רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בשיתוף בין המחשבים. הכל פועל לי , האינטרנט פועל לשני המחשבים , אפשר לשחק ברשת וכו" אבל שאני רוצה לשתף איתו קבצים אני לא מצליח .. הוא לא מראה את התיקיות.. בדקתי שאנחנו באותה קבוצה והכל. יש רק לי פיירוול (אני במצב DMZ בראוטר) והגדרתי שהמחשב השני 192.168.2.101 אני אוכל לעשות הכל אבל אולי לא הגדרתי טוב? וזה מוזר כי פעם זה עבד לי ועכשיו לא.. ושאני נכנס לWorkGroup ויש את המחשב השני אני רואה אותו ושאני לוחץ עליו הוא עושה הודעת שגיאה. (שמתי תמונה). אני כבר משתגע כי זה גם קרה עוד לפני שעשיתי פירמוט ולא היה מותקן אצלי שום פיירוול.. (המחשב השני חדש אז גם הוא אחרי פירמוט). בבקשה תעזרו לי למה הבעיה הזאת משגעת אותי לא קצת זמן. בנוסף הסתכלתי במדריך של השיתוף קבצים ואת השאלות …
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה בלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0, אבל מה קורה עם מחשב לקוח מסויים הוא מהעבודה ולא ניתן לשנות לו IP כי הוא עובד עם DHCP וכמובן לא ניתן לשנות לו WORKGROUP ו/או DOMAIN. האם זה עדיין אפשרי, במחשב הנייח (פרטי שלי) אין לי בעייה לשנות הכל!
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ברשותי נתב EDIMAX, BR6104K פועל ומספק אינטרנט לשני מחשבים. אינני מצליח להיכנס להגדות שלו ע"מ לפתוח פורטים. כאשר אני נכנס ל http://192.168.2.1/ הדף לא עולה. יש למישהו פיתרון? ???
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מחר אני מקבל שהכינו לי בפורום "מפרמט מחשב"- ואני שמח מאוד עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית זה הולך ככה המחשב שלי יש בוא אינטרנט- והוא מחובר ברשת למחשב שלי ובגלל זה הוא גם מחובר לאינטרט. עכשיו , בגלל שמחר אני מקבל את המחשב אני רוצה לדעת איך אני עושה שככה זה יהיה המחשב החדש יהיה מחובר באינטרנט (כיאלו המודם יהיה אצלו) והוא יהיה מחובר למחשב הישן שלי והמחשב השלישי לא קשור לכלום. איך אני עושה שמה שפעם היה לו את המודם עכשיו יהיה מחובר לרשת ומהרשת הוא יקבל את האינטרנט ובשני המחשבים יש כרטיס רשת. תודה רבה , חולה על הפורומים שלכם
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני מתגורר כבר כשנה בשכירות במושב בצפון. עד לפני כחודש לא היה מצב בכלל לדבר על אינטרנט "פרטי" ז'א שלא הייתה תשתית לבזק ונאלצתי להסתפק באינטרנט שמשותף לכל המושב דרך הכבלים ומהירותו היא 4\4 לכל המושב! מה גם שהיה פיירוול מרכזי שחסם את כל הפורטים,לא היה בכלל מה לדבר על תוכנות שיתוף. בחיבור ההוא הייתה לי בעיה שקרתה בעיקר במסנג'ר ובהעלאת קבצים. המסנג'ר היה מתנתק כל רגע, גם המירנדה,ולהעלות קובץ למישהו - גם בשליחת אימייל לפעמים הכי קטן שיהיה , היה סיפור מהפטרה. הייתי בטוח שהתשתית חרא ואין מה לעשות. תישאר עם זה או שלא יהיה כלום. היום סופסוף התחברתי לבזק וברק כספקית על חבילת 1.5 רגילה. אכן בעיית ההורדה נפתרה והאימיול טס ונותן עבודה מעבר למה שציפיתי. אך התאכזבתי לגלות שהבעיות במסנג'…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני חוזר לHOT ותהיה לי תשתית כבלים. איזה מודם הכי מומלץ ? היה לי פעם את הMotorola SB5100, אבל מידי פעם היו לי בעיות עם החיבור (לא יודע אם זה במודם או בחיבור).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אתם נמצאים ב- Cable או ADSL? (אם כבלים, אז אצל מי?). ואיזה ספק אינטרנט? וכמה אתם משלמים לספק וכמה לתשתית? בבקשה זה ממש דחוף. ובנוסף מה מהירות ההורדה והעלאה של 2MB? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הראוטר של לינקסיס היום הגדרתי אותו מול הכבלים (קיבלתי מהתשתית איי פי קבוע ,מה שפתר את הבעיה) עכשיו הראוטר הזה מפוצץ הגדרות... אני רק רוצה לדעת על איזה סוג של אבטחה אלחוטית לשים אותו מה הכי כדאי? ומה ההבדל בינייהם למי שיכול להסביר בבקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר של חברת EDIMAX ושאני מנסה להיכנס אליו הוא אומר שהשם משתמש והסיסמה לא נכונים ! למרות שאפילו לא הספקתי לגעת בזה בכלל ! השאלה אם יש דרך לאפס את זה ? או איזה שהיא תוכנה לעלות על הסיסמה ? כי ממש אין לי זמן לנצל את האחריות אם זה דבר שאני יכול לעשות לבד... תודה מראש ברק.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. חוץ מהמחשב שלי, יש לי עכשיו מחשב נוסף בבית והחלטתי לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב שלי. שמתי במחשב שלי כרטיס רשת נוסף. קניתי כבל רשת וחיברתי אותו בין המחשב שלי למחשב השני. הדבר המוזר היה, ששניהם זיהו חיבור כלשו ונפתח לי בשניהם את אשף הגדרת רשת של האקס פי, אבל, שניהם הראו כאילו הכבל רשת מנותק (יש איקס על האייקון של הכרטיס רשת). בדקתי תכרטיסים וכולם טובים. הכבל חדש. מה אני עושה??
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב שולחני עם מחשב נייד בעזרת כבל usb חברתי את הכבל מה עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי שמח אם למישהו יש רעיון איך להתחבר עם ראוטר של 3COM לאינטרנט של 012 עם מודם כבלים של מוטורולה. יש 4 אפשרויות חיבור לגייטווי הזה: 1. Static IP 2. Dynamic IP Address 3. PPPoE 4. PPTP איזה סוג צריך לבחור ?? כשאני בוחר באפשרות 2 - Dynamic IP Address אז הראוטר מקבל IP מהמודם ואני לא מצליח לגלוש למרות שברואטר הגדרתי את שם המשתמש והסיסמא ואיזה כתובת IP אני אמור לתת לראוטר או למחשב שיזהו אחד תשני ?? תודה מראש לעזורים אם מישהו הצליח להגדיר אני ישמח לקבל פיתרון מלא ------------------------------------------------------ יש לי את הכתובות של: DNS PPTP SERVER ויש לי בעיה של ה INITIAL IP הוא כל זמן הוא נותן לי שהINITIAL IP יהיה כמו הPPTP SERVER רק שהסיומת היא אחד... ועדיין זה לא…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק אבל אני לא יודע איך ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ומרוחקים פיזית זה מזה. איך אני יכול לשתף בניהם קבצים למשל בסיס נתונים בACCSESS, שהדבר יהיה מאובטח מאוד, ססמא ומה שצריך ויהיה קל למשתמש ממוצע לגשת לבסיס נתונים, ע"י הוראות פשוטות. האם אני צריך לפתוח שרת כל שהוא על אחד מהם ואם כן איזה (HTTP, FTP) ואיך אני עושה את זה? אני גם יכול לכתוב תוכנית בC++ אם צריך , רק תציעו מה הדרך הכי יעילה ונכונה לעשות את זה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן , יש לי מודם וראוטר במכשיר אחד שנקרא dynamode adsl router איך אני יכול לפתוח בו פורטים כדי להשתמש בתוכנות מסויימות ? תוודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה נכון שאצל הכבלים בחבילת גלישה הנ''ל יש 16 אפלוד ולא 12 כמו ADSL ?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה ----->>> http://netex.msn.co.il/FlashFrame.asp?answerflag=1&Surl=http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3002&uid=198&Fromflash=0&SourceID=0 עכשיו מה זה בדיוק WiFi 802.11B/G Wireless עכשיו אל תגידו לי כרטיס רשת אלחוטי איך אני משתמש בו לחיבור אינטרנט שמעתי שיש במרכז העיר בירושלים יש משהו שקשור לזה אני יודיע תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב חוטי טוב שלא מתחמם ונתקע אלא משהוא יציב שיספק אותי לאורך זמן כי המחשב כל הזמן דלוק אז אני צריך אותו יציב עד 400-450 שקל גג יש הצעות בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי נתב חדש של LEVEL ONE, איך אני פותח בו פורטים בשביל האימיול? (מופיע לי LOW ID)
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מה עדיף לי לעשות קו נוסף ואז לעשות עליו adsl או רשת?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אנשים עזרה!! קנינו ראוטר אלחוטי edimax 6104 וכרטיס USB לרשת אלחוטית היצלחנו להתקין אותם ויש לנו אינטרנט אבל שמחפשים רשת פנוייה להיתחבר רשום על הרשת שלנו שהוא בגישה חופשית ולא מאובטחת!! איך מגדירים שהוא לא יהיה פתוח ויהיה מאובטח??? כל מי שרוצה יכול להיתחבר לרשת שלנו ישר!! אנשים בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני משתמש בראוטר(שלמיטב הבנתי הוא גם פיירוול) האם אני צריך בנוסף תוכנת פייר וול? אם כן מהי התוכנה המומלצת כיום(גם חינמית וגם לא)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה של הורדה איטית ביותר (5-10KB) בהורדה מFTPים שאני מוריד מהם באופן קבוע כבר כמה שנים. אם זה היה רק FTP אחד לא הייתי חושב על זה יותר מדיי, אבל 3 (בעצם כל הFTPים שאני משתמש בהם) ביחד? בלי שום קשר ביניהם? נראה לי מוזר. אז ככה: אני מחובר דרך אינטרנט זהב בחיבור 1.5 כבלים. יש לי ראוטר EDIMAX 6104-KP ושלושה מחשבים בבית. ניסיתי דרך כל אחד מהמחשבים כאשר הם מחוברים ישירות למודם, כלומר לא דרך הראוטר, וזה לא עזר. כמובן שבדקתי ווירוסים וספיי וור למיניהם וזה לא העניין. המחשבים הם מחשבים מטופלים ומתוחזקים כמו שצריך (אני טכנאי מחשבים במקצועי). כאשר אני מוריד את קובץ הבדיקה דרך ספק האינטרנט, אני מקבל מהירות הורדה מלאה. כנ"ל בגלישה באינטרנט, הכל עובד בסדר גמור. ה…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי שלום ברצוני למצוא באיזה פורטים משתמשת תוכנה מסויימת במחשב שלי ע"מ לפתוח אותם ב-Firewall ולאפשר את עבודתה. קובץ BAT או משהו ? תודה, תודה ושוב תודה לעוזרים ... :-*
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-