רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
למה אני משתמש רגיל צריך את זה? או האם רק בעלי מספר מחשבים באמת צריכים את זה אלי שאלות שלא כל כך ברורות לי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי אינטרנט 12MB, תשתית של הוט, ספק של בזק, הכול היה טוב ויפה עד שלפני כמה שבועות הרגשתי שהוא לא מקבל את מלוא המהירות, בדקתי, ומסתבר שיש לי באופן קבוע אינטרנט במהירות 5MB. התקשרתי לבזק וזה מה שעשינו: 1. בדקנו עם הוט שאצלהם הכול תקין, ואכן המהירות היית תקינה. 2. חיברנו את המחשב ישירות למודם של הוט (מוטורולה) ולא דרך הראוטר (אדימקס) הקבוע, והמהירות גם כן היית תקינה. המסקנה הנובעת שיש איפשהו בעיה עם הראוטר, והפתרון המיידי של התמיכה הטכנית זה להחליף ראוטר. יש לי את הרואטר אולי שנתיים, אני לא מומחה בתחום אבל אני כמעט בטוח שאין שום סיבה שאני אזרוק את הראוטר ואקנה חדש. השאלה שלי אלכם, יש דברים שאפשר לנסות לפני שאני אלך לקנות ראוטר חדש? אולי בהגדרות? אני לא יודע אם זה ק…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי בעיה עים כרטיס הרשת, כלומר חיבור כניסה לאינטרנט "בילד אין "שמחובר ללוח האם ואני רוצה לקנות כרטיס רשת .איזה כרטיס רשת איכותי מומלץ לקנות לא הזולים, מה מומלץ ומה ההבדל בכרטיס איכותי שיכול לתת ל?י האים זה משמעותי בין כרטיס איכותי לבין כרטיס זול? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים, הרשת עצמה עובדת (גם זה לא משהו ולא תמיד אבל נניח), רואים את המחשבים אחד של השני ועל פניו זה נראה בסדר, אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד, מה יכולה להיות הסיבה, ואיך פותרים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות ניתוב מהכתובת LAN שלי לכתובת הWAN שינתב אל הכתובת LAN של המודם של בזק. יש לי DLINK 655, הכתובת שלי היא 192.168.0.2 , הכתובת של הDLINK היא 192.168.0.1 הכתובת של הLAN של המודם הוא 138.0.0.1 אני לא יודע מה הכתובת WAN של הDLINK , אני משער שבהתאמה. המטרה שלי היא להיכנס למודם של בזק גם כשאני מחובר לנתב במטרה לראות נתוני סנכרון. האם זה אפשרי בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע). אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע? בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה. כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויסטה שמחוברים לראוטר של לינקסיס. המחשב הראשון עבד בסדר גמור בחצי השנה האחרונה (ויסטה 64 ביט). השבוע חיברתי מחשב נוסף עם ויסטה 32 ביט. היום עדכנתי את ויסטה ל-SP1, ומאז המחשב לא מצליח לתקשר כראוי עם הראוטר. ויסטה כל הזמן מגדירה את הראוטר כ-"Unidentified network". ניסיתי לחפש פתרון ברשת, אבל לא מצאתי תשובה. כשאני נכנס ל-properties של כרטיס הרשת (בשני המחשבים יש את אותו כרטיס רשות מובנה על לוח-האם), שני הכרטיסים מוגדרים באותו האופן בדיוק. ההבדל הוא שכשאני מבצע דאבל קליק על כרטיס הרשת ומופיע החלון המצורף, במחשב שעובד כראוי IPv4 מוגדר כ-Internet ו-IPv6 מוגדר כ-Local, בעוד במחשב שלא עובד שניהם מוגדרים כ-Local. אני מניח שדבר זה קשור לתקלה. באמת שאין לי מושג מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי הכל כנדרש ועכשיו אני בשלב ההגדרות. יש לי אינטרנט כבלים... עשיתי את ההתקנה כמו במדריך שבא עם הנתב באתר של הנתב, עשיתי הגדרות ב-set up small home or office network לכל מחשב(2 מחשבים) הגדרה שונה-באחד-this computer connect to internet throw another computer or residental gateway ובשני- this computer connect to internet directly or throw hub other computer also connect to internet directly or throw network hub.. במחשב אחד האינטרנט פועל ובשני לא. אולי זה קשור בנתב חיברתי לפי מספר(1-4)(ליציאות) ל-1 את המחשב שלא פועל ול-2 את המחשב שפועל או לא יודע. אם מישהו יודע מה הבעיה או יכול להסביר מהתחלה מה עליי לעשות ע"פ כל השלבים כדי שיהיה לי אינטרנט בשני המחשבים עם שיתוף תיקיות ומד…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-HOTMAIL כשרת דואר אלקטרוני. אני עובד מול משרדים בסין ושולח להם מיילים באנגלית אך משום מה המיילים יוצאים מבולבולים... הכוונה היא שאין סדר במילים והכל יוצא מבולגן ולא קריא. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הסוגיה הזו, נכנסתי להגדרות ופשוט לא מצאתי, שיניתי גופן, ל-ARIEL, אני דואג לרשום משמאל לימין ועדיין לא עובד. תודה מראש לעוזרים זה חשוב לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני פותח פורטים ? אני עם מודם level one ואני רשום בבזק בין לאומי ואני יודע שאתר בשבילי הוא 10.0.0.138 אבל שם צריך לכתוב משתמש וסיסמה .. מישהו יודע את הסיסמה והמשתמש?? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר באמצעות ראוטר אלחוטי TP LINK לתשתית של הוט וספק 100 מגה של הוט-נט. בביית שני מפלסים כך שנוצרים קטעים שבהם הרשת האלחוטית היא חלשה מאד. חשבתי שרפיטר יפתור את הבעיה. רכשתי רפיטר כזה - http://www.aliexpress.com/snapshot/284332274.html וחברתי אותו בהתאם להוראות . הרפיטר התחבר ומראה סיגנל חזק מאד הרבה יותר מזה של הראוטר הביתי. אבל משום מה שאני מתחבר לרשת של הרפיטר הגלישה היא איטית להחרידפחות מ 0.5 מגה. לעומת זאת בגלישה מאותו מיקום ברשת של הראוטר למרות שהסיגנל חלש הגלישה מהירה יחסית (5 מגה). אני מניח שתציעו לחבר דרך AP ישירות לראוטר אבל אז הרפיטר יהיה בסמוך לראוטר בחדר שבין כך יש בו קליטה מעולה, אני זקוק לפתרון לשטחים המתים. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית מספר מחשבים. המודם-ראוטר של ROTAL שקיבלתי מבזק מחובר למחשב ה"ראשי" שנמצא בקומה למעלה. בקומה למטה יש לי מחשב נוסף שמתחבר באופן אחלוטי אל הרואטר שלמעלה (כרטיס רשת אלחוטי USB של Edimax). עכשיו ברצוני לרכוש Access Point של חברת Edimax ולחבר אותו למטה למחשב שמתחבר באופן אלחוטי. האם זה אפשרי?? כלומר לחבר את הAP עם כבל רשת לכרטיס רשת שבמחשב. (המחשב עצמו מתקשר עם הרשת באופן אלחוטי אבל) זה בר ביצוע או שחייב חיבור ישיר עם כבל רשת בין הראוטר ל-AP?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מחשב מקבוק עם לאופרד סנו. מחובר דרך רשת כבלים של 012 עם ראוטר linksys wrt54g2 ביצעתי את כל הגדרות הפורט פורוורד וסטאטיק איי פיי ל3 תוכנות שונות: vuze, transmission , bittorent רק בטרנזימיסן עבד לי ההורדה שם וגם זה במהירויות נמוכות מאוד. בין 0-20 קילובייט לשניה... ניסיתי הכל עם הראוטר ולא עבד לי... הפורטים חסומים... האם אני יכול לדעת אם זה בעיה בהגדרות או האם זה הספק חוסם? האם יתכן שהספק יכול לזהות פורטים שאני מגדיר לטורנטים? כל פורט שאני מנסה מעל 6880 לא עובד... יש לכם עוד הצעות בשבילי על מנת לנסות לסדר את העניין הזה? **** צירפתי תמונות מסך על מנת שתראו את ההגדרות**** תודה[br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 01:01:53
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפני בערך חודש וקצת בדקתי האם קיימת תשתית NGN ביישוב שלי ונענתי בחיוב. החלטתי לשדרג את מהירות הגלישה מ5 מגה ל-15 (ספקית נטוויז'ן). לקחתי את מהבצע בנטוויז'ן של השנה חינם ולאחר מכן 109 ש"ח לחודש. בבזק המחיר הוא 129 ש"ח לחודש, 3חודשים ראשונים 65 ש"ח. הבנתי מבזק שמגיע ליראוטר חדש בחיוב זיכוי והלכתי לקחת אותו- DLINK 2760U. לאחר כמה ימים של שימוש באינטרנט וריפרשים אינסופיים לדפי האינטרנט (המהירות הורדה עצמה הייתה תקינה) התלוננתי בפני בזק על הבעיה. הם אמרו לישהם ישלחו טכנאי. אתמול הגיע הטכנאי ולאחר בדיקה הוא אמר לי שהמקסימום שאני יכול לקבל הוא 8 מגה כי אני רחוק בקילומטר ומשהו מהמרכזיה שלהם. כרגע יש לי כמה ברירות ואני באמת לא יודע על מה ללכת. בבזק הציעו לי לעבוד ל-8 מגה במח…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום! חג שמח אני מעוניין להגדיר בראוטר שלי ip קבוע. דגם הראוטר: ראוטר+מודם TP-Link Archer VR600 V2.0 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps מפרט מלא של הראוטר באתר היצרן: https://www.tp-link.com/au/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr600/#overview אני מתכוון כשאני מנתק את הראוטר מהחשמל ומחבר שוב ה ip נשאר בכתובת שלו תמיד ולא משתנה לעולם! ידוע לי שיש אפשרות לשלם כסף על ip קבוע אבל אני מחפש דרך חלופית ללא עלות אני צריך ip קבוע בשביל ה DVR/מצלמות בבית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם עוד מישהו פה מקבל לאחרונה (אני מנוי בברק 013, לא יודע לגבי אחרים) כל מיני הודעות דואר מאנשים לא מוכרים שלא ברשימת הנמענים שלו הודעות עם כל מיני קבצים כמו Palm_VII.jpg וכל מיני קבצי .bat .com !??!?!! זה פשוט מטריף אותי אני מקבל גם לתיבת דואר בברק וגם לאינטרנט זהב ועשיתי סריקה של ה - Klez הזה ואין לי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בהוט עסקי כבר הרבה זמן ברוב הבעיות הם טיפלו תקין בצורה מהירה ומצאו את התקלות בלי שנראה באמת שיש בעיה, עד עכשיו. מבחינתי אני לא יודע מה קרה או מה היה מאז אותו יום שהמודם לא הסתנכרן או שהיה איזושהי בעיה שהתקשרתי לתמיכה העסקית של הוט להסביר להם שיש פאקטים לוסט, בעיות איטיות וכו'. בהתחלה חשבתי שזה עוד הספק והתחלתי איתם סירנדה של מוזיקה וכעסים, עד שהבנתי שזה מגיע ישירות מהמודם ומ-ה DEFAULT GATEWAY של הוט. כמובן הוט הערמומיים והשקרנים בעין נחושה כי הם לא ישקרו בטלפון אלא גם בפנים שלכם יגידו זה בעית קצה של המשתמש ושל המחשב וכפי שאני דואג שלא יהיו לי בעיות כאלו אני באמת דואג שלא להאשים אף אחד לפי שאני באמת יודע שזה כך. מן הקצה לקצה הבעיה התחילה מאז שהיתה הפסקת חשמל בחברת החשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אורנג שמשמש כנקודת גישה אחרי שהגדרתי לו סיסמה המהירות הורדה צונחת בחצי (מ30 ומשהו לסביבות 15 מגה) ניסיתי את כל סוגי ההצפנה שיש רציתי לנסות לעדכן לו גרסה ולא מצאתי איך מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת הכל. יש איזה אתר שמשווה בין מהירויות הגלישה הורדה וכו' בין שני אופני החיבור? איך לדעת מה שנותנים לי זה באמת המהירות בה אני גולש? (התיחסות בעיקר ל 750 K).
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר שנים רכשתי את הראוטר הנ"ל של D-Link, שהוא למעשה מודם סלולרי עם מספר יציאות LAN שכולל SLOT לכרטיס סים. אחלה מכשיר, רק שכבר לא מייצרים אותו ולא ניתן כבר להשיג אותו היום. אני מחפש משהו חדש, אבל שמבוסס בדיוק על אותו הדבר. הראוטרים היחידים שאני מוצא הם כאלה שתומכים בדונגל USB סלולרי, וזה לא ממש טוב לצרכים שלי. מישהו יכול לעזור לי בחיפושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם חברי הפורום יכולים לעזור לי? המחשב השולחני מופעל ע"י חלונות 7. המחשב הנייד מופעל ע"י חלונות 8 את שניהם חיברתי בכבל מוצלב. מאתר התקלות, בשני המחשבים, מציג הודעת שגיאה: Local Area Connection" Doesn't Have A Valid IP Configuration" המחשב השולחני מחובר לאינטרנט באמצעות כרטיס תקשורת אלחוטי, ללא בעיות.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי איטרנט בכבלים של ערוצי זהב 750 קילו התוכנות שעובדות באינטרנט נהיות איטיות ומתנתקות מדי פעם..וגם האינטרנט עצמו מתנתק לפעמים..הפינגים שלי במשחקים טיפה יותר גבוהים מאשר בהתחלה.. אין לי עוד משתמשים עם כבלים בבניין (2 אנשים) תעזרו לי בבקשה אני נואש ואני חושב לעבוד לadsl תודה מראש גברים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג lenovo r60e ומודם מסוג TRENDnet TEW-431BRP. הנייד לא מזהה את כיומן של רשתות אלחוטית, כאן ובמכללה. אני לא יודע אם הראוטר משדר אבל חושב שכן, מה שבטוח זה שהנייד לא מזהה אולי הכרטיס רשת האלחוטי שיש בו לא מופעל. ניסתי לגשת בכלי ניהול לווירלס זירו קונפיגרישן לשים על אוטומתי ולעשות הפעלה מחדש, לא עזר. כמו כן דרך קביעת תצורה אני כל הזמן מעביר את הכרטיס לאלחוטי מופעל מידי פעם זה חוזר לאלחוטי מנותק... כשאני לוחץ fn+F5 הוא אומר שהוא לא מזהה שום רשתות שמשדרות. אולי אני לא מתקין את זה נכון..?או שמא הכרטיס פגום? אודה לתגובות מהירות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר ימים שידרגתי את חבילת האינטרנט שלי למהירות של מגה וחצי כמו שרשמתי בכותרת. הבעיה היא שאני לא מרגיש בשום הבדל , ואפילו להיפך - זה נראה כאילו המהירות ירדה מעט. מהירות ההורדה בקושי מצליחה להגיע ל-70 קילובייט בזמן שבחבילה הקודמת(והאיטית יותר) הצליחה להוריד לי במהירות יציבה של 90 קילובייט. אני אשמח אם תציעו לי פתרונות לבעיה הנ"ל.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-