רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מוריד עם filesonic דרך Jdownloader ומקבל מהירות של 2.2 MB/s לאיזה מהירות חיבור זה מתאים ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש ראוטר טוב בתקציב מינימלי עד כמה שאפשר שיעבוד עם openWRT תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מבחינת העלויות ההבדל בכבלי הרשת זניח . האם הדבר דומה כאשר משווים עלויות של ציוד נלווה (לוחצים,שקעים,ראשים,פאנל) ? חיפוש ברשת העלה כי בארה"ב ישנו יתרון לcat 6 . האם בארץ המצב דומה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי ברשותי ראוטר TL-WR1043ND ושמתי לב שאני לא יכול להוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent בשל השגיאה הבאה: פעם יש לי את השגיאה הזאת: "Error: The system cannot find the specified file" ופעם יש לי את השגיאה הזאת: "The Process cannot access the file because another process has locked a portion of the file uttorent" השאלה היא איך אני יודע שאני אמור לפתוח פורטים וזאת בעיה של הפורטים או שזה משהו אחר ? אם וכאשר אני צריך לפתוח פורטים איך אני עושה את זה ? ניסיתי לעשות את זה דרך portforward.com אבל העיניין שיש לי איפי דינאמי ואני לא רוצה לעבור לאיפי סטטי. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עד מהירות 15 מגה? השתנה משהו בתחום מאז 2007? @Cheif
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחר שהגדלתי את המהירות אינטרנט שלי ל-50 מגה השאלתי מבזק מודם VDSL והיום קיבלתי אותו. אחרי שחיברתי אותו לחשמל,לקו הטלפון ולמחשב, המודם לא איפשר גלישה. התקשרתי לבזק ולנציג לא הייתה תשובה אז הוא בדק משהו ועדיין לא היה פתרון אז הוא העביר אותי לשירות לקוחות שם אמרו לי שהם יחזרו אליי עם תשובה מתי יגיע אליי טכנאי. עכשיו דפדפתי קצת באינטרנט ומצאתי שהמודם צריך להיות מוגדר עם השם משתמש הסיסמא של הספק אינטרנט, הבעיה שאני רוצה לגשת להגדרות המודם אני לא יכול. מה יכול לפתור את הבעיה פשוט אין לי עכשיו אינטרנט בבית וכל הבית גולש מאינטרנט שאני משדר מהסוללרי. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים .הראשון מחובר בראוטר באמצעות קוו והשני נורא רחוק שמתי לו אקסס פוינט . בשני שיש לו אקסס פוינט אני לא יכול להתחבר לאינטרנט כל פעם .אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולכבות את האקסס פוינט ולהחזירו לפעולה ואחרי זה הוא יעבוד 50% אחוז ו 50% לא יעבוד . הספק הוא בזק . במחשב השני האקסס פוינט הוא TRENDnet TEW-430APB והראוטר הוא EDIMAX BR-6524N מה אפשר לעשות כי זה מעצבן . ראיתי באינטרנט לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם זה עושה לך ככה צריך להגדיר את DHCP .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משרד התקשורת מנסה לקדם יוזמה שתאסור על ה-ISP לבצע הגבלה או חסימה של שירותים. אם לרגע שמחתם כי חשבתם שבכך נסתם הגולל על היכולת של ה-ISP להגביל סוגית תעבורה שונים (כמו Torrent-ים או הזרמת וידאו), הקדמתם את המאוחר. בשולי היוזמה כותב משרד התקשורת כי "מותרת הגבלה או חסימה המתחייבת מניהול תקין והוגן של התעבורה ברשת". נו אז מה הועילו חכמי המשרד - כמעט כל הגבלה יכולה ליפול תחת הכותרת ה-"מנהלית" זו. ככה ביד אחת מקדמים יוזמה וביד השניה הורגים אותה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000860671
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני משתמש בפיירוול של ווינדוס ויש לי תוכנה שאני רוצה לחסום לה את הגישה לאינטרנט. התוכנה לא נמצאת בexception list של הפיירוול אבל למרות זאת יש לה גישה לאינטרנט. מדוע זה כך? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[ltr]here's the deal from the start. Friday noon. I called them, talk with the tech support guy for 20 mins, complained about the pings to EU, he asked me for an IP for comparison and I gave him one for a battlefield 2 server in the UK. in the end he told me there's nothing he can do and that it's a routing issue and he had sent an email and he hope it will be sorted out. Friday afternoon. tried a friend account (actcom), got the same bad pings. when i went back to my account I got good pings, I guess they've done something. went to visit a friend. Friday midnight. came home, my mom told me someone from netvision called and said they did something. I check it out and all …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שרובכם יודעים, האבטחה של נתב המשדר אלחוטית בתקן N משפיעה מאוד על המהירות. קראתי שהמצב היחידי שלא גורם לאיבוד מהירות רציני הוא כשהרשת מאובטחת בWPA2 AES (או ללא אבטחה בכלל). בראוטר הנ"ל שברשותי, אני לא מוצא אופציה כזו. המצבים היחידים האפשריים הם: WEP (Wired Equivalent Privacy) WPA-PSK (Wi-Fi Protected Access Pre-Shared Key) WPA2-PSK (Wi-Fi Protected Access 2 with Pre-Shared Key) Mixed WPA-PSK+WPA2-PSK WPA-802.1x מישהו יודע איך אפשר להגדיר שזה יוצפן בWPA2 AES?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו פה יכול להמילץ לי על דגם של כרטיס רשת אלחוטי לנייד? ראיתי שיש המון דגמים ושהמחירים נעים מדולר עד לעשרות דולרים אני מעוניין במתאם עד 50 שקל שיעשה את העבודה. השאלה אם כדאי לשלם על מוצר שקיבל המון פידבקים טובים אבל לא מחברה מוכרת דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/300Mbps-300M-Wireless-USB-WiFi-Wi-Fi-Wi-Fi-Adapter-With-External-Antenna/753381184.html?spm=2114.01020208.3.2.keiI11&ws_ab_test=201407_4,201444_6,201409_5 או לשלם יותר ולקחת מחברה מוכרת כמו Linksys, דוגמת: http://www.aliexpress.com/item/Original-brand-new-Linksys-AE2500-300Mbps-Wireless-N-802-11n-WiFi-Dual-Band-USB-Adapter-Desktop/1930371147.html?spm=2114.01020208.3.19.wVQrJc&ws_ab_test=201407…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע קצת אבל אני רוצה הסבר מדוייק אז מה ההבדל ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם במרכז הרשת והשיתוף בהגדרות מתקדמות כשמנסה לשנות לשתף תיקיה ציבורית , ומדפסת, לאחר שלוחץ שמור שינויים, נכנס לבדוק ושוב מופיע בטל. מה לעשות ? משהו מונע ממני ללבצע שינויים http://prntscr.com/239v3o
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי חיבור 10 מגה NGN של בזקבינלאומי, והפינג שלי לאירופה לפי Pingtest הוא באיזור ה130-150. כשאני מנסה לשחק במשחק PES 2010 ברשת (דרך הפלייסטיישן 3, אם זה משנה...), 90% מהמשחקים עובדים זוועה עם LAG מטורף. קראתי איפשהו שהפינג האופטימלי למשחק הזה צריך להיות 60 ומטה. יש בכלל דרך להשיג פינג כזה לאירופה? (חבילת גיימרים וכו') תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, תודה שנכנסתם. לאחר שקיבלתי את המחשב החדש שלי לפני שבוע בערך היום החלטתי לחבר אותו לאינטרנט במקום המחשב שדרכו אני מדבר עכשיו. לקחתי את המודם, העברתי אותו למחשב החדש (ללא שינוי הגדרות כלשהוא במחשב הזה), הכל חובר כמו שצריך...ניסיתי להכנס לעמוד ההתחברות של ערוצי זהב (www.aztv2.gc) ללא הצלחה, להפתעתי כשהעברתי את המודם בחזרה למחשב הזה ללא ההתחברות לנטוויז'ן (רק אליהם מתחברים עם חייגן ולא אוטומטית* הצלחתי להכנס לעמוד. השאלה- מה אני צריך לעשות כדי לפתור את העניין? לבחור בעמוד של ערוצי זהב "ניתוק המחשב"? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט בחתימה תיאור הבעיה : ל X800XL שלי התקנתי את ה CATALYAST 5.7 לפני חודש, והגדרתי CTRL ALT T מחליף תצוגה (מכבה את המסך ומעביר את התמונה ל AV של ה TV, וחזרה) כשאני מחליף בין התצוגות, לאחר כמה שעות, מהירות האינטרנט יורדת ל-0 (באימיול, בגלישה, בהכל) ואין לי גישה לאייקון של ה LOCAL AREA CONNECTION הוא כאילו לא מגיב בשורת המשימות, לא משנה כמה אני לוחץ עליו. אני חייב להפעיל מחדש את המחשב בשביל שזה יסתדר לקח לי זמן להבין את מקור הבעיה הורדתי מלא תוכנות שהיו מותקנות ועשיתי מלא בדיקות מסתבר שזה באמת המעבר לתצוגה שונה שתוקע את החיבור לרשת (למה לעזאזל, מה הקשר ??) אני מחובר בכבלים, בלי חייגן - חיבור קבוע (MPLS) המודם מחובר למחשב ב USB (מעולם לא עשה בעיות א…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בית 4 חדרים ללא ממד. מקבל מהירות נמוכה בחדר סביבות 7-10 מגה (הנתב בסלון) ניסיתי לשחק בהגדרות של הנתב (לשנות תדרים וכו...) לא עזר. כרטיס הרשת שלי בנייד intel 3160 יש נתב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת איזה כרטיס יש לי מבחינת חומרה מייד לאחר התקנה של XP , כדי שאוכל לדעת איזה דרייבר לחפש בשבילו ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לעשות רשת אל-חוטית בין שני מחשבים ושזה מה שיש לו כרגע... 2 מודמים ADSL ב- USB. 1 ראוטר. והמתאם האל-חוטי עצמו. הבעיה היא שהוא לא יכול לחבר את הראוטר למודם כי הוא USB ובראוטר יש חיבור של רשת, כיצד אפשר לגרום לזה לפעול? אולי מתאם או משהו? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעבר דווח רבות על בעיה אופיינית של נתב TP-Link WR1043ND (הגרסה המקורית הלבנה) שבה בפתאומיות מאבדים גישה לממשק הניהול (נורית SYS שאמורה להבהב נשארת קבוע דולקת או כבויה), למרות שהתקשורת עצמה ממשיכה לעבוד כרגיל. ההשערה הרווחת היא שמדובר בבעיה בקושחה (תוכנה) של הנתב ולא בחומרה, שכן בקושחת צד שלישי התופעה לא קיימת. TP-Link הוציאו מספר עדכונים, שכביכול מתייחסים לבעיה, אך מרבית הדיווחים הם שהם לא באמת פותרים אותה. ממש לאחרונה התחלתי לחוות את הבעיה הזו עם אחד ה1043 שברשותי (יש לי שניים), אחרי שלא נתקלתי בה בכל התקופה שהנתב ברשותי (מעל 2.5 שנים). במקרה שלי הגורם לבעיה היה פשוט ומפתיע - העברתי את שרות הDNS הדינמי מDynDNS לNoIP. מסתבר שבגרסת הקושחה הישנה שהשתמשתי בה (110523) קיים אי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות ניסוי ליצירת סרבר אינטרנט כמו שהחברות אינטרנט מספקות לנו שירותי אינטרנט.. התכנון שלי הוא לעשות מחשב אחד שישמש כסרבר ויהיה לו מודם 56K ומודם ADSL שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט למחשב השני יהיה רק מודם 56K והוא יוכל להתחבר בהתקשרות לסרבר ולגלוש באינטרנט איך אני יכול לעשות כזה דבר? איזה תוכנות אני צריך בשביל להעמיד כזה סרבר? אם זה מסובך מידיי אז אני רוצה להגיע למצב שהמחשבים יתקשרו בינהם על תקשורת בזק 56K בחיוג ופשוט הסרבר ייתן למחשב השני כתובת IP והם יוכלו לתקשר כאילו הם באותה רשת.. יש למישהו מושג איך מבצעים כזה דבר? תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש מגבלה למספר ה Connections של הראוטר? האם מגבלה זו היא לכל חיבור או לראוטר עצמו? נדמה לי שקראתי כאן שמספר Connections מוגבל הוא זה שגורם להאטה/מגבלה בתקשורת דרך ראוטר, במקרה כזה, האם ניתן להקצות את מספר ה- Connections לפי חיבור או אפליקציה? האם יש תוכנה לבדיקה של מספר ה Connections הפנויים/שבשימוש? דרך אגב. הראוטר שלי הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-