רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר. 300+- לספק + תשתית (HOT). האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו לבזק אין אין עדיין תשובה לכך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית ולכולם יש את אותו אינטרנט אבל רק מחשב אחד מחובר אליו בצורה חוטית והשניים האחרים בצורה אלחוטית (אחד נייד ואחד נייח ) במחשב שמחובר בצורה חוטית אין שום בעיה באינטרט אבל בשניים האחרים המחשב מוצא את הרשת , מתחבר אליו והוא כותב " מחובר ללא גישה לאינטרנט" (ולפעמים הוא גם עובד אבל בדרךך כלל השגיאה הזו מופיעה) מישהו יודע מה יכולה ליהות הבעיה ,יכול ליהות שזה משהו בהגדרות של הווינדוס או של משהו אחר (בשני המחשבים יש WIN7 מקורי אם זה משנה משהו)?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מתאמים לרשת על גבי החשמל למחשב בסלון, אני בעיקר אזרים סרטי HD. מה ההמלצות היום?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מבקש לדעת אם יש אפשרות לשתף 2 מחשבים דרך האינטרנט (לעשות תיקיה משותפת בין 2 מחשבים מרוחקים זה מזה והם לא בדומיין ) אם אפשר לעשות את זה אשמח לדעת איך תודה מראש אליאור
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי חיבור ADSL 1.5 של חברת בזק בינלאומי. המודם שברשותי הוא ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מהראשונים שבזק חילקו). לאחרונה התעוררה אצלי בעיה בחיבור.. כל כמה שעות המודם מאבד סנכרון ומפסיק להיות מחובר... (הנורה ה-2 מתחילה להבהב למרות שאמורה להיות דלוקה בצורה רציפה). את המודם הפכתי ל Router. עכשיו לשאלות... א. האם כאשר אני מתקשר לבזק עם הבעיה הנ"ל, כדאי להחזיר את המודם למצב רגיל ולא ROUTER? האם הפיכת המודם ל ROUTER היא עניין לא חוקי? ב. אם יחליפו לי את המודם, האם יחליפו לאותו המודם בדיוק או למשהו אחר לגמרי? האם יש לי עילה לדרוש את אותו המודם בדיוק? (והאם כדאי לעשות את זה בכלל) ג. אם לא, איזה מודמים יכולים לתפקד כ ROUTER כמו מה שיש לי עכשיו? אין לי תקציב לקנות ROUTER בנפרד ול…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
dell 9400 laptop לא מצליח להתחבר לאינטרנט לא בצורה קווית ולא אלחוטית טוען שלא מוצא את ה IP. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס אך ללא הועיל.. יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני ספק אצל בזק וHOT משתמש באינטרנט 12 מגה,ולכן הייתי צריך לקנות ראוטר שתומך בחיוג L2TP וקניתי את EDIMAX BR-6524N הכל עבד מעולה עד שהתקנתי את הווינדוס 7 שלי מחדש (הוא נדפק קודם) מאז ההתקנה שלו חוויתי התנתקויות קצרות,שהאינטרנט מתנתק ואז אני עושה אבחון תקלות וזה פותר את זה עד שלפני כמה ימים האינטרנט התנתק לגמרי ואבחון תקלות לא עזר הקטע המוזר? יש לי גישה לראוטר,ושאר המחשבים שמחוברים אליו (לפטופ אחד באלחוטי ומחשב רגיל בכבל) עובדים עם האינטרנט רגיל אז הבעיה הייתה רק אצלי התקשרתי לבזק בינלאומי לתמיכה טכנית,איפסנו הגדרות של הראוטר,הגדרנו חיבור LAN מחדש,איפסנו את הפיירוול של הווינדוס,ושלחנו לפינג לWALLA בשליחת הפינג הוא נתקע ב192.168.2.1 והיה רשום DESTINATION HOST UNREACHAB…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה נתב אלחוטי לקנות? כרגע יש לי HOT+014 שתיים עשרה מגהבייט הורדה/1 מגה העלאה+ חבילת גיימר, מודם של ARIS ונתב אלחוטי Sweex LW050 תקן G שכנראה לא תקין כבר. מעוניין להחליף לנתב תקן N כמובן. מדובר על 3 חדרים צמודים אחד לשני, אין ממד. החדר האמצעי שמשדר ל2 החדרים הצדדים מחובר באופו קווי למודם. התשתית הינה של הוט כפי שציינתי ,אך ככל הנראה אעבור לבזק מחר אחרי השירות ש"קיבלתי" אתמול (לא חדש שהשירות שם מתחת לכל ביקורת). אני מעדיף משהו מוכר כגון EDIMAX/TP-LINK. האם יש טעם לקנות ראוטר בכלל של 300MBPS שעולה בערך 300 ש"ח, או שאפשר להסתפק ב841 של TP-LINK ב99 ש"ח? (150MPBS) שמעתי שעדיף לקנות נתב שתומך בDD-WRT . מה זה ואיך זה תורם לי? מעוניין כבר להזמין היום/מחר :-) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר של level one דגם 3406tx ואני לא מרוצה ממנו. היו לי בעיות עם כרטיסי רשת שמאבדים קשר איתו + הפלאפון שלי, iphone, לא מוכן להתחבר אליו כמו שצריך והוא מאבד קשר אחרי כמה שניות. (הבעיה לא בפלאפון כי זה קורה עם כל iphone ברשת הזאת) אני בכבלים בחיבור l2tp עכשיו מה שחשוב לי זה שיהיה אפשר להגדיר אותו מעולה למשחקים ולהורדות שלא יהיו בעיות כי אני משחק הרבה ברשת של ה xbox. התקציב הוא 400 שקלים. אם כדאי להשקיע יותר סבבה, אם כדאי להשקיע פחות אז גם כן. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם החלטתי לעשות ADSL 1.5 אני רוצה לנצל את המיטב ממנו ! בטופס הרשמה שאולים אותי אם יש לי USB עכשיו כמובן שיש לי...אבל אני רוצה לדעת אם זה טוב המודם של USB או לא דבר שני מה זה הPRO במודם של ALCATEL מה זה ייתן לי, מהם הייתרונות, ומהם החסרונות. (אם מישהו יכול גם להמליץ על ספקית טובה אשמח) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. חיברו את הבניין שלי לסיבים של פרטנר (עדיין מחכה שיחברו לי הקומה שלי או משהו? משום מה לא נותנים לי להתחבר עדיין) בכל מקרה, אני מתכוון להתחבר לחבילה של 1000 ורציתי לשאול האם הראוטר שהם מביאים מספיק טוב (מבחינת הגדרות של פתיחת פורטים, קביעת אייפי סטטי לפי כתובות מאק, UPNP וכו'), או שעדיף לי ראוטר פרטי שמחובר דרך מתאם סיב עם LAN? (אם זה אפשרי). במידה וכן, האם הראוטר שברשותי - TP Link Archer C6U יעבוד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014 חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה. פרטים נוספים: - הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל. - כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה. - אני משתמש במחשב נייד עדכני - הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית. - אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה). (ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנו מישהו שיוכל להסביר כיצד ניתן להתחבר ממחשב ביתי עם חיבור רשת רגיל למחשב משרדי שנמצא ברשת IPVPN? בזק לא מסוגלת לתת תשובה.. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים של ספקיות האינטרנט וגם באתר של בזק ולא מצאתי. יש רק ל- ale 070 ו- ale 130 . מי שיוכל להביא לי קישור מתאים לדריבר - גאון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, האם ראוטר אלחוטי משדר תמיד באותה עוצמה?כלומר,אם כרגע אף אחד לא גולש(מצב המתנה),הוא ישדר באותה עוצמה של שידור בקצב גבוה(צפייה בסרט HD לצורך העניין)?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנתב שלי מוציא פרט לשתי רשתות גם את הרשת של Bezeq free. אינני מנוי לשירות הזה אך בכל זאת ניתן לקלוט אות מהרשת במרחק סביר מביתי. התקשרתי לבזק על מנת שיבטלו לי את הרשת אך הם טוענים שכיוון שאינני מנוי לשירות , לא ניתן לגלוש על הרשת. לי זה נשמע מאוד לא סביר שהרשת תמשיך לעבוד ללא צורך בה. האם ידוע לכם אם ניתן לבטל את הרשת הזאת ולהשביתה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש ראוטר טוב בתקציב מינימלי עד כמה שאפשר שיעבוד עם openWRT תודה יניב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המצב המעודכן : 2 מחשבי XP שמחוברים בינהם בכבל מוצלב, אחד המחשבים מחובר למודם כבלים. כל ההגדרות מוגדרות היטב. כאשר *לא רץ* במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני עובד מצויין !!!! כאשר רץ במחשב השרת ZoneAlarm FireWall - האינטרנט במחשב השני לא עובד !!! כלומר, משהו בקינפוג של זון אלארם חוסם את המחשב השני, ולא שום בעיה בהגדרות אחרות !!! ניסיתי ליישם כל מיני דבירם שאמרו כאן החברים, כלום לא הולך !! ההגדרות הנוכחיות הם כפי שרואים בתמונה המצורפת, 2 השורות הראשונות הם החיבור לאינטרנט השורה השלישית היא כרטיס הרשת הנוסף (שאליו מתחבר כבל הרשת) השורה הרביעית זה ה TRUTED לחברת הכבלים, ע"מ שאוכל לגלוש (לא יוצר חור אבטחה, בדקתי) והשורה החמישית זו שורה שהוספתי ע"פ מה שקראתי כא…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם בטוח להזמין מהאתר או לא אני בא להזמין ואני מקבל הודעה כזאת: כמו כן לפני זה קפצה לי הודעה שפג תוקפו של האישור [certificate] האם אני יכול להזמין מהאתר או שלא כדאי לי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, דבר ראשון, כל הכבוד על הפורום הנהדר הזה. דבר שני, יש לי בעיה שאני לא מצליח להסביר שדרגתי את גירסת הווינדוס שלי מ XP לווינדוס 7 ומאז אין לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מהמחשב הנייח, אבל מלפטופים ואייפונים ניתן כי החיבור האלחוטי עובד. משתמע מכך - שיש אינטרנט במחשב הנייח שלי אני לא מצליח להתחבר, הכרטיס רשת מזוהה ע"י המחשב ולא מסתמנת בעיה איתו...אבל! כשניסיתי להתחבר דרך אינטרנט אקספלורר והוא סרק לי בעית חיבורים הוא כתב שכנראה החיבור לכרטיס רשת לא עובד או שהוא כנראה שבור. זה לא הגיוני כי כשעבדתי עם XP הכל עבד מצוין.. אז יתכן שצריך להגדיר משהו חדש עכשיו בווינדוס 7 על מנת שאוכל לגלוש? תודה על העזרה (: שגיא...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה אני משתמש רגיל צריך את זה? או האם רק בעלי מספר מחשבים באמת צריכים את זה אלי שאלות שלא כל כך ברורות לי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים בחברה מסוימת אשר יש בה 7 מחשבים + שרת שמחוברים אל הרשת הקווית. אני מעוניין לאבטח את הרשת של החברה מפני וירוסים ואיומים שונים. אשמח לדעת כיצד אני יכול לעשות זאת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מוצר שיאפשר לי ליצור נקודת WIFI מהמחשב הנייח שלי (המחשב מחובר לאינטרנט בכבל). מחפש פשוט איזה משהו שמתחבר לUSB ויוצר נקודה כזו... לא צריך משהו יקר ולא צריך משהו עם טווח גדול בכלל אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם ה WDR4300 שקניתי בארץ, כל שבועיים הרשת 2.4GHZ רק משדרת אבל אין דרכה אינטרנט, 5GHZ עובד, ואז צריך להפעיל מחדש את המכשיר כדי שזה יעבוד, קראתי שזאת בעיה נפוצה מאוד בראוטר הזה וזה באג שלא יצא לו תיקון. אז החלטתי לקנות אחד חדש ויש לי כמה התלבטויות: 1. C7 או C9, האם המחיר שווה את השדרוג? 2. האם לקנות מ EBAY כדי להמנע מקושחה ישראלית? אם כן הכי נמוך שמצאתי זה מאיטליה ב 600 שקל כולל משלוח אבל בטח המכס יעצור את זה וירצה כסף כדי לשחרר את המוצר, וגם עלולה להיות לי בעיה רצינית עם נושא הקושחה (החרמת המוצר). אז מה לעשות? אני מחפש ראוטר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-