רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, לאחרונה אני חווה איטיות די מעצבנת בהורדה של קבצי טורנט בלבד. התשתית שלי היא בזק, ספק 014, 15 מגה. מבחינת גלישה, הורדות, סטרימינג הכל באמת בסדר גמור. כמובן שדבר ראשון בדקתי הפניית פורטים, הגדרות בתוכנה (אני משתמש ביוטורנט) וכו' והכל בסדר. יש לי גם יוזר של 012 אז ניסיתי להתחבר דרכו. אותם טורנטים שמורידים במקסימום 300 קילובייט לשנייה טסים עכשיו ב-1.5 מגה לשנייה. ברגע שאני מחזיר את היוזר של 014 חוזרת האיטיות (בכל שעות היום, דרך אגב). שני היוזרים הם לא עם חבילת גיימרס. עכשיו, ברור לי שמדובר באיזשהו traffic shaping עצבני שהולך ב-014, אבל השאלה שלי אם אני בכלל אוכל לקבל מענה או הכרה כלשהי של הבעיה מהם. התקשרתי היום והסברתי לתומך טכני שלהם שעם יוזר של חברה אחרת הכל בסד…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר אדימקס בעל מודם אני ממש לא יודע איך להתקין אותו אשמח לקבל מידע על אופן מלא של התקנה + הגדרות לכל בעיה צפויה בהמשך כמו האימיול. והגדרות איך אני גולש עם המודם ללא adsl . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש משהו שנקראAIRPCAP מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג משהו דומה בארץ ? (שיעבוד על WINDOWS) http://www.cacetech.com/products/airpcap.html תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, האמת הסתכלתי לא מעט בפורום לפני השאלה אך אני אשאל בכל זאת כי עדיין יש לי סימני שאלה רבים ? יש לי בבית 4 מחשבים (1 קווי כל השאר אלחוטי) Apple TV 2G PS3 אני מעוניין לרכוש 2 נתבי N על מנת לקבל העברת קבצים מהירה (300MB בערך ) בין המכשירים וכמובן streaming העניין שאני לא יודע מה חשוב לבדוק ברכישת נתב מה צריך לדעת על האנטנות dbm וכו'... יש המלצות לנתב איכותי אני חשבתי על linksys e1000 מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הראוטר בהוטבוקס של הוט מתחיל לעשות לי פשלות ואני רוצה כרגע להחליף אותו במשהו יותר טוב. אני אהפוך את ההוטבוקס שיהיה מודם בלבד ואחבר לו רואטר חדש. כרגע הדירה שלי היא יחסית קטנה 55-60 מטר, אולי אעבור בעתיד לדירה של 70-80 מטר. אני מחפש ראוטר טוב עבור סטרימינג של סרטי 1080P ומעוניין שלא יהיו עצירות או תקיעות או ניתוקים. בנוסף אני גם מוריד הרבה דברים על מהירות מקסימלית ולכן אני מעוניין בראוטר (אשמח גם להמלצות על כרטיסי רשת טובים ומומלצים) שכשאני מוריד משהו מהאינטרנט המהירות הורדה לא תעלה ותרד כל הזמן ושלא יהיו לי ניתוקים במהלכה. הטלויזיה חכמה ולכן היא מחוברת בכבל רשת לראוטר, המחשב מחובר אלחוטית לרשת בבית. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואני אמסור. תודה מראש, סער
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! ככה , יש לנו 3 מחשבים בבית כולם עם כרטיסי רשת......כבלים CAT5 מוכנים..... עכשיו יש מודם שאפשר לפרוץ - להפוך לנתב ואז רק לקנות HUB או SWITCH, אך אני מעדיף לקנות נתב טוב כמו שצריך לעתיד . עכשיו ההגבלה הכספית שלי היא בערך 300 שקל לנתב..אז יש 2 אופציות : 1. למצוא אחד זול זול זול 2. לקנות מחול. אני מעדיף לקנות בארץ כמובן אז מצאתי פה אחד http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=BR-6004&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=139&aff=zap# במחיר די סביר (269 ש"ח) והוא נראה לי טוב אני לא כל כך מבין בזה בגלל זה רציתי להתעייץ איתכם ! אני מעוניין (אם אפשר..) להגדיר לכל מחשב אחוזים מרוחב הפס (לי 70% לאחותי 15% ולאחי 15% חחח ;D ) אנחנו על ADSL 1.5 מגה ביט ככה שזה לא רע בשבילהם כל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חיפוש בפורום ללא הצלחה אני פונה אליכם: עברתי דירה ובזק עוד לא הגיעו להתקין לי את הקו בדירה החדשה, בעל הדירה הרשה לי להשתמש בנתיים באינטרנט שלו, אין לי ווייפיי במחשב הנייח שלי, השאלה שלי היא כזו: האם יש אפשרות לחבר את המחשב שלי לאינטרנט דרך חיבור קווי ללפטופ של החברה שלי שמחובר לווייפיי ? ואם כן, איך אני מבצע את זה ? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי בפורום אז שלום לכולם החלטתי לעשות ADSL 1.5 אני רוצה לנצל את המיטב ממנו ! בטופס הרשמה שאולים אותי אם יש לי USB עכשיו כמובן שיש לי...אבל אני רוצה לדעת אם זה טוב המודם של USB או לא דבר שני מה זה הPRO במודם של ALCATEL מה זה ייתן לי, מהם הייתרונות, ומהם החסרונות. (אם מישהו יכול גם להמליץ על ספקית טובה אשמח) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר מסוג SIEMENS SL2-141 שבהגדרות שלו מוגדר כך שרק 3 התקנים אלחוטיים יוכלו להיתחבר אליו. הבעייה היא שהוא מזהה התקנים שמחוברים אליו למרות שהם כבר לא מחוברים אליו, לדוגמא הוא מזהה איפון שמחובר אליו למרות שהאיפון בכלל לא נמצא בבית והוא לא הודלק כבר 3ימים ופעם אחרונה שהוא היה מחובר לרשת היה לפני חמישה ימים את הזיהויי עשיתי ע"פ כתובת ה-MAC וזה לא קורה רק עם האיפון זה קורה עם עוד התקנים. איך אני מעלים את חיבורי הרפאים הללו (מעבר לביצוע ריסטרט לראוטר)? ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד פעם בחיבור ללא חייגן כרגע הורדה איטית מטורטנים פרטיים TL וכו' מקבל 550 KB, מתחבר עם חייגן מקבל 100 מגה. אני נמצא ב 100 מגה. למישהו יש את התקלה הזאת כרגע ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר דרך (אפליקציה או SCRIPT) להפעיל ולכבות את הWIFI בשעות הלילה ? אין בממשק הסטנדרטי של הראוטר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור האינטרנט (התחילה בבוקר ליפני כן הכל תקין) אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט מופיעה לי שגיאה 815 יצרתי קשר עים NETVISION והם טענו שמיספר שגיאה זו מראה על בעיה בבזק דיברתי אים נציג של בזק והוא טען שיש בעיה בכרטיס רשת או בדרייבר הסרתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ובדקתי במנהל ההתקנים ואין סימון של בעיה בכרטס הרשת הדרריבר הותקן מדיסק ההתקמה של לוח-האם הסרתי והתקנתי כמה פעמים ולא עזר כלום ושוב החל הטירטור בין הספק לתשתית אני כבר לא יודע מה לעשות האים ישנו פיתרון או דרייבר יותר עדכני כי אני לא יודע האים הדרייבר באתר של GIGABYTE יותר עדכני ממה שיש בדיסק ההתקנה וגם שאני מסיר את הדרייבר ומכניס את דיסק ההתקנה הוא מסומן בצבע אפור דהוי ורשום מותקן ובפועל הדרייבר …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי שרת קטן ויש עליו windows server 2008 כל הקבצים של כל הבית מאוחסנים עליו אם זה מוזיקה סרטים מסמכים וכדומה ברצוני שיהיה לי גישה לשרת מכל מקום בעולם משהו יכול בבקשה לעזור לי לעשות את זה תודה רבה רן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מתאמים לרשת על גבי החשמל למחשב בסלון, אני בעיקר אזרים סרטי HD. מה ההמלצות היום?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ושבת שלום הוט הציעו לי משהו מוזר אני כבר המון זמן משלם 240 שקלים לחודש על 10 מגהגלישה היום הם הציעו לי 16 מגה ב140 שקלם לחודש מה הקאצ'??? מה ההבדל בן UFI ל NGN???? כי עכשיו התחברתי לשירות ובדקתי הורדה עומדת על 1.95 מגה לשנייה. צריך לחלק 16000 ב8???או אחרת???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט נמאס. אני מחובר תשתית הוט וספק בזק בינלאומי - 12MB בבדיקת מהירות שביצעתי בכמה אתרים שונים "הכל בסדר" התוצאות מראות מהירות הורדה והעלאה תקינה אבל בתכלס בשטח המהירות על הפניםםם :bash: אתרים בארץ ובעיקר מחול עושים טובה עד שעולים וההורדות איטיות ביותר 20-30 kbs פשוט מעצבןןן מה עושים?!!!?!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר אל-חוטי איכותי (כרגע יש Edimax חוטי מלפני 7 שנים בערך), שיעבוד בעומסים יחסית גדולים, במחיר שפוי (אני לא מצפה למצוא משהו נורמלי ב- 200 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הוטבוקס והוא נמצא במרתף, לכן הוא לא מגיע לכל הבית ( לעוד 2 קומות) רכשתי מהאינטרנט רפיטר שישדר את האות ברחבי הבית אבל הוא לא עובד כראוי. הוט אמרו לי שיש אפשרות להעלות את הראוטר לקומה האמצעית (150₪) וכך יהיה אינטרנט בכל הבית החסרון הוא שהמחשב הנייח שלי נמצא במרתף ( אחבר אותו באמצעות כרטיס רשת של edimax) עוד אפשרות שהם נתנו היא home plug אבל זה גם יקר ואם קראתי שלא תמיד עובד אז אני אוותר שאלתי היא כזאת אם אעביר את ההוטבוקס לקומה האמצעית ואחבר את המחשב הנייח עם הכרטיס רשת האם אאבד משמעותית את המהירות ( הורדת סרטים, גלישה באינטרנט וכו) ? או שהמהירות תישאר דומה? אם לא האם יש עוד אפשרות כמו לחבר להוטבוקס (שישאר במרתף) ראוטר שיהיה בקומה האמצעית? שישדר לכל הבית…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי להסביר מה בדיוק אני רוצה,אתחיל במבנה הרשת(מצורף בקובץ לנוחות). מחשב מספר 1 משמש כשרת קבצים בנוסף להיותו מחשב רגיל ומחובר דרך רכזת של 1Gbit לשאר הרשת,רוב השימושים בו הם הזרמת מדיה לסטרימר (media streamer 1) ושיתוף קבצים בין כלל המכשירים באמצעות כונן רשת(כולל פלאפונים). המצב כיום כולל הגדרת התיקיות והכוננים כנגישים לכולם בהרשאת "guest" מצב שמדאיג אותי מאוד משום שהוא אינו מאובטח בכלל ובעיקרון כל אחד שיכנס לרשת יוכל לגשת לקבצים. מה שברצוני להגדיר הינו ניהול משתמשים,כלומר כל אחד יוכל לגשת לקבצים באמצעות הרשאות שאגדיר לו ע"פ שם המחשב שלו(קריאה/כתיבה/שינוי וכו'). חקרתי טיפה את הנושא והבנתי שניתן להשתמש בactive directory לשם כך אבל לא הצלחתי למצוא הסבר נורמלי של איך מגדירים א…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש מגבלה למספר ה Connections של הראוטר? האם מגבלה זו היא לכל חיבור או לראוטר עצמו? נדמה לי שקראתי כאן שמספר Connections מוגבל הוא זה שגורם להאטה/מגבלה בתקשורת דרך ראוטר, במקרה כזה, האם ניתן להקצות את מספר ה- Connections לפי חיבור או אפליקציה? האם יש תוכנה לבדיקה של מספר ה Connections הפנויים/שבשימוש? דרך אגב. הראוטר שלי הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי חיבור של 5 מגה רציתי לדעת כמה אני צריך לקבל באתר בדיקות מהירות 1 http://www.pcpitstop.com/internet/default.asp 2 http://www.bandwidthplace.com/speedtest
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע קצת אבל אני רוצה הסבר מדוייק אז מה ההבדל ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט יוצר סרטים (כרגע בHD) וכותב בOfice. יש לי כוננים של 1TB+500MB+500MB+500MB בגלל שכל אחד מן הכוננים מזמן שונה, אני מגבה פרויקטים: את הסרטים לYOUTUBE ואת המסמכים לgoogle doc. שאלתי היא: איזה חבילת גלישה של ספקיות התשתית והאינטרנט כדי לי לכחת וכמה הן יעלו לי?