רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב אז דבר ראשון שלום לכולם , אני חדש פה ואני צריך עזרה אני חייל בצה"ל ולא מזמן ירד לי הפרופיל (אחרי שנתיים וחצי) ומצאתי את עצמי בבסיס סגור בלי יותר מדי מה לעשות אבל זה לא קשור . יש מחשב עם אינטרנט אזרחי בבסיס שלי שהפורט 9339 שלו חסום משמע - אין פוקר בפייסבוק , אין משחקי רשת ואין אתרי פורנו - בלאגן ! ... (חח) בדקתי אם יש firewall של windows שחוסם את הפורט ואין , אין פה גם ראוטר אז זה לא יכול להיות הספק . דיברתי עם 014 בזק בינלאומי והם אמרו לי שהיוזר שלי הוא תחת VPN (יוזר משוכפל ) שחסום על ידם . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את זה בצורה מסוימת ואם כן מה צריך ? תודה מראש לכל העוזרים ? הותקלתם P:
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הקמתי רשת בייתית, אחרי שקניתי מחשב חדש והכל עבד טוב נכנסתי למיקומי הרשת שלי והגדרתי רשת בייתית, הכל עבד טוב, יש לציין שלפני כן היה לי מודם במחשב אחד שיכל לשמש גם כראוטר, הפכתי אותו לראוטר והיה שיתוף קבצים בין המחשבים וגם אינטרנט. לאחר מכן פירמטתי את המחשב הישן שלי שהיה מותקן בו המודם פעם ואחרי הפירמוט ניסיתי להגדיר את הרשת הבייתית לפי האשף של ווינדוס וזה לא עבד, אומנם האינטרנט עבד והוא פועל לי בשני המחשבים אבל שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד.. אני לא מצליח לסדר את הבעיה התקנתי את המודם בשני המחשבים הפכתי אותו לראוטר בערך איזה 20 פעמים וגם ניסיתי להגדיר את הרשת איזה 20 פעמים כבר.. ניסיתי הכל.. הוספתי מיקומים ברשת ותיקיות משותפות אבל אני רואה אותם רק באותו מחש…
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה רצינית,כל פעם שאני גולש באינטרנט הוא יכול פתאום לקרוס. בזה הרגע הבעיה קרתה לי,מה שאני עושה כשזה קורה,זה פשוט מפעיל מחדש את הראוטר ומקווה שלא יקרוס שוב. אבל זה כן,ונמאס מהבעיה הזו,דיברתי עם התשתית ועם הספק אחד מאשים את השני. בזק החליפו לי ראוטר ל-NETGEAR,וגם הוא עשה בעיות ואת אותה הבעיה, אז החלפתי שוב ל Dlink 6740U וגם בו הבעיה ישנה. עכשיו הם אמרו שאם הבעיה לא נפתרה בהחלפת ראוטר,הבעיה או אצלך או הספק. מיותר לציין,שברגע שהאינטרנט קורס,ז"א נורת ה Intrernet מהבהבת במהירות,ויכולה להתכבות או להפוך לצבע אדום. וכשזה קורה גם ה WIFI לא עובד. אז כמו שהסברתי,בשביל לתקן את הבעיה צריך לרסט את הראוטר,אבל זה לא פתרון מושלם. בשביל שלא תצטרכו לשאול את השאלות האלו, 1.אני מח…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, הזמנתי בשבילו מחו"ל מתאם רשת אלחוטי USB בתקן N (צ'יפסט של Ralink). בחדר שלי (מרחק בין 8 ל 10 מטר ישיר מהסלון) יש ראוטר אלחוטי של NetGear דגם WGR614. הבעיה היא - שלא משנה מה אני עושה, האות לא נקלטת כמו שצריך, כולל התנתקויות וגם כאשר הוא קולט, אז הוא מצליח לקבל רק "חלש מאוד" ואז כמובן שהאינטרנט לא זז. בעבודה יש לי ראוטר Edimax 6524 המפורסם בעל 3 אנטנות, תקן N וMIMO - הבאתי אותו לבית, חיברתי אותו ושוב, המצב לא השתנה - למרות הכל. חשבתי שהבעיה אולי טמונה במתאם אלחוטי שהזמנתי, אז הבאתי מהעבודה גם מתאם אלחוטי של Edimax (שגם לו יש צ'יפסט של Ralink אגב, ואחרי בדיקה מסתבר שזה צ'יפסט נפוץ מאוד) ושוב, המצב לא השתנה - אפילו החמיר. אפילו צילמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה עם הרוחב פס אצלהם [אקספון] יש לי 3 מגה אצלהם ואצל הוט ואני תמיד מוריד על 70 או 50 קילובייט מאתרים בחול ולא משנה מאיזה. דיברתי עם הוט עם עשו לי בדיקת תשתית יצא תקין ובאקספון אמרו לי לבדוק בספיד טסט ויוצא לי 3 מגה בארץ וכשאני מוריד בארץ מאתר למשל F2H אני מקבל בערך 250 קילובייט לשניה....ובחול לא משנה מאיזה אתר אני מוריד יוצא לי 50 -70 לא יותר.פירמטתי תמחשב לראות אם יש בעיה בו ואין שום בעיה עדיין ככה. סרטונים ביוטיוב רצים לאט מאוד וכל שניה נתקעים ואימיול לא זז ואתרים עולים לאט מאודדד! אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה משגע אותי אני בלי ראוטר בלי כלום רק מודם בחיוג וזה ככה....
-
- 52 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום חברים. יש בעיה בבית של החברה אחרי שהם שידרגו ל 30 מגה.. התשתית של הוט אז אמרו להם כמובן וכידוע להחליף למודם הוט בוקס הגרוע הזה רק תקלות יש איתו הכל עבד טוב ויפה (אומנם איטי רק כי היה 2 מגה) עד שהם החליפו להוט בוקס יש בעיה רצינית ומוזרה שאפשר לקלוט את השם של ה WIFI ואפשר גם להתחבר אליו אבל אי אפשר לגלוש- אין זמינות לרשת מישהו יודע איך לפתור את התקלה? נסיתי כבר הכל לכבות ולהדליק לחבר מחדש לנסות חיבורים מוזרים ולא הגיוניים אני מנסה להכניס את ה IP שהוא 192.168.1.1 כי זה TP-LINK וזה לא מגיב.. נסיתי כבר כל דבר אפשרי
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אוקיי המצב שלי כזה המודם מחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] שמחובר למחשב שלי בצורה חוטית אל תשאלו איך הגעתי למצב הזה, אין לי מה לעשות מאז שאני מחובר ככה, הגלישה באינטרנט בסדר, גם ההורדה פחות או יותר כרגיל אבל כשזה מגיע להורדה בביטורנט, אני לא מצליח לעשות שהפורט יפתח כמו שצריך ואני מוריד על 0.3 [וכשהייתי מחובר ישירות לאדימקס הורדתי גם על 160] וגם במשחקי רשת [כולה מייפל סטורי] אני מקבל לאגים רציניים ומתנתק כל הזמן אחי, שנמצא במחשב בחדר השני, ומחובר דרך האלחוטי, חווה את אותה הבעיה מה לעזאזל אני יכול לעשות? בבקשה זרקו לי עצם, משהו, אני אובד עצות אני מחובר באינטרנט זהב, אם זה משנה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית - שני מחשבים מחוברים עם כבל מוצלב והבעיה שלי היא כדלקמן: מהמחשב המחובר לאינטרנט פיזית ומהמחשב שמחובר אליו ברשת אני יכול לגלוש ללא בעיה ואני באמת רואה שהם מחוברים. הבעיה היא בהעברת קבצים בין שני המחשבים: שני ספריות ה- C בשני המחשבים מוגדרות ב-SHARING אבל אני לא יכול לראות את המחשב אחד את השני ולהיפך. בשני המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO . כאמור בגלישת אינטרנט אין בעיה ובפינגים המחשבים מגיבים .... כנראה שלא הגדרתי משהו נכון....תודה על העזרה. שאלה נוספת היא האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לכבות מחשב מרוחק ברשת???
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ישלי ראווטר של הוט בוקס ושאני גולש באתרים מסויימים אני מקבל את ההודעה הזאת Please configure your firewall or router to allow non-restricted inbound and outbound UDP connections on all ports. You can call your administrator or internet service provider and ask to enable proper peer-to-peer support. איך אני יכול לפתור את זה? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בעיה אתגרית משהו.. אני בבזק על חבילה 20/40. הספק 012 על אותה חבילה. בשלוש שנים האחרונות אני סובל מאיטיות בגלישה. שבאה והולכת. במהלך השנה הגיעו בזק (בפעם האלף), והפעם סללו קו חדש, מודם חדש. ושוב נשארה אותה בעיה. אני מרוחק פחות מ 300 מטר מהמרכזיה כל הכבילה בבית חוטית. ורק מחשב אחד. ידעתי ימים של פינגים 0 ו 4 , וכיום זה 23 - 690 לפתע. נבדקו בבדיקת מהירות בזק ובאתר ספידטסט. המנהל הטכני של האזור טוען כי הפינג אינו הכלי המתאים, למדידה, ופעם הוא כן מתאים לו. בקיצור, אין לבזק פתרונות. אולי לכם יש רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי רק לשתף בבעיה מוזרה שנתקלתי בה ושנפתרה בדרך משונה ביותר בשלב מסויים ה-MICROSOFT NETWORK שלי הפסיק לעבוד -- הכוונה היא שלא יכלתי יותר לגשת לקבצים משותפים ברשת ה-HOMEGROUP, ואפילו לא ל-SHARES במחשב שלי עצמו הבחנתי בזה לראשונה כשניסיתי לגשת ל-NAS שלי שמחובר ב-USB לנתב, ופתאום כבר לא הצלחתי אין לי מושג איך זה קרה או למה, אבל זה היה מאוד מעצבן קיבלתי שגיאות בסגנון X IS NOT ACCESSIBLE כשהייתי מקליק אפילו על המחשב שלי עצמו ברשת... אחרי שניסיתי כל מיני פתרונות שלא עזרו ואחרי שסקרתי בערך 19 פורומים שונים, הפתרון בסוף היה: לעשות UNINSTALL ל- CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS על ה-NETWORK ADAPTER לאתחל את המחשב, לעשות INSTALL מחדש לאתחל שוב וזהו, הבעיה נ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מופיע לי GATEWAY TIMEOUT ורק אם אני עושה ריפרש כמה פעמים זה אולי מסתדר הבעיה היא שלפעמים בפורומים כמעט כל דף שאני נכנס זה מופיע וזה מעצבן ומעיק התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי ולא היה להם הרבה מה לעזור לי רק המליצו לי לעשות חיגן חדש אתם יכולים לנחש לבד שעשיתי וזה לא עזר (אחרת לא הייתי צריך לפתוח פה את התארד) אז מה אתם אומרים, מה זה יכול להיות? * זה קורה גם במוזילה וגם באקספלורר * זה קורה בשתי המחשבים שמחוברים ברשת אולי הבעיה בשרת DNS של הספקית? בזק בינלאומי המליצו לי להגדיר פרוקסי ידני לאקספלורר וזה לא ממש עזר אולי אני יתחבר ל DNS של ספקית אחרת וככה גם לפרוקסי של ספקית אחרת? זה בכלל אפשרי? זה מותר? יתפסו אותי? :}{: תודה.
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית 2 מחשבים האחד מחובר עם מודם לאינטרנט והשני בעזרת כבל X CROSS מחובר למחשב עם האנטרנט. לשני המחשבים אין בעיה של שיתוף האינטרנט , האינטרנט עובד בלי בעיה במחשב המרוחק. אבל יש לי בעיה של שיתוף קבצים רגיל בין שתי המחשבים. הגדרתי לכל מחשב IP ב 10.1.0.2 (הראשי- "שרת") והשני 10.1.0.5 שם הקובצת עבודה זהה לשני המחשבים בשם "WORKGROUP" נתתי למחשב הראשי שם של H1 ולמשני סתם H21. יש תיקיה משותפת במחשב המשני אך כשאני מנסה להיכנס ל NETWORK PLACES ושם ל WORKGROUPS הוא מזהה שיש 2 מחשבים על הרשת אבל ברגע שאני מנסע להיכנס ל H21 (המחשב המשני) הוא אומר לי שלא קיים מחשב כזה. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה מה צריך לבדוק? תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הפעלתי את שיתוף קבצי המחשבים ברשת לפי אחד המדרכים שמופעים פה בשיתוף XP. ברשת יש מחשב אחד נייח ואחד נייד, במחשב הנייח יש שלושה כוננים, עכשיו שאני משתף תיקיות מהמחשב הנייח בכוננים C D E ואני ניגש אליהם מהמחשב הנייד אני רואה את התיקיות המשותפות בכוננים D ו E הכל הולך חלק רואה את הקבצים המופיעים בתיקיות אך שאני נכנס לתקיות שאני משתף בכונן C הויינדוס אומר לי שיש לי בעיות הרשאה ואני לא יכול להכנס לתקייה ולא לראות את הקבצים. אני לא מצליח להבין למה רק בכונן C הוא לא מאפשר לי לראות את קבצי השיתוף? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצוין התקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עם win 98 אני לא רואה אותם ב win xp אבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98 מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים מחוברים ברשת, ולפתע אני שם לב ששני מחשבים מקבלים את אותה כתובת IP מהראוטר. בדקתי ובדקתי, ולבסוף גיליתי ששניהם עם אותה כתובת MAC. איך אני מאפס / משנה את הכתובת, אם אפשר. שני הכרטיסים הם OB, אני יכול להוסיף כרטיס בכמה שקלים, אבל חבל עליהם.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי, החליפו לנו בדירה את הראוטר (הקודם נהרס והביאו לנו אחד חדש תחת האחריות). הראוטר החדש הוא edimax br 6428ns v2. עדכנתי את הfirmware של הראוטר ואת הדריברים בלפטופ שלי אבל מסיבה לא מובנת כל פעם שאני מתחבר לראוטר מופיע limited connectivity. בנוסף הטווח פעולה שלו ממש גרוע מעבר ל6 מטר המהירות יורדת דרסטית למהירות לא סבירה (לא ניתן לגלוש כבר). הבעיה של הlimited לא משתחזרת באף חיבור אחר - לא בבית שלי, לא באוניברסיטה ולא כשאני מתחבר דרך הפלאפון. מישהו מכיר את המצב? או יכול לעזור. המחשב: lenovo flex 2 14, וינדוס 8.1 שחכתי לציין נקודה חשובה: כשאני מחבר את הלפטופ עם כבל אתרנט (דרך מודם רשת חשמל) האינטרנט גם זוחל (במהירויות שלא מאפשרות גלישה). לעומת זאת כשאני מחבר למודם (גם דרך רשת…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האמיול מציג לי LOW ID במחשב אורח (לא שער) איך אני מטפל בבעיה , יש לי את ה FIREWALL של SP2 עידכניתי בכל ה FIREWALL את התוכנה ועדיין קיים לי LOW ID
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני כל הזמן מקבל מזהה נמוך בLheMule 4.2 עם הפירוול של mcafee, לפני שהיה לי את הפיירול הזה היה לי את של windows SP1, ואיתו גם הייתי מקבל low id אבל קצב ההורד היה יחסית גבוהה והעלה היה כמעט אפסי, ומאז שהתקניתי את הMcAfee Security Center קצב ההורדה כמעט אפסי והעלה כל הזמן גבוהה. ניסיתי לפתוח לו פוט באימיול :TCP :4662 UDP:4665 אבל עדיין הכול חרבנה, ושום דבר לא השתנה. אין אני מותח לו פורט נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-