עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by Zeev86,

היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by Orenium,

שלום, סוף סוף ההתחייבות לנטוויז'ן נגמרה וכעת צריך לעבור לספקית חדשה. רציתי לבדוק עם משתמשי CCC מה מצבם נכון להיום? (מבחינת עיצוב תעבורה זאת אומרת...). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  4. בקיצור נדמר תוקף החוזה הישן והתקשרו לחדש את החוזה. המחיר 89.90 ש"ח (ל-12Mbps). הנציגה אמרה לי שאני מקבל גם אנטי וירוס חינם, למרות שטענתי פעמיים שאני לא מעוניין, בסוף ותרתי כי היא אמרה שזה חינם ולא היה לי כוח יותר. ואז אחרי שהכל היה מסוכם, היא אומרת שזה יופיע בחשבונית כחיוב של 5 שקל, אבל זה חינם כי החבילה זה 85. ביקשתי שוב שתוריד את האנטי וירוס ושתשאיר את החבילה ב-85, היא אמרה שאז זה 90. למה יש לי תחושה שהיא שיקרה? כמה אתה משלמים על 12Mbps בבזב"ל? (התחייבות לשנה, לא גיימר\Private NGN)

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by sgsg,

אחרי שכבר מדברים על זה כמה שנים, לפי ידיעה ב- YNET בזק בינ"ל התחילה בפרישה של כבל תת-ימי חדש מישראל לאיטליה, כשהצפי הוא שהחיבור יבוצע כבר לקראת סוף השנה או תחילת השנה הבאה. בנוסף, מתוכננת הנחה של כבל נוסף לקראת אמצע 2012: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091173,00.html אולי סוף סוף נראה קצת שינוי לטובה במהירויות הגלישה בארץ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by משה לוי,

שלום השאלה שלי היא לגבי מחשבי נייחים וניידים כאחד ולכן אם השאלה נשאלה בפורום הלא נכון אשמח שיעבירו אותה למקומה. אני מעוניין לדעת איזו תוכנה צריך בשביל זה או חומרה מתאימה כדי להתחבר דרך השכן(כמובן הכל במסגרת החוק..) ואיך אני משיג אותה(לינק יועיל מאוד, עדיף בעברית אבל לא מעכב). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by kiri,

היי, יש למישהו מושג מה מהירות הUPLOAD הנורמלי לחיבור של 10 מגה? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by golla,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מקווה שזה המקום לשאול את זה אם לא בבקשה להעביר את זה למקום הנכון. קניתי שרת dedicated server עם ווינדוס 2008 ואני מתחבר אליו דרך remote desktop connection עכשיו הבעיה היא שהחיבור שלי אל השרת מאוד מאוד איטית. מה זאת אומרת ? כשאני מתחבר לשרת דבר ראשון אני רואה מסך שחור ולוקח לו שעה עד שהוא מגיב לי. דיברתי שם עם צוות התמיכה וזה מה שהם אמרו לי: The response goes bad at hop 6 and 7. This is the network of your ISP though. You should contact your ISP to ask if they can change some routing to our network. I have left the tracert results open at your server and i get to your home network gateway within 70ms בעיקרון לפי מה שאני הבנתי הם אומרים שבזקבינלאו…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. כאשר אני מתחבר מרחוק זה לוקח משהו כמו 3 דקות. הייתי רוצה לקצר את הזמן... תודה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  10. אני בהתלבטות אם לעבור להוט, לא דווקא בגלל שירות הלקוחות הגרוע שהם ידועים בו, דווקא בגלל איכות האינטרנט מרוב השמועות השונות שיש! אני הולך על חבילה של 12MB, אז יש כאן מישהו עם חבילה דומה שהכל פועל אצלו בצורה חלקה? כל בן אדם שני טוען שלא משנה איפה, בלי קשר לאיכות התשתית במקום הספציפי, לא מגיעים למהירויות המקסימום עם החבילות של הוט!

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה להגדיר בין 4 מחשבים שעל כולם מותקן outlook 2003... מה אני אמור לדעת? רצוי לציין שיש לי ידע ונסיון ברשתות (בסיסי יחסית לאנשים פה) ומעולם לא יצא לי להתעסק עם שרתי ex.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by kfirr1,

בס"ד שלום לכולם היה בעיה במחשב שהופיע פתאום שכל הדפדפנים אומרים לי שיש בעיית אבטחה שהאישור לא מוכר ואם בכ"ז אני רוצה להמשיך ולהוסיף חריגת אבטחה כמובן שזה מופיע רק באתרים מאובטחים פרמתטי את המחשב יש לו 2 דסקים קשיחים ופרמתטי את שניהם כך שלא נשארו קבצים נגועים בוירוסים אחרי הפימרמוט הכל חדש אבל משום מה הבעיה נשארה אני מחובר דרך הוט ו 012 התקשרתי אלהם והם אמרו שהבעיה אצלי ושבמחשבים שלהם דרך השם משתמש שלי הכל עובד בסדר אז נשאלת השאלה מה יכול להיות הבעיה? וזה מופיע גם באקספלורר וגם במוזילה תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  13. שלום אני מנסה לחבר ראוטר חדש לעסק קטן ורציתי לדעת קצת יותר מה המשמעות של WPS. בעקרון הראוטר מפעיל שתי רשתות אחת ב 5GHZ והשניה ב 2.4GHZ. הגדרות ברירת המחדל הן שה WPS פועל ולרשתות אין שום SECURITY. האם זה סביר? האם צריך להגדיר PASSPHRASE לכל אחת מהרשתות יש אפשרות כזאת. אם אני מגדיר PASSPHRASE ניסיתי כבר שני מחשבים והם לא מתחברים עם ה WPS אלא דורשים את הPASSPHRASE ואז זה די מייתר לי את כל העסק. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר את הרשתות כך שיהיו גם נוחות לשימוש וגם מאובטחות. אני אשמח להשתמש ב WPS נראה לי חביב למשרד שבו מתחברים כל מיני אנשים והם משתמשים מאוד בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Or94,

שלום, יש לי אינטרנט במהירות 12MB. הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא HOT . יש לי ראוטר של חברת Linksys מדגם WRT54GL ומודם של Motorola שאני לא זוכר את הדגם שלו. האינטרנט עבד מעולה עד לפני כמה ימים. הייתה לי בעיה ברשת האלחוטית בבית אז אבא שלי עשה איפוס לראוטר ושיחזר אותו להגדרות היצרן. מאז האינטרנט מתנתק כל כמה דקות ולוקח לו כמה דקות לחזור וגם כאשר אני מנסה להוריד קובץ מהאינטרנט לא משנה מאיזה אתר ההורדה מתחילה ואז בשלב מסויים היא נתקעת ולא ממשיכה ואני חייב לבטל אותה. גם כאשר אני מנסה לפתוח קבצי PDF למשל דרך האינטרנט הקובץ מתחיל להיטען ואז בשלב מסויים נתקע ואני חייב לצאת מהדפדפן. מה לעשות? להתקשר לבזק או שיש משהו אחר שכדאי לנסות? אגב זה קורה בכל המחשבים בבית ולא רק במחשב של…

15. יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  16. Started by yoavbd123,

אהלן חברים. יש לי מחשב נייח בבית שמטעמים לוגיסטיים לא יכול להיות ליד נקודת האינטרנט הקווית. השאלה היא מה אני צריך להוסיף למחשב הנייח (אני מניח שסוג של כרטיס רשת) בשביל שאני אוכל להתחבר אליו בצורה אלחוטית? תודה

• 11 תגובות
    • 29.3k צפיות
  17. Started by avishay_89,

שלום. התקנתי win xp sp3 על לפטופ ואני מנסה לגלוש לאתרים מסויימים כמו microsoft.com או להפעיל את שירות האקטיבציה דרך האינטרנט ואני לא מצליח. לאתים אחרים כמו גוגל YNET ONE ועוד הרבה אחרים אין בעיה לעלות. אני גולש דרך רשת ביתית ולשאר מחשבים ברשת אין בעיה להכנס ל microsoft.com ניסיתי לחבר את הלפטופ גם בצורה קווית ועדיין מופיעה אותה בעיה. זה ההחזר שאני מקבל מהפקודה ipconfig Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\dana>ipconfig Windows IP Configuration Ethernet adapter Wireless Network Connection: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.108 …

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  18. Started by amit2681,

שלום, יש לי אינטרנט 12 M דרך בזק בינלאומי והוט ללא חייגן. אני מחובר דרך ראוטר לינקסיס 54WRTG ומודם TERAYON. הבעיה שלי היא במחשב הנייח אשר מחובר ע"י מתאם אלכוטי מסוג VIGOR. כאשר אני מחבר אותו הוא מתחבר באופן תקין ומוריד במהירות מקסימלית (1400 KBS לערך) ולאחר מספר דקות המהירות צונחת לכ - 60KBS. בעיה נוספת שקורית היא שברגע שהמהירות נופלת זה מאט את כל המחשבים המחוברים לרשת ולא רק את המחשב הנייח. על מנת לפתור את הבעייה אני מנתק את המתאם מהמחשב ושאר המחשבים ברשת חוזרים למהירות תקינה. היכן הבעיה ומה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by elada92,

לאחרונה שדרגתי את המהירות שלי ל12 מגה בספק בזק תשתית הוט. עוד לפני כן לא יכולתי לעבוד עם הראוטר שלי כיוון שהמהירות שהייתה לי לא הייתה מגיעה לרבע ממה שהיה אמור להיות לי, פסלתי את העניין שהבעיה היא אצל בזק בגלל שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל בסדר. אני יודע להגדיר את הראוטר והגדרתי אותו כבר מספר פעמים והגדרתי עוד כמה ראוטרים בעברי ואני לא מצליח למצוא מה הבעיה של הראוטר הפעם. יש לי ראוטר מסוג DI-524 של D-link. בנוסף, כמו שראיתי שיש פה להרבה את הבעיה עכשיו גם כשאני מחובר ל12 מגה אני לא מצליח לעבור את ה200 ק"ב לשנייה וזה משגע אותי. תגידו לי מה לעשות כדי שאעזור לכם במחקר שאתם עורכים כי לא ככ הבנתי. תודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomom,

שלום, ברשותי נתב חדש של TP-Link TL-WR1043ND [table][tr][td]Firmware Version:[/td] [td][/td][td]3.13.4 Build 110429 Rel.36959n [/td] [/tr] [tr] [td]Hardware Version:[/td] [td][/td][td]WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table] הוא עובד בסדר אבל מדי זמן מסויים (יתכן כמה שעות) הרשת מפסיקה לתפקד. אני מדבר על מחשב שמחובר דרך פורט קווי ולא אלחוטי Windows 7 שהרשת מפסיקה לתפקד. ביצוע disable/enable לכרטיס רשת לא עוזר - הוא לא מקבל IP מהנתב. וכמובן שאי אפשר להתחבר לנתב לבדוק את זה. ניסיתי להחליף פורטים ללא פתרון. אי מכבה ומדליק את הראוטר ואז הוא חוזר לפעולה ונותן כתובת לכרטיס הרשת. האם הוא מוגדר להתנתק כשאין פעילות? WAN Connection Type: מוגדר כ-Dynamic IP האם L2TP יהיה יותר טוב? או …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שאלה שמעניינת אותי איך המתאמי רשת האלו בעצם עובדים? הם רק קולטים את האות מהנתב האלחוטי או שהם גם משדרים תדר מסוים?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  22. שלום שלום, רציתי להתייעץ עם מומחים אחרי שלא מצאתי תשובות סופיות וברורות באינטרנט. קראתי גם את המדריך המעולה! בnetchief ועדיין: WDS וREPEATER - מה ההבדל בעצם בהגדלת טווח הכיסוי? האם אחד עדיף על השני? מה היתרונות והחסרונות? האם אני מפספס משהו? REPEATER - משחזר את האות הנקלט ממקור אחר, אין צורך לשנות הגדרות במקור, אפשר לבחור שיטת הצפנה אחרת ערוץ אחר ובעצם, מעין מגבר אלחוטי. שאלה: מה החסרונות? (מבחינת מהירות החיבור אולי? ירידה בחצי? ואם יש לריפיטר 2 אנטנות - אז הכל כרגיל?) WDS - כובל את 2 התחנות יחד, צריך להגדיר MAC של התחנה הבאה והקודמת בנתב, ערוץ השידור זהה (במידה ואלחוטי) וכך גם שיטת ההצפנה והמפתח. SSID שונה בין התחנות. לא הבנתי מה היתרון (או העיקרון) בשיטה הזו?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, לאחרונה החלפתי ספק אינטרנט ומאז לא ניתן לגשת לממשק מצלמות האבטחה. חוץ מכתובת IP, לא השתנה דבר. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין, שאני מגיע לדף הכניסה שמבקש שם וסיסמא, אך בניסיון התחברות אני מקבל הודעה שהניסיון נכשל. כמו כן, אני מתחבר בפורט 90, אך אינני רואה ב-SBOX שום עדות לכך שהיה ניסיון להיכנס בפורט הנ"ל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  24. Started by dbx22,

שלום יש לי ראוטר של sweex. עברתי ספק ל012 ויש לי שם משתמש וסיסמא והכול. רציתי לשאול מה הצורה הנכונה של כתיבת הuser name בהגדרות הנתב. לכתוב בצורה כזאת? username@012 או username@012net? תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by eegg,

שלום אני מתלבט בין שני נתבים: D-link 655 TP-LINK TL-WR1043ND הTPLINK זול יותר מהDLINK ב140 שקל, אבל האם אני אתפשר על ביצועים, אני מכיר את DLINK והציוד שלהם איכותי, אבל אני לא מכיר את TPLINK . מישהו יכול לייעץ לי אם הם מכירים את הדגם הזה של TPLINK? אם יש לכם הצעות לנתב אחר, אני צריך פורטים של 1G ושיעבוד בתקן N. עד 450 שקלים תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים