רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג COMPEX NP27G. מחשב אחד (PC עם XP SP2) משמש כשרת מדיה ומריץ עליו תוכנת UPnP כלשהי (WMC, TVERSITY, TWONKYMEDIA לא משנה איזו) ממכשיר אחר אני מושך את המדיה להצגה (מדיה סטרימר - זנסוניק Z500) כאשר המכשיר שמושך את המדיה מחובר אלחוטית לראוטר הכל עובד, כאשר המכשיר המושך מחובר עם כבל לראוטר הוא לא מקבל את ה-UPnP. כאילו איזושהי הגדרה כלשהי בראוטר חוסמת את זה :s05: עשיתי Enable ל-UPnP בראוטר אפילו הסרתי את FIREWALL ב-XP שמשמש כשרת מדיה (למרות שאלחוטית זה עבד) עשיתי DISABLE ל-FIREWALL בראוטר כלום לא עוזר מישהו יכול לתת איזו עיצה? אולי צריך PORT FORWARDING (תיאורטית לא, ואלחוטית זה עובד בלי)? תודה רבה גיא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התצורה לפני שרכשתי את הנתב האלחוטי D-Link 614+ : מודם Alcatel Speedtouch 510 שחור שטוח שולחני חצוני. המודם מחובר לחשמל, מחובר בכבל רשת לכרטיס הרשת במחשב, ומחובר לשקע הטלפון (ADSL). הכל עבד יפה כעת ניסיתי להוסיף את הנתב האלחוטי לכל העסק (ובתור שלב ראשון רק לגרום למערכת לעבוד עם המחשב השולחני) : ביצעתי הכל לפי ה Manual. כעת המודם מחובר לחשמל ולשקע הטלפון. כבל רשת מחבר בין המודם לבין הנתב (לכניסת ה WAN). המחשב מחובר בכבל רשת לנתב (יש לו 4 כניסות, חיברתי לכניסה 1). התחברתי לנתב בכתובת http://192.168.0.1, הרצתי את ה WIZARD ופעלתי בהתאם להוראות, אני מניח שהפרט החשוב הוא הקביעה בנתב לפרוטוקול PPPOE וציון היוזר והסיסמא שקיבלתי מספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) (אגב, או…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לחבר כבל רשת אחד לסוויצ' ומהסוויצ' להוציא שלושה כבלים לשלושה מחשבים. האם זה משפיע באיזושהי צורה על הפינג או המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אנטנה פנימית של הנייד ואנטנה חיצונית ביואסבי, אם אני מתחבר לרשת אחת עם אנטנה אחת, ולרשת אחרת עם האנטנה השניה, אני אוכל לנצל את שני חיבורי האינטרנט? ווינדוס 7 יודע לנצל את זה? כרגע זה לא מסובך להתחבר ככה, פשוט לוקאל אריא קונקשן אחד מחובר לראוטר אחד ולוקאל אריא קונקשן שלוש מחובר לשכנים...השאלה זה אם זה באמת משתמש באינטרנט של שניהם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בקרוב עוברים לבית החדש, ומחפשים דיל הכי טוב שיכלול אינטרנט מהיר של הכבלים או של בזק (1.5-2 mbit יספיקו) טלויזיה דרך yes\כבלים דיגיטלי- עם נקודות לשתי טלויזיות (ביס אמרו לנו שצריך בשביל זה גם שני ממירים בגלל המרחק בין שתי הטלויזיות) לגבי האינטרנט- הוא צריך לשרת שני מחשבים, ככה שאני תוהה אם אני אצטרך גם נתב או לא- בתוך הקירות של הבית יש כבר כבלי רשת ויש נקודות במספר נקודות של הבית... מה הדיל המומלץ להכל ביחד, וכמה זה אמור לעלות? והאם יש ספקים מסויימים שנותנים דילים יותר טובים מאחרים? האם יש ספקים שכדאי להתרחק מהם? תודה על תשומת הלב מחכה לתשובה, נדב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היחידי שמצאתי שעושה את העבודה (חצי לפחות) זה זה בינתיים : http://www.p.goleech.com/ שם במקום של ה WWW שמים לדוגמא GOOGLE ושם בחיפוש אני רושם לדוגמא FACEBOOK - LOG IN - וזה מצליח להיכנס לאתר הבעיה שבאתר לא ניתן לשלוח הודעות .... אז עד שאני אתפוס בצד למילה את מנהל הרשת פה (שעדיין לא ידוע מזה עד היום...) יש למישהו אתר פרוקסי שכן עושה את העבודה כמו שצריך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע נתב חוטי של edimax. מבחינת גלישה באינטרנט הכל טוב ויפה... אבל בהורדות אימיול וטורנטים במקרה הטוב האינטנט נהיה ממש ממש איטי ובמקרה הרע האינטרנט נופל עד שאני מאפס את הראוטר. ניסיתי לשנות את ההגדרות בתוכנות אבל זה לא ממש עזר. בקיצור, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי חזק שיכול לעמוד בעומס של ההורדות... על מה אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לגבי הגברת אות WIFI מהקומה הראשונה לשניה. האות אצלנו גם ככה לא משהו בקומה הראשונה (המתאם שיחות\ראוטר העלוב של 012 עם האנטנה הפנימית) אז אני חושב לוותר על עניין של REPEATER - מגביר אות, כי גם אם אציב אותו טיפה רחוק מן הראוטר, לא בטוח שהוא יצליח להעביר את האות לקומה למעלה כמו שצריך לכן זה סתם סיכון בקניית ציוד שיכול להיות מיותר . חשבתי ללכת על המשדרים שעובדים על רשת החשמל כגון ה TP LINK 4010 או ה 7020 ... אך הבעיה שאני צריך שהמשדר השני בקומה השניה ישדר לי ב WIFI (הוא קוי בלבד-כניסה רק לכבל רשת) מכיוון שהשימוש בקומה השניה הוא לילדים - טאבלטים. אין להם חיבורי רשת קוויים, לא ניתן למתוח כבל רשת בין המשדר לטאבלט . אני מדבר על המכשירים הללו : http://www.zap.co.i…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הראוטר הנ"ל, המחשב הנייד שלי מוצא את השם של הראוטר שלי ואני מנסה להתחבר עליו ובעת החיבור הוא מוציא לי הודעה שיש איזשהי בעיה והוא לא מצליח להתחבר . הסבר קטן איך זה התחיל: בהתחלה אני שילבתי בין 2200V2 לDIR300. שיניתי בהגדרות של ה2200V2 והפכתי אותו למודם רגיל והDIR300 פעל אך ורק ראוטר.. הכל טוב ושמח עד לפה. יום אחד לא היה לי אינטרנט והתקשרתי לתמיכה טכנית, ניתקתי את הראוטר DIR300 והחזרתי את ה2200V2 לפעולה הרגילה שלו כראוטר/מודם והכל פעל כמו שעון. ניסיתי להחזיר את הDIR300 משום מה זה לא עבד וויתרתי אז אני כרגע עובד אך ורק עם ה2200V2 ומשום מה המחשב הנייד קולט את הראוטר ולא מתחבר עליו. מה אפשר לעשות בשביל שהמחשב הנייד יחזור להתחבר לראוטר 2200V2 ? תוד…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חברים, צריך את עזרתכם. הראוטר אצלנו בבית נמצא בקומה השנייה, שם נמצאים המחשבים, והרשת תופסת כמו שצריך. העניין נהיה בעייתי כשאני משחק ב-PS4, ומדי פעם אני מעדיף לשחק דווקא בקומה התחתונה שם הטלויזיה משמעותית גדולה יותר, אבל לצערי הוויפי שם תופס על הפנים. רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהוא, אולי מכשיר כלשהוא שתהיה אפשרות לשים בקומה התחתונה, שיקלוט את האות ויחזק אותו, או כל פתרון אחר שיאפשר לי לקלוט את הרשת כמו שצריך גם בקומה התחתונה. תודה רבה, ושיהיה חג שמח ושנה טובה, נתי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אין לי הרבה ידע בתחום.. קניתי ראווטר EDIMAX BR-6226N ו- 2 כרטיסי רשת אלחוטיים nLite EW-7711Umn לפי המלצת החנות לחיבור 2 מחשבים נייחים במרחק של כ 10 מטרים מהראווטר. התקנתי הכל לפי ההוראות המצורפות - אפשר לגלוש אבל זה איטי יחסית למה שאני רגיל בחיבור קווי. יכול להיות שפיספסתי הגדרות מסויימות שגורמות לזה? מה לבדוק? האם זה מה שצריך לצפות מנתב פשוט וזול? ממה זה יכול לנבוע? פשוט רמת תקשורת נמוכה? זה בד"כ על good או לפחות fair
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלתי מאחותי ראוטר אלחוטי שהיה לה בבית והיא כבר לא צריכה. יש בבית יש אינטרנט קווי עם מודם wow usb modem ale 130. היא הביאה לי siemens sl2-141. ניסיתי להחליף ביניהם וכו' ולא הצלחתי. כתוב בהוראות באינטרנט שצריך איזה כבל LAN...חובה? לי בראוטר העכשווי יש כבל כזה מרובע עד לUSB של המחשב ועוד כבל מהמודם לטלפון וזה מספיק לי. כבל LAN יפתור לי את הבעיה? 2.האם ניתן לחבר את המודם לשקע טלפון אחר ולמחשב אחר(2 מודמים על אותו קו טלפון)? תודה, מקווה שלא חפרתי מדי...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה כל פעם שהוא מנסה להכנס לאתר הדפדפן ( Internet Explorer 6) כותב לו אין אפשרות למצוא את דף החיפוש! :hanged:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שאלות 1 מה אני יכול לעשות אם זה? בתוך רשת ביתית 2 כמה זה שווה?[יש לי גם אחד חדש באריזה] תמונות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כיום אני מחובר להוט. יש ברשותי ראווטר שקיבלתי מהוט, ובנוסף יש לי ראווטר של siemens מסוג sl2-141. במקום בו אני שוהה לא קיימת קליטת אינטרנט טובה, אבל כרגע אני עובד עם כבל רשת שפרסתי ממיקומו של הראווטר של הוט למחשב שלי. ברצוני לחבר את הראוטר של הוט לראוטר של סימנס באמצעות הכבל אותו שרשרתי. כיצד אני עושה זאת? האם יש פורטים שעלי לפתוח בראוטר? אם יש לכם מדריך, אני אשמח תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הנתב Dir-615 של D-Link והתקנתי עליו DD-WRT, גירסא שעליה הומלץ בפורום וכי טוענים כי אין בה צורך בסקריפט כזה או אחר. אני מקיש את הפרטים נכון, והעסק פשוט לא עובד. אני בחיבור L2TP בהוט, עם בזק בין לאומי. אז.. מה אני עושה לא בסדר? http://desmond.yfrog.com/Himg694/scaled.php?tn=0&server=694&filename=55516128.gif&xsize=640&ysize=640 אשמח לעזרה ממבינים - זה דיי דחוף .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי דרך HOT אינטרנט במהירות 100 מגה ואני אמור לקבל את HOTBOX וקראתי באינטרנט שיש איתו המון בעיות. הטכנאי אמור להגיע רק עוד כמה ימים ויש לי כבר פחד קל מבעיות שיצצו אז אשמח שמישהו יעשה לי לסדר בדברים. הספק שלי הוא בזק בינלאומי ויש לי יוזר גיימר. הבנתי שה HOTBOX עושה ניתוקים ביחד עם חייגן ובמקומות שונים באינטרנט ממליצים להשתמש בו כמודם בלי ראוטר ולקנות ראוטר חיצוני. כיום יש לי ראוטר LevelOne Global - WBR-6001 300Mbps האם הוא מספיק טוב? הבנתי ש LINKSYS לא עובד עם L2TP. קראתי על הרבה דברים לגבי UPNP ו DOCSIS 3 ולא ממש הבנתי. מישהו יכול לעשות טיפה סדר בדברים? והכי חשוב להמליץ לי מה לעשות עם ה HOTBOX רק מודם או גם ראוטר?, אם רק מודם האם הראוטר שלי מתאים? …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז כך, אחרי שבועיים של שיחות וברירים, הצלחתי להשיג לי G1 מסניף חיפה, יצור של 2011 וגרסה 2.55. מצרף נתוני קו: *בדירה הקודמת, הצלחתי לגרד 86 רק אם החלפת פילטרים והלחמת פיצלים של בזק, בדירה הנוככית כל התשתית מבחינת הדירה, הינה חדשה והותקנה ע"י טכנאי בזק, ככה שאני צריך לחשוב בכיוון אחר. אני הייתי זמן מה על RA, אבל שם הגעתי ל 60 ומשהוא, חזרתי ל טופ 100 כי היו בעיות יציבות מסויימות, מקבל 50. בזק המליצו לי 2 דברים: 1. התקנת ספליטר/פילטר ראשי. 2. מן הסתם חידוש אינסטלציה, אבל לא יודע מה במושגים שלהם זה אומר, אם זה רק מארון תקשורת הראשי, או עד הארון של בזק. הם לא הבטיחו שיהיה שיפור מהירות, אבל יש מצב ישפר נתוני קו. עולי חידוש אינסטלציה יתן שיפור מסויים. אשמח לכמה ת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-