רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משרד התקשורת מנסה לקדם יוזמה שתאסור על ה-ISP לבצע הגבלה או חסימה של שירותים. אם לרגע שמחתם כי חשבתם שבכך נסתם הגולל על היכולת של ה-ISP להגביל סוגית תעבורה שונים (כמו Torrent-ים או הזרמת וידאו), הקדמתם את המאוחר. בשולי היוזמה כותב משרד התקשורת כי "מותרת הגבלה או חסימה המתחייבת מניהול תקין והוגן של התעבורה ברשת". נו אז מה הועילו חכמי המשרד - כמעט כל הגבלה יכולה ליפול תחת הכותרת ה-"מנהלית" זו. ככה ביד אחת מקדמים יוזמה וביד השניה הורגים אותה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000860671
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בפיירוול של ווינדוס ויש לי תוכנה שאני רוצה לחסום לה את הגישה לאינטרנט. התוכנה לא נמצאת בexception list של הפיירוול אבל למרות זאת יש לה גישה לאינטרנט. מדוע זה כך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014 חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה. פרטים נוספים: - הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל. - כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה. - אני משתמש במחשב נייד עדכני - הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית. - אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה). (ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג ל100mb ולכן צריך להעיף את הנתב של הnetgear ולא רוצה ללשלם לבזק בינלאומי שוב כל חודש על הנתב. 2 קומות, 4 מחשבים שרק אחד חיבור חוטי, רוצה נתב איכותי במחיר של כמה מאות שקלים(לא ככ מבין בזה..) ושתיהיה לו תמיכה דרך בזק.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, האם ראוטר אלחוטי משדר תמיד באותה עוצמה?כלומר,אם כרגע אף אחד לא גולש(מצב המתנה),הוא ישדר באותה עוצמה של שידור בקצב גבוה(צפייה בסרט HD לצורך העניין)?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קצת תקלות עם החייגן של האינטרנט, אז יש לי שני פיתרונות: 1) לעשות חייגן בעצמי (כבר פתחתי פה תרד על זה). 2) לעבור לאינטרנט בלי חייגן. האפשרות השנייה יותר עדיפה בשבילי בגלל שאני משתמש גם במערכת ההפעלה לינוקס, וזה יותר קל להתקין בה אינטרנט אם אין חייגן. אבל רציתי לדעת לפני זה אם יש חסרונות גדולים מדי לאינטרנט בלי חייגן? אני עם אינטרנט זהב בכבלים תבל דיגיטל (שאלתי את זהב ואמרו שיחזרו אליי מחר, אבל הם תומכים בזה).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, תודה שנכנסתם. לאחר שקיבלתי את המחשב החדש שלי לפני שבוע בערך היום החלטתי לחבר אותו לאינטרנט במקום המחשב שדרכו אני מדבר עכשיו. לקחתי את המודם, העברתי אותו למחשב החדש (ללא שינוי הגדרות כלשהוא במחשב הזה), הכל חובר כמו שצריך...ניסיתי להכנס לעמוד ההתחברות של ערוצי זהב (www.aztv2.gc) ללא הצלחה, להפתעתי כשהעברתי את המודם בחזרה למחשב הזה ללא ההתחברות לנטוויז'ן (רק אליהם מתחברים עם חייגן ולא אוטומטית* הצלחתי להכנס לעמוד. השאלה- מה אני צריך לעשות כדי לפתור את העניין? לבחור בעמוד של ערוצי זהב "ניתוק המחשב"? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחילו להיות לי בעיות חיבור עם הראוטר של אדימקס. החיבור דרך הראוטר נהפך לאיטי מאוד, בקושי מוריד, ולא טוען חצי מהאתרים. כאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב האינטרנט פועל במהירות גבוה מאוד [12 מגה]. ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של הראוטר, זה לא עזר. האם יש פתרון או שצריך להחליף את הראוטר? אם כן, איזה ראוטר [כולל אלחוטי] כדאי לרכוש? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לגשת למחשב שלי בבית מהמשרד דרך ה-Remote Desktop. המחשב בבית מחובר לרשת בעלת שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי Level One WBR-3408. את כתובת ה-IP בבית יש לי אבל אני לא יודע איך אני אוכל לגשת למחשב אחד מהשניים כי הרי כתובת ה-IP היא לשני המחשבים. במחשב שאני רוצה לעבוד איתו הגדרות ה-Remote Desktop בסדר וה-IP הפנימי שלו הוא 192.168.0.2. האם אני צריך לפתוח פורטים בראוטר והאם יש עוד דברים שצריך להגדיר! מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת. תודה לכם מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי שרת קטן ויש עליו windows server 2008 כל הקבצים של כל הבית מאוחסנים עליו אם זה מוזיקה סרטים מסמכים וכדומה ברצוני שיהיה לי גישה לשרת מכל מקום בעולם משהו יכול בבקשה לעזור לי לעשות את זה תודה רבה רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עמוד לעבור ל ADSL וגילית שחוץ מהמודם של בזק יש מעט מאוד אופציןת החנויות ONLINE. אז ככה - השאלות: 1. האם כל המודמים תומכים בכל המהירויות האפשריות של ה ADSL? 2. מה עדיף מודם חיצוני שהולך לכרטיס רשת או מודם פנימי PCI? 3. איזה כרטיס רשת מינימלי מספיק? COMBO 10-B-T? 4. כל הנ"ל בהנחה שיתבצע שיתוף אינטרנט למחשב אחד או שניים נוספים ? האם עדיף לעשות קופסת לינוקס לצורך קישויות ופרוקסי פנימי בבית? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה אומרים נגיד שיש לך 15 מגה בייט אבל בפועל אתה מוריד על מקסימום 1.5mb per sec? למה קוראים לזה 15 מגה בייט ולא 1.5 מגה בייט?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר. 300+- לספק + תשתית (HOT). האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו לבזק אין אין עדיין תשובה לכך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים של ספקיות האינטרנט וגם באתר של בזק ולא מצאתי. יש רק ל- ale 070 ו- ale 130 . מי שיוכל להביא לי קישור מתאים לדריבר - גאון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הראשי נמצא בדירת קרקע, והמחשב הנוסף נמצא בחדר אחר שחצר מפרידה בינהם המרחק הוא כ 8 מטר קו אוירי. רצוי מתאם איכותי שלא תהיה נפילה בפס... אשמח לתגובות... האם המתאם הזה מומלץ ?. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1535-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-TP-LINK-%D7%93%D7%92%D7%9D-TL-PA211
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות ניסוי ליצירת סרבר אינטרנט כמו שהחברות אינטרנט מספקות לנו שירותי אינטרנט.. התכנון שלי הוא לעשות מחשב אחד שישמש כסרבר ויהיה לו מודם 56K ומודם ADSL שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט למחשב השני יהיה רק מודם 56K והוא יוכל להתחבר בהתקשרות לסרבר ולגלוש באינטרנט איך אני יכול לעשות כזה דבר? איזה תוכנות אני צריך בשביל להעמיד כזה סרבר? אם זה מסובך מידיי אז אני רוצה להגיע למצב שהמחשבים יתקשרו בינהם על תקשורת בזק 56K בחיוג ופשוט הסרבר ייתן למחשב השני כתובת IP והם יוכלו לתקשר כאילו הם באותה רשת.. יש למישהו מושג איך מבצעים כזה דבר? תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנתב שלי מוציא פרט לשתי רשתות גם את הרשת של Bezeq free. אינני מנוי לשירות הזה אך בכל זאת ניתן לקלוט אות מהרשת במרחק סביר מביתי. התקשרתי לבזק על מנת שיבטלו לי את הרשת אך הם טוענים שכיוון שאינני מנוי לשירות , לא ניתן לגלוש על הרשת. לי זה נשמע מאוד לא סביר שהרשת תמשיך לעבוד ללא צורך בה. האם ידוע לכם אם ניתן לבטל את הרשת הזאת ולהשביתה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המצב המעודכן : 2 מחשבי XP שמחוברים בינהם בכבל מוצלב, אחד המחשבים מחובר למודם כבלים. כל ההגדרות מוגדרות היטב. כאשר *לא רץ* במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני עובד מצויין !!!! כאשר רץ במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני לא עובד !!! כלומר, משהו בקינפוג של זון אלארם חוסם את המחשב השני, ולא שום בעיה בהגדרות אחרות !!! ניסיתי ליישם כל מיני דבירם שאמרו כאן החברים, כלום לא הולך !! ההגדרות הנוכחיות הם כפי שרואים בתמונה המצורפת, 2 השורות הראשונות הם החיבור לאינטרנט השורה השלישית היא כרטיס הרשת הנוסף (שאליו מתחבר כבל הרשת) השורה הרביעית זה ה TRUTED לחברת הכבלים, ע"מ שאוכל לגלוש (לא יוצר חור אבטחה, בדקתי) והשורה החמישית זו שורה שהוספתי ע"פ מה שקראתי כא…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי ראוטר של בזק מסוג VVG2000/DGN2000 (אני לא בבית, לא זוכר איזה אחד מהם בדיוק) ומכשיר Access Point של חברת LevelOne מדגם WAP-0006. הגדרתי את מכשיר הAccess Point כ-Universal Repeater על אותו ערוץ (6) עליו עובד הראוטר ועם SSID שונה. (המכשירים מחוברים אלחוטית) המחשב שלי הוא Windows 7. אני מצליח להתחבר לרשת החדשה שנוצרת על ידי הAP ואף לגלוש בה. אחרי כשעה מופיעה לי סימן הקריאה הצהוב בשורת המשימות ליד סמל החיבורים האלחוטים ולידו מופיעה ההודעה No Internet Access. זה קורה בערך אחרי שעה של חיבור, לפעמים יותר לפעמים פחות. חשוב להבהיר, ברשת המקורית (ראוטר של בזק) עדיין יש אינטרנט והכל עובד כמו שצריך, רק ברשת החדשה שנוצרה על ידי הAP אין גישה לאינטרנט. מדוע קורה הדבר? תוד…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי..........
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-