עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, לאחרונה מידי יום יש לי התנתקויות מהאינטרנט בשעות אחה"צ (הילדים שלי אפילו חושבים שבאותם שעות סביב 1800) לפעמים התחושה שרק הוויפי מפסיק לעבוד ולפעמים הכל לא עובד ואז אני נאלץ לאתחל את הראוטר אח"כ בד"כ זה מסתדר. אני משתמש בתשתית סיבים של פרטנר וגם הספק שלהם כאשר הראוטר שלי הוא של NETGEAR R6700v3 (מעודכן לגירסה אחרונה) איך אני מתחיל להבין איפה הבעיה אני מרגיש שזה הראוטר אבל לא יודע איך לבדוק ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by YohaiM,

יש להורים שלי בבית נתב-מודם של סימנס,שנרכש בעיסקה עם בזק. היום יש להם אינטרנט וטלפון של 012,ולכן הנתב הזה הפך לסוייץ' אלחוטי. אני רוצה להגביר את האות בצד השני של הבית,כי הוא לא מספיק חזק שם. לרכוש AP לא נראה לי משתלם,כי הוא עולה יותר מנתב אלחוטי. כמה שאלות: אם אני מוסיף עוד נתב אלחוטי,האם המחשבים האחרים יקבלו ממנו כתובות IP חדשות? מה אני צריך לעשות בו מבחינת אבטחת אלחוט?(בסימנס שמתי WPA2) איך הצרכן האלחוטי לא "יתבלבל" בין הראוטרים? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by o_O,

אהלן מה אפשר לעשות עם SB4200 לעדכן firmwire להפוך לנתב או משהו כזה? חוץ מזה זה נכון שחבילה בסיסית רגילה של כבלים מאפשרת לך לחבר את המודם לסוויטץ ולשם עוד 3 מחשבים וכל אחד יקבל כתובת איפי אמיתית?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, יש לי בבית שני שקעים של טלפון.שניהם מחוברים לאותו קו ואני מעוניין להשתמש בשניהם לצורך גישה לאינטרנט, על מנת שמחשבים משני החדרים יוכלו להתחבר בצורה קווית לאינטרנט(הקליטה האלחוטית בין החדרים היא על הפנים). כלומר לחבר כל אחד מהמחשבים לשקע אחר. האם הדבר אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dfbhd13,

אהלן, אני מתחבר עכשיו לאינטרנט בדירה חדשה וממש לא רוצה לקחת ראוטר מהספק (פרטנר), גם כי הדגמים שלהם בדרך כלל הכי פשוטים (השכרה) וגם כי אני לא רוצה לפרוס תשלומים על 36 חודשים אצלם (דגם קצת יותר טוב). חיפשתי באתרים בארץ ראטור + מודם משולב ואין כזה מבחר גדול אבל מצד שני ממה שראיתי באמזון (US) כמעט ואין דגמים שיש להם גם מודם משולב וגם VDSL. וגם הם בעיקר מוכרים חיבור כבלים. אז יש לי 2 שאלות: 1) המלצות על ראוטר+מודם (VDSL) או N או AC - למרות שבארץ אני עדיין לא רוצה צורך ב-AC חוץ מלהיות future proof. גם ככה רוב הספקיות מקרטעות ולא באמת מספקות 100 מגה. 2) האם כדאי לקנות ראטור בנפרד ומודם בנפרד? האם הספקיות בארץ תומכות בזה (במקרה של…

6. Started by adishtrt,

שלום לכולם שאלה קצת מאתגרת יש לי. יש לי מחשב גיימינג/שרת. המצב הוא כזה: כרטיס רשת אחד- אינטרנט 100 מגה, להורדה של דברים וגלישה ביוטיוב וכאלה. כרטיס רשת שני- מחובר בגשר לכרטיס הרשת הראשון על מנת לספק לו אינטרנט והוא מחובר לסטרימר שממנו אני ניגש לקבצי מדיה שיש לי על המחשב ומשתמש באינטרנט על מנת לגלוש דרך הסטרימר. כרטיס רשת שלישי-אינטרנט 15 מגה עם חבילת גיימר שמיועד אך ורק למשחקים. איך אני מתעדף את הכרטיסים שאחד יהיה לאינטרנט, יוטיוב והורדות. והשני יהיה אך ורק למשחקים. כרגע הפתרון היחידי שחשבתי עליו, הוא פשוט לנתק דרך המחשב (בהגדרות, לא פיזית) כל פעם שאני רוצה לעשות פעולה מסויימת. אם לשחק משחקים אז לנתק את הכרטיס הראשון, ואם זה להורדה ויוטיוב אז לנתק את השלישי ולהפעיל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי בטח כבר קראתם את התראד הזה של התוכנה שפורצת ICQ, אז מחקתי 217 קבצים שSPYWARE DOCKTOR מצא... עכשיו איך אני יודע שמחקתי את האקר?? תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. תמיד בערב ובלילה יש לי בעיה קשה של פינגים 150-300 MS אי אפשר לשחק מלא לאגים , יש דרך לפתור את זה? רק 014 זה הפיתרון ? , בבוקר שאני בודק הפינגים 90-100

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by goldberg2,

קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. האם הנ"ל אפשרי בבקשה אם יש שילוב של ראוטר של נט ויזון והום פלאג די לינק לבן של בזק בחדר אחד עם מחשב נייח ואינטרנט בצד אחד של הדירה EDIMAXN300 MINI WI-FI - בחדר שהוא בערך במרחק של דקה וחצי באותה הדירהוהאם בבקשה יש דרך קלה להתקין את זה:את המוצר הזה של .,EDIMAX הנ"ל מבלי שזה יהיה יות מידי מסובך בתוד או בברכה. יוני

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by max8051,

במחשב הנייח שלי יש לי כרגע כרטיס רשת אלחוטי "רגיל" עם אנטנה אחת. אני קולט את הראוטר שלי שם על POOR בXP לא משנה איך אני מכוון את האנטנה. עם מחשב נייד אני קולט באותו המקום על 4 או 5 קווים אבל על תקן N ( אפשר לראות את זה בחלונות 7) יש לי ראוטר EDIMAX BR6524N האם כדיי לקנות כרטיס רשת שתומך בN למחשב הנייח בשביל לשפר את הקליטה? מה שמצאתי זה Edimax EW-7728 עם 3 אנטנות - 190 ש"ח בKSP Edimax EW-7727 עם 2 אנטנות - 165 ש"ח בKSP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שאלה לגבי הגברת אות WIFI מהקומה הראשונה לשניה. האות אצלנו גם ככה לא משהו בקומה הראשונה (המתאם שיחות\ראוטר העלוב של 012 עם האנטנה הפנימית) אז אני חושב לוותר על עניין של REPEATER - מגביר אות, כי גם אם אציב אותו טיפה רחוק מן הראוטר, לא בטוח שהוא יצליח להעביר את האות לקומה למעלה כמו שצריך לכן זה סתם סיכון בקניית ציוד שיכול להיות מיותר . חשבתי ללכת על המשדרים שעובדים על רשת החשמל כגון ה TP LINK 4010 או ה 7020 ... אך הבעיה שאני צריך שהמשדר השני בקומה השניה ישדר לי ב WIFI (הוא קוי בלבד-כניסה רק לכבל רשת) מכיוון שהשימוש בקומה השניה הוא לילדים - טאבלטים. אין להם חיבורי רשת קוויים, לא ניתן למתוח כבל רשת בין המשדר לטאבלט . אני מדבר על המכשירים הללו : http://www.zap.co.i…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Lior10,

המצב שלי הוא כזה, יש לי את ה-6850U מבזק. הוא כרגע מחובר למחשב שלי בצורה חוטית וגם מוגדר כראוטר אלחוטי. כמעט כל המכשירים קולטים אותו בצורה מעולה, למעט חדר מעט מרוחק שבו הקליטה אפסית. יש לי בבית ראוטר נוסף מבזק 2760U שאני יודע שתומך ב-WDS. השאלה שלי האם אני יכול למקם את הראוטר הזה איפשהו באמצע הדרך לחדר המרוחק והוא ישדר מחדש את האות ככה שבפועל הטווח של הרשת יגדל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by llime,

השתדרגתי ל 50Mb בבזק (אני אמור לקבל תוך ימים ספורים את המודם-ראוטר VDSL שלהם) ,ועכשיו אני תוהה אם המחשב שלי יתמוך במהירות הזאת. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4Gh עם 2GB זיכרון RAM, וכרטיס-רשת מובנה בלוח-האם. פרטי כרטיס הרשת בתמונות המצורפות. טכנאי בזק שדיברתי איתו היום אמר לי שקיים חשש שהמעבד שלי חלש מדי למהירות כזאת, אבל הוא לא בטוח, וגם לא ידע לומר איך זה יתבטא. לגבי כרטיס הרשת: באתר של הוט, למשל, כתוב שבשביל מהירות מעל 16Mb חייבים כרטיס רשת עצמאי (לא על-גבי לוח-האם). דעתכם?... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MODI,

יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוט בחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85) איך מסדרים את זה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות למצוא דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי USB DrayTek Vigor 510 ולמערכת הפעלה Win7 64bit? במידה ולא, אם יש אפשרות להתקין דרייברים של XP 32bit ב- 7 64bit הבנתי שיש אפשרות של תאימות לאחור או משהו בסגנון. ואם כל זה לא אפשרי אז אולי תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי פנימי או חיצוני שכן יעבוד עם Win7 64bit ועדיף לאחד הכי זול שניתן למצוא. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מישהו יודע עד איזה מהירות הוא תומך? היה לנו מודם דומה (לא זוכר דגם מדוייק) בעבודה והסתבר שהוא מתאים רק עד 5MB ול-10MB לא התאים. זה פשוט להורים ורוצה לדעת אם שידרוג מהירות אינטרנט יגרום גם לגרירת רגליים לבזק סטור..

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אהלן חבר'ה... יש לי בבית את הציוד להלן: tp-link wr1043nd boxee box ראוטר ישן ולא בשימוש אבל תקין d-link di-524 הבוקסי יושב בסלון והראוטר החדש בחדש בצד השני של הבית, ויש כמה קירות טובים ביניהם. לכן בהזרמה של 1080P יש מדי פעם עצירה לטעינה. בדקתי קצת בנושא שיפור הכיסוי של הרשת ומצאתי בנטצ'יף מדריך לחיבור ראוטר נוסף בכבל לראוטר קיים. עקבתי אחרי ההוראות אבל הroaming בין הראוטרים לא מתבצע. אם אני בסלון יש קליטה מלאה מהראוטר בסלון אבל כשאני עובר לחדר הקליטה נמוכה (מהסלון) והמחשב נייד לא עובר לראוטר שבחדר, וכן ההיפך. יש לשניהם את אותו SSID ואותה הצפנה וססמא. בואו נגיד שזה פתרון מתקבל לבוקסי כי הוא נייח אבל למחשב נייד זה לא אידאלי. אולי למישהו יש רעיון עדיף? בלי להוציא יותר מדי כ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. להלן המצב כרגע בבית שלי. הראוטר שיש לי של netGear מחברת בזק. במחשב הנייח שלי בעקבות סופק ברקים נשרף לי כרטיס הרשת. אני יודע זאת כיוון שגם טלוויזיה נשרפה לי ומודם של האינטרנט ולכן החלפנו אותו מהחברה. כרגע במחשב הנייח צריך להחליף כרטיס רשת. מספר שאלות הן: 1. האם להחליף כרטיס רשת בחיבור חוטי ולהזמין טכנאי שיסדר חיבור נוסף בממ"ד? 2. האם לקנות אולי כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח כך שאולי להתחבר אליו בעזרת הwifi 3. האם לקנות מגביר תקשורת אלחוטית, לאחר בדיקה מצאתי מספר מכשירים שעל ידי חיבור חשמל באזור הסלון שלי אני אוכל להביא לשם תקשורת אלחוטית. 4. מארבעת הנקודות למעלה מה הכי עדיף לי לעשות, ואם כבר להשקיע אז מה לקנות?

23. Started by FARKASH7,

רכשתי לא מזמן raspberry pi, מתוך מטרה להפוך אותו למקור אודיו איכותי. הותקן עליו Raspify, מהאתר www.raspyfi.com. סך הכול עושה רושם שהעסק עובד. אני עדיין צריך לקנות DAC בשביל לשמוע, אבל אני מצליח לראות קבצים שנמצאים על דיסק און קי שחיברתי אליו. עכשיו לבעיה שלי. הייתי רוצה מאוד לשתף תיקיה על המחשב שלי המכילה את כול קבצי המוזיקה עם הPI. במדריך ההתקנה של raspyfi מצויין שהוא תומך בsamba sharing. לא בדיוק הבנתי מה זה אומר(אם אפשר הסבר נהדר), אבל עבדתי על סמך המדריך הבא: http://www.modzone.dk/forums/showthread.php?s=&threadid=265 לאחר שיצרתי "כונן רשת" לא ממש הבנתי מה אני אומר לעשות. זה המדריך מהאתר של raspyfi: http://www.raspyfi.com/raspyfi-quick-start-guide/ מצויין שם שעליי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, שדרגתי זה עתה למהירות 100 מ"ב בבזק. אודה מאוד על הסבר ההבדלים בין נתב, מודם וראוטר. אני מעוניין בגלישה קווית בלבד (חיבור לכרטיס רשת במחשב נייח), ואודה גם על המלצה למכשיר טוב ולא יקר. - דומני שרכישת מכשיר בשוק הפרטי עדיפה על תשלום חודשי לבזק. אכן?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Cheif,

D-LINK החלה לשווק לאחרונה נתב בייתי עם 8 כניסות LAN. מדובר בנתב בתקן N מדגם DIR-632 אשר כולל 2 אנטנות. כניסות ה-LAN שלו תומכות ב-100M ובנוסף יש לו כניסת USB לתמיכה בדיסק חיצוני או מדפסת. עדכון הקושחה האחרון מרמז גם על תמיכה בחיבור של מודם סלולרי, אבל לא הצלחתי למצוא לכך חיזוק במקומות אחרים. העלות שלו היא סביב 350 שקל. http://www.dlink.co.il/il/products/2/1407.html

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים