רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום. האם זה אפשרי לעשות port forwarding בתוך הרשת הפנימית שלי? כלומר אם יש אפשרות לפנות של לכתובת הנתב שלי (נגיד 10.0.0.138:123) ואגיע לכתובת שהראוטר יפנה אילו הייתי מגיע לחוץ לרשת? רקע: יש לי בבית שני ראוטרים אלחוטיים שמחוברים בינהם חוטית (לטובת כיסוי WIFI רחב יותר) (רק אחד מהם עובד כDHCP כמובן). יש לי גם כתובת דינמית נגיד myadrs.noip.com בראוטר עם החייגן לרשת יש הפנייה לפורט 123 לכתובת 10.0.0.40 כאשר אני מחוץ לרשת (מכשיר סלולרי) הכל עובד כשורה ואני מגיע לכתובת הרצוייה(10.0.0.40) .. אבל בתוך הרשת זה לא! (אין לי בראוטר loopback) אז חשבתי לתת לראוטר השני (זה שלא מחייג לרשת ) את השם myadrs.noip.com ולעשות אצלו את ההפנייה לפורט 123 גם ל 10.0.0.40 כך שגם מחוץ לרשת וגם בתו…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מבזק נתב חדש D-Link DSL-2650U. חיברתי וקינפגתי אותו. הכל טוב ויפה. רק לפתה ראיתי שבנוסב ל- Local Area Connection מופיה אצלי Internet Connection נוספת מסוג Internet Gateway שהיא גם מחוברת. מה זה אמור להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי smart tv בסלון ויש איתו בעיה,הוא לא קולט מספיק טוב את ה-WIFI מהחדר שלי (חדר ממ"ד) שהוא במרחק של בערך 9 מטר מהטלויזיה. הומלץ לי מסמסונג (החברה שממנה קניתי את ה-TV) לרכוש ריפיטר כדי להגדיל את טווח האות. על איזה ריפיטר תמליצו לי? ועד כמה הוא אפקטיבי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם צריך איזה משהו מיוחד או שזה כמו שה2 וחצי שיש לי עכשיו ..? מה לגבי תשתית ? צריך איזה משהו מיוחד ?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
להוט חסר עוד קצת מהירות UPLOAD והאינטרנט שלהם פצצה עולמית הצעה להוט תנו ללקוחות פרטיים 5 מגה UPLOAD או 10 מגה ואתם שואבים את הלקוחות של בזק תעשו כבר מהפך כמו שבזק עושה למה אצלהם זה 3 UPLOAD סטנדרט ובהוט זה 2 UPLOAD הוט אם תמשיכו כך בזק יובילו עליכם בלקוחות פרטיים תבינו שפרטיים גם רוצים UPLOAD נורמלי שלא נדבר על מחירים החדשים שבזק נותנים לחבילות החדשות אז יאללה תתחילו כבר אם התחרות על ה UPLOADS מקווה לשינוי כמו כולם בשם כולם - - - תגובה אוחדה: - - - מחכה לתגובות של הוט
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה איזה הורדה http אימול ftp לא משנה מה המהירות תמיד עולה יורדת עולה יורדת עולה יורדת לא יציבה בכלל מתחיל 180 יורד לה 99 80 מתיייצב
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית - 3 בחדר שלי ו-1 מחוץ לחדר. אני רוצה גישה בין כל אלו שבחדר במהירות 1gbps עבור העברת קבצים (זה שמחוץ לחדר מחובר בצורה אלחוטית). כמו כן אני רוצה שלכולם יהיה אינטרנט. ציוד קיים: ראוטר אלחוטי עם NAT מדגם Netgear 108 Mbps WGT624 עם חיבורים של 100mbps מודם Alcatel SpeedTouch ADSL חשבתי לעשות כך: מודם האלקטל - מחובר לראוטר האלחוטי. הראוטר האלחוטי - מחובר ב-WIFI למחשב שמחוץ לחדר, ומחובר בכבל אתרנט ל-Gigabit Switch קטן שארכוש. כל 3 המחשבים (והראוטר האלחוטי) יחויברו לסוויץ'. נשמע הגיוני? יש פתרונות יותר אלגנטים? יש המלצות על סוויץ' ג'יגהביט זול? חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6042
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ומקריאה בפורום הבנתי שגם NETVISION אז למי אתם ממליצים? הכוונה לחבילה של לפחות 1.5 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום אני וחברים מתכונים לעשות מיני מסיבת לאן ושמענו שיש תוכנה שיכולה לדמות רשת LAN... נדמה לי שקוראים לתוכנה "גנזו" אבל אני לא מוצא אותה... עם משהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כמוה או את ה-"גנזו" עצמה זה יהיה ממש אחלה!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כיום יש לי TP-Link TL-WN722N והקליטה בו סבירה. האינטרנט מגיע למהירות של 50 מגה. פעם בכמה ימים יש ניתוקים. קיבלתי המלצה להחליף לכרטיס הזה: TP-LINK TL-WN822N. לפי המפרט בכרטיס שלי יש אנטנה אחת 4dbi ובכרטיס שהמליצו לי עליו יש 2 אנטנות של 3dbi. 1. האם 2 אנטנות של 3dbi עדיפות מאחת של 4dbi? 2. האם זה יעזור לי לקליטה יותר טובה / אינטרנט מהיר יותר (כיום אני מקבל "רק" 50 מגה).
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום רב ברוך משפחתי שני בתים פרטיים במרחק של פחות מ 15 מטר האחד מהשני. (יש מרחק קטן יותר בפועל אבל עם הפרשי גבהים זה 15 מטר לכל היותר) מדובר במשפחה בעלת אוכלוסיה מבוגרת. אני מעוניין לחבר את האינטרנט של שני הבתים ברשת מש אחת עליה אני יוכל לשלוט מרחוק כדי למתן את הבעיות ככל שיהיו. אודה למתן עצה, מה הנתבים המומלצים ביותר ליצירת רשת מש רחוקת טווח במצב כזה? כמו כן, האם עלי למקם את נקודת הגישה המרכזית בין הבתים על מנת שכל הנתבעים יהיו קשורים ליחידה המרכזית או שאפשר לקשר node אחד לאחר וכך ליצור שרשרת אספקה - כן איכות החיבור תרד אך זה פחות מפריע היות שמדובר המשתמשים מבוגרים שגם ככה לא ישתמשו באינטרנט סופר מהיר. לא…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני עכשיו בעבודה וכמה מהאתרים פה לא נכנסים עקב כך שנעלו אותם אוטומטי ...(כמובן שגם ההורדות חסומות ) אני רוצה לדעת איך לסדר את זה שאני יוכל להיכס לכל האתרים או לרובם... ד"א זה windows98 :\ תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הפעלתי מחשב עם כרטיס רשת וזה מה שמופיע במנהל ההתקנים (וינדוס 98) איפה שיש סימן קריאה ופותחים אותו: תעשו קופי פייסט לכתובת הזאת בדפדפן http://planet.nana.co.il/shayks1/ne2000.bmp עריכת המודר: את הכותרת כותבים במקום המיועד לכותרת... לא בתאור...
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נתב של EDIMAX מדגם 6114 (אם אני זוכר נכון את הדגם), בעל אנטנה אחת. לצערי, איכות הקליטה בבית "לא משהו" בלשון המעטה ומעבר לחדר שבו נמצא הראוטר קשה עד בלתי אפשרי לקלוט. האם יש למישהו ניסיון עם ה MIMO בעל 3 האנטנות? האם איכות הקליטה והשידור גבוהים משמעותית או שמדובר בגימיק בלבד? אשמח לקבל תגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מודם adsl בחיבור usb. מאז שהתקנתי אותו יש לי בעיה עם המחשב: כמעט בכל פעם שאני עושה ריסט למחשב (לא משנה מאיזו סיבה) ה ווינדוס לא עולה ובמקומו אני רואה קו לבן קטן מהבהב בפינה הימנית העליונה של המסך. כדי להפעיל את הווינדוס אני צריך : לעשות ריסט, להפעיל את המחשב במצב בטוח ולכבות אותו, שוב פעם לעשות ריסט, להכנס שוב למצב בטוח ואז עוד פעם ריסט ורק אז הווינדוס עולה בצורה רגילה. התקשרתי לבזק בינלאומי ולוואו ושניהם לא הבינו מה אני רוצה מהם. אני בטוח שהבעיה נובעת מהמודם בגלל שזה התחיל ברגע שהתקנתי אותו. ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בבית 2 ADSLים ומחשב שמשמש כשרת על המחשב יש LINUX אני יכול לחבר את 2 הADSLים למחשב ולהוריד ממחשב אחר ברשת ב400K לדוגמה? (1.5MB) אם כן אז איך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס מחשב נייד, -מערכת הפעלה 2000- לרשת LAN אבל המחשב לא מצליח לזהות את ה-Domain (הרשת עובדת עם DHCP Server), ב-NT Event log תחת Source בשם IPRIP יש לי הודעה כאילו המחשב קיבל IP ספציפי שלא שיך למרחב הכתובות שלי, (החלפתי כרטיסי רשת וכלום לא עזר, תודה :-/ .
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול בממשק של לינקסיס WRT54GL על פי ההוראות שבאתר הבא: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm אבל אני עדיין מקבל LOW ID... מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר edimax br6424n ,שמחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לי ראוטר ישן tp link wr740n , אני מעוניין שהוא יתפקד כרפיטר ויגדיל את טווח השידור . ניסיתי לחבר ביניהם (אלחוטית) אבל לא ככ הולך לי . הפעלתי את WDS, ביטלתי בtp link את DHCP והתחברתי לedimax. עבדתי לפי העצות כאן : http://superuser.com/questions/678527/can-i-configure-a-tp-link-tl-wr740n-as-a-repeater הגעתי למצב שהוא אומר לי שהוא מחובר, אבל אי אפשר לגלוש ברשת ואי אפשר לשלוח פינג לגוגל דרך CMD. מה נותר לי לעשות ?.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה של הדפסה דרך מדפסת המותקנת ברכב . ואני עובד מרחוק דרך תוכנת Windows XP Remote Desktop. כשאני שולח להדפסה . המדפסת ברכב לא מדפיסה . מדפיסה המדפסת אשר מותקנת במשרד . יש לציין שאותה מדפסת הינה זהה ומותקת בשתי המקומות . מה עושים ??? תודה חייםב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשבוע שעבר התקין אצלי טכנאי של בזק ראוטר 2760U של דילינק. הכל עבד טוב ויפה, עד היום - הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לעבוד. בממשק הכל מסומן כמופעל, הנורית של ה-WLAN דולקת על הראוטר עצמו, אבל הרשת לא מזוהה לא ידי הפלאפון שלי וגם לא על ידי הלפטופ. דברים שניסיתי ולא עזרו: - ביטול ההצפנה של הרשת - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית מתוך הממשק - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית על ידי המתג בחלק האחורי של הראוטר - כיבוי הראוטר והדלקה מחדש - איפוס הגדרות לברירת מחדל בסופו של דבר התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק, שם נאמר לי על ידי נציג טכני בשם עידן שהוא לא יכול לעזור לי כי הם תומכים ברשת קווית בלבד ושתמיכה ברשת אלחוטית היא שירות נפרד, בתשלום (אותו כמובן אין לי שום כוונה לשלם). לטענתם, כל עוד הרש…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-