רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי Linksys wireless router בן 4 שכבר לא הכי מסתדר עם משחקים חדשים, VPN וכו' והחלטתי להחליף אותו. אני יכול להזמין מארה"ב wireless router חדש ורציתי לדעת מהו הדגם הכי טוב + מומלץ שקיים היום. מה שחשוב לי גם זה הגמישות לפתוח פורטים וכו'. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה? התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל.…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קראתי מאמר על חיבור שני נתבים ב WDS ושם נאמר כי יש לתת לכל אחד מהנתבים האלחוטיים SSID שונה וכן תדר שונה. חיברתי אצלי בבית שני נתבים WRT54GL ב WDS ונתתי לשניהם את אותו SSID ואת אותו התדר בכוונה ובכך בעצם יצרתי רשת אחת שלמה בכל הבית. כרגע- כאשר אני גולש במחשב הנייד ומוריד משהו מהאינטרנט, המחשב יכול "לדלג" בין שני הנתבים מבלי להפסיק את ההורדה. אני מוצא את הרעיון מאוד טוב . האם יש חסרונות במתן SSID זהה ותדר זהה בעבודה ב WDS? קישור למאמר http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! נניח שיש לי מחשב שאני מתחבר איתו לרשת במשרד, משוטט בתיקיות וגולש באינטרנט, ולאחר מכן אני מגיע הביתה ומחבר את המחשב לרשת הביתית שלי. האם אני חייב לשנות הגדרות? מה עלי לעשות ואיך זה פועל? תודה, גונז.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אחרי כמה דקות שאני נכנס הדפים מקבלים גוון אפור כאילו קרה סוג של התנתקות.. אם אני מנסה לרענן אני מקבל הודעה של "the page cannot be displayed" מהדפדפן. זה מסתדר אחרי כמה דק'.. אבל זה חוזר על עצמו המון.. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר ברשת גדולה, ומידי פעם אחד המחשבים לא מצליח להיכנס לGMAIL. לפעמים זה אתר אחר. יש לציין שכשהוא לא מצליח, מחשבים אחרים כן מצליחים. האם זו בעיה בראוטר? בסוויץ? בספק האינטרנט? או במחשב עצמו? אולי הגדרות דפדפן? מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום קניתי חדש.. בהגדרות אני מנסה להגדיר אותו לפי מדריך ההתקנה. והבעיה שאחרי שאני מגדיר הכל ל חיבור L2TP שמתי משתמש וסיסמא וגם את שם השרת של נטוויז'ן.. אני עושה SAVE וזה כותב CONNECTING... שעה ככה לא מתחבר.. וזה עושה רפרשם מעצבנים. וכשאני אני מגדיר את סוג החיבור לDynamic IP אז הכל בסדר ויש אינטרנט מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית 4 מחשבים, אחד שמחובר לראוטר של TP LINK חיבור חוטי, 1 (A) נייד בחיבור אל חוטי, 1 (B) נייח בחיבור אל חוטי, ועכשיו תיקנתי עוד מחשב ©, התקנתי לו WINXP חיברתי אליו כרטיס רשת אל חוטי שמתחבר ל USB . דרך המחשב הנייח שמחובר אל חוטי (B) הגדרתי הגדרות לIP סטטי בשביל אימיול. כאשר אני מחבר את הUSB למחשב החדש © והוא מזהה את הרשת ומתחבר אליה, מופיעה הודעה במחשב (B) על IP CONFLICT ואי אפשר להתחבר לאינטרנט, והמחשב החדש © גם לא מתחבר למרות שהוא מזהה רשת. שני המחשבים האחרים עובדים בלי בעיות. יש למישהו רעיון ממה זה נובע? ואיך אפשר לתקן את זה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של דילינק ובחדר דיי רחוק אקסספוינט של אדימקס דגם 7416 הכל מעולה אני עובד כבר כמה חודשים איתו אבל הבעיה שכל שעה בערך הוא פשוט מתנתק מהאינטרנט ל10 שניות ואז הכל חוזר רגיל מה אני יכול לעשות כדי לגרום לו להיות מחובר ללא הפסקה זה פשוט מפריע לי מאוד במה שאני עוסק באינטרנט תודה לעזורים!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד של HP והוא מצליח להתחבר לרשת והוא גם מעביר מנות אבל כאילו יש לי חומת אש שחוסמת הכל! אני לא יכול להכנס לאינטרנט, האנטיוירוס לא מתעדכן, כאילו אין לי חיבור. ביטלתי את החומת אש של ווינדוס ואין לי עוד חומות אש. עשיתי כבר שיחזור מערכת וזה לא פתר לי את הבעיה, בדקתי גם הגדרות והכל בסדר מה עושים? (וזאת לא בעיה ברשת שלי) מה אני עושה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח קבוצה ביתית דרך הWIN7 והוא כותב לי שיש לי בעייה אם הIPV6 יש לזה פתרון ? (בתמונה) ניסיתי לבדוק בגוגל לא מצאתי איזה משהו שקשור או מובן כדי לנסות לפ תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, ישנו נושא לא פתור שברוצני לבדוק... כאשר אני מתחבר לאינטרנט, אני מבצע את החיוג באמצעות חייגן. האיי פי שמתקבל הוא קבוע למרות שאני מבצע ניתוק וחיוג מחדש... פניתי לבזק בינלאומי וזה טען שרק מול ADSL ניתן לקבל איי פי שמתחלף בין התחברות להתחברות... הפתרון היחידי שהחברה הציעה לי הוא להתחבר בכל פעם לשרת אחר שלהם וכך אקבל כתובת איי פי שונה... האם מישהו עובד עם ISP כלשהו + הוט ומקבל איי פי שמתחלף בכל התחברות מבלי להחליף שרת?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס. *כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv. הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם. כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים? הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר. הראוטר יהיה בחדר שינה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, עברתי לא מזמן לאינטרנט וטלוויזיה של פרטנר( 100מב מהירות). הראוטר שהם מספקים פשוט גרוע ברמות שלא יתוארו ( עדיין עובד על תקן N ולא AC). אז קניתי ראוטר חדש D-LINK DIR-815/AC1200. ניסיתי לחבר ולהגדיר אותו ואז שמתי לב שלראוטר הישן החיבורים היו ככה: חיבור Ethernet מהמודם - LAN1 חיבור Ethernet מהZingWell (מין בוקסה לבנה שמתחברת לשקע חשמל וממש יוצא הכבל רשת) - LAN 4 חיבור RJ11 שבצידו השני מתחבר לקיר לשקע מסוג BT PLUG של טלפונים - התחבר לחיבור DSL . הבעיה שבראוטר החדש אין לי חיבור DSL (RJ11), יש פתרון או שזרקתי כסף על ראוטר חדש? אם זה יועיל במשהו אז זה החיבורים של המודם: כבל RJ11 עם BT PLUG בקיר מחובר לשקע Pho…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשרד עד היום עבד בצורה של טלאי על טלאי, ועכשיו עושים סדר בתשתית המחשבים. חשבנו לקנות מתג של 24 פורטים שיהיה גם בסיס לעתיד. השאלה האם מספיק מתג של 10/100 או שעדיף מתג של 10/100/1000. יש לציין כי במשרד מיועדת לפעול בקרוב מרכזית IP קטנה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט בחתימה תיאור הבעיה : ל X800XL שלי התקנתי את ה CATALYAST 5.7 לפני חודש, והגדרתי CTRL ALT T מחליף תצוגה (מכבה את המסך ומעביר את התמונה ל AV של ה TV, וחזרה) כשאני מחליף בין התצוגות, לאחר כמה שעות, מהירות האינטרנט יורדת ל-0 (באימיול, בגלישה, בהכל) ואין לי גישה לאייקון של ה LOCAL AREA CONNECTION הוא כאילו לא מגיב בשורת המשימות, לא משנה כמה אני לוחץ עליו. אני חייב להפעיל מחדש את המחשב בשביל שזה יסתדר לקח לי זמן להבין את מקור הבעיה הורדתי מלא תוכנות שהיו מותקנות ועשיתי מלא בדיקות מסתבר שזה באמת המעבר לתצוגה שונה שתוקע את החיבור לרשת (למה לעזאזל, מה הקשר ??) אני מחובר בכבלים, בלי חייגן - חיבור קבוע (MPLS) המודם מחובר למחשב ב USB (מעולם לא עשה בעיות א…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo G580 ,win 8 64bit שמזהה לי רשתות אלחוטיות ואפילו מצליח להתחבר אליהם. פרט לרשת הביתית שלי שאותה הוא אפילו לא מוצא. בשונה משאר המחשבים בבית והמכשירים הסלולרים שכן מתחברים אליה. מה יכול להיות הפיתרון לבעיה המעצבנת הזאת??????
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה -- http://www.connectify.me
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש מתאם רשת חשמל מהיר, ללא wifi , עם שתי כניסות רשת (באחד המתאמים), שיהיה בו שקע חשמל במקום השקע שהוא תופס (באחד הצדדים שאני צריך להתקין אותו, יש שקע חשמל אחד בלבד שמחובר אליו רב-שקע ואני מבין שלא מומלץ להתקין את המתאם על רב שקע), רשת חשמל רגילה (לא תלת פאזי). מעדיף לרכוש בארץ, למרות שמחיפושים שעשיתי לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. כן מצאתי בחו"ל, לדוגמא TL-PA9020 , אבל מתעוררות הרבה שאלות: התקע של המתאם מתאים לשקע הישראלי (יש הארקה/אין ?, אם אין, משפיע על ביצועים ?), השקע שיש במתאם יתאים לחיבור רב-תקע (עם הארקה), מוצר מהסוג הזה מותר בכלל ביבוא ? לא יעצרו אותו בכניסה לארץ ? אם יש מענה לבעיות האלו אני בהחלט פתוח גם להזמין מחו"ל. …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לצערי אני מחוייב ב012 - "סתם כי בא לי לחסום" לעוד כמה חודשים, אני ממש מרגיש כמו אישה שנשואה לבעל מכה ולא יכולה להתגרש ממנו. בכל מקרה, האם כדי להקל קצת על הסבל שלי, יש איזשהו פתרון שיכול לעזור כנגד כל הקומבינות של הספקית? איזשהו פתרון שיגרום לקו שלי להעלם מהרדאר של 012 הנבלות???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-