רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 2 נתבים כאלו ואני מעוניין להשתמש באחד מהם ע"מ להאריך את טווח הקליטה שלי. מהניסיונות המוגבלים שעשיתי לא הצלחתי לגשת לאינטרנט ממכשיר שמחובר לראוטר ה"מאריך". אשמח להסברים על יצירת BRIDGE.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי מהוט 30 מגה לבזק (ביקשתי 40 ואופציה ל100). חיברו אותי ל 15 למרות המודם שהוא תומך ב 100. אחרי שיחות רבות אמרו לי שהדירה שלי לא יכולה לקבל יותר מ15 מגה, ושאני מוזמן להתנתק. אזור חדש, בניין בן 4 שנים. צמוד לחנייה למטה יש ארון תקשורת של בזק. המהירות של ה15 כרגע טובה, אבל האפלוד נמוך לי מאוד-700 קילו בייט. בהוט הייתי על 30 מגה עם אפלוד 1.5 מגה (אחרי בדיקות). הגיוני שלא ניתן לחבר יותר מ 15 כמו שהם אומרים ? אשמח לתשובה מהירה, כדי לחזור להוט במידה וכן. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מתאם אלחוטי חזק ומהיר שתומך בתקן AC יש לי כרגע את ה-TL-WN822N שקניתי בהמלצת Cheif והאמת שאני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה לשדרג למתאם תומך AC. טווח קליטה נדרש ~ 10M-5M אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל רשת 30 מטר לבית, ולא יודע אם להשקיע את ההפרש הכספי בCAT6 או ש5e יספיק לשימוש ביתי סביר (סטרימינג והעברת קבצים). הCAT6 (כבל שטוח ולא עגול) עולה באזור ה60. הcat5e (כבל עגול רגיל) עולה באזור ה40. הפרש של 50%.. אשמח להכוונה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההוטבוקס בביתי ממוקם במיקום גרוע ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחבר אותו לנקודת כבלים אחרת או שיש צורך בטכנאי כמו במקרה של העברת נקודה בבזק?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה אני משיג כבל רשת באורך של 10 מטר בערך, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה אתר טוב שממנו אפשר להוריד טורונטים שהוא יהיה בטוח !!!! בלי וירוסים !!! ושיהיה אפשר להוריד ממנו רק שיר אחד נגיד לא תמיד רק וידאו קליפים שיר שירים וגם אלבומים זה חשוב לי נ.ב אני משתמש כרגע בטורנט ספי ואין שם שירים או אלבומים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חג שמח! שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות. ולגבי בזק... עדיף לא לפרט זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות. מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט. המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר. אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום! בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע! בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר + מודם ADSL מסוג: cnet 804-NF מחובר לארבעה מחשבים, ספק 012. מישהו יודע איך מגדירים את ה ADSL שם? איך אני מחבר אותו לאינטרנט? יש שם יותר מדי הגדרות שאני לא מבין :-\ (וכמובן שבאתר של 012 אין שום הסבר על חיבור שכזה או אפילו כתובת של השרת שלהם...) בנוסף, עוד בעיה: 3 מחשבים מתחברים לרשת והרביעי מתחבר ומתנתק כל שניה. רואים את זה גם בראוטר שהמנורה שלו נדלקת ונכבית, וגם המחשב עצמו אומר כל רגע שהוא מחובר לרשת, ואח"כ לא מחובר וחוזר חלילה... למישהו יש רעיון?? המחשב מחובר בכבל שאורכו כ 30 מטר. זה לא אמור להשפיע, נכון? אם מישהו יוכל לעזור, הוא פשוט יציל אותי. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, כיום יש לי את הנטגיר הנ"ל, שעושה לי לא מעט בעיות (מתנתק מבזק כל יומיים בערך), יש לי פינגים יחסית גבוהים וכו'. אני מחובר ב-20MB בבזק + בזק בינלאומי. Tracing route to google.com [209.85.148.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138 2 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 35 ms 34 ms 34 ms bzq-218-227-226.red.bezeqint.net [81.218.227.226 ] 4 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.1 81] 5 * 35 ms 43 ms bzq-179-124-197.static.bezeqint.net [212.179.124 .197] 6 * * * Request timed out. 7 80 ms 81 ms 80 ms bzq-219-189-126.cablep.bezeqint.net [62.219.18…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב מדי פעם מחליט על דעת עצמו להתנתק, או מהרשת או מהיוזר. הוא מתנתק מהרשת אחרי שיש פעילות אינטנסיבית ברשת (בעיקר כשאני משחק world of warcraft). הוא מתנתק מהיוזר אם אני משאיר אותו לבד הרבה זמן (כשאני הולך לבצפר/לישון) בבית יש שני מחשבים, אחד נייח ואחד נייד. הנייח (הכללי) מחובר לאינטרנט, ואני על הנייד. הם מחוברים דרך סוויץ'. מצורפת ההודעה כשאני מנסה לגשת לתיקיה ברשת [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, מעבירים אותי סוף סוף למעלה! זה אומר לכם הרבה, אני יודע. הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית קו ISDN ועליו ADSL (יש לי "מודם" ADSL שונה מלכולם, הוא גם מתוצרת אלקטל אבל הוא מיוחד לADSL על קו ISDN), אל תשאלו למה. עכשיו אני עובר למעלה עם המחשב והנקודה הראשית נשארת למטה. יש לנו עוד מחשב שעד עכשיו היה גם למטה ליד המחשב שלי והוא נשאר שם. אנחנו רוצים בעצם לחבר את שני המחשבים עכשיו לאינטרנט, ושיהיו מחוברים כל המזן. השאלה שלי היא: 1. כמה עולה מכשיר HUB? 2. לפי מה שהבנתי רק מחשב אחד המחובר לHUB מבין כל אלה שמחוברים יכול לארח שרתים, כדוגמת FTP, שרת משחק וכו'. האם אני יכול להיות המחשב הראשי הזה, למרות שכל העסק (הקופסת ISDN וADSL) נמצא למטה? בתודה מראש, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת ביתית בשניהם WIN XP SP2 הצלחתי לחבר את שניהם ברשת (שני כרטיסי רשת וכבל רשת) שני במחשבים מזהים אחד את השני ואפשר להכנס לכוננים של כולם.... הגדרתי שמאפיינים של הכרטיס רשת (במחשב המחובר לאינטרנט) שיתן למחשבים אחרים להתחבר דרכו לאינטרנט וגם הפעלתי את האשף (שבסיימו יש משהו עם דיקסט...) אבל אין אינרטנט במחשב השני כנראה שמה שעשיתי לא מספיק... מה עוד צריך לעשות כדי שיהיה גם במחשב השני אינטרנט תודה יי 2יי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום ברשותי ראוטר 2760u/e1 אליו מחובר הארד דיסק חיצוני עם תוכן. מסך פנסוניק x30 בחיבור קוי רואה את שרת המדיה של הראוטר. רואה גם את הדיסק הקשיח אבל לאחר כניסה לקטגוריות של וידאו/ מוזיקה/ תמונות - הוא לא רואה אף תוכן. בנסיון להתחבר דרך Windows media player- שוב אותו הדבר, רואים את המסלול אבל אין תוכן. (דרך שרתי מדיה) בגישה להארד דיסק המחובר לנתב בצורה רגילה : דרך חיבורי הרשת, כונן רשת וכו׳ ניתן לראות הכל! גם בכניסה דרך אקסטרימר …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתנתק מהוט ממש בקרוב, וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותי אצלם הוא ה- MoCA שלהם אשר רק בזכותו יש לי אינטרנט נורמלי בממ"ד .. לקראת ההתנתקות אני רוצה לארגן לעצמי פתרון MoCA חלופי (בהנחה שאצטרך להחזיר את הציוד שלהם) ראיתי שהעלות היא לא מבוטלת ולכן שאלתי היא כזו: האם למישהו יש ניסיון עם מתאמי MoCA ? האם ישנו דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו? האם יעבוד גם כאשר לא אהיה מחובר להוט? טיפים נוספים? ובבקשה אל תציעו לי רשת על חשמל, מאריכי טווח, mesh וכדומה .. רשת על חשמל לא עובד טוב ובנוסף לא מעוניין בקרינה שבאה עם כל הפתרונות מבוססי wifi. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל יום יש לי בין 4 ל 6 ניתוקים ביום. האינטרנט נופל ל-30 שניות וחוזר. זה בדרך כלל גם בשעות מסוימות. היו אצלי כבר 4 טכנאים שונים, החליפו לי את כל התשתית, החליפו לי את הראוטר, החליפו לי כמעט כל כבל אפשרי בבית אבל הניתוקים לא פוסקים. אני בסלקום, תשתית של בזק וספק של נטוויז'ן ואני גולש על 40 מגה. האם אני צריך להתמודד אם המציאות העגומה הזאת ולהסכים שזה מה שיש?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שימוש - עבור מחשב נייח ומחשב נייד רצוי שיהיה בו חיבור USB בשביל המדפסת (תלוי בגובה התקציב). תקציב - עד 200 ש"ח - עד 50 ש"ח חריגה. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כפחות משבועיים הייתי צריך לחדש את החבילת אינטרנט שלי שהייתה במהירות של 1.5 מגה והספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי. הבדל המחירים בין חבילת ה-1.5 מגה ל-2.5 מגה היה זעום אז שידרגתי כבר ל-2.5 מגה. עכשיו אני רואה שיש סעיף ב"תנאי החבילה" שאומר שישנה הגבלת העברת נתונים לחודש, כאשר הצטרפתי לא נאמר לי שום דבר על הגבלת העברת נתונים חודשית ולא ידעתי שספקיות אינטרנט ביתי בכלל מגבילות את כמות התעבורה של הנתונים. מה שרשום לגבי הגבלת תעבורת הנתונים בתנאי החבילה שנשלחו לי: ב-18 ימים האחרונים שאני מחובר רצוף מאחד המחשבים שלי עברתי את המכסה שהם קבעו, בהסכם עצמו לא רשום מה קורה אם עוברים את המכסה שהוקצבה אבל באתר של בזק רשום שיש תשלום על חריגה ממסגרת החבילה (לא רשום בשום מקום כמה, רשום…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחקר זה של תאריך נובמבר 2002 מראה שספק ה-ADSL הטוב בישראל הוא נטוויז'ן שווה הצצה