוט, אני משתמש ב 018, ובערך ב 10 או 15 מגה,שימוש ביתי פשוט מחפש ראוטר זול , אמרו לי ב 018 שצריך שיתמוך ב vdsl , לא יודע למה אשמח לקבל המלצות על זולים וטובים כמו כן, מצאתי ראוטר בבית שלי TNN SIEMENS SL2 141 , האם הוא טוב ? (בכל מקרה גם אם הוא טוב אני צריך המלצה לעוד 1 זול וטוב) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. היי יש לי ראווטר ( בעצם עדיין אין לי אבל מתכוון לרכוש אחד מבזק ) ורציתי לדעת אם אוכל לעשות חסימה למסנג'ר , יענו מי שיתחבר בנייד לראווטר לא יכול להשתמש מהנייד (או אייפון-אייפוד ) במסנג'ר

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים