רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי ראוטר של בזק D-LINK 2650U הבית שלי לא גדול אך הקליטה בחדרים הרחוקים מהראוטר היא בעיתית - ניתוקים כל כמה זמן האם יש דרך לשפר את הטווח של הראוטר? אם לא איזה ראוטר מומלץ להגדלת טווח קליטה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיות מאז שיש לי את הראוטר הזה הוא ראטור adsl עם 4 פורטים ויש לי בעיות שאני לא מצליח להתחבר לקאזה ובאמיול יש לי low id באימיול ויש לי התנתקויות באי סי קיו ואני לא מצליח לקבל קבצים מה אני עשוה במצב כזה? אני לא בדיוק יודע איך לפתוח פורטים בראוטר הזה למרות שנכנסתי להגדרות של הראוטר ואז לvirtual server ושם היתה אמורה להיות לי טבלה של פורטים סגורים ופתוחים ולא היה לי את זה היה לי סתם כאלה מקומות למלא פורט שאני רוצה לסגור או לפתוח לא ממש הבנתי מה הולך שם בבקשה שמישו יגיד לי מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אז ככה סוף סוף קניתי את הראוטר של אדימקס AR-6004. הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד, וזה שהאתרים לא עולים ממש טוב. למה הכוונה? לפעמים האתרים פשוט נתקעים וצריך לעשות ריפרש, וזה לא במחשב ספציפי, אלא בכולם. ולא היה את זה קודם עם הICS. למישהו יש רעיון מה זה? עריכה: אפילו פה בשליחה הייתה בעיה, ובטעות שלחתי פעמיים, אנא מחקו פוסט אחד
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסיס דגם wrt54g2 לאחרונה הממשק הפנימי התחיל לעבוד לאט למרות שהאינטרט עובד תקין לחלוטין ניסיתי לפתור את הבעיה ע"י שידרוג תוכנה אך הדבר גרם לחלק מהאיפורמציה להעלם לדוגמא שמות הכפתורים שונו ובחירת ערוץ באלחוטי הכל ריק אפילו מחשב נייד לא מוצא רשת אלחוטית למרות שהמנורה בראוטר דולקת בדקתי בגוגל לגבי מעבר ל-DD-WRT ומתברר כי לראוטר אין מספיק זיכרון חיפוש גרסת תוכנה ישנה יותר לא נמצאה איך עוד אפשר לפתור את הבעיה שלי: איטיות בממשק ושידרוג תוכנה לגרסה ישנה יותר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, כבר המון זמן אני סובל מבעיה בראפידשייר כאשר אני מוריד דברים במשך כמה שעות (חיבור של 10 מגה אז זה כמה ג'יגות) פתאום ההורדה מפסיקה (ב FLASHGET סימני שאלה וב IDM גם לא עובד) ואני גם לא מצליח להכנס לאתר בשום דרך.בדקתי אם זה הראוטר שלא עומד בעומס החיבורים וזאת לא הבעיה. עכשיו כשניסיתי להכנס לאתר דרך PROXY כן הצלחתי. האם ייתכן שבעצם הוט או 014 (למרות שאני ב MPLS ) הם אלו שאחראים לבעיה הזו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, לא אפרוס כאן את השתלשלות הבעיות שעברתי עם הראוטר החדש BR-6504 של EDIMAX שקניתי לפני שבוע. מבקש רק לדעת מבעלי הראוטר הזה3 דברים : א. האים גם אתם היתקלים בבעיות איתו (בחיבור אלחוטי, המחשב מתנתק מהרשת, בביצוע PING מהמחשב לרואטר אין תגובה , עד לכיבוי והדלקה מחדש של הרוטר !). ב. האים ביצעתם שידרוג ל Firmware לגירסה 1.41 ואם כן אז כיצד (דרך ממשק ה WEB מתקבל הודעת שגיאה של קובץ לא נכון ורק דרך התוכנה המצורפת מבבצע השידרוג). ג. איפה אתם רואים כי אכן בוצע עידכון תוכנה. תודה מראש לכל העוזרים , כי די נואשתי.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כעיקרון, אם יש לי מודם שמחובר לראוטר, אם אני רוצה לפתוח פורט, אני פותח במודם לכיוון ה IP של הראוטר, ובראוטר לכיוון ה IP של המחשב, עד פה נכון?... זה אחד שתיים, אני נתקל בבעיות להכנס לממשק של המודם 10.0.0.138 (אני יושב על הרשת של הראוטר כמובן 192.168.1.1) אני מצליח להכנס אבל אחרי שעוברים כמה דפים הוא מפסיק להגיב עד שעושים למודם RESET, פינג אליו יש תמיד וגם אינטרנט. חשוב להגיד שזה קורה רק ב WINDOWS 7 וב XP הכל בסדר... יש לי גם בעיה שהפורטים נראים תמיד סגורים מבחינת התוכנות ב WIN7 האם יש הגדרות נוספות במערכת ההפעלה שצריך לסדר?....
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים, כבר כמה שבועות שאני משתגע עם הראוטר שלי(tl-wr841n) שפשוט מעביר אינטרנט בצורה מחרידה ( יש קליטת wi fi טובה) לעיתים לא מעביר אינטרנט בכלל לפעמים מעביר אינטרנט ברמה מביכה שמספיקה לטעון דף ביום שלם ולעיתים נדירות אחרי שאני מדליק ומכבה אותו כמה פעמים הוא מעביר אינטרנט בצורה נורמאלית כמובן שכשאני מחבר את המחשב ישירות למודם הכל בסדר .יכול להיות שישנה אפשרות לעשות משהו שיפתור את הבעיה או שהראוטר ז"ל? אם אי אפשר לעשות כלום עם הבעיה הזאת השמח להמלצה על ראוטר בסיסי ואיכותי!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לחבר שלי רשת בבית , בה מחוברים 4 מחשבים , דרך סוויטץ' של חברת linksys מדגם ezxs88w. הוא מחובר לאינטרנט באמצעות ADSL , ויש לו את המודם השחור של Alcatel . הבעיה היא , שכשאחד המחשבים מחובר לאינטרנט , אף מחשב אחר ברשת לא יכול להיות מחובר ... בשניים מהמחשבים יש ווינדוס 2000 , ובשניים ווינדוס 98 . אודה לך מאוד אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
הפרטים של הרשת הם כאלו: מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים. מחשב נייד אחד שמצוייד בתקשורת אלחוטית, ומחשב נייח נוסף. למחשב הנייח עם האינטרנט חיברתי מתאם USB והגדרתי רשת AdHoc מאז יש שתי בעיות. האחת המחשב הנייד מתנתק לעיתים ומדובר בטווח של 5 מטרים מהמחשב הנייח. הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח להגדיר אבטחה לרשת הזו. גם נסיונות להשתמש באשף התקנת הרשת האלחוטית של XP, שכולל שימוש בדיסק און קי, לא עזרו. שאלה נוספת: יש בתוכנה של המתאם (שמנוטרלת כרגע) אפשרות לשמש כ AP. האם מישהו יודע איך אפשר להפוך את אחד המחשבים ל AP ואז אולי יהיה יותר קל להגדיר את האבטחה בין המחשבים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, התקנתי רשת אלחוטית של EDIMAX - כל הכרטיסי רשת האלחוטיים של EDIMAX וגם הראוטר. הכל מוגדר ועובד, כאשר זה עובד זה עובד כמו שצריך, אבל כל כמה זמן יש ניתוקים וצריך לעשות Reset לראוטר. הדבר פשוט בלתי נסבל, יש למשהו פתרון או מושג למה זה קורה ? מה יכול לגרום להפרעות בראוטר ולעובדה שהמחשבים מתנתקים ממנו כל הזמן ? טוב כל רעיון, התחלה של רעיון או סתם הגיג, יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי ששם לב לתרד הקודם שלי אז יודע על מה מדובר ולמי שלא אז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=152119.0 אז מה שקורה עכשיו זה שהראוטר(יותר נכון שרת) עובד עם החיבור הרגיל(לא אלחוטי) למחשב השולחני, הכל עובד טוב שיתוף מדפסת ,סידי ואינטרנט. התקנתי את כרטיס הרשת האלחוטי ואני לא מצליח לקשר בין הנייד לשרת לא משנה מה אני עושה זה פשוט לא עובד במקרה הטוב אחד מהם (רק אחד) מראה שהוא מחובר אבל תכלס כלום לא עובד (ששיך לרשת). הגדרת החיבור בינהם הוא אד-הוק כך שלא זאת הבעיה . עוד כמה דברים שאולי יעזרו: הגדרתי רשת בשרת שכוללת את כל כרטיסי הרשת.(כולל האלחוטי) כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של EDIMAX שמחובר למחשב הנייח ובו הכל עובד בסדר עכשיו אני מדליק את הנייד ומתחבר לרשת שלי עכשיו הכל עובד והכל בסדר אבל לאחר 10 -30 דקות משתנה החיבור הופך לחיבור עם קישורית מוגבלת ולא ניתן לגלוש באינטרנט ולא לעשות כלום ברשת עכשיו רק אם אני מפעיל את המחשב מחדש זה מסתדר!! מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים..?? תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי יש לי מהירות 2.5MB וכשפועל לי האימיול, האינטרנט לא זז.. בכלל, אפילו לא במהירות 750KB אני חושב.. במה זה קשור? איך אני פותר את זה? הנתב זה ROTAL ועוד דבר.. פתחתי פורטים אפילו עם בזק על הקו וזה עדיין רושם לי באימיול שגיאה בפורטים או עבר זמן ניסיון התחברות וכל השגיאות של הLOWID, אבל כשזה מתחבר לאיזשהו שרת זה HIGH ID בכל זאת..
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בעיה- התקנתי רשת בבית ל 3 מחשבים, 2 מחשבים עם WIN2K ומחשב שלישי עם WIN98SE הרשת מחוברת דרך switch. בין שני המחשבים עם WIN2K אין בעיות הכל עובד כולל שיתוף מדפסת. הבעיה היא בתקשורת עם המחשב שמותקן עליו WIN98SE , כאשר אני עובד עם WIN2K אני מצליח לראות אותו ברשת ויש לי גישה לכל המחשב אבל כאשר אני מנסה להיכנס מה- WIN98SE לשני המחשבים האחרים(WIN2K) אני מקבל הודעה שאין לי גישה/אישור להיכנס למחשבים הנ"ל, או שאני מקבל בקשה להכנסת סיסמה כאשר שני המחשבים עם WIN2K לא דורשים סיסמה בכניסה אליהם. רעיונות? פתרונות? בעיה מוכרת בתקשורת בין WIN2K ל WIN98 ? באיזה פרוטוקול להשתמש? תודה מראש שלומי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהגדרות של הוינדוס אני לא רואה אפשרות לסמן את התקייה הנמצאת על מחשב אחר ברשת, הצלחתי להגדיר שההורדות יהיו למחשב האחר אבל לא הצלחתי להגדיר את השיתוף ממנו, כמו כן כל דבר שאני רוצה לעשות מהמחשב המרוחק כמו לצרוב קבצים ממנו לצורב שנמצא על המחשב המרכזי אין לי אפשרות לבחור קבצים מהמחשב המרוחק, יש למישהו פתרון?? בכבוד רב, GARFILED22
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי לכם, לפני כשנתיים הקמנו רשת חוטית חדשה בבית (שיפוץ). יש לנו ראוטר/מודם Dlink 6740U, מחוברים דרך בזק במהירות 50 מגה (ספק - נטוויז'ן). המחשב הנייח מחובר ישירות לראוטר. ווינדוס 7 . הראוטר מחובר למקום אחר בבית בו יש סוויץ', ומשם מחוברים גם רסיבר, פלייסטיישן, Boxee, ו- yes (שכרגע אינו בשימוש ואפשר לנתק). מעבר לכך כמובן שהפלאפונים מחוברים ב- WIFI, ולעיתים רחוקות גם לפטופ. אין סיכוי שמישהו מחובר ל- WIFI (שכנים רחוקים פיזית, וגם סיסמה וכו'). יש לנו 2 בעיות מרכזיות, השנייה משמעותית יותר: 1. בערך פעם או פעמיים ביום הרשת מאבדת סינכרון - נראה כאילו והאינטרנט מחובר אבל כלום לא עובד, ורק כיבוי והדלקה מחדש של הראוטר מחזיר את המצב לתקינותו. 2. כל מה שקשור לסטרימינג דרך הרשת - שזה …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה שאני כבר המון זמן מחפש ברשת פתרון ואין. יש לי רשת ביתית עם 4 מחשבים, 3 שסתם גולשים ומשחקים במשחקים ואחד שהוא שרת אימיול. יש לי 2 HUB-ים שונים מחברות שונות, בגדלים שונים, אחד של 16 פורטים ואחד של 8. הנתב הוא אלקטל 510 שבעבר הרחוק היה HOME (עכשיו פרוץ). אם כל המחשבים גולשים ומורידים קבצים בצורה רגילה.. אפילו קבצים גדולים אין שום בעיה, ברגע שאני מדליק אימיול לאחר זמן קצר של עבודה נדלקת לי נותר הBNC (הקואקסית) ונדלקת נורת השגיאה ולאחר זמן קצר המודם מפעיל את עצמו מחדש, תופעה זאת קוראת אצלי בHUB של ה8 פורטים. ב-16 פורטים לעומת זאת יש לי עוד יציאה של AUI שדומה לחיבור הMIDI הישן בנוסף לחיבור ה BNC ועם הHUB חוץ מהBNC יש לי גם נורת JABBER, גם כאן, אחרי משך עב…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתחיל מתיאור המצב הקיים : בחדר שלי יש ראוטר EA8500 של LINKSYS שמחובר למודם W9970 של TP-LINK. ויש גם סוויטצ' של TP-LINK מאחר ויש המון חיבורים שנדרשים ב WIRELESS הגדרתי רשת בשם BIXENTE (שהיא 2.4GHz) ו BIXENTE5GHz. בסלון יש AP של LINKSYS מדגם LAPAC1750. קודם כל בחדר כשאני מנסה להתחבר לרשת BIXENTE הוא רושם לי שהסיסמה שגויה או שהרשת לא קיימת. משהו בסגנון. בנוסף לכך אני מרגיש שהמהירות לא בשיאה. בבדיקות מהירות אני מקבל 60 מגה (יש לי חבילה של 100 אז 60 זה איכשהו הגיוני) אבל בפועל מרגיש לי איטיות. גם כשאני מנגן נטפליקס (ואני מחובר בכבל לטלוויזיה) יש טשטוש לכמה דקות עד שהוא עושה BUFFER. הדברים האלו לא קרו לי בעבר ואני מרגיש כאילו שצריך לעשות סד…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים ביתיים שהיו מחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת. השיתוף ביניהם עבד רוב הזמן בצורה סבירה אך פעמים רבות הפסיק לעבוד. לפני מספר ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3COM על מנת שאוכל לשתף ברשת גם את המחשב הנייד שלי. חיברתי את הנתב והגדרתי אותו לפי ההוראות ושיתוף האינטרנט עובד בצורה מעולה. הבעיה היא שיתוף הקבצים והמדפסת, מהמחשב שהיה המחשב הראשי אין לי בעיה לגשת למחשב המשני ולהעביר אליו קבצים/לקחת ממנו קבצים אך בצורה ההפוכה אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה על מנת לגשת למחשב הראשי. כאשר אני משתמש במחשב הנייד הבעיה אינה קיימת לפי דעתי (הצלחתי להדפיס, לא בדקתי לגבי שיתוף קבצים). מישהו יודע מה אפשר לעשות? (יכול להיות שזה קשור לכך שבמחשב הראשי כרטיס הרשת מופיע במצב "מחובר" ו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם מבזק התקנתי אותו והכל בסדר פתחתי איתו פורטים והיה מזהה גבוה אבל הKAD לא עבד אחרי זה עשיתי עידכון לוינדוס שלי ואכשיו יש לי SP2 ומאז יש לי מזהה נמוך והKAD עדין לא עובד חשבתי שזה בגלל חומת האש ולא מה זה יכול להיות הייתי שמח מאוד עם תסבירו לי למה הKAD לא עובד ולמה יש מזהה נמוך תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-