רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז כך, אחרי שבועיים של שיחות וברירים, הצלחתי להשיג לי G1 מסניף חיפה, יצור של 2011 וגרסה 2.55. מצרף נתוני קו: *בדירה הקודמת, הצלחתי לגרד 86 רק אם החלפת פילטרים והלחמת פיצלים של בזק, בדירה הנוככית כל התשתית מבחינת הדירה, הינה חדשה והותקנה ע"י טכנאי בזק, ככה שאני צריך לחשוב בכיוון אחר. אני הייתי זמן מה על RA, אבל שם הגעתי ל 60 ומשהוא, חזרתי ל טופ 100 כי היו בעיות יציבות מסויימות, מקבל 50. בזק המליצו לי 2 דברים: 1. התקנת ספליטר/פילטר ראשי. 2. מן הסתם חידוש אינסטלציה, אבל לא יודע מה במושגים שלהם זה אומר, אם זה רק מארון תקשורת הראשי, או עד הארון של בזק. הם לא הבטיחו שיהיה שיפור מהירות, אבל יש מצב ישפר נתוני קו. עולי חידוש אינסטלציה יתן שיפור מסויים. אשמח לכמה ת…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים יש לי מחשב בבית, שעובד עם כרטיס רשת אלחוטי ויושב קצת רחוק מהנתב. רמת הקליטה שלו די נמוכה, כ-30% ומטה בד"כ. המחשב סובל מאיבודי קשר קצרים עם הרשת (מתנתק וחוזר אחרי כמה שניות), נניח פעם ב-10 דקות. ראיתי שישנן אנטנות להארכת טווח, אך אינני בקיא בתחום. מהן המלצותיכם?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לגלוש בחו"ל עם סים של חו"ל שיש לי בכמה מחשבים (רשת) כרגע ראיתי שיש לי אפשרות לקנות ראוטר אלחוטי שעובד עם סים יש לי עוד אפשרות?כמו ראוטר רגיל אולי שיש לו כניסה לסטיק USB והוא ישדר WIFI??? מה האפשרויות שיש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב יש מדריכים לכל אחד איך להתקין אבל לא רשום פה בשום מקום גם לאחר חיפוש מה כדאי ומה עדיף.. שיתוף בין מחשבים או ראוטר.. יש לי 2 מחשבים (יהיו) די רחוקים אבל הבנתי שאפשר להגיע איך שהוא אחד אל השני.. מה אתם אומרים עדיף? מבחינת מהירות התנתקויות והכל. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייכן אני מוצא נתונים על סוגים שונים של CAT 7 (צורת מבנה הכבל) ידוע לי שישנם סוגים שונים ואיכויות שונות לכבלי רשת
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי חיבור MPLS בבזק בינלאומי + HOT. הגדרתי חייגן L2TP מעל לחיבור זה, אבל לא מצליח להתחבר - מקבל שגיאה 678. ביטלתי פיירוול, אך עדיין לא עוזר. איזו עוד סיבה יכולה להיות לתקלה זו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי באיזור מת"ב ומתי שהיא תשחרר את האינטרנט האם אני יוכל לעשות אינטרנט בכלבים??י שמעתי שלא בכל איזור אפשר אם זה יעזור אני גר באיזה איזור נידח בעמק חפרץ:AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אני משום מה מרגיש שאני משלם יותר מדיי 80 לתשתית 60 לספקית סה"כ 140 לחבילה של 1.5/500 כשיש בשוק חבילה של 7/700 ב200... אבל 7 מגה זה יותר מדיי אני יותר מחפש לכיוון 5 מגה מה המחירים שלכם אז? כמה זמן התחייבות? והאם אתם משלמים גם על מוצרים נלווים שלהם? כגון שירותי טלויזיה בHOT או קו טלפון שיחות בינלאומיות , רשת אלחוטית וכו'
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אנחנו מחפשים נתב לסניף קטן שלנו, כ10 עובדים מחוברים בו זמנית, ועוד 2 מצלמות ומדפסת רשת. מפעם לפעם מספר החיבורים עולה עד ל25 עם לקוחות שמגיעים ומתחברים. ולכן - הנתב צריך להיות מסוגל להתמודד עם Concurrent Sessions של עד 30 איש בו זמנית. מעבר לזה - חשוב שיהיה אלחוטי. אין צורך ביכולות ניתוב מתקדמות, פירוול משוכלל מדי או אנטיוירוס מובנה. אין צורך בתמיכה בVPN. VPN PASSTHROUGH כן חשוב. יש לי נסיון בסיסי עם DD-WRT כך שלא לפחד להציע דברים פחות מיינסטרים תודה רבה על ההמלצה יונתן,
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, יש לי ראוטר שמחובר ל-2 מחשבים: מחשב אחד נמצא ממש ליידו מחובר עם כבל 2 מטר מחשב שני מחובר עם כבל 10 מטר יצוק ועובר בתקרה (יש ליידו אולי כבל מאריך של חשמל לא קרוב, לא נראה לי שזה משהו שצריך לקחת בחשבון). בכל אופן, המחשב הראשון משמש כשרת SQL עבור המחשב השני ומתקבלת לעיתים הודעה של Connection Disconnected. שמתי לב שמתי שאני שולח Ping רציף בין המחשבים אני מקבל Loss כל 5-10 דקות, לא נראה לי משהו רציני אבל לפי מה שאמרו לי בתמיכה של התוכנה שאני עובד איתה, זה כנראה הניתוק שאני מקבל. אז האם Loss כזה הוא תקין ברשת כזאת קטנה, או שאולי הנתב שלי מתחיל לזייף / יש לי רעשים על הכבל ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... ברשותי TL-WR1043ND עם קושחת DDWRT רציתי לדעת איך אני משתף את הכונן ברשת ..?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר שקיבלתי מבזק מדגם D-Link 2650U שמחובר לקו ADSL ומספק כרגע אינטרנט לבית באלחוט בנוסף יש לי ראוטר אלחוטי ישן מדגם TRENDnet TWE-231BRP אני רוצה להפוך את הראוטר הישן ל Access Point ולשפר את הקליטה בבית באיזור מסויים האם הדבר בכלל אפשרי עם הראוטר הנ"ל ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם רשת חשמל מהיר, ללא wifi , עם שתי כניסות רשת (באחד המתאמים), שיהיה בו שקע חשמל במקום השקע שהוא תופס (באחד הצדדים שאני צריך להתקין אותו, יש שקע חשמל אחד בלבד שמחובר אליו רב-שקע ואני מבין שלא מומלץ להתקין את המתאם על רב שקע), רשת חשמל רגילה (לא תלת פאזי). מעדיף לרכוש בארץ, למרות שמחיפושים שעשיתי לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. כן מצאתי בחו"ל, לדוגמא TL-PA9020 , אבל מתעוררות הרבה שאלות: התקע של המתאם מתאים לשקע הישראלי (יש הארקה/אין ?, אם אין, משפיע על ביצועים ?), השקע שיש במתאם יתאים לחיבור רב-תקע (עם הארקה), מוצר מהסוג הזה מותר בכלל ביבוא ? לא יעצרו אותו בכניסה לארץ ? אם יש מענה לבעיות האלו אני בהחלט פתוח גם להזמין מחו"ל. …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי ראוטר מסוג TP LINK מסוג TL-WR641G וכרטיס רשת TL WN650G/TL תצורה: ספק: ברק רוחב פס:2 מגה מחשב אחד מחובר למודם טומסון ב USB (כבלים) עם חייגן -גם *** דבר לא להתקרב. אליו מחובר הראוטר. מחשב שני מרוחק כ 10 מטר באותה קומה. עוד LT מתנייד בתוך הבית. יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1.לגבי שליטה מרחוק/שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת הקיימת,על המחשב שמחובר למודם הרצתי את ה WIZARD של ה XP הגדרתי את התיקיות כ SHARED במחשב שאליו אני רוצה להתחבר. במחשב השני(שמחובר אלחוטי) הגדרתי IP סטטית, הרצתי את אותו WIZARD כאשר ה GROUP עם אותו שם- אך עדיין אני לא רואה את הכוננים ברשת, עברתי על הגדרות FIREWIRE (בשני המחשבים) .אז מה בעצם צריך לעשות?האם הגדרתי בצורה לא נכונה? 2.הצלחתי לפתוח…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אפשר המלצות על מכשיר או מדריך שיאפשר לחבר חיבור קווי לקומה השנייה בבית ולתת שם קליטה של WIFI? כרגע אין כמעט קליטה באותה קומה. יש אפשרות להעביר כבל מהראוטר הקיים בקומה הראשונה לקומה השנייה (אם זה הכי מומלץ). תודה מראש! ***יש לי ראוטר ישן אם אפשר להשתמש בו או שצריך מכשיר מיוחד?***
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני מחבר את מודם הכבלים של THOMSON בעזרת כבל רשת מסוכך או רגיל?.... ואם אפשר על איך אני מבדיל בינהם משום שיש לי כבר כבל רשת בבית ורציתי לדעת מהו... (הראש שלו שקוף אני יכול לראות את החוטים) תודה וערב טוב לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הקמתי אתר בWIX.COM. לצערי הם עדיין לא מאפשרים הוספת HTML. האם יש לי אפשרות להוסיף מונה כניסות לאתר שלא מאפשר הוספת HTML? אולי מונה כניסות חיצוני (יש דבר כזה בכלל?)????
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-