עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eli1024,

אני מחובר דרך "בזק בין לאומי" ויש לי בעיות ניתוק במיוחד במשחק BF2 ובשעות עומס אני מוריד 150 קילו בקושי ( יש לי 5 מגה) וגם קשה להיכנס לאתרים מסוימים דיברתי עם התמיכה והם אומרים שככה זה בדקתי באינטרנט" זהב" באותו רגע ועבד טוב "בזק אין לאומי" לא מוכנים לנתק אותו בלי כנס ולא מוכנים לזכות על השרות הגרוע השאלות שלי הם : 1) האם הבעיה הזו נפוצה ? 2) תומכים של "בזק בין לאומי" טוענים ש"זהב" מגבלים בהורדה ומי שעובר את ה-10 ג'יגה מקבל כנס , האם זה נכון? 3) האם יש למהוא עיצה איך להתמודד עם הבעיה ? 4) אני משלם על 5 מגה ורוב הזמן לא קבל את זה ,האם זה עברה על חוק הגנת הצרכן ? האם אני היחיד שנמאס לו שמבתיחים לו הכל שמוכרים לו מוצר וחמש דקות אחרי שביצע את הקניה הוא חותף "זבנג" לפנים ( …

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by bodedon,

שלום רב! לא ידעתי באיזה פורום לרשום את הבעייה הזו אז נראה לי הכי הגיוני שכאן. בקיצור כאשר אני מנסה להדפיס משהו מהאינטרנט לדוגמא מאתר הבנק את החשבון שלי, האינטרנט אקספלורר נתקע וזו הבעייה היחידה שלו וכמובן הוא לא מדפיס!!! השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ואם לא האם מישהו יודע איך אני uninstall לאקספלורר על מנת שאני אוריד ממיקרוסופט ואתקין מחדש...

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  3. שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by summer69,

מאז שהתחברתי לאינטרנט (בערך 7-8 חודשים) אני למצליח להתחבר לשרתי FTP, כשאני סורק שרתי משחקים (גם בxfire וגם דרך המשחק עצמו) זה מציג לי פינגים של 300 לפחות, אפילו בארץ(כשאני מתחבר למשחק הוא מראה את הפינג האמיתי...) חייגן איטי, וגם קורה לי ששעות רצופות האינטרנט לא זז..... ולא, אימיול לא פועל ;D זה דיל של 90 ש"ח ביחד ל015 ולHOT. למישהו יש גם ניסיון עם הבעיות האלה? (אגב, עד עכשיו זה לא הסתדר)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, קניתי את הראוטר הזה לפני כ4-5 חודשים (יוני האחרון) ביחד עם מחשב חדש. המודם איתו אני מחובר לאינטרנט הוא DSL-600E. מאז שקניתי את הראוטר הוא לעיתים עושה לי בעיות של חיבור לאינטרנט, הוא כאילו מחובר, הכל נראה תקין אבל הוא בעצם לא מעלה שום אתר (למעט אתר הבית ynet וICQ שלפעמים עובד), אין לי מושג למה זה קורה. הדרך היחידה לטפל בזה הייתה ללחוץ על כפתור הCisco Systems, לחכות שהאור יפסיק להבהב ולפעמים זה סידר את זה, ולעיתים אף הייתי צריך להתקין מחדש את דיסק ההתקנה שניתן לי עם הראוטר. לאחרונה זה קורה לי כמעט כל בוקר שאני קם, אין לי מושג מה הבעיה, ולפעמים רק הזמן פותר את זה ואפילו התקנות מחדש של הדיסק לא עובדות.. ד"א הסיבה שאני יודע שהבעיה היא לא בתשתית שלי (ADSL) או בספקית (בזק…

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by ew89,

שבת שלום בזמן האחרון האינטרנט על הפנים..כל הזמן ניתוקים כאלה קטנים, גלישה איטית לפעמים אני משחק משחק רשת אז כל ניתוק קטן כזה גומר לי תמשחק זה קרה לפני איזה כמה חודשים, הפסיק, ועכשיו חזר שוב.. ספק ותשתית בזק לעוד מישהו זה קורה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by darkman,

זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kotel,

קודם כל נעלמו לי קבצים מהמחשב ויש לי בעיות אני מתחבר וכל זה... אבל זה עושה לי בעייה כזאת כאילו אני לא מחובר!!! לא מתחבר לאיסיקיו ניתקע לי בקאונטר ועוד מלא בעיות... מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by itzik2k5,

התקנתי השבוע ROUTER, וכמעט הכל עובד מצוין - חוץ ממספר אתרים בודדים כמו נענע, וואלה ועוד. ניסיתי לעשות PING לנענע וואלה אך אינני מצליח לכל שאר האתרים יש PING וכולם עובדים מצוין מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by BeBest,

שלום, האם עוד מישהו חווה בשעות האחרונות איטיות קשה בכניסה לאתרים שמאוחסנים באירופה? ניסיתי להוריד קובץ משרת באירופה והחיבור בכלל לא הצליח, ניסיתי להוריד את אותו הקובץ משרת בארה"ב (Mirror) ואני מוריד על המקסימום כרגע (30 מגה). בזב"ל + תשתית הוט.

11. Started by GerberMan,

לעוד מישהו יש פתאום בעיות עם האינטרנט של בזב"ל? הייתה להם איזשהי בעיה עם הציוד אבל הם טוענים שזה תוקן... משום מה האינטרנט שלי ממש איטי בהורדה (גם רגילה וגם טורנטים)

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by פרי פרי,

עברתי לברק לפני כמה חודשים, מהירות ההורדה בביטורנט צנחה לריצפה במקרים בהם אין משתפים ישראלים (כשיש משתפים ישראלים אני מקבל מהירות מקסימלית). כאמור אין לי בעייה של מהירות אפלואוד או דאונלואוד ליעדים בארץ. אני משווה את המהירות עם אותם קבצים להורדה אצל חברים שמחוברים דרך ספקיות אחרות והם מקבלים מהירויות סבירות, 20 קיי לקובץ שאצלי יורד בפחות מקיי. אני מחובר דרך הכבלים. התחלתי עם חייגן, עברתי לחיבור ללא חייגן, ההבדל היחיד הוא שבלי חייגן גם שיחות VIOP נעשו בלתי אפשריות, אני שומע את הצד השני קטוע לגמרי ועם רעשים מוזרים. יש למישהו עצה מלבד לחכות לסוף תקופת ההתחייבות ולברוח מהחברה הזו?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by davidz85,

מישהו נתקל בבעיות התחברות לגיימר בבזק בינלאומי החל מהיממה האחרונה? ואם כבר מצליחים להתחבר זה איטי בטירוף..

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום רב: בתקופה האחרונה, יש לי בעיות גלישה למשך כמה דקות כל פעם כאשר אני מפעיל את המחשב או מעיר אותו ממצב שינה (כאשר אני מכבה את המחשב, או מכניס אותו למצב שינה, אני גם מכבה את הרב שקע שאליו מחוברים המודם והנתב, כך שהם לא דולקים כאשר המחשב כבוי). בעקבות הבעיות, חשבתי שהבעייה שלי היא בנתב (TP-Link WR4740N v4), לאחר שתיקון הקושחה בנתב ע"י עדכונה לגרסה המותקנת, פותר את הבעייה למשך זמן קצר. אז החלפתי אותו לנתב חדש מאותו הסוג. לאחר מכן, בנתב החדש (מאותו הדגם בדיוק [TP-Link WR4740N v4]), עדכנתי את הקושחה שלו, לגרסה האחרונה, ואז הבעיות הגלישה של הנתב הישן חזרו. הגעתי למסקנה כי הנתב הישן היה תקין, וכי הבעייה היא בקושחה. ירדתי גרסה אחת אחורה מ-140520 ל-130529. הבעיות נעלמו למשך כמה…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לפני כמה שבועות הקמתי בבית רשת אלחוטית בעזרת נתב Edimax 6114 BG. היא עובדת בלי בעיות. מחוברים לפטופ באלחוט ומחשב שולחני באמצעות כבל. שני המחשבים מריצים אקס-פי. הבעיה היחידה היא שאקספלורר עובד בצורה מאוד לא יציבה בשני המחשבים - לפעמים נותן הודעת שגיאה בניסיון לפתוח עמוד ולפעמים סתם מסרב לפתוח. בלפטופ עברתי לפיירפוקס שאתו אין בעיות, אבל בדסקטופ אי אפשר - יש אתרים חיוניים שפיירפוקס לא מתפקד בהם. אין בעיות פיירוול במחשבים. מה יכולה להיות הסיבה לבלגן? תודה מראש, דוד

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  16. ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2 האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק.. הרשת בנויה ב- Back To Back. כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת. בלי ראוטר/האב/סוויצ'. השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד. אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד! יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטון תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום, אני לא מבין בכל הדברים האלה כל-כך, אז עקבתי אחרי מדריך להפיכת מודם Alcatel למודם PRO, ואז חיברתי את הכל לHUB עם 8 יציאות, ועכשיו שאני מנסה להכנס למספר אתרים (כדוגמאת ebay.com, imdb.com) זה פשוט מנסה להטעין אותם שעות. עכשיו, רוב האתרים האחרים שנכנסתי אליהם, פועלים מצויין (כן, אפילו אם הם בחו"ל), אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את הבעיה? אני מחובר דרך נזק בינלאומי, כאמור משתמש במודם Alcatel SpeedTouch, וכמעט כל שאר האתרים עובדים. ובבקשה הסברים פשוטים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by lowdez,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם כבל רשת, ולפטופ שמתחבר אליו בWIFI. המחשב הראשון תמיד דולק. המחשב השני בדר"כ כבוי ואני משתמש בו רק אם אני רוצה להדפיס משהו. (יש לי מדפסת ישנה, ממש ישנה ובמחשב החדש אין חיבור COM1) הבעיה עם הראוטר זה איטיות בגלישה לסירוגין, ומתי שזה כבר קורה ... אז בשביל להיכנס לאתר כלשהו אני צריך לעשות רענון 4-5 פעמים עד שמשהו עולה, ובימים ממש גרועים אני צריך לאתחל את הראוטר (לנתק מהחשמל לאיזה 15 שניות ולחבר בחזרה). אני בטוח שהביעה בראוטר, כי אם וכאשר מתוך עצבים אני מנתק אותו לגמריי ומתחבר לאינטרנט ישירות דרך המודם, לא קורה שום מצב של איטיות בגלישה. זה משהו שבא והולך, ללא סימנים מיוחדים וכדומה ... מה שכן שמתי לב אליו, זה שמתי שמתחילה האיטיות בגלישה, אני לא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by darkman,

עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. שלום לכולם, היום שדרגתי את הנתב לנתב החדש של בזק 7850 DLINK לאחר כל ההגדרות ושדרוג המהירות בבזק ובזק בינלאומי, ניגשתי לראות שהכל עובד וגיליתי שאני כבר לא יכול לצפות בנטפליקס דרך ה apple tv - אתמול במודם הקודם זה עבד. אני מנוי דרך unblock-us, כתובת ה dns מוגדרת ב apple tv, עדכנתי כתובות באתר שלהם ומשום מה עדיין אני מקבל הודעת שגיאה בנטפליקס - Netflix is currently not supported in your location (atv-ui170( לאחר בדיקה, מסתבר שאני לא יכול להתקין בשום מחשב או מכשיר כתובת dns אלטרנטיבית. ניסיתי דרך unblock us וגם דרך UnoDNS יש לכם מושג איך אני פותר את זה? מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? הגדרה כלשהי בנתב? האנטי וירוס של בזק בינלאומי? חייב את עזרתכם. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by CrashZone,

היי חברה. בהמשך לדיון הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431701.0 רכשתי את הנתב Edimax BR-6215 SRg כעת אני חווה בעיות בהגדרתו כריפטר. יש לי נתב של level1 מחובר למודם ולמחשב נייח באמצעות כבל. אני מעוניין להגדיר את האדימקס לקומה התחתונה של הבית, שם נמצאת המדפסת ובכך גם לחזק את האות בקומה הנ"ל. אני פועל על פי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm שיניתי את הIP של האדימקס ל 192.168.0.2 בעוד הlevel1 נמצא בדיפולט על 192.168.0.1 כפי שרשום במדריך, הם על אותו סגמנט מתחת לחילוק כתובת שרת ה DHCP של הlevel1 אשר מתחיל ב 192.168.0.100 ועד 199. שני הנתבים משדרים על אותו ערוץ ובעלי SSID שונה. נכנסתי לאופציה של WDS בLEVEL1 …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום רב, יש ברשותי לפטופ עם WIN7 באנגלית. הצלחתי להגדיר רשת הד-הוק וזה עבד יופי. בנסיון להגדיר מחשב אחר נתקלנו בבעיות התנגשות IP, ומחקתי מהחשב הראשון את הרשת (הד הוק) שיצרתי. בנסיון חדש ליצור את הרשת האלחוטית במחשב הראשון, אני מצליח לעשות את התהליך הקצר ליצרת רשת הד-הוק, (set up new connection--> ad hoc...) ונוצרת הרשת. כאמור על מנת לשתף את האינטרנט אני לוחץ על LAN שמופיע תחת נטוורק אנד שרינג סנטר. בחלון שנפתח אני לוחץ על properties -->sharing. תחת השרינג נעלמה לי האופציה לשיתוף אלחוטי, ויש רק אופציה כללית לשיתוף אינטרנט: '...allow other network user to connect through this computerw אני חושב שהאופציה בלשונית זאת לשיתוף האלחוטי שנעלמה היא הבעיה, מדוע נעלמה…

23. Started by spektor,

שלום כרגע אני מחובר ל-HOT בתשתית של 5 מגה ובזק בינלאומי. בזמן הגדרת בראוטר TL-WR1043ND חיבור לאינטרנת אני לו יכול להיתחבר תרך L2TP הוא פשוט מנסה להיתחבר ולא יוצא , אבל בלי שום בעיות אני יכול להיתחבר דרך Dynamic IP או PPTP . זה אמור להיות כך? :nixweiss:

24. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז כמו שציינתי בהודעתיי הקודמות, אחותי קיבלה את המחשב החדשה שהובטח לה ואיתו כמובן גם קנינו ציוד רשת אלחוטית! הכל טוב ויפה ובין הנתב ובין כרטיס הרשת PCIMIA יש תקשורת מצויינת ומהירות מצויינת, הבעייה היא שעם כרטיס ה-PCI אין לו תיקשורת, יותר מזה, כרטיס ה-PCI קולט רשתות שלא נמצאות בבית שלנו (ואין לי מושג גם אם באיזור שלנו בכלל) ורק את שלנו לא! ניסיתי להעביר את הנתב ס"מ בלבד מהמחשב ועדיין... כלום.. הוא לא קולט! למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

25. Started by Ezu,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר שני מחשבים שלי אך באשף הגדרת הרשת כרטיסי הרשת מופיעים כלא מחוברים (למרות הוא מזהה אותו). כמו כן מופיע לי שכבל הרשת בשני המחשבים מנותק (הכבל מחובר - ניסתי עם שני כבלים) איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.