עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ag43,

יש לי 2 נתבים כאלו ואני מעוניין להשתמש באחד מהם ע"מ להאריך את טווח הקליטה שלי. מהניסיונות המוגבלים שעשיתי לא הצלחתי לגשת לאינטרנט ממכשיר שמחובר לראוטר ה"מאריך". אשמח להסברים על יצירת BRIDGE.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by -Tal-,

שלום, חג שמח! שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות. ולגבי בזק... עדיף לא לפרט זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות. מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט. המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר. אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום! בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע! בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by roipow,

הבעיה זאת מופיעה לי בדפדפן כל כמה זמן והשתית שלי 012 והספק בזק אני מחובר בכבל רשת.. והם הולכים לשלוח לי טכנאי והחלפתי כבר ראוטר.. הם אומרים שזה כנראה בעיה בהגדרות מחשב אבל בכל זאת יישלחו טכנאי, למישהו יש מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם!!! כרגע אני בתהליכי הרכבת המחשב החדש שלי ואני מתכנן כמובן חיבור לאינטרנט השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול להתחבר לאינטרנט בלי להזמין את החברה עצמה כלומר בלי להזמין את הוט או כל חברה שנותנת חיבור ?? האם אני יכול לקנות מודם ולהתקין אותו במחשב ולחבר את הכבל הלבן (כמו של הטלוויזיה) בחיבורים מאחורה ובנוסף עוד יציאה של כבל למחשב ועוד אחד של כניסת מתח למודם ?? האם דבר זה יגרום לי ליהיות מחובר לאינטרנט וכמובן ליהיות מרוצה????

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by maormark,

שלום וברכה שדרגתי ל20 מגה בבזק תשתית, עכשיו יש לי נתב ישן של DLINK 2650u בבזק אמרו לי שהנתב הזה לא יספיק לי למהירות של 20 מגה, אלא אך ורק עד למהירות 15 אם אני לא טועה. ובגלל זה אני צריך לקחת מהם נתב של DLINK 6740U שתומך בVDSL שלהם, בלקיחת הנתב אתה מתחייב ל24 חודשים חיוב זיכוי של 25 שקלים כלומר הנתב כאילו עולה 600 שח. 1. כמה באמת שווה נתב כזה? 2. יש נתבים (VDSL) שאני יכול לקנות באופן פרטי שיעשו את העבודה במחירים זולים יותר אם אפשר דגמים בבקשה? (שימושים של אינטרנט ופייסבוק לא גיימר) 3. איך אני בודק עד איזה מהירות הנתב שלי מגיע? ראיתי פה http://www.dlink-me.com/index.php?navigation=products&owner=28&product=29&product_details=23 שכתוב "Ready ADSL c…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kostiya,

לאחר מחשבה בנושא החלטתי להעביר רשת קווית של 1Gbit בין החדר שלי לסלון. עולות לי כרגע שתי דרכים לעשות זאת: 1. העברת הרשת דרך התעלות של תשתית החשמל או הטלפון - לא בטוח אם זה אפשרי או סביר? בכל מקרה, אני לא משתמש כלל בתשתית של בזק, על כן ניתן להשתמש בתעלה. 2. העברת כבל התקשורת דרך הגג: במקרה זה עליי להעביר כבל רשת באורך של 50m. בכל מקרה, האם כבל CAT 6a יספיק בכל אחת משתי הדרכים הללו או ללכת על CAT 7? איזו משתי הדרכים עדיפה(או עוד רעיונות עקרוניים)? אם אני ילך על הדרך השניה, איזה סיכוך עלי לקנות לכבל על מנת להגן עליו מפני השמש ומזג האוויר? אילו נתבים מומלצים עם חייגן L2TP (אין בעיה לקנות נתב שאינו אלחוטי, מכיוון שאוכל להשתמש בנתב בנוכחי לחיבור אלחוטי)?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שימו לב - הנתבים של TP-LINK, הנמכרים בארה"ב, יגיעו החל מחודש יוני עם קושחה נעולה. המשמעות היא שלא ניתן יהיה להתקין עליהם קושחה צד שלישי (כמו DD_WRT). השינוי הזה נובע מתקינה חדשה של רשות התקשורת האמריקאית (ה-FCC) שמטרתה למנוע שיבושים בתקשורת האלחוטית. כידוע, חלק מקושחות הצד השלישי מאפשרות הגברת עוצמת השידור וה-FCC מוטרד מההשלכות של המצב הזה. http://www.tp-link.us/faq-1058.html כדאי לזכור שגם נתבים של חברות אחרות, אשר נמכרים בארה"ב, יצטרכו להטמיע שינוי זה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי מצטער על זה שיש הרבה לקרוא , אבל אני מרגיש שאם לא אסביר הכל לא אוכל לקבל תשובה טובה. אני כרגע נמצא בספקית 012 בחבילה שנקראת גיימר במהירות 5 מגה - הכל עובד מצויין כמו שצריך, אבל הרוחב פס מתחיל להעיק.. פשוט לא מספיק 650K/sec ... אני צריך למשוך לפעמים קבצים כבדים כמו דיסקים של מכונות ווירטאוליות לצורכי עבודה ( בערך 20-80 גיגה , תלוי במכונה ) כדי להצליח להוריד את הקבצים בצורה יעילה רציתי לעבור לחבילה של 10 מגה, כשניסיתי לשדרג ל-10 התברר לי שביטלו לי את החבילת גיימר והעבירו אותי לחבילה רגילה שלא מספקת את הצרכים שלי. ( למרות שבמכירות הבטיחו לי שזה יעבוד אפילו יותר טוב ). לצערי ביטלתי את העסקה של ה -10 ונאלצתי להתקע על 5MBIT בשביל לקבל חיבור שניתן לעבוד איתו. ולא הצלחת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by omri_ro,

גם אלי הגיע האינטרטנט המהיר(WOW!) רק בעיה אחת קטנה: אני לא מצליח לעשות שיתוף אינטרטנט ברשת! הרשת עצמה עובדת (שיתוף קבצים וכו') וגם הADSLAME עובד, ואין לי כח לחשוב הרבה כרגע ואני מת (בעצם אני חי, אני חושב)ללכת לישון אז תכתבו רעיונות ואני יציץ בזה מחר ;D CU

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by matzf,

אבקש אם משהו יכול להסביר לי איך להתקין ולהצפין את הנתב כי שיעבוד גם בנתב אלחוטי. הנתב בנתב קווי עובד לי טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Mics,

איזה משני הדגמים האלו עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ההוטבוקס בביתי ממוקם במיקום גרוע ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לחבר אותו לנקודת כבלים אחרת או שיש צורך בטכנאי כמו במקרה של העברת נקודה בבזק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by avivru,

הראוטר הישן עושה לי בעיות וניתוקים , בעיקר בהורדות כבדות הכל נתקע וצריך לאתחל מחדש. יש לי חיבור 100 מגה של בזק וספק נטויזן. איזה ראוטר מומלץ למהירות הזאת ותקציב פתוח.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by bigbangaz,

הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן, כיום יש לי את הנטגיר הנ"ל, שעושה לי לא מעט בעיות (מתנתק מבזק כל יומיים בערך), יש לי פינגים יחסית גבוהים וכו'. אני מחובר ב-20MB בבזק + בזק בינלאומי. Tracing route to google.com [209.85.148.138] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.138 2 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 3 35 ms 34 ms 34 ms bzq-218-227-226.red.bezeqint.net [81.218.227.226 ] 4 34 ms 34 ms 34 ms bzq-179-75-181.static.bezeqint.net [212.179.75.1 81] 5 * 35 ms 43 ms bzq-179-124-197.static.bezeqint.net [212.179.124 .197] 6 * * * Request timed out. 7 80 ms 81 ms 80 ms bzq-219-189-126.cablep.bezeqint.net [62.219.18…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש ברשותי את הראוטר/מודם הזה שבזק חילקו במבצעי הרשת הביתיית שלהם. המכשיר במילה הכי יפה שאני יכול לתאר "מחורבן" יכולת האלחוט שלו ממש עלובות, הקליטה גם אם היא חזקה מתנתקת הרבה פעמים וזה מרגיז בעיקר כשאני משתמש ברשת האלחוטית לשמיעת רדיו אינטרנט.... וזה קורה אפילו באותו החדר של הראוטר, אין הפרעות של קירות וכד'. חשבתי להחליף לו אנטנה, יש אנטנות מהסוג הזה: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-9dbi-SMA-Antenna-for-Linksys-Netgear-NEW_W0QQitemZ290394646743QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439cdea8d7 כבר בדקתי ואי אפשר להבריג החוצה את האנטנה הבנויה של המכשיר , אבל זו לא אמורה להיות בעיה גדולה לנתק את האנטנה הקיימת ולהלחים במקומה את החדשה השאלה היא אם זה בכלל יועיל? , למי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. להתחלה כמה פרטים רלוונטים : יש לי win2k לשאר המשתמשים xp אני מחובר דרך adsl ומשמש כשרת ( כלומר אצלי נמצא חיבור האינטרנט למי שלא הבין ) לבעיה , כמו שציינתי אני הוא השרת , אני מחובר לאינטרנט ושאר המשתמשים גולשים בלי בעייה , כלומר הרשת עובדת והמשתמשים האחרים יכולים לגלוש . אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם למחשב ולראות אותם , או הם אותי( למי שלא הבין , אני לא רואה את השמות של המשתמשים ברשת כולה , שתי המחשבים האחרים רואים אחד את השני אבל לא אותי ) כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש . זהו נושא חדש וחשבתי שראוי שאני אפתח אחד חדש ...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום, האימיול על Low ID לזמן ממושך, אני בד"כ מתעלם מזה מהסיבה הפשוטה שאני כמעט ולא משתמש באימיול, אבל העדפתי לסדר את זה.. אז ככה, עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה ממשית וישירה לשאלה שלי - פתחתי את הפורטים דרך הפיירוול לאימיול, זה עדיין על אותו המצב, כיביתי את הפיירוול וזה עדיין על אותו המצב. אחרי כמה חיפושים לתשובות לשאלות הבנתי שזה יכול לבוא מהראוטר, עכשיו אני לא ממש מצאתי מישהו או איזה תשובה שמסבירה לי איך אפשר לסדר את זה, כי רוב הסיכויים שזה קורה בגלל הראוטר(ככה הבנתי).. כך שאני לא יודע, הכוונה לפתיחת פורטים מהראוטר. עוד מישהו פה נתקל בבעיה דומה לזו ויכול לעזור? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ConspecT,

יש לי כרגע ראוטר EDIMAX והייתי רוצה לעבור לבזק זה אומר שהם צריכים להתקין לי ראוטר חדש וכו'? או רק לשנות את זה בהגדרות של הראוטר עצמו? כי ראוטר חדש זה הרבה כסף..... אני אם כבלים ב012 אם מודם THOMPSON

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Megnagi,

[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום ברשותי ראוטר 2760u/e1 אליו מחובר הארד דיסק חיצוני עם תוכן. מסך פנסוניק x30 בחיבור קוי רואה את שרת המדיה של הראוטר. רואה גם את הדיסק הקשיח אבל לאחר כניסה לקטגוריות של וידאו/ מוזיקה/ תמונות - הוא לא רואה אף תוכן. בנסיון להתחבר דרך Windows media player- שוב אותו הדבר, רואים את המסלול אבל אין תוכן. (דרך שרתי מדיה) בגישה להארד דיסק המחובר לנתב בצורה רגילה : דרך חיבורי הרשת, כונן רשת וכו׳ ניתן לראות הכל! גם בכניסה דרך אקסטרימר …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, יש לי ראוטר DLINK 2650U דרך בזק כבר איזה שנתיים וחצי ואני מנוי בספק לבזק בינלאומי על 4 מגה. כשאני מנסה לשחק אונליין (אם זה בפלייסטיישן או במחשב כמובן שהפורטים שצריכים פתוחים בראוטר) אני שמתי לב בימים האחרונים שאני מצליח לשחק בשעות הלילה , אבל אם אני מנסה לשחק בשעות הצהריים או הבוקר כמעט תמיד הוא יזרוק אותי החוצה כשהוא מנסה לקשר אותי עם משתמש אחר לצורך משחק. ממה הנובעת הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. בעבר היה לי חיבור 100/2 מגה של הוט וכשהעלתי וידאו ב 1.5MBPS, לא היו לי שום בעיות. היום יש לי חיבור 40/3 של בזק עם מודם D-LINK 6850U, קיוויתי לעשות סטרימינג באיכות טיפה יותר גבוהה אבל מצאתי שגם כשאני מעלה באותו הקצב, למרות אקסטרה 1MBPS שברשותי כרגע, אני סובל מ latency spikes. עכשיו אני יודע שאין לי טעם בכלל ליצור איתם קשר כי הם יחשבו שנפלתי מהירח, יגידו לי לעשות speedtest וישחררו אותי לדרכי. אני מנחש שהתופעה קשורה ל bufferbloat ולמיטב הבנתי נגרמת בגלל הספק/תשתית/חומרה (ראוטר/מודם). למישהו יצא להתעסק בנושא? רעיונות, המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, אני עברתי לאחרונה לגור ב"בית נאמבר" בראשון. למי שלא מכיר, זה בניין שנבנה מכספו של תורם אמריקני על אדמה של עיריית ראשון, וגרים בו חיילים משוחררים טריים. אגב, למי שמעוניין לנסות להתקבל הקריטריונים הם לא בהכרח סוציו-אקונומיים, אלא דווקא איפה שירתת ואיך הבניין יעזור לך להתחיל את החיים, כלומר תכניות לעתיד. לענייננו. בבניין 80 דירות יחיד ו 40 דירות שותפים, כך שבחשבון פשוט מדובר ב כ-160 אנשים. כולם בגיל אחרי צבא, חלקם הגדול סטודנטים. יצא מכרז כדי לספק שירותי אינטרנט לדיירים במטרה להוזיל את העלות. אני עברתי לגור פה אחרי שכל זה נעשה, כך שלא הייתי מעורה בפרטים אבל אני מתרשם שהחברה הזוכה עובדת בצורה מאוד לא רצינית. בעיות השירות אינן דבר שתוכלו לעזור לי בו. רציתי להריץ דרכיכם א…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.