רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
-
קושחה חדשה ל 3CRWER100-75 1.3.05WW אחרי חיפוש קפדני מצאתי באתרים רוסיים משמצחיק שהתקשרתי לתמיכה של הראותר CDATA הם נתנו לי את הגרסה 1.3.03WW שעושה בעיות ניתורים כל 10 - 20 דקות http://rapidshare.com/files/126876303/3CRWER100-200-75_v1.3.05ww_world_wide.fim http://ifolder.ru/7212378
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה התחיל עם ה-ICQ שלא הצליח להתחבר בסופהשבוע האחרון... ומאז אני רק מגלה עוד ועוד אתרים גדולים שפשוט בלתי אפשרי להיכנס אליהם. הכי מציק זה שירות hotmail ואתרים כמו yahoo ו-download.com. ודווקא אתרים קטנים אחרים עובדים פרפקט. אז מה יהיה? התקשרתי לשירות לקוחות, וכלקוח חדש שהתחייב ל-4 חודשים הייתי זועם! מה ענו לי? זאת בעיה מוכרת ומטפלים בזה עכשיו. אז כנראה ש-4 ימים לא הספיקו להם בשביל זה. מתי כבר יפתרו את זה? התשובה שקיבלתי היתה מתחמקת משהו בסגנון פוליטיקאי נפוץ "זה נמצא בטיפול ברגעים אלה ממש". בינתיים אני תקוע! למה התחברתי אליהם? דווקא בגלל ההמלצה החמה כאן בפורום. ולא שאני מאשים אתכם... בכלל לא! רק מוציא עצבים קצת... מה דעתכם על זה תגידו לי? אני מקווה שאני לא היחיד כאן שסובל.…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי ראוטר WRT54GL של LINKSYS והקליטה בקומה למטה ממש גרועה (שתי קווים ולפעמים אחד) קראתי בכמה מקומות שאפשר לקנות עוד ראוטר ולעשות WDS בקומה למטה השאלה האם הראוטר שלי תומך בפונקציה הזאת ומה אני צריך לקנות כדי לעשות זאת? תודה רבה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים שידרגתי את חבילת האינטרנט שלי למהירות של מגה וחצי כמו שרשמתי בכותרת. הבעיה היא שאני לא מרגיש בשום הבדל , ואפילו להיפך - זה נראה כאילו המהירות ירדה מעט. מהירות ההורדה בקושי מצליחה להגיע ל-70 קילובייט בזמן שבחבילה הקודמת(והאיטית יותר) הצליחה להוריד לי במהירות יציבה של 90 קילובייט. אני אשמח אם תציעו לי פתרונות לבעיה הנ"ל.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראוטר שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך..כנראה שהזמן עשה את שלו.. ואני רוצה לקנות ראוטר חדש..יש לכם המלצה על ראוטר טוב שאתם מכירים?(משהו פשוט וטוב) ואיפה אתם מציעים לקנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי מחשב נייד של IBM דגם T42 עם WIN XP SP3 והוא מסרב להתחבר לרשתות עם WPA2. ניסתי את זה אבל זה בהתקנה נאמר שלא צריך בגלל שיש לי כבר SP3 ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר. גם הכרטיס רשת תומך. מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב עם WIN7, ואנדרואיד מתחברים לי לאותה רשת) תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הבניין בו אני מתגורר עבר תהליך חיזוק תמא 38 בו הוכפל עובי הקירות וכתוצאה מכך קליטת 3G ב-IPHONE 5 בתוך הדירה כמעט בלתי אפשרית או גרועה מאוד. להפתעתי גם הקליטה של WI FI מהראוטר לא מאפשרת שיחה ברורה, גלישה מאוד איטית וניתוקים רבים. הראוטר נמצא על שידה באותו חדר עם ה-IPHONE. עוצמת הקליטה נמוכה מאוד(נקודה אחת מתוך 5). יש לי ראוטר NETGEAR של בזק ורוחב פס 40מגה. ניתן לעשות משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לראוטר אלחוטי יציב לכבלים עם יציאת USB, עובד ללא חייגן IP דינאמי: יש לי EDIMAX 6524N והוא נופל אחת לחודש בערך, האם יש משהו יותר יציב כמו ה-3COM שהייה לי קודם (נפילה פעם בשנה לערך). האם אני יכול לחבר דיסק USB על יציאת USB של ראוטר והדיסק יראה ככונן על ידי כל המחשבים ברשת? האם כך חוסכים מחשב שיחזיק את הדיסק השיתופי? בתודה מראש, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נואש לעזרתכם יש לי בבית 4 מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך ראוטר מסוג סימנס שסופק לי ע"י בזק.. אחד מהמחשבים הפכתי לשרת לינוקס למטרת אחסון אתרים הבעיה היא שלא ניתן להתחבר ל SSH וגם לא ל HTTP וגם לא ל FTP מבחוץ רק מבפנים ורק דרך האייפי הפנימי שהוקצה לשרת מתחנן לעזרתכם תודה רבה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי כרגע 100 מגה עם תשתית של HOT וספק של HOTNET זה תמיד מוריד לי על מקסימום לא משנה מה אבל אני חורש על משחקי רשת ושמעתי שיש להם "כבל תת ימי"שממש עושה את הפינג למשחקי רשת ממש חלק זה נכון?עד עכשיו לא היו לי בעיות עם HOTNET אבל הכבל התת ימי הזה נשמע טוב.....מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של בזק דגם 6850u תקן n ברצוני להחליף את הראוטר הישן בראוטר החדש שלהם דגם vtech תקן ac קראתי שיש הרבה בעיות עם הראוטר החדש מה אתם ממליצים להשאר עם הישן או להחליף לדגם החדש?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם רשת חשמל מהיר, ללא wifi , עם שתי כניסות רשת (באחד המתאמים), שיהיה בו שקע חשמל במקום השקע שהוא תופס (באחד הצדדים שאני צריך להתקין אותו, יש שקע חשמל אחד בלבד שמחובר אליו רב-שקע ואני מבין שלא מומלץ להתקין את המתאם על רב שקע), רשת חשמל רגילה (לא תלת פאזי). מעדיף לרכוש בארץ, למרות שמחיפושים שעשיתי לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. כן מצאתי בחו"ל, לדוגמא TL-PA9020 , אבל מתעוררות הרבה שאלות: התקע של המתאם מתאים לשקע הישראלי (יש הארקה/אין ?, אם אין, משפיע על ביצועים ?), השקע שיש במתאם יתאים לחיבור רב-תקע (עם הארקה), מוצר מהסוג הזה מותר בכלל ביבוא ? לא יעצרו אותו בכניסה לארץ ? אם יש מענה לבעיות האלו אני בהחלט פתוח גם להזמין מחו"ל. …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, תודה שנכנסתם. לאחר שקיבלתי את המחשב החדש שלי לפני שבוע בערך היום החלטתי לחבר אותו לאינטרנט במקום המחשב שדרכו אני מדבר עכשיו. לקחתי את המודם, העברתי אותו למחשב החדש (ללא שינוי הגדרות כלשהוא במחשב הזה), הכל חובר כמו שצריך...ניסיתי להכנס לעמוד ההתחברות של ערוצי זהב (www.aztv2.gc) ללא הצלחה, להפתעתי כשהעברתי את המודם בחזרה למחשב הזה ללא ההתחברות לנטוויז'ן (רק אליהם מתחברים עם חייגן ולא אוטומטית* הצלחתי להכנס לעמוד. השאלה- מה אני צריך לעשות כדי לפתור את העניין? לבחור בעמוד של ערוצי זהב "ניתוק המחשב"? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה בחודשים הקרובים ואני רוצה לשדרג את האינטרנט בבית ל-1 גיגה. אני מבין שכרגע יש שלוש חברות שמספקות חיבור סיב אופטי: פרטנר, סלקום ואנלימיטד. בדקתי באתרים של כל חברה אם קיימת תשתית לבית החדש ואכן כל החברות מספקות חיבור לבית. רציתי לדעת אם יש חברה ממולצת בין השלושה מבחינת איכות חיבור, מהירות ושירות לקוחות. בנוסף רציתי לדעת אם החברות מספקות מודם בחינם או בתשלום ואם אפשר לוותר עליו ולקנות אחד יותר טוב. ותודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שיטה להדליק את המחשב מרחוק דרך האינטרנט ולא דרך רשת ביתית. ראיתי כבר שזה אפשרי ע"י שליחת MAGIC PACKET לאייפי המבוקש בצירוף כתובת הMAC. אבל מה שאני לא עושה לא מצליח. הצלחתי להעיר את המחשב ברשת מחשבים, ההגדרה בדרייבר מאופשרת. צריך לציין שהאייפי שלי הוא סטטי..אם יש לזה איזשהי השפעה. אני דרך תשתית הוט עם ראוטר אדימקס.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עזרה - פירמטתי את המחשב ואיתחלתי את החלונות מחדש, אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח, אני מתחבר דרך נתב אז בדקתי ב ipconfig את כתובת ה IP שלי ואני לא רואה שום כתובת, מה יכולה להיות הבעייה? איך אתקן זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מבזק את המודם אני רוצה להשתמש בו כנתב מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Linksys wireless router בן 4 שכבר לא הכי מסתדר עם משחקים חדשים, VPN וכו' והחלטתי להחליף אותו. אני יכול להזמין מארה"ב wireless router חדש ורציתי לדעת מהו הדגם הכי טוב + מומלץ שקיים היום. מה שחשוב לי גם זה הגמישות לפתוח פורטים וכו'. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח קבוצה ביתית דרך הWIN7 והוא כותב לי שיש לי בעייה אם הIPV6 יש לזה פתרון ? (בתמונה) ניסיתי לבדוק בגוגל לא מצאתי איזה משהו שקשור או מובן כדי לנסות לפ תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-