עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by moti7,

כשאני מחבר אותו למחשב(הוא לא מתחבר בUSB) אני צריך להתקין דרייבר? כי יש לי דיסק שלו, אם אין שום דרייבר שקשור לראוטר שלי... אני מנסה להתקין אותו דרך הכתובת שאמרו לי לכתוב בשורת הכתובת בדפדפן אבל זה בכלל לא עולה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by spinchicken,

צריך עזרה - פירמטתי את המחשב ואיתחלתי את החלונות מחדש, אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח, אני מתחבר דרך נתב אז בדקתי ב ipconfig את כתובת ה IP שלי ואני לא רואה שום כתובת, מה יכולה להיות הבעייה? איך אתקן זאת?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. רכשתי לפני כ-5 חודשים. בעיות התקנה? בכל כיבוי והדלקה של המחשב נידרש להסיר ולהתקין את המודם. כאשר המודם עבד הייתי מאוד מרוצה. קצת רקע: היה ברשותי מחשב ACER ישן(6 שנים) , היו בעיות התקנה(פעם כן פעם לא) ואיטיות. הנחתי שזה המחשב. כעבור שבוע פניתי לשרות עם המחשב ולא היה להם מה להוסיף. רכשתי לפני כחודשים מחשב חדש ומושקע ושוב ACER. שוב אותם בעיות. פניתי לסלקום שרות החליפו לי את המודם, ושוב אותם בעיות. פניתי לשרות של ACER מדווחים לי שהענין ידוע וידוע לסלקום ול-SIERRA , החברה המפתחת את המודם ונותנים לי כתובת שמסבירה את הבעיה ופיתרונה ומסירים אחריות מהענין. http://www.sierrawireless.com/faq/ShowFAQ.aspx?ID=1117 מיסתבר שיש בעיה עם מחשבים ניידים של טושיבה ול-ACER יש את אותו מצב. סלקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Crash5,

1) באיזה שיטה כדאי לי לחבר את שני המחשבים? 2) המחשבים הם P4 1.6GHZ ו P3 800MHZ. מי הם מומלץ לשים כשרת ומדוע? 3) האם התקנת שני כרטיסי רשת מתוצרת שונה בשרת יכולים לגרום לתקלות? אני חסר כל ניסיון בתחום הרשתות, אשמח לשמוע הערות נוספות שיוכלו לעזור לי. תודה רבה :devilfork:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי בבית מודם אלקטל ADSL , הוא מוגדר כרגע כנתב , עד עכשיו המודם היה מחובר למחשב שלי ומהמחשב שלי יצא עוד כרטיס רשת למחשב של אח שלי עם שיתוף אינטרנט , עכשיו הגיע עוד מחשב הביתה , וצריך לעשות גם לו רשת.. , עכשיו , אני יודע שצריך Switch,Lan Card וכבלים , אבל את צורת החיבור דיי שחכתי(אני בערך זוכר , אבל רוצה להיות בטוח) , אז , אבקש ממכם בבקשה להאיר את עיני...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by SpitFire,

אני יודע קצת אבל אני רוצה הסבר מדוייק אז מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 2 בעיות עם מודם שיחות פשוט של נטוויז'ן. המודם בא אחרי הנתב, ויש שתי שלוחות. 1) כשאני שולח פקסים בשלוחה 2 אני חייב להרים את השופרפרת לפני שהמחשב מחייג את המספר (לא קורה בשלוחה 1). 2) שלוחה 1 תמיד עובדת. שלוחה 2 מקבלת נורה אדומה (קו מת) לאחר יום שימוש בערך, וצריך לעשות ריבוט למודם כדי להשיב את המצב לקדמותו. השאלות הן: 1) האם לקוחות נוספים חווים את הבעיות האלו? 2) האם תצורת המודם מאחורי הנתב יש לה השפעה עליהן? אם כן, מה הפתרון? 3) האם החלפת המודם לנטבוקס (הכוונה למכשיר שהוא גם נתב, לא זוכר את השם) פתרה את הבעיה? התכנון לשים גם אותו מאחורי הנתב. 4) האם לקוחות חברות אחרות עם שתי שלוחות נתקלים בבעיות דומות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ראיתי מודעה לדבר כזה,וזה נשמע קצת כמו מד"ב. מישהו מכיר כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ביצה,

שלום לכולם וחג שמח יש לי מחשב נייד של IBM דגם T42 עם WIN XP SP3 והוא מסרב להתחבר לרשתות עם WPA2. ניסתי את זה אבל זה בהתקנה נאמר שלא צריך בגלל שיש לי כבר SP3 ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר. גם הכרטיס רשת תומך. מה יכולה להיות הבעיה? (מחשב עם WIN7, ואנדרואיד מתחברים לי לאותה רשת) תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בוקר טוב חברים יקרים יש לי מחשב בבית, שעובד עם כרטיס רשת אלחוטי ויושב קצת רחוק מהנתב. רמת הקליטה שלו די נמוכה, כ-30% ומטה בד"כ. המחשב סובל מאיבודי קשר קצרים עם הרשת (מתנתק וחוזר אחרי כמה שניות), נניח פעם ב-10 דקות. ראיתי שישנן אנטנות להארכת טווח, אך אינני בקיא בתחום. מהן המלצותיכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת מהם החסרונות בשימוש בכבל של טלפון לצורך חיבור בין 2 שקעי רשת. (הרעיון הינו להשתמש ב-2 חוטי טלפון כך שיהיו מספיק גידים לחיבור) תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי לאחי יש SIEMENS SL2-141 וגם מחשב נייד עכשיו איך הוא יעשה שהשכנים לא יגלשו על חשבונו ? יענו לשים סיסמה ( שיקליד בנייד וזהו ) ואם מישהו זר מוצא את הרשת יצטרך להקליד ססמה כדי להתחבר ...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן יש לי כרגע 100 מגה עם תשתית של HOT וספק של HOTNET זה תמיד מוריד לי על מקסימום לא משנה מה אבל אני חורש על משחקי רשת ושמעתי שיש להם "כבל תת ימי"שממש עושה את הפינג למשחקי רשת ממש חלק זה נכון?עד עכשיו לא היו לי בעיות עם HOTNET אבל הכבל התת ימי הזה נשמע טוב.....מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by gabrielf,

התקנתי את הקושחה. האם להפעיל אופציה של STP ? תחת הגדרות רשת: האם ההגדרות שלי נכונות ביחס לספק נטויזן כפי שצירפתי בקובץ? האם ניתן לבצע הפעלה מחדש לנתב דרך הקושחה? לא ראיתי אופציה שכזאת תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, הבניין בו אני מתגורר עבר תהליך חיזוק תמא 38 בו הוכפל עובי הקירות וכתוצאה מכך קליטת 3G ב-IPHONE 5 בתוך הדירה כמעט בלתי אפשרית או גרועה מאוד. להפתעתי גם הקליטה של WI FI מהראוטר לא מאפשרת שיחה ברורה, גלישה מאוד איטית וניתוקים רבים. הראוטר נמצא על שידה באותו חדר עם ה-IPHONE. עוצמת הקליטה נמוכה מאוד(נקודה אחת מתוך 5). יש לי ראוטר NETGEAR של בזק ורוחב פס 40מגה. ניתן לעשות משהו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Haflo,

אני מעוניין לבצע השתלטות מרחוק (או חיבור) למחשב מרוחק, מה הדרך העדיפה? ואיך מתבצעת האוטנטיקציה מול WinXP?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Cheif,

[h=1]"עד סוף השנה נחבר מיליון בתי-אב לסיב אופטי"[/h] http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000955052 כלומר בסוף השנה יהיה בארון התקשורת בבניין סיב אופטי מגולגל, שלא מחובר לשום ציוד קצה, כשחיבור האינטרנט ממשיך להתבסס על חוטי נחושת. תעירו אותי כשהסיב הזה יהיה מחובר לציוד אקטיבי ושה-TOP100 לא היה בפועל רק 65Mbps.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Infection,

שלום התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7 והתקשרתי לחברה(013 ברק נטויז'ן) והנציג אמר שהוא לא יכול לעזור לי כי הוא לא יודע איך ואסור לו אם מישהו פה מבין בזה אשמח אם תעזרו לי זה הפורום המתאים נכון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tidan27,

שלום ברשותי ראוטר של בזק דגם 6850u תקן n ברצוני להחליף את הראוטר הישן בראוטר החדש שלהם דגם vtech תקן ac קראתי שיש הרבה בעיות עם הראוטר החדש מה אתם ממליצים להשאר עם הישן או להחליף לדגם החדש?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by LRa,

בין שני מחשבים עם שיתוף אינטרנט ומהירות של 100MBIT? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by YK24,

היי אני מחפש ראוטר טוב בתקציב מינימלי עד כמה שאפשר שיעבוד עם openWRT תודה יניב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by elior021,

היי יש לי ראוטר d link 2650U אני מנסה להפנות את פורט 3389 בשביל לפתוח RDP אבל אני מקבל שגיאה שהפורט החיצוני לא חוקי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Zadu,

למה אומרים נגיד שיש לך 15 מגה בייט אבל בפועל אתה מוריד על מקסימום 1.5mb per sec? למה קוראים לזה 15 מגה בייט ולא 1.5 מגה בייט?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני רוצה לעשות ניתוב מהכתובת LAN שלי לכתובת הWAN שינתב אל הכתובת LAN של המודם של בזק. יש לי DLINK 655, הכתובת שלי היא 192.168.0.2 , הכתובת של הDLINK היא 192.168.0.1 הכתובת של הLAN של המודם הוא 138.0.0.1 אני לא יודע מה הכתובת WAN של הDLINK , אני משער שבהתאמה. המטרה שלי היא להיכנס למודם של בזק גם כשאני מחובר לנתב במטרה לראות נתוני סנכרון. האם זה אפשרי בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by itzikcore,

אני יודע שאלה טיפשית.אבל אני כל פעם שוכח מה אני רושם ב"התחל" "הפעלה" כדי להגיע לחלון הזה שאני רושם שם IP CONFIG בשביל לראות את האיי פי.אני חייב לפתוח פורטים.תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.