רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ראוטר של נטגיר דגם WGR614 v7. מחוברים לראוטר 3 מחשבים באלחוטי. הבעיה איתו שהוא לא מקצה אפשרות גלישה לכל מחשב במקביל. זאת אומרת - אם רק אני בבית, אני גולש מעולה. אני מוריד מהר והכל עובד מצוין. אם עוד מישהו מנסה לגלוש, אז אחד מאיתנו יגלוש טוב לכמה שניות והשני לא יגלוש בכלל. אפילו דף אינטרנט של גוגל לא יעלה. אחרי כמה שניות, אני אגלוש טוב - והוא לא יגלוש בכלל. וככה זה כל הזמן. יש לי אינטרנט 10 מגה, ככה שרוחס פס זאת לא הבעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לאחר ששאלתי אנשים פה אם הכרטיס הבא: edimax 7728in יתמוך בווינדוס 7 64 ביט ואמרו לי שכן. קניתי אותו. עכשיו אני מנסה להתקין דרייברים ושום דבר לא הולך, הכרטיס מזוהה על ידי המחשב במנהל ההתקנים אך עם סימן קריאה לידו והוא כותב שאין חיבורים זמינים. ניסיתי גם להתקין דריבר ישירות מralink(rt2860) ולא הלך... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים. צחי.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העונה לדרישות הבאות: 1. תמיכה בADSL של בזק 2. GIGABIT LAN 3. 802.11n או 802.11ac עד עכשיו לא מצאתי משהו מתאים בארץ (פרט ל Lynksys X3000 שאין אליו תגובות), אשמח המלצות על דגמים מחול בהנחה שיעבדו בארץ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר ברשת גדולה, ומידי פעם אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לGMAIL. לפעמים זה אתר אחר. יש לציין שכשהוא לא מצליח, מחשבים אחרים כן מצליחים. האם זו בעיה בראוטר? בסוויץ? בספק האינטרנט? או במחשב עצמו? אולי הגדרות דפדפן? מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת של מספר מחשבים בבית המשתמשים בדיסקים אחד של השני ואני צריך לחבר יחידת דיור לאינטרנט כך שלא יראו את הדיסקים שלי. מה שאני רוצה לעשות הוא: ראוטר ראשון יתחבר למודם של כבלים ויהיו לו שתי יציאות. יציאה אחת תתחבר לראוטר שני (כניסת WAN) שעליו תרוץ רשת מקומית ישנה שלי (4 מחשבים שרואים מדפסות ודיסקים) יציאה שניה תתחבר ליחידת הדיור למחשבים. במידה ויחידת דיור תרצה אלחוטי, אקח ראוטר שלישי (ישן) ואכניס לו את את יציאת רוטר ראשון לכניסת WAN של שלישי ואפעיל אלחוטי לשימוש ביחידת הדיור. האם אצליח כך להפריד יחידת דיור מרשת שלי מקומית. בברכה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חווה התנתקויות מעצבנות באנטרנט בבית. בעיקר זה גורם לניתוק של וידאו סטרימינג (סלקום tv או מאקו) אבל לא רק... יש לי בבית תשתית הוט עם firebox שמשמש כמודם אבל במצב של גשר. הנתב הוא שלי tplink wr1043nd גיליתי היום שבכל פעם שיש התנתקות כזאת נרשמות חמש שורות בקובץ הלוג של הנתב שהם: DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 11 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:lease host name not found 10 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Recv DISCOVER from 90:F6:52:0B:3C:12 9 Sep 26 21:09:36 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.106 8 Sep 26 21:09:36 DHCP ERROR DHCPS:le…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם רשת חשמל מהיר, ללא wifi , עם שתי כניסות רשת (באחד המתאמים), שיהיה בו שקע חשמל במקום השקע שהוא תופס (באחד הצדדים שאני צריך להתקין אותו, יש שקע חשמל אחד בלבד שמחובר אליו רב-שקע ואני מבין שלא מומלץ להתקין את המתאם על רב שקע), רשת חשמל רגילה (לא תלת פאזי). מעדיף לרכוש בארץ, למרות שמחיפושים שעשיתי לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. כן מצאתי בחו"ל, לדוגמא TL-PA9020 , אבל מתעוררות הרבה שאלות: התקע של המתאם מתאים לשקע הישראלי (יש הארקה/אין ?, אם אין, משפיע על ביצועים ?), השקע שיש במתאם יתאים לחיבור רב-תקע (עם הארקה), מוצר מהסוג הזה מותר בכלל ביבוא ? לא יעצרו אותו בכניסה לארץ ? אם יש מענה לבעיות האלו אני בהחלט פתוח גם להזמין מחו"ל. …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המתעניינים, ותודה מראש. אני צריכה ראוטר פשוט, בית קטן וראוטר ממש עתיק של נטגיר עשה את העבודה מצוין עד ששבק חיים. אני רוצה לקנות את ה4a. אבל ראיתי תגובה בזאפ של אדם שקנה את ה4c - גרסה של 2.4 בלבד, wifi 4 בלבד, אבל נראה דגם דומה, ושמה הוא כתב שהוא מאוכז כי הראוטר לא תומך בvdsl, (אין לי מושג) שזה בעצם תשתית בזק ומעל 15 מגה. (לטענתו). אני על תשתית של בזק במהירות 40 מגה. האם יש סיבה לחשוש? נראה לי קצת הזוי לייבא ראוטר שלא תומך בתשתית של חצי מהאנשים בארץ עם מהירות מעל 15 מגה. מישהו מבין בזה ויכל לעזור לי? תודה. נ.ב - אני מאוד מעוניינת בראוטר הזה ולדעת שאני קונה אותו וזהו בהנחה והוא מתאים, אבל אם מישהו מכיר אופציה טובה יותר במחיר הז…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי תשתית לבזק וקבלתי מודם d-link n 2760u e1 וחבר טוב אמר לי, שכל האקר יכול בקלות לחדור למחשב שלי ,כי לא החלפתי סיימת ברירת המחדל של המודם: א. האם הוא צודק? ב. אני לא משתמש בראוטר (אלחוטי) אלא רק בקווי. ג. ואם צריך איך מחליפים סיסמא?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת על עלי לכניסה לכל המחשבים שנמצאים על הרשת שלי מבלי להקים רשת ביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק µTorrent אחרה שעה יש ניתוק באינטרנט.מה עושים? יש לי ראוטר חברה TP-LINK של הוט
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם y50-70 touch של לנובו עכשיו איך אני יכול לוודא ב100 אחוז שהכרטיס רשת שלו תומך ב1000 מגה כי אמורה להיות לי התקנה של סיבים בשבוע הבא אז אני רוצה לוודא מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
בשיוט באתר TP-LINK ראיתי את הComing Soon, כן הנתב החדש נקרא 1042ND והוא משתמש גם כשרת מדפסת וגם יש לו כפתור פיזי לכיבוי והדלקת הWIFI, חוץ מזה לא מצאתי שינויים מהותיים, אז למה להוציא מוצר חדש כאשר אפשר בעדכון קושחה אחד להכניס הכל ל1043ND הקיים ?! זה מעצבן, הנה הלינק: http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND#over
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בית+מחשב של חבר. הנתונים: 1: מקבל הודעת : "windows was unable to find a certificate to log on to the network" 2: על האיימק יש Windows xp sp3. 3: חיפוש ברשת הניב דרייברים אלטרנטיביים שלא עזרו, ושינוי הגדרות של הרשת (לעשות enable מה שמסומן פה) 4: יש לי את הססמה של הרשת האלחוטית(וידאתי קפסלוק ושאר ירקות של שגיאה אפשרית בססמה). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנתב הזה היה הנתב המומלץ ביותר בפורום. כולם שיבחו אותו ואמרו שהוא איכותי ועושה את העבודה. למה אף אחד לא דאג לעדכן שהוא רק נתב ולא יכול לשמש כמודם? אני לא בא להאשים אף אחד, הטעות כבר נעשתה, אשמח אם תעזרו לי ולעוד רבים אחרים בפתרון הבעייה. לאיזה דגם רצוי להחליף את הנתב הזה או שמא יצא עדכון קושחה שיכול לעזור פה? מה היתרון של נתב בלבד על נתב ומודם ביחד? אשמח אם ימצא פתרון לבעייה בן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום בזק כנראה החליטו לשדרג את הקושחה של המודם-נתב שלי (Dlink 2650U) מבלי להודיע על כך מראש. אני כמובן לא ידעתי וברגע שראיתי שהאינטרנט לא עובד, התחלתי לעשות כל מיני נסיונות על מנת שיחזור לעבוד (להחליף כבל, להחליף בין חיבורי הרשת במחשב, לעשות ריסט לראוטר) ובמהלך כל זה עשיתי DISABLE ו-ENABLE לכרטיסי הרשת במחשב. מתישהו בתוך כל זה המחשב השתגע והופיע מסך כחול ולאחר מכן נוצר קובץ Minidump. אני מצרפת את קובץ ה-Minidump. לפי בדיקות שניסיתי לעשות על ה-Minidump, המסך הכחול היה קשור לדרייבר של כרטיס רשת (Realtek) שקרס. האם זה שבזק שדרגו לי את הקושחה ב-D-Link יכול לגרום לתופעה כזו? ואם לא, האם יכולה להיות בעיית חומרה כלשהי או שזו רק בעיה בדרייבר ואין מה לדאוג? ליתר בטחון עדכנתי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו כאן התנסה בטלפון הקווי של בזק בינלאומי? 1. האם עובד תקין ללא ניתוקים? 2. האם מורגשת השפעה של הטלפון על האינטרנט מבחינת מהירות או פינגים? אם כן, אז עד כמה? תודה מראש לכל מי שיוכל לענות...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי נייח עם XP ולאפטופ עם 7 לאחר הרבה בעיות אני מצליח כעת לראות את שני המחשבים אך אין לי גישה אליה כשאני מנסה בXP לגשת לכונן המשותף זה אומר שאין לי גישה אבל אין סיסמה על השיתוף.. כשאני מנסה ב7 לגשת לXP זה מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מושג מה אני אמור להכניס שם מה לעשות? תודה עריכה: אני יודע שיש רשת כי תוכנות שלא צריכות הרשאה כן עובדות ברשת. אני פשוט לא מצליח להיכנס לתיקיות מהXP ל7. ולא מצליח בכלל לגשת מהווינדוס 7 לXP כי זה מבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נקודות נוספות: 1-תקציב-עד 500 ש"ח מתוך כוונה שהמודם יהיה גם נתב ויחליף את האלקטל הישן שלי 2-שיהיה איכותי וחזק דירת גן בת 110 מ"ר +50 מ"ר גינה (מלבן 30*6) תודה,ערן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כרגע אני בברק גולש על 1.5/96 אני מחפש אפלוד יותר גבוה... אחרי ברורים נאמר לי בבזק בן לאומי שהרוחב פס שלהם הכי גבוהה ולכן אצלם הגולשים נהנים ממהיריות יותר גבוהות על אותם חבילות כמו של המתחרים האם זה נכון? לפי מה שהם אומרים הרוחב פס שלהם הוא 11.8 ושל ברק 0.9 :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון בזק, 012, כבלים או יס? ולמישהו יש תוכנה שהאינטרנט יעבוד ויוריד לי יותר מהר? יש לי 750KB ובמיוחד שיוריד מהר ממירק!! תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב דיי חדש (המפרט כרגע לא רלוונטי) עם Win98SE ומודם Fritz ISDN, הבעיה היא שהמודם מותקן, יש חייגן ואת כל הפרוטוקולים, אני מצליח לבצע חיוג (Bezeqint), המחשב מבצע זיהוי משתמש וכניסה למערכת, ואני מתחבר אבל....שאני בא לגלוש דרך ה Explorer אני מקבל הודעת שגיאה: Server not found or DNS Error אני מצליח לעשות ping ל Gateway, אני מקבל IP, התקנתי מחדש את כל הפרוטוקולים והדרייברים. למישהו יש מושג? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה חודשים קניתי ראוטר אלחוטי DIR-615 rev M של DLINK. הוגדר לשדר WIFI בבית, 2 הסמארטפונים קולטים את האות ועובדים איתו טוב. קניתי מחשב נייד של לונובו Lenovo ideapad G500. התקנתי בעצמי WINDOWS 8.1 pro והורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של לנובו. הבעיה היא שאין תקשורת אלחוטית מהנייד דרך הראוטר הביתי. הראוטר מחובר חוטית למחשב והגלישה שם בסדר. בנייד - אני מקבל Limited, No internet access. הקטע המוזר הוא שאני מקבל כתובת מהראוטר, לפי ה-DHCP שהגדרתי לו. אבל אין גלישה באינטרנט - והבעיה האמיתית היא שפינגים לראוטר מקבלים destination host unknown או timeout (פעם אחת ראיתי פינג של קצת מעל אלף MS) דבר המצביע על בעיה באות. למרות שבווינדוס רואים חיווי קליטה מלא (אני מטר מ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-