עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Rorax,

שלום, מישהו יודע למה בזק מתעקשת לא לספק את השירותים SDSL,HDSL ו VDSL בהם קצב -שליחת- הנתונים יותר גבוהה מבADSL? (למרות שכל הטכנולוגיות הם על אותה תשתית של בזק) מישהו יודע למה הכבלים עשו יד אחת אם בזק והורידו גם את הקצב UPLOAD שלהם שיהיה בערך בסטנדרטים של בזק, זה שחיטות. מישהו יודע מה אני יכול לעשות אם אני צריך קצב UPLOAD גבוהה? למה אין פה אופציות לבחירה כמו בכל מדינה נורמלית? שמעתי שבזק לא נותנת SDSL כי היא רוצה להמשיך ולעשוק את העסקים במקום להציע להם SDSL אם קצב UPLOAD גבוהה הם ממשיכים למכור להם FRAME RELAY וכדומה במחירים אסרונומים. למישהו יש תשובה לכל זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. רציתי לשדרג את המודם של אבא שלי מרחוק. יש לי את הIP שלו - איך אני מתחבר אליו? (בטלנט וגם לWEB CONFIGURATION)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nigger84,

קניתי את הראוטר הזה ביום שישי, התקנתי dd-wrt והכל עבר בהצלחה. התצורה כרגע היא, מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר ע"י כבל רשת. לפטופ שמתחבר אלחוטית - n xtreamer שמחובר אלחוטית - n אני מעתיק קבצים מהמחשב לסטרימר ומקבל קצב של 1.70 - 1.80 מגה לשניה. האם זה קצב נורמלי לתקן n ? ההעתקה מתבצעת ע"י חיבור שיתוף קבצים של windows (smb) תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה קניתי ראוטר TP-Link 941ND ומחשב נייד המודם מחובר בכבל רשת לראוטר והמחשב הנייח מחובר בכבל רשת לראוטר - בשני המחשבים יש גישה לאינטרנט במחשב הנייח מותקן windows 8.1 x86 ובנייד windows 8 x64 הייתי רוצה לדעת איך לקשר אותם (לראות קבצים משותפים, לשתף מדפסת וכו') בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by i-kramba,

אז הנה סירטון שמסביר :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yp3,

מחשב 1 מחובר למחשב 2, מחשב 2 מחובר למחשב 3. איך אני מעביר קבצים ממחשב 1 למחשב 3? להעתיק למחשב 2 אני לא יכול כי אין בו מספיק מקום. ניסיתי להגדיר כונן רשת במחשב 2 שממופה לשיתוף של מחשב 1 ולשתף את הכונן הזה, אבל זה בלתי אפשרי לשתף כונן רשת. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Haflo,

עם כל המודם כבלים הזה, כל פעם שאני מנסה לעשות Download סתם של Winamp (מהאתר שלהם!) או משהו אחר זה מוריד לי משהו כמו 150Kb ומפסיק..! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ניב200,

שלום, יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק בעקבות שיפוצים אני צריך להרחיב את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית הראוטר של בזק מחובר למחשב ע"י כבל רשת ולבזק האם הראוטר תומך ב WDS ? ז"א האם ניתן לחבר אליו ראוטר נוסף ב WDS?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שיצור קשר בICQ 76921212 או באימייל nyop@012.net.il

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by speed42,

היי חברים, אני מחפש ראוטר סלולרי שיעבוד עם SIM במקום חיבור לאינטרנט רגיל. ממה שראיתי ראוטרים של 5G מאוד יקרים, אז אני מתלבט איזה רוטר ל 4G לקחת. ראיתי כמה של TP LINK, יש דגם אחד שיש בו רק 2.4GHZ, ויש דגם נוסף שיש בו גם רשת 5GHZ. האם זה משמעותי בראוטר כזה בכלל שעובד על SIM? יש טעם להוסיף על ראוטר כזה? זה לדוגמה שכולל גם 5GHZ: https://ksp.co.il/web/item/32798 TP-Link Archer MR200 Dual Band 4G LTE 750Mbps או פשוט יותר שיש בו רק 2.4GHZ: https://ksp.co.il/web/item/126772 או שיש המלצה לראוטר אחר עדיף מאלה ? תודה !

11. Started by bad-sector,

ראיתי בתקן N של: DIR-615 DLINK ב 307 ש"ח ואת כל אלה של ו EDIMAX (יש ב KSP הרבה דגמים לא מבין תהבדל בין אחד לשני)!!!: ‏Edimax EW-7416APn nMAX Wireless 802.11n Access Point ‎ 320 ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router ‎ 235 ‏Edimax AR-7084GA Wireless Router+Adsl2 Modem‎ 295 ‏Edimax Mimo nMax BR-6524n 802.11n Wireless Router ‎ 340 מה שחשוב לי זה שתהיה לו היכולת לאינטרנט בכבלים ולא פחות חשוב להחליף IP בכל ניתוק (שלא יהיה אי פי סטטי...!!!) שיהיה טווח קליטה נורמלי ובלי ניתוקים! יש לי בלפטופ WIFI עם מקלט N אז בגלל זה אני שוקל ללכת על זה האם מומלץ משהו אחר? האם משהו מהדגמים פה עונה על הצרכים שלי (כמובן שאם הכל אותו הדבר אני אלך על הזול ) האם יש דגם אחר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שימו לב - אתר NetCHEIF.com לא זמין כרגע עקב עבודות תחזוקה. אם הכל יעבוד כשורה, האתר יחזור לקראת שעות הבוקר.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Cheif,

חברת סלקום בגל חידושים במסגרת שירות הסלקוםTV שלה - חבילת קוואטרו, ממיר מבית שיאומי, הקלטות לענן ואפליקציה לטלוויזיות וקופסאות אנדרואיד - הופך מעניין בשוק. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=6940

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היום לאחר מלחמת התשה עם בב"ל, קיבלתי מהם חבילת גיימר 5M ליתרת תקופת ההתחייבות שלי (חודשיים), במחיר ממוצע זול יותר ממה ששילמתי על החבילה הרגילה. אני רק מקווה שבחבילה הזו אין את הבעיות שבחבילה הרגילה. אז איך עושים את זה? קודם כול, פונים עליהם בכתב בלבד. אין סיבה שתבזבזו זמן על המתנה ועל ויכוחים עם נציגים חסרי סמכות כלשהי. שולחים מייל ל-cservice@bezeqint.net בו מפרטים את כל הבעיות שקיימות, והדרך בה בדקתם שמדובר בבעיה בבב"ל (לדוגמא - עם משתמש מספקית אחרת הכל תקין). תציינו כי מדובר בהפרה מצידם של הסכם ההתקשרות בינכם ותדרשו להתנתק לאלתר ללא קנס. תציינו שאתם שומרים לעצמכם את הזכות לבטל את ההרשאה לחיוב כרטיס והאשראי, וכי אתם דורשים תשובה בכתב לעניין. בשלב הבא יתקשר אליכם נציג וית…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by HydroIT,

שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by The Coolest,

כרגע אני לא ממליץ לאף אחד לשדרג את ה-600E שלו ע"י הגרסא החדשה שיצאה. אני ניסיתי את זה עכשיו וזה פשוט לא הלך, נגיד את זה ככה. יכול להיות שעשיתי טעות שהשארתי אותו בהגדרות המקוריות של בזק... בכל מקרה באתר של AZTECH יש תוכנת שדרוג מגרסאות **.**.38. הרצתי אותה ואחרי כמה צעדים המודם פשוט הפסיק לעבוד. RESET לא מגיב, כיבוי והדלקה לא נותן שום דבר. ראיתי פה אנשים שמעוניינים לשדרג. כל עוד אין צורך מיוחד לשדרג אל תשדרגו!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש ברשותי כרגע מחשב נייד של HP דגם nc6120 וראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ומסיבה מסוימת המחשב הנייד לא רואה את הראוטר האלחוטי ב- Wireless connection, אני יודע שזה כניראה בגלל שהתעסקו לי עם הראוטר יותר מידי אבל מה שינו ואיפה אין לי מושג. מישהו מכיר את המודם הזה ויודע מה צריך להגדיר בו בכדי שה-HP יראה את הראוטר האלחוטי? **עריכה** הבעיה טופלה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Alon222228,

שלום. מאתמול יש לי בעיה עם מהירות הגלישה שהפכה פתאום למאד איטית. אני מנוי על מהירות של 15mb ובפועל לא הצלחתי לגלוש מעל 3mb. התקשרתי לבזק בינלאומי (הספק שלי) ושם אחרי בדיקת מהירות על גבי התשתית בלבד הנציג הגיע למסקנה שמדובר בבעיית תשתית והחליט להפנות אותי לבזק. הנציג בבזק ביקש ממני לחבר את הראוטר ישירות לשקע הטלפון בקיר מבלי להשתמש בפילטר שמפריד בין הטלפון לחיבור ה-ADSL. אח"כ הוא אמר לי שמקור הבעיה הוא בכבל ה-ADSL ולכן המהירות הייתה איטית, אך בפועל זה לא עזר והמהירות נשארה מאד איטית. הוא הסביר שאם הייתי מחובר בחיבור קווי הייתי מבחין בהבדל במהירות. (אין לי אפשרות להתחבר ישירות לנתב מכיוון שאין לי שקע לטלפון בחדר שממנו אני גולש.) כשהסברתי לו את זה הוא ניסה לצרף אותי לשירות ת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אני עושה port forwarding לפורט מוסיים לPC שלי בבית. יש לי ראוטר netgear r7000 והגדרתי הכל. הגדרתי את זה בשביל לעשות wake on wan מהפלאפון כדי להעיר את המחשב שלי כשהוא מכובה... הדבר המוזר הוא שאם אני יכבה את המחשב ויריץ את הmagic packet כדי להעיר את המחשב מהwan זה יעבוד! אבל אם יעבור פרק זמן מסוים(למשל ארבע שעות) ואריץ שוב את הmagic packet מהפלא שלי בדיוק באותה הדרך זה לא עובד!!!! כאילו הראוטר שלי חוסם את זה.... יש לי איזושהי השערה אבל אני לא בטוח בכלל שזה בכלל נכון : יכול להיות שהראוטר מודע לזה שהמחשב שלי כבוי ולכן הוא אפילו לא טורח לשלוח את הpacket (לפי הפורט) למחשב שלי?? ואז בעצם שהמחשב כבוי הpacket לא מגיע אליו בport farwarding? זהו בערך אני באמת לא יודע מה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by gabrielf,

014 עומדים להשיק מערכת cnr שתוכל לפקח על חיבורי ה dhcp - אני מנסה להיכנס לפיילוט שלהם (ממתין לאישור מצוות ה system שלהם) אני מניח שחיבור ה dhcp שלהם ב 100 מגה יהיה איכותי יותר - כי הוא יהיה מנוהל...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by GolanBerlin,

איזה תשתית הכי טובה מהבחינות הבאות: - יציבות של מהירות. אם מגיע לי 4 מגה אני באמת מקבל 4 מגה. גם באלחוטי וגם בחוטי. - סרטוני יוטיוב נטענים מהר, גם על 720P. גם באלחוטי וגם בחוטי. - און ליין ומשחקי מולטיפלייר עובדים בצורה חלקה במשחקי מולטיפלייר בקונסולות PlayStation 3. הקונסולה מחוברת לרשת בצורה אלחוטית. - מוריד קבצים במהירות, ואכן באותה חבילת מהירות שמגיעה לי. בזק/הוט? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן יש לי מחשב נייד שקניתי לפני שבוע ואני לוקח אותו כל לילה לעבודה אין לי שם אינטרנט ואני רוצה לגלוש כשאני בעבודה ראיתי פרסומת של פלאפון של מודם סלולרי מישהו יכול לפרט לי קצת יותר איך זה הולך? ואם זה טוב? או שיש גם דרכים אחרות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by amirn,

יש לי היום חיבור HOT + בזק בינ"ל ללא חייגן. אני מחבר SWITCH למודם של HOT ואליו מחוברים נתב וכרטיס רשת של אחד המחשבים (שיש בו שני כרטיסי רשת) - כך שיש לי שתי כתובות IP שונות לאחד המחשבים. (כל המחשבים מחוברים לנתב לצורך רשת ביתית, ומחשב אחד מחובר "פעמיים") 1. האם ניתן ליצור קונפיגורצייה זהה/דומה אם אשנה את החיבור לחייגן? 2. והאם הנתב שלי EDIMAX BR-6104K תומך בחייגן ובחיוג אוטומטי? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by amitaiz,

יש לי שני נתבים של COMPEX NP27G ואני רוצה לשרשר אותם. הגעתי להגדרה של הWDS בממשק של התנב ומשם אני לא מצליח להמשיך. לשני הנתבים צריכה להיות אותה כתובת IP או שזה לא משנה? ראיתי שאני צריך להכנית את ה"מייק אדרס", השאלה אם לכל נתב לתת את הכתובת של השני או רק לאחד מהם? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז אחרי שעברתי למרכז וגיליתי שבזק לא יכולים לספק יותר מ30 מגה לבניין שלי, עברתי עכשיו ל100 בהוט (התקנתי לפני יומיים בערך את ההוט, היום התקשרתי לאיים והעלו לי ל100מגה באותו מחיר של ה30 שלהם) ואני מחובר להוטנט כספק. ההוטבוקס (הגרסה הישנה יותר) נמצא באחד מהחדרים בדירה, ממנו לחדר שלי יש כ10 מטרים. שהמחשב מחובר ישירות להוטבוקס, אני מקבל קרוב ל100. שאני בחדר אני מקבל 40, אבל ברגע שאני יוצא לחדר שלי זה נופל ל8-12 מגה. - יש לי WIFI EXTENDER כזה, ולמרות שאם אני מתחבר דרכו יש יותר קליטה בWIFI, המהירות יותר איטית אפילו. - יש לי מודם/ראוטר של TP-LINK דגם W9980, כרגע מעלה אבק בארון. - ניסיתי לשחק עם הערוצים של ההוטבוקס, ללא הועיל. מה הדרך הכי טובה לגרום להעלאת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.