רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן, חברים, צריך את עזרתכם. הראוטר אצלנו בבית נמצא בקומה השנייה, שם נמצאים המחשבים, והרשת תופסת כמו שצריך. העניין נהיה בעייתי כשאני משחק ב-PS4, ומדי פעם אני מעדיף לשחק דווקא בקומה התחתונה שם הטלויזיה משמעותית גדולה יותר, אבל לצערי הוויפי שם תופס על הפנים. רציתי לדעת אם יש פתרון כלשהוא, אולי מכשיר כלשהוא שתהיה אפשרות לשים בקומה התחתונה, שיקלוט את האות ויחזק אותו, או כל פתרון אחר שיאפשר לי לקלוט את הרשת כמו שצריך גם בקומה התחתונה. תודה רבה, ושיהיה חג שמח ושנה טובה, נתי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי ראוטר חדש Dlink dsl g225 vdsl2 n300 לאחר שיחה נציג מחברת 018 הגדרתי את הראוטר ובבדיקת מהירות אני מקבל 15 מגה מתוך 40 עליהם אני משלם אין לי בעיה לקבל קצת פחות אבל זה מוגזם, ניסיתי לשנות ערוצים ידנית ממש לא שינה כלום. אשמח מאוד לקבל עזרה בנושא, או אולי בעצם אין פתרון ואכלתי אותה? הראוטר הקודם שלי הגיע לגבול 40 המגה אבל התנתק הרבה פעמים ועשה בעיות לכן החלפתי אותו הראוטר הקודם היה מדגם Dlink dsl 6850 u n600 תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת איך אפשר ליצור נקודת גישהה אלחוטית לאינטרנט, שממנה לא יהיה אפשר לגשת לרשת עצמה של כל המחשבים המחוברים אליה. הרשת מחוברת ככה. ראוטר שממנו מחוברים 4 מחשבים באלחוטי. ויוצא ממנו כבל רשת לאיזור ב שמתחבר לסויץ שממנו יוצא עוד 2 כבלי רשת אחד מחובר לשעון קריאת שעות בעבודה ועוד כבל מחובר לעוד סויץ שמחובר לעוד 2 מחשבים בקווי ומחובר אליו אקסס פוינט אלחוטי. שאותו רציתי בשביל אורחים שבאים עם מחשבים ניידים ושלא יכולו לראות תרשת מחשבים או לנסות להתחבר ולראות קבצים. רק גישה לאינטרנט בלבד
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הראוטר אצל ההורים שלי (EDIMAX BR-6204WG) עומד להתפגר (הוא נפל והאנטנה נשברה לו). גם הקליטה האלחוטית ממנו לשאר הבית לא חזקה במיוחד (מעולם לא הייתה לדעתי, לחלק מהבית הקליטה לא הגיעה גם לפני שהאנטנה נשברה). הדרישות מראוטר אצלהם הם מאוד נמוכות - רוב העבודה היא מול 3 מחשבים ישנים יחסית שמתחברים חוטית, ולפעמים גם מול לפטופ לא חדש במיוחד. אין דרישה לחיבור התקן ב-USB. השימוש הוא גלישה רגילה באינטרנט - לא הורדות ולא כלום. ראיתי בעיתון פרסומת ל-TP Link TL-WR741ND ב-65 שקל. א. מה ההבדל בין ה-740N ל-741N ל-741ND? ב. בנושא טווח אלחוטי - יש סבירות ששדרוג הראוטר מהאדימקס ל-TP ישדרג את הטווח קליטה (במעט... לא יכפיל) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי ברשותי ראוטר TL-WR1043ND ושמתי לב שאני לא יכול להוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent בשל השגיאה הבאה: פעם יש לי את השגיאה הזאת: "Error: The system cannot find the specified file" ופעם יש לי את השגיאה הזאת: "The Process cannot access the file because another process has locked a portion of the file uttorent" השאלה היא איך אני יודע שאני אמור לפתוח פורטים וזאת בעיה של הפורטים או שזה משהו אחר ? אם וכאשר אני צריך לפתוח פורטים איך אני עושה את זה ? ניסיתי לעשות את זה דרך portforward.com אבל העיניין שיש לי איפי דינאמי ואני לא רוצה לעבור לאיפי סטטי. תודה על העזרה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שאלות 1 מה אני יכול לעשות אם זה? בתוך רשת ביתית 2 כמה זה שווה?[יש לי גם אחד חדש באריזה] תמונות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום החלפתי את הקונקטורים של בכבל רשת שלי שהתיישנו. מדובר בכבל בחיבור ישיר ל HUB עכשיו סידרתי את החוטים הכבל בשני הצדדים באותו סדר של צבעים. אבל משום מה המחשב שלי לא יכול להשיג כתובת אייפי מהרואטר. השאלה שלי האם יש לצבעים יש סדר מסויים מוגדר כלומר ירוק צריך להיות בפין 3 וכו ? או שזה לא משנה העיקר ששני הצדדים יהיו באותו סדר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול מהמחשב שלי לגשת להגדרות ראוטר הנמצא במחשב אחר? (כמובן תוך תיאום איתו) האם יש כתובת איי פי שתכניס אותי לשם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, יש לי שלושה מחשבים בבית - המחשב שלי (מחובר ישירות לאינטרנט) ושני מחשבים של האחרים שלי המחוברים לרשת ע"י מתאם אלחוטי. המודם: EDIMAX 6216MG חשוב לציין, אפשר לגלוש באינטרנט בכל המחשבים. הבעיה היא בשיתוף הקבצים, ובכלל - בהקמת הרשת הביתית. הכוונה, אני יכול לגלוש באינטרנט בכל מחשב, אך אם אני רוצה לשתף קבצים ו/או לשחק במשחק רשת כנגד אחד האחים שלי - אני לא יכול. בשני המחשבים המחוברים לנתב דרך מתאם על חוטי (לא ישירות לראוטר) אפשר לשחק אחד נגד השני/לשתף תיקיות, אך כשאני מנסה לשתף/לשחק ברשת עם המחשב שלי - איני יכול. ניסיתי להיכנס 'ללוח הבקרה' ול'חיבורי רשת' ולהגדיר את הרשת הביתית. לחצתי על האפשרות 'הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה' ולחתי לאחר מכן על אפשרות הראשונה, אך קיבל…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה ספק אינטרנט כיום הכי מומלץ? אחד שלא חוסם שיתוף קבצים וכדומה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המממ ..... יותר ענייני מהכותרת אי אפשר להיות . אין לי כוח ( חשק ועוד כל מיני ביטוים ) לאפס אותו ולהגדיר אותו מחדש , כי יש פה איזה 4 מחשבים על המודם הזה , ואני רוצה לנסות איזה משו , אבל אני לא זוכר את הסיסמא ...... הצילו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התצורה לפני שרכשתי את הנתב האלחוטי D-Link 614+ : מודם Alcatel Speedtouch 510 שחור שטוח שולחני חצוני. המודם מחובר לחשמל, מחובר בכבל רשת לכרטיס הרשת במחשב, ומחובר לשקע הטלפון (ADSL). הכל עבד יפה כעת ניסיתי להוסיף את הנתב האלחוטי לכל העסק (ובתור שלב ראשון רק לגרום למערכת לעבוד עם המחשב השולחני) : ביצעתי הכל לפי ה Manual. כעת המודם מחובר לחשמל ולשקע הטלפון. כבל רשת מחבר בין המודם לבין הנתב (לכניסת ה WAN). המחשב מחובר בכבל רשת לנתב (יש לו 4 כניסות, חיברתי לכניסה 1). התחברתי לנתב בכתובת http://192.168.0.1, הרצתי את ה WIZARD ופעלתי בהתאם להוראות, אני מניח שהפרט החשוב הוא הקביעה בנתב לפרוטוקול PPPOE וציון היוזר והסיסמא שקיבלתי מספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) (אגב, או…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי מודם 56K שלא זז ואני רוצה להחליף אותו כבר הרבה זמן.. ראיתי את המבצע הזה של 69 שקלים לחודש ב- 012 ואבא שלי הסכים לעשות! ויש לי כמה שאלות http://www.012.net/updates/69forlife/index.asp?src=012 1. מה יותר עדיף? CABLE 250K או ADSL 250K? וד"א זאת חבילה של 1.5 נכון? (זה אותו מחיר אז בעיקרון מה עדיף ויותר טוב?) 2. איך כדאי לחבר את המודם דרך USB או פנימי (שזה PCI אני מניח)? ד"א דרך כרטיס רשת אי אפשר.. 3. אם אתם אומרים ללכת על ADSL מאיזה חברה כדאי לקחת את המודם? AMBIT, MOTOROLA, TOMPSON, CORESNA ? אם אתם אומרים לקחת CABLE אז אני אכתוב מחר איזה חברות מודמים יש כי אנחנו צרכים לדבר איתם ונעשה את זה מחר כי אין זמן היום... :-\ תודה רבה על העזרה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה החבילה הכי משתלמת?? כל מי שמגיב אם הוא יודע אז בבקשה שירשום מה המהירות הורדה, מה ה upload ומה המחיר..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי עם בזק לחבילה של 2.5MB. עשיתי בדיקת העלאה בדף של בזקבינלאומי, והתוצאה הייתה שמהירות ההעלאה שלי היא 17K. זה תקין או שאמור להיות יותר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום עדכנתי קושחה בנתב שלי, Edimax BR-6114 Wg. לפני העדכון הנתב פעל כשורה בסה"כ (אל תשאלו אותי עכשיו למה עדכנתי, קיויתי שיהיה feature נוסף, ובכל מקרה זה לא משנה). הורדתי את העדכון היום משרתי Edimax - גרסה 2.12: http://www.edimax.com/images/Image/Firmware/Wireless/Router/BR-6114Wg/EdiEngBR6114WG_2.12.zip ביצעתי את העדכון לפי ההוראות, החשמל לא נפל וכו'. לאחר העדכון המתנתי מספר דקות וראיתי שאיני מצליח להתחבר לנתב באמצעות HTTP, והוא לא מגיב ל-ping. הנתב מבצע חלק מן הפעולות המיועדות: - switching במקטע הרשת המקומית, הווה אומר שני מחשבים המחוברים לנתב יכולים לתקשר ביניהם - שרת DHCP במקטע הרשת המקומית אך לא מצאתי שום IP בה הנתב מגיב לתקשורת כלשהיא. לאחר כחצי שעה ביצעתי גם reset ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז כך, אחרי שבועיים של שיחות וברירים, הצלחתי להשיג לי G1 מסניף חיפה, יצור של 2011 וגרסה 2.55. מצרף נתוני קו: *בדירה הקודמת, הצלחתי לגרד 86 רק אם החלפת פילטרים והלחמת פיצלים של בזק, בדירה הנוככית כל התשתית מבחינת הדירה, הינה חדשה והותקנה ע"י טכנאי בזק, ככה שאני צריך לחשוב בכיוון אחר. אני הייתי זמן מה על RA, אבל שם הגעתי ל 60 ומשהוא, חזרתי ל טופ 100 כי היו בעיות יציבות מסויימות, מקבל 50. בזק המליצו לי 2 דברים: 1. התקנת ספליטר/פילטר ראשי. 2. מן הסתם חידוש אינסטלציה, אבל לא יודע מה במושגים שלהם זה אומר, אם זה רק מארון תקשורת הראשי, או עד הארון של בזק. הם לא הבטיחו שיהיה שיפור מהירות, אבל יש מצב ישפר נתוני קו. עולי חידוש אינסטלציה יתן שיפור מסויים. אשמח לכמה ת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לגלוש בחו"ל עם סים של חו"ל שיש לי בכמה מחשבים (רשת) כרגע ראיתי שיש לי אפשרות לקנות ראוטר אלחוטי שעובד עם סים יש לי עוד אפשרות?כמו ראוטר רגיל אולי שיש לו כניסה לסטיק USB והוא ישדר WIFI??? מה האפשרויות שיש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתקשה בפתיחת פורטים בנתב מדגם: TP-Link 941ND: נכנסתי ל: Forwarding->virtual servers, רשמתי את הפורט הרצוי, בשביל ה-IP אני רושם IPCONFIG ב-CMD ושם הולך לבלוק של: Wireless LAN adapter wireless netword connection, ושם יש שורה IPv4 ומשם אני לוקח את ה-IP שלי.(אולי פה הטעות?) בבדיקות כגון האתר הזה רשום שהפורט לא פתוח, אבל ה-IP שרשום שם שונה ממש שרשום לי ב-IPCONFIG, אם אני מנסה להכניס את ה-IP שרשום באתר אז אני מקבל הודעה שה-subnet mask לא תואם את ה-IP. ה-utorrent אמנם מראה לי עיגול ירוק ובבדיקה לפעמים רושם שהפורט פתוח ולפעמים לא. win 7 pro eng x64 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה שכל אחד מהם יקבל כתובת IP חיצוני אחר. קראתי על זה בכל מיני מקומות באינטרנט, ונאמר שכל מה שצריך זה להתקשר לISP שלי ולבקש עוד כתובת IP. כאשר התקשרתי לבזק בין לאומי, הם טענו שאין להם דבר כזה. למישהו יש הצעות? אין בכוונתי להתקין עוד קו, ולקנות עוד תשתית ועוד ספק ולשלם על אינטרנט נפרד מהאינטרנט הראשי שלי. תודה מראש, יועד
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שנאמר בכותרת, אני מעוניין בנתב [Router] אלחוטי חדש שיספיק לתקשורות בבית בין 2 קומות. כרגע יש ברשותי נתב אלחוטי של Edimax שאינו יציב. הנתב עם המודם ממוקמים בקומה השניה בעמדת המחשב השולחני. בקומה הראשונה התקשורת אינה יציבה, לעיתים יש תקשורת לעיתים אין תקשורת. הייתי מעוניין בהמלצה לנתב טוב שיתחבר למודם של HOT ויספק תקשורת יציבה ואמינה בכל רחבי הבית. או שאולי כדאי מגבר לנתב ?? אני אישית מעדיף נתב טוב במקום נתב בינוני עם מגבר... תודה למסייעים!
-
הי שלום אני ביצעתי שידרוג ל100 מגה אצל בזק וצריך להחליף את הנתב יש לכם המלצה לנתב טוב שבזק נותנת הנתב משמש אותי מעבר למחשב נייד וניח גם לעבודה עם סטרימר שטח הבית לא גדול כ96 מטר רוצה לקחת את הנתב הכי טוב שאני יכול תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-